02 Ιουνίου, 2010

Η ΔΙΕΘΝΗΣ ΚΑΤΑΚΡΑΥΓΗ ΚΑΤΑΡΡΑΚΩΝΕΙ ΤΟΥΣ ΛΕΟΝΤΑΡΙΣΜΟΥΣ ΤΩΝ ΙΣΡΑΗΛΙΝΩΝ ΦΑΣΙΣΤΩΝ

Η διεθνής κατακραυγή, όπως ανέγνωσα προ ολίγου, έσπασε τους λεονταρισμούς, των φασιστών που βομβαρδίζουν σχολεία, αναδεικνυόμενοι σε δολοφόνοι καθ' εξιν μικρών παιδιών. Υποχρεώνονται να σταματήσουν την ομηρία των ανθρωπιστών μέχρι την επομένη Τρίτη, τουλάχιστον όπως δήλωσαν.

Βεβαίως ουδείς, πλην των τεχνικών της καταρράκωσης της ανθρώπινης αξιοπρέπειας γνωρίζει, πως θα δράσουν οι ενέσεις, οι ακτινοβολίες και τα δηλητήρια, που διοχέτευσαν στους ομήρους οι σύγχρονοι Φράνκενστάιν. Επαφιέμεθα στην Πρόνοια του Καλού Θεού να διαφυλάξει την υγεία των ανθρωπιστών μεσοπρόθεσμα και να αδρανοποιήσει τα δηλητήρια.
Αυτή η ήττα που υπέστη η αισχρή απανθρωπιά των θιασωτών των σύγχρονων Άουσβιτς είναι τεράστια, εν όψει ότι κατευθύνονται και νέοι ακτιβιστές του ανθρωπισμού προς την Γάζα.
Η ήττα δεν αποτελεί καν τακτικό ελιγμό. Υποχρεώνοντας πολλαπλά τους ομήρους να γδυθούν, ΞΕΒΡΑΚΩΘΗΚΑΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΥΜΕΝΗ.

Θα περίμενε κανείς από κάποιες ιστοσελίδες, οι οποίες αρέσκονται να προβάλλονται ως προοδευτικές, ΝΑ ΑΠΑΙΤΗΣΟΥΝ ΕΓΚΑΙΡΑ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΗΡΩΝ.

ΑΥΤΕΣ ΟΜΩΣ ΑΔΡΑΝΗΣΑΝ ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ.

ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΚΡΙΜΑ ΑΛΛΑ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΑΙΣΧΟΣ.

ΟΙ ΜΑΣΚΕΣ ΕΠΕΣΑΝ.

Ας γνωρίζουν οι Ισραηλινοί ότι η Ιερουσαλήμ καταστράφηκε πολλές φορές στο παρελθόν.
Σε φάση που Εβραίοι πολεμούσαν για το νόμιμο δικαίωμα της Ελευθερίας τους.

Αλλά οι φαρισαίοι και τα γεννήματα εχιδνών που επικράτησαν σήμερα, δεν έχουν καμία σχέση με τους ζηλωτές του μονοθεϊσμού. Με τον ηρωισμό του Γιεζουά και το Όρος των Αετών.

Επαναπαύονται ότι θα ενθρονίσουν στην Ιερουσαλήμ τον Αντίχριστο στο επόμενο μέλλον.
Για να γεμίσουν αυτή την φορά όχι μόνο τα υπόγεια του ναού του Θεού με κόκαλα ανθρώπων, όπως περιγράφεται στο ΒΑΣΙΛΕΩΝ Β΄, από την αποστασία τους στο Μολόχ.

Αλλά:

ΕΙ ΚΥΡΙΟΣ ΜΕΘ' ΗΜΩΝ, ΤΙΣ ΚΑΘ' ΗΜΩΝ;

ΑΣ ΜΗΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΤΟΙΜΟΤΗΜΑ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ Η ΟΜΗΡΙΑ ΟΛΩΝ.
ΟΙ ΦΟΝΙΑΔΕΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΜΠΕΣΑ.

8 σχόλια:

nikos είπε...

Η κατακραυγή μας αφορά βέβαια και τους μουσουλμάνους και Έλληνες φασίστες που εκμεταλλεύονται χρονια τώρα την εκμετάλλευση και δυστυχία των λαών αυτών …

nikos είπε...

δεν άργησε το παιδί


Ο κ. Παπανδρέου δεσμεύτηκε να αναλάβει πρωτοβουλία για τη λύση του Μεσανατολικού και την πράσινη ανάπτυξη στη Λωρίδα της Γάζας αμέσως μετά το τέλος της τουριστικής περιόδου, αν δεν έχει πάρει μέχρι τότε τον πούλο.

pitsirikos
http://pitsirikos.net/2010/06

nikos είπε...

που ειναι ο Παπατζης χιχχιχιΑνακοίνωσαν το πρόγραμμα αποκρατικοποιήσεων της κυβέρνησης σε κοινή συνέντευξη τύπου οι υπουργοί Οικονομικών Γιώργος Παπακωνσταντίνου, Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων Δημήτρης Ρέππας, Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής Τίνα Μπιρμπίλη και Πολιτισμού και Τουρισμού Παύλος Γερουλάνος.
Για τη ΔΕΗ και τη ΔΕΣΦΑ ανακοινώθηκε ότι το Δημόσιο διατηρεί το 51% στις εταιρίες
Μεταξύ άλλων ανακοινώθηκε ότι στη ΔΕΗ (το Δημόσιο κατέχει το 51%) θα διατηρηθεί η πλειοψηφία του Δημοσίου στο ΔΕΣΜΗΕ, θα γίνουν θεσμικές παρεμβάσεις για το άνοιγμα της χονδρικής και λιανικής αγοράς ενέργειας και θα υλοποιηθεί το 3ο ενεργειακό πακέτο. Στα ΕΛΠΕ θα διατηρηθεί η υφιστάμενη στρατηγική συμμετοχή.

Πληροφορίες ΑΠΕ-ΜΠΕ

nikos είπε...

όλα τα παιδιά του Νικολάκη Α.Π. λέτε να έχουμε εμφύλιο στην οικογενια ΧΙΧΙΧ

nikos είπε...

μποτιλια για τον φίλο μας ...μιας και υπάρχουν και στον τόπο μας ..καλός νοούμενοι πατριώτες http://oikonikipragmatikotita.blogspot.com/2010/06/blog-post_03.html

nikos είπε...

ΗΘΙΚΗ ΗΤΤΑ


http://oikonikipragmatikotita.blogspot.com/2010/06/blog-post_04.html

Mούσα είπε...

ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΠΑΝΕΥΒΟΙΚΟ ΒΗΜΑ(ΠΕΜΠΤΗ 3 ΙΟΥΝΙΟΥ 2010)

Ο ΧΑΛΚΙΔΕΟΣ ΓΙΑΤΡΟΣ ΚΑΙ ΑΡΧΗΓΟΣ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΔΗΜ.ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΜΗΝΥΣΕ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΓΙΑ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ “ΕΠΕΙΔΗ ΨΗΦΙΣΑΝ ΤΑ ΑΝΤΙΛΑΙΚΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΚΑΙ ΠΑΡΕΔΩΣΑΝ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΣΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΝΟΜΙΣΜΑΤΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ”

ΜΗΝΥΣΗ κατά βουλευτών του Ελληνικού Κοινοβουλίου “που παραχώρησαν εν λευκώ τη νομοθετική εξουσία και,συνεπώς,την εθνική μας κυριαρχία στους ηγέτες των υπολοίπων 26 Κρατών που συναποτελούν την Ευρωπαική Ένωση και στο Διεθνές Νομισματικό ταμείο,κατέθεσε την Πέμπτη 27 Μαίου ο Χαλκιδέος γιατρός Δημήτρης Αντωνίου,ιδρυτής του κόμματος “ελπίδα των άξιων πολιτών κατά των ανάξιων πολιτικών”!

Όπως αναφέρει στη μήνυσή του,που κατατέθηκε στην Εισαγγελία Χαλκίδος ,“η παραχώρηση της εθνικής μας κυριαρχίας σε αλλοδαπές δυνάμεις,δεν είναι δικό του συμπέρασμα,αλλά ομολογήθηκε από τον ίδιο τον πρωθυπουργό Γ.Παπανδρέου,ο οποίος στις 23.4.2010 είπε ξεκάθαρα ότι “βρισκόμαστε υπό επιτήρηση και κηδεμονία” και ότι “έχει μειωθεί η εθνική μας κυριαρχία”.
ΠΩΣ ΤΗΝ ΑΙΤΙΟΛΟΓΕΙ
Παράλληλα,αναφέρει ότι “τα ψηφισθέντα οικονομικά μέτρα που μας επεβλήθησαν από την τρόικα του ΔΝΤ συνιστούν αξιόποινες πράξεις από τους ψηφίσαντες βουλευτές,σε βαθμό,μάλιστα,εσχάτης προδοσίας,για τους εξής λόγους:
ΔΙΟΤΙ η ψήφιση του περιεχομένου αυτών δεν είναι προιόν ελεύθερης βουλήσεως και επιλογής της Ελληνικής βουλής και,συνεπώς, του κυρίαρχου Ελληνικού λαού,αλλά προιόν αναγκαστικής επιβολής από ξένες δυνάμεις.
ΔΙΟΤΙ είναι άδικο το περιεχόμενο μερικών εξ αυτών και,συγκεκριμένα,των νόμων που επιβάλλουν μείωση των συντάξεων σε χαμηλοσυνταξιούχους και των κατώτατων μισθών σε εργαζόμενους στον ιδιωτικό τομέα.
ΓΙΑΤΙ ΕΞΑΙΡΕΙ ΤΗΝ ΝΤΟΡΑ
Το μνημόνιο επιβολής των όρων δανειοδοτήσεώς μας από την τρόικα-προστίθεται στη μήνυση-αποτυπώθηκε στο Νόμο 3845/2010,ο οποίος ψηφίστηκε στην Ελληνική Βουλή στις 6.5.2010,υπερψηφισθέντος απ’όλους τους βουλευτές του Πασόκ(πλην Βασ.Οικονόμου,Σοφίας Σακοράφα και Ιωαν.Δημαρά) του ΛΑ.Ο.Σ και τη Ντόρα Μπακογιάννη,την οποία όμως ο μηνυτής εξαιρεί “επειδή δεν είχε στόχο να ψηφίσει για να βρίσκεται στην εξουσία,αφού άλλωστε διεγράφη από τη Ν.Δ για την επιλογή της αυτή”.
Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ Αντωνίου ζητάει την ποινική δίωξη των βουλευτών που ψήφισαν το Νόμο,κατηγορώντας τους για “έγκλημα εσχάτης προδοσίας”.
Επίσης ζητάει την ποινική δίωξη των μελών του ΔΣ του Δ.Ν.Τ.,με έδρα τη Ν.Υόρκη για συνέργεια στην εσχάτη προδοσία των Ελλήνων βουλευτών…

nikos είπε...

η Γενοκτονία του παλαιστινιακού λαού που πραγματοποιήται αδιάκοπα εδώ και 65 χρόνια στα μάτια του λεγόμενου "πολιτισμένου" και σύγχρονου κόσμου είναι ντροπή και αίσχος !!!!