03 Νοεμβρίου, 2020

ΔΥΟ ΑΝΤΙΡΡΟΠΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΚΥΡΑΤΣΕΣ ΤΩΝ ΚΑΤΑΓΩΓΕΙΩΝ

 


Η θεματολογία της σημερινής Ανάρτησης επιβάλλει, αυτή να αφιερωθεί σε όλες τις γυναίκες που διακρίθηκαν και διακρίνονται από ήθος, στοργή και αγωνιστικότητα: Σε αυτές τις ηρωίδες που άνοιξαν τα μεγάφωνα τίγκα στο Ζάλογγο, στις γριούλες που μετέφεραν στην πλάτη τους πολεμοφόδια μέσα στο χιόνι το 1940, στις μανάδες που ξενόπλεναν κατά την δεκαετία του '60, σε αυτές που σφουγγάριζαν σκάλες για να πάνε ψωμί στα παιδιά τους, στις γυναίκες που μετανάστευσαν για να δουλέψουν στις φάμπρικες της Γερμανίας, για να ταΐσουν παιδιά και γερόντους που άφησαν πίσω. Αλλά και σε κάθε ανώνυμη ηρωίδα της καθημερινής ζωής, που δεν έχει σε ποιον να πει τον πόνο της, προσηλωμένη είτε στην υψηλή αποστολή της μητρότητας, είτε στην ανυποχώρητη συμμετοχή στους εθνικούς και κοινωνικούς αγώνες, είτε συγκεντρωμένη μέσα στο Θείο Γνόφο μετρώντας τους κόμπους του σκοινιού, για να ξεπεράσει η ανθρωπότητα τα πάθη και τις αστοχίες της.
 
 
 1. ΜΙΑ ΠΡΟΣΦΑΤΗ ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΠΑΝΑΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΜΟ ΤΗΣ ΕΚΤΙΜΗΣΗΣ ΑΝΑΦΟΡΙΚΑ ΜΕ ΤΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΕΞΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΚΥΚΛΩΜΑΤΑ
 
Οι γραμμές αυτές γράφονται την 3η Νοεμβρίου του άκρως σωτηρίου έτους 2020. Μια ημέρα περισσότερο από σημαντική λόγω των εκλογών στις Ηνωμένες Πολιτείες. Η τεράστια σημασία όμως της σημερινής ημέρας δεν μπορεί να περιορίσει ούτε την σημασία όσων ημερών προηγήθηκαν, αλλά κυρίως όσων ημερών έπονται. Και με την προσοχή στραμμένη ακριβώς στις ημέρες που έπονται, γράφεται αυτή η ανάρτηση. Εκτιμώ, ότι η σημερινή ημέρα, αν και δεν έχουν ανακοινωθεί ακόμη τα πρώτα εκλογικά αποτελέσματα, θα σημάνει μια πολύ σημαντική τσεκουριά στο λεγόμενο βαθύ κράτος, όχι μόνον στις ΗΠΑ, αλλά παγκοσμίως. Και για να κατονομάσουμε τα πράγματα με τον τρόπο που αρμόζει, πέραν από αυτόν που για λόγους πολιτικής σκοπιμότητος επέλεξε να προωθήσει η διοίκηση Τραμπ, στην ουσία πρόκειται για το καθεστώς, που εδώ και χιλιετίες έχει επιβληθεί κρυφίως στον πλανήτη. Που ονομάζεται επικυριαρχία των ιερατείων του σκότους, ή επικυριαρχία των "πεφωτισμένων", ή των "Illuminati".
 
Με τους λεγόμενους Illuminati έχω ασχοληθεί σε αρκετές από τις προηγούμενες αναρτήσεις, προσεγγίζοντας μια πληθώρα δεδομένων που τους αφορούν. Αυτές οι προσεγγίσεις βρίσκονται διάσπαρτες στον παρόντα ιστοχώρο και ως εκ τούτου μια στοιχειωδώς εξαντλητική παραπομπή δεν είναι δυνατή. Για το θέμα που θα πραγματευθώ στην συνέχεια, κρίνω ως ιδιαίτερα σημαντική την διαπίστωση, που έγινε σε κάποια προηγούμενη ανάρτηση, όσο αφορά την αντιδιαστολή των όρων "ΕΛΛΗΝ" και "ILLUMINATI". Και οι δυο αυτοί όροι σχετίζονται με κατά πρώτη ματιά με την έννοια ενός είδους λάμψεως και φωτός, περιέχοντας και ένα διπλό Λ ή διπλό L. Οι αφετηρίες όμως ετυμολογίας των δυο αυτών όρων, δεν είναι απλά διαφορετικές, αλλά και άμεσα αντικρουόμενες. Ο όρος Έλλην, όπως κατ' επανάληψη έχει ετυμολογηθεί, προέρχεται από το ρήμα "ελλάμπω" και ανάγεται στο φως του φωτοδότου Ηλίου. Αντιθέτως, ο όρος Illuminati παράγεται από το LUNA, που στα λατινικά σημαίνει σελήνη. Στην περίπτωση των Ελλήνων ο όρος αναφέρεται στο φως της ημέρας, ενώ στην περίπτωση των illuminati ο όρος αναφέρεται στην λάμψη της σελήνης κατά την διάρκεια της νύκτας. Υπό αυτήν την σκοπιά, με βάση το σημερινό γλωσσικό αισθητήριο, οι Έλληνες θα μπορούσαν να αποδοθούν ως "λαμπροί άνθρωποι", ενώ οι illuminati ως "σεληνιασμένοι".  Αυτοί οι προσδιορισμοί αφορούν εν τέλει το άκρως διαφορετικό περιεχόμενο αυτών των δυο όρων επί λειτουργικής βάσεως, κατά το γνωστό: "Της νύκτας τα καμώματα τα βλέπει η μέρα και γελά (ή πιο σωστά: θρηνεί)" όπως θα αναλυθεί στην συνέχεια.
 
Η σημερινή ανάρτηση παίρνει αφορμή από ένα βίντεο που ανάρτησε στο youtube μια πολύ αξιόλογη γυναίκα, η Γερμανίδα ακτιβίστρια Miriam Hoppe, η οποία έχει μια πολύ σημαντική παρουσία, τόσο στις κινητοποιήσεις ενάντια στα μέτρα εξουθένωσης των αστικών ελευθεριών με αφορμή τον κοροϊδοϊό, όσο και στα πλαίσια της εναλλακτικής ενημέρωσης. Το βίντεο αυτό, στα πλαίσια της τρέχουσας πρακτικής έχει ήδη σβηστεί από τα λεγόμενα (αντι)κοινωνικά δίκτυα.. Τίτλος αυτού του βίντεο είναι "Ο Τρόπος που μια Ελβετίδα κινεί τα νήματα, με στόχο την καταστροφή της υφηλίου"

Το βίντεο αυτό επικεντρώνεται στην σύζυγο του διευθυντού του Διεθνούς Οικονομικού Φόρουμ (World Economic Forum) Klaus Schwab, την Hilde Schwab. Με αφορμή αυτήν την γυναίκα, που θεωρεί η Μίριαμ, ότι αυτή κινεί τα νήματα τού συζύγου της, ενός ανθρώπου σε άκρως νευραλγικές θέσεις στα διεθνή φόρα, όπως η λέσχη μπίλντερμπεργκ και με πληθώρα διεθνών βραβείων και παρασημοφορήσεων λεγεώνων της "τιμής", προβαίνει σε μια άκρως ενδιαφέρουσα, αλλά και πρωτότυπη διαπίστωση. Αυτοί, που τελικά βρίσκονται στην κορυφή της πυραμίδας, όσων αφορά την λήψη των αποφάσεων, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΔΡΕΣ, ΑΛΛΑ ΓΥΝΑΙΚΕΣ. Στην ουσία οι άρρενες, που παρακολουθούμε να προΐστανται και να “επανδρώνουν” τις προωθημένες θέσεις στα διεθνή κέντρα αποφάσεων, δεν είναι, σύμφωνα προς την διαπίστωση της Miriam Hope, παρά υποχείρια γυναικών, που δρουν και καθορίζουν τα τεκταινόμενα πίσω από τα παρασκήνια, συνδεόμενες με κάποιο αόρατο “δεσμό”. Η Miriam Hope προβαίνει σε αναφορά πληθώρας γυναικών, που τα τελευταία χρόνια αφήνουν τα παρασκήνια, για να προβούν αυτοπροσώπως στο προσκήνιο μέσα από θέσεις κλειδιά. Όπως η Μέργκαρετ Θέιτσερ, η Κριστίν Λαγκάρντ, η Χίλαρι Κλίντον, η Άνγκελα Μέρκελ , η Ursula von der Leyen. Δεν είναι όμως μόνον η αυξανόμενη θήλεια συμμετοχή σε πολύ υψηλές θέσεις, που πιστοποιεί την πρωτοκαθεδρία της γυναικείας παρουσίας στο παγκόσμιο σχέδιο επιβολής. Ταυτοχρόνως παρατηρείται και μια εντεινόμενη τάση επιβεβλημένης θηλυπρέπειας στις παγκόσμιες σταθερές. Η αυξανόμενη από τα άνω επιβολή της νοοτροπίας των εμάντσων και των ελτζιμπιτάδων, που συστηματικά επεκτείνεται σε όλους τους τομείς, χρωματίζει ολοένα και εντονότερα την θηλυπρέπεια τού τύπου της ισχύουσας εξουσίας, η οποία αποκαλύπτει τον ρόλο των ανδρών, που συμμετέχουν διεκπεραιωτικά σε αυτήν, ως ευνουχισμένα υποχείρια, υποταγμένα στην δικαιοδοσία κάποιου διεθνούς κυκλώματος σιδηρών κυριών.


Οι αναφορές της Μίριαμ στο εν λόγω βίντεο στο WEF και στην "Νέα Επανεκκίνηση" - "GREAT RESET" είναι τελείως περιορισμένες σε έκταση και χωρίς να υπεισέρχεται συγκεκριμένα στο περιεχόμενό τους. Η έμφαση της αναφοράς επικεντρώνεται στο ρόλο κάποιου μη περεταίρω προσδιοριζόμενου διεθνούς κυκλώματος γυναικών, που καθορίζει την παγκόσμια εξέλιξη. Η Μίριαμ έχει καταχωρίσει  στο youtube πληθώρα βιντεοσκοπήσεων, στα οποία ασκεί με σκληρή γλώσσα και συχνά με πολύ καλή τεκμηρίωση κριτική στο κατεστημένο. ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΟΜΩΣ ΛΟΓΟΚΡΙΘΗΚΕ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ; Εάν υποθέσουμε, ότι η Μίριαμ έχει κάποιο δίκιο στους ισχυρισμούς της, ΤΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΦΑΝΕΣ, ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΧΕΙ ΦΟΒΕΡΑ ΑΝΑΤΡΕΠΤΙΚΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ, ΚΑΘΟΡΙΖΟΝΤΑΣ ΕΝ ΤΕΛΕΙ ΜΙΑ ΤΕΛΕΙΩΣ ΝΕΑ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ ΣΤΙΣ ΣΥΝΩΜΟΣΙΟΛΟΓΙΚΕΣ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΕΙΣ. Εάν τελικά δεν είναι τα πρόσωπα στην κορυφή της παγκόσμιας εξουσιαστικής πυραμίδας αυτά, που έχει στοχοποιήσει με συστηματικό τρόπο η τρέχουσα συνωμοσιολογική αναζήτηση, εάν οι τελικοί αφεντάδες του κόσμου δεν είναι οι Ρόκφέλερ και οι Ρότσιλντς, η οικογένεια Μπους και ο Σόρος, στους οποίους αναφέρεται η συντριπτική πλειοψηφία των πονημάτων αφύπνισης, τότε τι συμβαίνει στην πραγματικότητα; Μήπως πλέον λαμβάνει χώρα, μετά την περιώνυμο εναγκαλισμό της Πανσελήνου με τον πλανήτη Ουρανό και σε ταυτόχρονη αντίθεση προς τον ανάδρομο πλανήτη Άρη στις 31 του παρελθόντος Οκτωβρίου, η επαλήθευση της εκτίμησης πληθώρας αστρολόγων, που χαρακτήρισε αυτό το κοσμικό δεδομένο ως πυροδότη τεράστιων επαναστατικών αποκαλύψεων και βαθέως επαναπροσδιορισμού των θεωρήσεων μας; Και μήπως αυτές οι ανατρεπτικές αποκαλύψεις δεν αφορούν μόνον την δημοσιοποίηση βάσει συγκεκριμένων στοιχείων των εγκλημάτων της καμπάλ, όπως τα τούνελ των παιδοβιασμών και παιδοκτονιών, που πολλοί αναμένουμε να ακολουθήσει μετά την εκλογική επικράτηση των δυνάμεων γύρω από των Ντόλαντ Τραμπ στις εκλογές; Μήπως πρόκειται τελικά για κάτι βαθύτερο, από τα εγκλήματα και τις απαγωγές σε βάρος δεκάδων χιλιάδων παιδιών, που ενώ συνέβαιναν κρυφά, τα γνωρίζαμε αρκετοί υποψιασμένοι πολλά χρόνια πριν προβεί σε αποκαλύψεις των πρακτικών του βαθέως κράτους η Διοίκηση Τραμπ;   


 
Σε όσους ψάχνουμε κάπως βαθύτερα, από ότι οι τίτλοι και οι επικεφαλίδες των συνωμοσιολογικών προσεγγίσεων αποτολμούν να αποκαλύπτουν, είναι γνωστό, ότι μια τέτοιου είδους ανατροπή, δεν αποτελεί αναίρεση των αποκαλύψεων, αλλά εμβάθυνση των μέχρι σήμερα διαπιστώσεων. Οπωσδήποτε γνωρίζουμε αρκετά για τον ρόλο των μεγιστάνων του χρήματος και της επικυριαρχίας των τραπεζών. Όσα έχουν αποκαλυφθεί σχετικά έχουν σημαντική αξία στην διαδικασία της αφύπνισης και ισχύουν. Όμως γνωρίζουμε επίσης, ότι το χρήμα δεν αποτελεί αυτοσκοπό, αλλά μέσο επιβολής. Πίσω και πάνω από τα πρόσωπα και τις οικογένειες που το διαχειρίζονται, βρίσκονται κάποια ιερατεία. Δεν είναι διόλου τυχαίο, ότι αρκετές τελετουργίες αίματος έχουν αποκαλυφθεί σχετικά, που αποκαλύπτουν πρακτικές κάποιας θρησκείας του σκότους, σχετιζόμενες με την κατανάλωση αδρενοχρώματος. Ενώ γίνεται όμως γενικά λόγος περί λατρείας του εξαποδώ, περί κρονείων ιερατείων, περί μυητικών εταιρειών, ή ακόμη και περί των "ανουνάκι" και τα τοιαύτα, σχετικά με τον ρόλο και την δομή αυτής της θρησκείας δεν έχει ακόμη συσταθεί με συστηματικό τρόπο η διερεύνησή της, από την, θα τολμούσα τον χαρακτηρισμό, "συμβατική" τρέχουσα συνωμοσιολογία . Στον παρόντα ιστοχώρο συχνά επιχειρήθηκαν κάποιες βαθύτερες προσεγγίσεις. Αυτές όμως μονίμως σταματούσαν μπροστά σε κάποια όρια, που χαρακτήρισα ως "τοιχώματα" του Μάτριξ. Κάποιες φορές προανήγγειλα, ή και υποσχέθηκα την διεξαγωγή ρωγμών σε ατά τα τοιχώματα, που μέχρι σήμερα δεν αποτόλμησα. Η μετάβαση στα υπόγεια της λαγουδότρυπας προϋποθέτει ρωγμή στο Μάτριξ. Όπως ανάφερα στο παρελθών ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΠΛΩΣ ΦΥΛΑΚΙΣΜΕΝΟΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΜΑΤΡΙΞ, ΑΛΛΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΝΤΟΙΧΙΣΜΕΝΟΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΒΑΛΟΥΣΑ ΔΟΜΗ ΤΟΥ. Αυτό συνεπάγεται, ότι η αποτόλμηση ρωγμών μοιραία θα μας τραυματίσει, ακόμη και στην περίπτωση που είμαστε αποφασισμένοι να καταβάλλουμε σημαντικό κόστος στην πορεία της ψιλάφισης των καλυμμένων δεδομένων, που υποδουλώνουν την αντίληψη μας .

 Όταν κατέβηκα στο πρώτο υπόγειο της λαγουδότρυπας, βίωσα πόνο. Όχι κυρίως για όσα διαπίστωσα μέσω αυτής της αναζήτησης. Είμαι αρκετά τολμηρός απέναντι σε επιγνώσεις και δεν διστάζω να προβώ σε κατ' ευθείαν σύγκρουση με τον ισχύοντα κοινωνικό μύθο. Το έχω αποδείξει έμπρακτα με τις ανατρεπτικές θέσεις που προβάλλω στο ζήτημα πχ. του Σταλινισμού, χωρίς καν να προβώ σε μακροσκελείς τεκμηριώσεις, που θα στήριζαν ίσως κάπως καλύτερα αυτήν την θεώρηση. Το ίδιο συνέβη και με την σειρά αναρτήσεων, που αποτίμησα με τελείως διαφορετικό τρόπο την Συμφωνία των Πρεσπών, από ότι το σύνολο των πατριωτικών ιστολογίων. Ο μόνη συμπαράσταση, που είχα σε αυτήν την ριζοσπαστική πρακτική, ήταν από την Φίλη Φωτεινή στο ιστολόγιο "Αστεράκι", που με αυτήν την ευκαιρία ευχαριστώ από καρδιάς. Επίσης είχα την χαρά να βρώ κατανόηση από κάποιες ακόμη άλλες Φίλες της σελίδας, που με παρηγόρησαν, ότι στο τρελάδικο θα έχω συντροφιά. Ο πόνος που βίωσα όμως στο υπόγειο, όπως ανέφερα δεν προερχόταν κυρίως από όσα διαπίστωσα εκεί, αλλά αφορούσε την καθημερινότητα, πέρα από τις όποιες θεωρητικές αναζητήσεις. Διότι, το κλειδί που ανοίγουν οι θύρες των υπογείων, είναι η ίδια η ζωή και οι ζωτικές μας επιλογές στις παρυφές αναπόφευκτων θανατώσεων βασικών τμημάτων του εαυτού μας και της ακόλουθης αυτονεκροψίας. Διότι αμφισβητώντας το μάτριξ, αναιρούμε ένα κομμάτι του εαυτού μας. Φυσικά, για ότι ισχυρίζομαι, είμαι έτοιμος να δεχθώ κριτική. Κάποιες φορές δέχθηκα άκρως απαξιωτική κριτική στα σχόλια. Δεν κακίζω όμως αυτούς, που την έκαναν, διότι γνωρίζω ότι με συμπαθούν. Εξίσου τους συμπαθώ και εγώ. Δεν επιζητώ αποδοχή, ή λογική συμπόρευση. Μου αρκεί η παρέα, διότι αυτή στηρίζεται στο ένστκτο, που δεν ψεύδεται, επειδή στηρίζεται στην κυτταρική μνήμη. Όλοι ανεξαιρέτως μεταφέρουμε μέσα μας τον κανίβαλο, από προηγούμενες ενσαρκώσεις. Κάποιες πρεσβύτερες ψυχές έχουν μεγαλύτερη εμπειρία, άρα και επίγνωση, από ότι κάποιες νεώτερες. Όμως αυτό αποτελεί ασήμαντη λεπτομέρεια. Διότι σε τελευταία ανάλυση οι ψυχές δεν υπάρχουν. Αποτελούν αυταπάτες της ύπαρξης, στην πορεία να βιώσουμε την ατομικότητα στα πλασματικά πλαίσια του εγώ. Όσοι εκτιμούν, ότι η σημαντικότερη διαπίστωση της κβαντικής φυσικής είναι η επιβολή της συνειδήσεως επάνω στην ύλη, αγνοούν, ότι αυτή θεωρεί τον χρόνο αυταπάτη, ως μη υπαρκτό σενάριο της αντίληψης. Δεν υπάρχει έξω από τον λήθαργο και την αυταπάτη ατομικότητα. Το μόνο που υπάρχει πραγματικά είναι το ΦΩΣ ως συνείδηση συμπαντικής ενότητας. Εφόσον δεν υπάρχει ψυχή, αποτελεί ματαιοπονία και κάθε προσπάθεια για την σωτηρία της. Οι Πατέρες της Εκκλησίας διδάσκουν, ότι στόχος τής ύπαρξης είναι ο Φωτισμός. Όταν δεόμεθα "υπέρ της των πάντων ενώσεως", καταργείται πάσα ιδιοτέλεια. Η αντίληψη της κάθε σταγόνας για τον εαυτό της είναι ένα όνειρο. Αυτό που υπάρχει πραγματικά, είναι η ορμή του χειμάρρου, η γαλήνη της λίμνης, η δικαιωσύνη της θάλασσας, η χάρη της πρωινής αύρας, η ανήκουστοι παλμοί του δειλινού. Το πέλαγος γευόμαστε σε κάθε του σταγόνα. Διότι, όπως πιστοποιεί ο Ηράκλειτος, "Εάν μεν κοινωνήσωμεν αληθεύομεν, εάν δε ιδιωτεύσωμεν ψευδόμεθα". Οι επικυρίαρχοι μας ενδυνάμωσαν ένα στρεβλό εγώ και μας έπεισαν, ότι ο φυσικός νόμος είναι το "ο θάνατός σου η ζωή μου". Όμως στον Νέο Κόσμο, στο κατώφλι του οποίου βρισκόμαστε ήδη, θα κληθούμε να βιώσουμε άλλες, ξεχωριστές πραγματικότητες. Και έστω εάν στα πρώτα βήματα εκεί θα αναγκαστούμε να διεξάγουμε με επιτυχία ως ατομικότητες έντονες συγκρούσεις, αρμόζει να μην ξεχνάμε, ότι κάθε προσπάθεια να μεταδώσουμε κάποιες εμπειρίες με στόχο την ενημέρωση και την αφύπνιση, δεν αναιρεί το δεδομένο, ότι η αλήθεια δεν μεταδίδεται, αλλά συνιστά ασκητικό επίτευγμα ενός εκάστου, πάντοτε όμως σε πλαίσια ένταξης στο συλλογικό δράμα. Δεν μπορούμε να γνωρίσουμε την αλήθεια. Η σχέση μας με αυτή μπορεί να συντελεσθεί αποκλειστικά σε συνθήκες σύντηξης, όταν γίνουμε η Α-λήθεια. Όταν γίνουμε δηλαδή αυτό, που όντως είμαστε, πέρα από τα όρια της λήθης. Όπως κατέδειξε η κβαντική διεμπλοκή, όταν μεταβάλλεται η κάτι σε κβαντικό επίπεδο, μεταβάλλονται αυτομάτως και ταυτοχρόνως όλα τα συναφή. Στον χώρο η έκφανσή μας αφορά ξεχωριστές οντότητες. Στον υπερχώρο είμαστε ενιαίοι. Σας προσκαλώ λοιπόν σε μια μετάβαση στο υπόγειο. Εφόσον επιθυμείτε, μπορείτε να μου κρατήσετε συντροφιά. Σε άλλη περίπτωση, παραμένετε εξ ίσου αποδεκτοί και πολύτιμοι. Η ελευθερία της βουλήσεως αποτελεί συμπαντικό νόμο. Οι ευκαιρίες που παρέχονται στην ύπαρξη είναι ανεξάντλητες, διότι στόχος της είναι η ευδαιμονία. Αυτό όμως, που με βεβαιότητα κάποτε αξαντλείται, είναι η αντοχή να παίζουμε κρυφτό πίσω από το δάκτυλο μας, οι φοβίες μας, η αυτολύπηση, η ανούσια έπαρση, η εμμονές σε άχρηστη τοξικότητα. Υπόγειο σημαίνει ανάβαση.


2. ΚΑΘΟΔΟΣ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΥΠΟΓΕΙΟ ΤΗΣ ΛΑΓΟΥΔΟΤΡΥΠΑΣ

Το Μάτριξ έχει περισσότερα υπόγεια. Όσο βαθύτερα ματαβαίνουμε φέρνοντας αυτά στο φως, τόσο μεγαλύτερο είναι το επερχόμενο σοκ. Με την σημερινή ανάρτηση θα μεταβώ στο πρώτο από αυτά. Δεν γνωρίζω, εάν στο μέλλον αποτολμήσω και άλλα βήματα. Στόχος αυτής της σελίδας δεν είναι να προκαλέσει, αλλά να προβληματίσει. Όμως, εάν κάποιος σκοπεύει να προκαλέσει ισχυρά πλήγματα στους αντιπάλους του, δυστυχώς είναι αναπόφευκτο να τραυματίσει και τους φίλους του.

Η αιτία που γίνεται αυτή η αναφορά, που εκτιμώ ως ιδιαίτερα σκόπιμη, είναι πολύ συγκεκριμένη και αφορά αυτά που προεικάζω, ότι θα ακολουθήσουν τις εκλογές στις ΗΠΑ με πάρα πολύ έντονο  αντίκτυπο σε πλανητική κλίμακα. Σε αυτήν την διαδικασία θα κληθεί να συμμετάσχει αποφασιστικά κάθε συνειδητός αντίπαλος των δυνάμεων του σκότους, δοδομένου ότι η αντίδραση αυτών των δυνάμεων προοιονίζεται περίσσότερο από σφοδρή. Η εκλογική επικράτηση των δυνάμεων ποε εκπροσωπεί ο Τραμπ, εκτιμώ, ότι θα είναι οριακή, παρά τις θριαμβολογίες που προηγήθηκαν και τον δυναμισμό στήριξης, που πρόσφερε η βάση των υποστηρικτών του. Επί πλέον, η πιστοποίηση αυτής της εκλογικής επικράτησης θα απαιτήσει σημαντικό χρόνικό διάστημα, προφανώς και μετά από εφαρμογή νομικής ετιμηγορίας του ανώτατου δικαστηρίου. Αυτή η πορεία θα επέλθει μέσα σε κλίμα υπέρμετρων εξάρσεων, ΠΟΥ ΘΑ ΣΦΡΑΓΙΣΕΙ ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΗ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΕΩΣ ΤΡΑΜΠ. Αυτή θα προσομοιάζει, όπως φανερώνουν και τα αντίστοιχα κοσμικά - αστρολογικά σημεία, με πλεύση σκάφους μέσα σε φουρτούνα, όπου οι αξιωματικοί στην γέφυρα και το μισό πλήρωμα που θα τους στηρίζει, θα κληθούν να αντιμετωπίσουν το υπόλοιπο μισό, που θα προκαλεί μονίμως ανταρσία με ακραίο τρόπο, μέχρι να παρουσιασθούν μπροστά στην πλώρη του σκάφους τα από Θεού σκυλόψαρα. Αυτό που θα σώσει όμως τελικά το σκάφος είναι τέσσερεις παράγοντες: Το μηχανοστάσιο, δηλαδή ο στρατός και το υγειές τμήμα των μυστικών υπηρεσιών, τα μαγειρία, που θα προσφέρουν απλόχερα τροφή σε όσους ταλάνισε ακατάσχετα η πρακτική της αέναης υπερχρέωσης, ο ασυπματιστής, δηλαδή η διεθνής αρρωγή από τον Πούτιν και συνασπισμένους, καθώς και τελικά τα θαλασσοπούλια, δηλαδή όλοι οι ανά τον κόσμο μαχόμενοι καλοθελητές, τις γραμμές των οποίων καλούμεθα να πυκνώσουμε, υπό την πυξίδα του Πλοηγού Γλάρου Στηβ Μπάνον.

Ο Biden δεν είναι κάτι περισσότερο από μια αναλώσιμη καρακάξα, χωρίς πρακτική αξία για τις δυνάμεις του σκότους, που επιλέχθηκε για να φορτωθεί την ήττα στην εκλογική αναμέτρηση και θα παραμεριστεί στα αζήτητα μετά από αυτήν. ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΣΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΟΥ ΣΚΟΤΟΥΣ ΘΑ ΤΕΘΕΙ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΙΣΧΥΡΗ ΠΑΙΚΤΗΣ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΡΜΟΖΕΙ ΔΙΟΛΟΥ ΝΑ ΥΠΟΤΙΜΩΝΤΑΙ ΟΙ ΜΕΓΑΛΕΣ ΙΚΑΝΟΤΗΤΕΣ ΤΗΣ. ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΑΝΩΤΑΤΟ ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΣΤΗΝ ΙΕΡΑΡΧΙΑ ΤΩΝ FEMALE ILLUMINATI KAI ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΗΣ ΔΙΕΠΕΙ ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΥΠΟΥΛΗ ΚΑΙ ΑΚΡΩΣ ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΕΝΗ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ. ΑΥΤΗ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΑΚΡΩΣ ΜΕΛΕΤΗΜΕΝΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ, ΣΥΝΥΠΟΛΟΓΙΖΟΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΩΝ. ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΣΤΡΙΓΓΛΑ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΙΛΑΡΥ ΚΛΙΝΤΟΝ, ΠΟΥ ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΦΟΒΕΡΟ ΔΥΝΑΜΙΣΜΟ ΚΑΙ ΣΠΑΝΙΑ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΝΑ ΑΣΚΕΙ ΜΑΓΕΥΤΙΚΗ ΓΟΗΤΕΙΑ, ΕΛΞΗ ΚΑΙ ΜΑΝΙΩΔΗ ΕΞΑΡΣΗ ΣΤΑ ΠΛΗΘΗ ΤΩΝ ΕΥΝΟΥΧΙΣΜΕΝΩΝ, ΤΑ ΠΕΗ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΕΧΕΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙ ΣΤΗΝ ΣΤΟΛΗ ΤΗΣ ΣΥΓΧΡΟΝΗΣ, ΑΛΛΑ ΕΝ ΤΕΛΕΙ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΗΣ ΑΜΑΖΟΝΑΣ. ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ KAMALA HARRIS, ΠΟΥ ΣΤΟ ΕΞΗΣ ΘΑ ΚΛΗΘΟΥΝ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΟΥΝ ΟΙ ΜΑΧΗΤΕΣ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ.

Σε αυτήν την πορεία δεν πρέπει να παραδούμε ένα καθοριστικό δεδομένο: Μπορεί όλα τα σημαντικά τέρατα, που αποκάλυψε η Ελληνική Μυθολογία, να ήσαν θήλειες μορφές. λερναία ύδρα, μέδουσα, εκάτη και αστάρτη, ήσαν θήλεις μορφές, ως διαφορετικοί αχθοφόροι της πάντοτε ίδιας θρησκείας, πέρα από τις κατά καιρούς και χώρους εκδηλώσεις της. Ακόμη και ο μινόταυρος έχει θήλυ χαρακτήρα, ως σεληνιακή μορφή (εκ του σεληνιακού μήνα). Όμως και οι μορφές, που εξόπλισαν τους Ήρωες στον αγώνα τους εναντίον των τεράτων ήσαν θύλεις. Αθηνά και Αριάδνη. ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΟΡΟΣ ΑΝΔΡΕΙΑ, ΠΑΡΟΛΗ ΤΗΝ ΑΡΡΕΝΟΠΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΚΑΘΟΡΙΖΕΙ ΕΙΝΑΙ ΘΥΛΙΚΟΥ ΓΕΝΟΥΣ. Βάζοντας το χέρι στην καρδιά, ενεγοποιώντας την ευχή των Μανάδων και των Γιαγιάδων μας καθώς και την Ευλογία των Πατέρων μας, Άνδρες και Γυναίκες, Άρρενες και Θύλεις, ας επιτρέψουμε στην Ανδρεία να μας οδηγεί κατά την επερχόμενη σύγκρουση. Ο χρόνος που απομένει στο θηρίο, είναι ελάχιστος. Όμως, ένεκα αυτού, ο θυμός του είναι τεράστιος.

ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΟΣΑ ΕΧΟΥΝ ΣΥΝΤΕΛΕΣΘΕΙ ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΝΑΤΟΝ Η ΖΩΗ ΝΑ ΓΥΡΙΣΕΙ ΠΡΟΣ ΤΑ ΠΙΣΩ. ΟΜΩΣ ΑΠΕΧΟΥΜΕ ΑΚΟΜΗ ΕΝΑ ΕΥΑΙΣΘΗΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΞΟΥΔΕΤΕΡΩΣΗ ΤΟΥ ΒΑΘΕΩΣ ΚΡΑΤΟΥΣ. WHERE WE GO ALONE - WE GO ALL. ΟΙ Q ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΝ ΟΙ 8.000 ΠΟΥ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΡΑΜΠ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΞ ΟΡΙΣΜΟΥ ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΠΡΟΣΒΛΕΠΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΟΥΣ ΣΚΟΤΟΥΣ ΤΩΝ ΤΕΡΑΤΩΝ. "ΟΨΕΣΘΕ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ, ΟΤΙ ΑΥΤΗ ΕΛΕΥΘΕΡΩΣΕΙ ΗΜΑΣ".

Με την Harris θα ασχοληθώ ειδικά στην επόμενη συνέχεια του θέματος, εφόσον αναφερθώ προηγουμένως γενικά στο θέμα τών "Female Illuminati".

Στα 38 χρόνια που ασχολούμαι με την συνωμοσιολογία, άλλοτε περισσότερο εντατικά και άλλοτε λιγότερο, προσέκρουσα εδώ και αρκετά χρόνια, επάνω στην θήλεια κορυφή της πυραμίδας. Επ' αυτού διαμόρφωσα στην πορεία μια συστηματική θεώρηση, που συγκροτεί σημαντική περιοχή της βάσης, που εδράζεται η προσέγγισή που επιχειρώ, και που εστιάζεται ειδικά σρτον τομέα που αποκαλείται "Συνωμοτική Θεώρηση της Ιστορίας". Αυτή δεν αφορά άμεσα το φιλοσοφικό - αναλυτικό όργανο, που όπως έχω καταθέσει στο παρελθόν εδράζεται στην οντολογία. Η οντολογία είναι αφηρημένο σύστημα εννοιών, γι αυτό και οι αντίστοιχες αναφορές δεν προκαλούν, άρα μπορούν να γίνονται χωρίς επιφύλαξη. Η διαπίστωση της Μίριαμ δεν είναι κάτι νέο, κάτι που εμφανίζεται στον δημόσιο διάλογο πρώτη φορά. Έχουν προηγηθεί ήδη κάποιες λίγες περιθωριακές, μεμονωμένες αναφορές, από έντονα δόκιμους συνωμοσιολόγους. Επίσης είναι προφανές, ότι η διαπίστωση της Μίριαμ δεν μπορεί να είναι δική της, όπως διαφαίνεται από τον χαρακτήρα της γενικότερης παρέμβασής της. Κάποιοι, που διαθέτουν βαθύτερες επιγνώσεις, ή και εσωτερική ενημέρωση, αξιοποιούν σε ειδικές περιπτώσεις την δημοτικότητα και την πρόσβαση, που διαθέτουν στον δημόσιο διάλογο αξιόλογοι κοινωνικοί ακτιβιστές, οι οποίοι διαχειρίζονται εναλλακτικά μέσα, για να γνωστοποιήσουν δεδομένα στον κατάλληλο χρόνο.

Η πλέον εμπεριστατωμένη ανάλυση αυτού του θέματος έχει γίνει πριν από αρκετά χρόνια από τον Michael Tsarion, με μια σειρά βιντεοσκοπίσεις που καταχώρησε στο youtube, με τον γενικό τίτλο "The Female Illuminati" - "Οι Θύλεις  Ιλλουμινάτι". Τα βίντεο αυτά έχουν όμως καταργηθεί από το youtube, προφανώς για λόγους σκοπιμότητος. Η λογοκρισία που εφαρμόζει πλέον με αυθάδη τρόπο και προβάλλοντας αστείες προφάσεις αυτή η σελίδα, καταδεικνύει την σκοπιμότητα των επικυριάρχων στην επολή της ως κυρίαρχη πλατφόρμα καταχώρησης οπτικοαστικού υλικού. Έχοντας προετοιμάσει ήδη μια τεχνολογία με τεράστια χωρητικότητα, προφανώς πριν την καθιέρωση του διαδικτύου, φρόντισαν να την καθιερώσουν ως χώρο αντίστοιχης τεράστιας επισκεψιμότητας σε διεθνές επίπεδο, με αποτέλεσμα να προσελκύσουν σχεδόν άπαντες, όσους επιθυμούσαν να προσλάβουν οι βιντεοσκοπήσεις τους την μέγιστη δυνατή πρόσβαση στο κοινό. Ενώ φαινομενικά η πλατφόρμα αυτή εφάρμοζε στην επιφάνεια μια πλήρως φιλελεύθερη πρακτική, χωρίς εφαρμογή αποκλεισμού για ιδεολογικούς λόγους, στην πράξη επέβαλλε μονίμως μια ύπουλη, σκόπιμη και δυσδιάκριτη πρακτική αποκλεισμού στα πλαίσια του μιντιακού τοπίου, σε βάρος της διάδοσης πολύ ευαίσθητων πληροφοριών αιχμής. Ο τρόπος που προωθήθηκε αυτή η πρακτική, άφηνε σκόπιμα περιθώρια παρεξηγήσεων, κατά πόσο η κατάργηση βιντεοσκοπήσεων γινόταν με απόφαση της πλατφόρμας, ή αυτών που τα ανέβασαν. Στην περίπτωση όμως των βιντεοσκοπήσεων του Michael Tsarion, που αφορούν αυτό το θέμα, ενώ καταργήθηκαν οι βιντεοσκοπημένες πραγματείες του, παρέμειναν οι σχετικές συνεντεύξεις που έδωσε πάνω σε αυτό. Αυτές, ενώ περιέχουν πληροφοριακό υλικό εξίσου σημαντικό με τις πραγματείες, χαρακτηρίζονται από κάποιες σημαντικές αδυναμίες, που περιορίζουν αισθητά την διάδοσή τους. Κατ' αρχήν αυτές έχουν μεγάλη διάρκεια και ο ήχος τους δεν έχει καλή ποιότητα, επειδή έχουν γίνει μέσω Skype, ή τηλεφώνου. Επί πλέον ο τρόπος ομιλίας του Tsarion είναι γρήγορος όταν γίνεται αυθόρμητα και κουράζει όσους δεν είναι  συνειθισμένοι σε πολύ τακτική ακρόαση στα αγγλικά. Οπότε η επιλογή του youtube να διατηρηθούν σε αντίθεση με τις προσεκτικά επεξεργασμένες πραγματείες του. Όμως, εάν ενεργοποιηθούν οι υπότιτλοι στο βίντεο που θα ενσωματώσω εδώ, ο συνδιασμός της ακουστικής με την οπτική παρακολούθηση των λεγομένων, καθιστά αυτό το εξόχου σημασίας βίντεο σχετικά εύληπτο. 

Στην συνέχεια παραθέτω δυο βίντεο του Tsarion σχετικά με το εν λόγω θέμα. Το πρώτο είναι μια πολύ σύντομη αναφορά του, με το οποίο προβάλλει το θέμα της πραγματείας, που στην πορεία του καταργήσανε. Το βίντεο αυτό είναι ενδεικτικό, για τον επιμελημένο τρόπο, που είχε φτιχτεί η πραγματεία. Το δεύτερο αφορά μια συνέντευξη του μακράς διάρκειας πάνω στο θέμα. Εκ προιμίου θέλω να σημειώσω, ότι βάση της εκδοχής που εγώ προωθώ, συμφωνώ μεν πλήρως με τις διαπιστώσεις του Τσάριον, όσο αφορά τα συγκεκριμένα ιστορικά γεγονότα και πρόσωπα, στα οποία αυτός αναφέρεται. Όμως η ερμηνεία του φαινομένου, που προτείνω είναι διαφορετική από αυτήν του Τσάριον. Η δική του ερμηνεία εδράζεται σε ιερά κείμενα, καθώς και σε αρχαιολογικά ευρήματα προερχόμενα από την προβιβλική αρχαιολογία, καθώς και σε μια πολύ ενδελεχή εφαρμογή της ψυχολογίας, της οποίας ο Τσάριον είναι βαθύς μελετητής. Η δική μου ερμηνεία στηρίζεται στην θρησκειολογία, την εθνολογία και την μυθολογία, που αποτελούν τους κλάδους, που αναφέρομαι συχνά. Η χρονική περίοδος που εγώ επικεντρώνω την προσοχή μου είναι η ύστερη προϊστορία, η οποία έχει χαρακτηρισθεί ως πρωτόγονη εποχή, καθώς και η αρχαιότητα. Οι δυο αυτές προσεγγίσεις δεν είναι είναι αλληλοαναιρούμενες και εν δυνάμει μπορούν να ισχύουν και δυο. Η δική μου ερμηνεία προσανατολίζεται στον χειρισμό γενικότερης ισχύος μηχανισμών και διαδικασιών, που αφορούν την πορεία της κοινωνικής εξέλιξης του ανθρώπου, μέσα στην οποία εγκύπτει και το φαινόμενο των θρησκειών. Η ερμηνεία του Τσάριον εστιάζεται σε συγκεκριμένα συμβάντα, που έλαβαν χώρα σε ιστορικούς κύκλους πριν τον παρόντα, όπως οι προκατακλυσμιαίοι περίοδοι. Αυτήν την ερμηνείω παίρνω πολύ σοβαρά υπ' όψιν και την εκτιμώ ως άκρως ενδιαφέρουσα, χωρίς όμως να χρειάζομαι να την επιβεβαιώσω, διότι εκτιμώ την δική μου ερμηνεία ως περισσότερο άμεση και πραγματιστική. Φυσικά εναπόκειται στον καθε ένα και κάθε μία, να κατευθύνει την προβληματική του σε όποια κατεύθυνση αυτός επιθυμεί, εφ' όσον κρίνει, ότι οι διαπιστώσεις αυτής της προβληματικής, που αφορούν το εδώ και τώρα, έχουν την καθοριστική σημασία  που τους αποδίδουμε.

Μετά τη παράθεση του βίντεο θα προβώ σε μια σύντομη σύμτηξη των θέσεων του Τσάριον για όσους δεν μπορούν γλωσσικά να το παρακολουθήσουν. Μετά θα εκθέσω την δική μου ερμηνεία σχετικά. Πέραν αυτών όμως θεωρώ πολύ παραγωγική και την ενασχόληση με μια σειρά αποτελούμενη από 8 αναρτήσεις, που έκανε στην περούσα σελίδα κατά την περίοδο μεταξύ 6 και 17 Ιουνίου του 2013 ο φίλτατος Εργοδότης Δημοσίων Εργων - ΕργΔημΕργ. με θέμα μια κίνηση γυναικών υπό την τιτλοφόρηση "Κακόφεμεν", που είναι άμεσα προσκείμενη στο παρόν θέμα. Επί πλέον ευχαριστώ τον καλό μου φίλο ΚΩΣΤΑΣ-ΤΑΥΡΟΣ του ιστολογίου ΔΙΟΔΟΤΟΣ, που σε μια επικοινωνία μας, μου πρότεινε να ασχοληθώ με ένα βίντεο στην γερμανική γλώσσα, που του απέστειλαν, με την υπόδειξη ότι πρόκειται για κάτι πολύ σημαντικό. Κατά την διάρκεια αυτής της επαφής έκανα και εγώ αναφορά στο βίντεο, που σκόπευα να αποτελέσει βάση στην επόμενη ανάρτησή μου. Στην πορεία της συζήτησης διαπιστώθηκε, ότι και οι δυο αναφερόμαστε στο βίντεο της Μίριαμ.

Η αναφορά στον Τσάριον, τον οποίον πρωτοπαρουσίασα σε αυτήν την σελίδα σε ανάρτηση στις 21 Μαρτιόυ 1912, δεν εισχωρεί ακόμη σε αυτό που αποκαλώ "υπόγειο". Αυτό θα γίνει, όταν η αναφορά προχωρήσει σε δεδομένα των Θήλειων Ιλλουμινάτι στον Ελλαδικό γεωγραφικό χώρο, που μας αφορούν περισσότερο άμεσα.

 


 


 

συνεχίζεται ...

ΥΠΟΣΗΜΕΙΩΣΗ

Ο πλανήτης Ερμής μέχρι έχθές ήταν ανάδρομος. Άρα η ορθή πορεία του είναι ακόμη αργή. Ο Άρης παραμένει ακόμη ανάδρομος. Αυττά τα κοσμικά πλαίσια υποδηλώνουν, ότι ακόμη δεν είναι δυνατόν να καταγραφεί τελικό εκλογικό αποτέλεσμα. Σημειώστε την ημερομηνία 11 Νοεμβρίου, όταν ο Άρης αποκτήσει ορθή πορεία. 

Πέραν αυτού άλλα αστρολογικά σημεία, στα οποία θα αναφερθώ προσεχώς, υποδηλώνουν εκκίνηση σημαντικών αλλαγών από τα μέσα Δεκεμβρίου (Έξοδος του Κρόνου και του Δια από τον Αιγόκερο και είσοδός τους στον Υδροχόο). ΆΡΑ ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ ΠΙΣΩΓΥΡΙΣΜΑ. Όμως, η πορεία προς την αλλαγή θα είναι βασανιστική και θα χαρακτηρίζεται από μεγάλες τριβές, διότι ο Πλούτων θα παραμείνει ακόμη στο Αιγόκαιρο για διάστημα μεγαλύτερο από δυο έτη. Όμως η ισχύς του μειώνεται σημαντικά με την έξοδο του Κρόνου.

Οι αντίστοιχοι σχεδιασμοί της καμπάλ με βάση τον συνυπολογισμό από την μεριά της των επόμενων αστρολογικών δεδομένων θα εκτιμηθούν στα πλαίσια της δεύερης συνέχειας του παρόντος θέματος (με την επόμενη ανάρτηση).

2 σχόλια:

Ιωαννης είπε...

Φίλε αναζητητής της αλήθειας θα σου π 2 πράγματα τα οποία πρέπει να είναι κανόνας στις αναλύσεις σου...1) σιωνισμός- εθνικισμός πατρίδα θρησκεία οικογένεια..Τραμπ.πουτιν .κεφαλαίου...Εμείς.....2) ιλουμινατι ..αθεΐα.διεθνισμος..αριστερά...Ρότσιλντ σωρρος..μπαιντεν. Χίλαρι. Ερτογάν.. μερκελ..σατανιστές παιδαιραστες κτλ..μην εχεις στο μυαλο σου κοματα απλα τι πεσβευουν την τελευται 30 ετια... με βαση αυτο θα λυσεις τα παντα ...για τι εγινε και τι ερχετε

Μποτίλια Στο Πέλαγος είπε...

Αγαπητέ Ιωάννη,

συμφωνώ με την προτροπή σου και έτσι σκοπεύω να πορευτώ.
Δεν γνωρίζω, εάν με αυτόν το τρόπο θα μπορέσω "να λύσω τα πάντα". Όμως εκτιμώ, ότι αυτή είναι η οδός για να δοθούν πολύ χρήσιμες απαντήσεις.