05 Νοεμβρίου, 2020

WATERMARKGATE - THE BEST IS YET TO COME

 

  

Σχόλιο του Ahoy στο ιστολόγιο Διόδοτος στην Ανάρτηση "Τους Την Έσκασε": 

Amy Coney Barrett, η κινηση ματ του Τραμπ.
Ακομη δεν εχετε δει τιποτα. Μεσα στο παιχνιδι υπαρχει και η πιθανοτης αλλαγης πολιτευματος.
Απο την στιγμη που οι Δημοκρατες ξεσκεπαστηκαν ως καθαροι κομμουνιστες/καμπαληστες δεν υπαρχει γυρισμος.

 

Οι ομάδα αφύπνισης ANONYMUS έχει στην προσωπίδα της (προσωπίδα που ανάγει σε ανωνυμία με βάση το σύνθημα "Είμαστε εκατομμύρια, είμαστε ANONYMUS) μια προσωμοίωση του GUY FAWKES. Από αυτόν τον ηγέτη της εξέγερσης της 5ης Νοεμβρίου του έτους 1605 έλαβε το όνομά της και η Guy Fawkes' Day. Εκείνη την ημέρα μια ομάδα καθολικών ΠΥΡΠΟΛΗΣΕ ΤΟ ΑΓΓΛΙΚΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ ΚΑΙ ΘΑΝΑΤΩΣΕ ΤΟΝ ΒΑΣΙΛΙΑ JAMES I. Παρόλο που αυτός είχε υποσχεθεί πολιτική ανοχής έναντι των καθολικών, αναγκάσθηκε κάτω από πίεση να συνεχίσει την πρακτική διώξεων εναντίον τους, που είχε επιβάλει Η βασίλισα ελισάβετ Ι. Στις 3 Νοεμβρίου, πριν δηλαδή δυο ημέρες ανήρτησαν οι AΝONYMUS "ευκαίρως - ακαίρως" ένα βίντεο με τίτλο REMEΜBER REMEΜBER THE 5th OF NOVEMΒER, που ανακοίνωνε εμφανώς στα πλαίσια της δικής τους σημειολογίας, ΟΤΙ ΕΠΙΚΕΙΤΑΙ ΝΕΟ ΤΙΝΑΓΜΑ ΚΑΠΟΙΟΥ ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ.

 

 

Ένα πρόσφατο αποκαλυπτικό Τwitt αναφέρει, ότι ήδη σε δώδεκα πολιτείες η εθνοφρουρά καταμετρά τα ψηφοδέλτια για να ελέγξει  κατά πόσο αυτά είναι έγκυρα, ή αποτελούν αντικείμενο απάτης, εφόσον δεν φέρουν το άκρως δυσδιάκριτο ΥΔΑΤΟΓΡΑΦΗΜΑ, το οποίο ενσωμάτωσε η NSA κατ' εντολή της Διοίκησης Τραμπ στα έγκυρα ψηφοδέλτια:

 

Βάσει αυτών που αναφέρει η ανωτέρω καταχώρηση στο Twitter πρέπει να δούμε και μέσα από ένα επί πλέον πρίσμα την προτροπή των Q για την διεξαγωγή των εκλογών "Watch the Waters".  Δεδομένου, ότι τέτοια Twitt δεν μπορεί να προέρχονται από τυχαίους ανθρώπους, αλλά διοχετεύονται από το ΣΧΕΔΙΟ στην δημόσια ενημέρωση, αξίζει να προσέξουμε περισσότερο την γνωστοποίηση, "The original Ballots are also registered on a QFS blockchain to prevent fraud". Δηλαδή το υδατογράφημα στα έγκυρα ψηφοδέλτια είναι το καταχωρημένο και κατατεθέν νομικώς σύμβολο του QFS, ή Quantum Financial System. (Πρόκειται για το νέο οικονομικό σύστημα συναλλαγών, που έχει ήδη εγκαθιδρυθεί από τα τέλη του προηγούμενου Σεπτεμβρίου, καταργώντας το προηγούμενο σύστημα FIAT, και το οποίο μαζί με τα νέα εθνικά νομίσματα, που θα στηρίζονται σε πραγματικές αξίες, όπως πολύτιμα μέταλλα κ.α., θα απαλλάξει πολύ σύντομα στα πλαίσια της GESARA την ανθρωπότητα από την σκλαβιά του αέναου χρέους). Το σύμβολο όμως του QFS είναι το λεγόμενο "3 gorge dam", δηλαδή το φράγμα των τριών κοιλάδων. Γι' αυτό τον λόγο οι τράπεζες ονομάζουν συχνά το σύστημα gorgeQFS, ίσως ΄λόγω του συμβολισμού. ότι αυτό το σύστημα λειτουργεί πολύ πιο γρήγορα από το προηγούμενο, όπως το νερό του ποταμού μέσα σε μια κοιλάδα. ΑΡΑ Ο ΣΥΜΒΟΛΙΣΜΟΣ ΤΟΥ QFS ΠΑΡΑΠΕΜΠΕΙ ΣΤΟ ΝΕΡΟ. Οπότε η αναφορά των Q οπωσδήποτε αναφέρεται στο υδατογράφημα, αλλά ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΩΣ ΠΑΡΑΠΕΜΠΕΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ ΣΤΟΝ ΣΥΜΒΟΛΙΣΜΟ ΤΟΥ ΝΕΡΟΥ.


ΜΗΠΩΣ ΤΟ ΝΕΡΟ ΛΟΙΠΟΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΡΥΦΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΩΝ ΜΥΗΜΕΝΩΝ ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΗ ΑΛΛΑΓΗ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΧΡΟΝΙΑ, ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΑΥΤΗ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΒΗΜΑ ΠΡΟΣ ΒΗΜΑ ΝΑ ΟΡΓΑΝΩΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΩΘΕΙΤΑΙ;

Για να πιστοποιήσω την προηγούμενη πρόταση παραπέμπω στην συνέχεια σε ένα βίντεο των ANONYMUS - V FOR VENDETTA, ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟ 2011: Με βάση αυτό το βίντεο, το οποίο είναι πλήρες συμβολισμών για το κόμμα του Τραμπ και άκρως χαρακτηριστική αναφορά  στο νερό, καταδεικνύεται ότι εάν αυτοί που το εκπόνησαν, εάν δεν ήσαν μάγοι ή μάστερς του remote viewing, τότε είναι βαθιά μυημένα στελέχη στον πυρήνα, που οργάνωσε εδώ και πολλά χρόνια την επερχόμενη μεγάλη επαναστατική αλλαγή σε πλανητικό επίπεδο με αφετηρία τις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής. ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΙΤΛΟΦΟΡΕΙΤΑΙ ΧΑΡΑΣΤΙΚΑ "V FOR VENDETTA -  FINAL REVOLUTION SCENE". Στο τέλος του βίντεο οι ANONYMUS βγάζουν το προσωπείο και αποκαλύπτονται. Μήπως βρισκόμαστε πάρα πολύ κοντά στο επερχόμενο; Προσέξτε τα ερυθρά χρώματα των τριαντάφυλλων στην σωρό του Guy Fawkes και στο κόκκινο κουτί (μελλοντική βόμβα;) δίπλα του. Στο τέλος, οι πρωταγωνιστές, μια γυναίκα και ένας άνδρας βρίσκονται μπροστά σε ένα κόκκινο τραίνο, που εφορμά στο μέλλον, πριν το πλήθος των ANONYMUS βάλλει φωτιά και καταστρέψει το κεντρικό οικοδόμημα του απερχόμενου συστήματος, στην κορυφή του οποίου το ρολόι δείχνει 12 η ώρα. ΤΟ ΟΙΚΟΔΟΜΗΜΑ ΑΥΤΟ ΚΑΤΑΡΡΕΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΕ ΝΕΡΟ. ΠΟΛΥ ΝΕΡΟ.

 


Και για να κατανοούμε, τον τρόπο που προωθήθηκαν οι Μεγάλες Αλλαγές ακόμη ένα Twitt:

https://pbs.twimg.com/media/EmBI-GfWoAIVQKw?format=jpg&name=large

 

Και για να μην αφήσω παραπονεμένο ένα παλικάρι που αναρωτιόταν κάτι ακόμη:

 

I am not a conspiracy theorist. However Trump brings back 35 new car factories and revitalized Michigan with tens of thousands of Jobs. Yet loses to a Socialist who wants to destroy the industry??? THIS REALLY STINKS OF FRAUD!!!
 
Με την συγκεκριμένη παγίδα που έστησε το Επιτελείο Τραμπ στους απατεώνες δεν αφοπλίζει μόνο τα καθάρματα της καμπάλ, αλλά ταυτοχρόνως ξεσκεπάζει και εξουδετερώνει και καθ' εαυτόν το αγγλοσαξονικής στρεβλώδους επινόησης σύστημα εξαπάτησης και καταδυνάστευσης των λαών, που ονόμασαν "κοινοβουλευτική δημοκρατία". Που με ταχυδακτυλουργούς - χαρτοκλέφτες τύπου sngular logic, κομματοσκυλοκρατία με μόνιμη προτίμηση σε διορισμούς για "υμέτερους", αναθέσεις έργων και παραγγελιών, πλασματική επιτυχία σε εξεταστικές διαδικασίες των ανίκανων, των ανεγκέφαλων και των κρετίνων, γενικά αυτών που αποκαλούν "δικά τους παιδιά",  με καλυμμένη ή απροκάλυπτη παραγκώνιση των πραγματικά ικανών, με το brain drain για διώξιμο από την χώρα των ιδιαίτερα προικισμένων, με την ξαγορά συνειδήσεων, την πλύση εγκεφάλου και την νοητική εκπόρνευση μέσω χυδαίων μαζικών μέσων, που χρηματοδοτούνται αφειδώς από τον κλεμμένο ιδρώτα του λαού, με την εξαγορά συνειδήσεων και άγρια καταστολή, με την οικονομική δολοφονία ολόκληρων κοινωνικών τάξεων, με την καταστροφή του γενετικού κώδικα και των εγκεφαλικών λειτουργιών των πολιτών με μεταλλαγμένα, σκόπιμη μόλυνση και αεροψεκασμούς, οδηγώντας τον πληθυσμό από νεαρή ηλικία σε στέρηση οξυγόνου και υποταγή με μασκοφορία, οδηγώντας την συντριπτική πλειοψηφία σε βαθιά φτώχεια, κατάθλιψη και απόγνωση, με το ξεπούλημα των εθνικών πόρων και των εθνικών δικαιωμάτων στους νεοταξικούς μηχανισμούς και τον κάθε αλήτη ψευτοτσαμπουκά μεμέτη, οι ιθύνοντες αυτής της κοινοβουλευτικής βαρβατίλας είναι ΕΝΟΧΟΙ ΣΚΛΗΡΗΣ ΚΑΙ ΑΔΥΣΩΠΗΤΗΣ ΚΑΤΑΔΙΚΗΣ, ΑΦΟΥ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΡΓΗΘΕΙ ΜΕ ΑΓΡΙΕΣ ΣΦΑΛΙΑΡΕΣ.


Εμείς στην Ελλάδα, έστω κι αν δεν έχουμε ανώνυμους, έχουμε ωραίους επώνυμους, και τους εύχομαι ώρα καλή εκεί που βρίσκονται. Παραθέτω το ράπισμα στην καμπάλ ενός από αυτούς, του αξέχαστου Στράτου Διονυσίου, ενώ βρισκόμαστε στα πρόθυρα του Μεγάλου Εορτασμού, για να φτιάχνουμε κέφια, ΖΗΤΩΝΤΑΣ ΑΚΡΟΑΣΗ ΘΕΟΥ ΚΑΙ ΑΛΛΑΓΗ ΠΛΑΝΗΤΗ:
 

 
Άντε στην υγειά μας φίλες και φίλοι. Η μήπως φταίω εγώ, που Τραμπ διάλεξε το κόκκινο και ο Μπάιντεν το μπλε χάπι;


Δεν υπάρχουν σχόλια: