12 Μαΐου, 2009

ΕΛΑΒΑ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΕΥΩ

EΘΝΙΚΟΣ ΛΑΪΚΟΣ ΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΣ «Ε.ΛΑ.Σ»

ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΙΣ ΤΟΥ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ

Ευριπίδου 57 – 105 54 Αθήνα

Τηλ: 210 3241961 – 210 3250220 * Τηλεομοιότυπο: 210-3244163

Ιστοσελίδα Internet http:// www.e-tel.gr/elas/ *e-mail: elas@acsmi.gr

Προς τον απανταχού Ελληνισμό

Αξιότιμες Κυρίες και Κύριοι,

Με την επιστολή μας αυτή, ως ΕΘΝΙΚΟΣ ΛΑΪΚΟΣ ΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΣ, απευθυνόμαστε στον απανταχού Ελληνισμό που όταν χρειάσθηκε μετατράπηκε σε σαλπιστή Αγώνων και Θυσιών υπέρ του Ελληνικού Έθνους μας.

Σας επισυνάπτουμε μετά της παρούσης μας, προς ενημέρωσή σας, αντίγραφο της από 27-04-2009 ΕΞΩΔΙΚΟΥ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ – ΠΡΟΣΚΛΗΣΕΩΣ μας προς τον Εξοχότατο Πρόεδρο της Δημοκρατίας κύριο Κάρολο Παπούλια, με τα εν αυτή διαλαμβανόμενα, η οποία, ως εκ της Εκθέσεως Επιδόσεως αριθ. 9261 Δ΄ του Δικαστικού Επιμελητή Δημητρίου Ράπελλα προκύπτει, του επεδόθη την 30η Απριλίου 2009. Επισυνάπτουμε ομοίως και τα αφορώντα αυτή υπ’ αριθ. 1-2 και 3 ΣΧΕΤΙΚΑ.

Σας αποστέλλουμε την παρούσα επειδή θεωρούμε ότι το περιεχόμενο αυτής της ΕΞΩΔΙΚΟΥ μας, αφορά προσωπικώς και Υμάς. Τούτο διότι σήμερα ιδιαιτέρως μας καταλαμβάνει υπέρτατη θλίψη και πόνος βαθύς για τον διεθνή διασυρμό της χώρας μας αφού οι πάντες έχουμε εννοήσει ότι βρισκόμαστε σε ημέρες φθοράς και διαφθοράς, σε ημέρες σήψης και διάλυσης, σε ημέρες που αναδεικνύεται η θεσμική γύμνια. Σήμερα, δηλαδή, που έχει επέλθει ο εκχυδαϊσμός του πολιτικού βίου της χώρας μας και αναδεικνύεται ούτος μέσα από το επικρατούν νοσηρό και διαβρωτικό θεσμικό, πολιτικό και κοινωνικό κλίμα των ημερών μας, η παρέμβασή σας όχι μόνο θεωρείται αναγκαία, αλλά είναι και επιβεβλημένη, προκειμένου να αναστραφεί τούτο προκειμένου να έλθει η αλλαγή στο πολιτικό μας γίγνεσθαι ούτως ώστε να μην παρέχεται η διαρκής ασυλία στα πολιτικά εκείνα ανέντιμα πρόσωπα, τα οποία οι πλείστοι των πολιτών τα καταγγέλλουν για διαφθορά, επειδή ασφαλώς τα γνωρίζουν.

Το «φτάνει πιά...» που ξεπηδά από το στόμα του αγανακτισμένου Λαού επιβάλλει την συσπείρωση όλων των Ελλήνων, όλων εκείνων οι οποίοι πιστεύουν στα Μεγάλα πεπρωμένα της Φυλής μας, στην υπόσταση και στα απαράγραπτα δικαιώματα του Έθνους μας που αποτελούν τον λόγο της υπάρξεώς μας.

Αδιαφορώντας διά τις πολιτικές σας πεποιθήσεις αλλά βέβαιοι όντες διά το ενδιαφέρον σας περί της ιστορικής συνέχειας του Έθνους μας, παρακαλούμε να έχουμε την οιανδήποτε, κατά την κρίση σας, συμμετοχή στην προσπάθειά μας αυτή.

Ευελπιστώντας ότι η παρούσα μας θα τύχει της δέουσας εκ μέρους σας προσοχής,

διατελούμε,

Μετά τιμής

Αθήνα 09-05-2009

Δια τον Ε.ΛΑ.Σ

Οδυσσέας Τηλιγάδας

Πρόεδρος




ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΠΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΟΥΝ ΤΟ ΕΠΙΣΥΝΑΠΤΟΜΕΝΟ ΕΞΩΔΙΚΟ ΝΑ ΕΠΙΣΚΕΦΘΟΥΝ ΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ Ε.ΛΑ.Σ ΔΙΟΤΙ Η ΕΚΤΑΣΗ ΤΟΥ (32 ΣΕΛΙΔΕΣ) ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΩΝ ΧΩΡΟΥ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Πήγα λοιπόν στην ιστοσελίδα να διαβάσω το εξώδικο, αλλά... δεν πρόλαβα.
Είδα κάτι πυρσούς και λάκισα! :D

Μποτίλια στο πέλαγος είπε...

@mnk
Αν έμπαινες πάρα μέσα εκτός από τον πυρσό, θα έβλεπες και το φοίνικα (που ετοιμάζεται και για σύμβολο πάνω στο παγκόσμιο νόμισμα). Τα σύμβολα της κίνησης έχουν βασικά ελευθεροτεκτονική προέλευση.
Αυτό όμως δεν επαρκεί για να την απορρίψουμε και πολύ περισσότερο να μην την διαβάζουμε.
Αρέσκομαι να προβάλλω τα πάντα, γιατί καλώς ή κακώς, αυτό που βαραίνει και ξεχωρίζει πάντοτε, είναι το αληθινό. Και οπωσδήποτε δεν είμαστε χθεσινοί.

Ανώνυμος είπε...

Εσύ, σαν δημοκράτης άνθρωπος, καλά μιλάς.
Εγώ είμαι κάπως πιο "ταλιμπάν" και, σε παρόμοιες περιπτώσεις, υφίσταμαι υπερβολικές αντιδράσεις του ανοσοποιητικού.
:D