01 Ιανουαρίου, 2009

Η ΑΘΕΑΤΗ ΠΛΕΥΡΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗΣ ΚΑΤΑΣΡΟΦΗΣ ΣΤΗ ΓΑΖΑ

Η νέα χρονιά ξεκίνησε με μια ανθρώπινη καταστροφή στη λωρίδα της Γάζας.
Για μια ακόμη φορά γινόμαστε αποδέκτες σε σκηνές φοβερής βαρβαρότητας σε βάρος ενός αποκλεισμένου λαού, που έχει στερηθεί τα πάντα, σε πλήρη λιμοκτονία και απόγνωση, που εφαρμόζονται από τον στρατό του γείτονα Ιστραήλ. Τον πιο επιθετικά πάνοπλο μηχανισμό εξόντωσης της περιοχής, με μια μεθοδολογία που θα έκανε και τα χιτλερικά Ες Ες να ωχρειούνε.
Και γεννιέται μοιραία το οντολογικό ερώτημα: Πως είναι δυνατόν ένας λαός, που τράβηξε τόσα πολλά στα στρατόπεδα συγκέντρωσης, να εγκληματεί με τέτοιο αφάνταστο τρόπο σε βάρος της ανθρωπότητος, απαξιώνοντας κάθε έννοια ανθρωπισμού;
Την απάντηση στο ερώτημα μας τη δίνει η πράκτωρ της διεθνούς συμμορίας των Μολοχιστών-Σατανιστών υπουργός των εξωτερικών του Ισραήλ Λίβνι, διακυρήσσοντας ότι το Ισραήλ "αγωνίζεται για άλλες αξίες από ότι η Χαμάς, τις αξίες του "ελεύθερου κόσμου".
Πέραν από το γεγονός, ότι τη Χαμάς πατρονάρουν τα ίδια τέρατα, μέσω της δυτικοχαφιέδικης Ισλαμικής Αδελφότητος, που κινούν τα νήματα και της Λίβνι, ο στόχος είναι προφανής:

Η ΚΑΤΑΡΑΚΩΣΗ ΤΗΣ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗΣ ΣΤΑ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΜΟΝΤΕΛΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΒΟΛΗ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΑΡΚΟΥΔΑΝΘΡΩΠΟΥ ΑΠΟ ΤΑ ΚΥΚΛΩΜΑΤΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΣΧΕΔΙΑΖΟΜΕΝΟ ΑΡΜΑΓΕΔΩΝΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΒΟΛΗ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΔΙΚΤΑΤΩΡΑ ΕΞ ΑΙΜΑΤΟΣ ΜΟΛΟΧΙΣΤΩΝ

Τα σενάρια κυκλοφορούν ήδη στο διαδίκτυο. Ο μάγκας που γύρισε το δήθεν διαφωτιστικό ντοκυμαντέρ με τίτλο - Zeitgeist -, που δήθεν κάνει κριτική στη μεθοδολογία της διεθνούς χρηματιστικής ελίτ, ενώ στην ουσία κάνει κριτική γνωστικιστικού τύπου στον έτσι κι αλλοιώς βαθιά αποτυχημένο (από πατρονάρισμα των ίδιων σατανιστικών συμμοριών) χριστιανισμό, με στόχο την επιβολή του βδελύγματος των Μολοχιστών, ως πανθρησκείας, είναι επικεφαλής του Venus Project. Ενός προγράμματος που προσπαθεί να επαναπροσδιορίσει τελείως, όπως δηλώνει, τις ανθρώπινες αξίες. Την κατάργηση δηλαδή του πολιτισμού, που με τεράστιους αγώνες ενάντια στη βαρβαρότητα πέτυχε το Ελληνικό Πνεύμα. Και όσο πετσοκομμένος και περιορισμένος και αν είναι αυτός ο πολιτισμός, το Ελληνικό Πνεύμα δεν παύει να έχει καθιερώσει σημαντικές αξίες διεθνώς, όπως τα πολιτικά και ανθρώπινα δικαιώματα, το προβάδισμα της προσωπικότητας ενάντια στην διευθυντική μαζοποίηση και την απαγόρευση των δημόσιων ανθρωποθυσιών.

Για άμεση πληροφόρηση
http://www.thevenusproject.com/intro_main/whatis_tvp.htm


Όπως αποκαλύπτουν προοδευτικοί Εβραίοι συναγωνιστές, ο Εβραϊκός λαός είχε εκατομμύρια θυμάτων στα στρατόπαιδα συγκέντρωσης, για να προωθήσουν οι Μολοχιστές τα σχέδια τους στη Μέση Ανατολή. Ακόμη μια φορά όμως σχεδιάζουν τον σφαγιασμό του Εβραϊκού λαού στο κοντινό μέλλον, για την προώθηση του Αρμεγεδώνα, ως λίπασμα της λεγόμενης νέας τάξης και επιβολής του παγκόσμιου δικτάτορα.
Τότε ο Χίτλερ, προσεχώς ο "παγκόσμιος ηγεμόνας".
Δείτε τα βίντεο του Barry Chamish στο youtube και google μέσω του barrychamish.com.
Ενημερωθείτε για τα απάνθρωπα σχέδια του Μολοχισμού, από τους συναγωστές του Ελληνικού Πνεύματος προοδευτικούς Εβραίους.


9 σχόλια:

Sotona Dos είπε...

ενδιαφερων blog mr.

Ανώνυμος είπε...

@stereotype
Σε ευχαριστώ θερμά για τα καλά σου λόγια. Μεταξύ μας το μπλογκ σου είναι πολύ δυνατό. Μπορεί να ανήκω στους πολύχρωμους, τη βρίσκω όμως με τους ασπρόμαυρους. Εκτός από βαρβάτο είναι και ωραίο. Συγχαρητήρια. Το διαδύκτιο καταγράφει ελπίδες, που εκτός από ανησυχίες διαθέτουν και αισθητική. Καλή συνέχεια.

Ανώνυμος είπε...

Διαβάζοντας το ποστ σου άρχισα να ψάχνω και αισίως δεν εχω κλεισει ματι όλη νυχτα μεχρι τωρα......(τα κατάφερες δηλαδη)
Εγώ ομολογώ δεν τα ήξερα ακριβώς έτσι, είχα άλλη εντύπωση έως καμία για κάποια πράγματα.
Ψάχνοντας βρήκα τα παρακάτω (βρήκα και άλλα αλλά στέλνω τα ποιο ζουμερά).
Ισχύουν αυτά που δείχνουν/λενε αύτες οι πηγές? Όχι τιποτα άλλο τα έστειλα και στο ΑΝΤΙ στο άρθρο 'Το μεγάλο λάθος των Αράβων'. Ρωτώ εσένα που έχεις καταπιει το δάσος του Αμαζονίου σε βιβλία γύρω από αυτά απ'οτι έχω καταλάβει....και ας κατηγορείς τις πολυεθνικές :))))

http://www.youtube.com/watch?v=UWS7rKYnDUM&feature=related

σε συνδιασμό με

http://econc10.bu.edu/economic_systems/NatIdentity/FSU/Caucasus/khazaria.htm

και με

http://www.youtube.com/watch?v=UWS7rKYnDUM&feature=related

http://www.youtube.com/watch?v=HLbFXE6kGC0&feature=related


Φιλικά ΟΡΓΗ

Ανώνυμος είπε...

Βασικά διάβασα και τα άλλα σχετικά σου ποστ και έτσι άρχισα να ξύνω το κεφάλι μου και μετά το πληκτολόγιο....
ΟΡΓΗ

Ανώνυμος είπε...

@ΟΡΓΗ
Αγαπητέ φίλε:
Σε ευχαριστώ εγκάρδια για την προσοχή που έδειξες στις πρόσφατες αναρτήσεις της σελίδας.
Το ότι έχασες τον ύπνο σου, αποτελεί ευχάριστω γεγονός. Εγώ τον έχω χάσει εδώ και δεκαετίες, αλλά δεν μπορώ να ισχυριστώ ακόμη ότι ξύπνησα, γιατί πολλά είναι αυτά που μου βαραίνουν ακόμη τα μάτια στην προσπάθειά μου να τα ανοίξω.
Πράγματι με αυτή τη θεματολογία έχω ασχοληθεί αρκετά. Την ενασχόλιση δεν την προσμετρώ βέβαια με αριθμό βιβλίων, γιατί πιστεύω περισσότερο στην χάρη της Θείας Αποκαλύψεως, παρά στην ανθρώπινη πολυμάθεια. Η ενασχόλιση μου με το ειδικό αυτό θέμα επεκτείνεται σε διάστημα δυο και μισή δεκαετιών. Κάποιες λοιπόν στιγμές, ίσως να χτύπησα τη θύρα του Ελαίους και να επέτησα να ρίξει κάτι για να ξεστραβωθώ.
Το θέμα που θέτεις το γνωρίζω εδώ και δεκαετίες, έχοντας διαβάσει το βιβλίο του Κέστλερ. Παρ΄όλο που το θέμα αυτό είναι ιδιαίτερα ενδιαφέρον, δεν είναι οι Χάζαροι η κύρια πλευρά του ζητήματος.
Θα σου πρότεινα, αν θέλεις να ασχοληθείς με την Εβραϊκή ιστορία, γιατί η (σχετική) ιστορική συνέχεια του λαού της Βίβλου με τους σημερινούς Εβραίους τεκμηριώνεται εύκολα. Και το κυριότερο πρέπει να την παρακολουθούμε, για να μπορέσουμε ίσως να βρούμε κάποτε άκρη.
Θα σου πρότεινα να ασχοληθείς ίσως με την παρουσία των Εβραίων στην Περσία κατά τους πρώτους μεταχριστιανικούς αιώνες και τη σχέση τους με το βασιλιά των Περσών Χοσρόη, όπως και με την ιστορία της Καμπαλά, του Εβραϊκού μυστικισμού. Αυτά που ομολογούν και γράφουνε οι ίδιοι οι Εβραίοι, είναι αρκετά για να μας σηκωθεί η τρίχα (Δες αν θέλεις τα βιβλία του Ισραηλινού καθηγητή Gershom Sholem). Απλά εμεις επιμένουμε να μην ασχολούμαστε συγκεκριμένα, καταναλώνοντας κύρια τις προκαταλήψεις, που σκόπιμα και έντεχνα διδίδονται.
Δεν θέλω να μειώσω την αξία των εντοπισμών σου. Όμως θα πρέπει να συνεχίσεις την αξιόλογη προσπάιθειά σου, γιατί το κουβάρι δεν είναι μικρό.
Σου άφησα και μια τοποθέτηση στο ΑΝΤΙΝΕWS. Είμαι ευχαρίστως στη διάθεση σου, για όποιο θέμα σε απασχολεί, που μπορώ να συμβάλλω.
Εάν επιθυμείς μπορείς να μου στείλεις τις απόψεις σου, για να τις προβάλω στη σελίδα με τη μορφή ανάρτησης και να συνεχίσουμε το διάλογο εκτός σχολίων, γιατί τα θέματα αυτά έχουν μεγάλο ενδιαφέρον.
Σε ευχαριστώ και πάλι και για την αναφορά στο ANTINEWS.

Ανώνυμος είπε...

Εγώ Ευχαριστώ πολύ και σίγουρα θα σου χτυπώ την 'πορτα' για να με βοηθήσεις σε πολλά θέματα.
Το κακό με μένα είναι ότι θα σε κουράσω γιατί δυστυχώς είμαι 'νηπιο' σε αυτά τα θέματα και διαβάζοντας τα, νιώθω σαν την Αλίκη στη Χώρα των Θαυμάτων.

ΟΡΓΗ

Ανώνυμος είπε...

@ΟΡΓΗ
Δεν υπάρχει κανένα θέμα κούρασης. Είσαι ανά πάσα στιγμή ευπρόσδεκτος και είναι χαρά για μένα να μπορώ να ανταποκρίνομαι, ανεξάρτητα από το χρόνο που απαιτείται.
Όμως θα ήθελα να εφιστήσω την προσοχή σου σε κάτι: Πρόσεξε την μονόπλευρη ενημέρωση. Θα ήταν σκόπιμο να στρέψης την προσοχοχή σου σε περισσότερες κατευθύνσεις και πηγές. Άν έχω να πω κάτι, ή να δώσω κάποιο ερέθισμα, αυτό καταλήγει άχρηστο ή επιβλαβές εάν δεν διασταυρώνεται ανελέητα και δεν αντιμετωπίζεται μέσα από αυστηρό κριτικό πρίσμα.
Αλλά και όλες οι προσεγγίσεις ενός και του αυτού προσώπου δεν μπορούν να διέπονται από ενιαία αρτιότητα.
Κατά τα άλλα το ισχυρότερο όπλο είναι η αλήθεια. Αυτή δεν αφορά κύρια κάποιους γνωσιολογικούς εντοπισμούς, αλλά οδό αναζήτησης, στην ουσία του πραγματικού εαυτού μας.
Και ένας εντοπισμός: Για ένα φιλόπονο ερευνητή η οργή δεν είναι οπωσδήποτε απαραίτητη. Ας πράξουμε τα δέοντα με ήρεμο πνεύμα, κριτική διάθεση και αποφασιστικότητα.
Σου εύχομαι καλή προσπάθεια και τα αποτελέσματα που επιθυμείς.

Ανώνυμος είπε...

You these things, I have read twice, for me, this is a relatively rare phenomenon!
Personalized Signature:常州麻将,常州三打一,常州攻主,常州斗地主,常州4人升级

Ανώνυμος είπε...

Read your article, if I just would say: very good, it is somewhat insufficient, but I am

still tempted to say: really good!
Personalized http://www.jsfishnet.com