21 Δεκεμβρίου, 2023

ΑΝΑΦΟΡΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΝΟΙΑ ΤΗΣ ΗΣΥΧΙΑΣ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΕΞΑΓΓΕΛΙΑ ΔΙΕΙΣΔΥΣΗΣ 500.000 ΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΩΝ ΕΡΓΑΤΩΝ ΤΟΥ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΟΥ ΚΛΑΔΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΚΙΣΤΑΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

 

Θα προτιμούσα να γράψω για κάποιο άλλο ανέκδοτο, που να είναι κάπως λιγότερο ξενέρωτο. Αλλά ως επαγγελματίας ευθυμογράφος, είμαι υποχρεωμένος να κάνω ότι μού επιβάλλει ο αρχισυντάκτης. Τι να κάνουμε. Είναι το μεροκάματο, που με υποχρεώνει να κάνω πράγματα που δεν επιθυμώ.

 

1. ΚΑΝΤΕ ΕΠΙ ΤΕΛΟΥΣ ΣΤΑΣΗ ΝΑ ΚΑΤΕΒΩ 

  Υποθέτοντας, ότι θα μπορούσε υπό συνθήκας να προκύψουν μικροπαρεξηγήσεις σχετικά την έννοια τής ησυχίας, που αποδίδει η ρήση “Η δύναμις εδράζεται στην ησυχία”, την οποίαν ανέφερα σε σχόλιο τής προηγουμένης αναρτήσεως, σχετικά με την οποία θα μπορούσαν κάποιοι να υποθέσουν, ότι αυτή αναφέρεται σε ένα είδος αδράνειας και παθητικής στάσης, θα κάνω μια σύντομη αναφορά στο εν λόγω ανεκδοτάκι, αν και φοβούμαι, ότι το περιεχόμενο του είναι τόσο χοντροκομμένο, που μάλλον αντί γέλωτος θα προκύψουν εμετοί. Εσείς βέβαια, καλού κακού προσδεθείτε εφόσον επιθυμείτε, για να απογειωθούμε, αλλά προ πάντων ας έχετε πρόχειρες εκείνες τις σακούλες, που μοιράζουν στα αεροπλάνα, για να πέφτει μέσα το ξερατό.

   Πέραν ότι η έννοια τής ησυχίας αποδείχτηκε σωτήρια στην ιστορική πορεία τού Ελληνισμού, όπως ανέπτυξε αυτήν, ο τελευταίος κατά την εκτίμησή μου τεράστιας σημασίας των Μυστικών Πατέρων τής Ορθοδόξου Εκκλησίας Άγιος Γρηγόριος Παλαμάς στο έργο του “Υπέρ των Ιερώς Ησυχαζόντων”, έννοια που για να προσεγγιστεί, απαιτείται σειρά αναρτήσεων, θα περιοριστώ σε αυτό το κείμενο σε κάποια απλά και χειροπιαστά δεδομένα, τα οποία προσπερνιούνται, με μοιραίες συνέπειες για τις εξελίξεις.

  Ο μέσος άνθρωπος, θεωρώντας ότι είναι υποχρεωμένος να βρίσκεται συνεχώς σε κίνηση και ότι η στάση επιφέρει αρνητικού χαρακτήρα στασιμότητα, συγχέει την έννοια τής ώθησης, με αυτήν τής παρόρμησης. Η επίτευξη τής ώθησης συνεπάγεται σκόπιμα διαμορφωμένη κινητική ενέργεια, η οποία οδηγεί σε κίνηση βάσει σχεδίου. Τουναντίον η παρόρμηση έχει ενστικτώδη χαρακτήρα και εκδηλώνεται αυθόρμητα, κάτω από συνθήκες κυριαρχίας ψυχολογικής πίεσης. Ειδικά σε φάσεις, που κάποια προβλήματα ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ να διογκώνονται υπέρμετρα ξαφνικά, μέσω υποβολής που εξασκεί με την μέθοδο κοινωνικής μηχανικής το κατεστημένο, επέρχεται ηθελημένος πανικός. Επειδή ο μέσος άνθρωπος δεν ακολουθεί ένα συγκεκριμένο προγραμματισμό στην ανάπτυξη των δραστηριοτήτων του, ώστε να δομηθεί μια συγκεκριμένη προοπτική για την αντιμετώπιση των κακοδαιμονιών που επιβάλλονται, δεν βρίσκει άλλη διέξοδο από να πλειοδοτεί βερμπαλιστικά με κρεμάλες, καρμανιόλες, λεπίδες και τα τοιαύτα. Τρέχοντας μια ζωή πίσω από δοτά κομματικά παραμάγαζα, όπως οι κασιδιάρηδες, οι “σπαρτιάτες”, ο φούφουτος και τα κάθε λογής κόπρανα, που συναθροίζονται στην βουλή, τρώγοντας και πίνοντας στην υγεία των κορόιδων που τα προμοτάρουν και με το να συναγελάζεται η πλέμπα σε παιδαριώδη “ιστολόγια”, που νυχθημερόν μακελεύουν τούς οβριούς και τούς μιασματικούς λαούς με ακατάσχετο κοπυπαστισμό, πλειοδοτώντας σε επιθετικό γαρνίρισμα με μπούρδες, καθότι το ξεσάλωμα και η εκτόνωση έχουν πολύ λιγότερες απαιτήσεις από ότι οι οργανωμένες προσπάθειες ανατροπής, η εικόνα που χαρακτηρίζει τον μέσο άνθρωπο, είναι ότι μαρσάρει ακατάσχετα, χωρίς προηγουμένως να έχει βάλει ταχύτητα στο σασμάν. Έτσι, εκτός ότι παράγει μόνον αέρα κοπανιστό, καταστρέφει και το όχημα, οδηγώντας το στο επόμενο νεκροταφείο αυτοκινήτων, αφού το κάνει φύλλο και φτερό.

Και επειδή είμαι πλέον μεγάλο παιδί για αφισοκολλήσεις και σημαιάκια, ΑΠΑΙΤΩ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΜΙΑ ΣΤΑΣΗ, ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΕΤΑΣΟΥΜΕ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ, πριν πάρουμε ανά χείρας τα τσεκούρια και τα τραπεζομάχαιρα.

  Όσο τρέχουμε με κεκτημένη ταχύτητα, αναμασάμε αυτά που μάς ρίχνει το σύστημα και δεν εφαρμόζουμε κριτική σκέψη. Αποτέλεσμα αυτής τής πρακτικής είναι να τού εκχωρούμε τα φρένα μας και την διάνοιά μας, νομίζοντας ότι τού τραβάμε και κάτι δαγκωνιές άνευ προηγουμένου, ενώ το μόνο που πετυχαίνουμε να να καταπίνουμε το δόλωμα, που αυτό μάς ρίχνει, μετατρέποντας την σύνολη ύπαρξή μας σε μπετονιέρα παραγωγής εκείνου ακριβώς τού χαρμανιού, ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ ΘΡΕΦΕΤΑΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ, ΔΗΛΑΔΗ ΤΟΥ ΑΓΧΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΓΝΩΣΗΣ. Όσο το σύστημα μάς πετάει ζουμιά, που θεωρούμε ότι περιέχουν θρεπτικά συστατικά, είναι όλα καλά και ωραία. Τότε βυσματώνουμε την προβοσκίδα μας στις εξόδους τού συστήματος, για να κάνουμε αναρρόφηση τού τοξικού χυλού. Όταν όμως καταφθάνει η ώρα τής αλήθειας και από τις εξόδους τού συστήματος εξέρχονται λύματα, τότε ξεκινάει η γκρίνια. 

  Στη τρέχουσα φάση το σύστημα πνέει τα λοίσθια. Στο γιατί και στο πώς αυτής τής διαδικασίας έχουν γίνει στο παρελθόν αρκετές αναφορές εδώ. Όποιος εκτιμά, ότι το σύστημα διαθέτει ακόμη ευρωστία, ή έστω κάποιες αντοχές, μάλλον έχει προσαρμόσει φακούς επαφής στα μάτια του, που τον αποκόβουν από κάθε είδους επαφή με την πραγματικότητα. Το σύστημα, έχοντας διαπιστώσει όχι μόνον την πλήρη χρεωκοπία του, αλλά και ότι φτάνει το τέλος του, εφαρμόζει την μόνη έσχατη πρακτική που τού απομένει. ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΠΕΙΣΕΙ, ΟΤΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΤΑΥΤΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ. Έτσι προβάλλει σε όποιον τοίχο μπορεί εικόνες τεράτων από καουτσούκ.

   Έσχατο τέχνασμά του ήταν η απόπειρα να εξαπολύσει τον αρμαγεδωνισμό, μέσω τής κτηνώδους επίθεσης των σιωνιστών στην Γάζα, θεωρώντας ότι με αυτόν τον τρόπο θα καθίστατο δυνατή η επιβολή ενός επεκτεινόμενου περιφερειακού πολέμου, που θα μπορούσε να προσλάβει διαστάσεις ολοκαυτώματος. Πλην όμως η Συμμαχία Αντιδυνάμεων δεν τσίμπησε την στημένη παγίδα των εωσφοριστών. Αυτό έλλειπε, να προετοιμάζεται κάποιος με φοβερή προσοχή και σύστημα επί πολλές δεκαετίες, για να γλιστρήσει τελευταία στιγμή στο χοντροκομμένο δόκανο, που έστησαν πέντε φρόκαλα, που τα έχει φτύσει και ξεράσει πλέον ολόκληρη η οικουμένη. Κι όσο τραγική κι αν στάθηκε η κατακρεούργηση των Παλαιστινίων και η μετατροπή των πόλεών τους σε μπάζα, δεν υπήρχε δυστυχώς άλλη σώφρον επιλογή στην συγκεκριμένη φάση από την αυτοσυγκράτηση. Μπορεί το κόστος αυτής τής επιλογής να ήταν τεράστιο, πλην όμως αυτό ήταν το πλέον περιορισμένο, σε σύγκριση με κάθε άλλη αψυχολόγητη ενέργεια. Όσοι παρατηρούν με προσοχή την πρακτική των Ρώσων, γνωρίζουν, ότι πριν λιανίσουν αυτοί το κοτόπουλο, το αφήνουν να σαπίσει. Και ευτυχώς, ενδιάμεσα, όπως καταδεικνύει και η απεικόνιση των κοσμικών δεδομένων, το μεγάλο ρίσκο για την επιβολή ολοκαυτώματος έχει ήδη παρέλθει. Από εχθές εισήλθε ο Πλούτων στην τελευταία μοίρα τού Αιγόκερω, οπότε επιδρά ήδη επάνω του ως κάποιον βαθμό το επόμενο ζώδιο. Οι έντονες πολεμικές επιθέσεις των σιωνιστών στην Γάζα έχουν περιοριστεί κατά πολύ, ενώ η στρατηγική που εφαρμόζεται, είναι αυτή τής λιμοκτονίας των αμάχων. Όμως σηματοδοτούνται ήδη ζυμώσεις με στόχο την κατάπαυση τού πυρός και την απελευθέρωση ανθρωπιστικής βοήθειας με ταυτόχρονη απελευθέρωση ομήρων. Η απόφαση για άμεση εκεχειρία από το Συμβούλιο Ασφαλείας τού ΟΗΕ σέρνεται από μέρα σε μέρα, κάτω από την εμμονή βέτο των ΗΠΑ. Όμως η συνεχής αναβολή τής ψηφοφορίας δείχνει, ότι κάποιοι εξασκούν αφόρητη πίεση στις ΗΠΑ και εκτιμώ, ότι αυτές θα υποχρεωθούν υπό μια μορφή στο διάστημα των επόμενων ημερών να ενδώσουν. Ταυτοχρόνως, διογκώνεται ένα τεράστιο κύμα αμφισβήτησης τού νετανγιάχου και λοιπής συμμορίας μέσα στο κρατιδιακό μόρφωμα. Η έχιδνα τού σιωνισμού, έχοντας υποστεί πλήρη καταρράκωση τής νομιμοποίησής της μέσα στην έδρα της, υφίσταται συνεχή συρρίκνωση. Είναι προφανές, ότι η Διεθνής Συμμαχία ασκεί πίεση σε κύκλους τού στρατού τού κρατιδίου, να παρέμβουν για να εξουδετερώσουν την σιωνιστική κλίκα, αλλιώς θα υποχρεωθούν να παρέμβουν αυτοί δυναμικά, για να μετατρέψουν τούς πάντες σε αλοιφή για κάλους. Είναι διαπιστωμένο, ότι η Διεθνής Συμμαχία επιδιώκει αρχικά ήπιες λύσεις. Όμως εξ ίσου διαπιστωμένη είναι κυρίως η ετοιμότητα των Ρώσων για εφαρμογή τεράστιας βίας, όταν εξαντληθούν τα υπόλοιπα περιθώρια. Από εδώ και στο εξής, θα παρακολουθούμε μέρα με την μέρα, την συνεχή αποδόμηση τού σιωνισμού. Ειδικά μετά την 20η Ιανουαρίου, με την είσοδο τού Πλούτωνα στον Υδροχόο, θα σημάνουν ταυτοχρόνως με τα μπαγλαμαδάκια και οι μπαλαλάικες.

  Αυτό που βιώνουμε πλέον σωρηδόν τις τελευταίες ημέρες στα πλαίσια τής Ελλαδικής υποβαλόμενης διαστροφής τής πραγματικότητος, είναι μια εξωφρενική και τερατώδης αθυροστομία υπερβολικών δηλώσεων από τα συστημικά ανδρείκελα, που παραβιάζουν πάσα λογική και πάσα δεοντολογία. Αποτελεί πάγια πρακτική για ένα σύστημα στα πλαίσια τής επιβολής του, να επιδιώκει τουλάχιστον μια περιορισμένη νομιμοποίησή του στην συνείδηση των πολιτών, προσπαθώντας να τηρήσει κάποια στοιχειώδη προσχήματα, όπως επίσης κάθε σύστημα, που δεν εφαρμόζει καθεστώς απροκάλυπτου και ανοικτού φασισμού, με εξάσκηση βάναυσης κρατικής τρομοκρατίας, επιδιώκει στο μέτρο τού δυνατού την επίτευξη μια κάποιας αποδοχής του από την κοινωνία, στοχεύοντας ταυτοχρόνως στην συμπόρευση με τις επιλογές του, όσο περισσότερων στρωμάτων τού κοινωνικού σώματος μπορεί να επιτύχει. Η συνειδητή καταστρατήγηση αυτών των πάγιων επιδιώξεων από φορείς τού συστήματος, εκτός τού ότι είναι άκρως ασύμφορη, αποδυνατίζοντας την βάση του και επιφέροντας επικίνδυνη αστάθεια στην επικράτησή του, όταν εφαρμόζεται χωρίς λόγο, αποκαλύπτει ένα υπέρμετρο κρετινισμό των ιθυνόντων, που μπορεί να φτάσει μέχρι τα όρια τού αυτοκτονικού ιδεασμού, ίσως για να ικανοποιηθούν σύνδρομα και συμπλέγματα υπερβολικής φιλαρέσκειας, αμετροέπειας, και εγωιστικού σαλταρίσματος, όπως συνέβαινε στην περίπτωση τής Μαρίας Αντουανέτας και τού Λουδοβίκου τού 13ου, που είχε δηλώσει “Το κράτος είμαι εγώ”. Πλην όμως, θα πρέπει να λάβουμε υπ' όψει, ότι τις δηλώσεις, στις οποίες προβαίνουν κατά κανόνα οι συστημικοί λιμοκοντόροι, δεν τις βγάζουν από την κοιλιά τους. Όλοι αυτοί είναι στημένα φερέφωνα και ότι ξεστομίζουν αυτοί, άσχετα πόσο κατάφωρα προκλητικό, ή ηλίθιο μπορεί να είναι αυτό, κυοφορείται από επιτελεία, στην βάση πολύ επιλεγμένης διεργασίας, με βάση τούς κανόνες τής κοινωνικής μηχανικής, την μαζική ψυχολογία και την πρακτική τής προπαγάνδας. Μπορεί αυτά τα επιτελεία να μην εμφανίζονται στο προσκήνιο. Όμως το πολιτικό σκηνικό είναι πολύ μεθοδικά στημένο και αποτελείται από ολόκληρο θίασο. Οι κάθε λογής τσεκουράτοι και τα κοκόρια, που βγαίνουν και τσιρίζουν στα τηλεπαράθυρα, έστω κι αν το παίζουν ότι κατέχουν υπουργικές καρέκλες, δεν είναι παρά κομπάρσοι τής όλης διαδικασίας. Το ερώτημα είναι, για ποιον λόγο καταστρατηγούνται τις τελευταίες ημέρες οι πάγιες πρακτικές τού συστήματος, με δηλώσεις όπως αυτή τού μισού εκατομμυρίου Πακιστανών εργατών, που εξουθενώνει κάθε όριο λογικής, γελοιοποιώντας πλήρως τα δημόσια στόματα. Η ντόρα μπακογιάννη δήλωσε μάλιστα, ότι αυτοί δεν επαρκούν και ότι αυτή θα φροντίσει να έλθουν και άλλοι. Μήπως η εν λόγω κυρία σχεδιάζει να εισαχθούν και μερικά εκατομμύρια ροζ ελέφαντες από τον Βόρειο Πόλο στην Ελλάδα;

  Η αιτία για την εφαρμογή τής συγκεκριμένης αμετροέπειας είναι κατά την εκτίμησή μου δεδομένη. Ενώ το σύστημα βυθίζεται ολοσχερώς στην άβυσσο τής ανυπαρξίας, προσπαθεί να επιδείξει μια ανύπαρκτη παντοδυναμία. Σε μια ύστατη προσπάθεια επίδειξης ολοκληρωτικού ελέγχου, εξαγγέλλει τα πιο τρελά, ανεδαφικά, άχρηστα και ευρισκόμενα πέραν πάσης πραγματικότητος μέτρα, για να πείσει, ότι είναι εις θέσιν να επιβάλλει οτιδήποτε αυτό επιθυμεί, άσχετα πόσο ψυχανώμαλο μπορεί να είναι. Και όποιος εκτιμά, ότι το σύστημα μπορεί με τόσο ηλίθια φτιασιδώματα, να εξασφαλίσει την μεσοπρόθεσμη επιβίωσή του, ας αλλάξει καλύτερα λιγάκι πλευρά.


2. ΚΥΝΗΓΩΝΤΑΣ ΒΡΥΚΟΛΑΚΕΣ ΣΤΑ ΛΑΓΟΥΜΙΑ ΤΙΣ ΝΤΥΣΝΕΫΛΑΝΤ

  Στην φάση που το σύστημα είναι έτοιμο να τινάξει τα ποδάρια του ψηλά, εφόσον δεν μπορούμε να κάνουμε χρήση τού όρου “ξεψυχά”, για ένα τέρας που στερείται ψυχής, πασχίζει δρομολογώντας ένα κάρο γελοία φτιασιδώματα, που δεν είναι παρά πυροτεχνήματα για να επιβάλλεται ψυχολογική χειραγώγηση των αφελών, με στόχο να πείσει, ότι δήθεν κάτι τρέχει στα γύφτικα και ότι το σύστημα διαθέτει ακόμη κάποια αποθέματα ζωής. Κλασσική περίπτωση γελοιωδέστατου αντιπερισπασμού στον κρότο καθόδου τού συστήματος, είναι η έναρξη διαδικασιών ένταξης τής Ουκρανίας στην ΕΕ. Η όλη διαδικασία θυμίζει την παραγγελία ενός φορτίου προφυλακτικών, από κάποιον που είναι ευνούχος. Ενώ έχουν ηττηθεί κατά κράτος σε όλα τα μέτωπα, προσποιούνται με αυτήν την ξετσίπωτη παράσταση, ότι η Ουκρανία έχει δήθεν λαμπρό οικονομικό μέλλον. Όμως αποκλειστικά η Ρωσία είναι αυτή, που θα αποφασίσει μόνη της, τι θα επιτρέψει να μείνει υπόλοιπο από την Ουκρανία. Το ένα τρίτο τού πληθυσμού έχει μεταναστεύσει στο εξωτερικό, ενώ το πλέον ενεργό δυναμικό αυτής τής χώρας, είτε έχει εξοντωθεί στις μάχες, είτε είναι σακάτηδες, που είναι υποχρεωμένοι να τούς τρέφουν άλλοι. Κατάντησαν να στέλνουν έγκυες στα χαρακώματα και ας μην παραπονιούνται οι Ουκρανοί, ότι για όλα φταίνε οι δυτικοί. Μια χαρά ταυτίστηκαν με τα ναζιστάκια τού αζόφ και πολέμησαν λυσσαλέα τούς Ρώσους, προξενώντας τους δεκάδες χιλιάδες απώλειες, βαυκαλιζόμενοι, ότι στηριγμένοι στα σιδερικά τού νάτο, θα μπορούσαν να καταβάλουν τον Ρωσικό στρατό, για να εξακολουθήσουν να λυμαίνονται τούς Ρωσόφωνους, κερδίζοντας από τούς δυτικούς το χρυσό αγγούρι. Όποιος διαφωνεί με μια πολεμική σύγκρουση, έχει κάθε δυνατότητα να λιποτακτήσει. Οι Ουκρανοί επέλεξαν αυτό που προτιμούσαν και καλούνται τώρα να υποστούν τις συνέπειες των επιλογών τους. Αλλά το Κίεβο δεν βρίσκεται καθόλου μακρυά από την Αθήνα.

  Πριν όμως εξετάσω τούς κινδύνους που προκύπτουν από τα εκατομμύρια των ισλαμοφασιστών με τα γαμψά ξίφη, χωρίς να υποτιμώ τούς προερχόμενους από αυτούς κινδύνους, θέλω να δηλώσω, ότι τουλάχιστον προς στιγμήν αδυνατώ να καταμετρήσω τον αριθμό των θυμάτων αυτής τής θηριωδίας. Μπορεί τα θύματά τους στην Ελλάδα να είναι είναι ένα, δέκα, εκατό, χίλια, δέκα χιλιάδες, εκατό χιλιάδες, ένα εκατομμύριο, ή πολλά εκατομμύρια. Πριν όμως προβώ στην καταμέτρηση θυμάτων, που δεν έχουν προκύψει ακόμη, ΑΣ ΜΟΥ ΕΠΙΤΡΑΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΒΩ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΜΕΤΡΗΣΗ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΘΥΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΗΔΗ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΙΓΜΑΤΙΣΩ ΤΟΥΣ ΕΝΟΧΟΥΣ, ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΟΙ ΘΑΥΑΤΟΠΟΙΟΙ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΛΑΔΙ, ΠΡΟΒΑΛΛΟΝΤΑΣ ΣΤΟΝ ΤΟΙΧΟ ΤΟΥ ΣΠΗΛΑΙΟΥ ΕΝΤΕΧΝΑ, ΣΚΟΠΙΜΑ ΚΑΙ ΥΠΟΥΛΑ ΤΟ ΤΕΡΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΚΥΤΟΝ.

  Προσμετρώντας νεκρούς, ανάπηρους και κατάντιες τού θανατά, ο πρώτος σταθμός που θα κάνω, αφορά τις μεγάλες πόλεις στην Ελλάδα, το κέντρο των οποίων προσδίδει εικόνα ρυπαρού και αποκαρδιωτικού ασύλου, χωμένου για τα καλά στον βάλτο των ναρκωτικών. Το σύστημα αποστερώντας από την ελλαδική νεολαία κάθε προοπτική ζωής, υποχρεώνει τούς πιο ενεργητικούς να σηκωθούν να φύγουν στο εξωτερικό και τούς παθητικοποιημένους να ξεροσταλιάζουν στην πρέζα. Εδώ αρμόζει να καταγγελθεί επωνύμως η συμπαιγνία των γύφτων και τού Κεντρικού Ισραηλιτικού Συμβουλίου ΚΙΣ, έναντι τής οποίας εμμένει να εθελοτυφλεί η ελλαδική “κοινωνία”. Οι γύφτοι πουλάνε τα ναρκωτικά, εφαρμόζοντας απρόσκοπτη βία σε βάρος τής αστυνομίας και έχοντας μετατρέψει ολόκληρες συνοικίες σε άβατα για το κράτος, τα οποία ελέγχουν με χρήση βαρέων όπλων.

https://www.pronews.gr/amyna-asfaleia/esoteriki-asfaleia/roma-pyrovolei-ston-aera-me-oplopolyvolo-dipla-se-spitia-sta-megara-vinteo/

  Αυτός, ο οποίος παρασκευάζει και εισάγει τα ναρκωτικά στην Ελλάδα είναι το ΚΙΣ. Ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης είχε καταγγείλει, ότι το εργοστάσιο τού τζορτζ σόρος στα σκόπια, που μετατρέπει το όπιο σε ηρωίνη, εισάγει την βασική πρώτη ύλη, που είναι ο οξικός ανυδρίτης από το ισραήλ. Όταν τού τράβηξαν τα αυτιά οι σιωνιστές, έτρεξε ο λεγάμενος να ανακαλέσει. Επίσης έχουν υπάρξει επανειλημμένα δημοσιεύματα, ότι τις ένοπλες συμμορίες των ναρκωτικών στην Κολομβία, εκπαιδεύουν στρατιωτικοί από το ισραήλ. Η επιτομή τής εγκληματικότητος σε παγκόσμιο επίπεδο είναι η μοσάντ. Σε σημερινό δημοσίευμα τού ειδησεογραφικού σάιτ “pronews.gr“ προβάλλεται μια είδηση, που έχει επαναληφθεί κατά κόρον από τα διεθνή ειδησεογραφικά πρακτορεία στο παρελθόν. Τους βιασμούς και τα απάνθρωπα βασανιστήρια σε βάρος ανηλίκων στα κολαστήρια τού Έπσταιν οργάνωνε η μοσάντ, με στόχο να βιντεοσκοπεί τούς δράστες πολιτικούς, για να τούς εκβιάζει.

https://www.pronews.gr/amyna-asfaleia/tzefri-epstain-itan-praktoras-tis-mosant-pou-ekviaze-politikous/


                                     El Mosad tiene nuevo jefe

 

Η σιωνιστές έχουν επιβάλλει χούντα στην Ελλάδα, που διεκπεραιώνουν εκβιαζόμενα από αυτούς ανδρείκελα. Η χώρα ελέγχεται από τον σιωνισμό μέσω δυο σιωνιστικών προγραμμάτων. Το πρώτο είναι αυτό τής singular logic, μέσω τού οποίου επιβάλλονται πραξικοπηματικά "κυβερνήσεις", παραβιάζοντας τις επιλογές των ψηφοφόρων. Το δεύερο είναι το predator, μέσω τού οποίου παρακολουθούνται και εκβιάζονται όλα τα δημόσια πρόσωπα.

 

  Όταν παρακολουθείται ο βορίδης, που είναι το δεξί χέρι τού μητσοτάκη από το predator, αυτό σημαίνει ότι παρακολουθείται και ο ίδιος ο μητσοτάκης, όπως και πας άλλος. Άρα η χώρα διοικείται από ξένο κέντρο στην βάση εκβιασμών. 

Και ερώτώ, κυρίες και κύριοι:

  Ποιός θρηνεί τα χιλιάδες θύματα των ναρκωτικών, όταν στρέφουμε συνεχώς τα πρόσωπά μας αλλού, από την αποκρουστική εικόνα, που σφραγίζει την καθημερινότητά μας;

  Αλλά αυτή δεν είναι η μόνη, ούτε η κύρια πραγματικότητα μαζικών θανατώσεων, που εμμένουμε να παραβλέπουμε, δεδομένου ότι, οι χειρότεροι εχθροί τού Ελληνισμού, είναι κάποια χοντρά κυκλώματα ελλαδιτών καθαρμάτων, που χαίρουν "σεβασμού" και "αναγνωρίσεως", ενώ κυκλοφορούν επαιρόμενοι αξιώματα, ως λύκοι, με δήθεν δορά αμνών.

  Κάποια στιγμή, πριν ασχοληθούμε με τα αναμενόμενα υποψήφια θύματα των ισλαμοφασιστών, θα πρέπει να ασχοληθούμε σοβαρά, παύοντας να εθελοτυφλούμε, απέναντι σε κάποιες σοβαρές πτυχές των εγκληματικών θανατώσεων και τού σακατέματος τής υγείας χιλιάδων ανθρώπων από τα ενέσιμα δηλητήρια, βάζοντας σε τάξη τα τού οίκου μας. Έχω δηλώσει, ότι δεν θεολογώ, όχι διότι δεν διαθέτω ισχυρότατα επιχειρήματα, αλλά διότι αποφεύγω να προκαλέσω και να σκανδαλίσω μια κοινωνία, η οποία αποφεύγει εμμονικά και εκ συστήματος να προβεί σε ειλικρινή ενδοσκόπηση. Το ζήτημα τής ενοχής όμως τής συνολικής ιεραρχίας τής εκκλησίας τής ελλάδος, η οποία για να καρπωθεί τα 600 εκατομμύρια, με τα οποία την δωροδόκησε το κατεστημένο, για να στηρίξει και να προωθήσει με κάθε παρεχόμενο μέσον τα ενέσιμα δηλητήρια, ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΘΕΟΛΟΓΙΚΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ, ΑΛΛΑ ΑΥΣΤΗΡΑ ΠΟΙΝΙΚΟ. Και τι θα πράξουν οι πιστοί, εάν με μετά από κάποια ουσιαστική αλλαγή καθεστώτος, εμφανιστούν κάποιοι έντιμοι εισαγγελείς και ξεκινήσουν να αποδίδουν ευθύνες για τις στοχευμένες δολοφονίες, που διαπράχθησαν; Ότι οι εν λόγω “ταγοί” εκμεταλλεύτηκαν την θρησκευτική εμπιστοσύνη, που τούς έχουν κάποιοι πιστοί, για να προωθήσουν σε βάρος τους ενέσιμα δηλητήρια, ΕΠΙΒΑΡΥΝΕΙ ΕΠΙ ΠΛΕΟΝ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ. Βεβαίως, το καθεστώς πορεύεται με βάση την αυταπάτη, ότι όλοι έχουμε μνήμη χρυσόψαρου και κωλώνουμε μπροστά στην θέα τής κάθε είδους αγιαστούρας και μακριάς γενειάδας. Οπότε έχει βάλει προσφάτως τούς λεγάμενους, να κάνουν ο ένας μετά τον άλλον δηλώσεις ενάντια στην υιοθεσία παιδιών από ανωμάλους. Όμως όλες αυτές οι κορώνες, σαν προσποιητές διατρανώσεις ανύπαρκτης στην ουσία ευσέβειας από τούς υποτιθέμενους θεματοφύλακες των ιερών και οσίων, δεν έχουν την παραμικρή συνέπεια για το καθεστώς, δεδομένου ότι το μηχανάκι τής πλειοψηφίας των κακούργων τής βουλής, είναι αυτό που θα θεσπίσει το εμπόριο παιδιών. Άρα οι κορώνες περί “προασπίσεως” τού θεσμού τής οικογένειας, γίνονται μόνον για το θεαθήναι, με στόχο την αποκατάσταση τού καταρρακωμένου γοήτρου κάποιων, λόγω τής στήριξης που παρείχαν στα ενέσιμα δηλητήρια. Και έχω ακόμη μια ερώτηση. Τι θα γίνει τελικά με εκείνον τον πολλά βαρύ “αρχιερέα”, που συναγελάζεται με τον μεγάλο ναρκέμπορα;

  Με τον προηγούμενο εντοπισμό δεν αποσκοπώ να αμφισβητήσω την ύπαρξη αγνών ιερέων, οι οποίοι με την ειλικρίνεια και το θάρρος που επιδεικνύουν τιμούν τα μέγιστα το ιερατικό σχήμα, το οποίον ενδύονται. Υπήρξε ιερέας, ο οποίος αφόρισε τον μητσοτάκη. Ενώπιον αυτού τού Πατρός υποκλίνομαι και τού αναγνωρίζω πάντα σεβασμό και προσκύνηση. Πλην όμως, από αυτήν την διαδικασία προκύπτουν αυτομάτως κάποιες συνέπειες, για την ιεραρχία τής εκκλησίας τής Ελλάδος. Σύμφωνα με το κανονικό δίκαιο, όποιος συλλειτουργεί με αφορισμένο, αφορίζεται αυτομάτως και αυτός. Οπότε, ή συμφωνεί η ιεραρχία με τον συγκεκριμένο αφορισμό, οπότε καλείται επειγόντως να απαγορεύσει την είσοδο στον μητσοτάκη σε όλους τούς ορθοδόξους χριστιανικούς ναούς, ή διαφωνεί, οπότε οφείλει να αναιρέσει τον αφορισμό και να καθαιρέσει τον ιερέα που τον επέβαλε αδίκως, συμφώνως προς την εκτίμησή της. Πλην όμως, η σιγή ιχθύος που ακολουθείται, αποσκοπεί να μετατρέψει τούς θεσμούς σε λαστιχάκι, ώστε να βολεύεται ο καθείς συνειδησιακά κατά το δοκούν, αρκεί να βαθαίνει η σήψη σε όλους τούς τομείς.

Δυστυχώς, παρά την όποια διάθεσή μου για την κατανόηση των ανησυχιών καθενός, δεν μπορώ να κατανοήσω τον αυξανόμενο τρόμο ενάντια στον ισλαμοφασισμό, εφόσον κουβαλάμε το φίδι στον κόρφο μας.


3. ΚΩΣΤΑΣ ΣΙΜΗΤΗΣ, Ο ΜΕΓΑΣ ΕΘΝΙΚΟΣ ΕΥΕΡΓΕΤΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ ΩΣ ΑΝΕΡΧΟΜΕΝΗ ΔΥΝΑΜΙΣ ΕΠΙΒΟΛΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΦΑΣΙΣΤΙΚΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ, ΠΟΥ ΘΑ ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΙΣΕΙ ΤΙΣ ΗΠΑ, ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΟΥΡΑΝΟΞΙΣΤΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΕΓΕΡΘΟΥΝ ΣΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΜΕΓΑΛΟΥΠΟΛΕΙΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟΦΟΡΩΝ ΦΟΒΕΡΗΣ ΙΣΧΥΟΣ, ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΟΥΝ ΜΕ ΤΟΝ ΕΡΧΟΜΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΠΑΚΙΣΤΑΝΩΝ ΕΙΔΙΚΩΝ, ΠΟΥ ΔΙΑΘΕΤΟΥΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΕΡΓΟΤΑΞΙΑΚΗ ΠΕΙΡΑ.

   Δεν υπάρχει η παραμικρή αμφιβολία, ότι το ΛΑΜΠΡΟΝ ΑΣΤΡΟΝ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ξεκίνησε να ορθώνεται το 2004, όταν ο πρωθυπουργός Κώστας Σημίτης είχε εξαγγείλει εν όψει των επερχόμενων Ολυμπιακών Αγώνων την ίδρυση των λεγόμενων ΕΘΝΙΚΩΝ ΜΠΟΡΝΤΕΛΩΝ. Δεν γνωρίζω επ' ακριβώς, βάσει συγκεκριμένων ποσών, το τρόπο με τον οποίον συνέβαλαν τα Εθνικά Μπορντέλα στην ανόρθωση τής ελληνικής οικονομίας, η οποία έκτοτε ανθεί όλο και περισσότερο. Αυτό όμως που μπορώ να πιστοποιήσω, πλήρης εθνικής υπερηφανείας και παλλόμενος ψυχικώς από την πρωτόγνωρο ηθική ανωτερότητα τού σπουδαίου αυτού ανδρός, είναι ότι τα Εθνικά Μπορντέλα ανταποκρίνονται πλήρως στα Ιδεώδη τού Ελληνικού Πνεύματος και ανύψωσαν το γόητρο και το ανάστημα τής χώρας διεθνώς, με βάση το ένδοξον ιστορικόν της παρελθόν, ανταποκρινόμενα στα Ολυμπιακό Γόητρο. Τα δυστυχή κοριτσόπουλα, που είχαν εισαχθεί τότε από Αφρικανικές χώρες και κατέκλυζαν τις οδούς πέριξ τής πλατείας Ομονοίας κατά τις μετά μεσονύκτιον ώρες, τα οποία για να εκμαυλίσει κάποιος σεξουαλικώς έναντι ευτελούς χρηματικής αμοιβής, δεν επαρκούσε να είναι πλήρως αποκτηνωμένος, αλλά έπρεπε η ψυχική του διαστροφή να βαράει κόκκινο, είμαι βέβαιος, ότι βοήθησαν αρκετούς ιθαγενείς, να περιορίσουν το ημερήσιο πλήθος τού αυνανισμού που αφήρμοζαν, σε αριθμό οπωσδήποτε μικρότερου τού δέκα.

  Την πιο ορθή παρατήρηση την έκανε πρόσφατα ο Κυριάκος Βελόπουλος προ ημερών από το βήμα τής Βουλής. “Αυτά που σάς λένε σχετικά με τούς 30.000 εργάτες γης, είναι όλα ψέματα”, αποκάλυψε. “Αυτές οι τριάντα χιλιάδες, θα πάνε να δουλέψουνε στο Ελληνικό, για τις κατασκευές τού Λάτση”, πρόσθεσε. Αυτός ο άνθρωπος διαθέτει πράγματι μια φοβερή οξυδέρκεια και θεωρώ, ότι σε τόσο προικισμένους ανθρώπους τούς αξίζει το δίχως άλλο, να ηγούνται κομμάτων τής βουλής. Στο Ελληνικό ετοιμάζεται η κατασκευή ενός τεράστιου συμπλέγματος μπορντέλων και καζίνων. Και Βελόπουλος κατάφερε να εντοπίσει έγκαιρα, βάσει τής υψηλής του πολιτικοποίησης, ότι η χώρα χρειάζεται πολλά, πάρα πολλά νέα μπορντέλα και πολλά, πάρα πολλά νέα καζίνα. Η ξαφνική ευμάρεια που κυριαρχεί στην χώρα, δεν μπορεί παρά να οδηγήσει τον κάθε μπάτσο, με τα 9 κατοστάρικα μισθό που παίρνει, για να ξυλοφορτώνει φουκαράδες, να ξοδεύει και δυο τρία κατοστάρικα στα μπορντέλα, αφού είναι ξεκάθαρο ότι τού περισσεύουν. Και ο μισθωτός, που τηγανίζει ψάρια για να φάει το παιδί του σε γράσο μηχανής, διότι δεν τού φθάνουν τα χρήματά του, για να αγοράσει ελαιόλαδο, εάν δεν πάει να ακουμπήσει μερικά ψωροχιλιάρικα στον τζόγο, τι θα καταλάβει από την ζωή σε τούτον τον ντουνιά; Το ερώτημα είναι, για ποιον λόγο κατασκευάζονται όλα αυτά τα μπορντέλα και καζίνα, αφού μετά τον εορτασμό των εγκαινίων τους, θα κατεβάσουν την επόμενη ημέρα ρολά, για να μην καταναλώνουν άσκοπα αναλώσιμα; Θα πρέπει να κατανοηθεί, ότι ο Λάτσης δεν είναι φυσικό πρόσωπο, αλλά σφραγίδα ενός ολόκληρου συρφετού διαπλεκόμενων και εγκληματικών κυκλωμάτων. Στην φάση που αναμένεται καταστροφή των δυτικών νομισμάτων, μαζικές πτωχεύσεις τραπεζικών κολοσσών και εκμηδενισμός των χρηματιστηριακών γραμματίων, με υποβιβασμό τής αξίας των χαρτονομισμάτων κάτω τής αξίας τού χαρτιού, επάνω στα οποία είναι αυτά τυπωμένα, δεν μπορεί παρά με βάση τις αυταπάτες των ελίτ, να παραμείνει ως μόνη ψευδής σανίδα σωτηρίας, αυτό που ονόμασαν οι γερμανοί „beton gold“. Τα κυκλώματα αυτά ελπίζουν, ότι μετατρέποντας τον τζίρο, που απέκτησαν παράνομα από εμπόριο ναρκωτικών, την πορνεία, τους εκβιασμούς, την παράνομη παροχή προστασίας και κάθε είδους εγκληματική δραστηριότητα, θα μπορέσουν μετατρέποντάς τον σε μπετά, να τον σώσουν, έστω κι αν η εκμετάλλευση και η μίσθωση των κατασκευών που θα προκύψουν, δεν έχει ελπίδες πραγματοποίησης στο επόμενο μέλλον. Ποιος ισχυρίστηκε ότι η ελπίδα πεθαίνει τελευταία; Τελευταία πεθαίνει η αδηφαγία, που προκύπτει από νοητική αγκύλωση, που επικαλύπτει μέχρι και τον τελευταίο πόρο των αδηφάγων πλεονεκτών αληταμπουράδων.

 

3. ΟΙ ΑΠΕΙΛΕΣ ΠΟΥ ΚΑΛΠΑΖΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΟΝΕΙΡΩΞΕΙΣ ΠΟΥ ΥΠΟΒΑΛΛΕΙ ΤΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ ΤΟΥΣ ΓΗΓΕΝΕΙΣ. 


Απειλή - Γνωμικά


   Σχεδόν πάντοτε, από αυτά που εξαγγέλλει η συστημική προπαγάνδα, ερμηνεύω ότι ισχύουν ακριβώς τα αντίθετα. Για να αποτιμήσουμε τα πυροτέχνημα τής εξαγγελίας τής νομιμοποίησης των 30.000 λαθρομεταναστών, (αφήνοντας το ανέκδοτο τής πρόσκλησης τού μισού εκατομμυρίου κατά μέρος, το οποίον στερείται πάσης σοβαρότητος) αρκεί να κάνουμε κάποιες απλές λογικές σκέψεις. Ας εξετάσουμε λοιπόν τα δεδομένα ένα προς ένα:

   1. Το μύθευμα ότι η Ελλάδα στερείται εργατικών χεριών, αποτελεί την πλέον χοντροκομμένη τερατολολογία. Αυτό το οποίον στερείται η Ελλάδα παντελώς είναι θέσεις εργασίας, με αποτέλεσμα το φάντασμα μιας φοβερής και ανεξέλεγκτης ανόδου τής ανεργίας για τούς γηγενείς να εξογκώνεται απειλητικά μέρα με την ημέρα. Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΣΤΕΡΕΙΤΑΙ ΠΛΗΡΩΣ ΟΙΝΟΜΙΑΣ, ΑΛΛΑ ΕΧΕΙ ΜΕΤΑΤΡΑΠΕΙ ΣΕ ΚΡΑΝΙΟΥ ΤΟΠΟ ΑΠΟ ΠΑΣΗΣΗ ΣΚΟΠΙΑΣ, με αποτέλεσμα πολύ σύντομα τεράστια μέρη τού πληθυσμού, να αντιμετωπίσουν στο μέλλον άμεσο πρόβλημα επιβίωσης. Με τους στοχευμένους εμπρησμούς των δασών έχει μετατραπεί η χώρα σε οικολογική χωματερή. Οι πλημμύρες τής Θεσσαλίας κατέστρεψαν την σημαντικότερη περιοχή παραγωγής αγροτικών και κτηνοτροφικών προϊόντων. Το κενό, που έχει προκύψει στον επισιτισμό τού εγχώριου πληθυσμού μπορεί να αντιμετωπιστεί μόνον με εισαγωγές; ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΠΟΙΑ ΑΝΥΠΑΡΚΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΑΠ¨Ο ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΩΣ ΣΥΡΡΙΚΝΟΥΜΕΝΗ ΔΟΜΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΛΗΡΩΘΟΥΝ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΕΙΣΑΓΩΓΕΣ; ΚΑΤΑ ΣΥΝΕΠΕΙΑ Η ΜΟΝΗ “ΛΥΣΗ” ΠΟΥ ΠΑΡΕΧΕΤΕ ΣΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΕΙΝΑΙ ΕΙΝΑΙ Η ΔΡΑΣΤΙΚΗ ΜΕΙΩΣΗ ΤΗΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗΣ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΗΣ ΑΥΞΗΣΗΣ ΤΩΝ ΤΙΜΩΝ ΤΩΝ ΤΡΟΦΙΜΩΝ.

   Η κατάσταση στην Ελλάδα μπόρεσε να σέρνεται στα πλαίσια μιας συνεχούς κατηφορικής εξέλιξης, για την πλειοψηφία των γηγενών, που δεν συμμετέχει στην διαδικασία τής διαπλοκής, στηριγμένη σε δυο δεκανίκια. Το ένα ήταν η σωρηδόν μετανάστευση των νέων σε χώρες τής δυτικής Ευρώπης και το άλλο ήταν μια πρακτική παροχών, που έγιναν την δυνατότητα σε κάποια λαϊκά στρώματα να κρατάνε τον λαιμό τους ίσα ίσα επάνω από την στάθμη τού συνεχώς ανερχόμενου νερού. Ενδιάμεσα όμως έχουν εκλείψει και τα δυο αυτά θλιβερά ημίμετρα, λόγω ότι η ευρωπαϊκές οικονομίες και κυρίως αυτή τής γερμανίας, που θεωρείται η ατμομηχανή τής ΕΕ. έχουν υποστεί μια χωρίς προηγούμενο καθίζηση, μέσω τής συμμετοχής τους στον πόλεμο τής Ουκρανίας. Η γερμανία αντιμετωπίζει ήδη τεράστιο δημοσιονομικό έλλειμμα, ενώ το ομοσπονδιακό δικαστήριο απαγόρευσε στην κυβέρνηση τον επί πλέον δανεισμό. Η κυβέρνηση τού συνασπισμού παραπαίει, ενώ η επιρροή τού ακροδεξιού AfD αναπτύσσεται ραγδαία. Με το αφήγημα τής υποτιθέμενης κλιματικής αλλαγής, που επιλέχτηκε ως κύριος μοχλός τής οικολογικής κατεδάφισης και επιβολής οικονομικού μαρασμού στην ευρώπη, γελάνε πλέον και οι πέτρες. Για την γερμανική κυβέρνηση δεν υπήρξε άλλη διέξοδος, από την επιβολή νέων φόρων στους αγρότες. Αποτέλεσμα ήταν να κατακλύσουν οι αγρότες με 10.000 τρακτέρ το Βερολίνο, απειλώντας, ότι εάν δεν καταργηθούν τα μέτρα αυτά, θα επιβάλλουν καταστάσεις χάους σε όλη την γερμανία, προκειμένου να εματαιώσουν την ολοκληρωτική καταστροφή τής αγροτικής οικονομίας.

  Αφού οι ευρωπαϊκές οικονομίες μετέτρεψαν σε σκραπ και οβίδες στον βρόντο όλα τα οικονομικά τους αποθέματα, βρίσκονται πλέον πλήρως αποκομμένες από τις πηγές παροχής ενέργειας στο χείλος επερχόμενης οικονομικής ασφυξίας. Η αποδολαροποίηση που επιβάλλουν οι BRICS θα οδηγήσει με μαθηματική ακρίβεια κατά τούς επόμενους μήνες στην πτώχευση των δυτικών τραπεζών και των χρηματιστηρίων τής δύσης. Το ερώτημα που τίθεται άμεσα, είναι από την στιγμή που ευρωπαϊκές χώρες αδυνατούν να αντιμετωπίζουν τα δικά τους ανερχόμενα οικονομικά αδιέξοδα, πού θα βρουν χρήματα να στηρίξουν τους ηρωινομανείς δουλέμπορους τού ελλαδικού καταστημένου, για να προωθήσουν τα σχέδιά τους, να οδηγηθεί η χώρα σε πλήρη ασφυξία.

  Σύμφωνα με την εκτίμησή μου βρισκόμαστε στο τέλος τής διαδικασίας λαθροεποικισμού τής ευρώπης και σύντομα θα ξεκινήσει η εκούσια επιστροφή των κυμάτων τής λαθρομετανάστευσης στις χώρες προέλευσής τους, από τις οποίες τούς έθεσαν σε κίνηση κυκλώματα, που πατρονάριζαν ευρωπαϊκές κυβερνήσεις. Ενώ δεν αποκλείω τα προσεχή χρόνια να λάβει χώρα μαζική μετανάστευση ευρωπαίων γκάσταρμπάιτερ προς το Ισλαμαμπάτ, το οποίον προφανώς θα έχει με τά την εξομάλυνση τής διεθνούς κατάστασης ρυθμούς ανάπτυξης πολύ μεγαλύτερους από αυτούς των ευρωπαϊκών χωρών, που όταν σταματήσει η καταλήστευση τού πλανήτη, δεν θα διαθέτουν πρώτες ύλες και πλουτοπαραγωγικές πηγές, ενώ η νοοτροπίας τους, τούς υποβιβάζει σε επιβλαβείς για την οικουμένη πλειατσικολόγους. Στις ευρωπαϊκές χώρες εκλέγονται πλέον στην μια μετά την άλλη δεξιές κυβερνήσεις, ενώ σε όλες σχεδόν τις χώρες θεσπίζονται πρόσφατα αυστηρά μέτρα ενάντια στην λαθρομετανάστευση. Αυτές οι ζυμώσεις δεν προέρχονται από αλλαγή νοοτροπίας των ευρωπαϊκών λαών, οι οποίοι εξακολουθούν να σταβλίζονται με κεκτημένη ταχύτητα στα ρυπαρά καθεστώτα, που έχουν εγκαταστήσει τα εωσφορικά κατεστημένα. Αυτές οι αλλαγές ΕΧΟΥΝ ΕΠΙΒΛΗΘΕΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΑΠΟ ΤΑ ΕΞΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΚΥΚΛΩΜΑΤΑ, ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠ¨ΑΡΧΟΥΝ ΠΙΑ ΟΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΙ ΠΟΡΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΘΝΟΤΙΚΗ ΑΛΛΟΙΩΣΗ ΤΩΝ ΕΥΡΩΠΑΪΚΩΝ ΧΩΡΩΝ ΜΕ ΑΛΛΟΓΕΝΕΙΣ, ΣΤΑ ΠΛΑΪΣΙΑ ΤΗΣ ΕΠΙΒΟΛΗΣ ΤΟΥ ΧΥΛΟΥ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗΣ, ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΤΗΝ ΑΠΑΞΙΩΣΗ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΥΠΟΣΤΑΣΗΣ ΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΒΟΛΗ ΤΟΥ ΑΡΜΑΓΕΔΩΝΑ.

  2. Αυτό που δεν αποκαλύπτουν τα ανεγκέφαλα, που ζωγραφίζουν τέρατα στούς τοίχους για τρομάξουν τούς αφελείς και να αποκρύψουν, ότι έχουν περάσει ήδη στην έσχατη φάση τού καθεστώτος που έχουν επιβάλλει, είναι ότι το μισό εκατομμύριο εκπαιδευμένων εργοταξιακών σούπερμαν, που εξήγγειλαν ότι δήθεν θα φέρουν από το Πακιστάν ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΙΤΙΣΤΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΕΓΑΣΤΕΙ. Δεν ερωτώ, τι σχεδιάζουν να δώσουν να φάνε σε αυτά τα εκατομμύρια εισερχόμενων πειναλέων, όταν η πλειοψηφία των ιθαγενών βρίσκεται στα όρια τής λιμοκτονίας. Αυτό που ερωτώ, είναι πού θα βρουν τα απαραίτητα χρήματα για το νερό, ώστε να αποτρέψουν στις τουαλέτες, που θα ουρούν τα εκατομμύρια των εισερχόμενων τα ούρα τους, που θα κατακλύσουν τα σπίτια και τις αυλές τους στα βόρεια προάστια, που κατοικεί η διαπλοκή; Αγόρασαν σωσίβια για τα παιδιά τους, που θα κολυμπάνε σε αυτά τα ούρα;

 

Der kleine Vampir · Literaturbüro OWL

 

 Δυστυχώς, το χαμηλότατο μορφωτικό επίπεδο των ιθαγενών, μέσω τού "εκπαιδευτικού σύστήματος" που επέβαλε η φασιστική μπότα και η πνευματική εφησύχαση που κυριαρχεί, οδήγησε στην πλήρη ευτυχία των εθνικών μπορντέλων τού κώστα σημίτη και στις λαμπρές προοπτικές των νέων μπορντέλων και καζίνων, που κατασκευάζονται από τον λάτση, με την δυναμική συμμετοχή ακατομμυρίων σούπερμαν από το Πακιστάν. Αυτό που δεν μάς εξήγησαν οι θιασώτες τής εγκατάστασης αυτής τής πολυπληθούς μετοικίσίας, είναι για ποιον λόγο θεωρούν οι μάζες των εργοαταξιακών κατασκευαστών τού Πακιστάν την ποιότητα ζωής στην Αθήνα καλύτερη από την ποιότητα ζωής στο Ισλαμαμπάτ, ώστε να επιθυμούν να αλλάξουν χώρα.

  Δεν υπάρχει αμφιβολία, ότι το φαινόμενο τής λαθρομετανάστευσης αποτελεί μάστιγα για τις χώρες εποικισμού. Αυτό που παραβλέπεται σχετικά, είναι η διπλού τύπου στρατηγική που εφαρμόζεται από το κατεστημένο. Από την μια μεριά έχει στηθεί ένα πλέγμα από ΜΚΟ, που επιχειρεί να εκτοπίσει από τούς ζωτικούς χώρους επιβίωσης τούς γηγενείς και να να τούς αντικαταστήσει με λαθρομετανάστες, μετατρέποντας τούς αυτόχθονες σε περιθωριοποιημένα στοιχεία μέσα στην ίδια τους την χώρα. Ταυτοχρόνως όμως, δίπλα στην πέμπτη φάλαγγα των ΜΚΟ έχει στηθεί μια εξίσου ύπουλη και κοινωνικά επικίνδυνη πέμπτη φάλαγγα από ρατσιστικές νεοναζιστικές συμμορίες, στις οποίες επιχειρείται να περάσουν πολιτικοφανείς κομματικούς μανδύες, ανοίγοντας με αυτόν τον τρόπο την χρηματοδότησή τους μέσω κρατικών παροχών. Στόχος αυτών των συμμοριών είναι να φανατίσουν επί ρατσιστικής βάσεως τούς γηγενείς πληθυσμούς, καλλιεργώντας την μισαλλοδοξία προς τους αλλογενείς, προωθώντας την πώρωση μέσα στις κοινωνίες, με βάση το “διαίρει και βασίλευε”. Τα ίδια κυκλώματα τού βαθέους κράτους και των μυστικών υπηρεσιών, που προωθούν τις ρατσιστικές συμμορίες, διοχετεύουν μέσα στις χώρες τζιχαντιστικά κυκλώματα, αποτελούμενα από φανατισμένους δολοφόνους, που έχουν αναπτύξει σφαγιασμούς στα διάφορα θέρετρα τού τζιχαντισμού και πωρωμένους ιμάμηδες, που προωθούν την ισλαμοφασιστική τύφλωση. Με αυτόν τον τρόπο επιχειρούν να φανατίσουν τούς λαθρομετανάστες ενάντια στους γηγενείς κατοίκους στις χώρες τού λαθροεπικοισμού, ώστε στα πλαίσια μια τεχνητής πόλωσης να επιβάλλουν το χάος, με στόχο το ολοκληρωτικό ξεχαρβάλωμα των κοινωνιών, για την επιβολή τού αρμαγεδόνα. Επικεφαλής αυτής τής συνωμοσίας στην Ελλάδα, είναι ο αρχηγός τής ελλαδικής χούντας “κωνσταντίνος μητσοτάκης”, που με την γνωστή ατζέντα τού “αντινατιβισμού”, που προωθεί κατ' εντολήν τού διεθνούς εωσφορισμού, είναι ορκισμένος εχθρός εναντίον των Ελλήνων και συστηματικός προξηνητής εμφυλιοπολεμικής ρήξης εντός τής κοινωνίας.

  Αυτό που με βρίσκει ριζικά αντίθετο, είναι το μίσος που επικρατεί σε μεγάλα τμήματα τής ελλαδίτικης πλέμπας εναντίον αλλοφύλων, οι οποίοι βρέθηκαν στην ελλαδική επικράτεια, χωρίς να απεργάζονται την παραμικρή συνωμοσία ενάντια στούς γηγενείς. Παρασυρμένοι από τα κυκλώματα αυτών που οργανώνουν τον χυλό τής παγκοσμιοποίησης, υποκινούμενοι από συμμορίες διακινητών, οι οποίοι τούς απέσπασαν τις τελευταίες οικονομίες για να τούς μεταφέρουν παράνομα στις χώρες εποικισμού, δίνοντάς τους ψευδείς πληροφορίες για τις καταστάσεις που επικρατούν εκεί, σχετικά με τις ανύπαρκτες ευκαιρίες που υπάρχουν για την οικονομική και κοινωνική τους αφομοίωση, βρέθηκαν εγκλωβισμένοι σε ξένες χώρες, χωρίς προοπτική και δυνατότητες διαφυγής, ενώ οργανωμένα κυκλώματα επιχειρούν να τούς στρέψουν στοχευμένα, προς παράνομες δραστηριότητες. Αρκετοί ανεγκέφαλοι στην Ελλάδα, που είναι θύματα τής κυρίαρχης προπαγάνδας, αλλά και τού δικού τους μπερδεμένου κομπλεξικού εσωτερικού κόσμου, νομίζουν ότι στο Πακιστάν έχουν στήσει ενέδρα εκατομμύρια φανατικοί ισλαμιστές, που σχεδιάζουν μαζικές εισβολές στην Ελλάδα, για να σφαγιάσουν τούς Έλληνες. Αυτό που παραβλέπουν τελείως στα πλαίσια τής νοητικής και τής ψυχικής τους τύφλωσης, είναι ότι μονίμως η Ελλάδα πλασάρεται από τα κυκλώματα των λαθροδιακινητών, ως ενδιάμεσος σταθμός προς την ευρώπη. Η πολιτική των “φίλων” και “συμμάχων” μας τής ΕΕ. είναι να εγκλωβίζονται αυτοί οι άνθρωποι στην Ελλάδα, με αποτέλεσμα να έχει προκύψει μια κατάσταση πλήρως εκτροχιασμένου χάους στην χώρα σε σχέση με την λαθρομετανάστευση. ΠΛΗΝ ΟΜΩΣ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΑΝ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΩΣΑΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΑΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΙΣΤΩΣ ΤΑ ΙΣΛΑΜΟΦΑΣΙΣΤΙΚΑ ΚΥΚΛΩΜΑΤΑ ΤΟΥ ΙΣΛΑΜΑΜΠΑΤ, ΑΛΛΑ ΟΙ ΚΟΚΟΤΕΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ, ΠΟΥ ΘΕΩΡΟΥΜΕ “ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥΣ”, “ΦΙΛΟΥΣ” ΚΑΙ ΠΙΝΟΥΜΕ ΝΕΡΟ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥΣ.

  Παρακολουθώντας εχθές κάποιο βίντεο ενός ιερέως με θέμα την μασονία, με σοκάρησε στην κυριολεξία η φράση που ξεστόμισε αυτός σε σχέση με την εξαγγελία τής εισόδου νέων μεταναστών από το Πακιστάν. Ο λεγάμενος, γενικότερα γνωστός για τις υβριστικές εκφράσεις, που χρησιμοποιεί μονίμως και που δεν αρμόζουν επ' ουδενί σε στόμα ιερέως, είπε χαρακτηριστικά, ότι “ετοιμάζονται να φέρουν τα χειρότερα σκατά στην Ελλάδα”. Για μένα είναι απορίας άξιον, πως κάποιος που ισχυρίζεται, ότι έχει επωμισθεί την διάδοση τού μηνύματος τής Αγάπης τού Ιησού Χριστού, μπορεί να εκφράζεται με τόσο ακραία εξευτελιστικό τρόπο σε βάρος συνανθρώπων μας. Αυτό που με τρομοκράτησε ακόμη περισσότερο, ήταν τα σχόλια σε αυτήν την ανάρτηση, με τα οποία πλήθιος ανθρώπων έριχναν ένα γλείψιμο άνευ προηγουμένου στον εν λόγω μπάρμπα. Η πλέμπα στην Ελλάδα διακατέχεται από μια έρπουσα φασίζουσα νοοτροπία, που έχει συμβάλλει αποφασιστικά να ξεπέσει η χώρα στο ναδίρ της κατάντιας της. Στην Ελλάδα έχει χαθεί σε σημαντικό βαθμό η αίσθηση τού μέτρου και η παραδοσιακή αξία τής φιλανθρωπίας, που χαρακτήριζε παλαιότερα τους Έλληνες. Αυτά έχουν αποκατασταθεί από φετιχισμό έναντι κάθε είδους αγιαστούρας, “πατριωτικές” κορώνες χωρίς το παραμικρό ουσιαστικό περιεχόμενο, κοινωνικό μίσος και μια αέναη τάση για ξεσάλωμα με κάθε δυνατό τρόπο. Η έξαρση τής οπαδικής βίας, η κορύφωση τής ενδοοικογενειακής βίας και τα αλλεπάλληλα φονικά, για τα οποία διαβάζουμε καθημερινά στις ειδησεογραφικές σελίδες, σηματοδοτούν την πλήρη κατάπτωση τής ελλαδικής κοινωνίας, που εμφορούμενη από τζάμπα μαγκιά κραδαίνει ακατάσχετα σημαιάκια, αρνούμενη να προβεί σε ενδελεχή ενδοσκόπηση και μετάνοια. Το ανύπαρκτο μορφωτικό επίπεδο, ο εγκλωβισμός σε νοητικά στεγανά και κομματικά σύνδρομα, η υποκατάσταση τής κοινωνίας των δυο φύλων από καλπάζουσα πορνεία και ομοφυλοφιλία και ο μόνιμος ξιπασμός, ότι είμαστε “πολιτισμένοι”, επειδή μάθαμε να ψελίζουμε λίγες εκφράσεις τής αγγλοσαξονικής αντιγλώσσας, μάς έχουν μεταφέρει σε ένα τελείως δυστοπικό σκηνικό, από αυτό που ορίζει η επίγνωση “ΣΤΗΝ ΗΣΥΧΙΑ ΕΔΡΑΖΕΤΑΙ Η ΔΥΝΑΜΙΣ”. Αρνούμαστε να συνετιστούμε, εμμένοντας στην αυταπάτη, ότι “η κόλαση είναι οι άλλοι”.

 

 ΤΟ ΘΕΜΑ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΙ ΠΡΟΣΕΧΩΣ ΣΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΜΕΡΟΣ

71 σχόλια:

ΚΩΣΤΑΣ-ΤΑΥΡΟΣ είπε...

https://video.xx.fbcdn.net/v/t42.1790-2/411152905_350059154308655_5870718687752478044_n.mp4?_nc_cat=105&ccb=1-7&_nc_sid=55d0d3&efg=eyJybHIiOjUxNCwicmxhIjo1NDYsInZlbmNvZGVfdGFnIjoic3ZlX3NkIn0%3D&_nc_ohc=ui84aP1wUT4AX_XoJeO&rl=514&vabr=286&_nc_ht=video-nrt1-2.xx&oh=00_AfD3N9BA1Y7oRrIuRVGzbrxomixtUEMhSfoEwFUoGvnieg&oe=658B0D45

ΜΕΧΡΙ ΚΙ Ο ΚΑΣΕΛΛΑΚΗΣ ΕΚΡΑΞΕ ΤΟΝ ΑΔΩΝΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΜΦΩΝΙΑ 500.000 ΠΑΚΙΣΤΑΝΩΝ.
ΤΩΡΑ, ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ: "ΝΑΙ, ΑΛΛΆ ΚΙ ΑΥΤΟΣ ΥΠΕΓΡΑΨΕ".
ΥΠΕΓΡΑΨΕ, ΑΛΛΆ ΓΙΑ 30.000 ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΟΥΝ ΣΕ ΧΩΡΑΦΙΑ. ΕΧΟΥΝ ΜΕΓΑΛΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΤΑ ΔΥΟ ΝΟΥΜΕΡΑ.

ΚΩΣΤΑΣ-ΤΑΥΡΟΣ είπε...

ΑΥΤΟΣ ΝΟΜΙΖΩ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Ο ΡΟΛΟΣ ΤΟΥ ΑΡΙΘΜΟΥ 500.000,
ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ 30.000.. "ΟΥΦ!"

Ανώνυμος είπε...

Νά αγιασει το στόμα σου και το χέρι σου φίλε μου,
Τράβα κι άλλο την κουρτίνα νά μπει φώς, έχει Ήλιο σήμερα!

"Το σύστημα, έχοντας διαπιστώσει όχι μόνον την πλήρη χρεωκοπία του, αλλά και ότι φτάνει το τέλος του, εφαρμόζει την μόνη έσχατη πρακτική που τού απομένει. ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΠΕΙΣΕΙ, ΟΤΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΤΑΥΤΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ."

Είδαμε τό φώς τό Αληθινόν!

botilastopelagos είπε...

@ ΚΩΣΤΑΣ-ΤΑΥΡΟΣ

Φίλτατε Κώστα,
στην συνέχεια θα αναφερθώ διεξοδικά και στην περίπτωση των 30.000, που θεωρώ ένα ακόμη συστημικό προτέσματα καπνού, με στόχο να συσκοτιστούν τελείως άλλες πρακτικές τού συστήματος, στην φάση που αυτό καταποντίζεται. Οι κίνδυνοι που εγείρονται στην τρέχουσα φάση για το σύστημα είναι τεράστιοι, διότι δεν καταρρέει κάποια τυχαία περιοχή τού συστήματος, αλλά η βάση του, άσχετα ότι αυτό δεν γίνεται εύκολα αντιληπτό. Για να αποτιμηθεί το συνολικό πλαίσιο των εξελίξεων και να αποκατασταθεί η εικόνα τους στο σύνολό της και σε λειτουργική βάση, αρμόζει να μην αντιμετωπίζονται οι εκάστοτε εξαγγελίες και πρακτικές του μεμονωμένα, αλλά να εξετάζονται αυτά σαν ένα ενιαίο οργανικό πλέγμα. Ποτέ το σύστημα δεν αντιδρά στις προκλήσεις που αντιμετωπίζει σπασμωδικά. Τουναντίον, προσπαθεί πάντοτε να στήσει μια δέσμη μέτρων, στην οποία κύριο ρόλο παίζει η εξαπάτηση και ο παρελκυσμός εντυπώσεων. Με αυτή την μέθοδο εξαγγέλλονται με βαρύγδουπο τρόπο κάποια πυροτεχνήματα, ώστε να καλυφθούν τα μέρη, όπου το σαπιοκάραβο μπάζει φουλ νερά και οι αντλίες του δεν επαρκούν πλέον για να περισώσουν τα ασυμάζευτα. Ειδικά με τα ενέσιμα δηλητήρια, στην συνέχεια με το ουκρανικό και τέλος με την πολτοποίηση τής Γάζας, το σύστημα έπαιξε τα ρέστα του, σε μια ύστατη προσπάθεια επιβίωσης, αναγκασμένο πλέον να πετάξει την μάσκα, με αποτέλεσμα να φανεί απροκάλυπτα η απέραντα τερατώδης μορφή του. ΕΠΑΙΞΕ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΕΧΑΣΕ. με αποτέλεσμα να προσπαθεί πλέον απεγνωσμένα να μαζέψει τα μπάζα του, πριν πλακώσουν οι άλλοι με τις μάνικες, για να τα σπρώξουν στον υπόνομο τής ιστορίας.

botilastopelagos είπε...

@ Ανώνυμον

Αγαπητέ αδελφέ,
οπωσδήποτε, μπορεί η ανάδειξις τού Αληθινού Φωτός, να μην συγκαταλλέγεται στις δυνατότητες ενός ιστολογίου. Όπως όμως ορθώς διαπιστώνεις, είναι δυνατόν να τραβήξουμε λίγο την κουρτίνα, ώστε να περάσει μέσα από την χαραμάδα λίγο φως, μέσα στο τσίρκο, που μάς έχουν εγκλωβίσει. Αυτή όμως η μικρή ποσότητα φωτός είναι επαρκής, για να καταρρεύσει το αφήγημα που μάς υποβάλλουν. Διότι, εισχωρώντας το φως στην αίθουσα των τεράτων, διαπιστώνουμε δυο βασικά πράγματα. Το πρώτο αφορά, ότι στα βαγόνια μέσα στα οποία είμαστε καθηλωμένοι και μάς περιφέρουν ανάμεσα στα τέρατα που γρυλίζουν, δεν είμαστε δεμένοι σε αυτά. Παραμένουμε εκεί μέσα με την συγκατάβασή μας, από τον φόβο μην μάς δαγκώσουν τα τέρατα, αποδεχόμενοι την σκλαβιά μας, για υποτιθέμενους λόγους επιβίωσης. Το δεύερο είναι, ότι το φως που εισχωρεί, μάς αποκαλύπτει ότι τα τέρατα είναι από καουτσούκ και ότι οι βρυχηθμοί τους προέρχονται από ένα μαγνητόφωνο τής πλάκας.
Αυτό που δεν μπορούμε να κατανοήσουμε στο τσίρκο, είναι οι πραγματικές μας δυνάμεις. Κάθε κοινωνία μπορεί να εκμηδενίσει το όποιο καταπιεστικό σύστημα μέσα σε διάστημα ημερών, εάν τα μέλη της εφαρμόσουν άρνηση σύμπραξης με αυτό. Εμείς όμως αρκούμαστε να φωνασκούμε, για να ξεσαλώνουμε, χωρίς ποτέ να αποτολμούμε σύγκρουση με το σύστημα, μέσω τής πλήρους άρνησής μας να συμμετέχουμε σε οτιδήποτε το αφορά. Έτσι στηρίζουμε τον κάθε λιμοκοντόρο, που υπόσχεται, ότι θα κάνει μερεμέτια κραδαίνοντας σημαιάκια και δόγματα, εντυπωσιασμένοι μόνιμα από τις σκηνοθεσίες με τα χρυσά κουμπιά και τα λοφία και παραμένοντας μια ζωή ουραγοί.

Ανώνυμος είπε...

Είμαστε διατεθειμένοι να πιούμε αυτό το πικρό ποτήρι;;;
Νά καταπιουμε το βιβλίο που είναι γλυκό, αλλά όταν κατέβει στο στομάχι είναι πικρό;;;
Νά τολμήσουμε να δούμε την πάσα Αλήθεια;;;
Νά τά βάλουμε με τά τέρατα;;;
Με τούς γίγαντες;;;
Ακόμα και με τόν Άρχοντα τού κόσμου τούτου;;;

Να ξυπνήσουμε* όι καθέυδοντες ;;;

2

Αναστασία είπε...


Χρόνια σου πολλά, φίλε Διονύση, με υγεία και δύναμη. Να χαίρεσαι τους αγαπημένους σου και να σε χαίρονται κι εκείνοι.
Το τελευταίο διάστημα, με όλα αυτά τα «απίστευτα» που διαπράττουν σαν αφιονισμένοι οι αξιολύπητοι υποτακτικοί του άτιμου αντίπαλου του Θεού και προαιώνιου εχθρού του Ανθρώπου, με ιδιαίτερο μένος εδώ στην Ελλάδα, έχω βρεθεί σε μια ιδιαίτερη και πρωτόγνωρη κατάσταση. Χωρίς φόβο, παρακολουθώ σαν θεατής μιας μακρόσυρτης ταινίας, την εργάρα που προβάλλεται με αποδέκτες και τα τρία πεδία της ύπαρξής μας, το υλικό, το ψυχικό και το πνευματικό. Σε αυτή την ταινία είμαστε θεατές, αλλά και πάσχοντα πρόσωπα του έργου. Λίγοι, όμως, το συνειδητοποιούν και ακόμα λιγότεροι γνωρίζουν καλά την ουσία του ρόλου τους, αλλά δεν μπορούν να τον παίξουν αποστασιοποιημένα (ως αποστασιοποίηση ή παραξένισμα, όριζε ο Μρέχτ τον κριτικό τρόπο ερμηνείας του ηθοποιού στα θεατρικά του έργα). Από μία εκ διαμέτρου διαφορετική οπτική, στα νεανικά μας χρόνια που συνέπιπταν με εκείνα της πρώτης περιόδου της μεταπολίτευσης, ο Κάρλος Καστανέντα προέτρεπε όσους από εμάς απείχαμε από κόμματα και από σαθρές πολιτικές ιδεολογίες, να είμαστε είτε ονειρευτές είτε κυνηγοί, όπου στη δεύτερη περίπτωση γίνεσαι ο εναργής και ενεργός παρατηρητής του εαυτού σου μέσα στο περιβάλλον που σου έχει οριστεί να δράσεις.
Αυτές οι σκέψεις μου έρχονται στο νου αυτές τις Άγιες ημέρες, όπου το κακό έχει αποθρασυνθεί και οι περισσότεροι άνθρωποι τριγύρω βρίσκονται σε κατάσταση εκτός ελέγχου και η επιθετικότητα έχει χτυπήσει κόκκινο. Έτσι, η ενεργός «ησυχία» είναι ίσως η καλύτερη επιλογή στάσης αυτή την εποχή που διανύουμε. Επιπλέον, για τους διαθέτοντες μαύρο ή κυνικό χιούμορ, αλλά και τους λάτρεις των μαύρων κωμωδιών , το έργο που προβάλλεται προκαλεί κάποιες φορές γέλιο μέχρι δακρύων, λόγω της απύθμενης βλακείας των θλιβερών «πρωταγωνιστών» του ερεβώδους μαριονετίστα….

Ανώνυμος είπε...

"άρνηση σύμπραξης"
Τού Χωροχρονικου Συνεχούς

Αλυσιδωτές Αντιδράσεις

ΚΩΣΤΑΣ-ΤΑΥΡΟΣ είπε...

Ομοσπονδιακός δικαστής απέρριψε αγωγή για την αφαίρεση του Τραμπ από το ψηφοδέλτιο σε άλλη πολιτεία

https://www.theepochtimes.com/us/federal-judge-rejects-lawsuit-to-remove-trump-from-ballot-in-another-state-5551742?utm_source=newsnoe&src_src=newsnoe&utm_campaign=rtbreaking-2023-12-22-1&src_cmp=rtbreaking-2023-12-22-1&utm_medium=email&utm_content=inactive&est=5L20UKUkrsQHXsn5l2IXqhNIvWG2pw1roKmTpnsh636TvER7ssxfdQPTWcOGpMHWilg%3D

CON είπε...

ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ΤΗΣ ΙΣΟΠΕΔΩΜΕΝΗΣ ΓΑΖΑΣ ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΝ ΝΑ ΧΤΙΖΟΥΝ ΤΑ ΙΣΡΑΗΛΙΝΑ ΛΑΜΟΓΙΑ.
ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΑ ΣΧΕΔΙΑ

https://www.commondreams.org/news/israel-settlements-gaza

ΚΩΣΤΑΣ-ΤΑΥΡΟΣ είπε...

Κολοσσιαίο ρωσικό project «τελειώνει» την Διώρυγα του Σουέζ

Η βόρεια Σιβηρία και το ρωσικό τμήμα του Αρκτικού Κύκλου μετατρέπονται σε ένα ατέλειωτο hub διεθνών μεταφορών που μειώνουν 2,5 φορές τον χρόνο μεταφοράς των εμπορευμάτων από την Κίνα στην Ευρώπη και αντίστροφα.

Η νέα διαδρομή θα συνδέσει την Ευρώπη με την Ασία σε μόλις 19 ημέρες, σε σύγκριση με τις 48 ημέρες που χρειάζονται σήμερα μέσω της Διώρυγας του Σουέζ.

https://www.pronews.gr/oikonomia/o-dromos-tou-pagou-allazei-ta-pagkosmia-geo-oikonomika-dedomena-kolossiaio-rosiko-project-teleionei-tin-dioryga-tou-souez/

ΚΩΣΤΑΣ-ΤΑΥΡΟΣ είπε...

https://www.bankingnews.gr/diethni/articles/712444/sok-o-zelensky-tha-exei-tin-tyxi-tou-mussolini-i-ceausescu-ta-gyrnane-oi-souidoi-nikaei-i-rosiki-arkoyda-proeidopoioyn-oi-kinezoi-oi-rosoi-etoimazontai

Τα πάντα για το ουκρανικό
ΟΠΩΣ ΤΡΕΧΟΥΝ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ,
από:
Douglas McGregor (Αμερικανό Συνταγματάρχη),
Joakim Paasikivi (Αντισυνταγματάρχη Σουηδικού Στρατού),
New York Times,
Washington Post,
Sohu (Κινεζικό μέσο ενημέρωσης),
Neue Zürcher Zeitung,
Soskin (Ουκρανό πολιτικό),
Bild,
Spiegel,
ειδησεογραφικό επιτελείο του bankingnews.gr

Ανώνυμος είπε...

Εύχομαι αυτές τις Άγιες μέρες νά μήν νιώθει κανένας μοναχός του.
Στην Γυναίκα που είναι εγκυμονούσα ευχόμαστε καλή Λευτεριά, να πάνε όλα κατ'ευχην,
Στην ίδια καί στο βρέφος,
Καλή Λευτεριά λοιπόν!

Ανώνυμος είπε...

Καλά Χριστούγεννα αγαπητέ Διονύση,καλά Χριστούγεννα Κώστα και σε όλους ακολουθούν το blog . Αγάπη,χαρά ομόνοια και δύναμη γιατί θα μας χρειαστούν.
Υ.Γ Δεν έχω σχολιάσει γιατί περιμένω να ολοκληρώσεις την ανάρτηση αγαπητέ Διονύση αλλά μέχρι στιγμής είναι "γροθιά στο στομάχι" κάτι που μας χρειάζεται για να ξυπνήσουμε αν δεν έχουμε ξυπνήσει ακόμα.

Ευρυδίκη

ΚΩΣΤΑΣ-ΤΑΥΡΟΣ είπε...

Μέρρυ Κρίστμας εβριμπάντυ !!!
:-)

ΚΩΣΤΑΣ-ΤΑΥΡΟΣ είπε...

Ευρυδίκη μου ευχαριστώ για τις ευχές κι ανταποδίδω!

Ελπίζω σε λίγες ημέρες μετά τις γιορτές να είναι έτοιμο καινούριο μπλογκ.
Εντωμεταξύ, θα ήθελα πολύ να σε γνωρίσω μέσω ημέηλ, ώστε να σε ειδοποιήσω κιόλας όταν ξεκινήσει το καινούριο μπλογκ.
Γράψε μου αν θέλεις εδώ: diodotos.k.t@gmail.com

Υγεία, ευπορία
και καλή Λευτεριά στην Ελλάδα μας!!!

ΚΩΣΤΑΣ-ΤΑΥΡΟΣ είπε...

ΥΓ.
Ευρυδίκη μου, θα συμφωνήσω ότι αυτό το άρθρο του αγαπητού μας Μποτίλια είναι "γροθιά στο στομάχι". Άλλά όχι μόνο.. Μετά την ανάρρωση του φαίνεται να τον διαπνέει άλλος αέρας, και είναι συναρπαστικό το υποχθόνιο χιούμορ που ενυπάρχει χαχα
Υποθέτω πως αυτή τη στιγμή είναι απασχολημένος με ανειλημμένες υποχρεώσεις, ίσως και λόγω εορτών, που δεν έχει συνεχιστεί το άρθρο.
Περιμένω, επίσης, με αγωνία.

Ανώνυμος είπε...

:-)

Ανώνυμος είπε...

Το φαινόμενο της ΠολυστασΊας

Έχει αναφερθεί ότι Άγιοι Άνθρωποι κατείχαν την δυνατότητα αυτή, εκ Του Αγίου Πνεύματος

Θέλω να αναφερθώ πάνω στο ζήτημα αυτό,
Η ΠολυστασΊα Του Αγίου Πνεύματος Εν Υπάρχει Πάνω και μέσα στης Λέξεις/εΛξεις Προσδίδοντας σέ αυτές πολλές διαστάσεις,

" Πνεύμα Θεού Επεφέρετο Επάνω τών Υδάτων"

ΎΔΩΡ με Ω Μέγα
ΥΔΡΟ με Ο μικρόν

ΥΔΡΟ Χ ΌΟ Σ
ΥΔΡΌ ΓΕ ΙΟΣ


Ανώνυμος είπε...

ολόκληρ/ΟΙ Άνθρωπ/ΟΙ
ΟΛΟΙ μας

https://youtu.be/Ito9TFayAWc?si=UkYMICV2LGVCfjrJ

ΚΩΣΤΑΣ-ΤΑΥΡΟΣ είπε...

Ευτυχώς δεν έχασα 48 λεπτά από τον χρόνο μου. Στα πρώτα 5 λεπτά το παράτησα το βίντεο με τη συνέντευξη Stranger στον Παντίδη. Κάτι που έχει ξανασυμβεί αρκετές φορές. Σε ποιο σημείο το παράτησα; Εκεί που ο "στρέιντζερ" γυρνάει και μας λέει ότι κάτι Πούτιν και Ερντογάν στέκονται σούζα όταν ακούν Great Reset...

Χρόνια Πολλά σε όλους!!!

botilastopelagos είπε...

Αγαπητόί φίλες και φίλοι,

εύχομαι σε όλους ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ.
Εχθές παρέμεινα κλεισμένος στο δωμάτιό μου, αποφεύγοντας επαφές με ανθρώπους, για να μην μεταδώσω το μικρόβιο, που ενώ περνάει ήδη, χρειάζεται ακόμη κάποια προσοχή. Υπό αυτήν την έννοια, είχα την αναγκαία ησυχία για να προχωρήσω την ανάρτηση, όμως η χθεσινή ημέρα ήταν μακράν η χειρότερη παραμονή Χριστουγέννων που έχω βιώσει μέχρι σήμερα. Μετά από πολλούς αιώνες για πρώτη φορά εφέτος δεν εορτάζονται τα Χριστούγεννα στην Βηθλεέμ, την πολή που γεννήθηκε ο Ιησούς Χριστός. Εκατομμύρια άνθρωποι στην Γάζα υποβάλλονται τις άγιες αυτές ημέρες σε ένα ξέφρενο βασανιστήριο τής πείνας, ενώ οι δυτικές κυβερνήσεις την έχουν κατσικωθεί στις στέγες των σπιτιών μας, καθισμένοι επάνω σε όπλα μαζικής καταστροφής και μάς λιδωρούν μαζί με τον βρυκόλακα νετανγιάχου και όλον τον οχετό τής κολάσεως, μέσα στην απέραντη αμηχανίας μας να αντιδράσουμε. Ταυτοχρόνως τα καθίκια τού ελλαδικού κατεστημένου μαζί με τούς κάθε είδους αλητήριους "ταγούς" προσποιούνται ότι εορτάζουν την γέννηση τού Ιησού Χριστού, μπεκροπίνοντας τα ξεράσματα τής βδελυγμίας. Σάς ζητώ συγγνώμη, που προς ώρας δεν είμαι σε θέση να πράξω κάτι άλλο, από το να βιώνω μια απέραντι θλίψη. Εχτές απέφυγα να γράψω, για να μην βαρύνω το πνεύμα τής ημέρεας με υπέρμετρα βαριούς χαρακτηρισμούς, τούς οποίους προσπάθησα σήμερα όσο μπορούσα να περιορίσω στα πλαίσια αυτού τού σχολίου. Κοιτάζοντας έξω από το παράθυρο εχθές και σήμερα καθόλη την διάρκεια τής ημέρας και τής νύκτας, δεν είδα να κινείται ούτε ένα αυτοκίνητο, ούτε ένας πεζός. Η φασιστική μπότα τού σιωνισμού και οι διεθνείς υπηρέτες της, κατάφερν να μετατρέψουν το χαρμόσυνο μήνυμα μια μεγάλλης γιορτής σε οικτιρμό χωρίς όρια. Δεν θα ήθελα να ήμουν ούτε ψίλος στον κόρφο τους, όταν φθάσει η ώρα τής πληρωμής.

Ανώνυμος είπε...

:-)

Ανώνυμος είπε...

Άνθρωπ/ΟΙ ολόκληρ/ΟΙ
ΌΛΟΙ μας

https://youtu.be/PoVCJmId5TU?si=Ieltgrn6KuVWWoBg

Ανώνυμος είπε...

Και εγώ Κώστα δεν το άκουσα όλο,γιατί τους έβαλε όλους στο ίδιο "τσουβάλι"

Ευρυδίκη

συναγελαζόμενος είπε...


-----------
Καί Ό ΣΙΔΗΡΟΔΈΣΜΙΟΣ Ηλίας Κασιδιάρης «Κόπρανο» έ;
Όμως, νά σέ ρωτήσω: διερωτήθης άμποτε έχεις ξαναδεί ΚΌΠΡΑΝΟ ΜΈ ΧΑΛΎΒΔΙΝΑ ΚΆΚΚΑΛΑ ωρέ μπάρμπα;

Σέ ρωτάω λοιπόν, έχεις κάνει αδίκως κατάδικος ΓΙΆ ΤΆ ΙΔΑΝΙΚΆ ΣΟΥ κι άν φυλακίστηκες έστω γιά μιά βδομάδα (ακόμη κι άν φυλακίστηκες Δικαίως;)....

Δέν θά σέ πάω στά παρακάτω σου, διότι δέν τραντάζομαι καθόλου ντίπ, απ' τό υβρεολόγιο πού στοχεύει πρός τό Θυμικό μου και βεβαίως τίς σεβαστές και καλοπροαίρετες -κατ' εμέ- Ψυχές, διότι -κουτσά στραβά- η "δική μας" Φυλακή έχει Προαυλισμό κατά τό δοκούν...

Ξέρεις (Δόξα τώ Θεώ, ξέρουν και κάνα δυό τρείς ακόμη), ανάμεσα στήν ακατάσχετη Ομοβροντία καί στόν ορυμαγδό λέξεων, προτάσεων κι εννοιών -σχεδόν πάντα σωστών- περνάνε καί οι "υδροθειούχες", φρονώ πως μέ αντελήφθης...
..κι έλεγα ρε σύ ο Τραχανάς, "τί σκατά μέ τραβάει κατά κάτου στόν, "απολύτως ήρεμο", εδώμερια Ωκεανό καί δέν μπορώ νά κολυμπήσω κι ούτε -έστω- νά φλοτάρω";....

Μάά'στα, μάα'στα, ΜΆΣΤΑ.... «ΓΙΟΥΡΊΚΑ ΜΆΪ ΜΠΡΆΔΕΡ!!!»
ΚΆΛΛΙΟ ΑΡΓΆ ΠΑΡΆ ΠΟΤΈ....
ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ ΠΟΛΎ ΓΙΆ ΤΌ "ΑΠΑΎΓΑΣΜΑ"!

συναγελαζόμενος είπε...

Καί μή χολοσκάς νά απαντήσεις...
ούτως ή άλλως, ΔΈΝ ξαναβουτάω στά "ήρεμα" Νερά σου.. όση Ψυχή μού'μεινε ΔΕΝ είναι γιά τά Σκυλόψαρα.

ΓΕΙΆ ΜΑΣ

συναγελαζόμενος είπε...

..κι έλεγα ρε σύ ο Τραχανάς, δεν κάνω μια βόλτα νά ρίξω μια "υδροθειουχα" και να φύγω; ούτως ώστε κάθε φορά που πλησιάζω να είναι γνωστή η μυρωδιά μου.

Ανώνυμος είπε...

Δίας Ιώ

'Επαφος

Στην Αρχαία ελληνική μυθολογία ο Έπαφος ή Άπις ήταν βασιλιάς της Αιγύπτου και γιος του Διός.
Ο Έπαφος ήταν γιος του Διός και της Αργείας Ιούς, συνεπώς αδελφός της Κερόεσσας.
Με τη σύζυγο του Μέμφιδα ή Κασσιόπεια έγινε πατέρας της Λιβύης και σύμφωνα με μερικές πηγές της Λυσιάνασσα. Μέσω των θυγατέρων του οι εγγονοί του με τον θεό Ποσειδώνα ήταν ο Βήλος, ο Αγήνορας ο Φοίνικας και πιθανόατατα ο Λέξεξ, ο μυθολογικός Βούσιρις ταυτίζεται με τον Βήλο. Σε άλλες εκδόσεις του μύθου καταγράφεται σαν πατέρας της Θήβης που απέκτησε με τον θεό Δία τον Αίγυπτο και τον Ηρακλή.
Με τις θυγατέρες του ο Έπαφος έγινε γενάρχης των "σκοτεινών Λιβύων", των "ψυχομένων Αιθιόπων" και των "υπόγειων και αδύναμων Πυγμαίων".
Το όνομα "'Επαφος" μεταφράζεται ως "επαφή" πιθανότατα πήρε το όνομα αυτό χάρη στο άγγιγμα του Διός.
Ο Έπαφος γεννήθηκε σύμφωνα με την παράδοση στο σπήλαιο Βοός στην Εύβοια ή σύμφωνα με άλλες πηγές στην Αίγυπτο, στις όχθες του ποταμού Νείλου αλλά μετά από πολλές περιπέτειες της μητέρας του.
Οι Κορύβαντες με εντολή της θεάς Ήρας που μισούσε την Ιώ επειδή τη βίασε ο Δίας φυγάδευσαν τον Έπαφο στη Συρία για να μην τον βρεί η μητέρα του. Η Ιώ ωστόσο κατέφυγε στη Συρία και τον βρήκε ενώ τον θήλαζε η σύζυγος του βασιλιά της Βύβλου.
Ο Στράβων επίσης γράφει ότι ο Έπαφος γεννήθηκε σε ένα σπήλαιο στην Εύβοια.
Ο Έπαφος ήταν σύγχρονος του θρυλικού του αντιπάλου Φαέθων, του γιου του θεού Ήλιου και της Κλυμένης. Ο Έπαφος πρόσβαλε άσχημα τον Φαέθωντα με τη φράση "Ψέματα σου λέει η μάνα σου. Δεν είσαι γιος του Ήλιου. Και το χειρότερο είναι πως ποτέ δε θα μπορέσεις να μάθεις ποιανού θνητού πατέρα είσαι γιος." Για τον νεαρό γιο της Κλυμένης η προσβολή ήταν αβάσταχτη, τον οδήγησε να πάρει το άρμα του πατέρα του και να πετάξει στον ουρανό να βρει τον πατέρα του με τα γνωστά θανατηφόρα αποτελέσματα. Η Ήρα εξακολουθούσε να είναι εξοργισμένη επειδή ο νόθος του συζύγου της κυβερνούσε ένα τόσο μεγάλο βασίλειο, τον οδήγησε στον θάνατο σε ένα κηνύγι.
Ο Ντέιβιντ Ρολ ταυτίζει τον Έπαφο με τον Φαραώ Άποφις.

Movement 1

Ανώνυμος είπε...

Ε Π Φ
α ο ς

Ανώνυμος είπε...

Παράλληλοι Άξονες
Επαφικά κενά

https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/1/16/DNA_orbit_animated.gif

Ανώνυμος είπε...

Movement 2*

Ωστηρια

Ονομάζονται τα κυλινδρικά εξαρτήματα που βρίσκονται σε επαφή με τους λοβούς του εκκεντροφόρου άξονα.

ΩσΤηΡΙΑ

Ανώνυμος είπε...

Movement 3

Ζεύγη βάσεων*

ΥΔΡΑ/ΥΛΙΚΆ ΩΣΤΗΡΙΑ

ΕΚΚΕΝΤΡΟΦΌΡΟΣ ΆΞΟΝΑΣ

4 ΧΡΌΝΟΙ*

ΚΊΝΗΣΗ

ΕΠΟΧΈΣ

ΝΟΥ ΚΛΕ ΙΝΗ
«νουκλεΐνη»

Η Βασική μονάδα του DNA — το νουκλεοτίδιο — αποτελείται από ένα σάκχαρο, μία φωσφορική ομάδα και μια αζωτούχα βάση. Το στοιχείο που μεταφέρει τις πληροφορίες είναι η βάση. Υπάρχουν τέσσερα (4) είδη βάσεων,
Αλυσίδες νουκλεοτιδίων συνδέονται μεταξύ τους και σχηματίζουν έναν απίστευτα μακρύ κλώνο DNA: Αν ξετυλιχθούν κι ενωθούν μεταξύ τους τα μόρια του DNA ενός και μόνο κυττάρου, το συνολικό μήος τους θα έφθανε σχεδόν τα δύο μέτρα ενώ το πλάτος του κώνου δεν θα ξπερνούσε τα 50* τρισεκατομμυριοστά του εκατοστού. Στα κύτταρα, τα μόρια του DNA αποτελούνται από δύο κλώνους που τυλίγονται ο ένας γύρω από τον άλλον, σχηματίζοντας μια δομή που θυμίζει στριμμένη σκάλα, τη φημισμένη διπλή έλικα. Οι πλευρές της σκάλας αποτελούνται από μόρια σακxάρων και φωσφορικές ομάδες. Tα «σκαλοπάτια» σχηματίζονται από ζεύγη βάσενω (μια βάση από κάθε κλώνο). Ένα αξιοσημείωτο γνώρισμα του DNA είναι ο τρόπoς με τον οποίο συγκρατούνται οι βάσεις: η Α ζευγαρώνει μόνο με την Τ και η G μόνο με την C. Αυτά τα ταιριάσματα ονομάζονται «ζεύγη βάσεων» (base pairs).

Η γραμμική ακολουθία των βάσεων κατά μήκος ενός κλώνου DNA αντιπροσωπεύει την αλληλουχία του. Το μέγεθος του γονιδιώματος ενός οργανισμού συνήθως δηλώνεται με το συνολικό αριθμό των ζευγών βάσεων: Το ανθρώπινο γονιδίωμα περιέχει 3 δισεκατομμύρια ζεύγη.

Δίδυμοι
*50-50
Δαναός-Αίγυπτος

Ανώνυμος είπε...

Νέα Διαθήκη
Και
Όι Παρεμβάσεις Του Θεού


https://www.youtube.com/live/dWKAG3zfgHk?si=ehczZPecjI1B6VyA

συναγελαζόμενος (ένα + δύο+τέταρτος) είπε...


Αμά τί κόπρανα οι Κασιδιάρηδες...
https://www.youtube.com/watch?v=32-hWZ0J97A
Σκέτη βρόμα το κόπρανο, νά μιλάει έτσι αισχρά στους Ευγενείς αυτούς Κυρίους
https://www.youtube.com/watch?v=Gq0exdx368s

1+1=2 είπε...

Μέρες δοκιμασίας έρχονται, για όλους, ελπίζω το ρεμπελο* να μην είμαστε εμείς ,στα δύσκολα θα φανεί η στόφα τού καθενός μας, δεν περισσεύει κανείς Έλληνας, μείνετε ενωμένοι κάτω από την Σημαία, τα πρόσωπα έπεσαν, τά σύμβολα όχι.
Ζήτω η Ελλάδα
Ζήτω η Πατρίδα

συναγελαζόμενος δλδ είμαι και εγώ ένας από αυτούς που αρμεγουν την παχιά αγελάδα που την λένε Ελλάδα δυο και δυο και άλλα δυο και δυο και οχτώ δεκάξι είπε...

Βέβαια, θά μου πεις, ποιος νά σκεφτεί αυτά τα απλά πράγματα, δηλαδή ποιοί είναι το χόρτο που τρώει ή αγελάδα ελευθέρας βοσκής;
Βουτάμε τό τσουρέκι μέσα στο γάλα;
Το μελομακάρονο;
Τόν κουραμπιέ;
Ρέ κάτι Βαθέα Νοήματα

συναγελαζόμενος είπε...

Καί μή χολοσκάς νά απαντήσεις...
ούτως ή άλλως, ΔΈΝ ξαναβουτάω στά "ήρεμα" Νερά σου.. όση Ψυχή μού'μεινε ΔΕΝ είναι γιά τά Σκυλόψαρα.

ΓΕΙΆ ΜΑΣ

Ανώνυμος είπε...

Movement 4

ΩσΤηΡΙΑ
σΩΤηΡΙΑ

συναγελάζων (όμενος1,2,3,4) είπε...

κι άν είπαμε καί κάτι...ψωμί κι αλάτι
https://www.youtube.com/watch?v=TrC1jaSwTAI

ΖΉΤΩ ΤΌ ΈΘΝΟΣ ΖΉΤΩ Ό ΣΤΡΑΤΌΣ

1+1=3 είπε...

Μπαγλαμαδακια και Κανονακια
Ααα
Σμύρνα και Αρώματα

ΚΩΣΤΑΣ-ΤΑΥΡΟΣ είπε...

Γουστάρω ΠΟΛΥ την εξέλιξη του κειμένου. Παλιά σού έλεγα φίλε Διονύση ότι θα είχες καθαρότερη εικόνα και αντικειμενικότερα συμπεράσματα αν ζούσες μονίμως στην Ελλάδα όπως εμείς. Τώρα όμως.. εικάζω το αντίθετο. Στο Βερολίνο διατηρείς το νου σου καθαρότερο και η ψυχραιμία που απαιτείται βρίσκεται στα σωστά επίπεδα. Πράγμα δύσκολο για εμάς εδώ, που με χίλια ζόρια προσπαθούμε να μην χάσουμε την πρέπουσα νηφαλιότητα ώστε να μην πέσουμε θύματα του δίπολου που προωθείται από το εγχώριο σύστημα Κούλας, δηλ. αριστερίζων ανθελληνισμός και από την άλλη Η ΠΑΓΙΔΑ (ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΤΗΝ ΠΕΣΟΥΝ) του ακραίου εθνικιστίζοντος θερμοκεφαλισμού/ανεγκεφαλισμού.

--------------------

Έχω πολλές ενστάσεις στα βίντεο του Μάριου, στο παρακάτω όμως συμφωνώ σε όλα.
https://www.youtube.com/watch?v=dAUmYIhLD_s&t=315s

---------------------

"Συναγελαζόμενε" όλο μάς χαιρετάς και όλο εδώ είσαι..

ΚΩΣΤΑΣ-ΤΑΥΡΟΣ είπε...

Ως συνέχεια του προηγούμενου σχολίου μου,
θα σού έλεγα φίλε Διονύση.. "Κάτσε εκεί που είσαι" και άσε την "ξανά και χωρίς λόγο μασκοφορεμένη" ραγιαδογραικία. Κάποιοι λίγοι που είμαστε εδώ, έχουμε ήδη αρχίσει να κονταροχτυπιόμαστε με ρουφιάνους, με λύκους που φοράνε γούνα προβάτου και με ανεγκέφαλους πάσης φύσεως σε όλο το χρωματικό φάσμα από το κόκκινο έως το μαύρο. Τα πράγματα θα χειροτερέψουν, αλλά θεωρώ πως από Φεβρουάριο αρκετοί τυφλοί θα αρχίσουν να βρίσκουν το φως τους (εν αντιθέσει με το φαΐ που δεν θα βρίσκουν ούτε στα σκουπίδια). Από άνοιξη να αρχίσεις να σχεδιάζεις επάνοδο στην πατρίδα. Όχι πιο πριν. Σε χρειαζόμαστε εκεί, να είσαι ασφαλής, γιατί ανθρώπους σαν εσένα χρειαζόμαστε για την πάσης φύσεως ανοικοδόμηση.

ΚΩΣΤΑΣ-ΤΑΥΡΟΣ είπε...

Και μια χαριτωμενιά για χαλάρωση:
https://kanenazori.com/2023/12/27/ekswghinoi_kybernoyn_ipa/

ΚΩΣΤΑΣ-ΤΑΥΡΟΣ είπε...

Ω ναι!!!!! Σε αυτό συμφωνώ:
ΖΉΤΩ ΤΌ ΈΘΝΟΣ ΖΉΤΩ Ό ΣΤΡΑΤΌΣ (φτάνει να είναι ετοιμοπόλεμος και να προστατεύσει τους Έλληνες από έξωθεν κι έσωθεν εχθρούς)

Ανώνυμος είπε...

" Στην Ησυχία Εδράζεται η Δύναμις" (με Ιώτα)

Δύναμης (με Ήττα )
Η λέξη Δύναμης έχει 7 γράμματα, το 7 κατά σειρά γράμμα στο Αλφάβητο είναι το Η ,
Η λέξη* Δύναμης κρύβει μέσα της την ουσία της Προσευχής,
Τά δύο* πρώτα γράμματα (ΔΥ) συνάμα με το έυβδομο (Σ)
Συντελούν τό ΔΥΣ
Το 3(Ν) το 4(Α) το 5(Μ) και το 6(Η)
Συντελούν την Επικύρωση της Προσευχής, Αμφίδρομα,
Ν Α Μ Η/Α Μ Η Ν

ΔΥΣ ΑΜΗΝ ΑΜΗΝ

ΚΩΣΤΑΣ-ΤΑΥΡΟΣ είπε...

Δείτε και αυτό - πληρέστερη εικόνα:

https://www.youtube.com/watch?v=TnSPyeXt8Ns

Ανώνυμος είπε...

https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQ9hkcpSaIpKb8Oc7M3XZFw7GDe8vawIfEOfg&usqp=CAU

Ανώνυμος είπε...

Ή Αντήχηση της Ησυχίας

ΚΩΣΤΑΣ-ΤΑΥΡΟΣ είπε...

Αγρότες και φορτηγατζήδες,
πανεθνική απεργία στη Γερμανία
8 έως 15 Ιανουαρίου
8 ημέρες απεργία..Γερμανία τετέλεσθαι...

Ανώνυμος είπε...

Η Αντήχηση της Ησυχίας

Τής τελευταίες ημέρες παρατηρώ τίς ευχές που μοιράζονται, και όλες είναι με καλή πρόθεση, δεν αντιλέγω, όμως, τά αποτελέσματα κάθε χρονιάς που πέρασε δείχνουν ότι οι ευχές δεν εισακούονται, και υπάρχουν πολλοί λόγοι για αυτό, ένας βασικός λόγος είναι ό τρόπος που συντάσσονται όι λέξεις της Ευχής, το ακαθόριστο παραμένει ως έχει, ό πολύς κόσμος δεν γνωρίζει όχι μόνο Τόν Νόμο της Έλξης μέσω των κατάλληλων λέξεων, αλλά και ότι είναι αυτός που δύναται να δημιουργεί πραγματικότητα.
Ένα απλό (Χρόνια πολλά)
δεν φτάνει , για εμάς, φτάνει όμως για άλλους* που συμπληρώνουν πάνω στην μισή* ευχή μας.
Το θέμα της Αντήχησης εκτός από την έννοια της αυτή καθ' αυτή έχει και άλλη έννοια, Ανώτερη.
Όι κραδασμοί αντηχούν στην Ύλη, και αυτό Συντελείται μέσα στην Ησυχία.
....

ΚΩΣΤΑΣ-ΤΑΥΡΟΣ είπε...

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΑΦΘΟΝΙΑ

Ανώνυμος είπε...

Είχαμε για χρόνια, πολλά χρόνια ελεύθερα, να τρώμε και να πίνουμε άφθονα ότι γουσταρε ή ψυχή μας, και τό αποτέλεσμα είναι ότι χάνουμε την Υγιεία μας.
Νους υγιής,
Η μόνη αληθινή Ελευθερία προέρχεται από τόν νου μας και την Υγιή σκέψη μας,
Και αυτό προϋποθέτει την Ησυχία για να συντονιστεί ό Νους.

ΚΩΣΤΑΣ-ΤΑΥΡΟΣ είπε...

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ, ΑΦΘΟΝΙΑ ΚΑΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΔΙΑΎΓΕΙΑ

Ανώνυμος είπε...

Άν έγραφες το ακριβώς αντίθετο της Ευχής που έγραψες τώρα, ποια από τις δύο θεωρείς ότι δύναται να υπερισχύσει το 2024 ?

ΚΩΣΤΑΣ-ΤΑΥΡΟΣ είπε...

ΕΥΤΥΧΕΣ ΤΟ ΝΕΟΝ ΕΤΟΣ
ΜΕ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ, ΥΓΕΙΑ, ΑΦΘΟΝΙΑ ΚΑΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΔΙΑΎΓΕΙΑ !!! (ΜΕ ΤΡΙΑ ΘΑΥΜΑΣΤΙΚΑ ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΟΥΝ "ΕΙΣ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΤΡΙΑΔΟΣ")

Ανώνυμος είπε...

Το κατέβασμα της ασφάλειας

Ανοιχτό - κλειστό
On - Off
Offer

Ανώνυμος είπε...

Καλή πρωτοχρονιά αγαπητέ Διονύση,καλή πρωτοχρονιά Κώστα και σε όλους.Νομίζω ότι το 2024 θα συνδεθεί με τους αριθμούς και με τη σωστή κατανόησή τους αλλά και με την επιβίωσή μας,με τα κτίρια και με τις κατασκευές.Απο το 1989 μέχρι το 2011 έζησα όλη την άνοδο της οικοδομής και των κατασκευών,των μεγάλων έργων γιατί εργαζόμουν σε μεγάλη επιχείρηση ηλεκτρολογικού υλικού και τιμολογούσα έργα της Hochtief(αεροδρόμιο) αλλά και έργα που αφορούσαν τους Ολυμπιακούς αγώνες και για την ακρίβεια υπερτιμολογούσα για να παίρνουν μίζες αυτοί που μας έδιναν τα έργα . Όταν έκοβαν τις επιταγές για τα έργα την ημέρα της πληρωμής δύο άτομα εμφανίζονταν και πήγαιναν στην τράπεζα μαζί με τον εκπρόσωπο της επιχείρησης για να πάρουν τα χρήματα που είχαν συμφωνήσει.Κάποια στιγμή είπα την άποψή μου για αυτό ίσως επειδή ήμουν ήδη δεκαπέντε χρόνια και μου είπε ότι το σύστημα λειτουργεί έτσι και πως πιστεύεις ότι μπορώ να πληρώνω πενήντα πέντε άτομα.Το 2008 η επιχείρηση έκλεισε και δούλεψα σε άλλη επιχείρηση που είχε την ίδια τύχη μέχρι το 2011 και τότε έκλεισε αυτός ο κύκλος για μένα και πλέον βρίσκομαι σε άλλο κλάδο και εδώ απαντάω στον φίλο που έγραψε πριν λίγες μέρες για τους Αλβανούς που αγοράζουν σπίτια,ότι μέχρι το 2008 οι περισσότεροι κατασκευαστές που ερχόμουν εγώ σε επαφή ήταν Έλληνες,όμως μετά την πτώση της οικοδομής οι Αλβανοί έγιναν κατασκευαστές και αγοράζουν τα πάντα.Δεν έχω βρεθεί σε άλλη επιχείρηση που να είχε ημερήσιο ταμείο 275,000 ευρώ και ούτε νομίζω ότι θα το ξαναζήσω.
Καλή χρονιά σε όλους και εύχομαι να πάνε όλα καλά και Κώστα σου εύχομαι τα καλύτερα για το νέο μπλογκ, γιατί ήσουν μαζί μας σε πολύ δύσκολες στιγμές τα προηγούμενα χρόνια.

Ευρυδίκη

ΚΩΣΤΑΣ-ΤΑΥΡΟΣ είπε...

Ευρυδίκη μου, αγαπητοί συνσχολιαστές
ΚΑΙ ΟΙΚΟΔΕΣΠΟΤΑ ΔΙΟΝΥΣΙΕ,
εύχομαι (εκτός των προλεχθέντων ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ, ΥΓΕΙΑ, ΑΦΘΟΝΙΑ ΚΑΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΔΙΑΎΓΕΙΑ) επίσης.. Αγάπη, Δημιουργία, Προκοπή, Επιτυχίες, και Χαρές
για το νέο έτος !!!

ΚΩΣΤΑΣ-ΤΑΥΡΟΣ είπε...

ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΕ, Η ΡΩΣΙΑ ΕΚΑΝΕ ΜΊΑ ΣΦΟΔΡΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ ΣΕ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥΣ ΣΤΟΧΟΥΣ.
Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΟΥΚΡΑΝΙΑΣ ΗΤΑΝ ΆΝΑΝΔΡΗ. ΣΚΟΤΩΣΕ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 20 ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΣΕ ΚΑΤΟΙΚΗΜΕΝΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ, ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ BELGOROD.
Η ΡΩΣΙΑ ΘΑ ΤΗΝ ΤΙΜΩΡΗΣΕΙ ΣΚΛΗΡΑ.
Scott Ritter (Πρώην CIA): Η Ουκρανία θα καταστραφεί το 2024, οι τρομοκρατικές επιθέσεις των Ουκρανών θα είναι μοιραίες - Sergei Lavrov (ΥΠΕΞ Ρωσίας): Μονόδρομος τα αντίποινα στους εγκληματίες του Κιέβου, τρομοκράτες οι Ουκρανοί.

https://www.bankingnews.gr/diethni/articles/713508/i-oukrania-tha-isopedothei-to-xtypima-ton-oukranon-sto-belgorod-tha-ferei-katastrofika-antipoina-to-telos-tha-einai-moiraio

Ανώνυμος είπε...

Αρχηγού Παρόντος,,,

2×24
4+8

Θα φτάσουν οι δείκτες,
Το Χέρι Του Θεού θα πέσει βαρύ,
Όι Στρατοί θα μείνουν ξυπόλητοι,
Όι μεγάλες επιγραφές θά γίνουν μικρές υπογραφές.

Ανώνυμος είπε...

ΕΥΗΧΟΟΣ
Με δύο ο ο μικρόν

Ανώνυμος είπε...

3×Π=240

Π οΠως λέμε ΠΥΡ

Δηλαδή

Ένα Ι ώτα πού καλύπτεται με μια "ορίζοντα" γραμμή και γίνεται
Γ αμμα
Έπειτα άλλο ένα Ιώτα εφάπτεται στόν ορίζοντα του Γάμμα,

Ι
_

Γ

Ι

Π

Η

Στην ουσία είναι μια άνωση στόν ορίζοντα, τού
'Η λιου

10+3+10+80+8=ΙΙΙ

Ανώνυμος είπε...

" Το Όρος της Ησυχίας"

https://www.youtube.com/live/gZvy-doUFhs?si=b4p5IlZ26g7KsvJw

Ανώνυμος είπε...


Έεε...αυτό θά πεί Στύψιμο της Λογικής καί Ισοπέδωση της Νοημοσύνης,
τής Ψαγμένης Πελατείας εντός τού Καταστήματος!...
(ΣΚΆΣΤΕ ΠΛΗΒΕΊΟΙ ΚΑΊ ΚΟΛΥΜΠΆΤΕ - ΣΤΌ ΒΆΘΟΣ ΚΉΠΟΣ)

---------------------

Την πιο ορθή παρατήρηση την έκανε πρόσφατα ο Κυριάκος Βελόπουλος προ ημερών από το βήμα τής Βουλής. “Αυτά που σάς λένε σχετικά με τούς 30.000 εργάτες γης, είναι όλα ψέματα”, αποκάλυψε. “Αυτές οι τριάντα χιλιάδες, θα πάνε να δουλέψουνε στο Ελληνικό, για τις κατασκευές τού Λάτση”, πρόσθεσε.

[[[Αυτός ο άνθρωπος διαθέτει πράγματι μια φοβερή οξυδέρκεια και θεωρώ, ότι σε τόσο προικισμένους ανθρώπους τούς αξίζει το δίχως άλλο, να ηγούνται κομμάτων τής βουλής.]]] !!!!!!!
Στο Ελληνικό ετοιμάζεται η κατασκευή ενός τεράστιου συμπλέγματος μπορντέλων και καζίνων.
[[[Και ο Βελόπουλος κατάφερε να εντοπίσει έγκαιρα, βάσει τής υψηλής του πολιτικοποίησης,]]]!!!!!!!!
ότι η χώρα χρειάζεται πολλά, πάρα πολλά νέα μπορντέλα και πολλά, πάρα πολλά νέα καζίνα.
------------

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ! ΈΚΑΝΕ ΞΑΣΤΕΡΙΆ!!!!
ΑΝΆΜΕΣΑ Σ'ΤΆ ΔΥΣΏΔΗ ΚΌΠΡΑΝΑ ΕΦΎΤΡΩΣΕ ΚΑΊ Ό ΕΥΩΔΙΑΖΩΝ ΑΝΘΌΣ ΚΥΡΙΑΚΌΣ!!!
https://www.youtube.com/watch?v=R3beoujryKc
...Δεν μας χέζεις ρε Νταλάρα;....

Ανώνυμος είπε...

Νουκλεος

https://youtu.be/c0iXxYxUNe0?si=VIB8w9yJINTNHyr2

Ανώνυμος είπε...

Κάποια σημεία μαρτυρούν
"--------------------*"
Αλλά μάλλον θα ξέχασες να βάλεις υπογραφή.
Ούλοι παιδιά είμαστε.

Σαμποιόμοιάζης είπε...

Θές καί αυτόγραφο Κύριος;...με αφιέρωση τό βάζω ή όχι;
+++++++++++++++
Εδώ που τά λέμε, Αφού σάν γνήσιον ΣήνσΚόννερυ που είσαι, βλέπεις πίσω από τις παύλες...
Θα μού πείς και μένα σάν "τί" κολλάει, γιά νά κολλήσω ένα λίγο αργότερα;
==============
Στό μεταξύ, για τά δυσώδη Κόπρανα τού κασιδιαρέους και τό Άξιον, Οξυδερκές Άνθος που ανέλπιστα φύτρωσε και ευωδιάζει ανάμεσά τους, έχετε νά πείτε κάτι τί, φίλοι μου ομόγλωσσοι καί σαφώς "wannabe" χειραγωγοί εκστίκτων και ολιγοφρενών (δέν είναι όλοι) πλεμπαίων;...
***************
Ή θά σάς αποπέμψει η bergmann cord καί θά μείνετε μέ τήΓκαράφλα;;;...
€€€€€€€€€€€€€€€€
Ρέ Πατριώτες, ΈΝΑΣ Παντελονάτος παλεύει Μονάχος στό έσω Μπουντρούμι και είναι ΕΛΕΎΘΕΡΟΣ (ενώ εμείς είμαστε Σκλάβοι καί υποπόδια στό έξω Μπουντρούμι), ο εδώ Μαγαζάτωρ τόν (μάς) εξυβρίζει μέ Μίσος καί σύ μου λές γιά αυτόγραφα...
°°°°°°°°°°°°°°
ΤΑ ΘΕΡΜΑ ΜΟΥ ΣΥΓΧΑΡΗΤΉΡΙΑ! ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΌΝΟΥ ΦΟΥΝΤΟΥΝΙΑ!!!

Ανώνυμος είπε...

Ζήτω συγνώμη μάλλον παρεξήγησα, για το όνομα τί κολλάει δεν ξέρω, ξέρω όμως ότι κολλάει ο ιστός.
Νιώθω ότι με τρόμαξες λίγο.

Ανώνυμος είπε...

Κύκλοι μέσα σε Κύκλους
ΠλεγμέΝους με Ιστό Ρ ΙΑ

Ο ιστός της αράχνης είναι ένα τέχνεργο, άν καλύψεις μια σφαίρα με τόν ιστό της θά δεις ότι το κέντρο του ιστού σημαδεύει τόν Βόρειο Πόλο .
Ομοίως με τον χάρτη του
Ο Η Ε,
70 8 5
83
11
2

Κάθε άγγιγμα πάνω στόν ιστό μεταφέρει ένα σήμα προς το κέντρο.

https://commons.wikimedia.org/wiki/File:UN_emblem_blue.svg

Στον Ο Η Ε υπάγονται 193 κράτη μέλη.


Εκτός από τα κράτη μέλη, υπάρχουν και δύο μη μέλη κράτη μόνιμοι παρατηρητές: η Αγία Έδρα και το Κράτος της Παλαιστίνης.

Η Αγία Έδρα έχει κυριαρχία στο κράτος της Πόλης του Βατικανού και διατηρεί διπλωματικές σχέσεις με άλλα 180 κράτη. Είναι κράτος παρατηρητής από τις 6 Απριλίου 1964, και έχει όλα τα δικαιώματα ενός πλήρους μέλους εκτός από το να ψηφίζει, από την 1 Ιουλίου 2004.

Η Ελβετία από παρατηρητής εντάχθηκε ως κράτος μέλος τό 2002.

Ο Οργανισμός Ηνωμένων Εθνών (Ο.Η.Ε.), γνωστός στην καθομιλουμένη ως Ηνωμένα Έθνη, είναι διεθνής οργανισμός παγκόσμιας εμβέλειας μεταξύ των κρατών του κόσμου του οποίου ο σκοπός είναι η διατήρηση της διεθνούς ειρήνης και ασφάλειας, η ανάπτυξη φιλικών σχέσεων μεταξύ των εθνών, η επίτευξη διεθνούς συνεργασίας για την επίλυση διεθνών προβλημάτων, και το κέντρο εναρμόνισης των ενεργειών των εθνών για την επίτευξη κοινών σκοπών.[1] Είναι ο μεγαλύτερος διεθνής οργανισμός στον κόσμο.[2] Η έδρα του ΟΗΕ βρίσκεται στην πόλη της Νέας Υόρκης και έχει άλλα κεντρικά γραφεία στη Γενεύη, στο Ναϊρόμπι, στη Βιέννη και στη Χάγη (έδρα του Διεθνούς Δικαστηρίου).

"σκοπός είναι η διατήρηση της διεθνούς ειρήνης και ασφάλειας"

https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/0/05/UN_General_Assembly_hall.jpg/600px-UN_General_Assembly_hall.jpg

https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/95/UN-Sicherheitsrat_-_UN_Security_Council_-_New_York_City_-_2014_01_06.jpg/600px-UN-Sicherheitsrat_-_UN_Security_Council_-_New_York_City_-_2014_01_06.jpg


Ο ΟΗΕ έχει έξι κύρια όργανα: τη Γενική Συνέλευση, το Συμβούλιο Ασφαλείας, το Οικονομικό και Κοινωνικό Συμβούλιο, το Συμβούλιο Κηδεμονίας, το Διεθνές Δικαστήριο, και τη Γραμματεία του ΟΗΕ. Το Σύστημα των Ηνωμένων Εθνών περιλαμβάνει μια πλειάδα εξειδικευμένων φορέων, ταμείων και προγραμμάτων, όπως ο Όμιλος Παγκόσμιας Τράπεζας,[8] ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας, το Παγκόσμιο Πρόγραμμα Σίτισης, η UNESCO και η UNICEF. Επιπλέον, οι μη κυβερνητικές οργανώσεις μπορεί να λάβουν συμβουλευτικό καθεστώς υπό την επίβλεψη του Οικονομικού και Κοινωνικού Συμβουλίου και άλλων φορέων για να συμμετάσχουν στις εργασίες του ΟΗΕ.

https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/4/45/World_Factbook_%281990%29_United_Nations_System.jpg/600px-World_Factbook_%281990%29_United_Nations_System.jpg

Όλοι οι οργανισμοί στο σύστημα των Ηνωμένων Εθνών υπακούουν στην Αρχή Noblemaire,[17] με βάση την οποία " οι υπάλληλοί του λαμβάνουν ίση αμοιβή για εργασία ίσης αξίας, ανεξάρτητα από την εθνικότητα τους ή τους μισθούς που αποκτούν στη χώρα τους." Στην πράξη, η Διεθνής Επιτροπή Δημόσιας Διοίκησης, η οποία διέπει τους όρους του προσωπικού του ΟΗΕ, αναφέρεται στην πιο ακριβοπληρωμένη εθνική δημόσια υπηρεσία. Οι μισθοί του προσωπικού υπόκεινται σε εσωτερικό φόρο που διοικείται από τους οργανισμούς του ΟΗΕ.

....

Ανώνυμος είπε...

....

Δακτύλιοι μισοφέγγαρα και Κύκλοι

Π Ο Φ
Ή
Π Ο Υ Φ
εξαιτίας του καπνού που βγαίνει από αυτά που καπνίζουν.

Το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ, με έδρα το Κολονί του καντονιού της Γενεύης στην Ελβετία είναι μη κερδοσκοπική οργάνωση η οποία ιδρύθηκε το 1971. Η αποστολή του φόρουμ αναφέρεται ως "αφιερωμένο στη βελτίωση της κατάστασης του κόσμου φέρνοντας σε συνάντηση επιχειρηματικούς, πολιτικούς, ακαδημαϊκούς και άλλους ηγέτες της κοινωνίας για να διαμορφώσει τις παγκόσμιες, περιφερειακές και βιομηχανικές ατζέντες".[2] Είναι οργανισμός ο οποίος βασίζεται στην συμμετοχή των μελών του, ενώ μέλη του είναι οι μεγαλύτερες εταιρείες του κόσμου.[3]

https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/b/b6/World_Economic_Forum_logo.svg/440px-World_Economic_Forum_logo.svg.png

Θα δείτε στην εικόνα ότι η βάση του"μισοφέγγαρου" είναι ενισχυμένη,

Το επόμενο κομμάτι του κύκλου τού ιστού είναι αυτό:

https://upload.wikimedia.org/wikipedia/el/thumb/4/42/CERN_logo_400x400.gif/500px-CERN_logo_400x400.gif

5 άκρα επεκτείνονται από τούς κύκλους που φαίνονται σάν 6,

5+6
5×6
11=ΙΑ
+
30=Λ
41=ΜΑ

Λ

ΙΑ ΜΑ

ΕΛ Ι3 ΕΤ ΙΑ

Υπάρχει άλλος ένας κύκλος,
Και είναι αυτός:

https://i.vimeocdn.com/portrait/3838856_640x640

Είναι το λογότυπο της εταιρείας που δημιούργησε το
I PET GOAT II

III P EGO T'A'T