28 Ιανουαρίου, 2021

«Έστ' ήμαρ ότε Φοίβος πάλιν ελεύσεται καί ές αεί έσεται».


ΣΧΟΛΙΟ ΤΟΥ "ONEIRO SKY" ΣΤΟΝ ΙΣΤΟΤΟΠΟ ΤΟΥ

https://oneirosky.blogspot.com/2020/11/blog-post_27.html

Ο τελευταίος χρησμός της Πυθίας γράφει το εξής:

Σύμφωνα με την ιστορία που διδάσκεται σήμερα, ο τελευταίος χρησμός που δόθηκε από το Μαντείο των Δελφών, διά στόματος Πυθίας, συνέβη το 362 μ.Χ. και αποδέκτης ήταν ο αυτοκράτορας του Βυζαντίου, ο Ιουλιανός ο Παραβάτης, ο οποίος όταν αποφάσισε να εκστρατεύσει κατά των Περσών έστειλε ανθρώπους να ρωτήσουν στο μαντείο των Δελφών αν θα έπρεπε να κάνει αυτή την εκστρατεία.

Ο χρησμός αυτός που σήμερα όλοι γνωρίζουμε, είναι ο εξής: «Είπατε τω βασιλεί, χαμαί πέσε δαίδαλος αυλά, ουκέτι Φοίβος έχει καλύβαν, ου μαντίδα δάφνην, ου παγάν λαλεούσαν, απέσβετο και λάλον ύδωρ».

Δηλαδή: «Πείτε στον βασιλιά, πως έπεσε κατάχαμα το περίτεχνο οίκημα, (ΧΩΪΚΌ ΔΟΧΕΊΟ- ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΣΏΜΑ) κι ούτε ο Φοίβος Απόλλων έχει πια κατοικία, (ΠΝΕΥΜΑ - ΝΟΥΣ ΚΑΙ ΨΥΧΗ) ούτε δάφνη μαντική, ούτε πηγή ομιλούσα, και το ομιλών νερό στέρεψε». Χάθηκε και το νερό που μιλούσε»

ΧΑΘΗΚΕ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΣΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ
ΔΙΑΛΥΘΗΚΕ Η ΣΥΝΔΕΣΗ ΤΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ ΜΕ ΤΟ ΣΩΜΑ.
Η ΜΝΗΜΗ ΤΟΥ ΝΕΡΟΥ ΠΟΥ ΜΙΛΟΥΣΕ ΜΕΣΑ ΑΠΌ ΤΗΝ ΣΥΝΔΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ
ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΨΥΧΗ (ΝΟΥΣ ΚΑΙ ΨΥΧΗ).

Και ο χρησμός της Πυθίας συνεχίζει:

«Έστ' ήμαρ ότε Φοίβος πάλιν ελεύσεται καί ές αεί έσεται».

«Θα έρθει ημέρα που ο Φοίβος (Απόλλων - Νους Αιθέρας - Νους και ψυχή) θα επιστρέψει και θα μείνει για πάντα».

Η ΕΠΑΝΑΣΥΝΔΕΣΗ ΤΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ ΜΕ ΤΟ ΣΩΜΑ

ΓΝΩΘΙ Σ ΑΥΤΟΝ

Οσον αφορά τα τεκμαινόμενα αυτή την στιγμή οι υπηρέτες του "κτιστού" πνεύματος, τα ανθρωποειδή, κάνουν την τελευταία απέλπιδα προσπάθεια τους να προγραμματίσουν τον ανθρώπινο πληθυσμό μέσα στην τεχνητή νουμοσύνη, ώστε να εγκλωβίσουν το Αληθινό πνεύμα μέσα στα ανθρώπινα σώματα για πάντα. 

ΕΣΣΕΤΑΙ ΗΜΑΡ Η ΝΕΜΕΣΙΣ ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΕΔΩ 

--------------------------------------------

Είσαστε έτοιμοι να αφήσουμε για λίγο τις τρα λα λα ισορροπίες τού "σίγουρου" κόσμου, που συνηθίζουμε να αράζουμε, για να εισέλθουμε λίγο στις κβαντικές βαβαιότητες τού USE YOUR ILLUSION; 

Άυτός ο εκλεκτός σχολιαστής άφησε ένα πολύ βαθυστόχαστο σχόλιο στην προηγούμενη ανάρτηση, που με ιδιαίτερη χαρά προβάλλω:  

Ο Q ακούει;
29 κατασκευαστές ξέρουν.
Τοις εγρηγορόσιν ένα και κοινόν κόσμον είναι, των δε κοιμωμένων έκαστος εις ίδιον αποστρέφεσθαι
(Για τους ξύπνιους υπάρχει ένας και ο ίδιος κόσμος, ενώ οι κοιμισμένοι στρέφονται ο καθένας σε ένα δικό του, υποκειμενικό κόσμο).
ΗΡΑΚΛΕΙΤΟΣ
Ακρασία….. τι συμβαίνει και κάνουμε άλλες επιλογές από αυτές που θα θέλαμε; Γιατί κάνουμε το Β, ενώ θα θέλαμε το Α
https://terrapapers.com/akrasia-gnorizis-to-kalo-ke-prattis-to-kako/
Είναι το Q ,ένα ανύπαρκτο φάντασμα, ένα επικοινωνιακό τέχνασμα, ή όπως ακριβώς είπαν ο David Icke και ο Alex Jones δεν είναι τίποτε περισσότερο από μια „psyop“. ψυχολογικές επεμβάσεις (PSYOP).
Αν θεωρήσουμε, ένα σύνολο ανθρώπων, που εκδήλωσαν μία συμμέτοχη και ακλούθησαν έναν αγώνα πάνω στην ίδια προσωπική αντίληψη γεγονότων σε μια κατάσταση ή προς ένα πρόσωπο, αυτό το σύνολο το υπαρκτό λόγου του συνόλου των ανθρώπων που το ακολούθου δεν είναι ένα ανύπαρκτο φάντασμα .
Είναι πλέον μια υπόσταση η οποία υλοποιήθηκε σαν ΦΑΝΤΑΣΜΑ και είναι…….. ,είναι ένα ανύπαρκτο φάντασμα, ένα επικοινωνιακό τέχνασμα, ή όπως ακριβώς είπαν ο David Icke και ο Alex Jones δεν είναι τίποτε περισσότερο από μια „psyop“. ψυχολογικές επεμβάσεις (PSYOP).
Q, μία αόρατη ιδέα υλοποιείτε ….ένας αόρατος σωτήρας προετοιμάζετε, ένας αόρατος μηχανισμός κινεί την μηχανή και συγχρονίζει την μάζα ΛΑΟ.
Αν αυτό δεν είναι ψυχολογικές επεμβάσεις (PSYOP) που αναζητούν ΕΞΟΔΟ προς υλική υπόσταση τότε τι είναι.
Ο covid -19 τον ίδιο ορισμό δεν δίνουν οι αρνητές του COVID είναι ένα ανύπαρκτο φάντασμα, ένα επικοινωνιακό τέχνασμα ΙΟΣ ή ΥΙΟΣ που ζητά υλοποίηση αυτό δεν είναι ψυχολογικές επεμβάσεις (PSYOP) που αναζητούν ΕΞΟΔΟ προς υλική υπόσταση τότε τι είναι, όπως ακριβώς είπαν ο David Icke και ο Alex Jones και για τον covid
https://oneirosky.blogspot.com/2020/11/blog-post_27.html

https://www.athensvoice.gr/life/technology/644962_koronoios-5g-keraies-kai-theories-synomosias
αυτές οι δυο ανεξάρτητες αόρατες επεμβάσεις επικοινωνίας που ταλαντεύουν το σύνολο θα αποκαλυφθούν με τον διαχειριστή.
Η φθορά είναι άμεσα σχετιζόμενη με τον διαχειριστή, ανάλογα και ο πόλεμος, στο πρόσωπο που προσπαθεί να φανερώσει την φθορά. Ναι ο Τραμπ υπέστη κατά την προηγούμενη τετραετία ένα φοβερό πόλεμο φθοράς και ότι δεν τού αρέσει ποτέ να χάνει.
ο όρος “psyop“, που αποδίδεται στους Q, και ότι οι Q έχουν πλέον εκπληρώσει τον ρόλο τους μαζί και ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Τραμπ, εν μέρει με βρίσκουν σύμφωνο.
Στην ουσία προσεχώς ……μια Στάση (στάση = εξέγερση) των Q αόρατων (αφού οι Q ολοκλήρωσαν την αποστολή τους πρέπει να εξαφανισθούν από προσώπου γης. Εφόσον μια σοβαρή συνωμοτική οργάνωση κλείσει τον κύκλο της, υπάρχει ΄΄ενα τελευταίο καθήκον, που πρέπει να κάνει. Να σβήσει τα ίχνη της.) που όμως άφησε πίσω ένα σύνολο πιστών και ένα παράκλητο (Πρόεδρο ΤΡΑΜΠ).
Κατά Ιωάννη 14:26
«Και ο Παράκλητος, το Πνεύμα το Άγιο, που ο Πατέρας θα στείλει στο όνομά μου, εκείνος θα σας τα διδάξει όλα, και θα σας υπενθυμίσει όλα όσα είπα προς εσάς.»
‘Όλα αυτά δρομολογούν έναν νέο γίνεσθε….. ο Τραμπ σαν ο σύγχρονος ΠΑΡΑΚΛΗΤΟΣ που δεν τού αρέσει ποτέ να χάνει, Ο ΑΛΑΘΗΤΟΣ δίνει την δυνατότητα στο ΣΥΣΤΗΜΑ να κατασκευάσει τον από ΜΗΧΑΝΗΣ ΘΕΟ –ΣΩΤΗΡΑ, έτοιμο,….. τίποτε περισσότερο από μια „psyop“. ψυχολογικές επεμβάσεις (PSYOP) για έναν λαό μάζα να καταπιεί τον όποιο ΠΑΡΑΚΛΗΤΟ.
Το ίδιο συνέβη και πριν 2000 χρόνια ……. με μια διαφορά άλλοι είδαν και άλλοι δεν είδαν, τώρα τι είδαν οι μεν και οι δεν το δείχνει το σήμερα διαγραφούμε τον μέν για τον δέν.
Ο νέος κομματικός μηχανισμός ανάμεσα στους Δημοκρατικούς και Ρεμπουπλικάνους είναι σε εξέλιξη δεν υπάρχει περίπτωση αναστολής υπάρχει ένας παράκλητος ,12 απόστολοι ,Q θρησκεία , και λαός.
Δεν θα επεκταθώ σε ΕΦΙΑΛΤΕΣ –ΚΡΥΠΤΙΕΣ και παραλειπόμενα ήμαστε μεγάλα παιδιά . 


Use your illusion  

 


Όποιος επιχειρήσει να ερμηνεύσει την ισχύ των πεδίων πληροφορίας, κάνοντας χρήση τού τετριμμένου επικοινωνιακού κώδικα, δεν μπορεί, παρα να καταλήξει σε πενιχρά αποτελέσματα, απέναντι στον καθοριστικό ρόλο, που υπέχει στην διαμόρφωση τής ζωής μας αυτός ο παράγων.

Μποτίλια στο Πέλαγος

11 σχόλια:

tuluba είπε...

Egregores. Σκεπτομορφες
http://humanityhealing.net/2011/05/real-meaning-of-egregore/

Q posts
https://8kun.top/qresearch/res/8722105.html#8722448
Austin (STEINBART)

Case 2:20-mj-09119-ESW Document 3 Filed 03/26/20 Page 6 of 11

A that they were "hacked by a very targeted intelligence operation." STEINBART stated
he received his orders from messages that were sent from himself in the future.
STEINBART said he received those messages through Neuralink brain implants that
received signals from satellites,
(USA[FBI]) Vs STEINBART)

Was Q AI ?
Stay tuned....Majestic 12 aka All future Majestic Messages of Disclosure. #MajesticApario #PhoenixVault
https://t.me/MajesticApario
Telegram account

Ανώνυμος είπε...

Από Άλφα ως το Ωμέγα όλα είναι στο λόγο του Χρίστου, Καινή Διαθήκη….. και πάλι με το λόγο του θα πορευτούμε Α ως το Ω.
Με το επάνω ή με το κάτω για όλους έχει ΑΩ
Αν κάποιος ξεκινήσει με βεβαιότητες, θα καταλήξει σε αμφιβολίες, αν όμως αρχικά αρκεστεί στις αμφιβολίες, θα καταλήξει σε βεβαιότητες Μπέικον Φράνσις
Ένα ευχαριστώ που με διαβάζετε δεν θα πω κάτι παραπάνω το δείχνουν οι πράξεις σας και το σέβομαι γιατί απλά κουβεντιάζουμε σαν να πίνουμε καφέ βλέποντας τους περαστικούς
use your illusion

Ανώνυμος είπε...

μηπως μπορειτε να μας εξηγησετε τι θελει να πει το σχολιο use your illusion της αναρτησης σας;

botilastopelagos είπε...

@ Ανώνυμον

Αγαπητέ/ή φίλε/η,

ευχαρίστως θα αναταποκριθώ στο αίτημά σας. Όχι όμως για να εξηγήσω αυτά που κατέθεσε ο Use your illusion, αυτό νομίζω ότι μπορεί να το πράξει μόνον ο ίδιος, αλλά για εκθέσω τον τρόπο, που εγώ εκλαμβάνω τα γραφόμενά του. Πρόκειται όμως για ένα σχόλιο με σχετική έκταση, οπότε μια προσπάθεια διείσδυσης σε αυτό, μοιραία δεν μπορεί να συμπυκνωθεί σε σύντομο χώρο. Γι αυτόν τον λόγο θα σάς παρακαλέσω να περιμένετε μέχρι αύριο.
Οπωσδήποτε κατανοώ την απορία σας απέναντι στο είδος γραφής και στο τρόπο, που διατυπώνει αυτός νοήματα. Πρόκειται για ένα είδος μη συμβάτικης γραφής και παρόλη την αξία που αποδίδω σε αυτόν, αναγνωρίζω, ότι δεν είναι αυτομάτως προσβάσιμος σε κάθε περίπτωση. Όμως σάς ευχαριστώ για την προτροπή σας, διότι νομίζω, ότι είναι σκόπιμο να επιμείνω περισσότερο τόσο στο νόημα όσων κατέθεσε, όσο και στον τρόπο που ο Use your illusion συνηθίζει να διατυπώνει τις απόψεις του.

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητοί αναγνώστες
«illusion» παραίσθηση- ψευδαίσθηση
use your illusion χρησιμοποίησε τη ψευδαίσθησή σου….

Αυτές ήταν και οι λέξεις που κράτησα σαν όνομα σχολιαστή ανάμεσα στον ΘΑΝΑΤΟ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ χρησιμοποίησε την ΨΕΥΔΑΙΣΘΗΣΗ!!!!…………….έως την ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ σου εκμεταλλεύσου όπως σε εκμεταλλεύουν.

Περί σχολίων
Ναι δεν είναι υπερβολή, έχω ένα ιδιαίτερο τρόπο που γράφω, ίσως γιατί ποτέ δεν μπορούσα να εκφράσω αυτά που ήθελα πάνω σε ένα χαρτί μπορεί και όταν συζητάω.
Είναι όπως στο βίντεο ο δάσκαλος και ο μαθητής γου και α = γα, του και α = τα, όλο μαζί γάτα και ο μαθητής απαντά γατσούνι.
Αλλά κατά ένα παράξενο τρόπο πάντα κάτι έμενε από αυτά που έγραφα….. ή έλεγα, δεν κρύβω ότι όλοι μου λένε δεν σε καταλαβαίνω.
Σχολιάζω και φιλοξενούμε σε ένα μικρό κύκλο, και γνωρίζω ότι δεν με καταλαβαίνουν αλλά που ξέρεις μπορεί ή και από σεβασμό να με αντέχουν.
Υπάρχει και ένα παράδοξο μερικοί σχολιαστές βρίσκουν κάτι .
Η φιλοξενία εδώ ήταν ότι ήθελα να εκφράσω μια άποψη για τα γεγονότα στην Αμερική,Q,TRUMP τα οποία πήραν ένα χαρακτήρα μίας ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ ενός μεγάλου ξεσηκωμού μιας ξαφνικής αφύπνισης.
Που εγώ το έβλεπα σαν μία επαναφορά του συστήματος από το ίδιο το σύστημα να αλλάξει ΔΟΜΗ και φαινομενικά να χρησιμοποίηση ΤΡΑΜΠ, Q.ΛΑΟ ότι αυτοί είναι οι ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΕΣ για την αλλαγή που έρχεται, ενώ είναι το ίδιο το σύστημα.
use your illusion

Ανώνυμος είπε...

Τα σχόλια μου είναι στο άρθρο
ΑΠΟΛΕΙΠΕΙΝ Ο ΘΕΟΣ ΔΟΝΑΛΔΙΟΝ; ΕΣΠΕΙΡΑΝ ΑΝΕΜΟΥΣ ΘΑ ΘΕΡΙΣΟΥΝ ΘΥΕΛΛΕΣ
Και εξηγούσα τι θα όφειλε να κάνει κάθε επαναστάτης απέναντι στο σύστημα.
Να που όμως και έτσι όπως έχουν τα γεγονότα σήμερα στην Αμερική το σύνολο αρχίζει και βλέπει, φαινομενικά, αλλά κάτι διαισθάνεται.
Επειδή είμαι ιδιότροπος στην γραφή και για να ευχαριστήσω τον οικοδεσπότη που φιλοξένησε και διάβασε τα σχόλια μου έψαξα και βρήκα αυτό που δεν μπορούσα να εκφράσω εγώ με τα λόγια κάποιου άλλου μαζί με μια φωτογραφία
Τα σχόλια μου είναι στο άρθρο
ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΕΣ ΚΑΙ ΟΥΣΙΑ
Και απαντώ το τι ήθελα να πω εδώ… με τα σχόλια στο άρθρο
ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΠΟ ΜΕΤΑΛΛΑΓΜΕΝΟ ΑΧΥΡΟ ΚΑΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ - ΠΡΩΤΟ ΜΕΡΟΣ
Η σκέψη μου ξεκίνα με τα γεγονότα και τον συνδυασμό αυτών covid -19, Q, TRUMP
Μιλάμε για δύο ΑΟΡΑΤΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ covid-19, Q, που προκαλούν ή δρομολογούν γεγονότα ανάμεσα στο σύνολο, με τον ΤΡΑΜΠ σαν αμφιλεγόμενο αφυπνιστή.
Απαντώ στο σχόλιο
Είναι το Q ,ένα ανύπαρκτο φάντασμα, ένα επικοινωνιακό τέχνασμα, ή όπως ακριβώς είπαν ο David Icke και ο Alex Jones δεν είναι τίποτε περισσότερο από μια „psyop“. ψυχολογικές επεμβάσεις (PSYOP).
Ο covid -19 τον ίδιο ορισμό δεν δίνουν οι αρνητές του COVID είναι ένα ανύπαρκτο φάντασμα, ένα επικοινωνιακό τέχνασμα ΙΟΣ ή ΥΙΟΣ που ζητά υλοποίηση αυτό δεν είναι ψυχολογικές επεμβάσεις (PSYOP) που αναζητούν ΕΞΟΔΟ προς υλική υπόσταση τότε τι είναι, όπως ακριβώς είπαν ο David Icke και ο Alex Jones και για τον covid
Γιατί το λες αυτό…… απαντώ, η κοινωνία το σύνολο σε παγκόσμιο επίπεδο δεν έχει χωριστή σε δύο ομάδες, αρνητών και μη αρνητών.
Covid-19
ΕΠΙΣΤΙΜΟΝΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΙΗΤΑ – ΕΠΙΣΤΙΜΟΝΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΙΗΤΑ = Ιός εποχιακής γρίπης v Ιός COVID-19 σημειώστε Χ
ΚΡΑΤΗ – ΚΡΑΤΗ = διαχείριση ιού COVID-19 θεωρία της αγέλης v διαχείριση ιού COVID-19 θεωρία ελέγχου σημειώστε Χ
ΚΡΑΤΗ – ΚΡΑΤΗ = διαχείριση του πολίτη COVID-19 ελεύθερος v διαχείριση του πολίτη COVID-19 ελεγχόμενος σημειώστε Χ
ΑΡΙΘΜΟΙ ΘΑΝΑΤΩΝ – ΑΡΙΘΜΟΙ ΘΑΝΑΤΩΝ = εποχιακής γρίπης v COVID-19 σημειώστε Χ
ΠΟΛΙΤΕΣ – ΠΟΛΙΤΕΣ = πραγματικός ο ιός v μη πραγματικός σημειώστε Χ
Q
Η κοινωνία το σύνολο σε παγκόσμιο επίπεδο δεν έχει χωριστή σε δύο ομάδες, αρνητών και μη αρνητών στον αόρατο q.
TRUMP ο μυστήριος χ
‘Όλα αυτά δρομολογούν έναν νέο γίνεσθε….. ο Τραμπ σαν ο σύγχρονος ΠΑΡΑΚΛΗΤΟΣ που δεν τού αρέσει ποτέ να χάνει, Ο ΑΛΑΘΗΤΟΣ δίνει την δυνατότητα στο ΣΥΣΤΗΜΑ να κατασκευάσει τον από ΜΗΧΑΝΗΣ ΘΕΟ –ΣΩΤΗΡΑ, έτοιμο,….. τίποτε περισσότερο από μια „psyop“. ψυχολογικές επεμβάσεις (PSYOP) για έναν λαό μάζα να καταπιεί τον όποιο ΠΑΡΑΚΛΗΤΟ.

Ανώνυμος είπε...

Και κάτι σκόρπια σχόλια διότι είμαι άνθρωπος
ο παράκλητος είναι να σου θυμίζει ότι είσαι ΑΝΘΡΩΠΟΣ
Είχα πει ….!!! για τον covid τι είναι
Ο ΥΙΟΣ ΤΗΣ ΑΡΝΗΣΗΣ ΕΝΗΛΙΚΙΩΘΗΚΕ (COVID-19) ΚΑΙ ΦΟΡΕΣΕ ΤΗΝ ΚΟΡΩΝΑ ΤΟΥ… !!!
ΖΕΙ ΚΑΙ … ΒΑΣΙΛΕΥΕΙ … ΠΛΕΟΝ
ρεαλιστικά
αυτόν δεν περιμένουν ΟΛΟΙ ………….!!!!!!!!!
chaos on virus international democracy
ιός ή οντότητα ;
οντότητα ή τεχνίτη νοημοσύνη;
Τι είναι αυτό το πράγμα, όταν υπάρχει ένα μεγάλο γεγονός να έρχεται η αποκαθήλωση του σε κρυφούς μηχανισμούς.
Ποιος είναι ο παράγοντας πίσω από κάθε γεγονός που μετά το αμφισβητεί;
Ποιος είναι ο παράγοντας πίσω από κάθε σχεδιασμό που μετά το αμφισβητεί;

Η σημερινή κατάσταση θέλει ανωμαλίες κοινωνικές γεωπολιτικές και μερικές φορές έναν jocker έτσι για να παίρνει μπρός η μηχανή από την πολύ μαλακία …..να ξέρετε όμως πουτάνα και παρθένα δεν γίνετε και ο μόνος που το γνωρίζει είναι αυτός που έχει το μαγαζί .

Ρεαλιστικά η ΕΛΛΑΣ σε καραντίνα ,ρεαλιστικά ο μεγάλος αδελφός είναι εδώ, ρεαλιστικά οι λαθρο μετανάστες είναι εδώ, καραντίνα παντού ο έλληνας φυλακισμένος ρεαλιστικά προς τον θάνατο, πιστεύεις ότι όλα αυτά είναι μούφα, ρεαλιστικά ναι ή όχι.
ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ότι είσαι σε καραντίνα και όχι σε μια γυάλα προστασίας σε αντιΔΙΑΣΤΟΛΗ της φαινομενικά ρεαλιστικής αληθείας με την ψεύτικη φαινομενικά αλήθεια δηλαδή μια ΣΥΝΧΥΣΗ φαινομενικά η πραγματικότητα σε ρόλο αντιστροφής το ψέμα σε αλήθεια και η αλήθεια σε ψέμα.
Σε ΠΛΑΝΗΤΙΚΟ επίπεδο προστατεύεται η ΕΛΛΑΔΑ και σε διαστολή οι παράπλευρες απώλειες λειτουργούν για να διασωθεί το ΦΩΣ.

Παράπλευρες απώλειες ο εσωτερικός κίνδυνος στο ΤΕΡΜΑΤΙΣΟΥΝ τα πάντα δημιουργούν εσωτερικές τρύπες ΞΕΚΑΡΦΩΜΑ για τον ΕΙΣΒΟΛΕΑ την παραχώρηση γεφυρώματος καρμικό για να ισορροπήσουν οι δυνάμεις στην ΚΑΤΑΣΤΟΛΗ στην νίκη κατά του ΕΙΣΒΟΛΕΑ και όχι ιού αλλά περί υιού εισβολέα.
Το ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΧΩΡΟΤΑΞΙΚΌ ΦΕΩΓΡΑΦΙΚΌ ΣΗΜΕΙΟ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΠΟΙΗΘΗΚΕ από τον ίδιο τον ΕΙΣΒΟΛΕΑ χωρίς και ίδιος να κατάλαβε την ΠΑΓΙΔΑ.

Ανώνυμος είπε...

Ναι στο δίχτυ είναι πιασμένος ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ λαός όπως και οι συνάνθρωποι μας που αυτήν την στιγμή βιώνουν το κτύπημα κάτω από την μέση αλλά και η ΕΛΛΑΔΑ σήκωσε το φορτίο της ΑΔΙΚΗΣ κατάστασης των10 χρόνων .
Η ώρα της ΠΛΗΡΩΜΗΣ είναι εδώ και αυτό που θα υπερβεί την ΟΥΣΙΑ πίσω από την κουρτίνα είναι ο illusion ο ΔΟΥΡΕΙΟΣ ΙΠΠΟΣ ο φαινομενικά αυτός που παίρνει την ψεύτικη ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ για ΑΛΗΘΕΙΑ που στην πραγματικότητα δεν είναι ΨΕΜΑ ούτε ΑΛΗΘΕΙΑ είναι ΡΕΑΛΙΣΤΙΚΑ το ΦΩΣ το οποίο σαν ΔΟΥΡΕΙΟΣ ΚΤΥΠΑ την ΕΥΡΩΠΗ αλλά το ΦΩΣ είναι στην ΕΛΛΑΔΑ.
ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΙΣ ΤΗΝ ΤΡΟΙΑ και σώζεις την ΕΛΛΑΔΑ ισορροπείς την κατάσταση μεταβάλεις το επίπεδο και πληρώνεις το ΤΙΜΗΜΑ.
ΦΑΙΝΟΜΕΝΙΚΑ μετουσιώνεις και προχωράς μπροστά διότι ο ρόλος του ΕΛΛΗΝΑ αυτός είναι.

ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΤΕ ποιος είναι άγιος για να απαντήσω σε αισχρότητες αν είναι άγιος ο Α,Β,Γ ή δεν είναι.
Αν έχεις πρόβλημα στον α,β,γ τότε ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΕ τι βλέπεις ΕΣΥ επάνω σου.
ρεαλιστικά
ΕΧΕΙΣ;
θέση και εντολή να διαμορφώνεις τον Α,Β,Γ
τι εννοείς; έχουν τρομοκρατηθεί……
τι εννοείς; τον υποχρέωσαν να φτιάχνει δήλωση……
τι εννοείς; αυτά τα στοιχεία μας δείχνουν ότι ο Κορωναϊός δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο, ούτε καν μια γρίπη….
τι εννοείς; Θα τον υποχρεώσουν να εμβολιαστεί
τι εννοείς;
μας μάντρωσαν στα σπίτια, για να μην βλέπετε, αλλά και για να μην υπάρξει περίπτωση αντίδρασης, ώστε να μεταφέρουν άνετα τους λαθρό τους γήινους εξωγήινους και ότι άλλο πρόκυψη….
τι εννοείς;
Τον τσακώσαμε και αυτόν έτοιμος για το Άουσβιτς ;…..
ο παράκλητος είναι να σου θυμίζει ότι είσαι ΑΝΘΡΩΠΟΣ.
Τίποτε περισσότερο, ο χ…..

Ανώνυμος είπε...

Είναι μια ψεύτικη σκέψη.
13033 δηλαδή αυτός ο αριθμός ΕΛΈΓΧΟΥ ΚΑΤΑΣΤΟΛΉΣ είναι ίδιος και στο εξωτερικό;
Αυτός ο αριθμός ο ρεαλιστικός 13033 αν είναι μόνο για τους ΕΛΛΗΝΕΣ και ο αναλυτικός προσδιορισμός δίνει κάτι που αφορά κάτι ύποπτο λογικά και ρεαλιστικά πρέπει να είναι παγκόσμιος γιατί πουτάνα κ παρθένα δεν γίνεται αν είναι παγκόσμιος όλα οκ αν όμως ΑΦΟΡΆ μόνο την ΕΛΛΑΔΑ και τον έλληνα πολίτη ΤΟΤΕ το αριθμητικό αξίωμα ΕΠΙΒΑΛΗ την ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥ ναι μέν ελεγχόμενος αλλά και ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ διότι φαινομενικά και ρεαλιστικά δεν έχει κανείς ΔΙΚΑΙΩΜΑ πάνω στο ΧΩΡΟΤΑΞΙΚΌ ΦΕΩΓΡΑΦΙΚΌ χώρο και σε αυτούς που βρίσκονται σε αυτόν.
Το δίχτυ πάντα μας είχε μαντρωμένους αλλά ελεύθερης βοσκής.
Αν πιστεύεις ότι όλα αυτά είναι μούφα κανείς δεν περιορίζει να δεις πόσοι ΕΠΙΣΤΡΕΨΑΝ στην ΠΑΤΡΙΔΑ χωρίς ΚΑΛΛΕΣΜΑ την τελευταία στιγμή.
Ζούμε διαχρονικά μέρες εποχής αν ο μεσσίας είναι αληθινός ή ένας από το σύνολο των αριθμών ,ενώ από κάτω το πλήθος φωνάζει ….ζούμε έναν ιό που οι μισοί λέγουν είναι ένας ψεύτης ….. είναι μια καλή προπαγάνδα… το πλήθος φωνάζει

Αλήθεια ή ψέμα
Αν πιστεύεις ότι όλα αυτά είναι μούφα κανείς δεν περιορίζει τον highlander !!!!!
«Ιδού η Ρόδος, ιδού και το πήδημα

μετά από αυτήν την κατάσταση η ζωή θα μπει πάλι σε γνωστούς ρυθμούς στους α,β δουλεία σπίτι και μεταφυσικές ανησυχίες εκ του ασφαλούς επαναστάσεις, πόλεμοι, καταστροφές έτσι για να έχουμε κάτι να παίζουμε,……. superman, Spiderman,batman, wonder woman,θα είναι πάντα εδώ για να σου δώσουν ένα χέρι βοηθείας από το καναπέ σου .
την διαφορά θα την κάνουν οι αριθμοί αλλά εσύ δεν θα είσαι ΑΝΘΡΩΠΟΣ.
«Πιστεύω πως και η σκέψη μας είναι μια καλή προπαγάνδα.
Είναι μια ψεύτικη σκέψη.

Use your illusion

σας ευχαριστώ για την φιλοξενία των ΠΑΡΑΛΟΓΩΝ σχολίων

botilastopelagos είπε...

@ Use your illusion

Αγαπητέ φίλε,

Τι είναι λογικό και τι παράλογο είναι τελείως σχετικό. Εξαρτάται από την λογική, που εκάστοτε εφαρμόζουμε. Δίπλα στην τυπική λογική υφίσταται και η μη τυπική λογική. Την τυπική λογική μάς έχει εμφυσίσει το Μάτριξ και οι δευτερογενείς μηχανισμοί ενσωμάτωσης, που αυτό εφαρμόζει (Δύναμη τής συνήθειας, οικογένεια, εκπαίδευση, θρησκευτικά κατεστημένα, στρατιωτική θητεία, μαζικά μέσα, συστημικοί "διανοητές" της σαβούρας).
Τα σχόλιά σου είναι ιδιαίτερα πολύτιμα, διότι αφ' ενός μεν είσαι άνθρωπος καλής θελήσεως, αφ' ετέρου εφαρμόζεις μη τυπική λογική, που είναι τουλάχιστον εξ ίσου σημαντική με την τυπική λογική, διότι αυτή άποκαλύπτει μια άλλη σφαίρα δεδομένων. Γι' αυτό και στην επόμενη ανάρτηση που ετοιμάζω, θα συμπεριλάβω σχετικό κεφάλαιο.
Σε ευχαριστώ για την συμμετοχή σου. Είσαι πάντοτε ευπρόσδεκτος. Η προσοχή που σού αποδίδεται, θεωρώ ότι είναι αυτοδίκαιη. Κάθε σοβαρή άποψη είναι άξια προσοχής, ανεξαρτήτως τού τρόπου, που έχει επιλεγεί αυτή να εκφέρεται.

Ανώνυμος είπε...

https://www.youtube.com/watch?v=2emevY4IaJk

https://www.youtube.com/watch?v=WM3B2kuICS4&feature=share&fbclid=IwAR2MA_4_P6EKldXK1FP9qSzwYwRQmJGKQsLq0K-8CcdqxKIsnRhbTih4Bas.

https://www.youtube.com/watch?v=Hsicsn2lOfU&feature=youtu.be


μερικές πληροφορίες προς την αξιόλογη σου ...... με τον χρόνο σου use your illusion