25 Ιουλίου, 2021

Η ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΥΦΑΡΠΑΓΗΣ ΤΩΝ ΕΓΚΕΦΑΛΩΝ ΜΑΣ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΛΕΓΟΜΕΝΩΝ "ΕΜΒΟΛΙΩΝ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΝ COVID19" - ΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΚΙΝΔΥΝΟΙ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΕΣ ΚΑΙ ΙΔΕΟΛΗΨΙΕΣ



1.  Η ΑΦΟΡΜΗ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΗ Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ

    Αφορμή για να γίνει αυτή η ανάρτηση αποτέλεσε μια πρόσφατη δημοσίευση τού φίλου ΕργΔημΕργ με τίτλο "Τα ζόμπυ σκοτώνουν!" στο ιστολόγιό του την 21η Ιουλίου. Κατά την άποψή μου ο συγγραφέας αυτού τού ιστολογίου είναι πρόσωπο, που εκτός των άλλων ικανοτήτων του διαθέτει πολύ ισχυρή διαίσθηση. Αυτή η ιδιότητα έχει ερκετές φορές προσφέρει την βάση, για να θέσει αυτός άκρως ενδιαφέρουσες υποθέσεις εργασίας. Έχοντας κατεβάσει από πεδεία ευρισκόμενα πέραν τού συνήθους επιστητού εξόχως ενδιαφέρουσες ιδέες, που εν πολλοίς μεν προσκρούουν στην μέση αντίληψη, αυτές αποτελούν για όσους επιθυμούν να διεισδύουν κάτω από την επιφάνεια των πραγμάτων, πολύτιμη τροφή για σκέψη, και περαιτέρω προώθηση τού προβληματισμού, κυρίως με την συμμετοχή στα πλαίσια των σχολίων. Ο Εργοδότης δομεί αυτές τις υποθέσεις εργασίας υπό τύπον προσκλήσεως / προκλήσεως, θέτοντας περισσότερο με αυτά ερωτήματα, παρά δίνοντας απαντήσεις. Παρόλο που οι προτάσεις του μοιάζουν εξωτερικά να έχουν εβιντεντσιακό χαρακτήρα, επειδή δεν εμμένει ιδιαίτερα στην τεκμηρίωσή τους, αξίζει να σημειωθεί, ότι η επιλογή να τεθεί ένα εύστοχο ερώτημα, έχει τουλάχιστον την ίδια αξία με το να δοθεί μια τεκμηριωμένη απάντηση σε αυτό. Αυτή η υπόθεση εργασίας έγκειται στον εντοπισμό, ότι οι θανατώσεις, που έγιναν πρόσφατα σε νησιά από άνδρες σε βάρος των θηλέων συνοδών τους, έλαβαν χώρα υπό καθεστώς στοχευμένων θρομβώσεων στον εγκέφαλο, που επέφεραν “εμβολιασμοί” ενάντια στον κορωνοϊό.

Γραφει χαρακτηριστικά ο ΕργΔημΕργ στην ανάρτησή του:

https://ergdhmerg.wordpress.com/2021/07/21/%cf%84%ce%b1-%ce%b6%cf%8c%ce%bc%cf%80%cf%85-%cf%83%ce%ba%ce%bf%cf%84%cf%8e%ce%bd%ce%bf%cf%85%ce%bd/

".....Είχαμε πρόσφατα τρία περιστατικά …«γυναικοκτονίας» (τελείως ηλίθιος ο όρος), εκ των οποίων τα δύο στα νησιά: τρείς φερέλπιδες νέοι -ανεξάρτητα ο ένας από τον άλλον- σκοτώσαν τις συζύγους τους / γκόμενές τους. (Δεν βάζω συνδέσμους, δεν αναπαράγω τις θλιβερές αυτές ειδήσεις.)

Οι εξηγήσεις, τώρα, των εγκλημάτων αυτών κυμαίνονται από τις «εγκόσμιες» (διαταραγμένες προσωπικότητες, κτλ), έως τις αρκετά πιό «φευγάτες» (σατανιστικές τελετές, ναρκωτικά, καί άλλα παρόμοια).

Επί της ουσίας, όμως, δεν εξηγούν τίποτε. Τί θα πεί «η κακιά στιγμή», τί θα πούν λοιπές παρόμοιες ανοησίες; Τσακώνεσαι, κύριε; σήκω καί φύγε, να ηρεμήσουν τα πράγματα. Όχι να το φτάσεις στα άκρα!

......Το γεγονός ότι οι δύο απ’ τους φόνους συνέβησαν στα νησιά, προσωπικά με βάζει σε υποψίες ότι:

  • οι δράστες ήταν εμβολιασμένοι,
  • κι ότι φταίει το εμβόλιο γιά τις πράξεις τους.

Το πρώτο, το αποδίδω στα επιβληθέντα μέτρα, γιά να ταξιδέψει κάποιος με πλοίο. Το δεύτερο, όμως, θέλει λιγάκι παραπάνω ανάλυση.

Λοιπόν, λένε ότι τα εμβόλια προκαλούν θρομβώσεις, καρδιοπάθειες, κτλ. Φαίνεται νά ‘ναι σωστό… αλλά, θρομβώσεις μόνο σε χέρια καί πόδια, κι όχι στον εγκέφαλο; γιατί όχι;

Εάν ισχύει το τελευταίο, τότε πράγματι θολώνει η κρίση του ατόμου, με αποτελέσματα έως τραγικά. Θα έλεγα, είναι απάνω-κάτω το ίδιο φαινόμενο, όπως με τους σεληνιασμένους: ξαφνική αναιτιολόγητη άκρως επιθετική συμπεριφορά, έως εξοντώσεως των πλησίον ανθρώπων."....

   Σε αυτήν την ανάρτηση κατέθεσα δύο σχόλια, τα οποία αναπαράγω και εδώ, επιθυμώντας να αναπτύξω το θέμα που έθεσα διεξοδικότερα στην συνέχεια:

.....εκτιμώ, ότι οι υποψίες σου κινούνται στην σωστή κατεύθυνση. Πέραν αυτού όμως, στην περίπτωση, που οι θρομβώσεις από τα «εμβόλια» (επί το ορθότερον βιολογικά όπλα – δηλητήρια) στον εγκέφαλο οδηγούν σε μανιοκατάθλιψη με εκδήλωση άμεσου υπερβολικού επιθετικού συνδρόμου, αυτές είναι λογικό να λαμβάνουν χώρα σε κάποια πολύ συγκεκριμένη περιοχή ή κέντρο τού εγκεφάλου, διαδικασία που φαίνεται να είναι άκρως πιθανή. Είναι όμως εξ άλλου ήδη επαρκώς πιστοποιημένη αυτή η διαδικασία, δεδομένου ότι εκχυμώσεις από την πρωτεΐνη ακίδα έχουν εκδηλωθεί συχνά στην εγκεφαλική χώρα. Προσωπικά γνωρίζω κάποιον, που μετά το εμβόλιο έπαθε εγκεφαλικό, αλλά από ότι έχω διαβάσει στα μαζικά μέσα, εγκεφαλικά επεισόδεια έχουν εκδηλωθεί επανειλημμένα. Υπάρχει μάλιστα περίπτωση ανθρώπου, που μετά τον «εμβολιασμό» κατέστη φυτό. Άρα οι υποψίες σου με αναφορά στο κυκλοφοριακό στην περιοχή τού εγκεφάλου, έχουν μια πάρα πολύ ισχυρή βάση. Πλην όμως προσωπικά θεωρώ, ότι η κύρια παρέμβαση των «εμβολίων», όσο αφορά την έξωθεν επιβολή συγκεκριμένης συμπεριφοράς λειτουργεί με ηλακτρομαγνητικού τύπου τροποποίηση. Το γράμμα «m», που έχει προσαρμοσθεί στην ονομασία τής μεθόδου mRNA σημαίνει messenger. Τουτέστιν μεταδότης μυαδότης, μηνυμάτων. Ως γνωστόν τα “εμβόλια” περιέχουν πληθώρα ηλεκτρονικών νανοστοιχείων, τα οποία αντλώντας σίδηρο από το αίμα, αναπαράγονται τάχιστα αυτομάτως. Αυτός είναι και ο λόγος, που οι “εμβολιασμένοι” παρουσιάζουν σκούρωση τού δέρματος και συχνά μικρά μαύρα στίγματα. Επί πλέον υπάρχει πληθώρα επιστημονικών δημοσιευμάτων εδώ και αρκετά χρόνια, σχετικά με την λειτουργία τού έλικα τού RNA, ως κεραία, που δέχεται σήματα. Μια σημαντικότατη περιοχή εκπομπής κυμάτων προς τον γονότυπο, είναι τα λεγόμενα πεδία πληροφορίας, από τα οποία εμπνεύσεις διαφόρων ειδών. Εκτιμώ, ότι βρισκόμαστε στην τελική φάση τής εκδήλωσης τής επίθεσης των βαμπιριστών με στόχο τον μαζικό αποληθυσμό και τον πλήρη εξανδραποδισμό τής φυσιολογίας τής ανθρώπινης συγκρότησης, που εκδηλώνεται με την επιβολή τού διλήμματος “ή θα κάτσετε να σάς εμβολιάσουμε, ή θα πεθάνετε από πείνα”.


.....Αυτή η άνευ προηγουμένη επίθεση είναι επόμενο να επιφέρει τάση για εκδήλωση άγριων αντιδράσεων στο κοινωνικό σύνολο, ως αντίδραση τού ενστίκτου αυτοσυντήρησης, δεδομένου, ότι η μάζα λειτουργεί κυρίως με το ένστικτο. Είναι επίσης διαπιστωμένο, ότι το messenger τού δηλητηρίου ΔΕΝ ΕΠΙΔΡΑ ΜΟΝΟΝ ΣΤΟΥΣ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΥΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑ ΚΟΝΤΑ ΤΟΥΣ. Έτσι εκδηλώθηκαν ήδη ισχυρές ιώσεις σε μη “εμβολιασμένους”, που είχαν έντονες επαφές με “εμβολιασμένους”, ιδιαίτερα κατά την περίοδο τών δυό πρώτων εβδομάδων μετά το “εμβόλιο”. Με βάση τα προηγούμενα, είναι περισσότερο από αναμενόμενο, ότι οι βαμπιριστές θα επιχειρήσουν να μετατρέψουν την καθόλα αιτιολογημένη οργή τής κοινωνίας, που στρέφεται εναντίον τους και τείνει να διογκωθεί πέρα από όρια, σε ισχυρή μανιοκατάθλιψη με επιθετικές εξάρσεις, οι οποίες αναμένω να εκδηλωθούν και με απόπειρες αυτοκαταστροφής. Το δεδομένο, ότι ο πιο πρόσφατος θανατώσας (δεν τον αποκαλώ δολοφόνο, διότι πράγματι αναγνωρίζω βάσει όσων προηγούνται, ότι δεν υπήρξε σε αυτήν την περίπτωση δόλος) εκδηλώθηκε σε πρόσωπα με ψυχική προδιάθεση, που έπαιρναν ψυχοφάρμακα, ΔΕΙΧΝΕΙ, ΟΤΙ ΠΡΟΣ ΩΡΑΣ Η ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΕ ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ, δεδομένου, ότι η επιχειρούμενη επιβολή μανιοκατάθλιψης με υπερβολικές επιθετικές εξάρσεις μπορεί να αποβεί ανεξέλεγκτη και να λειτουργήσει ακόμη και σε μη επιθυμητές από τούς βαμπιριστές διεξόδους, όπως η παράνοια ενόπλων και στην δημόσια κυκλοφορία οχημάτων. Χαρακτηριστικό για την επιρροή τού messenger σε εξάρσεις αυτοκαταστροφής, είναι η απόπειρα αυτοκτονίας στην φυλακή με σεντόνι τού δράστου, που δημοσιεύθηκε σήμερα.
ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ MESSENGER: Η ΣΤΟΧΕΥΜΕΝΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ ΠΕΔΕΙΟ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΣ. ΓΡΗΓΟΡΕΙΤΕ!!!

 

2. ΜΙΑ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΚΑΛΟΥΜΑΣΤΕ ΝΑ ΕΡΕΥΝΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΤΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΩΝ.

    Αναφορικά με όσα καταθέτω στην συνέχεια, παρόλο που δεν τυγχάνω ιατρός ή βιοχημικός επιστήμων ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ ΠΛΗΡΩΣ ΤΗΝ ΗΘΙΚΗ ΚΑΙ ΠΟΙΝΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ ΤΟΥΣ, σε αντίθεση με τούς αργυρόνυτους αληταμπουράδες, που αποποιήθηκαν ως ιατροί, επίσημοι σύμβουλοι τού ΚΑΘΕ κράτους τής καμπάλ, πάσα ανάληψη ευθυνών βάσει νομικής ρύθμισης.

Με αυτήν την προοπτική ξεκαθαρίζω εκ προοιμίου την θέση μου:

Δεν είμαι γενικώς και αορίστως εναντίον των εμβολιασμών. Όμως ειδικά όσο αφορά τα εμβόλια

  • όλα τα δήθεν “εμβόλια” που προωθεί το ίδρυμα Μπιλ Γκέιτς

  • Το εμβόλια ενάντια στην γρίππη INFLUENZA, που έφερε στην ελλάδα ο Αβρααμόπουλος

  • Τα βιολογικά όπλα, που επιβάλλονται ως δήθεν εμβόλια ενάντια στον COVID19

    δεν καταδικάζω μόνον την εξαναγκαστική με άμεσο ή έμμεσο τρόπο επιβολή τους, αλλά απαιτώ την άμεση καταστροφή τους και σταμάτημα τής παραγωγής τους, καθώς και ΤΗΝ ΔΙΑ ΝΟΜΟΥ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΤΟΥΣ ΩΣ ΟΠΛΑ ΜΑΖΙΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ. ΕΠΙΣΗΣ ΑΠΑΙΤΩ, ΤΗΝ ΔΙΑ ΝΟΜΟΥ ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΑΔΙΚΗΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΧΟΡΗΓΗΣΗΣ ΑΠΟ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟΥΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΣΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ "ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣΜΑΤΩΝ", ΕΙΤΕ ΚΑΤΟΠΙΝ ΑΠΟΔΟΧΗΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΠΡΑΞΕΩΣ, ΕΙΤΕ ΤΗΣ ΔΙΑ ΤΗΣ ΒΙΑΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΤΗΣ, ΣΕ ΙΔΙΟΝΥΜΟ ΑΔΙΚΗΜΑ. ΑΠΑΙΤΩ ΤΗΝ ΠΟΙΝΗ ΤΗΣ ΙΣΟΒΙΟΥ ΚΑΘΗΡΞΕΩΣ ΑΥΤΕΠΑΓΓΕΛΤΑ, ΑΦΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΗΘΕΙ Η ΠΑΡΟΥΣΑ ΕΝΤΟΛΗ ΣΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ, ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΠΑΡΑΓΟΥΝ, ΕΜΠΟΡΕΥΟΝΤΑΙ, ΕΠΙΒΑΛΛΟΝ ΤΗΝ ΧΡΗΣΗ, ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΖΟΥΝ ΕΝΑΝΤΙ ΑΜΟΙΒΗΣ, Η ΕΦΑΡΜΟΖΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ ΤΗΝ ΧΡΗΣΗ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΔΗΛΗΤΗΡΙΩΝ.

     Διαπιστώνω, ΟΤΙ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ, ΠΟΥ ΕΠΙΚΑΛΟΥΝΤΑΙ, ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΠΡΟΩΘΟΥΝ Ή ΑΠΟΔΕΧΟΝΤΑΙ ΓΕΝΙΚΩΣ ΚΑΙ ΠΑΘΗΤΙΚΩΣ ΤΗΝ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗ ΤΩΝ “ΕΜΒΟΛΙΩΝ” ΚΟΡΩΝΟΪΟΥ, ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΕΔΗΛΩΜΕΝΟΙ ΑΝΤΙΠΑΛΟΙ ΤΟΥΣ, ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΤΩΝ ΚΙΝΔΥΝΩΝ, ΠΟΥ ΠΡΟΚΥΠΤΟΥΝ ΑΠΟ ΑΥΤΑ . Πρόκειται για μια σύγκρουση κουφών, που άπαντες, είτε ως κρατικοί δήμιοι, είτε ως αφελές πόπολο, είτε ως υπό προγραμμένοι ενεργοί πολίτες, αγνοούν ΠΛΗΡΩΣ την ουσία τού πράγματος. Οπότε για μία ακόμη φορά, θα συγκρουστώ με τους ισχύοντες κοινωνικούς μύθους πάσης αποχρώσεως.

      Στην φάση, που μεγάλο μέρος των πολιτών είχε, ή έχει πρόσβαση στην ανώτερη και ανώτατη εκπαίδευση, αλλά και στην φάση, που η πρόσβαση στο διαδίκτυο δίνει την δυνατότητα εισχώρησης στο θυσαυροφυλάκιο πάσης πληροφορίας, που διατίθεται δημοσίως ΑΥΤΗ Η ΑΓΝΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ

      Στην φάση, που μεγάλο μέρος των πολιτών είχε, ή έχει πρόσβαση στην ανώτερη και ανώτατη εκπαίδευση, αλλά και στην φάση, που η πρόσβαση στο διαδίκτυο δίνει την δυνατότητα εισχώρησης στο θησαυροφυλάκιο πάσης πληροφορίας, που διατίθεται δημοσίως ΑΥΤΗ Η ΑΓΝΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ. Το φυλλάδιο που εξέδωσε η “ιερά σύνοδος” τής “Εκκλησίας τής Ελλάδος” και γράφτηκε από τον περιώνυμο τσιόδρα, ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΣΚΑΝΔΑΛΟ. Πέραν ότι αυτό το πατσαβουρόχαρτο ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΜΕΤΑΙΩΡΟΥΣ ΙΣΧΥΡΙΣΜΟΥΣ, ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ ΤΕΚΜΗΡΙΩΣΗ, είναι απαράδεκτο ως απαίσχυντο προϊόν στυγνής κρατικής προπαγάνδας να αναγιγνώσκεται μέσα σε χώρους, στους οποίους τρισεκατομμύρια άνθρωποι αποδίδουν ιερό χαρακτήρα και συνιστά ωμή ενέργεια καισαροπαπισμού. ΑΥΤΑ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΕΧΟΥΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΒΑΣΗ. ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΠΡΟΣΙΤΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΒΑΣΙΜΗ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ, ΠΟΥ ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΗ ΜΟΡΦΩΣΗ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΜΙΑ ΣΤΟΙΧΕΙΩΔΗ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ. ΟΜΩΣ ΟΙ ΜΕΝ ΚΡΑΤΙΣΤΕΣ ΣΤΗΡΙΖΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΑΡΓΥΡΟΝΥΤΗ ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΗ ΑΥΘΕΝΤΙΑ ΤΩΝ “ΕΙΔΙΚΩΝ” ΑΠΑΤΑΙΩΝΩΝ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΡΟΒΑΛΛΟΥΝ ΤΟ ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ ΕΠΙΣΤΗΜΟ(ΝΙΚΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ, ΟΙ ΔΕ ΑΝΤΙΕΜΒΟΛΙΑΣΤΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΟΛΟΓΟΥΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ ΤΩΝ ΝΕΚΡΩΝ ΚΑΙ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑΝ ΙΣΧΥΡΕΣ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ. ΘΕΤΟΝΤΑΣ ΣΕ ΚΙΝΗΣΗ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΩΣ ΙΔΕΟΛΟΓΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΜΥΘΕΥΜΑΤΑ. Οι παρενέργειες των σωματιδίων, που παρουσίασε επί τέλους σε σημερινό άρθρο του ο ιστοχώρος PRONEWS.GR (ιδέ την παραπομπή 9 τής διαδικτυογραφίας στο τέλος τού κειμένου) είναι τουλάχιστον τεταρτογενούς, ή το πολύ τριτογενούς χαρακτήρα και δεν σχετίζονται ούτε με τούς θανάτους, ούτε με τις βαριές παρενέργειάς τών “εμβολιασμών”. Ναι. Σε αρκετά παρασκετυάσματατα, όπως τα καλλυντικά, τα νανοσωματίδια μπορούν να προκαλέσουν μακροπρόθεσμα την εκδήλωση καρκίνοςυ, ή σημαντικές επιπλοκές στην ἐγκυμοσύνη, ή να επιβαρύνουν την εξέλιξη των βρεφών. Όμως αυτά δεν αφορούν τις άμεσες και μεσοπρόθεσμες επιπλοκές τών “εμβολίων”. Και ο ισχυρισμός τού κ. Καθηγητή Κούβελα, τού οποίου τον αγώνα ενάντια στους υποχρεωτικούς εμβολιασμούς εκτιμώ ιδιαίτερα και τού σφίγγω με εὐγνωμοσύνη το χέρι, που αναρτήθηκε σήμερα στην ίδια ιστοσελίδα (ιδέ τον σύνδεσμο 10 τής διαδικτυογραφίας) προβάλλοντας τον ισχυρισμό ότι «Με το εμβόλιο κολλάς 100% κορωνοϊό», εκτιμώ, ότι τελικά δεν ευσταθεί, χωρίς όμως αυτό να μειώνει την άκρα επικινδυνότητα των "εμβολιασμών".

 ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΟΝΟΜΑΣΟΥΜΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥΣ:

"ΟΙ ΒΑΣΙΚΕΣ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΤΩΝ "ΕΜΒΟΛΙΩΝ" ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΟΞΕΙΔΙΟ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΝΙΟΥ. 

     Πρόσφατα κυκλοφορούν στο διαδίκτυο ευτυχώς αρκετά βίντεο σχετικά με το οξείδιο τού γραφενίου, που θέτουν το ζήτημα στην σωστή βάση του. Ταυτοχρόνως όμως υπάρχουν και άλλα δημοσιεύματα σχετικά με την βάση τής σύστασης των εμβολίων, που αναφέρονται σε συγκεκριμένα επιστημονικά δεδομένα, τα οποία όμως παρουσιάζουν μισές αλήθειες και επιφέρουν εν τέλει παραπληροφόρηση. Επειδή αρέσκομαι να είμαι ισοβαρής αναδημοσιεύω ολόκληρο ένα τέτοιο δήθεν κατατοπιστικό άρθρο, ο σύνδεσμος τού οποίου αναφέρεται στην παραπομπή (7), πριν εισέλθω στην ουσία τού θέματος:

Είναι γονιδιακή θεραπεία τα εμβόλια έναντι της COVID-19;

    Υπάρχουν πολλοί αβάσιμοι φόβοι σχετικά με τα εμβόλια έναντι της COVID-19 και ένας από τους πιο διαδεδομένους είναι η εντύπωση  ότι αυτά τα νέα εμβόλια  δεν είναι πραγματικά εμβόλια, αλλά ότι θα αλλάξουν κάπως τα γονίδια μας ή θα εισαχθούν στο DNA των κυττάρων μας.Είναι αρκετά συχνό, ειδικά στα μέσα κοινωνικά δικτύωσης να αναφέρεται ότι αυτά εμβόλια είναι είναι ένα είδος γονιδιακής θεραπείας,  και αν και εν μέρει αυτό δεν είναι εντελώς λανθασμένο, παραλείπονται ορισμένες σημαντικές λεπτομέρειες σχετικά με τον τρόπο δράσης των εμβολίων:

–δεν μπορούν να αλλάξουν τα γονίδιά μας και δεν μένουν στο σώμα μας για περισσότερο από μερικές ημέρες.

    Υπάρχουν πολλές διαστρεβλώσεις σχετικά με τον μηχανισμό δράσης από άτομα και οργανώσεις που δεν έχουν σχέση με την επιστήμη, ή δεν έχουν σχετικές  γνώσεις ονομάζουν τα εμβόλια ως «γονιδιακή θεραπεία» υποστηρίζουν ότι «δεν είναι πραγματικά  εμβόλια» και ότι «προκαλούν την παραγωγή τοξίνης από τον οργανισμό».Οι καθηγητές της Θεραπευτικής Κλινικής της Ιατρικής Σχολής του Εθνικού και         Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών Ευστάθιος Καστρίτης και Θάνος Δημόπουλος (πρύτανης ΕΚΠΑ) αναφέρουν ότι σε σημαντικό βαθμό αυτές οι παρανοήσεις οφείλονται στο γεγονός ότι αν και τα εμβόλια έναντι της COVID  βασίζονται σε στέρεα επιστημονικά δεδομένα και σε πραγματικά νεότερες επιστημονικές προόδους, αυτές μπορεί να ακούγονται  περίπλοκες για τους περισσότερους ανθρώπους που δεν έχουν ειδική εκπαίδευση ή ενασχόληση με τον τομέα. Τα εμβόλια που σχεδιάστηκαν και παράγονται  από την Pfizer και τη Moderna χρησιμοποιούν μικροσκοπικούς «φακέλους» από λιπίδια που ονομάζονται λιπιδικά νανοσωματίδια για να εισάγουν ένα μόνο κομμάτι γενετικού υλικού που ονομάζεται messenger RNA (mRNA – αγγελιαφόρο RNA) στα κύτταρα μας.

     Αυτό περιέχει την πληροφορία για την οικοδόμηση της πρωτεΐνης-ακίδας του ιού.Το εμβόλιο της        Johnson & Johnson και της Astra Zeneca/Οξφόρδης είναι ελαφρώς διαφορετικά.

     Χρησιμοποιούν ένα δίκλωνο μόριο DNA που εισάγεται σε έναν κοινό, αλλά αδρανή ιό που ονομάζεται αδενοϊός.   Αυτό το κομμάτι DNA περιέχει επίσης τις οδηγίες για την οικοδόμηση της πρωτεΐνης-ακίδας του ιού.  Μόλις μπει μέσα στο κύτταρο, αυτές οι οδηγίες διαβάζονται και μεταφράζονται σε mRNA.

Τελικά αυτά τα κομμάτια mRNA πηγαίνουν στο κυτταρόπλασμα που αποτελεί το «σώμα» των κυττάρων μας.

     Αδρά θα λέγαμε ότι το κυτταρόπλασμα μοιάζει με ένα ζελατινώδες υγρό που περιέχει μικρά οργανίδια με διάφορες λειτουργίες απαραίτητες για το κύτταρο. Εκεί, στο κυτταρόπλασμα, μεταφράζονται και συναρμολογούνται περίπου 200.000 άλλα κομμάτια αγγελιαφόρου RNA (mRNA) που βρίσκονται επίσης στο κυτταρόπλασμα κάθε κυττάρου, καθώς τα κύτταρα μας παράγουν πρωτεΐνες και ένζυμα συνεχώς.

   Οι αλυσίδες του mRNA είναι βασικά ένα κωδικός που περιγράφει τις οδηγίες για την παραγωγή των πρωτεϊνών.Στην περίπτωση των εμβολίων περιέχει τις οδηγίες για την παραγωγή των πρωτεϊνών-ακίδων με τις οποίες ο κορωνοϊός προσδένεται στα κύτταρα μας για να τα μολύνει.

      Η πρωτεΐνη-ακίδα είναι ένα από τα πιο αναγνωρίσιμα χαρακτηριστικά του ιού από το ανοσοποιητικό μας σύστημα.  Τα κύτταρα  μας διαβάζουν αυτό το mRNA και το χρησιμοποιούν για τη συναρμολόγηση των ακίδων.   Οι ακίδες στην συνέχεια  μεταναστεύουν στο εξωτερικό περίβλημα των κυττάρων μας όπου αναγνωρίζονται από ανοσοποιητικό μας σύστημα το οποίο πλέον αποκτά μνήμη για αυτές (τις «θυμάται»).

Αυτές οι ακίδες, από μόνες τους, δεν είναι επικίνδυνες.

Δεν μπορούν να προκαλέσουν νόσο, και συνήθως δεν είναι πλήρεις (κυρίως μικρά κομμάτια τους βγαίνουν στην επιφάνεια του κυττάρου).

Πρόκειται ουσιαστικά για «αποτυπώματα» του ιού  που βοηθούν το ανοσοποιητικό να αναγνωρίσει και να καταπολεμήσει τον πραγματικό ένοχο (το ιό SARS-CoV-2) όταν εισβάλλει.

Οι αλυσίδες mRNA από τα εμβόλια έχουν μικρή διάρκεια ζωής και  παραμένουν μόνο για δύο μέρες προτού διαλυθούν και τα κομμάτια τους ανακυκλωθούν  από το σύστημα διάθεσης απορριμμάτων των κυττάρων.

Επειδή όμως αγγελιαφόρο RNA είναι γενετικό υλικό, μια μόνο υπό την έννοια αυτή, τα εμβόλια είναι μια θεραπεία με βάση στις αρχές της γενετικής και όχι βέβαια μια γονιδιακή θεραπεία.  Έτσι και ο FDA τα ταξινομεί ως εμβόλια, όχι ως γονιδιακή θεραπεία.

Όμως πολλοί άνθρωποι ακούν ή διαβάζουν την έκφραση «γενετική» ή «γονιδιακή και πιστεύουν ότι θα  αλλάξει το DNA τους. Δεν αλλάζει το DNA με τα εμβόλια κατά της COVID-19

Όμως αυτό δεν είναι δυνατό. Προκειμένου τα εμβόλια να αλλάξουν τα γονίδια ενός ατόμου, οι οδηγίες που περιέχονται στο  mRNA θα πρέπει να εισέλθουν στο κέντρο ελέγχου του κυττάρου, δηλαδή στον πυρήνα.

Ο πυρήνας χωρίζεται από το υπόλοιπο κύτταρο από τη δική του μεμβράνη.

Για να ξεπεράσει αυτή τη μεμβράνη, το mRNA θα πρέπει να έχει ένα ειδικό ένζυμο το οποίο όμως δεν έχει.  Αλλά ακόμα και αν μπορούσε να μπει στον πυρήνα, το μονόκλωνο μόριο του mRNA θα πρέπει να μεταφραστεί ξανά σε ένα δίκλωνο μόριο DNA.

Ορισμένοι ιοί όπως ο HIV, ο ιός που προκαλεί το AIDS, μπορεί να το κάνει αυτό. Το πετυχαίνει χρησιμοποιώντας ένα ένζυμο που ονομάζεται αντίστροφη μεταγραφάση για να εισαχθεί στα χρωμοσώματά. Όμως, το mRNA που περιέχεται στα εμβόλια στερείται αυτού του ενζύμου, οπότε δεν μπορεί να μεταγραφεί σε DNA.

Ο αδενοϊός DNA που χρησιμοποιείται στα εμβόλια της  Johnson & Johnson και της Astra Zeneca/Οξφόρδης εισέρχεται στον πυρήνα των κυττάρων μας, αλλά ποτέ δεν ενσωματώνεται στα χρωμοσώματά μας.

Ακόμα όμως και μετά από αυτά τα δύο βήματα, υπάρχει ένα τρίτο τείχος προστασίας μεταξύ των εμβολίων και των γονιδίων μας: Ένα άλλο ένζυμο, που ονομάζεται ιντεγκράση, θα χρειαζόταν για τη συρραφή του νέου DNA στο DNA των κυττάρων μας.

Αυτό επίσης δεν υπάρχει στα εμβόλια.

Συνεπώς, οι πιθανότητες να συμβεί ενσωμάτωση του mRNA των εμβολίων στο γενετικό μα υλικό είναι μηδενικές.

Είναι αλήθεια ότι αυτά είναι μερικά από τα πρώτα εμβόλια που δρουν με αυτόν τον τρόπο, αλλά η τεχνολογία αυτή υπάρχει εδώ και αρκετά χρόνια.

Όμως, τα δισεκατομμύρια που δόθηκαν στην έρευνα έδωσαν μια τελική ώθηση στην περαιτέρω ανάπτυξη της.  Σήμερα τα εμβόλια αυτά έχουν χορηγηθεί σε εκατοντάδες εκατομμύρια ανθρώπους.  Είναι μερικά από τα πιο αποτελεσματικά για την πρόληψη των σοβαρών επιπλοκών της COVID ενώ μέχρι στιγμής είναι αποτελεσματικά σε όλες τις παραλλαγές του ιού.

Ενώ οι ανεπιθύμητες ενέργειες έχουν συνδεθεί με τα εμβόλια είναι πολύ σπάνιες, ο FDA έχει ξεκαθαρίσει  ότι το όφελος από τη λήψη ενός τέτοιου εμβολίου υπερτερεί αυτών των σπάνιων κινδύνων για τους περισσότερους ανθρώπους.

Αλλά υπάρχουν ακόμα περισσότερα να μάθουμε. Για παράδειγμα, χρειαζόμαστε ειδικές μελέτες για να κατανοήσουμε πραγματικά πόσο διαρκεί η προστασία αλλά και πόσο καλά μπορεί να προσαρμόζεται αυτή η τεχνολογία και σε άλλους ιούς".

Τα λιπίδια όμως, που προβάλλει αυτό το άρθρο, δεν μπορεί να είναι το πρόβλημα, που βρίσκεται αλλού. Στα λιπίδια και τα πεπτίδια, που χρησιμοποιούνται στις τεχνολογίες των σύγχρονων εμβολίων, θα αναφερθώ στο επόμενο κεφάλαιο.

 

3. ΝΑΝΟΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΤΩΝ ΣΥΓΧΡΟΝΩΝ ΕΜΒΟΛΙΩΝ 

Η νανοτεχνολογία ορίζεται επισήμως ως η μελέτη ποδήποτε πεδείου που ελέγχει την ύλη σε τάξη μεγέθους νανομέτρων.

     Ως νανοσωματίδιο ορίζεται κάθε υλική διάταξη, που τουλάχιστον μια από τις διαστάσεις της είναι μικρότερη από 100 νανόμετρα (1 νανόμετρο ισούται με 10-9 μέτρα). Τα νανοσωματίδια είναι πολύ μικρότερα από τα κύτταρα, γι αυτό έχουν εν δυνάμει την δυνατότητα να εισέλθουν σε αυτά.  Για παράδειγμα ένα κύτταρο αίματος έχει μήκος περίπου 6 μικρά (1 μικρόμετρο ισούται με 10-6 μέτρα).  Εφόσον ένα νανοσωματίδιο εντοπισθεί από το ανοσοποιητικό σύστημα, θεωρείται ανεπιθύμητος εισοδιστής και εξουδετερώνεται. Στην ιατρική έχουν αξιοποιηθεί τα νανοσωματίδια για να μεταφέρουν μέσα στο κύτταρο φάρμακα, ή να επιτελέσουν άλλες θεραπευτικές λειτουργίες Για να παρακάμψουν τα νανοσωματίδια, που διοχετεύονται για θεραπευτικούς σκοπούς, το ανοσοποιητικό σύστημα, συχνά επικαλύπτονται με διαλυτά στο νερό κύτταρα, ώστε να μην αναγνωρίζονται ως ξένα προς τον οργανισμό στοιχεία. Στην θεραπεία τού καρκίνου εφαρμόζεται μέθοδος εισόδου νανοσωμάτων στα καρκινικά κύτταρα, τα οποία πλησιάζουν καρκινογόνες περιοχές και αφού πυροδοτηθούν με ακτίνες λέιζερ δημιουργούν εκρήξεις, που καταστρέφουν αυτές τις περιοχές. Επί πλέον, αυτά μπορούν να μεταφέρουν στοχευμένα την πρωτεϊνη Λυσοζύμη σε κάποια κύτταρα, η οποία ρυθμίζει τον θάνατο των κυττάρων, όταν αποφασίζεται η καταστροφή τους. Κάποιοι μπορεί να απορρίπτουν κατ' αποκοπήν την χρήση νανοστοιχείων, λόγω κάποιων παρενεργειών. Όμως κάθε είδους ιατρική παρέμβαση σε ένα οργανισμό μπορεί να συνοδεύεται από πανέργειες και είναι ζήτημα αξιολόγισης μιας θεραπείας, να αντιπαραβάλει τα αναμενόμενα ωφέλη στο πιθανό κόστος της εκάστοτε μεθόδου, που εφαρμόζεται. Χωρίς να είμαι φίλος της εφαρμοσμένης ιατρικής, έχοντας επισκεφθεί γιατρούς μόνο πέντε φορές στην διάρκεια των τελευταίων 45 ετών, δεν νομίζω, ότι αρμόζει να απορριφθεί εκ των προτέρων η νανοτεχνολογία και η αντίστοιχη έρευνα ως δυνατότητες κατ' αποκοπήν, ασχέτως των μη θεμιτών τρόπων, που ευτές εφαρμόστηκαν, αν και οι θεραπευτικές οδοί που ακολουθώ προσανατολίζονται σε τελείως διαφορετικές αρχές από αυτές τής συμβατικής ιατρικής.

      Τα εμβόλια σύγχρονης γενιάς στηρίζονται σε αντίθεση με αυτά τού παρελθόντος στην διοχέτευση στον οργανισμό τεχνητά παρασκευασμένων νανοσωματιδίων. Η προηγούμενη τεχνολογία στηριζόταν στην είσοδο στον οργανισμό καταπονημένων στοιχείων μιας παθογόνου νόσου, που οδηγούσαν το ανασοποιητικό σύστημα στην δρομολόγηση αντίστοιχων αντισωμάτων. Επειδή τα παθογόνα στοιχεία ήταν μη ισχυρά, μπορούσε το ανοσοποιητικό σύστημα να τα εξουδετερώσει χωρίς μεγάλο κόστος για τον εμβολιασμένο. Όμως συχνά, μετά από εμβολιασμούς προέκυπταν κάποιας μικρής εντάσεως συμπτώματα. Η επόμενη γενιά εμβολίων είχε στόχο την δημιουργία πρόκλησης τού ανοσοποιητικού, με στόχο την δραστηριοποίηση του χωρίς την εισαγωγή παθογενών στοιχείων. Οι ερευνητές στα εργαστήρια είχαν με την πρόοδο τής έρευνας και τής τεχνολογίας προς την επίτευξη αυτής τής περίπτωσης μια φαεινή ιδέα, την οποία βρίσκω πρωτότυπη και νομίζω, ότι εάν δεν παρέμβαιναν στην διαδικασία οι φαρμακευτικές εταιρείες, οι οποίες δεν ενδιαφέρονται για θεραπείες νοσούντων, αλλά για προώθηση της ατζέντας τού αποπληθυσμού, ίσως προέκυπτε κάτι πραγματικά ωφέλιμο από αυτήν. Υπό την προϋπόθεση, ότι θα επέτρεπαν στους ερευνητές να ολοκληρώσουν την έρευνά τους. Διότι στην περίπτωση τής θεραπείας μέσω νανοσωματηδίων είναι καθοριστικής σημασίας η αποβολή τους από το σώμα τού ασθενούς μετά την αποθεραπεία του. Οι ερευνητές διαπίστωσαν, ότι οι ιοί, πέραν της συγκεκριμένης χημικής συστήσής τους έχουν συγκεκριμένα εξωτερικά γνωρίσματα. Έχουν συμμετρικό σχήμα και αποτελούνται από συγκεκριμένο αριθμό στοιχείων, που συνδέονται μεταξύ τους στο κέντρο τού ιού. Αυτά τα στοιχεία αποτελούνται από επί μέρους μοριακές ενώσεις, που συνδέονται μεταξύ τους στην κορυφή του στοιχείου, σχηματίζοντας κάτι σαν “τσαμπί”. Στην δομή αυτών των τσαμπιών συμμετείχε αναλόγως τον υιό συγκεκριμένος αριθμός μοριακών ενώσεων. Προσπάθησαν λοιπόν να προσομοιώσουν σε γεωμετρική βάση την δομή των ιών, συνδέοντας πεπτίδια μεταξύ τους και προσδίδοντας σε αυτά τα νανοστοιχεία τις ακριβείς διαστάσεις συγκεκριμένων ιών. Στην συνέχεια διαπίστωσαν, ότι αυτές οι νανοκατασκευές ήσαν ικανές να παραπλανούν το ανοσοποιητικό, το οποίο τις αναγνώριζε ως τον ιό, που αυτές προσομοίωναν. Με βάση αυτό το τέχνασμα κατασκευάστηκε το εμβόλιο ενάντια στην γρίππη INFLUENZA. Τα προηγούμενα εξηγεί με πολύ κατατοπιστικό τρόπο ερευνητής Dr. Burkhard (στην αγγλική γλώσσα) στο σχετικά σύντομο βίντεο, ο σύνδεσμος τού οποίου δίνεται στην παραπομπή (5). Αυτό που εκτιμώ, ότι χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή, δεν είναι διαδικασία προσομοίωσης καθ' εαυτή, αλλά η τεχνολογία, που αποκαλείται "self - assembler" και αφορά την αυτόνομη αναπαραγωγή των νανοσωματιδίων και την προσκόλληση τού ενός στο άλλο στην συνέχεια. Αυτή η διαδικασία, εάν προσλάβει ενεξέλεγκτο χαρακτήρα, μπορεί να μεταβάλλει τον οργανισμό σε αποικία συνεχώς αναπαραγόμενων τεχνητών μικροόγκων (Οι οποίοι δεν είναι θρόμβοι, διότι δεν υφίσταται θραύση κάποιου πράγματος στην διαδικασία σχηματισμού τους)

     Αναλογιζόμενος την κριτική, στην οποία στηρίχθηκε η απόρριψη των εμβολίων τής γρίππης στο παρελθόν, η οποία εστιάζόταν στην ύπαρξη βαρέων μετάλλων όπως ο υδράργυρος, που είχαν έντονες τοξικές επιδράσεις, τείνω προς το συμπέρασμα, ότι οι βασικοί κίνδυνοι αυτών των εμβολίων δεν προήρχοντο από την μέθοδο τής παρασκευής τους (προσομοίωση ιών με νανοτεχνολογία) αλλά από τις προσμείξεις δηλητρίων σε αυτά, που έκαναν οι φαρμακευτικές εταιρείες, με στόχο την επιβολή μέτρων προώθησης τού αποπληθυσμού. 

 

Το κείμενο θα συνεχιστεί στο δεύτερο μέρος.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------

ΠΗΓΕΣ - ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΓΡΑΦΙΑ:

(1)   Συνέντευξη Chosodowsky

https://www.globalresearch.ca/video-graphene-oxide-a-toxic-substance-in-the-vial-of-the-covid-19-mrna-vaccine/5750340

(2)   Μελέτη πανεπιστημίου Almeria τού Dr. Pablo Campra Madrit

https://www.docdroid.net/Ov1M99x/official-interim-report-in-english-university-of-almeria-pdf 

(3)   Face Masks Contain Graphene, A Poisonous Substance

https://www.globalresearch.ca/face-masks-contain-graphene-a-poisonous-substance/5749855

(4)    Protein-Nanoparticle Interactions

https://www.youtube.com/watch?v=SpibElUfzMI

(5)    Self‐assembling Peptide Nanoparticles (SaPNs): their Use in Biomedical  Applications (2016)

https://www.youtube.com/watch?v=aaN0fcAVjSs

(6)    Warren Chan: The nanoparticle biological identity & protein corona

https://www.youtube.com/watch?v=ttwKY93fmKE

(7)    Είναι γονιδιακή θεραπεία τα εμβόλια έναντι της COVID-19;

https://www.ygeiamasnews.gr/astheneies/epidimies/61453/einai-gonidiaki-therapeia-ta-emvolia-enanti-tis-covid-19/

 (8)   Genetically engineered 'Magneto' protein remotely controls brain and behaviour

https://www.theguardian.com/science/neurophilosophy/2016/mar/24/magneto-remotely-controls-brain-and-behaviour

(9)   Εμβόλια mRNA: Τι έλεγε έκθεση του 1999 και τι περιγράφει άρθρο του 2020 στελέχους γερμανικού κρατικού ινστιτούτου

https://www.pronews.gr/ygeia/1004604_emvolia-mrnadna-kai-parenergeies-ti-anaferei-epistimoniki-ekthesi-apo-1999 

(10)   Δ.Κούβελας: «Με το εμβόλιο κολλάς 100% κορωνοϊό» (βίντεο)

 https://www.pronews.gr/ygeia/1004502_dkoyvelas-me-emvolio-kollas-100-koronoio


συνεχίζεται....

4 σχόλια:

Εργδημεργ είπε...

Μικρή διόρθωση:

"...Για παράδειγμα ένα κύτταρο αίματος έχει μήκος περίπου 6 μικρά (1 νανόμετρο ισούται με 10-6 μέτρα). ..."

Μέσα στην παρένθεση, κάνε το 1 μικρόμετρο.

botilastopelagos είπε...

@ ΕργΔημΕργ

Θερμά ευχαριστώ για την διόρθωση.

Ανώνυμος είπε...

Με τόση παραπληροφόρηση και τόσες επιστημονικές εργασίες διαπρεπών επιστημόνων και πανεπιστημίων που αποκλείονται από την δυνατότητα δημοσίευσης των δεδομένων τους, αδυνατώ ως έλλογο ον να πιστέψω πως το mRNA δεν έχει την δυνατότητα μετάδοσης της πληροφορίας στο πυρηνικό-γονιδιακό περιεχόμενο. Αυτό διαβασα στο κείμενο παραπάνω.
Η τεχνολογία mRNA χρησιμοποιείται στον καρκίνο μια δεκαετία τώρα με σκοπό να προγραμματιστεί το γονιδίωμα να πολεμά τα καρκινικά κύτταρα.
Αυτή την οδηγία την δίνει ο πυρήνας, το γονιδίωμα. Όχι το κυτταρόπλασμα. Το κυτταρόπλασμα υπάρχει για να υποστηριζει τον πυρήνα το θησαυροφυλάκειο.
Με αυτό το απλό σκεπτικό, το αυτονόητο, πως μας πείθουν ότι δεν ενσωματώνει πληροφορία το mRNA στο γονιδίωμα; Αφού αυτή είναι η εργασία του;
Ευχαριστώ πολύ.

botilastopelagos είπε...

Αγαπητέ/ή φίλε/η,

θεωρώ, ότι η παρατήρησή σου είναι ορθή και αναγκαία, στο βαθμό μάλιστα, που μέχρι στιγμής στο κείμενο για λόγους δεοντολογίας έχει παρατεθεί μόνον η αντίθετη άποψη, την οποία δεν συμμερίζομαι. Στην συνέχεια τού κειμένου θα προσπαθήσω να παρουσιάσω μια πιο εκτενή τεκμηρίωση τών δεδομένων που προβάλλεις. Κατ' αρχήν σε ευχαριστώ για την σημαντική αυτή επισήμανση.