08 Φεβρουαρίου, 2010

ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΑΜΕ ΣΤΟΝ ΟΜΟΡΦΟ ΘΑΥΜΑΣΤΟ ΚΟΣΜΟ - ΔΕΥΤΕΡΟ ΜΕΡΟΣ


Όλα τα δεδομένα που σχετίζονται με τον σεισμό στην Αϊτή συνάδουν στην κατεύθυνση ότι ο αυτός προκλήθηκε τεχνητά με κάποιο σεισμικό όπλο, το σύστημα HAARP, ή κάποια παραλλαγή του.
Αυτή η διαπίστωση οδηγεί στο συμπέρασμα, ότι η σύγχρονη τεχνολογία στα χέρια των μαθητευόμενων μάγων της υπερεξουσίας οδηγεί την ανθρωπότητα μπροστά σε μια νέα καμπή επιβολής της τάξεως των δουλοκτητών. Η τεχνογνωσία τους πλέον έχει υπερβεί την εδώ και αιώνες εφαρμοζόμενη πρακτική, η οποία στηριζόταν κυρίως στον οικονομικό έλεγχο, τον έλεγχο της συνείδησης με την δοτή δήθεν ενημέρωση, την ελεγχόμενη «τέχνη», την περιχαρακωμένη μέσα σε δόλιες στοχεύσεις επιστήμη, τον έλεγχο των θρησκευτικών κέντρων, τα φρούδα και δοτά ελεγχόμενα κοινωνικά κινήματα, τον έλεγχο των συνδικάτων του εγκλήματος, την καταρράκωση των κοινωνικών αξιών, την αλητοποίηση της νεολαίας, την διαφθορά, την διάλυση της οικογενειακής συνοχής.
Τώρα πλέον οι μάγοι της πρώην απροκάλυπτα και νυν συγκαλυμμένα αγρίας φυλής στην διαδικασία επιβολής τους, δεν φορούν μάσκα με παράξενα χρώματα και φτερά, δεν κρατούν κουδουνίστρες, δεν χορεύουν με παράξενους βηματισμούς, για να υποβάλλουν το ανυποψίαστο πόπολο. Δεν χορεύουν πλέον τον χορό τις βροχής, αλλά κατασκευάζουν „την μπόρα που καίει καλύβες“, όπως τραγουδούσε ο Νιόνιος παλιά στο „Βιετνάμ γιε-γιε“. Η περίπτωση της Αϊτής έδειξε, ότι αυτοί είναι σε θέση να κατασκευάζουν με όπλα υπερπροηγμένης τεχνολογίας το σοκ και τον μαζικό πανικό και στην συνέχεια να μπαίνουν μέσα και να καταλαμβάνουν μια χώρα αμαχητί, φέρνοντας μαζί τον πωρωμένο συρφετό της κοινωνικής λεηλασίας, τις στημένες ΜΚΟ. Από ολετήρες της ανθρώπινης ζωής εμφανίζονται ως οι ευεργέτες της, κάνοντας και κριτική επί πλέον, ότι τα θύματα εφάρμοζαν σατανολατρεία.
Δεν είναι δυστυχώς μόνο το HAARP, ως εξάμβλωμα προηγμένης τεχνολογίας, με εφαρμογή στον έλεγχο του καιρού, στην δημιουργία σεισμών και παλιρροιακών κυμάτων, στην εκπομπή συχνοτήτων που επηρεάζουν την ανθρώπινη συμπεριφορά, στην μετατροπή ζωνών της ιονόσφαιρας σε κατάσταση πλάσματος που καταστρέφει οτιδήποτε με το οποίο έλθει σε επαφή. Τα σύγχρονα υπερόπλα επεκτείνονται στην βιολογία με κατασκευή ειδικών μικροβίων και μολυσματικών νόσων, στην δημιουργία ολογραμματικών μορφών που υποβάλλουν την ύπαρξη τεχνητών φαντασμάτων, τον πλήρη έλεγχο των επικοινωνιών με το σύστημα Echelon.
Η γη πλέον μετατρέπεται σε κακόγουστη αίθουσα των τεράτων ενός τεχνολογικού Λούνα Παρκ. Στην είσοδο δεν υπάρχει ταμείο, μια και όλοι βρισκόμαστε μέσα. Εξ άλλου το σόου πλασάρεται πλέον ως απτή και αυτονόητη πραγματικότητα. Όσο κι αν τσιμπάμε την κοιλιά μας δεν θα είναι πλέον εύκολο να ξυπνήσουμε από τον σύγχρονο εντεινόμενο δοτό εφιάλτη, εφόσον συνοδοιπορούμε μέσα στο ποτάμι της μάζας.
Ένα ολόκληρο σχέδιο αποτελούμενο από μαγγανείες που θα πλασαρισθούν ως θαύματα, έρχεται να επιβάλλει τον „Νέο Θαυμαστό Κόσμο“, στον οποίο οδηγεί η „Νέα Τάξη Πραγμάτων“. Σημεία και τέρατα, με στόχο τον πλήρη και τελειωτικό εξανδραποδισμό των ανθρώπων.

Το „ΩΣ ΧΑΡΙΕΝ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ Η“, πόσο χαριτωμένο πλάσμα είναι δηλαδή ο άνθρωπος όταν αυτός είναι πραγματικά άνθρωπος, που διακήρυξε το Ελληνικό Πνεύμα, στην διαδικασία εξανθρωπίσεως του ανθρώπου, αποτελεί τον κύριο στόχο ανατροπής των νεοταξιτών. Στο στόχαστρό τους περισσότερο από κάθε τι άλλο οι Έλληνες.
Βεβαίως ένα σημαντικό ζήτημα-κλειδί είναι τι εστί Ελληνισμός, ποιο είναι αυτό που συγκροτεί τον Έλληνα, το ερώτημα εάν υπάρχουν σήμερα Έλληνες και υπό μια μορφή.
Ο γράφων δεν ξιπάζεται με την αμετροέπεια να προβάλλει, ότι είναι σε θέση να δώσει ερμηνεία εις βάθος και να προτείνει συγκεκριμένη διέξοδο στην τεράστια πρόκληση που λέγεται Ελληνισμός και στην αμφισβήτηση που αυτός δέχεται, όχι μόνον στο σήμερα. Δεν είναι ο γνώστης που έμαθε εκ των προτέρων και έρχεται να διαφωτίσει τους αδαείς επισκέπτες, δεν είναι ο επαϊών ενώπιον απληροφόρητων ή αγνοούντων. Έχω συχνά δηλώσει, ότι ευρίσκομαι σε πορεία αναζήτησης - όπως χιλιάδες άλλοι άνθρωποι - και επιδιώκω την κοινή πορεία αναζήτησης με άλλους προβληματισμένους ανθρώπους. Πιστεύω ότι κάθε βήμα στην ορθή κατεύθυνση οδηγεί με την Χάρη του Θεού στο επόμενο. Η συνείδησή μου δεν μου επιτρέπει να αποδεχθώ το ισχύον καθεστώς που επικρατεί πάνω στον πλανήτη ως αντάξιο της ανθρώπινης μοίρας. Πιστεύω, ότι οι άνθρωποι αξίζουμε μια καλύτερη ζωή και ότι είναι σκόπιμο, αναπόφευκτο και εκ του ήθους επιβεβλημένο, να την επιδιώξουμε στα πλαίσια κοινής προσπάθειας. Καταθέτω τον προβληματισμό μου σε αναζήτηση επικοινωνίας, θέτοντας το στίγμα μου στην μποτίλια που ρίχνω στο πέλαγος της μπλογκόσφαιρας. Το παρόν ιστολόγιο δεν αποτελεί βήμα, αλλά τράπεζα ιδεών, πέρα από ιδιοκτησιακές αυταπάτες, με πλήθος καθισμάτων κατά το δοκούν για όσους ευαρεστούνται.

Εδώ και τώρα καταθέτω την αγωνία μου, ότι μας απειλεί άμεσα ο κίνδυνος, αύριο αυτοί που θα μετατραπούν σε μπάζα και ερείπια με την μέθοδο που εφαρμόστηκε στην Αϊτή, να είμαστε εμείς. Κάθε αστικό κέντρο, ή ακόμη και μείζων περιοχή στην Ελλάδα, μπορεί να είναι το επικείμενο θύμα των μαθητευόμενων μάγων με το HAARP. Οι πυρκαγιές των τελευταίων ετών, που απανθράκωσαν την βλάστηση, τις καλλιέργειες, τον ζωτικό χώρο της πανίδας και χλωρίδας σε μεγάλο τμήμα της Πελοποννήσου, στην ανατολική Αττική και Εύβοια – την περιοχή αυτή την υπογραμμίζω διότι εκεί εχθές συνέβη σεισμός με ένταση 4,3 Ρίχτερ, θέμα στο οποίο στην συνέχεια θα επανέλθω - η κλιμακούμενη οικονομική πτώχευση, η μετατροπή της Αθήνας σε πεδίο ευρέος δοτού χουλιγκανισμού τον Δεκ. 2008, είναι καταστροφές που συνέβησαν βάσει σχεδίου. Ο κίνδυνος για επιβολή μεγαλύτερων καταστροφών, κάποιες από τις οποίες θα επιβληθούν με το κάλυμμα δήθεν φυσικών καταστροφών, είναι περισσότερο από προφανής, και για τον γράφοντα δεδομένος.

Αυτές οι καταστάσεις είναι αδύνατον να αντιμετωπιστούν χωρίς επαγρύπνηση, συντονισμό και συσπείρωση του υγιούς τμήματος της κοινωνίας.

Μια πιο προσεκτική εξέταση κάποιων συμβάντων πρόσφατα δημιουργεί την υποψία, ότι κάτι ίσως «μαγειρεύται», ανάλογο με τον σεισμό της Αϊτής με κέντρο την Ελλαδική επικράτεια. Στην περίπτωση του τεχνητού σεισμού στην Αϊτή – παρά τα κραυγαλέα σημεία που τεκμηριώνουν τον τεχνητό χαρακτήρα της περιπτώσεως – οι ιθύνοντες της καταστροφής και κατ’ ακολουθία τα φερέφωνα τους στα μαζικά μέσα, επιχείρησαν να παρουσιάσουν έτσι το σεισμό της 12ης Ιανουαρίου, ώστε αυτός να προσομοιάζεται με φυσικό.
Το περιοδικό ΤΙΜΕ έγραψε μετά τον σεισμό στην Αϊτή, ότι αυτός ήταν ο μεγαλύτερος ενός κύματος μικρότερων σεισμών που προηγήθηκε, ως είθισται να συμβαίνει στην περίπτωση των φυσιολογικών σεισμών. Πράγματι στις 9. 01 εκδηλώθηκε σεισμός 7,2 Ρίχτερ και παλιρροιακό κύμα (τσουνάμι) στην Καλιφόρνια (τα αντίστοιχα στοιχεία στο 1 )και στις 7.01 στις νήσους Σολομόντος (τα ανάλογα στοιχεία στο 2).
Ανάλογος μικρού μεγέθους σεισμός εκδηλώθηκε και στην Ελλαδική επικράτεια εχθές. Στα Ψαχνά Ευβοίας (τα ανάλογα στοιχεία στο 3) έγινε σεισμική δόνηση, καθώς και περίπου ταυτόχρονα έγινε στην ανατολική Ταϊβάν άλλη μεγέθους 6,6 Ρίχτερ (τα ανάλογα στοιχεία στο 4). Ταυτόχρονα μια ασυνήθιστα μεγάλη θαλασσοταραχή επικρατούσε στο Αιγαίο εμποδίζοντας πλοία των συγκοινωνιακών γραμμών να εισέλθουν στους λιμένες κάποιων νησιών.

Είναι προφανές ότι οι εχθροί της ανθρωπότητος έχουν βάλει το μηχάνημα της γεωτεκτονικής να δουλεύει αβέρτα. Αυτοί που δεν δίστασαν να μετατρέψουν την μεγαλύτερη έκταση του δασικού πλούτου της Ελλάδας σε καμμένη γη, κλιμακώνουν το επόμενο κτύπημα, ενώ η κοινή γνώμη εστιάζεται σε τελείως άλλα ζητήματα, τα οποία μπορεί να είναι σημαντικά, αλλά οι συνέπειές τους χαρακτηρίζονται από πολύ μικρότερη τάξη μεγέθους καταστροφικότητος όσο αφορά τους ισχύοντες κινδύνους.

Για προφανείς λόγους πρόταξα αυτή την αναφορά στην σύντομη πραγματεία όσων εκδηλώθηκαν στον σεισμό της Αϊτής, που τον αποκαλύπτουν ως τεχνητό. Η αναφορά αυτή θα ακολουθήσει στο τρίτο μέρος.


ΠΑΡΑΠΟΜΠΕΣ:

1.
http://www.cnn.com/2010/US/01/09/california.earthquake/index.html

2.
http://news.bbc.co.uk/2/hi/asia-pacific/8441044.stm

3.
http://tvxs.gr/news/%CE%B5%CE%BB%CE%BB%CE%AC%CE%B4%CE%B1/%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%83%CE%BC%CF%8C%CF%82-43-%CF%81%CE%AF%CF%87%CF%84%CE%B5%CF%81-%CF%83%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%B5%CF%8D%CE%B2%CE%BF%CE%B9%CE%B1

4
http://tvxs.gr/news/%CE%B5%CE%BB%CE%BB%CE%AC%CE%B4%CE%B1/%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%83%CE%BC%CF%8C%CF%82-43-%CF%81%CE%AF%CF%87%CF%84%CE%B5%CF%81-%CF%83%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%B5%CF%8D%CE%B2%CE%BF%CE%B9%CE%B1

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Καλημέρα Μποτίλια. Τι να πω. Πως συνδέεις το σεισμό στην Αττική με αυτό όμως? Ποια ειναι τα παραπάνω στοιχεία που σε κάνουν να το λές αυτό, δεδομένου ότι η Αττική είναι από τις πιο σεισμογενείς περιοχές της Ελλάδας [ρήγμα Πάρνηθας].
@αλλενάκι

Ανώνυμος είπε...

Εχεις σαλταρει τελειως. Παρεα
στο Λιακοπουλο

Μποτίλια στο πέλαγος είπε...

Ευχαριστώ τους φίλους και τις φίλες, που τίμησαν την ανάρτηση με σχόλια.
Επειδή το συγκεκριμένο θέμα βρίσκεται όμως ακόμη υπό ανάπτυξη, επιφυλάσσομαι να τοποθετηθώ επ' αυτών στα πλαίσια τους τρίτου μέρους.