14 Ιουνίου, 2010

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ ΤΗΣ ΠΟΛΩΝΙΚΗΣ ΗΓΕΣΙΑΣ ΣΤΟ ΣΜΟΛΕΝΣΚ - ΔΕΥΤΕΡΟ ΜΕΡΟΣ



ΤΟ ΠΟΛΩΝΙΚΟ ΓΑΙΑΕΡΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΔΙΑΚΥΒΕΥΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΡΩΣΙΑ

Όπως αναφέρθηκε στο πρώτο μέρος της αναφοράς, ο εκλιπών πρόεδρος της Πολωνίας Λεχ Κατσίνσκι, έκφραζε τους βαθύτερους πόθους και την ψυχοσύνθεση του Πολωνικού λαού. Πατριώτης, χωρίς διάθεση προσαρμογής σε όσα επιτάσσουν οι ισχυροί, πολιτικός με απόψεις και προσωπικότητα πέρα από νόθους συμβιβασμούς. Ήταν επόμενο να επισύρει το μίσος του κατεστημένου κάθε απόχρωσης. Για τους νόθους "αριστερούς" επικίνδυνα δεξιός και για τους νόθους "δεξιούς" επικίνδυνα αριστερός. Tα ελεγχόμενα μαζικά μέσα Δύσης και Ανατολής μόνιμα επιχειρούν να τον δυσφημίσουν. Κύρια τα γερμανικά και τα ρωσικά. Αυτές οι δυνάμεις θέλουν σώνει και καλά να αντιμετωπίζουν την Πολωνία ως φτωχό και ασήμαντο γείτονα, υποχρεωμένο να προσαρμόζεται στον γεωγραφικό εναγκαλισμό τους, που σημαίνει συμπίεση, με στόχο την δορυφοροποίηση και την μετατροπή των ζωτικών ζητουμένων της χώρας αυτής σε περιοχές εξάσκησης επιρροής.
Ο Κατσίνσκι όμως υπήρξε σκληρός διαπραγματευτής τόσο απέναντι στην ΕΕ. και όσο και στην Ρωσία.
Η Ρωσία θέλει με κάθε τρόπο να επιβάλει στην Πολωνία ένα συμβόλαιο προμήθειας γαιαερίου αξίας 50 δισεκατομμυρίων Ευρώ, διάρκειας μέχρι το 2037. Αυτό το συμβόλαιο αποτελεί σκέτο δούλεμα, έχει αποικιακό χαρακτήρα και είναι κάτι σαν να θέλει να πουλήσει κάποιος κοτρώνια σε μια χώρα που πλέει στις πέτρες. Διότι η Πολωνία διαθέτει η ίδια τεράστιες ποσότητες γαιαερίου, πλήρως αξιοποιήσιμες. Τα αποθέματα αυτά αριθμούν σύμφωνα με δημοσιεύσεις της εταιρίας ερευνών για υδρογονάνθρακες "Wood Mackenzie" 1,4 τρις κυβικά μέτρα. Αυτή η ποσότητα είναι αρκετή για τον ανεφοδιασμό της Πολωνίας με αέριο τουλάχιστον για ένα αιώνα (http:\polskaweb.eu\oel-multis-wollen-gas-in -polen-foerdern-76438)

Ο Κατσίνσκι επιχείρησε να παίξει τα συμφέροντα των δυτικών πολυεθνικών, οι οποίες μόλις διαπιστώσουν την ύπαρξη γαιαερίου πέφτουν σαν τα κοράκια, ενάντια στην επιβολή του Κρεμλίνου. Στις 8 Απριλίου αφιέρωσε η "Wall Street Journal" εκτεταμένο άρθρο στο Πολωνικό γαιαέριο, κάνοντας αναφορά στην πρόθεση της Πολωνικής κυβέρνησης για αξιοποίηση αυτών των αποθεμάτων στο προσεχές μέλλον.
Σε αυτήν την προοπτική είχε εκδώσει το Πολωνικό Υπουργείο Περιβάλλοντος κατά την διάρκεια των δυο τελευταίων ετών περισσότερες από τριάντα άδειες ερευνών σε πετρελαϊκές εταιρίες των ΗΠΑ και της Αγγλίας, μεταξύ των οποίων συγκαταλέγονται οι: Exxon Mobil, Chevron, Marathon Oil και Conoco Phillips.
H "Chevron Explotation and Produktion Poland AG" είχε στην διάθεσή της από τα μέσα του παρελθόντος Δεκεμβριού άδεια διεξαγωγής ερευνών στην περιοχή Zamosc σε έκταση 800 τετραγωνικών χλμ.

Τόσο ο Λεχ Κατσίνσκι, όσο και ο διευθυντής της Πολωνικής Εθνικής Τραπέζης NBP, που επέβαινε επίσης στο ίδιο αεροπλάνο, ήταν αυτοί πρόβαλαν ισχυρά εμπόδια στην κυβέρνηση του Ντόναλντ Τασκ, απένατι στην υπογραφή του συμβολαίου για την προμήθεια ρωσικού αερίου. Το σχέδιο συμβολαίου είχε κατατεθεί από τον προηγούμενο Αύγουστο, χωρίς όμως να είναι η δυνατή η προώθησή του.
Ακριβώς όμως πάνω από τα μνήματα των θυμάτων του Katyn πρόβαλε ο Πούτιν την τελική διαμόρφωση του συμβολαίου στον Τασκ. Δυο ώρες μετά την τελετή, στην συνέντευξη τύπου που δόθηκε, ανακοίνωσε ο νέος τσάρος της ΚαΓκεΜπε, ότι επιτεύχθηκε πλήρης συμφωνία με τους Πολωνική κυβέρνηση σχετικά με το συμβόλαιο παροχής ρωσικού αερίου στην Πολωνία μέχρι το 2037.

Είναι ευνόητοι οι κίνδυνοι που συνεπάγεται για την στρατηγική των Ρώσων ιμπεριαλιστών μια άντληση του πολωνικού αερίου, σε ποσότητες μάλιστα που υπερκαλύπτουν τις πολωνικές ανάγκες.
Το Κρεμλίνο έχει συνηθίσει να χρησιμοποιεί τους αγωγούς αερίου απέναντι στις χώρες διέλευσης ως μοχλό εκβιασμών, όπως πρόσφατα έγινε στην περίπτωση της Ουκρανίας. Αρέσκεται το ίδιο να εκβιάζει με το κλείσιμο της ενεργειακής στρόφιγγας και όχι να καθίσταται αυτό εκβιάσιμο, από χώρες που αποτελούσαν πρώην δορυφόρους του.
Για τον αγωγό που διέρχεται μέσω της Πολωνίας έχει προγραμματίσει η Ρωσία σημαντικές επενδύσεις στο μέλλον και το μόνο που δεν εύχεται είναι πιθανούς μελλοντικούς ανταγωνιστές στην διοχέτευση του στρατηγικού της εμπορεύματος στην Ευρώπη.

Οι συνθήκες όμως της πτώσης(;) του αεροπλάνου και όσα ακολούθησαν αποκαλύπτουν τις γκανγκστερικές μεθόδους του Κρεμλίνου.


ΟΙ ΕΡΕΥΝΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΑΙΤΙΑ ΤΟΥ "ΑΤΥΧΗΜΑΤΟΣ"

Με βάση το "Γιάννης κερνάει - Γιάννης πείβει" ανέλαβε ο Πούτιν επικεφαλής της επιτροπής που διεξήγε "έρευνες" για τα αίτια του "ατυχήματος".
Ευθύς εξ αρχής καθόριζαν οι Ρώσοι το αποτέλεσμα των "ερευνών", ενώ κατά την διάρκεια της πρώτης ημέρες του ατυχήματος ξεκίνησε αυτή η επιτροπή μόνη της την διεξαγωγή "ερευνών". Στην συνέχεια δέχθηκε η κλίκα του Κρεμλίνου την δημιουργία μιας ρωσοπολωνικής επιτροπής. Όταν όμως έφθασαν οι Πολωνοί ειδικοί, περιορίστηκαν στο να γίνονται αποδέκτες των ρωσικών πορισμάτων.
Μέσα σε αυτές συνθήκες ζήτησαν οι Πολωνοί άδεια για αυτόνομη διεξαγωγή ερευνών, οι Ρώσοι όμως αρνήθηκαν αμετάκλητα. Ο γενικός εισαγγελέας της Πολωνίας Andrej Seremet ζήτησε την παραίτηση του πολωνού υπουργού αμύνης και κατέκρινε τον πρωθυπουργό Ντόναλντ Τουσκ, με την καταγγελία ότι υπόθαλψαν την προώθηση του αιτήματος για διεξαγωγή αυτόνομων ερευνών έρνατι των Ρώσων. Ο Semet απεύθυνε μια σειρά καίρια ερωτήματα στους Ρώσους. Το κυριότερο των οποίων ήταν για ποιό λόγο τα πυροσβεστικά οχήματα και τα οχήματα διάσωσης που έσπεςυσαν στον τόπο του "ατυχήματος" είχαν σβησμένα τα μπλε φώτα στο άνω μέρος του αμαξώματος και δεν έκαναν χρήση στις σειρήνες, στον βαθμό που επικρατούσε ομίχλη. Το αίτημα του Σέμετ, να υπάρξει πρόσβαση των Πολωνών στα μαύρα κουτιά του αεροπλάνου, παρέκαμψαν οι Ρώσοι με προσπάθεια να το μεταθέσουν χρονικά. Ο τρόπος όμως που αντέδρασαν γενικότερα στον τρόπο παραχώρησης δικαιώματος πρόσβασης στις μηχανές καταγραφής των δεδομένων της μοιραίας πτήσεως, έδειξε ότι πραγματικός στους στόχος ήταν η συγκάλυψη και παραποίηση των δεδομένων.

Το ζήτημα της διεξαγωγής ερευνών σε περίπτωση πτώσης αεροσκάφους καθορίζει με πολύ συγκεκριμένο τρόπο μια ρωσοπολωνική συμφωνία που υπογράφηκε κατά το έτος 1993. Παρ' όλη την ύπαρξη αυτής της συμφωνίας ο Ντόναλντ Τασκ όπως και οι Ρώσοι υπεύθυνοι ισχυρίστηκαν ότι στην συγκεκριμένη περίπτωση αυτή δεν ισχύει, κάνοντας μνεία και εφαρμογή της συμφωνίας του Σικάγου περί ιδιωτικής αεροπλοΐας του έτους 1944. Στην εφαρμογή όμως της Συμφωνίας του Σικάγου αντιφάσκουν κατάφωρα δύο δεδομένα:
- Το Τουπόλιεφ ήταν κρατικό αεροπλάνο, ευρισκόμενο σε κρατική πτήση.
- Το Τουπόλιεφ ήταν αεροσκάφος ενταγμένο στην Πολωνική πολεμική αεροπορία.
Η συνθήκη του Σικάγου είναι καταχωρημένη στην Wikipedia και προσιτή σε όποιον θέλει να διαπιστώσει ο ίδιος τα ψευδή επιχειρήματα όσο αφορά την σύσταση επιτροπής ερευνών με στόχο την συγκάλυψη:
Η Συνθήκη Ιδιωτικής Αεροπλοΐας του Σικάγο - 1944

Αυτός ο παράνομος χειρισμός του θέματος της σύστασης ερευνητικής επιτροπής είχε ως αποτέλεσμα την κατάθεση μήνυσης από τον πολωνικής καταγωγής Γερμανό δικηγόρο με έδρα το Βερολίνο STEFAN HAMBURA. Ο Hambura είναι μάχιμος νομικός, που εκπροσωπεί τα δίκαια της πολωνικής μειονότητος έναντι των γερμανικών αρχών. Η εξουσιοδότηση κατάθεσης αυτής της μηνύσεως προήλθε από τον γιο της ANNA WALENTYNOWICZ, η οποία ήταν γνωστή ηγετική παράγων του συνδικάτου "Αλληλεγγύη" και η οποία βρήκε σκοτώθηκε επίσης κατά τα γεγονότα της πτώσης του αεροσκάφους.


Η ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΤΟΥ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥ ΠΛΟΗΓΟΥ ΣΤΟΝ ΠΥΡΓΟ ΕΛΕΓΧΟΥ

Κατ' αρχήν αποτελεί πρόκληση για κάθε λογικό άνθρωπο που αγαπάει την αλήθεια και προσβλέπει στην διαλεύκανση των συνθηκών του Τουπόλιεφ, τον Πολωνικό λαό συνολικά, αλλά και της οικογένειες των θυμάτων που ευρίσκοντο στο αεροσκάφος, το γεγονός ότι την μεθεπόμενη ημέρα μετά την πτώση εξαφανίστηκε ο ειδικός του πύργου ελέγχου στο Σμολένσκ ονόματι PAVEL PLUSNIN, ο οποίος χειριζόταν την επικοινωνία με τους πιλότους του Τουπόλιεφ.
Την επομένη της πτώσης του αεροσκάφους, δηλαδή στις 11 Απριλίου προβάλθηκε από τον ρωσικό τηλεοπτικό Σταθμό "LIFE NEWS" συνέντευξη του Plusnin, η οποία αναδημοσιεύτηκε στα πολωνικά μαζικά μέσα. Η δημοσίευση αυτής της συνέντευξης είχε ως αποτέλεσμα την αποστολή σωρείας επιστολών στις εφημερίδες από τους συγγενείς και τους στενούς συναδέλφους των πιλότων του μοιραίου αεροσκάφους, οι οποίοι χαρακτήριζαν ψευδή τον ισχυρισμό του Plusnin, ότι υπήρξε σημαντική δυσκολία στην συνεννόηση με τους πιλότους, διότι "αυτοί εγνώριζαν ελάχιστα την Ρωσική γλώσσα".
Η μαζική αυτή διάψευση ΕΙΧΕ ΣΑΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΘΕΠΟΜΕΝΗ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕΙ Ο PLUSNIN. ΠΕΝΤΕ ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΤΟΥ PLUSNIN ΕΓΡΑΨΑΝ ΡΩΣΙΚΕΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ, ΟΤΙ ΑΥΤΟΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΔΟΤΗΘΗΚΕ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΣΤΙΣ 13 ΑΠΡΙΛΙΟΥ, ΑΠΟΠΕΡΑΤΩΣΑΣ ΕΠΙΤΥΧΩΣ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΤΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ.
Φυσικά μια τέτοια επιχειρηματολογία ευρίσκεται στα όρια της τερατολογίας και αποκαλύπτει την τάση του Κρεμλίνου να συγκαλύψει την εγκληματική πρακτική του.

Η γενική εισαγγελία της Πολωνίας διαθέτει ενδιαμέσως μαρτυρίες αυτόπτων, ότι κατά την διάρκεια της πτώσης του αεροσκάφους, ευρίσκοντο στο πύργο ελέγχου άτομα ξένα, που δεν ανήκαν στο προσωπικό αεροπλοήγησης.


ΤΟ ΣΙΡΙΑΛ ΜΕ ΤΑ ΜΑΥΡΑ ΚΟΥΤΙΑ

Είναι γνωστό ότι η διελεύκανση των συνθηκών της πτώσης αεροσκαφών γίνεται κατά κανόνα με την εξέταση των μαύρων κουτιών του αεροσκάφους. Εκεί καταγράφονται όλες οι συνομιλίες των πιλότων με των πύργο ελέγχου καθώς και όλοι οι χειρισμοί που αυτοί κάνουν.
Η ρωσική κυβέρνηση αρνήθηκε να δώσει στην δημοσιότητα τα αποτελέσματα της εξέτασης των μαύρων κουτιών, προφασιζόμενη με παράνομο τρόπο την συνθήκη του Σικάγου.

Έξι εβδομάδες μετά την πτώση του Τουπόλιεφ μετέβη στην Μόσχα ο Πολωνός υπουργός εσωτερικών JERZY MILLER για να παραλάβει το
περιεχόμενο των μαύρων κουτιών. Κατά την επίσκεψή του συναντήθηκε με τον ρώσο αναπληρωτή πρωθυπουργό SERGEJ IWANOW. Ο Iwanow τον έβαλε να υπογράψει ένα χαρτί παραλαβής αντιτύπων του περιεχομένου των μαύρων κουτιών, στο οποίο είχε ενσωματωθεί παράγραφος δήλωσης συμφωνίας για την μη δημοσίευση αυτού του περιεχομένου. Η προσπάθεια των Ρώσων να αποκρύψουν τα δεδομένα της πτώσης του αεροσκάφους έγινε και με αυτό το μέτρο για μια ακόμη φορά προφανής.

Στην συνέχεια έδωσε ο Miller συνέντευξη τύπου, όπου κατέστη φανερό ΟΤΙ ΕΙΧΕ ΕΠΕΛΘΕΙ ΠΑΡΑΠΟΙΗΣΗ ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΧΗ ΤΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ ΤΩΝ ΜΑΥΡΩΝ ΚΟΥΤΙΩΝ ΜΕ ΧΟΝΔΡΟΕΙΔΗ ΤΡΟΠΟ:
Κατά την διάρκεια της συνέντευξης δήλωσε ο Miller:
"Μόλις πληροφορήθηκα, ότι παρουσιάστηκε κάποιο μικρό πρόβλημα στην καταγραφή των δεδομένων από τα μαύρα κουτιά του αεροσκάφους. Υπάρχει προφανής διαφορά φάσεως στην καταγραφή των δεδομένων στα μαύρα κουτιά του Τουπόλιεφ με όσα κατέγραψαν τα όργανα του πύργου ελέγχου.. Υποθέτουμε ότι το πρόβλημα παρουσιάστηκε επειδή τα μαύρα κουτιά ήταν απαρχαιωμένα. Ο επαναφορέας της ταινίας δεν λειτούργησε κανονικά όταν έπρεπε να την γυρίσει από την άλλη πλευρά και δεν έγινε δυνατή η γραφή. Τουλάχιστον όμως μπόρεσασήμερα να διαπιστώσω την κανονική λειτουργία της ταινίας των μαγνητοφώνων του πύργου ελέγχου, που φυλάσσεται σε ασφαλές μέρος της ρωσικής υπηρεσίας αεροπλοηγήσης".

Μετά την επιστροφή του Miller στην Πολωνία ανακοινώθηκε ότι η Πολωνική κυβέρνηση δεν αισθανόταν δεσμευμένη απέναντι στο πρωτόκολλο που υπέγραψε και ότι θα έδινε στην δημοσιότητα το αντίγραφο του περιεχομένου των μαύρων κουτιών. Το τεράστιο ενδιαφέρον του κοινού να ενημερωθεί περί αυτού οδήγησε πολύ σύντομα σε πτώση του σέρβερ της αντίστοιχης ιστοσελίδας του υπουργείου. Εντός ελάχιστου χρονικού διαστήματος είχαν επιχειρήσει είσοδο στην ιστοσελίδα 220.000 ενδιαφερόμενοι. Αυτά όμως που διάβασαν εκεί στην συνέχεια οδήγησαν σε πλήρη απογοήτευση: Κατά το τελευταίο λεπτό πριν την πτώση του αεροσκάφους υποτίθεται ότι δεν είχε καταγραφεί η παραμικρή συνομιλία μεταξύ πιλότων και πύργου ελέγχου. Αυτό το χρονικό διάστημα είναι απίθανα μακρύ. Για τα τελευταία δέκα δευτερόλεπτα αυτό θα ήταν φυσικό, λόγω πανικού. Βρίσκεται όμως πέραν των ορίων και της πιο τολμηρής φαντασίας, να μην ζήτησαν οι πιλότοι την συνδρομή του πύργου ελέγχου στην περίπτωση της πτώσης.
Όπως πιστοποίησαν αρκετοί αυτόπτες μάρτυρες, μεταξύ των οποίων και ένας Πολωνός δημοσιογράφος, που παρακολούθησε την πτώση του Τουπόλιεφ, αυτό έπεσε με μεγάλη γωνία κλίσεως και την υπερβολική ταχύτητα των 15 μέτρων ανά δευτερόλεπτο.

Αλλά και το υπόλοιπο περιεχόμενο της μαγνητοταινίας ήταν άνευ αξίας. Πέρα από ένα συνονθύλευμα φωνών δεν ακουγόταν τίποτε, που θα μπορούσε να οδηγήσει σε κάποιο συμπέρασμα.
Είχε γίνει φανερό ότι ο Πούτιν είχε διοχετεύσει πειραγμένα "πειστήρια".


Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΟΜΩΣ ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΕΙΝΑΙ Η ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΤΗΣ ΣΩΡΟΥ ΤΩΝ ΘΥΜΑΤΩΝ

Σε τέτοιου είδους πτώσης αεροσκαφών είναι σύνηθες στο τόπο της πτώσεις να βρίσκονται πτώματα των επιβατών, τραυματισμένοι ή μη επιζώντες, αποσκευές και προσωπικά αντικείμενα.
Στην προκειμένη περίπτωση όμως κανείς από τους αυτόπτες μάρτυρες που βρέθηκαν μετά την πτώση στο συγκεκριμένο μέρος δεν είδαν τίποτε από αυτά.
Οι συντριπτική πλειοψηφία των συγγενών των θυμάτων, που μετέβη στην Μόσχα μετά το ατύχημα δεν μπόρεσαν να δουν την σωρό των συγγενών τους. Σε εξαιρετικές περιπτώσεις οι Ρώσοι υπεύθυνοι τους έδειξαν κάποιες φωτογραφίες από πτώματα και τους έδωσαν μια κάρτα με αύξοντα αριθμό, η οποία ανταποκρινόταν σε κάποια σωρό.
Στην συνέχεια παρέλαβαν στην Πολωνία από ένα μεταλλικό φέρετρο το σκέπασμα του οποίου είχε κολληθεί με οξυγονοκόληση, το οποίο στις πλείστες των περιπτώσεων, κάτω από την πίεση των συνθηκών δεν μπόρεσαν να ανοίξουν. Σε κάποιες περιπτώσεις, που τα φέρετρα ανοίχτηκαν, αυτά περιείχαν μόνο ένα μικρό τμήμα πτώματος, που δεν ήταν αναγνωρίσιμο σε ποιον αυτό ανήκε.
Ουδείς των συγγενών των θυμάτων παρέλαβε μια σωρό, την οποία θα μπορούσε να αναγνωρίσει. Τ αίτημα των συγγενών απέναντι στους Ρώσους υπεύθυνους να παραλάβουν έστω ένα τμήμα από τα καμμένα ρούχα των θανόντων συγγενών τους, δεν έγινε δεκτό.

Το χειρότερο όλων είναι ότι η υπουργός
EWA KOPACZ υποσχέθηκε στους συγγενείς των θυμάτων ότι θα διεξαγόταν DNA-τεστ για την ταυτοποίησή τους, πράγμα που δεν έγινε ποτέ.
Στην Μόσχα βρίσκεται ακόμη ένα καμιόνι γεμάτο με τμήματα της υποτιθέμενης σωρού των θυμάτων, για το οποίο δεν υπάρχει πρόθεση να αποδοθεί στους δικαιούχους.

Η πρακτική που ακολουθήθηκε στην προκειμένη περίπτωση είναι πρωτοφανής. Σε ανάλογες περιπτώσεις διεξάγονται πάντοτε ιατροδικαστικές έρευνες DNA στην σωρό των θυμάτων.
Η προσπάθεια εξαπάτησης των συγγενών των θυμάτων από την πλευρά της κλίκας του Κρεμλίνου είναι προφανής:
Σε συνδυασμό με το βίντεο που δημοσιεύτηκε στο διαδίκτυο, όπου ακούγονταν πυροβολισμοί στον τόπο της του Τουπόλιεφ, είναι προφανές ότι μετά την κατάρριψη του αεροσκάφους, οι επιζώντες δολοφονήθηκαν με πυροβόλα όπλα και φλογοβόλα. Η επίδειξη των πτωμάτων με τις τρύπες των πυροβολισμών των εκτελεστών του Πούτιν, δεν ήταν δυνατή.


ΓΕΝΙΚΗ ΠΡΟΒΑ ΤΗΣ ΚΑΤΑΡΡΙΨΗΣ ΤΟΥ ΤΟΥΠΟΛΙΕΦ ΜΕ ΑΕΡΟΣΚΑΦΟΣ ΙΛΙΟΥΣΙΝ ΜΙΑ ΩΡΑ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΠΤΩΣΗ ΤΟΥ ΑΕΡΟΣΚΑΦΟΥΣ







Συνεχίζεται...

10 σχόλια:

nikos είπε...

Αγαπητέ Μποτίλια – με κρατάς στην τσίτα τώρα ...τρεις μέρες… πάνω στο πλήκτρο ...και έχω σκάσει ..πέταξετο επιτέλους το ρημάδι …

nikos είπε...

Και μια προσωπική μου γνώμη .το σύστημα Ε.Ε. σπρώχνει τον πολωνικό λαό στην κατευθύνει του ελληνικού δικομματικού παιχνιδιού μιας και δυστυχώς και εκεί η λεγόμενη αριστεροί τύπου Μπελκα ,Τσιμοσιεβιτς υποστηρίζουν τον Κομοροβσκι (δικό μας Μινεικο) για να τους φορτώσουν δάνειο (από τα δικά μας ) ύψους 20 δις υπάρχει όμως και ο Zietek του Εργατικού Κόμματος που έχει υποστήριξη από τον Νόαμ Τσόμσκι λέτε να μην ξέρει …

nikos είπε...

τα παραπανω υποστηρηζη δημοσια και ο πρωιν πρωθηπουργος Λ.Μιλλερ http://wybory.onet.pl/prezydenckie-2010/aktualnosci/,1,3282765,aktualnosc.html

nikos είπε...

στην ανάλυση σου να προσθεσεις και την ειδηση για την εξαγρίωση του ΝΑΤΟ στο Αφγανιστάν ..όπου η κινέζοι τους άρπαξαν πριν ένα χρόνο το μεγαλύτερο κοίτασμα χαλκού στον κόσμο (την πρωτια κατεχουν οι Πολωνοι στο Λουμπιν) .

Mούσα είπε...

Μποτίλια πολύ καλές οι γερμανικές ιστιοσελίδες που ανάρτησες.

nikos είπε...

ανοιχτη παρεμβαση της Ρωσιας στα εσωτερικα της Πολωνιας με εκτιμησει υπερ Κομοροβσκι http://wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80277,8026830,Rosyjska_prasa__Komorowski_moze_wygrac_w_I_turze.html

nikos είπε...

Quiz- τι σχέση έχουν ο http://www.polityka.pl/wybory/1506392,1,drzewo-genealogiczne-bronislawa-komorowskiego.read με τον» Έλληνα» πρωθυπουργό …

nikos είπε...

Μετά όλα τα παραπάνω ..ένα είναι το συμπέρασμα ..δίχως ενεργή συμμετοχή της Πολωνικής κυβέρνησης (μέλος ΝΑΤΟ) και Ρωσίας ..ήταν αδύνατο να πέσει στα καλά καθούμενα ένα προεδρικό αεροπλάνο…

Ανώνυμος είπε...

το είδα αυτο το βίντεο με τους πυροβολισμους αλλα δε θυμαμαι σε ποια ιστοσελίδα, έδειχνε κάποιους να τρέχουν, πολύ περίεργα πράγματα

επίσης Μποτίλια αν μπορείς να βρεις αυτό το λινκ με το Σωρο που μιλάει για εξαφάνιση των αυτοχθόνων Ελλήνων

ευχαριστώ πολύ
@αλλενάκι

nikos είπε...

Το πρώτο γνωστό ποίημα στην πολωνική γλώσσα

Bogarodzica dziewica, Bogiem sławiona Maryja,
U twego syna Gospodzina matko zwolona, Maryja!
Zyszczy nam, spuści nam.
Kyrieleison.

Twego syna Krciciela zbożny czas,
Usłysz głosy, napełni myśli człowiecze.
Słysz modlitwę, jenże cię prosimy.
O o, dać raczy, jegoż prosimy:
Daj na świecie zbożny pobyt,
Po żywocie rajski przebyt.
Kyrieleison.

Narodził się nas dla syn boży.
W to wierzy, człowiecze zbożny,
Iż przez trud Bog swoj lud
Odjął diabłu strożą.

Przydał nam zdrowia wiecznego,
Starostę skował pkielnego,
Śmierć podjął, wspomionął
Człowieka pirwego.

Jenże trudy cirpiał bezmiernie,
Jeszczeć był nie przyśpiał zawiernie,
Aliż sam Bog zmartwychwstał.

Adamie, ty boży kmieciu,
Ty siedzisz u Boga wiecu,
Donieś nas swe dzieci,
Gdzież krolują anjeli.

Tam radość, tam miłość, tam widzenie Tworca
Anjelskie bez końca,
Tuć się nam wzjawiło diable potępienie.

Ni śrzebrem, ni złotem nas diabłu odkupił,
Swą mocą zastąpił.
Ciebie dla, człowiecze, dał Bog przekłoć sobie
Bok, ręce, nodze obie,
Krew świętą swą z boku na zbawienie tobie.

Wierzże w to, człowiecze, iż Jezu Kryst prawy
Cirpiał za nas rany,
Swą świętą krew przelał za nas krześcijany.

O duszy o grzesznej sam Bog pieczą ima,
Diabłu ją odejma,
Gdzież to sam przebywa, tu ją k sobie przyjma.

Już nam czas, godzina, grzechow się kajaci,
Bogu chwałę daci,
Ze wszemi siłami Boga miłowaci.

Maryja dziewica, prosi syna twego,
Krola niebieskiego,
Aby nas uchował ode wszego złego.

Wszytcy święci, proście,
Nas grzeszne wspomożcie,
Bysmy z wami byli,
Jezu Krysta chwalili.

Tegoż nas domieści, Jezu Chryste miły,
Bysmy z tobą byli,
Gdzie się nam radują już niebieskie siły.

Amen, amen, amen, amen, amen, amen,
Amen, tako Bog daj,
Bysmy poszli wszytcy w raj,
Gdzież krolują anjeli.

http://www.youtube.com/watch?v=CUyUiuilBJA