18 Μαΐου, 2010

ΦΥΛΑΚΕΣ - ΚΕΝΤΡΑ ΕΚΜΗΔΕΝΙΣΗΣ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΚΑΙ ΚΡΑΤΙΚΗΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΝΟΜΙΑΣ

Χτυπήστε την εικόνα για μεγέθυνση
με το ποντίκι


Εδώ και κάτι μήνες που έγινε αλλαγή στη Διεύθυνση της φυλακής της Πάτρας όλα μπορεί να τα δει κάποιος!
Από ναρκωτικά;
Ποινική προκαταρκτική εξέταση διενεργείται στην Πάτρα, γιατί ύστερα από αδυναμία συνεργασίας της Διεύθυνσης (Διευθυντής & Αρχιφύλακες) των φυλακών με τις αστυνομικές αρχές, χάθηκε η ευκαιρία να εξιχνιαστεί υπόθεση μεταφοράς μεγάλης ποσότητας ναρκωτικών ουσιών. Σύμφωνα με σχετική εισαγγελική αναφορά κρατούμενος είχε τη δυνατότητα να δώσει στις αστυνομικές αρχές στοιχεία για διακίνηση 30 ΚΙΛΩΝ ΗΡΩΙΝΗΣ που θα έφθανε στην Πάτρα. Ωστόσο δεν δόθηκε η δυνατότητα επικοινωνίας του κρατουμένου με τις αστυνομικές αρχές, καθώς ο διευθυντής της φυλακής ήταν αρνητικός (!). http://www.ethnos.gr/article.asp?catid=11424&subid=2&pubid=7134820
Από αποδράσεις;
Αφού η Διεύθυνση (Διευθυντής & Αρχιφύλακες) έχει μειώσει το φυλακτικό προσωπικό (ημέτεροι που τους ψήφισαν συνδικαλιστές) και τους έχει πάει στην γραμματεία, έχει φτάσει στο απροχώρητο η ανασφάλεια.
Γιατί να προξενεί απορία η απόπειρα απόδρασης την Παρασκευή 12/2 του επικίνδυνου κρατούμενου που ήρθε από την φυλακή του Μαλανδρίνου. Η Διεύθυνση τον τοποθέτησε στην ίδια ακτίνα με τον Παλαιοκώστα. Ιρακινός στην καταγωγή, καταδικασμένος σε ισόβια για δολοφονία. (Ως γνωστόν στη φυλακή της Πάτρας είναι μόνο για όσους είναι για αδικήματα για ναρκωτικά.) Το ποιος τον «έφερε» στη Πάτρα και μέσα σε μία εβδομάδα αποπειράθηκε να αποδράσει είναι ζητούμενο (!).
Από βασανιστήρια
την Δευτέρα 22 Μαρτίου τον ισοπεδώσαν στο ξύλο και στα βασανιστήρια τον κρατούμενο Β.Π. με εντολή του Αρχιφύλακα και την άδεια του Διευθυντή της φυλακής Πατρών γιατί απλώς φοβόταν να βγεί απο τον θάλαμο του να πάει μεταγωγή. Επειδή αρνιόταν να γίνει πληροφοριοδότης.
ΕΤΣΙ ΑΠΛΑ! ο επόμενος ποιός θα είναι?
Το μόνο στοιχείο που υπάρχει είναι ότι κατέγραψαν οι κάμερες της φυλακής
εκεί δείχνει ποιοί αλλά και με ποιανού την διαταγή πήραν τα γλόμπ και χτυπούσαν
ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ και εμεις κατά λάθος τα είδαμε, επειδή ένας απο αυτούς που συμμετείχαν με υπαρηφάνεια μας το έδειξε.


Σωφρονιστικοί Υπάλληλοι Κ.Φ. ΠΑΤΡΩΝ

2 σχόλια:

nikos είπε...

Αφού και το www.antinews.gr/..... κατάλαβε ..τώρα ας πάει λίγο…. ποιο αριστερά

nikos είπε...

http://www.youtube.com/watch?v=4-sP3T2sNo8&feature=player_embedded