07 Νοεμβρίου, 2020

WATERMARGGATE 4 - ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΟΙ ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ - Η ΑΔΕΛΦΟΥΛΑ ΤΗΣ SINGULAR LOGIK ΣΤΙΣ ΗΠΑ



Από την μέχρι τώρα διαδικασία των εκλογών στις ΗΠΑ καθίσταται φανερό, ότι ο κύριος στόχος της Συσπέιρωσης Τραμπ δεν ήταν μόνον να κερδηθούν με συντριπτική πλειοψηφία οι τρέχουσες εκλογές. Αυτό ήταν κάτι περισσότερο από βέβαιο, μετά από τις τεράστιες ευεργεσίες της Διοίκησης Τραμπ, που με φοβερό αγώνα του ίδιου και του επιτελείου του παρείχε αφενός μεν στους κατοίκους των ΗΠΑ, αλλά και σε ολόκληρη την ανθρωπότητα. Αυτή η βεβαιότητα καταγράφηκε με μοναδικά πρωτόγνωρα τρανό τρόπο στα παγκόσμια χρονικά, από το σφρίγος και τον ενθουσιασμό των υποστηρικτών του (σε αυτό το σημείο νομίζω, ότι ο όρος "οπαδοί" θα ήταν πολύ λίγος για τους ανθρώπινους χειμάρρους, που κατάκλυσαν κάθε προεκλογική του συγκέντρωση). Ενώ η συμμετοχή στις προεκλογικές συγκεντρώσεις του ξιπασμένου και διεφθαρμένου ραμολιμέντου, είχαν μικρότερη συμμετοχή από τις επιδείξεις κουβαρίστρας στα ψιλικατζίδικα. ΒΑΣΙΚΟΣ ΣΤΟΧΟΣ ΤΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ ΤΡΑΜΠ ΗΤΑΝ ΝΑ ΚΑΤΑΔΕΙΞΕΙ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΒΑΘΟΣ ΤΗΣ ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟΥ ΤΩΝ ΗΠΑ, ΩΣ ΥΠΟΧΕΙΡΙΟ ΤΟΥ ΒΑΘΕΩΣ ΚΡΑΤΟΥΣ, ΠΟΥ ΚΛΗΘΗΚΕ ΝΑ ΞΕΧΕΡΣΩΣΕΙ ΑΠΑΞ ΔΙΑ ΠΑΝΤΟΣ. Επιτρέποντας σε αυτούς να οργανώσουν μια καλπονοθεία χωρίς προηγούμενο, είχε εγκαίρως προετοιμάσει ένα άκρως ευφυές αντισχέδιο, που επεκτεινόταν σε παγιδεύσεις πολύ περισσότερες από ότι το υδατογράφημα στα ψηφοδέλτια. Όπως θα αποκαλυφθεί τις επόμενες ημέρες και ώρες, τα δόκανα που στήθηκαν είναι περισσότερα. Η αποκάλυψή τους θα γίνεται βαθμηδόν και οδηγεί ήδη σε συλλήψεις των ενόχων, που ξεκίνησαν ήδη. ΔΙΟΤΙ ΟΠΩΣ ΕΠΙΣΗΜΑΝΘΗΚΕ ΣΕ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ, Ο ΣΤΟΧΟΣ ΣΤΗΝ ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΜΟΝΟΝ ΕΝΑΣ ΕΚΛΟΓΙΚΟΣ ΘΡΙΑΜΒΟΣ. Η ΣΤΟΧΕΥΣΗ ΔΕΝ ΠΕΡΙΡΙΖΕΤΑΙ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΣΥΛΛΗΨΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑΔΙΚΗ ΤΩΝ ΤΡΩΚΤΙΚΩΝ ΤΟΥ ΒΑΘΕΩΣ ΚΡΑΤΟΥΣ, ΔΙΟΤΙ ΤΗΝ ΚΑΚΟΔΑΙΜΟΝΙΑ ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΝΑΠΑΡΑΓΟΥΝ ΜΟΝΟΝ ΟΙ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟΙ, ΠΟΥ ΥΠΟΔΥΟΝΤΑΙ ΤΟΥΣ ΚΡΑΤΙΚΟΥΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΣ. ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝ ΤΕΛΕΙ ΑΝΑΛΩΣΙΜΟΙ ΚΑΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΘΟΥΝ ΑΠΟ ΑΛΛΟΥΣ. Η ΔΙΑΦΘΟΡΑ ΑΝΑΠΑΡΑΓΕΤΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΑΠΟ ΘΕΣΜΟΥΣ. ΘΕΣΜΟΥΣ, ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΚΟΠΙΜΩΣ ΔΟΜΗΘΕΙ ΜΕ ΤΡΟΠΟ, ΠΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΑ ΝΑ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ, ΟΤΙ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝΟΥΝ ΤΙΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ. ΕΝΩ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΠΕΝΕΡΓΟΥΝ ΚΑΛΥΜΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΕΡΙΘΟΡΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ Η ΚΑΤΑΔΥΝΑΣΤΕΥΣΗ ΤΟΥΣ. 

ΟΠΩΣ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΥΝ ΠΛΕΟΝ ΑΔΙΑΣΕΙΣΤΑ ΠΕΙΣΤΗΡΙΑ ΣΤΙΣ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΦΑΡΜΟΣΤΗΚΕ ΕΝΑ ΣΑΠΙΟ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟ ΤΥΠΟΥ ΧΕΙΡΑΓΩΓΗΣΗ΅Σ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΙΚΩΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ ΤΥΠΟΥ SINGULAR LOGIC. Όποιος νόμιζε, ότι τέτοιες μαγγανείες αλλοίωσης και καλπονοθείας εφαρμόζονται μόνον στις αποικίες τεχνητής υπερχρέωσης και όχι στις "προηγμένες" κοινοβουλευτικές "δημοκρατίες", μάλλον υποτιμά τα όρια που απλώνονται τα πλοκάμια του βαθέως κράτους. Όπως αποδεικνύει η συγκεκριμένη περίπτωση, όσο πιο "ανεπτυγμενη" είναι μια δυτική χώρα, τόσο περισσότερο έχει μετατραπεί σε "μπανανοδημοκρατία".





Όμως το πλέον χαρακτηριστικό σε αυτήν την διαδικασία αφορά το ποιος είναι Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΧΑΡΤΟΚΛΕΥΤΗΣ ως ιδιοκτήτης της εταιρείας του εκλογικού λογισμικού καταλήστευσης ψήφων. ΕΙΝΑΙ Η ΙΔΙΑ Η ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΤΩΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΩΝ, Η ΤΣΟΥΛΑ NANCY PELOSI, που παραβιάστηκε εχθές να διακηρύξει το γελοίο ραμολιμέντο ως νικητή των εκλογών.

 

Χωρίς όμως να γνωρίζει, τι σόι δόκανο είχε στηθεί σε βάρος της από τους φύλακες που γνώριζαν.

 

#Breaking #BREAKINGNEWS #Pelosi OWNS the Software used to collect & distribute the Election Voting Tallies & Can have a back door put in any time they want! CONTROLS THE COMPANY, The Majority Owner!! SHE CONTROLS THE VOTING!!
Bild
Bild
 
 
 
 Αγαπητοί φίλες και φίλοι στην υγειά μας


 
 
υπό κατασκευή

11 σχόλια:

tuluba είπε...

Στην υγειά μας φίλε μου.

Ανώνυμος είπε...

Μια επισήμανση. Το watermarkgate 4 δεν το έχετε ως άρθρο; Μήπως από βιασύνη δεν το ανεβάσατε;

botilastopelagos είπε...

@ tuluba

Και εις άλλα με υγεία. Από δω και στο εξής μόνο κεράσματα θα έχουμε, καλέ μου φίλε.


@ Ανώνυμον

Θερμά ευχαριστώ για την επισήμανση. Η προσαρμογή του τίτλου έγινε.

Ανώνυμος είπε...

Τα διεθνή μέσα εξαπάτησης και τα δικά μας ανακοίνωσαν τον χαμένο Μπαιντεν ως νέο πρόεδρο της Αμερικής. Πώς είναι αυτό δυνατόν;

botilastopelagos είπε...

@ Ανώνυμον

Το βαθύ κράτος και τα πλοκάμια του εξακολουθούν να πέφτουν στην παγίδα των δυνάμεων που στηρίζουν τον Τραμπ με κάθε βήμα που κλιμακώνουν. Αυτό οδηγεί στην κατεύθυνση του ενταφιασμού του. Σε αυτήν την διαδικασία θα αναφέρεται η επόμενη ανάρτηση, που σύντομα θα ακολουθήσει.
Trust the PLAN. Enjoy the SHOW.

Ανώνυμος είπε...

Ευχαριστώ για την διαφώτιση που μας παρεχετε!!

ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ είπε...

ΚΑΛΗΜΕΡΑ .
TRUST THE ΡΑΒΔΙ.
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ !.
ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΤΩ.
Nancy pelosi
404 ERROR PAGE NOT FOUND.
ΒΑΛΤΟ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ !
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!.
WWG1WGA.
Ή :
ΜΟΝΟΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΟΛΛΩΝ.
ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΑΓΑΠΗΤΕ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕ ΜΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΔΙΟΝΥΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΚΡΗ ΚΑΙ ΠΑΝΕΜΟΡΦΗ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ.
Σ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΘΕΡΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΟΥ.
ΔΙΟΝΥΣΗ ΜΟΥ, ΕΛΛΗΝΑ ΤΗΣ ΔΙΑΣΠΟΡΑΣ, ΛΟΓΩ ΤΙΜΗΣ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΣΟΥ ΓΡΑΦΩ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΓΡΑΜΜΕΣ, ΕΙΜΑΙ ΣΥΓΚΙΝΗΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΔΥΟ ΔΑΚΡΥΑ ΕΤΡΕΞΑΝ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΜΟΥ.
ΜΑΣ ΔΙΝΕΙΣ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΠΕΡΑΣΕΙ ΠΟΛΛΑ ΒΑΣΑΝΑ ΚΑΙ ΑΔΙΚΙΕΣ, ΜΑΣ ΙΣΟΠΕΔΩΣΑΝ ΤΗΝ ΠΕΡΗΦΑΝΕΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ.
ΞΕΠΕΡΑΣΑΜΕ ΤΑ ΟΡΙΑ ΜΑΣ, ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΟΥΜΕ ΑΛΛΟ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΣΚΛΑΒΙΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΠΙΕΣΗ.
ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΕΥΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΠΟΥ ΕΛΑΧΕ ΚΑΙ ΣΕ ΣΕΝΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΚΛΕΚΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ.
ΜΕ ΑΔΟΛΗ ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΣΕΒΑΣΜΟ
ΗΛΙΑΣ.+++ ΑΠΟ ΕΛΛΑΔΑ.

botilastopelagos είπε...

@ Ανώνυμον

Εγώ σε ευχαριστώ που την θετική σας ενέργεια στηρίζετε την προσπάθεια χιλιάδων ενναλακτικών ιστολογίων σε παγκόσμια κλίμακα.


@ ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ

Θερμά ευχαριστώ για το σχόλιο. Δεν κάνουμε καλύτερα το ραβδί μαδέρι για να το χειριζόμαστε μαζί;


@ ΗΛΙΑΣ

Καλέ μας φίλε,
σε ευχαριστώ από καρδιάς για τα καλά σου λόγια και τις ευχές σου.
Είμαι βέβαιος ότι θα ακολουθήσουν ακόμη πολλά δάκρυα χαράς σε όλους μας. Η Ελλάδα είναι μια ΜΕΓΑΛΗ χώρα και σύντομα θα εκδηλωθεί ξανά το μεγαλείο της. Η ευαισθησία είναι στην σκληρή εποχή μας το δώρημα των ισχυρών.

ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ είπε...

ΩΡΕ ΑΜΑ ΣΑΣ ΤΑ ΓΡΑΦΩ ,ΤΑ ΠΕΡΝΑΤΕ ΣΤΟ ΝΤΟΥΚΟΥ.
ΝΤΟΠΑ ΘΕΛΕΤΕ ,ΓΙΑ ΝΑ ΣΗΚΩΘΗΤΕ ΟΡΘΙΟΙ.
ΠΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΠΙΣΩ ,ΣΑΣ ΕΓΡΑΦΑ ,ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΝ .
ΚΑΙ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΕΔΩ ΟΙ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΚΟΙ;
ΜΠΡΙΚΙΑ ΚΟΛΑΝΕ ;
ΕΧΩ ΠΙΣΤΗ ΑΛΗΘΗ ΚΑΙ ΡΟΜΦΑΙΑ ΓΥΡΙΣΤΗ.
ΤΟ ΜΑΔΕΡΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΌ ΟΞΥΑ.
ΠΛΑΤΥ ΚΑΙ ΒΡΕΜΕΝΟ.
ΝΑ ΚΟΛΑΗ ΣΤΑ ΠΑ Ι ΔΑΚΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΝΕΦΡΑΜΙΑ.
ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

tsute είπε...

Αγαπητέ και συμπαθέστατε Διονύση καλησπέρα και από μένα.
Τα πολύ εύστοχα και γεμάτα έμπνευση άρθρα σου είναι βάλσαμο για όλους.
Να είσαι καλά φίλε μου τα καλύτερα έρχονται, το σχέδιο είναι Θεικό
το ποτάμι δεν γυρίζει πίσω.