09 Μαΐου, 2010

ΜΕ ΔΥΟ ΚΟΥΒΕΝΤΕΣ


Συμπυκνώνοντας τα επερχόμενα σε λίγες φράσεις, που θα έπρεπε να προβληματίσουν τον κάθε ένα, γράφει ο ιστολόγος ΝΕΩΤΕΡΑ ΝΕΑ:


Με δυό κουβέντες μου φαίνεται ότι θα πορευτούν στο οικονομικό επίπεδο για να ρουφήξουν θηριώδεις μίζες και να μας τελειωνουν γρήγορα καταφέρνοντας καίριο πλήγμα στην ευρωζώνη.
Θα πάνε σε αναδιάρθρωση χρέους – αυτό κάνει τώρα η Λαζάρντ(του ομίλου ρότσιλντ) για το γιωργάκη – προκειμένου να κάνουν ταμείο στα τεράστια κέρδη τους να πάρουν το παραδάκι για τους πελάτες τους.

Στη συνέχεια έχοντας ξεφορτωθεί τις επισφάλειες θα μας πτωχεύσουν καταφέρνοντας αποφασιστικό πλήγμα στο ευρώ. Εχοντας πάρει εμπράγματες εγγυήσεις περνούν στη φάση “γην και ύδωρ” θα ρευστοποιήσουν τα εδάφη μας, τα ύδατα τις φυσικές ομορφιές, τα μνημεία, ότι είναι δημόσιο με δυό κουβέντες. Και μετά μη έχοντας ως έλληνες άλλο τίποτα δικό μας, από κοινού, παιδεία πολιτισμό τα έχουν αλώσει από καιρό, θα γίνουμε σαν τα μούτρα τους, σαν αμερικάνοι που μόνο τα δολαρια μετράν στη ζήση του. Χωρίς πρόσωπο, χωρίς χαρακτήρα, μόνο φράγκα και λάϊφ στάϊλ.


4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Εκτός αν οι Έλληνες προλάβουν να τους ρευστοποιήσουν πρώτοι. χο! χο!

Ανώνυμος είπε...

Γειά σας !
Εχει μπόλικο σχετικό υλικό και παραπομπές εδώ.

http://trelogiannis.blogspot.com/search/label/%CE%91%CE%BD%CF%84%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%B1%CE%B8%CE%B5%CE%AF%CF%84%CE%B5%20%CF%83%CF%84%CE%BF%20%CE%BC%CE%B5%CE%B3%CE%AC%CE%BB%CE%BF%20%CE%B1%CE%B4%CE%B5%CE%BB%CF%86%CF%8C

Ανώνυμος είπε...

Αυτό είναι το σχέδιό τους δυστυχώς.
Γι αυτό όλοι εμείς ήμασταν και είμαστε κατά του ΔΝΤ.
Όταν πτώχευσε η Αργεντινή ανακάλυψαν μετά την πτώχευση ότι είχαν βγάλει έξω από τη χώρα 150 δις δολάρια. Το ίδιο γίνεται και στην Ελλάδα.

Εγώ όμως θα θέσω ένα άλλο ερώτημα. Ποια είναι η ποιότητα του Έλληνα; Μέχρι στιγμής μόνο κουτοπονηριά και μιζέρια βλέπω. Όταν πέρασε το μεταναστευτικό διαδήλωσαν 2.500 άτομα. Μόλις του έβαλε λίγο το χέρι στην τσέπη διαδήλωσαν εκατοντάδες χιλιάδες.

Τι να περιμένει κανείς από αυτό το λαό;

Ανώνυμος είπε...

Ναί αλλά... αν ξυπνήσει μονομιάς θάρθει ανάποδα ο ντουνιάς...
Μην ανησυχείτε, κοντοζυγώνει η ώρα...

Mara