24 Νοεμβρίου, 2007

EKOLOGIA KE XERO PSOMI


"Όσο υπάρχουν οι ζογκλέρ θα υπάρχουν και οι κρεμασμένοι"
- Κρυφός νόμος του Ταρώ -

"Συκοφαντείτε, συκοφαντείτε! Στο τέλος κάτι θα μείνη"
- Γιόζεφ Γκέμπελς -

"Έχω μια λύση. Έχεις ένα πρόβλημα;"
- Τζων Λέννον -

"Μερικοί νομίζουν ότι δουλεύουν, όταν μας δουλεύουνε."
- ΜποΣτοΠελ - "Εγχειρίδιον επαγγελματικού προσανατολισμού για τεμπέληδες, κλέφτες κα απατεώνες"

Η Χαλιμά ήταν μια πολύ ωραία γυναίκα. (Δεν λέω και έξυπνη διότι το "γυναίκα" το προϋποθέτει). Κάποτε την είδε ο Σουλτάνος και την πόθησε. Διέταξε να την φέρουν μπροστά του. Η φουκαριάρα η Χαλιμά κατάλαβε αμέσως τι την περίμενε. Αλλά σ΄αυτές τις περιπτώσεις τα όχι κοστίζουν μπελάδες. Έτσι με μεγάλη προθυμία δέχθηκε να συνβρεθή την νύχτα με το Σουλτάνο, κρατώντας όμως πισινή την τέχνη που της δίδαξε η γιαγιά της.
Αφού την οδήγησε την νύχτα ο Σουλτάνος στον πολυτελή οντά, μόλις έβγαλε το πουκάμισό του, αυτή άρχισε να του διηγείται ένα παραμύθι. Τι μαγεία ήταν αυτή για τα κουρασμένα από τα βαρειά σκουλαρίκια αυτιά του...Τι ωραία ηχούσε το παραμυθάκι...
Η Χαλιμά σαν έμπειρη γνώριζε ότι τα παραμύθια αποκοιμίζουν. Η γλυκιά της φωνή ήτανε λές και είχε βγεί από τις ειδήσεις των εννέα. Τα βλέφαρα του μονάρχου βάρυναν, σε λίγο άρχιζε να ροχαλίζη. Άντε, ακόμη μια νύχτα, που κατάφερε η Χαλιμά να διασώση την από αρχαιοτάτων χρόνων απολεσθείσα παρθενία της...
Την επόμενη νύχτα φόρεσε το Αρμάνι νυχτικό που της χάρησε ο μεγάλος, τον κοίταξε ηδονικά στα μάτια και με πονηρό χαμόγελο ξεκίνησε το μια φορά κι ένα καιρό...
Αυτός ο χαβάς τράβηξε χίλιες και μία νύχτες...
Την νύχτα χίλια δύο είχανε τελειώσει όμως τα παραμυθάκια. Τότε έγινε διστυχώς και η πράξις. ΔΙΟΤΙ ΤΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΕΧΟΥΝ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΛΗΞΕΩΣ.


ΤΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΓΙΑ ΤΟ "ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΤΟΥ ΘΕΡΜΟΚΗΠΙΟΥ" ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΗ ΚΛΙΜΑΤΙΚΗ ΑΛΛΑΓΗ

Το να κλέβη κάποιος τους συνανθρώπους του είναι παλιά ιστορία. Το να μετατρέπη τους συνανθρώπους του σε σκλάβους, εφευρέθηκε λίγο αργότερα. Και τα δύο αποδείχθησαν στο παρελθόν και προσοδοφόρες και μη κοπιώδης μέθοδοι προσπορισμού των αναγκαίων προς το ζείν (συν κάτι βιλλάρες και κάτι πόρσε βρε αδελφέ, γιατί δεν μπορεί να είμαστε όλοι το ίδιο).
Και τα δύο προϋποθέτουν όμως κάποιους βάναυσους διακανονισμούς. Μαστίγια, περίστροφα, μπετόνια με βενζίνη, γραββάτες και καβουράκια Αλ Καπόνε, Πραιτοριανούς, βρωμόξυλο, σιδερογροθιές, δυνάμεις καταστολής, ξερονήσια και άλλα τοιαύτα. Και τι θα πης δηλαδή και στο παιδί σου, που μεγαλώνοντας πρέπει αυτό να αναλάβη τη Φίρμα; Ότι είσαι κάθαρμα και ότι πρέπει κι αυτό να γίνη σαν τα μούτρα σου; Τι θα το κάνουμε δηλαδή, Ζωνιανά;
Εμείς φοράμε γραββάτα, κυρίες και κύριοι. Εμείς κρεμάμε στο σπίτι μας πίνακες του Πικάσσο, έχουμε στην κολότσεπη διδακτωρικά διπλώματα, περγαμηνές από πνευματικά ιδρύματα της αλλοδαπής. Δεν υπάρχουν αυτά σε μας. Είμαστε Κύριοι, τη βρωμοδουλειά την κάνουν άλλοι. Αλλά θέλουμε όμως και τα λεφτά σας, την εφτελιστικά κακοπληρωμένη εργασία σας, την προγραμματισμένη φτώχια σας, την αθλιότητα σας μέσα στο υποβαθμισμένο περιβάλλον, το μαρασμό της γης σας, την μονοκουλτούρα της πολυεθνικής απαλλοτρίωσης, το απαλλαγή σας από οποιοδήποτε πλουτοπαραγωγικό δυναμικό οικοδόμησαν με τον ιδρώτα και το αίμα τους οι πατεράδες σας και οι μανάδες σας στον τόπο, που εσείς με περισσή αφέλεια αποκαλείτε πατρίδα.
Και όπως είπαμε: Όχι μόνο θα σας τα πάρουμε χοντρά, όχι μόνο θα σας εξαθλιώσουμε, αλλά θα έρθετε να μας φιλήσετε και με ευγνωμωσύνη το χέρι. Διότι θα κατανοήσετε ότι σας ευεργετούμε. Όχι, δεν απαιτούμε δουλοπρέπεια. Κάθε άλλο. Αναμένουμε την δική σας ενεργό και εθελοντική συμμετοχή. Ποιός μίλησε για τράπεζες, για λέσχες, για πολυεθνικές, για στρατιοτικοβημαχανικά σύγκροτήματα, για φλοπ, διαπλοκή, φούσκες; Δεν καταλάβατε ρε κορόϊδα ότι εδώ πρόκειται για φιλανθρωπικό οργανισμό, ΓΙΑ ΟΙΚΟΛΟΓΙΑ, ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΑΡΕΣΤΟ ΠΑΓΚΑΡΙ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ;
Δεν πήρατε είδηση ρε αφελείς ότι ξυρίσαμε τα μουστάκια; Ποιός Χίτλερ ρε; Ποιός Στάλιν; Δεν είδατε ότι περνάμε στην περούκα κάργα μπριγιαντίνη; ΑΛ ΓΚΟΡ, ρε κοιμισμένοι, ξυπνήστε. Άνθρωπος με συνείδηση, οικολόγος!

Σαν ώριμο φρούτο άκουσα προχτές στις ειδήσεις των 21 του ΣΚΑΙ, ότι αυτός ο σταθμός οργανώνει ημερίδα σε συνεργασία με την Πρεσβεία του Ηνωμένου Βασιλείου και την εφημερίδα "Καθημερινή" με θέμα την "καταστροφή του κλίματος" και το "φαινόμενο του θερμοκηπίου". Στην ίδια εκπομπή αναφέρθηκε ο "πολιτικός αναλυτής" του σταθμού ότι η τιμή του ηλεκτρικού ρεύματος πρέπει να ακριβίνη. Διότι κατά τα λεγόμενα του το φτηνό ρεύμα σημαίνει υπερκατανάλωση, δηλαδή μεγαλύτερη ρύπανση, με αποτέλεσμα να πληρώνη η Ελλάδα ΠΡΟΣΤΙΜΑ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΝΩΣΗ. Άρα, ισχυρίστπίσηηκε, το φτηνό ρεύμα ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΑΚΡΙΒΟ ΑΠΟ ΤΟ ΑΚΡΙΒΟ! Στην ιστοσελίδα του εν λόγω σταθμού διάβασα επίσης ότι:

- Η μετοχή της ΔΕΗ εκτοξεύτηκε.
- Η ΔΕΗ θα μειώση το προσωπικό της.
- Η ΔΕΗ πρόκειται να μειώση τις απολαβές των εργαζομένων.

(Παρά την άνοδο της τιμής του ρεύματος).
Και last but not least τη ΔΕΗ θα την πάρη κάποιος ξένος όμοιλος.

Και να που η Αγγλική πρεσβεία έγινε οικολόγα!
Και να που ο ιδιοκτήτης του πολυεθνικού πετρελαιοπαραγωγικού κολοσσού, πρώην OXYDENTAL, Αλ Γκορ, που κονομάει τρελλά και πράλογα με την άνοδο της τιμής του πετρελαίου, σβήνοντας και την τελευταία ελπίδα των οικονομιών για ανάπτυξη, το παίζει Οικολόγος.
Κακό πράγμα η ανάπτυξη! Ρίχτε πρόστημα! (Εκεί που θα σας πω...)

Διστυχώς όμως για όλους αυτούς. σχετικά το παραμύθι της "καταστροφής του κλίματος" και το "φαινόμενο του θερμοκηπίου" δεν μιλάνε μόνο οι βασιλικοί οίκοι, ιδικτήτες της τράπεζας της Αγγλίας, και οι "πεφωτισμένοι" δισεκατομμυριούχοι των πολυεθνικων πετρελαίου, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΙ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝΕΣ.
Όχι αυτοί με τις άσπρες ρόμπες που πουλάνε κατ΄εντολήν παραπληροφόρηση, αλλα αυτοί που υπηρετούν την αλήθεια.

Έτσι δεν μπορώ παρά να επανέλθω, Θεού θέλοντος. Με ανάλυση, διαγράμματα, μετρήσεις και τεκμηριωμένη παράθεση της επιστημωνικής θεώρησης.

(Τώρα ότι πήρε το Nόμπελ κάποιος άλλος και αδικήθηκε η Χαλιμά, καλά να πάθη. Διότι τα παραμύθια δεν πρέπει να λέγονται για την αναστολή της σεξουαλικής πράξεως, αλλά αντιθέτως για να την διευκολύνουν).







Δεν υπάρχουν σχόλια: