21 Ιανουαρίου, 2013

ΠΕΡΙΜΕΝΟΝΤΑΣ ΤΑ ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ ΚΑΤΕΔΑΦΙΣΕΩΣ ΣΤΟ ΚΟΤΕΤΣΙ - ΠΡΩΤΟ ΜΕΡΟΣ

Τρία πράματα στον κόσμο αυτό, πολύ να μοιάζουν είδα.
Τα ολόλευκα μα πένθιμα σχολεία των Δυτικών
Των φορτηγών οι βρώμικες σκοτεινιασμένες πλώρες
Και οι κατοικίες των κοινών, χαμένων γυναικών


Έχουνε μια παράξενη συγγένεια και τα τρία
Παρ’ όλη τη μεγάλη τους στο βάθος διαφορά
Μα μεταξύ τους μοιάζουνε πολύ, γιατί τους λείπει
Η κίνηση, ή άνεση του χώρου κι η χαρά


Νίκος Καββαδίας, "ΠΑΡΑΛΛΗΛΙΣΜΟΙ"


1. ΑΝΑΖΗΤΩΝΤΑΣ ΙΧΝΗ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΡΑΝΙΟ ΜΟΥ

Συχνά ομολόγησα ότι είμαι βλαξ. Δεν γνωρίζω κατά πόσο αυτή η παραδοχή ανάγεται σε ουσιαστική επίγνωση, ή αποτέλεσε μόνον ένα ελιγμό, μια απόπειρα να κρυφτώ πίσω από τον εαυτό μου.
Δεν γνωρίζω επίσης κατά πόσο βοήθησε έστω και λίγο την νοημοσύνη μου, ο γρίφος που έθεσα προς επίλυση στον εαυτό μου: Συγκαταλέγεται τελικά το αυγό τού φιδιού μεταξύ των αυγών τουρκίας;
Ενώ γνώριζα εκ των προτέρων αρκετά καλά τις βασικές σταθερές, οι οποίες δομούν τα διεθνή δρώμενα, πολλές φορές ρίχνοντας κάποια συγκεκριμένα γεγονότα στο μίξερ τής νόησης δεν μπορούσα να βρώ άκρη.
Ενώ γνώριζα πολύ καλά, ότι το κέντρο τού κόσμου βρίσκεται στην μικρή γεωγραφική κουκίδα, που ονομάζεται Ελλάς, δεν στάθηκε δυνατόν να κατανοήσω μέχρι σήμερα, ότι το μακελιό των 70 νέων που έγινε στην Ουτόγια τής Νορβηγίας και που αποδόθηκε στον Μπρέιβικ, είχε την ουσιαστική του αιτία σε όσα διαδραματίζονταν και έμελε να λάβουν χώρα σε αυτήν την μικρή κουκίδα, στην Αγία Γη.  

Ορθότατα αναφέρει η ανάρτηση "Βλέπουμε με τον Εγκέφαλο και όχι με τα Μάτια", που ανέβασε σήμερα ο STRANGER στα "ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΝΕΑ", ότι αδυνατούμε να αντιληφθούμε τα προφανή, όταν αυτά δεν ανταποκρίνονται στα στερεότυπα, που έχουμε αποθηκευμένα στον εγκέφαλό μας.

Φωτογραφίες που αναρτήθηκαν στο διαδίκτυο του Μπρέιβικ, που τον παρουσίαζαν με τεκτονική περιβολή, το τεράστιο "αντιισλαμικό" μανιφέστο "του", αποτελούμενο από εκατοντάδες σελίδες που προβλήθηκε κατά κόρον, η "αντιξενική σταυροφορία" με στόχο την "προάσπιση" των Ευρωπαϊκών χωρών από την Ασιατική πλυθησμιακή διείσδηση, την οποία ο ίδιος πρόβαλε ως κεντρικό ισχυρισμό, στάθηκαν οι βασικές προφάσεις, τις οποίες η νωθρή μας νόηση αποδέχθηκε τοις μετρητοίς ως ισχύουσες και προφανείς. Εις έκαστος, αναλόγως τής ιδεολογικής του υπνώσεως, έσπευσε κυρίως να τις καταδικάσει ή να τις προασπίσει, παρακάμπτοντας την περίπτωση, αυτές να αποτελούν προπέτασμα καπνού στην διαδικασία αποπροσανατολισμού και παραπληροφορήσεως.

"Λύση" τού γρίφου για την βίαιη εξόντωση όλου σχεδόν τού νεολαιίστικου ανθού τού Εργατικού Κόμματος τής Νορβηγίας στάθηκε για μια ακόμη φορά η πάγια καραμέλα: "Πίσω από το Μακελιό βρίσκεται ο σιονισμός". "Το Κόμμα Εργασίας τής Νορβηγίας είχε πάρει θέση υπέρ τής δημιουργίας Παλαιστινιακού κράτους, οπότε ο διεθνής σιωνισμός το εκδικήθηκε με αυτόν τον τρόπο".

Για μια ακόμη φορά οι σινομωσιολόγοι αποδειχθήκαμε "συνομωσιολόγοι". Αναμασώντας ακριβώς εκείνο το σανό, που τα δολοφονικά κυκλώματα, που συνομωτούν με λυσαλέο τρόπο σε βάρος τής ανθρωπότητος, φρότισαν να διαρρεύσει και να προβληθεί στα μίντια.

Αντίστοιχη ανάρτηση έκανα και εγώ τότε, με στόχο να καταδείξω, ότι όλη η ιστορία ήταν στημένη, από κυκλώματα που ξεπερνούσαν κατά πολύ τα όρια τού φερόμενου ως μαζικού δολοφόνου. 
Ναι, αυτή ήταν αναμφίβολα στημένη. Όμως για ποιον λόγο; Ποιά ήταν η αιτία;
Επρόκειτο για ένα ακόμη τελετουργικό, μια ακόμη ανθρωποθυσία στο μολόχ, το οποίο υπηρετούν τα παρασκήνια τής εξουσίας; Επρόκειτο για μια ακόμη ισχυρή δόση διμεθυλτριπταμίνης στα κυκλώματα τής χθόνιας λατρείας, όπως τότε υπέθεσα;
 Γνώριζα βεβαίως, όταν έγραφα εκείνη την ανάρτηση, ότι οι στόχοι των κυκλωμάτων, τα οποία καλύπτονται πίσω από την εξουσία, είναι ταυτοχρόνως πολύπλευροι. Ότι με τέτοιου είδους ψευδεπίγραφες συνομωσίες εξυπηρετούνται ταυτοχρόνως και συνδυαστικά δέσμες στόχων.
Όμως σε κάθε πολλαπλή στόχευση κάποιος στόχος είναι κυρίαρχος. Αυτός είναι που αποτελεί τον κύριο στόχο. Τα όσα εν συνδυασμώ συνπροωθούνται με αυτόν, αποσκοπούν στην ικανοποίηση επιπρόσθετων στοχεύσεων, που υπηρετούν τούς εντολοδότες, αυτών που εξύφαναν και εκτέλεσαν το συνωμοτικό σχέδιο.

Ίσως έπρεπε να συμπληρωθεί η πραγματοποίηση κάποιων επιπρόσθετων γεγονότων - κυρίως σχετιζόμενων με την Ελλάδα, αλλά όχι μόνο με αυτήν, επειδή ακριβώς η Ελλάδα αποτελεί ρόλο διεθνούς βαρομέτρου - ώστε η ασθενής νόησή μου και η εν πολλοίς δεσμευμένη φαντασία μου να μπορέσουν να φθάσουν κοντά σε εαυτό, που τώρα πλέον θεωρώ ρεαλιστική ερμηνεία τού Μακελιού στην Ουτόγια και το Όσλο.

Κάποιοι φίλοι με παρώτρυναν στο παρελθόν να ασχοληθώ εκ νέου με την περίπτωση Μπρέιβικ σε συνδυασμό με την αιματοχυσία στο Ντένβερ των ΗΠΑ. Μια ενασχόληση τότε και η αντίστοιχη έρευνα σε σημαντικές αγγλόφωνες συνωμοσιολογικές σελίδες με οδήγησαν στην διαπίστωση, ότι και οι δύο σφαγές έγιναν κατά την ίδια ημερολογιακή ημερομηνία διαφορετικών ετών. Δεδομένο, που θα μπορούσε να ενισχύσει τις υποψίες σχετικά με τον τελετουργικό χαρακτήρα όσων συνέβησαν.
Το "πότε" συμβαίνει κάτι σε αντίστοιχες περιπτώσεις, συνιστά αναμφίβολα σκόπιμη και λειτουργική επιλογή. Όμως το λεγόμενο "timing", η χρονική επιλογή, δεν μπορεί να είναι καθοριστικά σε σχέση με τον κυρίαρχο στόχο. Καθοριστικό δεν μπορεί να είναι το τελετουργικό "πότε", αλλά το εν τέλει "γιατί".

Ίσως μετά από αυτά που ανέφερα ήδη, κάποιοι φίλες και φίλοι να υποπτεύονται ήδη, προς τα πού κατευθύνω την προβληματική.
Τι είναι αυτό που συνδέει την Νορβηγία, την Ελλάδα και τα κυκλώματα τής βίαιης επιβολής από το 2009 και εντεύθεν;
Τι μπορεί να είναι για τα κυκλώματα τής εξουσίας πολύ πιο σημαντικό, από την θέση των Νορβηγών περί δημιουργίας Παλαιστηνιακού κράτους, όσο αφορά τα δρώμενα και τις παρεμβάσεις τους στην περιοχή τής Ανατολικής Μεσογείου;
Ας εξετάσουμε όμως πρώτα κάποια από τα βασικότερα πολιτικά δρώμενα στην Ελλάδα και την μείζονα περιοχή.


2. ΟΙ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΠΟΥ ΜΕΤΑΤΡΕΠΟΥΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΑ ΣΕ ΜΠΑΖΑ ΚΑΙ Ο ΥΙΟΣ ΤΟΥ ΕΡΓΟΛΑΒΟΥ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΜΕΤΑΦΕΡΕΙ ΤΑ ΜΠΑΖΑ ΣΤΟ ΒΟΡΒΟΡΟ
ΤΟ ΤΕΧΝΑΣΜΑ ΛΕΥΤΕΡΑΚΗ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΣΤΗΝΟΝΤΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΟΡΤΗΣ ΣΤΟΝ ΤΟΙΧΟ ΓΙΑ ΤΟ ΛΟΥΡΙ ΤΗΣ ΜΑΝΑΣ
ΜΠΑΖΑ - ΜΠΑΖΑ - ΜΠΑΖΑ
ΤΟ ΞΗΛΩΜΑ ΤΗΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ, ΩΣ ΠΕΠΑΛΑΙΩΜΕΝΗΣ ΒΑΣΕΩΣ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ Η ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΝΕΑΣ ΤΑΠΕΤΣΑΡΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΟ ΣΕΛΗΝΙΑΚΟ ΤΟΠΙΟ




Προσέξτε έκφραση πρωθυπουργού χώρας κατά την εξαγγελία πρωτοχρονιάτικου μηνύματος.
Χαλάρωση, αισιοδοξία, αυτοπεπείθηση, χαρά, εκδήλωση αυτονομίας.
Αυτή η διαπίστωση δεν γίνεται με στόχο να προσβάλλω τον πρωθυπουργό. 
Διότι η συνοφρυωμένη έκφραση είναι το μόνον που εκτιμώ ειλικρινά στην συγκεκριμένη περίπτωση.
Διότι ο Αντώνης Σαμαράς δεν είναι χαζοχαρούμενος ΓΑΠ.
Εντός του ρέει το αίμα τού Εμμανουήλ Μπενάκη, αλλά ταυτοχρόνως και αυτό της Πηνελόπης Δέλτα.
Μιας σπουδαίας Κυρίας, Γυναίκας και Δημιουργού ενώπιον τής οποίας ωφείλουμε βαθύτατα να υποκλεινόμεθα.
Δεν δύναμαι να κρίνω τον Αντώνη Σαμαρά ως πρόσωπο, διότι δεν γνωρίζω εάν είχα εγώ το δικό του πεπρωμένο, τι θα έπραττα σήμερα.
Διαπιστώνω, ότι αυτός είναι μια βαθύτατα διασπασμένη προσωπικότητα μέσα στις συμπληγάδες τού πεπρωμένου. Η πίεση που αυτές εξασκούν είναι φοβερές για τα ανθρώπινα μέτρα. Πιστεύω, ότι στο πολύ βάθος ο Σαμαράς ποθεί ακριβώς το αντίθετο από αυτό που είναι υποχρεωμένος να κάνει.
Δεν αποκρύπτω, ότι για τον Σαμαρά έχω κάποια παράξενη συμπάθεια, έχοντας στο ωροσκόπιο έξι πλανήτες στα ίδια ζώδια με αυτόν.
Δεν αποκρύπτω ότι τον αντιμάχομαι σθεναρά. Κρίμα. Οι άνθρωποι θα έπρεπε να έχουμε γεννηθεί με αποστολή την συνενόηση και όχι την σύγκρουση. Μια σκιά από το παρελθόν στιγματίζει την ύπαρξή μας. Τα μέλη τής προπροηγούμενης γενιάς τής οικογένειας από την οποίαν προέρχομαι ήσαν φανατικοί μαχόμενοι φιλοβασιλικοί. Αντιμάχομαι τούς Βενιζελικούς με σφοδρότητα, όπως έπρατταν και εκείνοι.
Ο Αντώνης Μπενάκης και ο Γύπαρης σφράγισαν τραγικές πτυχές τού Μακεδονικού. Ένα ιστορικό - οικογενειακό κορδόνι του κάρμα περισφύγγει και τον Αντώνη Σαμαρά πάνω στον ίδιο ζωντανό και σήμερα εξ ίσου επιθετικό γρίφο. Ένα γρίφο που στάζει αίμα. Αίμα τού Ίωνος Δραγούμη, αλλά και εσωτερικό αίμα τού Αντώνη Σαμαρά.
Λυπάμαι ειλικρινά για την σύγκρουση με τον Αντώνη Σαμαρά. Είμαστε υποχρεωμένοι να την τραβήξουμε μέχρι την έσχατη συνέπεια. Εάν δεν μπορέσουμε να την μετουσιώσουμε στα όρια τής εξιλεώσεως θα την μεταβιβάσουμε σε κάποια επόμενη γενιά. Και η ροή πόνου θα συνεχίζεται.



Τεκτονικός χαιρετισμός.
Ποιος ασπάζεται ποιον;
Ποιος εκ των δυο φέρει ανώτερο ιερατικό βαθμό;
Οι γνώστες των "διακριτικών" μπορούν να διακρίνουν. Ο αντίχειρας κατευθύνεται σχετικά χαμηλά.



Τεκτονικός χαιρετισμός,
Εδώ ο αντίχειρας κατευθύνεται πιο ψηλά.
Αξιοπρόσεκτοι ιερατικοί βαθμοί πίσω από τα χαμόγελα.

Και οι δυο φωτογραφίες εμπεριέχουν την σκόπιμη σκηνικότητα. Όμως πίσω από τα σημαίνοντα υπάρχουν τα σημαινόμενα.




Συνεχίζεται...

18 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Καλημερα μποτιλια,
Σχετικά με το 1. Η Νορβηγία είναι η νο.1 χωρα στην τεχνογνωσία για την εξόρυξη υποθαλάσσιου πετρελαιου,εχει κανει συμβόλαια ακόμα και στη ρωσία.
Εκτος από το μακελειο, στο ουρανο της νορβηγίας έχουν παρουσιαστεί πολλά περιστατικά που δικαιολογούνται (από εμας τους συνομοσιωλόγους) σε τεχνολογια τεσλα/χααρπ.
Σχετικά με το 2. Δε με συγκινεί καποιος που εκτελει τις εντολές ακόμα και αν ονομαζεται μητερα Τερεζα.Ας γινοταν ένας πετυχημενος δικηγόρος, την επέλεξε την πολίτικη.

Να’σαι καλα

ΕργΔημΕργ είπε...

Καλημέρα οικοδεσπότα!

Με πρόλαβε ο προλαλήσας.

Μην ξεχνάτε ΠΟΤΕ ότι:

Ουδείς απέκτησε δημόσιο αξίωμα με το πιστόλι στον κρόταφο.

Μ' άλλα λόγια, ουδείς έγινε βουλευτής, υπουργός, πρωθυπουργός, δήμαρχος, και τα λοιπά, επειδή του κόλλησαν ένα γεμάτο και απασφαλισμένο πιστόλι στο κεφάλι, και του είπαν: "- Ή γίνεσαι, ή σε σκοτώνω!"

Μ' άλλα άλλα λόγια, όλων αυτών των πολιτικάντηδων τά 'θελε ο κώλος τους.

Γι' αυτό και ουδείς οίκτος από μένα προς αυτούς.

Αυτά που λέω, θα σας χρειαστούν λίαν προσεχώς. Θα σας προφυλάξουν απ' το τραγούδι των Σειρήνων. Από πιθανές τύψεις σας γιά τα κροκοδείλεια δάκρυα σιχαμερών σκουληκιών προ του θανάτου τους, παναπεί.

Ανώνυμος είπε...

Ο 1ος ανώνυμος ( anonymous coward) :

Καλως ηρθες εργοδότα.
…και οι κροκόδειλοι έχουν ήδη αρχίσει ….
Ο οίκτος είναι γνώρισμα των ανόητων ή των σοφών ?
ΥΓ.καραμανλης πουλαει και το πατρικο του.
ΥΓ2.Παπαδημος παει να εισπραξει με την θεση στο Harvard.

Μποτίλια στο Πέλαγος είπε...

@ Ανώνυμος

Σε ευχαριστώ για την καλημέρα.
Την διάβασα το πρωί, αλλά τώρα σού εύχομαι καλό βράδυ.
Θεωρώ, ότι οι εντοπισμοί σου ως προς το πρώτο κεφάλαιο είναι πολύ εύστοχοι. Εάν επί πλέον λάβεις υπ' όψει σου, σε συνδυασμό με όσα ανέφερες, τον τρόπο με το οποίον οι Νορβηγοί ενήργησαν έναντι τής Ελλάδος σχετικά με το εξωτερικό χρέος της πριν και στην φάση που αυτή αποτάνθηκε στο ΔΝΤ., τότε σχηματίζεται ο βασικός άξονας των συλλογισμών μου.
Αναλυτικότερα όμως θα αναφερθώ στην συνέχιση τής αναρτήσεως.

Ναι, για τον Σαμαρά αισθάνομαι οίκτο. Τον θεωρώ μεγαλύτερο θύμα τού συστήματος - το οποίο διέπεται από μια ενδημική ιδιοδυναμική - από το μωρό, που πέθανε εχθές από ασιτία.
Παρ' όλα αυτά δεν έκρυψα, ότι η σύγκρουσή μου μαζί του θα είναι σφοδρή. Άλλο ο οίκτος και άλλο το έλεος. Όμως, αυτή η σύγκρουση δεν διέπεται από μίσος, αλλά τουναντίον από συμπάθεια. Καλούμεθα να ματώσουμε και οι δύο, ώστε να απελευθερωθούμε από τα δεσμά τής ειμαρμένης.
Η βία που εξασκώ στην συγκεκριμένη φάση, είναι η βία των λέξεων και των επιχειρημάτων. Δεν υποτιμώ το κόστος της, έστω και εάν έχω γνωρίσει ήδη επάνω στην καμπούρα μου, ότι "Το όπλο τής κριτικής δεν δύναται να παραβγεί στην κριτική τών όπλων".
Για τον Σαμαρά σκοπεύω να προβώ προσεχώς σε ξεχωριστή ανάρτηση. Δεν αποσκοπώ να εξοντώσω τούς αντιπάλους μου ως φυσικά πρόσωπα, αλλά να τούς κατανοήσω. Εάν μπορέσω να τούς κατανοήσω, τότε ίσως μπορέσω να καταλάβω και τον εαυτό μου.
Θεωρώ, ότι με τον Σαμαρά αποτελούμε αμφότεροι ως ένα βαθμό κάποιο κοινό τόπο, προσαρτημένο εκάστοτε σε δυο αντιμαχόμενα μέχρις εσχάτων στρατόπεδα. Κατάληψη σημαίνει κατάληψη, όχι εγκατάληψη. Διεκδικώ χωρίς περιστροφές, ολόκληρο το είναι μου. Αλλά και εκείνο το κομμάτι τού Αντώνη Σαμαρά, που δεν είναι σφραγισμένο από την Δέλτα (διότι με αυτό μπορώ να συμβαδίσω) αλλά από τον Μπενάκη.

Και ο Κώστας Καραμανλής, αποτελεί κεφάλαιο που με έχει απασχολήσει συχνά και θα με απασχολήσει επίσης στο μέλλον. Αρκετές φορές δήλωσα στο παρελθόν, ότι είμαι καραμανλικός τού αντιεξουσιαστικού χώρου.
Κάποιοι με χαρακτήρησαν στο παρελθόν "προδότη". Αδιαφορώ.

Μποτίλια στο Πέλαγος είπε...

@ ΕργΔημΕργ

Ακριβέ μου Φίλε και Συνεργάτη:

Σού εύχομαι από καρδιάς καλή χρονιά και καλή δύναμη.
Σε ευχαριστώ θερμά για την ισχυρή στήριξη που παρέχεις στην διαμόρφωση και την λειτουργία αυτής τής σελίδας, αλλά και για την γενικότερη προσφορά σου.

Όπως θα έχεις διαπιστώσει, οι φωνές στα σχόλια που ζητούν την παρουσία και την παρέμβασή σου συνεχώς πληθαίνουν.
Βεβαίως είδα την φετεινή σου ανάρτηση στην δική σου σελίδα και προετοιμαζόμουν ψυχολογικά να προστρέξω.

Επιτρεψέ μου μια παρατήρηση για τούς πολιτικούς, οι οποίοι προέρχονται από πολιτικά τζάκια, διότι πέραν τού πιστολιού υπάχει και η μέθοδος τής επί τούτου εκολάψεως. Και ο Σαμαράς προέρχεται από ένα από τα πλέον καθοριστικά, επιθετικά και επικίνδυνα τζάκια, έστω κι αν αυτός φρόντισε να το αποκρύψει εντέχνως κυρίως στην φάση τής εκλογής του ως πρόεδρος τής "Ν""Δ". Ένα βασικό στοιχείο που αγνοείται και αποσιωπάται, είναι επίσης η συγγένεια τού Αντώνη Σαμαρά και η επιρροή που είχε αυτός επάνω του, με τον Γιάγκο Πεσμαζόγλου. Το ιστορικό πρωτοπαλίκαρο τής Μπίλντερμπεργκ και τον άνθρωπο τής ιταλικής "προπαγκάντα ντούε" στην Ελλάδα.
Πολύ χειρότερη τής εφαρμογής φυσικής βίας είναι η πλύση εγκεφάλου, την οποία μπορεί να δεχθεί κάποιος από νηπιακή ηλικία. Στην συνέχεια η άνωθεν προσάρτηση στα χθόνια μυητικά κυκλώματα συνεπάγεται φοβερούς όρκους υποταγής. Σε αυτά υπάρχει μόνο η εκτέλεση εντολών και καταργείται το αυτεξούσιο. Επί πλέον τα τελετουργικά που εφαρμόζονται εκεί, συμπεριλαμβάνουν και φοβερή φυσική βία σε βάρος των υψηλόβαθμων μελών. Η όλη παρουσία τού Σαμαρά αφήνει να διαφαίνονται πολλά. Εδώ όμως βάζω τελεία. Διότι σέβομαι την μύχια προσωπική σφαίρα καθ' ενός. Όποιος κι αν είναι αυτός. Και αυτό δεν έχει να κάνει με υποταγή στις Σειρήνες. Και στην διεξαγωγή τού πολέμου ισχύουν απαράβατες αρχές και συμβάσεις. Εάν τις παραβιάσουμε, δεν βλάπτουμε κύρια τον αντίπαλο, αλλά τον εαυτό μας.

Ως πρώην μαοϊκός και παλαιοημερολγήτης ακολουθώ την αρχή, την οποία διακύρηξε ο Μάο Τσε Τουνγκ: "Να θεραπεύουμε τον ασθενή και να σώζουμε τον άρρωστο". Μια επιταγή, την οποία δεν εφάρμοσε ποτέ πραγματικά ο Μάο, επειδή ήταν υποταγμένος σε ξένους πράκτορες.
Οι τύψεις αποκλείεται να βλάψουν ποτέ εμάς. Αυτές θα σταθούν μοιραίες για όσους εγκληματούν.
Αυτά που στάθηκαν μοιραία για τα λαϊκά κινήματα στην ιστορία, ήσαν αφ' ενός οι προδοσίες και αφ' εταίρου η αδυναμία των συνοδοιπόρων να εντοπίσουν, να αποκαλύψουν, να απομονώσουν και να εξουδετερώσουν τις προδότες.

Εννοείται, ότι ξέχωρα από αυτά, πάσα προτροπή σου είναι σεβαστή και άξια σοβαρής μελέτης.

ΕργΔημΕργ είπε...

Καλημέρες!

@Ανώνυμον:

Ο οίκτος είναι ίδιον των σοφών. (Διότι σοφός χωρίς καρδιά ίσον κύμβαλον αλλαλάζον.)
Αλλά, όπως είπε κάποτε ο Μάνος Χατζηδάκης: "- Είμαι φιλόζωος, αλλά η φιλοζωΐα μου δεν εφαρμόζεται στις μύγες και τα κουνούπια."

@Οικοδεσπότην:

Καλημέρα και πάλι!

Μέγιστο θέμα ανοίγεις. Δηλαδή, το τί γίνεται στις λεγόμενες "καλές οικογένειες" - πόση και τί είδους βία (σωματική ή άλλη) ασκούν στα παιδιά τους, και γιά ποιό σκοπό. (Οι στοές και οι αιμοποτικές σέχτες έρχονται μετά... και βρίσκουν έτοιμο έδαφος. Διότι συνήθως είναι ΗΔΗ μέλος τους ο πάτερ φαμίλιας.)

Έχω μελετήσει το θέμα από τα μαθητικά μου χρόνια ακόμη, διότι από τότε είδα πολλά σε γνωστές μου "καλές οικογένειες", και μου κίνησε την περιέργεια η απάνθρωπη συμπεριφορά μερικών "γονέων".

Οπότε, και γνωρίζω πολλά, και συμφωνώ απολύτως μαζί σου, διότι -γιά παράδειγμα- ουδέποτε είδα την βασιλεύουσα κάργια της αγγλίτσας να χαμογελάει. Και, στα ίδια πλαίσια, αν ζούσα και ήμουν ηλικίας με αυτογνωσία το 1955, δεν θα με παραξένευε που το εν λόγω χυδαίον γύναιον δεν υπέγραψε την αίτηση χάριτος γιά τους Κύπριους αγωνιστές.

Ωστόσο, θα έλεγα να μην ανοίγουμε παρενθέσεις, διότι χάνουμε τον κύριο στόχο μας. Ο οποίος είναι:

Ή ΑΥΤΟΙ, Ή ΕΜΕΙΣ.

Τελειώνοντας, να πω ότι προσωπικά δεν συγχωρώ, δεν οικτίρω, δεν ελεώ κανέναν τους. (Άμα θέλουν "έλεος", να πάνε στις στοές τους, να τους ελεήσει η "χήρα"... του Χιράμ.) Διότι:

Όταν πάνε να σε σκοτώσουν, αντιδράς. Όταν πάνε να σε πνίξουν, προσπαθείς ν' απεμπλακείς από τη θανάσιμη λαβή στον λαιμό σου. Επομένως, κανένα από αυτά τα τέκνα των καλών ...κυβερνητικών οικογενειών δεν έχει δικαιολογία, διότι αφέθηκε στους βιαστές του και δεν πάλαιψε καθόλου.
Ειδικότερα, (δεν έχουν δικαιολογία)^τετράγωνον όσοι στα νιάτα τους τό 'παιζαν "επαναστάτες" κι "αντιεξουσιαστές".

Μακριά απ' την Ελλάδα και τον Ελληνικό Λαό αυτά τα βαδίζοντα ζόμπι!

Theophanes Raptis είπε...

Δύο ενδιαφέροντα κείμενα

"προφητικό κείμενο του Μάνου Χατζιδάκι... από το 1993 για τον Μιχαλολιάκο

Πηγή: Ένα προφητικό κείμενο του Μάνου Χατζιδάκι... από το 1993 για τον Μιχαλολιάκο"

http://www.iefimerida.gr/news/87119/%CE%AD%CE%BD%CE%B1-%CF%80%CF%81%CE%BF%CF%86%CE%B7%CF%84%CE%B9%CE%BA%CF%8C-%CE%BA%CE%B5%CE%AF%CE%BC%CE%B5%CE%BD%CE%BF-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CE%BC%CE%AC%CE%BD%CE%BF%CF%85-%CF%87%CE%B1%CF%84%CE%B6%CE%B9%CE%B4%CE%AC%CE%BA%CE%B9-%CE%B1%CF%80%CF%8C-%CF%84%CE%BF-1993-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%BF%CE%BD-%CE%BC%CE%B9%CF%87%CE%B1%CE%BB%CE%BF%CE%BB%CE%B9%CE%AC%CE%BA%CE%BF

"H απρόβλεπτη αφύπνιση της ιστορίας με εξεγέρσεις"

http://tometopo.gr/home/ideas/124-h-.html

PANDAROS είπε...

μποτιλια



Ο Αντωνης Σαμαρας ειναι ενα για μενα, ενα ακομη εκτελεστικο οργανο της Νεας ταξης πραγματων. Προσωπικα δεν μου καιγεται καρφακι αν καταγεται απο τζακια η απο ξυλοσομπες..
Ο προδοτης ειναι παντα προδοτης,ειτε ειναι χαρτουρας και μορφωμενος ,ειτε ειναι μπατηρης και αγραμματος..
Δεν μπορει ο κυρ-Αντωνης να υποσχεται αλλα προεκλογικα,
[ σε μια περιοδο που ο Ελληνικος λαος προσπαθουσε να κρατηθει απο καπου... σε μια περιοδο που ΓΚΑΠ ειχε αναλαβει εργολαβικα και με τοσο ξεδιαντροπο τροπο, να εξοντωσει τον γηγενη πληθυσμο αυτης της μικρης κουκιδας γης που τοσο ωραια λεει ο μποτιλιας,,]
...και μολις βγαινει, κανει τα ακριβως αναποδα αποσα ελεγε και μαλιστα να ειναι ο μπροσταρης και ο τιμητης των καταστροφεων της χωρας μας!!!

Καταστρεψε τον στρατο[δηλαδη οσα δεν ειχε προλαβει να καταστρεψει ο ΓΚΑΠ] αεροπλανα χωρις πιλοτους και ανταλακτικα,φρεγατες χωρις καυσιμα,
πειναλεοι στρατιωτες που δεν εχουν λεφτα να φυγουν με αδεια να πανε σπιτια τους και καθονται μεσα στα στρατοπεδα απο αφραγκια,,,Αξιωματικοι που υποτιθεται οτι μας φυλανε ολοι μερα δεν κανουν τιποτα αλλο απο το να τηλεφωνουν στις τραπεζες για κερδισουν μερες και να προλαβουν τον δικαστικο κλητηρα για να μην τους παραδωσει το κατασχετηριο..

και μετα περιμενουμε αυτοι θα φυλαξουν τα συνορα και την ΑΟΖ,,ας γελασω,,αχχαχαχαχχα..
εκανε το Αιγαιο δωρο στα λαμογια με αντιτιμο τι? Να γινει πρωθυπουργος?...ε,και?
Αλλος ενα γονος γνωστης οικογενειας εγινε πρωθυπουργος...πολυ ωραια αδελφια, να τα εκατοστησει λοιπον ο πολυχρονεμενος μας στην πρωθυπουργια και να μας λιωνει καθημερινα ....
και μετα μας φταινε οι αναρχικοι και ο ιφικρατης Αμυρας για τις ανατρεπτικες ιδεες τους..

κλεινοντας θελω να πω οτι μετα απο 25 χρονια εργασιας ως εκτελωνιστης με πελατες μονο λαμογια..εχω καταληξει οτι απο αυτους δηλαδη Σαμαραδες,τζακια,,στοες και ολο το κακο συναπαντημα που μαζευτηκε σε αυτην την χωρα δεν μπορουμε να καθαρισουμε με μια απεργια η με μια μαζωξη στο Συνταγμα...

θελει πιο δραστικα μετρα, και ηγετες Ελληνες με καρδια [οχι βεβαια ελληναρες τυπου golden dawn]
Ο Χρονος θα διξει αν υπαρχουν τετοιοι ηγετες και βεβαια αν επιτελους ξυπνησει ο λαος μας.


















tuluba είπε...

@ PANDAROS
Καλα , εσυ φταις αν πιστεψες τα προεκλογικα «θα». Εισαι 25 χρονια στο κουρμπέτι και δεν εχεις παρει γραμμη πως (μας) δουλευει το συστημα ?!
Περιμενε και την άλλη «εκπληξη» όταν θα ανεβει και ο Αλεξης, ωχ συγνωμη αν στη χαλασα….
Κανενας ηγετης δεν θα ερθει αγαπητε (το ευχομαι δηλαδη) , εχει λυπος ο ελληνας να καψει ακομα μεχρι να γεννηθει ενας.
Φιλικα,
ο 1ος ανώνυμος ( anonymous coward)

Ανώνυμος είπε...

Ούπς! Τουλούμπα?! Δηλαδή?

PANDAROS είπε...

εγω φιλε τουλουμπα ,δεν το εχαψα. γιαυτο και τα γραφω,,ομως το θεμα δεν ειναι το εγω, αλλα το εμεις!!

Συμφωνω σε ολα οσα λες σχετικα με τον alex...αλλα διαφωνω σχετικα με αυτο που λες με το λιπος του Ελληνα.
Οταν εχουμε 3500 αυτοκτονιες [δηλαδη μια ολοκληρη επαρχιακη πολη!!] αυτο σημαινει οτι δεν υπαρχει λιπος ουτε για καντηλι...ετσι?

Ο καθε λαος εχει και τον ηγετη που του αξιζει αγαπητε φιλε,εμεις [το να βγαλω εξω το εαυτο μου και αλλους χιλιους η δεκα χιλιαδες δεν αλλαζει τους συσχετισμους ] που τοσα χρονια τρωγαμε την παραμυθα. αν ξυπνησουμε εχουμε ελπιδα,αλλιως η δουλεια θα παει συριζα και μετα χρυση αυγη και και οτι αλλο σχημα επιλεξουν οι επικυριαρχοι που θα εκπροσωπει τα συμφεροντα τους...

Ανώνυμος είπε...

ναι τουλουμπα.

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητέ μου φίλε Μποτίλια,
δεν ξέρω ποιες εσωτερικές σου διεργασίες, σου επιτρέπουν να νιώθεις οίκτο για τον σαμαρά. Και δεν τις κρίνω, ο καθένας μας έχει δικαίωμα στις απόψεις του, όποιας μορφής. Σύμφωνα με την δική μου αίσθηση και άποψη, ο άνθρωπος αυτός έδωσε χρόνο ζωής και θράσους στον προδότη γαπ, συμμετείχε σε κυβερνήσεις προδοσίας και κυβερνά προσκυνώντας το δολοφονικό χρηματοπιστωτικό σύστημα, παρέα με τους άλλους 2 που θα έπρεπε, όλοι τους, να είναι πίσω από τα κάγκελα. Της φυλακής.

Αφού παρέστησε τον αντιμνημονιακό και τον τιμητή της Δημοκρατίας και της Δικαιοσύνης, πλέον υπογράφει τα πάντα όλα σύμφωνα με τις βουλές των οικονομικών δολοφόνων. Μας.

Κουράζομαι να απαριθμήσω τα, γνωστά έστω, συνταγματικά και ουσιαστικά εγκλήματα που έχουν θεσμοθετηθεί, δήθεν, κάτω από την ομπρέλα της υποτιθέμενης διακυβέρνησής του.

Όσο για τον άλλον, τον σουβλάκια, που μόνο φωτοστέφανο δεν του έχουν φορέσει κάποιες φυλλάδες και διαδικτυακά μέσα, ήταν εκείνος που λιποτάκτησε και έδωσε τον θρόνο στον προδότη. Εκείνος που μιλούσε για ταπεινοφροσύνη και δικαιοσύνη, αλλά επί των ημερών του, το έλλειμμα υπερδιπλασιάστηκε, τα προηγηθέντα εγκλήματα πασπαλίστηκαν με την χρυσόσκονη της λήθης, σαν να μην έγιναν ποτέ, όλα τα λαμόγια, τα μπλε, χόρευαν στην πίστα, και ακόμα χορεύουν πολλά εξ αυτών, και τα λοιπά, και τα λοιπά. Βέβαια κυκλοφόρησαν κάποια σενάρια σύμφωνα με τα οποία οι μυστικές υπηρεσίες του Σείριου μαζί με τα νεφελίμ και σια, τον κυνηγούσαν στα στενά της Νέας Μάκρης να τον εξοντώσουν, αλλά έτσι ευλύγιστος όπως ήταν, τους ξέφευγε. Ήταν και η εξάσκηση στις κινήσεις του play station που ποτέ δεν πάνε χαμένες.

Φίλε Μποτίλια, ο κλοιός γύρω από τον λαιμό μας, γύρω από την Ζωή μας, σφίγγει με γοργούς ρυθμούς. Προσωπικά δεν δύναμαι να έχω οίκτο για κανέναν εντολοδόχο, και για κανένα πιόνι των οικονομικών δολοφόνων. Η ατομική ευθύνη είναι πάντα κυρίαρχη στο δικό μου μυαλό. Ό,τι κι αν έχει συμβεί στην ζωή αυτών των ανθρώπων, με αφορά αυτό που εξαιτίας τους συμβαίνει στην Ζωή των πολιτών αυτής της βαλλόμενης από παντού Πατρίδας. Όσο ακόμα δικαιούμαστε να την αποκαλούμε έτσι.

Άρα, NO MERCY. Για κανέναν τους.
Κι αν αυτό με κάνει σκληρή και άκαρδη, τότε λυπάμαι πολύ, πάρα πολύ, που δεν λυπάμαι που το πιστεύω. Κατ’ εμέ, το μέλλον τους έχει τις εξής εναλλακτικές, δεδομένων των όσων έχουν πράξει, και των όσων έχουν παραλείψει : α) η στενή, β) το φρέσκο, γ) η μπουζού, δ) η ψειρού. Υπάρχει και το ε), βέβαια, όπως αναφέρεται στο Σύνταγμα και στον Ποινικό Κώδικα, δηλ. το είδος τιμωρίας που εφαρμόζεται για «εσχάτη προδοσία, σε καιρό πολέμου». Και πόλεμο έχουμε. Αυτό είναι βέβαιο.

Και όσο μας ζορίζουν, τόσο θα ζοριζόμαστε, και τόσο περισσότερο θα τους «ζορίσουμε», μόλις αλλάξει ο καιρός, και έρθουν τα «γυρίσματα» της «τύχης», πάντα σε συνάρτηση, και αγκαζέ, με τις βασικές και ουσιαστικές αλλαγές στο συλλογικό ασυνείδητο της ευρισκόμενης σε βαθιά ύπνωση Ελληνικής κοινωνίας.

Αρκεί η κρίσιμη μάζα να αναρωτηθεί τι άλλο θα μπορούσαμε αλλά και μας οφείλουμε να είμαστε, να γίνουμε.

Και τα υπόλοιπα θα γίνουν μόνα τους. Από κεκτημένη ταχύτητα, μόλις βάλει μπροστά την μηχανή το Ασυνείδητο της Ελλάδας, το τόσο ποτισμένο με αίμα, προδοσία, αλλά και Νίκες. Πόλεμος η Ζωή, αλλά όπως λέει και το άσμα “Stand up and fight!». Μέσα μας, πρώτα.

ΕργΔημΕργ είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
ΕργΔημΕργ είπε...

@Οικοδεσπότην:

Επειδή το μυαλουδάκι μου δουλεύει ακανόνιστα, τώρα μόλις μού 'ρθε ένα ερώτημα - αν γνωρίζεις να μου το απαντήσεις:

Ο Σαμαράς, πότε και πού βαφτίστηκε;

Το ερώτημα είναι ΑΚΡΩΣ σημαντικό, και δεν έχει να κάνει μόνον με τις καταγγελίες Χατζάρα (του γνωστού δημοσιογράφου) περί μη βαπτίσεως των Τζέφρυ και ...Τζίμπρε.

Περισσότερα επ' αυτού θα σας πω στο μέλλον.

Υγ: Θα ρωτήσω και τον ίδιο τον ...ειδικό! :-)

Μποτίλια στο Πέλαγος είπε...

Φίλτατε Εργοδότα,

αγνοώ πότε και πού βαφτίστηκε ο Σαμαράς.
Με μεγάλο ενδιαφέρον περιμένω να διαβάσω όσα προαναγγέλεις.

Μποτίλια στο Πέλαγος είπε...

@ Ρίκα Κ.

Αγαπητή φίλη,
η συμπάθεια που τρέφω έναντι τού Αντώνη Σαμαρά είναι καθαρά προσωπική και όχι πολιτική. Την πολιτική πρακτική του έχω απερίφραστα καταδικάσει, όπως και εσύ.
Περί Αντώνη Σαμαρά έχω προαναγγείλει εδώ ιδιαίτερη ανάρτηση. Εκεί θα ήθελα να αναπτύξω κάποιους υπαινυγμούς που προηγήθησαν και όχι στα σχόλια, λόγω χώρου.

Σχετικά με τον Κώστα Καραμανλή, συμφωνώ μαζί σου, ότι αυτός απεδείχθη πολιτικά λίγος. Πλην όμως, στην περίπτωση τής ολιγορίας εννοούμε, ότι κάποιος απεδείχθη ανεπαρκής, έστω και κατά χονδροειδή τρόπο. Η ανεπάρκεια συνεπάγεται, ότι αυτός δεν έπραξε αυτά που θα ήσαν αρκετά για την ικανοποίηση των αντιστοίχων αναγκών και τον χειρισμό των προκλήσεων. Το "μη αρκετά" συνεπάγεται, ότι κάποια έπραξε και κάποια δεν έπραξε. Τουτέστιν, αυτός έπραξε κάποια πράγματα, ενώ οι άλλοι πολιτικοί αποδείχθησαν ολοσχερώς προδότες.
Δεν αμφιβάλλω, ότι ο Κώστας Καραμανλής φοβήθηκε και φοβάται κάποιες συνέπειες. Θέλω από αυτήν την θέση και με αυτήν την ευκαιρία, να τον ενημερώσω, ότι τον θέτω υπό την προστασία μου, σε περίπτωση που αποφασίσει να ξεπεράσει κάποιους φραγμούς. Με όλες τις δυνάμεις που διαθέτω.

Ανώνυμος είπε...

Δεν δικαιούμαι να έχω αντίρρηση απέναντι στην προσωπική συμπάθεια, Φίλε Μποτίλια, που έχεις για οποιονδήποτε. Η άποψη σου είναι πάντα σεβαστή. Διαφωνούμε, αλλά δεν πειράζει. Προσωπικά, όσον αφορά και τους 2 πολιτικούς, δεν θα τους έδινα καμία προστασία, ακόμα κι αν μπορούσα, για εμένα είναι απλά λιγότερο ορατή η ευθύνη (τους) για το κακό που και οι 2 έχουν επιφέρει στην Ελλάδα, απλά γιατί δεν είναι εύκολο να συναγωνιστεί κανείς το γαπ στην ορατή μοχθηρία που επιδεικνύει, και στην ξετσιπωσιά και προκλητικότητά του. Αναφέρομαι και στους αυλικούς του, εννοείται, αν και οι αυλικοί και των άνω δεν υστερούν σε γελοιότητα και ανικανότητα, αλλά και δόλο, ίσως.

Είναι επίσης σαφές, και σ’ αυτό έχω την αίσθηση πως δεν διαφωνούμε, πως όλοι τους αποτελούν γρανάζια του ίδιου συστήματος, ο ένας κρατά τον άλλον, «παρέχοντας» την δήθεν «εναλλακτική» λύση στα μάτια του «Λαού». Συμπεριλαμβάνω και τα δήθεν «μικρά» κόμματα σ’ αυτήν την σύμπραξη, γι’ αυτό και έχω αποφασίσει να απέχω πλέον από οποιαδήποτε «εκλογική αναμέτρηση». Κάλλιο αργά, παρά ποτέ.

Καλό Βράδυ σε όλους, και Καλή Δύναμη.