06 Νοεμβρίου, 2020

WATERMARKGATE - 3. ΠΑΙΖΟΥΝ ΤΑ ΜΠΑΓΛΑΜΑΔΑΚΙΑ

 

 

Ο πολύ ενημερωμένος φίλος από το γερμανικό κανάλι "FRAG UNS DOCH" μας λέει πολύ ωραία και ενθαρρυντικά πράγματα, τα οποία θα συνοψίσω στην συνέχεια, για όσους δεν γνωρίζουν γερμανικά:

Προτάσσω όμως τον επίλογο των λεγομένων:

ΑΓΟΡΑΣΤΕ ΠΟΠ ΚΟΡΝ, ΞΗΡΟΥΣ ΚΑΡΠΟΥΣ, ΜΠΙΡΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΔΕΘΕΙΤΕ: ΞΕΚΙΝΑΜΕ! 


1. Το λοκ ντάουν στην Γερμανία επικεντρώνεται στην εστίαση, διότι εκεί υπάρχει το περισσότερο μαύρο χρήμα, φεύγοντας από τα χέρια των ιδιοκτητών. Εφ' όσον αναγκασθούν να καλύπτουν τα πάγια με κλειστά τα καταστήματα, αυτά τα χρήματα θα καταλήξουν εκτός μεσαίας τάξης. Δεν είναι μόνον η GESARA, που έχει προγραμματίσει να δώσει βασικό εισόδημα σε όλους ΧΩΡΙΣ ΟΡΟΥΣ, ανακουφίζοντας όσους είναι πτωχοί και δεν μπορούν να βρουν ακόμη η εργασία, πριν αυτό το πρόγραμμα μπορέσει να δώσει την πρωτοφανώς ισχυρή ώθηση στην οικονομία που έχει προγραμματίσει. Και το NEW RESET, ως αντίπαλο πρόγραμμα στην GESARA έχει αποφασίσει να δώσει χρήματα με το GUI - General Unitited Income, αφού όμως προηγουμένως έχει αποσπάσει κάθε ιδιοκτησία από πολίτες, δεδομένου, ότι με το New Reset καταργείται ολοσχερώς τόσο το ρευστό χρήμα, όσο και όλες οι τράπεζες, πλην της μιας κεντρικής, όσο και πάσα ατομική ιδιοκτησία. Ακόμη και τα εσώρουχα των ανθρώπων, σύμφωνα με αυτό το πρόγραμμα δεν θα ανήκουν στους πολίτες, αλλά το  κράτος θα μας επιτρέπει να κάνουμε χρήση τους, εφόσον είμαστε πλήρως προσαρμοσμένοι στις εντολές του. Οι φανφάρες στα βίντεο του Klaus Schwab, διευθυντού του World Economic Forum, που προωθεί το πρόγραμμα New Reset, αποσκοπούν σε μια καρικατούρα "κομμουνισμού", όπου η κοινοκτημοσύνη θα είναι ανύπαρκτη, δεδομένου ότι στην κυριολεξία τα πάντα θα ανήκουν στην απόλυτη κυριαρχία των κρατικών βρικολάκων, με στόχο τον πλήρη έλεγχο και εξαναγκασμό των πολιτών.

2. Σήμερα ή αύριο αναμένεται να ολοκληρωθεί η καταμέτρηση των ψήφων, σε συνθήκες τελείως διαφορετικές, από αυτές που ονειρεύεται η καμπάλ. Σύμφωνα με τις έγκυρες ψήφους ο Τραμπ παίρνει ένα ποσοστό περίπου 80%.

3. Ακριβώς μετά την καταμέτρηση των ψήφων, στις αρχές της επομένης εβδομάδας, καθιερώνεται η GESARA. Τα νέα νομίσματα υπάρχουν ήδη και η διανομή των πολύτιμων μετάλλων και αξιών που θα τα στηρίζουν, έχουν ήδη διανεμηθεί. Η πρώτη χώρα που θα προσχωρήσει στο νέο σύστημα, θα είναι το Ιράκ και θα ακολουθήσει το Βιετνάμ, μέχρι να ολοκληρωθεί η ένταξη όλων των χωρών. Όποια χώρα δεν επιθυμεί να ενταχθεί στο σύστημα αυτό θα αποκλεισθεί από το διεθνές εμπόριο.

4. Μετά την εκκίνηση της GESARA ο Τραμπ θα μεταβεί στην Γερμανία, όπως έχει υποσχεθεί. Οπότε θα ανοίξουν οι ασκοί του Αιόλου σε αυτήν την χώρα για τα καλόπαιδα κάθε είδους.

 

Ταχυδρομεία νοθείας:


Τα Twitt που ακολουθούν περιέχουν κάτω από τις φωτογραφίες συνδέσμους, που οδηγούν στα αντίστοιχα δημοσιεύματα των εφημερίδων.


The Department of Justice sent a memo to prosecutors Wednesday saying it could send armed agents to ballot-counting locations to investigate potential voter fraud, The New York Times reported.
GAME OVER FOR DEMS A.G. Barr issued a directive to all U.S. Attorneys to use ARMED Federal agents to enforce court orders and investigate voter fraud at ballot counting centers Armed agents has never been used before
washingtontimes.com



It’s quite possible #POTUS will be removed from Twit. Do not fear. He has a contingency. It’s called the EBS (Emergency Broadcast System).
 
 
 
 
Rückhand Zeigefinger nach unten
Tweet zitieren
Breaking911
@Breaking911
·
U.S. Postal Worker Caught at Canadian Border With Stolen Ballots In Car Trunk - breaking911.com/u-s-postal-wor
Bild
 
 
 
                                                             Και πάλι στην υγειά σας. 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: