09 Νοεμβρίου, 2020

WATERMARKGATE 6 - ΤΟ ΑΠΟΤΡΟΠΑΙΟ ΣΧΕΔΙΟ "BLACK WINTER" - Η ΠΥΡΗΝΙΚΗ ΑΠΕΙΛΗ ΚΑΙ Η ΠΥΡΙΝΗ ΡΟΜΦΑΙΑ

 


"ΠΑΤΕΙΤΕ ΕΠΙ ΟΦΕΩΝ ΚΑΙ ΣΚΟΡΠΙΩΝ"

Ευαγγελική Προτροπή

 

1. Η ΚΑΛΠΟΝΟΘΕΙΑ ΩΣ ΑΦΟΡΜΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΡΙΖΩΣΗ ΤΟΥ ΒΑΘΕΩΣ ΚΡΑΤΟΥΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΩΣ ΑΦΟΡΜΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΙΣΧΥΟΝΤΟΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ 

Βάσει αυτών που παραθέσαμε στην προηγούμενη ανάρτηση, η κατάσταση βαδίζει με ταχύτητα ποιος την βίαιη κατάργηση όλου του υπάρχοντος κατεστημένου. Οι αντίρροπες δυνάμεις δεν κυριαρχούν μόνον μέσα στο λεγόμενο "δημοκρατικό" κόμμα, αλλά είναι έντονα παρούσες και στους ρεπουμπλικάνους Τα πλοκάμια του βαθέους κράτους απλώνονται ακόμη σε πάρα πολλούς νευραλγικούς τομείς. Ακόμη και στις περιοχές των μηχανισμών, που η Διοίκηση Τραμπ πέτυχε κάποια μερική εκκαθάριση των σάπιων στοιχείων, εξακολουθούν να υπάρχουν γνωστοί, αλλά και αθέατοι υπονομευτές. Η σήψη των θεσμών είναι τόσο βαθιά, που η όποια θεραπεία τους αποτελεί ματαιοπονία. Γι αυτόν τον λόγο απαιτείται η ριζική τους κατάργηση και η αντικατάσταση τους από ένα νέο  σύστημα, που θα περιλαμβάνει όλους τους τομείς. Όχι μόνον αυτούς της πολιτικής εξουσίας και της κρατικής διοίκησης. Με βάση το σχέδιο θα επαναπροσδιορισθούν από την βάση τους ΟΛΑ τα δεδομένα της οικονομίας, της περίθαλψης, της εκπαίδευσης, της δημόσιας ενημέρωσης, των επικοινωνιών και της παιδείας. Σύνολη η επερχόμενη οικονομική και κοινωνική οργάνωση θα μεταφέρει τις αποφάσεις από τα σκοτεινά κατεστημένα στην δικαιοδοσία των πολιτών. Αυτές οι αλλαγές θα επεκταθούν σε παγκόσμιο επίπεδο. Συνέπειά τους δεν θα είναι μόνον οι μεγάλες αλλαγές σε συλλογικό επίπεδο. Ριζικά θα επαναπροσδιορισθούν και οι συνθήκες ζωής ενός εκάστου ανθρώπου, μέσω ανατρεπτικών αλλαγών, που δεν θα περιορίζονται μόνον στην εξωτερική σφαίρα, αλλά θε επεκτείνονται και στην διαμόρφωση του ψυχισμού και της πνευματικής του συγκρότησης. Αυτή η τεράστια ευκαιρία στον συλλογικό και προσωπικό αυτοπροσδιορισμό δεν πρόκειται να λάβει χώρα μόνον ένεκα των τεράστιων θεσμικών αλλαγών, που έχουν ήδη ξεκινήσει. Ακόμη σπουδαιότερη σημασία και επενέργεια έχει η είσοδος της Γαίας σε νέα, πρωτόγνωρα κοσμικά δεδομένα που ήδη ξεκίνησε να συντελείται. Αυτή η ατμόσφαιρα δεν είναι απλά περιρρέουσα, αλλά διεισδύει μέσα στα κύτταρά μας, προκαλώντας μια ανάγκη προσαρμογής των συνολικών ζωτικών μας δομών σε όλους τους τομείς της ύπαρξής μας. Αυτή την υπό εξέλιξη εσωτερική, επαναστατικού τύπου προσαρμογή, σκόπευαν και εξακολουθούν να επιδιώκουν τα κρόνια ιερατεία με την επιβολή ενός πυρηνικού ολοκαυτώματος. Επειδή το ενδεχόμενο μιας παγκόσμιας σύρραξης έχει δια παντός καταργηθεί επιτυχώς μέσω των παρεμβάσεων της διοίκησης Πούτιν, με διαδικασία στην οποία έχω αναφερθεί διεξοδικότερα σε αρκετές προηγούμενες αναρτήσεις, επέλεξε οι καμπάλ άλλα εναλλακτικά σενάρια τα προωθεί, με στοχο την πλήρη καταστροφή των υπάρχουσας πολιτισμικής ανάπτυξης της ανθρωπότητος και την καταδίκη της σε συνθήκες πρωτογονισμού. Ένα μέρος του σχεδίων της καμπάλ προς αυτήν την κατεύθυνση είναι η ψευδεπίγραφη πανδημία, η οικονομική κατάρρευση και η δημιουργία χαοτικών καταστάσεων μέσω ισλαμοφασιστικών εξεγέρσεων και τρομοκρατικών ενεργειών, που κλιμακώνουν με τις στρατιές τζιχαντιστών πρακτόρων, που έχουν οργανώσει. 
 
 
2. ΕΝΑ ΣΤΑΥΡΟΛΕΞΟ ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΥΣ ΛΥΤΕΣ
 
Όπως γράφτηκε στην προηγούμενη ανάρτηση η καλπονοθεία που εφάρμοσε η καμπάλ δεν ήταν μόνον εκ των προτέρων γνωστή στους Επιτελείς του Σχεδίου, αλλά αποτέλεσε γι αυτούς κάτι σαν τεράστια προσφορά, μια και θα τους εξόπλιζε με την απαραίτητη δικαιολογία για την συνολική αμφισβήτηση του συστήματος, που αυτοί εξ τέλει επιδίωκαν και την ριζική κατάργησή του. Στα πλαίσια αυτά είχαν προετοιμάσει με το υδατογράφημα και το αναμφίβολο ξεσκέπασμα αυτής της απάτης. Όμως και στην συγκεκριμένη περίπτωση, οφείλουμε να σκεφθούμε αρκετά βαθύτερα, εφόσον δεν επιθυμούμε η σκέψη μας να εξαντλείται στην επιφάνεια των πραγμάτων. Εξ άλλου, τα πράγματα δεν είναι σε καμία περίπτωση, όπως η εξωτερική τους εμφάνιση υποδουλώνει, δεδομένου ότι οι "δημοκράτες", ως υποκατάστημα της καμπάλ είναι εκ φύσεως απατεώνες και παραχαράκτες, αλλά και οι Διοίκηση Τραμπ και οι Q, δεν κάνουν λόγο για αποκατάσταση της πλήρους αλήθειας απέναντι στο πλατύ κοινό, αλλά μας καλούν χωρίς περιστροφές "to enjoy the SHOW". Είναι λοιπόν εμφανές, ότι και οι δυο ενεχόμενοι δεν φανερώνουν την εν τέλει πρακτική τους. Αναμφίβολα, η τακτική απόκρυψης των πραγματικών δεδομένων και των στοχεύσεων έχει τελείως διαφορετικά ελατήρια για κάθε ένα των δυο μέχρι τελικής εξοντώσεων αντιμαχόμενων πλευρών. Οι μεν είναι εκ φύσεως απατεώνες και θα ήσαν αφελείς, εάν αποκάλυπταν εκ των προτέρων τους σχεδιασμούς τους. Εφ' όσον κάποιος σκοπεύει να συγκρουσθεί με άνομα κυκλώματα, που βαρύνονται από απάνθρωπη εγκληματική πρακτική και που είναι οργανωμένα με απόλυτη συνωμοτικότητα σε μυστικές εταιρείες, πολύ πιο σκοτεινές από ότι η μασονία (δεδομένου ότι αυτή αποτελεί την μορφή οργάνωσης, που εφαρμόζουν για ευρεία στρατολόγηση των υποχειρίων, άλλων πολύ υψηλότερα στην σατανολατρεία μυημένων υψηλόβαθμων ευνουχισμένων ιερέων, αλλά κυρίως θηλέων ιερειών) είναι πολύ λογικό να εφαρμόζει και αυτός συνωμοτικούς κανόνες, συνθηματική γλώσσα και επικοινωνία μέσω συμβόλων, που μπορούν ερμηνεύσουν μόνον οι μυημένοι στο κύκλωμα.
 
Άρα, τα ερωτήματα, που πρέπει να θέτουμε, όσοι παρεμβαίνουμε στην δημόσια ενημέρωση, και δεν αποσκοπούμε απλά και μόνον στην διάδοση των πληροφοριών, που αποσιωπούν, ή διαστρεβλώνουν, τα μαζικά μέσα εξαπάτησης, αλλά επιδιώκουμε μια διαφώτιση των καλοθελητών, με στόχο να ενδυναμώσουμε την δημόσια συνειδητότητα, πιστεύοντας στον απελευθερωτικό ρόλο που επενεργεί η αλήθεια, είναι απαραίτητο να προσπαθούμε να διεισδύουμε στην μη προφανή διάσταση των πραγμάτων. Αυτή η διαδικασία, επειδή δεν μπορούμε να διαθέτουμε για να την μεταδώσουμε εσωτερική ενημέρωση, μπορεί να αποτελείται από δυο βασικά βήματα: 
 
1. Έρευνα και αναζήτηση στις παρεχόμενες δεξαμενές πληροφοριών και κυρίως σε εκείνες, που ανήκουν στους βασικούς πρωταγωνιστές των τεκταινόμενων. Η αναζήτηση σε άλλους χώρους ερευνητών, που δεν είναι insider, αλλά ερευνούν όπως εμείς, έστω και εάν πολύτιμη, διότι μας παρέχει συσσωρευμένη πληροφορία, συνήθως περιλαμβανομένης και της νοητικής της επεξεργασίας και αποτίμησης, έρχεται σε δεύτερη μοίρα για τον εξής λόγο: Οι πηγές ενημέρωσης των πρωταγωνιστών, αποβλέπουν σε ΔΥΟ ΕΙΔΩΝ ΠΑΡΑΛΗΠΤΕΣ. Αφ' ενός μεν επιχειρούν να ενημερώσουν το πλατύ κοινό, στην βάση όμως μιας θολής προπαγανδιστικής βάσης, που διέπεται από συγκεκριμένες σκοπιμότητες, οι οποίες στην καλύτερη των περιπτώσεων, εάν δεν παραποιούν την πραγματικότητα, τουλάχιστον την περνούν μέσα από φίλτρα και την διαθλούν μέσα από πρίσματα. Με αποτέλεσμα, η πληροφορία που προσλαμβάνεται, να μην ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα, αλλά  να αποτελεί είδωλό της, αναλόγως των σκοπιμοτήτων, ορθό ή ανεστραμμένο. Δίπλα όμως στην ενημέρωση, ή "ενημέρωση" του πλατύ κοινού, τα σήματα που εκπέμπουν αυτές οι πηγές, αποσκοπούν συμπεριλαμβάνοντας και κωδικοποιημένα μηνύματα στην ενημέρωση των δικών τους πρακτόρων. Εάν καταφέρουμε να τα αποκωδικοποιήσουμε, τότε είτε αφαιρούμε ένα βασικό προτέρημα από τον αντίπαλο, είτε ερμηνεύοντας καλύτερα τα μηνύματα των συμμάχων μας, μπορούμε να τους συμπαρασταθούμε πιο αποτελεσματικά. Ένας από τους πνευματικούς μου πατέρες, ο οποίος δαπάνησε περιουσίες στην πράσινη τσόχα και την ρουλέτα, με δίδαξε το εξής, στην φάση που ήμουν ακόμη ένα αφελές σχολιαρόπαιδο, παρ' όλο που είχα ήδη σαρανταπενταρίσει: Όταν παίζεις με χαρτοκλέφτες, για να κτυπήσεις πολύ γρήγορα την μπάνγκα στον αέρα, προσπάθησε να διακρίνεις τα σημάδια στα χαρτιά του. (Αυτόν τον άνθρωπο ευχαριστώ από καρδιάς, εάν τυχαίνει να διαβάζει αυτές τις γραμμές). 
 
2. Η αναζήτηση και έρευνα όμως στις δεξαμενές πληροφοριών μπορεί να αποδώσει αποτελεσματικά, πέρα από την αφελή έπαρση ότι ψάχνουμε βαθιά και δήθεν βρίσκουμε πληροφορίες, που ξεπερνούν τον "ειδησεογραφικό" οχετό των μαζικών μέσων, μόνον εφόσον εφαρμόζουμε και μια δεύτερη πρακτική. Αυτή συνίσταται να θέτουμε υπό ερώτηση ΟΛΕΣ τις πληροφορίες που συλλέγουμε. Αυτό σημαίνει  ότι στην λογική των στιγμάτων στίξεως που εφαρμόζουμε, πρέπει να κυριαρχούν αριθμητικά τα ερωτηματικά, σε σύγκριση με κόμματα και τελείες. Τελεία αρμόζει να βάζουμε μόνον σε συμπεράσματα, αφού αυτά έχουν εξαχθεί μέσα από την βάσανο πολλαπλών ερωτηματικών. Τελεία και παύλα δε, είναι φρόνιμο να μην χρησιμοποιούμε ποτέ, έστω κι αν βλέπουμε την Σφίγγα να γκρεμίζεται.
 
 
Ας προχωρήσουμε, λοιπόν, να θέσουμε υπό ερώτηση κάποια πολύ βασικά δεδομένα, που μας έχουν γίνει προσβάσιμα, από την μέχρι τούδε ενημέρωση και έρευνα σχετικά με τις εκλογές: 

Το πρώτο ερωτηματικό που θέτω, αφορά τον ίδιο τον τίτλο αυτής της σειράς αναρτήσεων, που είναι το υδατογράφημα. Ας υποθέσουμε, ότι η υδατογράφιση των έγκυρων ψηφοδελτίων έγινε από την NSA με τέτοια άκρα μυστικότητα, που δεν υπέπεσε σε γνώση της καμπάλ. Αυτήν την υπόθεση δεν μπορεί η λογική μου, ούτε να επιβεβαιώσει, ούτε να απορρίψει, διότι οι μηχανισμοί της καμπάλ δεν είναι καθόλου τυχαίοι και είναι πολύ παλαιότεροι από αυτούς των Επιτελικών του Σχεδίου. Είτε όμως συμβαίνει η πρώτη περίπτωση, είτε η δεύτερη, αυτό δεν παίζει κανένα λόγο για το βασικό συμπέρασμα, που νομίζω ότι αβίαστα μπορούμε να βγάλουμε σχετικά. Θα ήταν αφέλεια να δεχθούμε, ότι η καλπονοθεία της καμπάλ, που ήταν τόσο υπερβολικά εξογκωμένη, δεν θα γινόταν αντιληπτή από τις δυνάμεις του Τραμπ, ή ότι τα υπόλοιπα πειστήρια δεν θα επαρκούσαν για την καταγγελία αυτής της απάτης στα δικαστήρια. Δεν είναι μόνο ο τρόπος που έριχναν ξαφνικά άλματα τα ποσοστά του αλητόγερου, όταν έφθαναν επιστολικές ψήφοι στα εκλογικά τμήματα. Σε 12 πολιτείες ξεπέρασε κατά πολύ το ποσοστό των καταμετρηθέντων τον συνολικό αριθμό των ψηφοφόρων. Υπήρξαν επί πλέον περισσότεροι ψήφοι από άτομα ηλικίας άνω των εκατόν δέκα ετών. Για να μην αναφερθούμε στα όργια νοθείας στα ταχυδρομεία, με ψήφους που πετάχθηκαν, και που κατάγγειλαν επώνυμα ταχυδρομικοί υπάλληλοι, ή στα φορτηγάκια εταιριών διανομής ρολό υγείας για τουαλέτες, που μετέφεραν υποτιθέμενους ψήφους. ΚΑΤΑ ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΗΤΑΝ ΕΞΑΡΧΗΣ ΓΝΩΣΤΟ ΣΤΗΝ ΚΑΜΠΑΛ, ΟΤΙ Η ΚΑΛΠΟΝΟΘΕΙΑ ΘΑ ΗΤΑΝ ΑΝΕΤΑ ΦΑΝΕΡΗ ΚΑΙ ΤΟ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΘΑ ΗΤΑΝ ΑΝΕΤΑ ΔΙΑΒΛΗΤΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΤΟ ΥΔΑΤΟΓΡΑΦΗΜΑ. Άρα όσο έξυπνο και αν ήταν αυτό το μέτρο, δεν μεταβάλλει ποιοτικά τα δεδομένα.
 
Βάσει των ανωτέρω είναι φανερό, ότι ήταν εκ των προτέρων για όλους τους συμμετέχοντες περισσότερο από φανερό, ΄ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΑΔΥΝΑΤΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΜΠΑΛ ΝΑ ΝΙΚΗΣΕΙ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΘΟΡΙΣΕΙ ΤΟΝ ΕΠΟΜΕΝΟ ΠΡΟΕΔΡΟ. ΑΥΤΟ ΕΪΝΑΙ ΕΞ ΙΣΟΥ ΦΑΝΕΡΟ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΗΣ, ΠΟΥ ΕΚ ΤΩΝ ΥΣΤΕΡΩΝ ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΟΥΝ ΣΑΝ ΦΡΟΚΑΛΑ ΣΤΟΝ ΑΝΕΜΟ.

Για ποιον λόγο όμως έλαβαν χώρα όλοι αυτοί οι θεατρινισμοί με την καλπονοθεία; Το πρώτο συμπάρασμα που βγήκε σε προηγούμενες αναρτήσεις, ήταν ότι με αυτά τα καμώματα η καμπάλ προσπάθησε να κερδίσει χρόνο. ΠΩΣ ΟΜΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΟΦΕΛΗΣΕΙ ΑΥΤΗ Η ΜΙΚΡΗ ΔΙΟΡΙΑ, ΕΦΟΣΟΝ Ο ΚΑΘΕΙΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ, ΟΤΙ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΡΑΜΠ ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΜΑΧΑΙΡΙ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΡΠΟΥΖΙ, ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΑΚΟΜΗ ΔΥΟ ΜΗΝΩΝ, ΕΝΩ ΕΚΚΡΕΜΟΥΝ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΤΗΣ ΚΑΜΠΑΛ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΑΠΟ 1400 ΜΗΝΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ, ΕΝΩΣΩ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΡΑΜΠ ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΩΝ ΚΑΙ ΗΛΕΚΤΡΙΚΕΣ ΚΑΡΕΚΛΕΣ, ΕΝΩ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΩΣ ΕΛΕΓΧΕΙ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΟ; ΠΕΡΑΝ ΟΤΙ Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΜΠΑΡΡ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΗΚΕ ΝΕΑΣ ΠΟΙΟΤΗΤΟΣ ΜΠΡΙΓΙΑΝΤΙΝΗ ΚΑΙ Η ΚΥΡΙΑ ΜΠΑΡΕΤ ΛΕΙΩΝΕΙ ΞΕΣΚΟΝΟΠΑΝΑ ΣΤΟ ΞΥΛΙΝΟ ΣΦΥΡΑΚΙ;
 
ΚΑΙ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΚΩΔΙΚΟΠΟΙΗΜΕΝΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ, ΠΟΥ ΕΣΤΕΙΛΕ Η ΚΑΜΠΑΛ ΣΤΟΥΣ ΜΥΗΜΕΝΟΥΣ ΑΝΑ ΤΗΝ ΥΦΗΛΙΟ ΠΡΑΚΤΩΡΕΣ ΤΗΣ; ΩΣΤΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΙΑΒΕΒΑΙΩΣΕΙ, ΟΤΙ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΕΧΑΣΕ ΜΕΝ ΜΕ ΠΑΤΑΓΟ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ, ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΘΕ ΛΟΓΟ ΝΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΟΥΝ; Βεβαίως, όχι λόγω του επομένου προέδρου, που είναι φανερό, ότι δεν πρόκειται να είναι ο αλητόγερος, αλλά με την ΔΙΑΒΕΒΑΙΩΣΗ ΟΤΙ ΑΥΤΗ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΝΑ ΚΡΑΤΑΕΙ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΤΗΣ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΜΕΣΑ, ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΘΟΡΙΣΟΥΝ ΤΙΣ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ. 

Σε αυτό το σημείο μεταφέρω το βίντεο για τον "ΚΑΤΑΜΑΥΡΟ ΧΕΙΜΩΝΑ" από την προηγούμενη ανάρτηση σε αυτήν. Ξεκαθαρίζοντας εκ των προτέρων, ότι αυτό το βίντεο, το οποίον είναι φανερό ότι προέρχεται από τις Αντιδυνάμεις που αντιμάχονται την καμπάλ, δεν πρόκεται να δεχθώ ένα προς ένα, αλλά θα ακολουθήσει η εφαρμογή των αναγκαίων, κατά την εκτίμησή μου, ερωτηματικών και αποτιμήσεων, πριν βγεί οποιοδήποτε συμπέρασμα. Επί πλέον, αναρτώ μετά από αυτό το βίντεο δυο ακόμη από το 2017, το πρώτο με την κυράτσα λίτσα γκέιτς και το άλλο με τον άλλον "προφήτη" της πανδημίας.

 


 


 


 

Ας μεταβούμε, λοιπόν στο πρώτο βίντεο, που είναι και το κυριότερο από αυτά, που έχουν αναρτηθεί στις σελίδες εναλλακτικής ενημέρωσης, που στηρίζουν τον Τραμπ και τους Q, σε σχέση με την εκτόξευση της απειλής του Biden για Black Winter. Η ενασχόληση με αυτο το βίντεο αποσκοπεί, αφού εξετάσουμε αυτά που μεταδίδουν οι κατασκευασστές του σε προφανές επίπεδο, να ψάξουμε περεταίρω για πιθανά καλυμμένα μηνύματα, που μπορεί αυτό πιθανώς να περιλαμβάνει. Ενώ η αναζήτηση κωδικοποιημένων μηνυμάτων αφορά βεβαίως τον τρόπο, που οι έχοντες εσωτερική ενημέρωση αποτιμούν την συγκεκριμένη απειλή του Biden, ίσως μπορέσουμε να ψιλαφήσουμε επίσης ταυτοχρόνως και το μήνυμα, που στάλθηκε με αυτόν τον τρόπο στους ανά τον κόσμο πράκτορες της καμπάλ. Δεδομένου ότι, όπως ήδη διαπίστωσα, δεν μπορεί οι δυνάμεις του σκότους να μην έχουν κάποιο ρεαλιστικό αντισχέδιο, όχι μόνον για να αντιμετωπίσουν την χιονοστιβάδα, που ετοιμάζουν εναντίον τους οι δυνάμεις που στηρίζουν τον Τραμπ, αλλά εν τέλει και για την προώθηση των δικών τους σχεδίων σε κακροκλίμακα.

Εννοείται, ότι αυτά που διακηρύσσουν συνήθως οι δυνάμεις του σκότους ως μεσοπρόθεσμους και μακροπρόθεσμους σχεδιασμούς, αποτελούν προπετάσματα αποπροσανατολισμού των αντιπάλων τους, αλλά κυρίως των αγόμενων και φερόμενων αδαών. Υπό αυτήν την οπτική θεωρώ, ότι το σχέδιο που έχουν διακηρύξει υπό την επωνυμία NEW RESET είναι μούφα. Διότι, το λεγόμενο "master plan", δηλαδή το γενικό σχέδιο της καμπάλ, μέχρι το 1915, που ηττήθηκαν από τις Δυνάμεις του Πούτιν στην Συρία, ήταν ο σύμφωνα με την επιστολή του Albert Pike ο διακηρυχθείς τρίτος παγκόσμιος. Αυτό είναι σχέδιο ακαριαίας επιβολής και δεν συμπεριλαμβάνει δυστοπίες μεσοπρόθεσμης ή μακράς διαρκείας οργουελικού τύπου. Ο Όργουελ τοποθέτησε την δυστοπία που περίγραψε στο έτος 1984, ως άξονα χρονικής αναφοράς. Και όπως ανέλυσα σε αναρτήσεις προηγούμενων ετών, ότι ήτανε να βιώσουμε υπό μορφή κυριαρχίας του "μεγάλου αδελφού", το έχουμε βιώσει ήδη (είναι κάτι άλλο, το γεγονός, ότι εν πολλοίς δεν είμαστε εις θέσιν να αποτιμήσουμε αυτήν την κατάσταση, διότι συνηθίσαμε να θεωρούμε αυτονόητο και δεδομένο το μάτριξ, μέσα στο οποίο στον ένα ή άλλο βαθμό έχουμε ενσωματωθεί). Δεν είναι δυνατόν ένα σχέδιο εκτάκτου ανάγκης και ακαριαίας επιβολής να αντικαρτασταθεί από ένα Plan B, που αφορά μεσοπρόθεσμες δυστοπίες, με βιορομποτική μετάλλαξη των ανθρώπων, σφραγίσματα διαρκείας στο μέτωπο και το χέρι και τα τοιαύτα. Αυτά, συμφώνως προς την κρίση μου, αποτελούν προ-φυτείες, δηλαδή ψυχοεγκεφαλικά εμφυτεύματα, με στόχο τον αποπροσανατολισμό από τον κεντρικό στόχο, που ουδόλως αποσιωπάται στα εν λόγω κείμενα και που είναι η επιβολλή ΑΡΜΑΓΕΔΩΝΟΣ. Με αυτό το ζήτημα έχω ασχοληθεί διεξοδικά στο παρελθόν. (Μια περίληψη αυτών των θέσεων, καθώς και αρκετους συνδέσμους συναφών αναρτήσεων, έχω συμπεριλάβει στην ανάρτης της 7ης Μαρτιού 2020, με τίτλο ΤΕΛΙΚΗ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ).

Το εν λόγω βίντεο αναφέρεται στον κοροϊδοϊό και την ψευδεπίγραφη πανδημία, επειδή ο Biden έκανε την συγκεκριμένη αναφορά με απειλητικό τρόπο στην συζήτηση ακριβώς αυτού του θέματος  κατά την διάρκεια της δεύτερης τηλεμαχίας με τον Τραμπ. Στο βίντεο όμως η προσέγγιση σε αυτό το θέμα από τους κατασκευαστές του είναι πολύ διαφορετική από την πάγια απομυθοποίηση, που προωθεί η Διακυβέρνηση Τραμπ ενάντια στην επιβολή υστερίας με αφορμή το συνάχι του λεγόμενου "Covid 19". Τουναντίον το βίντεο θεωρεί το σχέδιο Black Winter ως υπαρκτή απειλή μιας προσχεδιασμένης επίθεσης βιολογικού πολέμου από την καμπάλ, μέσω ενός άλλου τεχνητού μικροβίου, πολύ περισσότερο επικίνδυνου από ότι η γρίπη του κοροϊδοϊού. Προσωπικά εκτιμώ, ότι αυτό το σενάριο είναι περισσότερο από πιθανών, στα πλαίσια των επιθετικών αντιμέτρων, που σχεδιάζει η καμπάλ. Όμως παρ' όλα αυτά δεν το θεωρώ καθόλου επαρκές, ώστε να μπορέσει η καμπάλ να διαφύγει και να επιβάλλει παγκοσμίως τους σχεδιασμούς της. Όπως δείχνουν τα άλλα δυο βίντεο με την γκέιτς και τον φάουτσι, ο συνωμοσία του κροϊδοϊού είχε προσχεδιασθεί τουλάχιστον από το 2017, που προέρχονται αυτά. Επί πλέον υπάρχει βίντεο της γκέιτς, που ανέβηκε πριν από μερικους μήνες (και το οποίο δεν έχω την άνεση του χρόνου να ψάξω προς στιγμήν) στο οποίο αυτή αναφέρεται στην εμφάνιση ενός άλλου, πιο επικίνδυνου υιού, στην διάρκεια του ερχόμενου χειμώνα. Όμως η εξαπόλυση μιας τέτοιου είδους επίθεσης βιολογικού πολέμου, όχι μόνον δεν είναι επαρκής, ώστε να επιβάλλει τα τελικά σχέδια της καμπάλ, αλλά μπορεί να αποδειθεί και άκρως επιβλαβής γι αυτήν. Διότι παρά τον αποδεκατισμό, που μπορεί να επιφέρει μια γνήσια αυτήν τη φορά πανδημία, δεν θα μπορέσει εύκολα να γονατίσει την Ρωσία και τους συμμάχους της. Αυτή, όπως αποδείχθηκε από την ισχυρή και αποτελεσματική βοήθεια που παρείχε σε αρκετές χώρες για την αντιμετώπιση του κόβιντ, είναι μάριστα εξοπλισμένη για την αντιμετώπιση ενός βιολογικού πολέμου. Δεν είναι μόνον τα άριστα οργανωμένα και τεχνολικά πρωτοπορούντα μικροβιολογικά της εργαστήρια, όπως φάνηκε στην πορεία σύνθεσης ενός εμβολίου ενάντια στον κόβιντ, που συνιστούν την υπεροχή της. Επί πλέον αυτή διαθέτει αξιόλογες υποδομές για την αντιμετώπιση καταστροφών. Με ένα αναπτυγμένο δίκτυο καταφυγίων για την πολυάριθμη διάσωση ανθρώπων, ειδικές στολές, μάσκες, σκάφανδρα, αναπτυγμένο λογισμικό διάσωσης, αντίδοτα αμέσου πρώτης αντιμετώπισης μολύνσεων κλπ. είναι βέβαιο, ότι αυτή θα μπορέσει σε μια έκτακτη περίπτωση να διασώσει τον πυρήνα του δυναμικού και των βασικών λειτουργειών της. Ενώ οι δυτικές χώρες, όπου εδράζεται η καμπάλ, θα υφίσταντο πληθυσμιακό αποδεκατισμό, η Ρωσία θα έβγαινε μέσα από μια τέτοια περιπέτεια από στγρατηγικής πλευράς πολύ λιγότερο αποδυναμωμένη. Άρα, έστω και εάν το ενδεχόμενο της επιβολής ενός είδους βιολογικού πολέμου αποτελεί τμήμα του γενικότερου σχεδιασμού του BLACK WINTER, δεν μπορώ να δεχθώ, ότι συγκροτεί τον πυρήνα του.

Άρα οφείλουμε να ερευνήσουμε βαθύτερα τα δεδομένα του βίντεο. Προσωπικά αδυνατώ να εντοπίσω κάτι ιδιαίτερο στην δραματουργία του και στις αναφορές του. Έτσι αναγκάστηκα να κατευθυνθώ προς την διερεύνηση του ονόματος αυτού που το εκπόνησε. Εκ προοιμίου όμως θέλω να δηλώσω, όταν ακούω πολιτικούς να αναφέρονται στη"χειμώνας", γενικά παθαίνω σύγκρυο, διότι αυτήν τη λέξη ενδώμυχα συνδυάζω με ένα άκρως καταστροφικό φαινόμενο. Θεώρησα εξ αρχής την ενασχόληση με το ψευδώνυμο αυτού, που δηλώνει ότι έφτιαξε το βίντεο, ιδιαίτερα σημαντική, στην περίπτωση που αυτός αποσκοπεί να μεταδώσει κάποιο κωδικοποιημένο μήνυμα με το εν λόγω πόνημα. Διότι η ρήση "NOMEN EST OMEN" δηλαδή "το όνομα είναι σημείο" είναι παλιά και χαρακτηριστική. Άρα, ο κάθε εν δυνάμει παραλήπτης ενός πιθανού κωδικοποιημένου μηνύματος, ως έμπειρος σε ζητήματα αποσυμβουλισμού, είναι επόμενο να προσέξει αυτό το δεδομένο. 

Στο 0,21 λεπτό του βίντεο λέει ο εκφωνητής: "MY NAME IS DEUCE OF CUPS".  Αυτός ο προσδιορισμός ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΟΝΑ ΣΥΜΒΟΛΙΚΟΣ, διότι αφορά μια κάρτα του Ταρώ, το οποίο αποτελεί ένα σύνολο διάταξης συμβόλων. Οπότε είμαστε υποχρεωμένοι να διεξάγουμε μια βουτιά στην λαγουδότρυπα. Όταν ένας άνθρωπος έχει επενδύσει σημαντικό μέρος της ζωής του στην εντριβή με τα σύμβολα, συνηθίζει να διαβλέπει σε ότι προσλαμβάνει, ένα ελλοχεύντα, μη αναγνωρίσιμο από τον μη έμπειρο παρατηρητή, συμβολισμό. ¨Όχι οπωσδήποτε ως αποτέλεσμα της πρόθεσης κάποιου, αλλά ως κεκρυμένη διάσταση των οντοτήτων.Στην περίπτωση όμως του υπό διερεύνηση ονόματος, δεν χωράει αμφιβολία, λόγω της σοβαρότητος και των στοχεύσεων του πονήματος, ότι πρόκειται περί συνειδητής επιλογής. ΚΗ κάρτα που αναφέρεται το ψευδόνυμο είναι η εξής:


Πρόκειται για την παράσταση δυο κυπέλων. Το νόημα αυτής της κάρτας κατατίθεται ως εξής στα εγχειρίδια του ταρώ:

Meaning 

The 2 of Cups represents a happy and blissful pair, strengthened by the union of unconditional love. Each individual is bringing love to the table with pure intentions and a pure heart. The 2 of Cups card often appears in love readings but can appear in business readings as well. It's a good time to take on a new partner, initiate a move with a new partner, or extend an offering to a partner in your life, whether that is in work or play. You may also meet someone special when this card appears!

Symbolism

In the 2 of Cups, we see 2 lovers joining forces, each bringing a cup of love to the table. Many Tarot readers consider this to be a twin flame card, so if you see this card appear, expect your twin flame will make an appearance in some way. Look for signs or messages, or an invitation of some sort. When cups are present, so is committed love. When the 2 of Cups arrives, know that the union you are wondering about is one with unconditional love that flows blissfully between the pair.

Δύο Κύπελα: 

Ένας νέος και μία κοπέλα καλοντυμένοι, με στέφανα στα μαλλιά, δίνουν αμοιβαία υπόσχεση κρατώντας δύο κύπελλα, πάνω από τα οποία υψώνεται το κηρύκειο του Ερμή και ανάμεσα σε δύο μεγάλα φτερά φαίνεται το κεφάλι ενός λιονταριού. Η κάρτα σημαίνει αγάπη, αίσθημα, φιλία, ένωση ή συγγένεια. Είναι ευνοϊκό χαρτί για αισθηματικό ζήτημα αλλά και για ότι έχει να κάνει με επιχειρήσεις καθώς σημαίνει πλούτη και τιμές. Ανάποδα δηλώνει πάθη και αδυναμίες. 

 

Κατά την εκτίμησή μου, από τον καθεαυτό αποσυμβολισμό της αντίστοιχης κάρτας του Ταρώ δεν είναι δυνατον να βγει κάποιο συμπέρασμα, που να σχετίζεται με τον BLACK WINTER. Με έρωτες και τα τοιαύτα, στα οποία αναφέρεται αυτή κάρτα δεν μπορεί να συνδυάζεται το βασικό σχέδιο της καμπάλ. Άρα καλούμαστε να ερευνήσουμε ακόμη βαθύτερη βαθύτερα. 

Ερευνώντας σχετικά με τα Δυο Κύπελα στο διαδίκτυο βρήκα τον κάτωθι σύνδεσμο, που κατά την γνώμη μου αποκαλύπτει αυτό που κωδικοποιεί με την επιλογή του ψευδονύμου του ο εκφωνητής:

http://www.afropoets.net/wandacoleman6.html

AfroPoets Famous Writers

The Deuce of Cups


the black would-be poet told me a story
about his cup in the middle of a forest of cups
and how there was a golden cup
it was the cup
and how he found it
and had known that it was not brass
as were the others
and i knew he spoke of another woman
the woman who was half-black and half-ceylonese
who wove spices and spells into tapestries of love
she was his gold flesh beauty with hip-length silken brown
hair. he told me about her as he talked, reached for my
thigh, kneaded my soft darkness and told me i was a
bronze cup in his forest of cups
and cupped my breasts and
his hands worked the bronze, fired it
found it strong yet yielding
he told me gold was much better
but he had lost her
had abused/misused and she had been taken by another
man and so he was content to have bronze
to fill the cup with cum

Written by Wanda Coleman


Επειδή πλέον το ποίημα αυτό, όπως αναφέρει ο σύδεσμος, δεν είναι κάποιου περιθωριακού ποιητή, αλλά γράφτηκε από κάποιον που είναι διάσημος (famous), είναι επόμενο, πληκτρολογώντας τον τίτλο του ποιήματος σε κάποια μηχανή ανεύρεσης να παρουσιαστεί μεταξύ των πρώτων συνδέσμων αυτό το ποίημα. Οπότε όπως λέμε στην περίπτωση κάποιων που προσπαθούν να αποσυμβολήσουν το εν λόγω προσδιορισμό, "ρωτώντας πάνε στην πόλη".

Στο λήμμα της Wikypedia περί Wanda Coleman μπορεί κανείς να διαπιστώσει, ότι πρόκειται για μια αρκετά γνωστή ποιήτρια στο κοινό των ΗΠΑ ενώ στο youtube υπάρχουν περισσότερες συνεντεύξεις της και απαγγελίες ποιημάτων.:

https://en.wikipedia.org/wiki/Wanda_Coleman 

ΟΠΩΣ ΚΑΤΑΔΕΙΚΝΥΕΙ ΤΟ ΠΟΙΗΜΑ, ΤΟ ΕΝ ΛΟΓΩ ΚΥΠΕΛΟ ΑΦΟΡΑ "ΤΟ ΠΟΤΗΡΙΟΝ ΠΛΗΡΕΣ ΒΔΕΛΥΓΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΒΑΣΤΑ Η ΒΑΒΥΛΩΝ Η ΠΟΡΝΗ Η ΜΕΓΑΛΗ".

ΑΡΑ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ "ΜΑΥΡΟΣ ΧΕΙΜΩΝΑΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΑΛΛΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΕΙΛΗ ΕΠΙΒΟΛΗΣ  ΕΝΟΣ ΠΥΡΗΝΙΚΟΥ ΧΕΙΜΩΝΑ ΜΕ ΑΠΡΟΒΛΕΠΤΕΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΜΕΣΩ ΠΥΡΗΝΙΚΗΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑΣ.

Το ερώτημα είναι με ποιο τρόπο θα μπορούσαν οι δυνάμεις που κινούν τα νήματα πίσω από τον παραπληγικό αληταμπουρόγερο να αποκτήσουν πρόσβαση στο πυρηνικό οπλοστάσιο των ΗΠΑ, μια και αυτός ουδέποτε πρόκειται να αναδεχθεί στο προεδρικό αξίωμα;

Μεταβείτε για να απαντήσετε αυτό το ερώτημα στο ιστολόγιο ΕΛΛΑΝΙΑ ΠΥΛΗ στον κάτωθι σύνδεσμο και δείτε το βίντεο του Ιωάννου Βουδούρη, που κατάφερε αυτός να διασώσει, αφού του το έσβησε το youtube. Προσέξτε όσα αυτός καταθέτει ειδικά μετά το 53ο λεπτό.

https://ellaniapili.blogspot.com/2019/05/blog-post.html

Τα γεράκια της καμπάλ εδώ και δεκαετίες προπαγανδίζουν το δόγμα του "περιορορισμένου ατομικού πολέμου". Ειδικά κατά την περίοδο του '80, που έγινε ο λεγόμενος "επανεξοπλισμός" της γερμανίας με πυραύλους μέσου βεληνικούς, ανέπτυξε η καμπάλ στις ΗΠΑ το μύθευμα, ότι θα μπορούσε να γίνει μια πυρηνική επίθεση εναντίον της Ρωσίας από την Ευρώπη, χωρίς να υποστούν οι ΗΠΑ άμεσες συνέπειες, τις οποίες θα υφίσταντο μόνο οι Ευρωπαίοι. Από τότε γινόταν λόγος στα μαζικά μέσα για δεκάδες μηχανισμούς "μικρών" "βρώμικων" όπλων με με εμπλουτισμένο πλουτώνιο, που είχαν φθάσει στην κατοχή τρομοκρατικών κυκλωμάτων, κυρίως του τζιχάντ. Αυτά υποτίθεται ότι είχαν αποκτηθεί με παράνομο λαθρεμπόριο στη βάση που κατά την διάρκεια της περεστρόικα βρέθηκε δήθεν η Ρωσία σε κατάσταση σχετικής ακυβερνησίας. Σήμερα γνωρίζουμε όμως, ότι η υποτιθέμενη "διάλυση" του κρεμλίνου, ήταν μια σκηνοθεσία του νεοτσαρικού καθεστώτος, που ουδέποτε έχασε τον πλήρη έλεγχο, μέσω των παντοδύναμων μυστικών υπηρεσιών του και των διαχρονικών κυκλωμάτων του τσαρισμού που τις ελέγχουν. Την κατάσταση άκρως ελέγχόμενου "χάους", είχε επιβάλλει η καμπάλ με την διανομή πυρηνικών τρομοκρατικών όπλων σε πράκτορές της. Την ασυδοσία της καμπάλ, αλλα και την καταστρόφικα αυτών των όπλων, που είναι σε θέση να καταστρέψουν μια μεγαλούπολη, βιώσαμε πρόσφατα με την έκρηξη βόμβας αεροζόλ στην Βυρητό.

Το βίντεο, που παραθέτω προηγουμένως τον συνδεσμό του, αναφέρεται σε τέτοιου είδους όπλα, που περιφέροντο τουλάχιστον την περίοδο που φτιάχθηκε αυτό το βίντεο, στισ ΗΠΑ από κυκλώματα της καμπάλ. Εναντίον αυτών των κυκλωμάτων είχαν εξαπολύσει έρευνες οι υπηρεσίες κρατικής ασφαλείας. Εφόσον όμως η διοίκηση αυτών των υπηρεσιών ήταν υποταγμένη στο βαθύ κράτος, η μειωμένη τους αποτελεσματικότητα σε τέτοιου είδους διαδικασίες είναι αυταπόδεικτη. Αυτή η κατάσταση άλλοξε σε σημαντικό βαθμό μετά το πέρασμα της διακυβέρνηση στο κυβερνητικό συγκρότημα του Τραμπ. Είναι όμως γνωστό, ότι και σε αυτήν την φάση έχει επιτευχθεί μερικός μονον έλεγχος των υπηρεσιών ασφαλείας. Το παρήγορο σε αυτήν την διαδικασία είναι, ότι οι αντιδυνάμεις διαθέτουν τους δικούς τους μηχανισμούς αντικατασκοπίας από την περίοδο πολύ πριν το 2016, που δεν εντάσσονται μέσα ψστο επίσημους κρατικούς μηχανισμούς, ενώ αναμφίβολα έχουν από παλιά επιτύχει την αθόρυβη συμμετυοχή τους σε αυτούς. Δεν εμφιβάλλω ότι ο Πρόεδρος Τραμπ δέχεται τουλάχιστον προς αυτήν την κατεύθυνση ισχυρή παρασκηνειακή βοήθεια από τους μηχανισμούς του Προέδρου Πούτιν, που διαθέτουν μοναδική οργάνωση και τεχνογνωσία. Θα ήταν αφελές να θεωρήσουμε, ότι "δεν είχαν και δεν έχουν γνώση οι φύλακες σχετικά".  Εικάζω, ότι μετά την ανακοίνωση της απειλής απειλής από τον Biden για την επιβολή του BLACK WINTER έχει ενταθεί ένα ανθρωπογυνηγητό, που ξεπερνάει κατά πολύ τια όποια εισαγγελικά η δικαστικά μέτρα. Σε αυτλήν την περίπτωση, όπως διακήρυξε ο Μπάνον, μπορούν να αποδώσουν μόνο τα παλούκια, χωρις καν συνοπτικές καταδίκες.

Όμως διακρίνω και μια σειρά επί πλέον επιβολές, που εντάσσονται στα ολαίσια του της καταστροφικής μανίας του ΚΑΤΑΜΑΥΡΟΥ ΧΕΙΜΩΝΑ. Πριν ακριβώς τις αμερικανικές εκλογές διεξάχθηκαν στο Περίσι και την Βιένη μεγάλες ισλαμοφασιστικές τρομοκρατικές επιθέσεις. Η ευρώπη έχει κατακλυσθεί από τζιχαντιστές, αρκετοί από τους οποίους έχουν υποστεί πλύση εγκεφάλου και είναι υπνωτισμένα, άβουλα υποχείρια της καμπάλ. Ο Biden διακήρυξε, ότι το πρώτο που σκοπεύει να κάνει, "όταν γίνει πρόεδρος", είναι να καταργήσει τον αντιμεταναστευτικό νόμο. Αυτά είναι κουραφέξαλα. Δεν υπάρχει πια χρόνος για σταδιακή αλλαγή δεδομένων. Εκτός του ότι δεν υπάρχει περίπτωση να γίνει πρόεδρος. Αυτό που προωθεί η καμπάλ είναι μια ταυτόχρονη εξέγερση των τζιχαντιστών σε όλα τα μήκη και πλάτη, όπου ασκεί επηροή, μέσα σε συνθήκες γενικευμένου, ανεξέλεγκτου χάους.

Μετά τις εκλογές στις ΗΠΑ σνέβη μια διαδικασία, που πολλοί αξέλαβαν ως παράξενη. Παρά την μεγάλη αβεβαιότητα που ήταν επόμενο να κυριαρχίσει στις αγορές, με το ακαθόριστο εκλογικό "αποτέλεσμα", ανέβηκαν πολύ οι τιμές των μετοχών στο χρηματιστήριο της Γουώλλ Στρητ. Γιατί όμως συνέβη αυτό; Θα ήταν γελοίο να συμπεράνουμε, ότι είναι η απειλή σε βάρος του Τραμπ, ενός ανθρώπου που έχει αναδειχθεί μέσα από σημαντικές επιχειρηματικές διαδικασίες και η προώθηση του Biden, που έχει αποδειχθεί λαγός του κομμουνιστικού κόμματος κίνας; η αιτία που επέφερε την υποτιθέμενη αισιοδοξία στους επενδυτές. Η αιτία της ΟΝΟΜΑΣΤΙΚΗΣ ανόδου της τιμής των μετοχών, δεν απηχεί στο ελάχιστο της προοπτικές της οικονομίας. Όταν ανεβαίνει η τιμή ενός πράγματος, που διέπεται από εκτιμήσεις για την επόμενη πορεία της πραγματικής του αξίας, είτε οι προοπτικές αυτής της αξίας εξελίσονται θετικά, ΕΙΤΕ ΟΜΩΣ ΕΧΕΙ ΚΛΟΝΙΣΘΕΙ ΠΟΛΥ Η ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗΝ ΔΙΑΓΡΑΦΟΜΕΝΗ ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟΥ ΝΟΜΙΣΜΑΤΟΣ. Οι δυσμενείς προγνώσεις των οικονομικών αναλυτών, που δεν είναι φερέφωνα της καμπάλ, ότι επίκειται άμεση διάλυση του χρηματοπιστωτικού συστήματος και της οικονομίας στις χώρες της ευρωπαϊκής "ένωσης", με εκτίναξη του πληθωρισμού, έλλειψη βασικών αγαθών σε συνθήκες πλήρους οικονομικού χάους, πυκνώνουν άγαρμπα. Βρισκόμαστε μπροστά σε μια οικονομική κατάρρευση του συστήματος αενάου υπερχρέωσης. Το κατεστημένο των ευρωπαϊκών χωρών, που ελέγχονται από την καμπάλ, αποτελείται ήδη από φαντάσματα. Αναμένεται παντού έντονη έξαρση της κοινωνικής δυσαρέσκειας. Γι αυτό τον λόγο επιβλήθηκαν οι εξαναγκαστική εγκλεισμοί και παραδόθηκε η κυκλοφορία αποκλειστικά στους κατασταλτικούς μηχανισμούς. Ήδη ξεκίνησαν τα όργανα και στις τρεις μεγαλύτερες πόλεις της Ελλάδας.

Μέσα λοιπόν στις συνθήκες επικείμενης κατάρρευσης των καθεστώτων της καμπάλ έστειλε ο Biden το μήνυμα του BLACK WINTER. Στην βάση της διαβεβαίωσης, ότι ο νέος ανθρώπινος κόσμος που προωθούν οι Δυνάμεις του Φωτός, θα ματαιωθεί βίαια από τα πορωμένα κυκλώματα της ολοκληρωτικής καταστροφής. Με βάση την νοοτροπία,"Με το δικό μου τέλος γη πυρί μειχθήτω", υπόσχεται ότι έχει μπει ήδη στο γραμμόφωνο ο δίσκος για τον χορό των βρικολάκων.

 Δεν αμφιβάλλω, ότι βρισκόμαστε μέσα σε μια ζοφερή κατάσταση, που οι δυνάμεις του φωτός απεργάζονται και προωθούν την διέξοδο από αυτήν. Ναι έχω εμπιστοσύνη σε αυτές. I TRUST THE PLAN. Εμπιστεύονται το Σχέδιο, όμως όχι παθητικά. Διότι και αισθάνομαι και έχω αποφασίσει να είμαι ένα σηματικό και ζωτικό μέρος του. Το ίδιο ισχύει για όλους εμάς, που η ελπίδα μας κινητοποιεί την εγρήγορση, την θετική σκέψη και πρακτική ενεργητική συμμετοχή. YES, I ENJOY THE SHOW. BUT BEFORE ALL I ENJOY WHEN I LOOKE TO MY SELF AND TO MY COMPANIONS. I TRUST THE PLAN. BUTT BEFORE ALL I TRUST MY ANCESTORS, MYSELF AND MY COMPANIONS. ΚΑΙ ΤΙΜΩ ΜΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΜΟΥ ΤΗΝ ΣΦΡΑΓΙΔΑ ΤΩΝ ΗΠΑ, ΠΟΥ ΑΝΑΓΡΑΦΕΙ:

IN GOD WE TRUST

Πολλοί ιερείς κάλεσαν τους πιστούς να προσεύχονται για τον Πρόεδρο Τραμπ. Εκατομύρια άνθρωποι εκδήλωσαν ένα πρωτόγνωρο ενθουσιασμό σε τεράστιας συμμετοχής κινητοποιήσεις κατά την προεκλογική εκστρατεία. Το μήνυμα της ΝΕΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΟΣ ΠΟΥ ΞΗΜΕΡΩΝΕΙ ΕΦΘΑΣΕ ΣΤΟΥΣ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ Η ΖΩΗ ΝΑ ΓΥΡΙΣΕΙ ΠΡΟΣ ΤΑ ΠΙΣΩ. Όμως οφείλουμε να μην υποτιμούμε τις αντιδράσεις του συρφετού, που αποτελείται από ανθρώπους αλλά και εκπεσόντες της απωλείας, που βρισκόμενοι υπό απειλή ξεχερσώματος και διακατεχόμενοι από μεγάλη μανία, εξαπολύουν σε βάρος της ανθρωπότητος τις επιθέσεις τους

Στην πάλλουσα ενέργεια της πύρινης ρομφαίας του ΠΡΟΣΤΑΤΗ ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΥ ανήκουμε όλοι., όσοι προσβλέπουμε στην επερχόμενοι απελευθέρωση. Και οι απανταχού Έλληνες οφείλουμε να πυκνώσουμε τις πρώτες γραμμές αυτού του αγώνα. Οι Λόγχες των Αγγέλων  είναι η αποφασιστικότητα και η ετοιμότητα των Ταπεινών.

 ENJOY THE SHOW!  ENJOY YOUR OWN AKTIVITIES!

Κλείνοντας αυτήν την ανάρτηση θέλω να τονίσω, ότι όσα κατατίθενται εδώ σχετικά με τον BLACK WINTER αποτελούν συμπεράσματα προσωπικής έρευνας και συνιστούν ανεπιβεβαίωτες εικασίες, κάθότι δεν διαθέτω κάποιου είδους εσωτερική ενημέρωση. Ο στόχος μου είνα να προβληματίσω, παρέχοντας ερεθίσματα για περισσότερη έρευνα και κινητοποίηση τής κριτικής ικανότητος και όχι να διασπείρω πανικό και να επιτείνω ερμηνείες, ότι επίκειται η όποιου είδους συντέλεια. Είμαι βαθύτατα πεισμένος, ότι οι δυνάμεις τού Καλού πολύ σύντομα θα επικρατήσουν, καταργώντας κάθε βραχυπρόθεσμη, μεσοπρόθεσμη και μακροπρόθεσμη απειλή. Έχω πλήρη συνείδηση, ότι οι καταγγελίες, που προβάλλω με αυτό το κείμενο εναντίον ονομαζόμενων και μη, υποθετικών προσώπων είναι βαρύτατες. Όμως ταυτοχρόνως τονίζω, με διάθεση να τηρούνται ισοβαρή μέτρα και σταθμά, πως είναι αυτονόητο, ότι τέτοιου είδους προσεγγίσεις περιλαμβάνουν άλματα εις ύψος, εις βάθος, οριζοντίως, καθέτως και διαγωνίως, άρα εν δυνάμει μπορεί να χαρακτηρίζονται από μεγάλο ποσοστό λάθους και παρερμηνείες δεδομένων. Στόχος μου είναι με αυτήν την πρακτική να συμβάλλω στην έγερση των ψυχικών και πνευματικών αντένων που διαθέτουμε, αφ' ενός  για την πρόσληψη σημαντικών καταστάσεων, που θα μπορούσαν να περάσουν απαρατήρητες, αφ' ετέρου για την ενεργοποίηση προσπάθειας να δοθούν ερμηνείες με μη συμβατική μεθοδολογία. Οι απλοί και ταπεινοί άνθρωποι δεν διαθέτουμε κάποιους μηχανισμούς επιβολής υλικής βίας, ώστε να επιβάλλουμε καταστάσεις. Γνωρίζω επίσης, ότι φοβίες που δεν στηρίζονται σε πραγματιστικά δεδομένα, είναι επιζήμιες, διότι επιφορτίζουν τα πεδία πληροφορίας με αρνητική ενέργεια, που κάθε άλλο παρά σε πρόσφορες καταστάσεις οδηγεί. 'Όταν όμως κινητοποιούμε χωρίς εκπτώσεις την θετική σκέψη μας και διακατεχόμαστε από διάθεση προσφοράς, στηριζόμενοι στην σοφρωσύνη, μπορούμε να συνδράμουμε αποτελεσματικά τις δυνάμεις, που προσβλέπουν σε ένα ανθρώπινο αύριο και μοχθούν για την επίτευξή του.

 

 "Riders on the Storm" Stavros Lantsias (ft. Tyropoulos-Kalkanis-Kapilidis)

THERE IS A STORM EVERYWHERE NOW. 

LET US RIDE ON IT.

5 σχόλια:

Nick είπε...

Μποτίλια δες αυτό ως σενάριο https://ibb.co/FYFPtJg

tuluba είπε...

Θά μπορούσε η Καμπάλα να είχε φτάσει στο σενάριο εμφύλιος-στρατιωτικος νόμος βάζοντας 4 χρόνια τήν Χίλαρι ως πρόεδρο...
Η θεώρηση μου είναι πάντα κάτω από το πρίσμα της Hegelian dialectic. Ο παίχτης που είναι Κύριος στο πλανήτη ελέγχει και τίς δύο μαριονέτες, το σκότος τής Καμπάλας και τούς πολεμιστές του φωτός... και βέβαια αυτή την χρονική στιγμή υποστηρίζω Τραμπ, για τήν τιμωρία της Καμπάλας, αλλά μετά την νίκη, βάζω κόμμα γιατί θα έρθει και άλλη επιλογή....

καρποζηλος είπε...

Εν τω μεταξύ -μετά πολλών ταραταρζούμ- το μέγκα ανακοίνωσε σε έκτακτο δελτίο ότι η γερμανική (τονίστηκε ιδιαίτερα η προέλευση) πφίζερ βρήκε εμβόλιο. Ούτε τα προσχήματα δεν κρατάνε πλέον. Φαίνεται ότι τρέχουν όλοι να προλάβουν τα χριστούγεννα.
Υπάρχει περίπτωση "η δεύτερη θητεία Τραμπ" να είναι το 2024;

tuluba είπε...

Υπάρχουν 2 ειδών εμβόλια, τό κλασσικό με τον εξασθενημένο ιό και το νέο
με εισαγωγή του mRNA τού ιού στο DNA τού ανθρώπου (ψάξε στο σάιτ της moderna, τά εξηγεί καλά). Τό θέμα είναι να ζητήσεις τό εμβόλιο μόνος σου.
Τό χάσαμε το κορμί πατριώτη τό 24...

Ανώνυμος είπε...

Νατα τα μαντατα!!

https://www.pronews.gr/kosmos/934298_nea-exelixi-epidromi-ton-amerikanon-stin-germania-katashethikan-servers-poy

Καλη δυναμη κ καλη συνεχεια φιλε Διονυση!

Ι.W.