11 Δεκεμβρίου, 2021

ΤΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΟ ΣΧΟΛΙΟ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΣΑ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ

 

Στο αγαπημένο μου ιστολόγιο Διόδοτος διάβασα στην ανάρτηση με τίτλο "Περί.. Υποχρωτικότητας" ένα σχόλιο τού καλού Φίλου Διός Κούρος, που με άγγιξε βαθιά και θεωρώ σκόπιμο να μεταφέρω και εδώ:

 https://diodotos-k-t.blogspot.com/2021/12/blog-post_37.html

 

Φίλοι Διοδοταίοι,

Αφορμή για τα παρακάτω είναι το, συνεχώς διογκούμενο, "πρόβλημα" που έχουμε εμείς οι "ψεκασμένοι" με τους "φυσιολογικούς" και δη τσιμπημένους ΚΟΝΤΙΝΟΥΣ μας ανθρώπους. Και λέγοντας κοντινούς, εννοώ την οικογένειά μας και τους Φίλους, δηλαδή αυτούς που ΑΓΑΠΑΜΕ. Και θα μιλήσω για αυτούς, όχι γιατί δεν νοιάζομαι για όλους, αλλά γιατί αυτοί αποτελούν την καθημερινότητά μας.

Όλοι μας βιώνουμε οτι ενώ εμείς, οι ψεκασμένοι και συνομωσιολόγοι, πέρα απο μια ενημέρωση που τους κάνουμε και μια ΠΡΟΤΡΟΠΗ να ΕΡΕΥΝΗΣΟΥΝ και μετά να αποφασίσουν, αφήνουμε την ελεύθερη βούλησή τους να "ενεργήσει", αυτό που βιώνουμε απο αυτούς είναι μια ΣΥΝΕΧΗΣ ΠΙΕΣΗ να πάμε να τσιμπηθούμε αλλιώς θα θα θα θα θα......

Ποιό είναι, λοιπόν, το πραγματικό πρόβλημα ; Είναι το τσίμπημα ; Είναι το σκεύασμα αυτό καθεαυτό ; ΟΧΙ φίλοι μου, ΔΕΝ είναι ούτε το τσίμπημα, ούτε το σκεύασμα.

Είμαι πεπεισμένος οτι οτιδήποτε "τοποθετήσουμε" στη θέση του τσιμπήματος, η συμπεριφορά των ανθρώπων αυτών απέναντί μας θα ήταν ΙΔΙΑ, αν η ΠΙΕΣΗ του συστήματος ΠΑΝΩ ΤΟΥΣ θα ήταν και αυτή η ίδια (όπως για τα τιμπήματα). Όταν λέω "σύστημα" δεν εννοώ μόνο το πολιτικό, αλλά το οποιοδήποτε κατεστημένο. Ιατρικό, πολιτικό, αθλητικό, θρησκευτικό, σχολικό, "μιντιακό" κλπ. Παράδειγμα, ένας "χουλιγκάνος" οπαδός, θα ασκήσει πάνω σου βία, μόνο και μόνο επειδή υποστηρίζεις αντίπαλη ομάδα. Ένας φανατικός (όχι όλοι, μόνο οι φανατικοί) μουσουλμάνος θα έρθει να σε σκοτώσει μόνο και μόνο επειδή δεν είσαι μουσουλμάνος. Το ίδιο και πολύ παλιά με τους φανατικούς χριστιανούς, για να μην ξεχνιόμαστε.

Υπάρχει, λοιπόν, μια κατηγορία συνανθρώπων μας (δεν το λέω ρατσιστικά, μακρυά απο εμένα οι διαχωρισμοί) οι οποίοι ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ λαμβάνουν αυτά που τους λέει το κάθε κατεστημένο ως θέσφατο και πορεύονται με αυτές τις "παραινέσεις" σε βαθμό να ΜΗΝ ενδιαφέρονται για τον διπλανό τους, παρά μόνο για την δική τους "ικανοποίηση".

Ποιό είναι, λοιπόν, το ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ πρόβλημα και τελικά ΤΙ μπορούμε να κάνουμε για να το λύσουμε (αν μπορούμε βεβαίως βεβαίως) ;

Το πρόβλημα, κατ εμέ, είναι η ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ τους. Και για αυτό το λόγο είναι ΔΥΣΚΟΛΟ να λυθεί. Έχουν "εκπαιδευτεί" σε όλη τους τη ζωή να ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ, χωρίς δεύτερη ΣΚΕΨΗ ή κριτική διάθεση, αυτά που τους λέει το κατεστημένο και έτσι ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ έχουν εκπαιδεύσει τη συνείδησή τους να ζεί σε μια ΑΥΤΑΠΑΤΗ. Είναι, δε, τόσο βαθιά ριζωμένη αυτή η εκπαίδευση, ώστε δεν καταλαβαίνουν οτι έχουν ΕΓΚΛΩΒΙΣΤΕΙ μεσα σε αυτή. Δεν λέω κάτι καινούργιο. Το έχει περιγράψει ήδη ο Πλάτων ως ΣΠΗΛΑΙΟ και η σημερινή εκδοχή του σπηλαίου είναι το επονομαζόμενο Matrix.

Στο σημερινό, λοιπόν, πρόβλημα του τσιμπήματος, οι περισσότεροι από τους ανθρώπους έχουν εγκλωβιστεί στο σπήλαιο. Βρίσκονται σε μια κατάσταση κατάληψης τοΥ μυαλού τους, δηλ. της ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΣ τους. Πως έχει γίνει αυτό ; Μέσω ποιού "συστήματος" το έχει καταφέρει αυτό το κατεστημένο ; Μα με "ειδικούς" και ψέμματα στα ΜΜΕ ! ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ. Τα ΜΜΕ όλο αυτό το διάστημα, μέσω ψευδών ειδήσεων, έχουν καταφέρει να προκαλέσουν ΜΑΖΙΚΑ στη ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ των ανθρώπων αυτών ΥΠΝΩΣΗ !! Κοιμούνται και ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ.

Τώρα που, κάπως, διαπιστώσαμε το πρόβλημα, το ερώτημα είναι ένα. Πως εμείς μπορούμε να τους βοηθήσουμε ; Υπόψιν οτι η προσπάθεια είναι διπλή.

Πρώτον, θα πρέπει να τους κάνουμε να καταλάβουν οτι οι πιέσεις τους να τσιμπηθούμε και εμείς πέφτουν στο κενό.

Δεύτερον, θα πρέπει να τους ΠΕΙΣΟΥΜΕ με ΛΟΓΙΚΑ επιχειρήματα οτι έβαλαν ΑΣΚΟΠΑ τον εαυτό τους σε περιπέτειες κάνοντας το μπόλι (δηλ. οτι σαν ΥΠΝΩΤΙΣΜΕΝΟΙ δεν κατάλαβαν το παιχνίδι που τους "έπαιξαν").

Θεωρώ οτι αν καταφέρουμε πρώτα το δεύτερο, τότε το πρώτο λύνεται αυτόματα.

Για να λύσουμε το δεύτερο, δηλ. να τους ΠΕΙΣΟΥΜΕ, πρέπει εμείς πρώτα να είμαστε σε θέση να ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΟΥΜΕ την αυταπάτη τους και στη συνέχεια να προσπαθήσουμε να την αποδομήσουμε. Να προσπαθήσουμε δηλ. να τους ΑΠΕΓΚΛΩΒΗΣΟΥΜΕ απο το σπήλαιο. Για εμένα, η προσπάθεια αυτή είναι μια πράξη ΑΓΑΠΗΣ. Είμαι σίγουρος οτι και αυτοί (τουλάχιστον οι καλοπροαίρετοι), μέσα στον ΥΠΝΟ τους, θεωρούν οτι πιέζοντάς μας κάνουν και αυτοί το σωστό !! Όμως στην πραγματικότητα προσπαθούν να μας ΠΑΓΙΔΕΥΣΟΥΝ στο δικό τους σπήλαιο.

Μην ξεχνάτε οτι, όπως και εμείς οι ψεκασμένοι, έτσι και οι ΥΠΝΩΤΙΣΜΕΝΟΙ κοινούνται σε κοινωνικά δίκτυα που συνδέονται με το σπήλαιο που έχουν εγκλωβιστεί, πράγμα που σημαίνει ότι όλοι τους μοιράζονται και ΕΝΙΣΧΥΟΥΝ την ίδια αυταπάτη. Έτσι, το να βγούν απο το σπήλαιο πρέπει πρώτα να αποκοπούν απο το δίκτυο των φίλων τους και αυτό είναι ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΟ.

Είναι όμως εύκολο να λύσουμε το πρόβλημα ; Οι άνθρωποι αυτοί, "επένδυσαν" τόσο πολύ σε αυτή την αυταπάτη, ώστε ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ έχει αποκοπεί η συνείδησή τους από την πραγματικότητα. Αν προσπαθήσουμε να τους "επαναφέρουμε" στην πραγματικότητα, κάποιοι απο αυτούς θα ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΟΥΝ ψυχολογικά. Θέλει λοιπόν ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΡΟΣΟΧΗ και ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ που μάλλον ΔΕΝ έχουμε.

Μια προσπάθεια θα ήταν να πάμε με τα "νερά τους". Δηλαδή να συμφωνήσουμε μαζί τους στο ΔΟΓΜΑ που τους ΕΜΦΥΤΕΥΣΑΝ, δηλ. «Πιστεύω στην επιστήμη» και απο εκεί να ξετυλίξουμε το κουβάρι ΛΟΓΙΚΑ.

Μπορούμε να ισχυριστούμε οτι στην αρχή δεν υπήρχε πολλή διαθέσιμη "επιστήμη" που να έδειχνε τους κινδύνους του ΠΕΙΡΑΜΑΤΟΣ του σκευάσματος. Στη συνέχεια και σιγά σιγά κυκλοφόρησε ένας τεράστιος όγκος πληροφοριών που δείχνουν ότι τα σκευάσματα είναι επικίνδυνα και θανατηφόρα. Και επειδή τα ΜΜΕ ΔΕΝ τους τα έδειξαν, θα πρέπει να είμαστε εμείς έτοιμοι να τους τα δείξουμε.

Σήμερα, τα ΣΤΟΙΧΕΙΑ δείχνουν ότι τα σκευάσματα όχι μόνο δεν σταματάνε τον ακατανόμαστο, αλλά λειτουργούν και για λίγο καιρό και ΔΕΝ σε προστατεύουν απο το να κολλήσεις. Το κυριότερο είναι να τους ΠΕΊΣΟΥΜΕ οτι τα σκευάσματα αυτά καταστέλλουν το ανοσοποιητικό και κάνουν τον άνθρωπο πιο ευάλλωτο σε άλλες αρρώστειες. Πως θα το κάνουμε αυτό ; Πρέπει πρώτα να τους κάνουμε να ΔΕΧΘΟΥΝ τουλάχιστον να δούν αυτά που βλέπουμε και διαβάζουμε και εμείς καθημερινά. Θα πρέπει να εστιάσουμε σε κάτι που θα τους ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΕΙ, όπως για παράδειγμα οι ΘΑΝΑΤΟΙ των τσιμπιμένων. ΔΕΝ υπάρχει άλλος τρόπος.

Τι να πώ ρε παιδιά !!! Κάτι πρέπει να κάνουμε !! Αν ο άνθρωπος που ΑΓΑΠΑΜΕ μας καταλάβει και προσπαθήσει να επαναξιολογήσει την κατάσταση, τότε τα καταφέραμε. Αν όχι, τουλάχιστον η δικη μας ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ θα είναι ήσυχη και ας ξεκινήσουμε σιγά σιγά να προετοιμαζόμαστε συναισθηματικά για τις "απώλειες" ΔΙΚΩΝ μας ανθρώπων.

Πάντως, αν το έχουν ήδη "μπουμπουνήσει" καλό θα ήταν να ΜΗΝ τους φορτίζουμε συναισθηματικά με αρνητισμό. Και αυτό πράξη ΑΓΑΠΗΣ ειναι !!

Έρρωσθε

Διός Κούρος

ΥΓ η "υποχρεωτικότητα" δεν αποτελεί τόσο μεγάλο πρόβλημα, διότι οι περισσότεροι τσιμπημένοι την "αφορίζουν"Απάντηση


Σε αυτό το σχόλιο έγραψα την εξής τοποθέτηση:

Αγαπητέ Διός Κούρε,

Αυτό το σχόλιό σου είναι, κατά την ταπεινή γνώμη μου, το σημαντικότερο που έχω διαβάσει τις τελευταίες εβδομάδες. Όταν το διάβασα δάκρυσα. Είναι σπουδαίο, διότι προσπαθεί να δημιουργήσει ρωγμή ακόμη και σε μια κρούστα, που έχουμε πολλοί αφυπνισμένοι. Είναι επίσης βαθιά ανθρώπινο, γιατί πιστεύει και προωθεί, αυτά που μπορεί να επενεργήσει η αταλάντευτη εμμονή στο καλό. Πάρα πολλοί μοιραζόμαστε τον πόνο σου, για όσα συμβαίνουν στο περιβάλλον μας. Είναι όμως σημαντικό, να συμμετέχουμε συνειδητά εμπράκτως και στο μήνυμα ελπίδας και αποφασιστικότητας που προωθείς.
Ο Μπέρτολντ Μπρεχτ έχει γράψει μια σπουδαία φράση: ΑΚΟΥ ΛΟΙΠΟΝ ΦΙΛΑΡΑΚΙ, ΣΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΑΛΛΟ ΝΑ ΠΑΛΑΙΨΕΙΣ ΘΑ ΠΕΘΑΝΕΙΣ. Ποιος ισχυρίστηκε, ότι όλα τελειώνουν με τον “εμβολιασμό”, ή σώνει και καλά, ότι όσοι πήραν το δηλητήριο είναι καταδικασμένοι σώνει και καλά να πεθάνουν; Έστω κι αν ακόμη δεχθούμε αυτήν την εκδοχή – που κατά την γνώμη μου δεν ισχύει ως θέσφατο – ας αναλογιστούμε τι είναι σημαντικότερο: Η ζωή ή η μετάνοια; Εάν δεν εμπεδώσουμε 100%, ότι μια πολύ ζωτική πλευρά ενάντια στην συνωμοσία τής πανδημίας, ΕΙΝΑΙ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΝ ΔΙΧΑΣΜΟ, ΠΟΥ ΠΡΟΩΘΕΙ Η ΚΑΜΠΑΛ, και ότι ΑΥΤΟΣ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΑΠΟΔΙΔΕΙ ΗΔΗ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΥΣ ΚΑΡΠΟΥΣ, παροπλιζόμαστε εκούσια σε μια στρατηγικής σημασίας περιοχή τού μετώπου. ΗΔΗ ΣΤΟ ΑΝΤΙΕΜΒΟΛΙΑΣΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΣΧΩΡΗΣΕΙ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΙ ΣΤΗΝ ΦΑΣΗ ΠΟΥ ΑΠΟΔΕΙΧΘΗΚΕ ΕΜΠΡΑΚΤΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ “ΠΑΝΔΗΜΙΑ ΚΟΡΩΝΟΪΟΥ”, ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΠΑΝΔΗΜΙΑ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΩΝ ΤΟΥ ΕΜΒΟΛΙΟΥ. Ήδη οι ειδήσεις πιστοποιούν μια σοβαρότατη μεταστροφή μεγάλου πλήθους εμβολιασμένων. Όπως έγραψα σε προηγούμενο σχόλιο, η τρίτη δώση περιέχει εικοσαπλάσιο ποσοστό τού δηλητηριώδους σκευάσματος από ότι οι δύο προηγούμενες. Η ΑΠΟΦΥΓΗ ΚΑΙ Η ΜΑΤΑΙΩΣΗ ΤΗΣ ΤΡΙΤΗΣ ΔΩΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ ΤΕΡΑΣΤΙΑΣ ΣΗΜΑΣΙΑΣ.

https://corfiatiko.blogspot.com/2021/12/580000.html

Ο σκεπτικισμός, που εξέφρασαν σε προηγούμενα σχόλια αρκετοί φίλοι, σχετικά με τα υπάρχοντα εμπόδια και τις αναστολές στην προσπάθεια να μεταπεισθούν αυτοί που “εμβολιάσθηκαν” ήδη, οπωσδήποτε έχει κάποια βάση, την οποία όμως εάν απολυτοποιήσουμε, κάνουμε ένα μοιραίο λάθος. Το κίνημά μας πρέπει να δυναμώσει με προσπάθεια προς όλες τις κατευθύνσεις. Και τα αποτελέσματα τής αντιεμβολιαστικής καμπάνιας είναι πλέον χειροπιαστά. Δύο πολύ ύπουλα εμπόδια στην διαδικασία να μεταπεισθούν οι ήδη εμβολιασμένοι, δεν αφορούν μόνον την ελλειπή τους συνειδητότητα. Αυτοί οι άνθρωποι είναι δυστυχώς με πολύ ύπουλο τρόπο γενετικά μεταλλαγμένοι, όχι μόνον όσο αφορά το σώμα τους, αλλά ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΥΛΙΚΗ ΒΑΣΗ ΠΟΥ ΣΥΣΧΕΤΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΤΟΥΣ.
1. ΤΑ ΕΝΕΣΙΜΑ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΟΥΝ ΤΟΝ ΕΡΠΕΤΙΚΟ ΕΓΚΕΦΑΛΟ.
2. ΜΕ ΤΗΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ 5G ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΠΕΝΕΡΓΕΙΤΑΙ Η ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΣΥΝΕΙΔΗΤΩΝ ΜΗΝΥΜΑΤΩΝ ΣΤΟΝ ΕΓΚΕΦΑΛΟ ΤΟΥΣ.

https://ugetube.com/watch/vaccines-now-altering-personalities-and-activating-the-reptilian-brain-stem-astroworld-satanic-ritua_N4snP6a98ArEg7y.html?__cf_chl_jschl_tk__=4IaTArCXv8nCZuEPM1LdN8tgb2oSl_FJJ.Xde65Ck24-1639222719-0-gaNycGzNCFE

https://dimitrazervaki.com/three-brains/

Πλήν όμως, η ΘΕΙΑ ΑΛΧΗΜΕΙΑ διδάσκει, ότι Ο ΚΑΤ΄ ΕΙΚΟΝΑ ΚΑΙ ΟΜΟΙΩΣΙΝ ΤΟΥ ΘΕΟΥ πλασθείς άνθρωπος είναι εις θέσιν να γίνεται ΠΥΡΟΔΟΤΗΣ ΤΗΣ ΘΕΙΑΣ ΧΑΡΙΤΟΣ. Ο θεός πριν καταστρέψει τα Σόδομα και τα Γόμορρα, απάντησε στις παρακλήσεις και ἀντιρρήσεις τού Νώε, ότι δεν διατίθεται να τα σώσει, λόγω μιας χούφτας μετανοημένων ανθρώπων τον χώρο που ζουν. Ομως σήμερα οι αντιεμβολιαστές είμαστε εκατομμύρια ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ Η ΝΕΑ ΚΙΒΩΤΟΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΩΤΗΡΕΙΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΟΣ. Οι αντιεμβολιαστές δεν είμαστε παρακαθήμενοι ένορκοι στην Θεία Δίκη, αλλά αποφασισμένοι συνήγοροι ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΩΘΟΥΝ. Για την καμπάλ και τους συνειδητά αμετανόητους, που συμπράττουν με αυτήν, η ώρα τής κρίσεως πλησιάζει με ταχύτητα. Όχι όμως σώνει και καλά και γι' αυτούς που έσπασαν και δέχθηκαν το δηλητήριο, για να μην πεθάνουν τα παιδιά τους από την πείνα. Η ΕΓΧΕΙΡΗΣΗ ΑΜΥΓΔΑΛΩΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΑΛΥΣΟΠΡΙΟΝΟ.
Αξιόμαχε αδελφέ, πιστεύεις και αγωνίζεσαι γιά το πολύ δύσκολο, ή και και για το ακατόρθωτο, σύμφωνα με τις εκτιμήσεις πολλών αγαπητών φίλων. Υποκλίνομαι και σε συνδράμω με όλη μου την καρδιά. Ας στηριζόμαστε στην Διδαχή τού Μέγα Βασιλείου: “ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΥΠΕΡΕΠΛΕΟΝΑΣΕΝ Η ΑΜΑΡΤΙΑ, ΥΠΕΡΕΠΕΡΙΣΣΕΥΣΕΝ ΚΑΙ Η ΧΑΡΙΣ. Καθώς και στην σοφότατη προτροπή τού Θείου Ηράκλειτου: ΕΑΝ ΜΗΝ ΕΛΠΗΤΕ ΑΝΕΛΠΗΤΟΝ ΟΥΚ ΕΞΕΥΡΗΣΗ.
Ο Θεός μαζί με όλους μας, σκέπη κάθε αγωνιζόμενου ανθρώπου, ελπίδα αμαρτωλών, στα πλαίσια τής Εκκλησίας απάντων των κεκλημένων, που σύμφωνα με την Διδασκαλία των Μυστικών Πατέρων αποτελεί ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΟΞΟ ΕΝΟΤΗΤΑ ΑΜΑΡΤΩΛΩΝ ΚΑΙ ΑΓΙΩΝ.

 


 

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Glenn BECK: «Οι Αμερικανοί εργάζονταν στο εμβόλιο MODERNA τον 12/2019, πριν γνωστοποιηθεί ο ιός»

https://rumble.com/vqlguz-glenn-beck-moderna-122019-.html

Ανώνυμος είπε...

Φίλτατε Διονύση,

Σε ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια. Η αναφορά σου σε εμένα στο blog σου, με τιμά αλλά κυρίως με συγκινεί. Σου μεταφέρω και εδώ την απάντησή μου που ανέρτησα στον Διόδοτο και αφορά το σχόλιό σου.

Διάβασα όλους τους φίλους που σχολίασαν την ανάρτηση / σχόλιό μου στον Διόδοτο. Ομολογώ (χωρίς να μέμφωμαι ΚΑΝΕΝΑΝ φίλο) οτι ΚΑΤΑΝΟΗΣΕΣ ΠΛΗΡΩΣ το σκεπτικό μου, αλλά κυρίως "είδες" το εσωτερικό μου έναυσμα.

Είπες "Είναι σπουδαίο, διότι προσπαθεί να δημιουργήσει ρωγμή ακόμη και σε μια κρούστα, που έχουμε πολλοί αφυπνισμένοι. Είναι επίσης βαθιά ανθρώπινο, γιατί πιστεύει και προωθεί, αυτά που μπορεί να επενεργήσει η αταλάντευτη εμμονή στο καλό". Δεν θα μπορούσα να το εκφράσω καλύτερα !! Είναι η ΚΑΡΔΙΑ του μηνύματος που προσπάθησα και προσπαθώ να περάσω στους συνανθρώπους μου. ΔΕΝ ΘΑ ΧΑΣΩ ΕΓΩ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΙΑ ΜΟΥ ΕΠΕΙΔΗ Ο ΔΙΠΛΑΝΟΣ ΜΟΥ ΠΑΡΑΝΟΗΣΕ.

Όπως ανέφερες, όντως προσπαθώ για το πολύ δύσκολο και ίσως το ακατόρθωτο. Όμως, παρόλο τον κίνδυνο να θεωρηθώ αιθεροβάμων απο πολλούς φίλους, ερωτώ : για την επικράτηση του καλού δεν πρέπει να παλεύουμε όλοι ; Δεν υπάρχει άλλος τρόπος εκτός απο το να είμαστε ΔΙΠΛΑ τους χωρίς να αγανακτούμε αλλά με ΑΓΑΠΗ. Ανιδιοτελή ΑΓΑΠΗ χωρίς να περιμένουμε αντάλλαγμα. Και αυτή η αγάπη ΔΕΝ τελειώνει ποτέ.

Είναι σαν το παιδί σου να κάνει συνεχώς λάθη και να βλέπεις οτι "αυτοκαταστρέφεται". Είναι ποτέ δυνατόν να το παρατήσεις στη μοίρα του ; Ακόμα ακόμα, είναι ποτέ δυνατόν να είσαι αντίπαλός του στην προσπάθεια νουθέτησης ; ΠΟΤΕ !!! Είσαι ΠΑΝΤΑ δίπλα του και ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ και ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΣΑΙ και ΛΥΠΑΣΑΙ, αλλά ποτέ ΔΕΝ το παρατάς. Η ΥΠΟΜΟΝΗ σου δεν στερεύει γιατί πολύ απλά το ΑΓΑΠΑΣ. Και σίγουρα ΕΣΥ στεναχωριέσαι περισσότερο απο το ίδιο το παιδί. Βάλτε τώρα όπου "παιδί" τον συνάνθρωπο "αδελφό" σας και επαναξιολογείστε την στάση που πρέπει να έχουμε όλοι μας απέναντί τους.

Το δε link με το video είναι ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟΤΑΤΟ. Αλλά άντε να τους πείς αυτά που λέει !!!!! Θα σε "σταυρώσουν" και θα καλέσουν τον ψυχίατρο !!

Έρρωσο Αδελφέ Διονύση και καλούς Αγώνες

Διός Κούρος

Ανώνυμος είπε...

Σκέψεων σκέψεις χωρίς αντιπαλότητα
να τους ΑΠΕΓΚΛΩΒΗΣΟΥΜΕ από το σπήλαιο, το matrix,
……………από ποιο σπήλαιο να απεγκλωβιστούμε !!!!!!


…..να τους ΠΕΙΣΟΥΜΕ με ΛΟΓΙΚΑ επιχειρήματα ότι έβαλαν ΑΣΚΟΠΑ τον εαυτό τους σε περιπέτειες κάνοντας το μπόλι…….


Δηλαδή υπάρχουν δραπέτες από το σπήλαιο;

Να προσπαθήσουμε δηλ. να τους ΑΠΕΓΚΛΩΒΗΣΟΥΜΕ από το σπήλαιο. Για εμένα, η προσπάθεια αυτή είναι μια πράξη ΑΓΑΠΗΣ.

Δηλαδή όχι μόνο δραπέτευσαν αλλά γνωρίζουν και είναι σίγουροι ότι συνάνθρωποι έκαναν λάθος να εμβολιαστούν (μπολιαστούν)

Γνωρίζουν το γνήσιο σπήλαιο από το αντίγραφο σπήλαιο του ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΑ !!!!!!!!!
Γνωρίζουν τον ΔΗΜΙΟΥΡΓΟ !!!!! ή τον αρχιτέκτονα.
Για να γνωρίζουν την ΑΓΑΠΗ από την ΠΡΑΞΗ …..πρέπει να γνωρίζουν την αιτία !!!!!!!!
Η αιτία του covid-19 είναι άγνωστη, όπως και η θεραπεία ως προς το αποτελεσματικό όπλο (το εμβόλιο) ……δεν ΥΠΑΡΧΕΙ διαφυγή ο ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝ έχει το σχέδιο !!!!! δικιά του είναι η σπηλιά δικιά του και η αυλή η ΕΞΟΔΟΣ ……..!!!!!

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΠΕΓΚΛΩΒΗΣΜΟΣ

……θα πρέπει να τους ΠΕΙΣΟΥΜΕ με ΛΟΓΙΚΑ επιχειρήματα οτι έβαλαν ΑΣΚΟΠΑ τον εαυτό τους σε περιπέτειες κάνοντας το μπόλι……
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΠΕΓΚΛΩΒΗΣΜΟΣ λογικής ….ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΣΩΣΤΟΣ και ο άλλος ΛΑΘΟΣ ……


Μαμά, πάρε αυτό το σήμα από μένα,
δεν μπορώ να το χρησιμοποιήσω πια………
σκοτεινιάζει πολύ για να το δώ…
Νιώθω σαν να χτυπάω την πόρτα του παραδείσου.
Μαμά, βάλε τα όπλα μου στο έδαφος,
δεν μπορώ να τα πυροβολήσω πια
Αυτό το κρύο μαύρο σύννεφο κατεβαίνει
Αισθάνομαι σαν να χτυπάω την πόρτα του ουρανού.
Νιώθω σαν να χτυπάω την πόρτα του παραδείσου.
https://www.youtube.com/watch?v=x-1gG4I6sJ8


KILL YOUR IDOLS!!!!!! ΣΚΟΤΩΣΕ ΤΑ ΕΙΔΩΛΑ ΣΟΥ!!!!!! ……στο μπλουζάκι του axl roses!!!!!!
Μερικές φορές τα είδωλα, κατά τα ΦΕΝΟΜΕΝΑ είναι ……ΑΛΗΘΙΝΑ !!!!!!!!!!! υπάρχει διαφορά σε αυτό που φαίνεται και σε αυτό που πραγματικά είναι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
μεταίχμιο
το μεταβατικό σημείο μεταξύ δύο αντίθετων καταστάσεων
το μεταίχμιο μεταξύ ζωής και θανάτου

Αρχιτέκτονας
(μεταφορικά) αυτός που σχεδιάζει και κατασκευάζει κάτι
δημιουργός
που δημιουργεί, που παράγει κάτι από το μηδέν……. που γίνεται η αιτία να γίνει κάτι.
Ο δημιουργός δεν παίζει ζάρια, ο αρχιτέκτονας ίσως
Η σθεναρή του «αντίσταση» στον εμβολιασμό για τη λοίμωξη Covid-19 είχε, όπως αποδείχθηκε, μοιραία εξέλιξη……..
Τον Φεβρουάριο του 2021, ο Γιώργος Τράγκας ανακοίνωσε την ίδρυση πολιτικού κόμματος με την επωνυμία «Ελεύθεροι Άνθρωποι»
εμβολιαστικά κέντρα………… Επιχείρηση «Ελευθερία»

όλα για την ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ μας!!!!!!!!!!!!!!!!!! Use your illusion