01 Ιουνίου, 2010

ΤΟΤΕ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ. ΠΟΙΟΙ ΚΑΙΝΕ ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ


ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΟ ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΟ

Συγγραφέας:
Της Σύνταξης του Άρδην

ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΟ ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΟ

Την ίδια στιγμή που δύο μέλη του Άρδην, ο Θανάσης Τζιούμπας και ο Νίκος Βαλκάνος βρίσκονται κρατούμενοι στις σιωνιστικές φυλακές μετά τη δολοφονική πειρατική ενέργεια εναντίον της ανθρωπιστικής αποστολής προς τη Γάζα, οι εγχώριοι πράκτορες του σιωνισμού, προχώρησαν τη νύχτα σε εμπρησμό του Εναλλακτικού βιβλιοπωλείου, στην οδό Θεμιστοκλέους 37. Μετά την δολιοφθορά στο αυτοκίνητο του Βαγγέλη Πισσία, της ψυχής του ελληνικού Κινήματος για την Ελεύθερη Γάζα, πριν ένα μήνα, τα φασιστοειδή στην υπηρεσία των σιωνιστών προχώρησαν σε μια ακόμα εγκληματική ενέργεια ενάντια στο βιβλιοπωλείο, τις Εναλλακτικές Εκδόσεις και το Άρδην, που έχουν αποκαλύψει με δεκάδες εκδόσεις και βιβλία τους, τον ρόλο των σιωνιστών και συμμετέχουν εδώ και δεκαετίες ενεργά στο κίνημα για την δικαίωση του λαού της Παλαιστίνης.

1 Ιουνίου 9:00 π.μ.

Εναλλακτικό Βιβλιοπωλείο – Άρδην

Αριθμός λογαριασμός για όσους θέλουν να συμβάλουν στην αποκατάσταση των ζημιών: Εθνική 116/768054-65


Προσωπική παρατήρηση του ιστολόγου:
Με τον σύντροφο Βαγγέλη Πισσία έτυχε να αγωνιστούμε στις ίδιες γραμμές πριν 35 χρόνια.
Με αυτόν είχα την τιμή να συμμετέχω το 1974 στην πρώτη διάσκεψη στο Βερολίνο με θέμα την παροχή Ελληνικής Παιδείας στους Ελληνόπαιδες της Γερμανίας.

Αγαπητέ Σύντροφε Βαγγέλη:
Εκφράζοντας την συμπαράστασή μου, σου εύχομαι ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙΣ ΠΑΝΤΟΤΕ ΣΤΟΝ ΛΑΟ.
Οι νεώτεροι σας χρωστάμε μεγάλη ευγνωμοσύνη για την οδό που μας υποδείξατε και για την διδαχή, πρώτιστα με το προσωπικό σας παράδειγμα.

Μόλις διάβασα ότι ο Σύντροφος Βαγγέλης Πισσίας είναι μεταξύ των Ελλήνων που συνελήφθησαν με γκανγκστερικό τρόπο από τους ανθρωποχασάπηδες. Επειδή αρνήθηκε να δώσει δακτυλικά αποτυπώματα τον κτύπησαν βάναυσα και του έκαναν ενέσεις, όπως και σε άλλους ομήρους. Με τις ενέσεις είναι προφανές ότι πρόκειται για μεσοπρόθεσμη δολοφονική απόπειρα. Στο παρελθόν έκαναν ενέσεις οι ανθρωποχασάπηδες σε Παλαιστήνιους εφήβους, οι οποίοι μετά πάροδο εβδομάδων ή μηνών έμεναν παράλυτοι.


- ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΚΑΤΕΡΓΑ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ!
- ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗ!
- ΖΗΤΩ Ο ΑΝΤΙΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΤΩΝ ΛΑΩΝ!
- ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΤΟΝ ΦΑΣΙΣΜΟ!
- ΛΑΪΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ - ΘΑ ΝΙΚΗΣΕΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ!

Δεν υπάρχουν σχόλια: