21 Σεπτεμβρίου, 2022

ΠΥΡΩΝΕΙ Η ΔΙΣΤΟΜΟΣ ΡΟΜΦΑΙΑ

 

https://external-content.duckduckgo.com/iu/?u=https%3A%2F%2Ftse4.mm.bing.net%2Fth%3Fid%3DOIP.9hgfful7yX2tl2U8y_iBpgHaEQ%26pid%3DApi&f=1 

 

   Ο Συμβολισμός τής διστόμου Ρομφαίας υποδηλώνει, ότι είτε από την μια πλευρά της πορευτούμε, είτε από την άλλη, θα κοπούμε. Άρα, αρμόζει να επιλέξουμε να κοπούμε σωστά, τασσόμενοι με την ορθή πλευρά τής ιστορίας. Η ιστορική πορεία τής εικόνας ανωτέρω αποκαλύπτει μια ακόμη απρόσμενη αλλά βαθιά αλήθεια, αντανακλώντας την ευσέβεια και την αποφασιστικότητα αυτών που την προσκύνησαν στην πορεία των αιώνων. Όταν το υλικό αγιάζεται, ομιλεί, αποδεικνύοντας, ότι κάθε ίχνος τής Δημιουργίας είναι ζωντανό, πλήρες πνεύματος και ψυχής, ερχόμενο σε άμεση και απροκάλυπτη επικοινωνία με όσους έχουν ανοικτή την καρδιά και επιζητούν την κοινωνία με τον άπειρο πλούτο τής Χάριτος. Αυτή η Εικόνα τού Αρχαγγέλου Μιχαήλ υπερσκελίζει τον χρωστήρα τού αγιογράφου, αναδεικνύοντας την πληθώρα των κοινωνούντων με αυτήν σε συνδημιουργούς τής έκφρασης τού μηνύματος τής Εικόνος. Αυτή προεκτεινόμενη στο συμφραζόμενο, κηρύσσει ότι η ακαταμάχητη και συμπαντική ισχύς τής Ρομφαίας δεν εξαιρεί ακόμη ούτε τον ίδιο τον κραταιώς βαστάζοντα αυτήν Αρχάγγελο. Μια βαθιά τομή δεσπόζει στην παρουσία τού Αρχάγγελου, διερχόμενη δια μέσου τής κόρης τού οφθαλμού του. Υποδηλώνουσα, ότι ο τμηθείς οφθαλμός ανακτά την θέαση σε βάθος ορατών τε και αοράτων. Θα κοπείς μεν, αλλά τα φυσικά ανοίγματα τού προσώπου σου, στα οποία εδράζονται οι αισθήσεις τής προσλήψεως τού κόσμου, θα αναχθούν δι αυτής τής οδού προς το αληθές.

   Διάγουμε μια άκρως κρίσιμη φάση. Πλήρη προκλήσεων, που συνεπάγονται ωδίνες. Όμως η παρηγοριά των μαχομένων συνίσταται στην βεβαίωση τής επικράτησης τού Πνεύματος και της Αλήθειας. Καθ' ότι “Πίστις εστί βεβαίωσις πραγμάτων μη ορομένων”.

   Η προηγούμενη προχθεσινή ανάρτηση σχετικά με τον “Μαύρο Κύκνο” έγινε δεκτή με ιδιαίτερα αυξανόμενο ενδιαφέρον από τούς φίλους και τίς φίλες. Τα στατιστκά στοιχεία αυτής τής σελίδας δείχνουν, ότι οι προερχόμενοι είσοδοι εδώ από την αναδημοσίευσή της στο Facebook, όπου επίσης την ανάρτησα, ήταν στην πορεία των προηγούμενων ημερών απροσδόκητα ανοδική. Επιθυμώ να ευχαριστήσω από καρδιάς το ιστολόγιο Διόδοτος, αλλά και την φίλη Φωτεινή τού ιστολογίου enaasteri.blogspot.com, που την πρόβαλαν επίσης. Όχι διότι με ενδιαφέρουν τα εύσημα των όποιων εισόδων στην σελίδα αυτή. Η συγκρατημένη τακτική μου, να προβαίνω αραιά σε αναρτήσεις και με αποκλειστικό γνώμονα την εκάστοτε διάθεσή μου να απευθύνομαι στους φίλους τής σελίδας, είχαν οδηγήσει, παρά την ενδιάμεση αναλαμπή εισόδων, που μόνιμα καταγράφεται στην πορεία, στον απόλυτα ελάχιστο αριθμό εισόδων, που είχε καταγραφεί στην διάρκεια των τελευταίων δέκα ετών, μια μέρα πριν αναρτήσω την αναφορά στον “Μαύρο Κύκνο”. Η ικανοποίησή μου προέρχεται, ότι όπως έγραψα σε αυτήν την αναφορά, το έγκαιρο ξεσκέπασμα των σχεδίων, που εξυφαίνονται σε βάρος των ανθρώπων, συμβάλει είτε στην ματαίωσή τους, είτε στην θωράκιση όσων ενημερωθούν σχετικά, εάν αυτά στην συνέχεια επιβληθούν.

   Σήμερα επανέρχομαι στο θέμα αυτό, για να δημοσιοποιήσω κάποια δεδομένα σχετικά, τα οποία, ενώ προβλήθηκαν στα εναλλακτικά ιστολόγια των ΗΠΑ, τής Αγγλίας και τής Γερμανίας, παραμένουν άγνωστα στην Ελλάδα, σαν προώθηση τής ενημέρωσης από διαδίκτυα εκτός Ελλάδος.

    Πολύ σημαντική επισήμανση στον λόγο τού Προέδρου Πούτιν για την κήρυξη μερικής επιστράτευσης 300.000 εφέδρων είναι η αναφορά, ότι στην Ουκρανία μάχονται δίπλα στους τοπικούς πολιτοφύλακες κυρίως συμβασιούχοι. Αυτό αποδεικνύει, ότι τα μέσα, που έχει επιστρατεύσει η Ρωσία για την στρατιωτική επιχείρηση σε προσωρινή βάση έχουν τελείως βραχυπρόθεσμο χαρακτήρα και ότι η Ρωσία ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΚΡΩΣ ΦΙΛΕΙΡΗΝΙΚΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΔΥΝΑΜΗ, που δεν έχει καμία επεκτατική πρόθεση, μέσω τής μακροπρόθεσμης αύξησης τής αναγκαίας δύναμης κρούσης για την υπεράσπιση των συνόρων της, με στόχο να ηγεμονεύσει σε άλλες περιοχές εκτός αυτών.

   Πέραν αυτού, είναι κατανοητό, ότι η μερική επιστράτευση δεν εστιάζεται στο ελάχιστο στις στρατιωτικές επιχειρήσεις στην Ουκρανία, εφόσον η Ρωσία επιχειρεί εκεί με ελάχιστο τμήμα των δυνάμεων που διαθέτει. Καθίσταται προφανές, ότι αυτή η κινητοποίηση γίνεται στα πλαίσια επιθετικών ενεργειών ευρείας κλίμακας, τις οποίες έχει εξυφάνει η δύση και πρόκειται να εξαπολύσει, τις οποίες γνωρίζουν οι Ρώσοι λίαν καλώς. Ασχέτως, εάν η επιχείρηση “Μαύρος Κύκνος” λάβει χώρα στις 24 Σεπτεμβρίου, ή όχι, είναι καθόλα αντιληπτό, ότι Ο ΚΟΜΠΟΣ ΕΧΕΙ ΦΤΑΣΕΙ ΣΤΟ ΚΤΕΝΙ και ότι για την δύση δεν υφίσταται άλλη απεγνωσμένη διέξοδος από μια ύστατη απόπειρα αντιπερισπασμού και μάλιστα ΠΟΛΥ ΓΡΗΓΟΡΑ. Οι υποψήφιοι τού Προέδρου Τραμπ σαρώνουν στις προκριματικές εκλογές τού ερχόμενου Νοεμβρίου τόσο για την Γερουσία, όσο και για την Βουλή των Αντιπροσώπων, ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΜΠΑΪΝΤΕΝ ΚΑΤΑΡΡΕΕΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΜΕ ΒΕΒΑΙΟΤΗΤΑ. Από την άλλη, αυτήν την εποχή ξεκινάνε χωρίς θέρμανση τα τουρτουρίσματα στην κεντρική και βόρεια Ευρώπη. Επειδή έχει πλέον αποδειχθεί στην πράξη, ότι οι δυτικοί δεν είναι σε θέση να αντιπαρατεθούν στρατιωτικά στην Ρωσία, είναι υποχρεωμένοι να εφεύρουν άλλο τέχνασμα αντιπερισπασμού.

   Η αναφορά τού Προέδρου Πούτιν στο σημερινό διάγγελμα, ότι η προοπτική τής χρήσης πυρηνικών δεν αποτελεί προσπάθεια αποτροπής, αλλά είναι εν δυνάμει ενταγμένη στα υπηρεσιακά σχέδια, που δομούνται τώρα, είναι ενδεικτική για την κρισιμότητα της φάσης που διανύουμε. Τόσο η μερική επιστράτευση, όσο και η προώθηση τής επιχειρησιακής ετοιμότητος των πυρηνικών, δεν αφορούν τις εξελίξεις στα πεδία συγκρούσεων στην Ουκρανία. Τα μέτρα όμως, που έλαβε σήμερα η Ρωσία, συνεπάγονται, ότι περνάμε στην συνέχεια σε μια νέα ποιότητα των γεωπολιτικών συγκρούσεων. Αναμφίβολα η σύγκρουση που διεξάγεται στην Ουκρανία δεν περιορίζεται στα σύνορά της, αλλά τόσο οι στοχεύσεις, όσο και οι εξελίξεις της, σε συνδυασμό με τις ζυμώσεις που προωθούνται μεταξύ των δυνάμεων τού Συμφώνου τής Σαγκάης, αναδιατάσσουν άρδην τα παγκόσμια γεωπολιτικά δεδομένα.

   ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΜΩΣ ΜΙΑ ΕΙΔΗΣΗ ΑΠΟ ΕΧΘΕΣ, Η ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΦΤΑΣΕΙ ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΜΕΣΩΝ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ Η ΟΠΟΙΑ ΑΛΛΑΖΕΙ ΡΙΖΙΚΑ ΤΟΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΤΩΝ ΣΥΓΚΡΟΥΣΕΩΝ ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ. Τόσο το εναλλακτικό διαδίκτυο των ΗΠΑ, όσο και αυτό στην Αγγλία και στην Γερμανία δημοσιοποίησαν βιντεοσκοπημένο υλικό από την έλευση Κινεζικού στρατού στην Ουκρανία, οπότε ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΑΡΔΗΝ ΤΑ ΣΥΝΟΛΙΚΑ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ. Με αυτήν την εξέλιξη μετατρέπεται η συγκεκριμένη διαδικασία από σύγκρουση μεταξύ Ρωσίας και Ουκρανίας, ως ενεργούμενου υποχείριου των δυτικών, στην οποία συμμετέχουν αυτοί αθρόα με παροχή τεράστιων οικονομικών μέσων, οπλισμό και αποσπασμένους από τους στρατούς τους μισθοφόρους, σε μια ευρύτερη σύγκρουση, στην οποία συμμετέχει από προχθές ενεργώς στρατιωτικά και η Κίνα.

https://www.thetruthseeker.co.uk/?p=258836

https://beforeitsnews.com/strange/2022/09/sept-20-game-changer-chinese-troops-in-ukraine-2480161.html

https://terraherz.wpcomstaging.com/2022/09/20/chinesischer-militaerkonvoi-faehrt-in-ukraine-ein-aus-russland/

  


   Ενώ η επιρροή των δυτικών φθίνει με γεωμετρική ταχύτητα, έχοντας περιοριστεί δραματικά στις χώρες που αυτή ελέγχει άμεσα, όπως έδειξε η πρόσφατη ψηφοφορία στον ΟΗΕ με θέμα την καταδίκη τής Ρωσίας, η Ρωσία πετυχαίνει να μετατρέπει κάποιους από τούς προηγούμενους φανατικούς αντιπάλους της, σε αποφασισμένους συμμάχους, όπως το Αφγανιστάν, που συμμετέχει πλέον στους BRICS. Με τις διαδικασίες που έχουν λάβει χώρα, έχει μετατεθεί πλέον αμετάκλητα ο άξονας τής γεωπολιτικής προς Ανατολάς

   Σε σχόλιο, που είχε κατατεθεί στην προβολή τής ανάρτησης στον Διόδοτο, ανέφερε μια φίλη, ότι ο "Μαύρος Κύκνος είναι ο μάγος από το έργο του Τσαϊκόφσκι, "Η λίμνη των κύκνων"!". Όμως η επονομασία αυτή δεν αποκαλύπτει μόνον τα “μαγικά” τερτίπια των αποκρυφιστών τού κατεστημένου, αλλά παραπέμπει και στο κύκνειο άσμα τής δύσης, ως τελική απόληξη μιας τέτοιας επιχείρησης. Nomen est omen.

   Διατηρώντας την ετοιμότητά μας, παρακολουθούμε δυναμικά τις εξελίξεις, ώστε να συνεχίζεται η ενημέρωση και από τα διαδίκτυα εκτός Ελλάδος.

 

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

τα δικοπα συμβολα δεν υποδηλωνουν την αναγκαιοτητα της επιλογης της μιας ή της αλλης πλευρας,τη μεση οδο υποδηλωνουν