21 Νοεμβρίου, 2011

ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΣΑ ΑΠΟΨΗ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟ "ΚΟΥΚΟΥΝΑΡΙ"



Συμφωνώ με την συνεχή επανάληψη από τον κύριο Καρποδίνη στην σπουδαία εκπομπή του Ευάγγελου Μπεξή "ΜΥΣΤΙΚΑ ΠΕΡΑΣΜΑΤΑ", ότι "δεν υπάρχουν ανεξήγητα φαινόμενα, αλλά μόνο σκοπίμως πλημμελώς εξηγημένα".
Η γνώση είναι δύναμη. Οι εξουσιαστές το γνωρίζουν και την κρατούν καλυμμένη. Μέχρι εμάς φθάνουν μόνο κάποια κωδικοποιημένα μηνύματα με την μορφή συμβόλων, τα οποία συχνά δομούν τους μύθους.
Επιχειρούμε να κατανοήσουμε την πραγματικότητα, να αποκωδικοποιήσουμε τα σύμβολα, να ερμηνεύσουμε τους μύθους, εγκλωβισμένοι και οι ίδιοι στον κυρίαρχο κοινωνικό μύθο της εποχής μας, εκκινούντες από την θλιβερή εικόνα, την οποία στοιχειοθετούν οι φάρμες εκτροφής ανθρώπων, που ονομάζονται "κοινωνίες".
Με βάναυσα ακρωτηριασμένη την κριτική μας ικανότητα, μέσω μιας εκπαιδευτικής διαδικασίας, η οποία στην κυριολεξία μας "μορφώνει". Τουτέστι μας παραμορφώνει ως ακατέργαστους και αδαείς, παραδομένους στην άγνοια, με την επιπρόσθετη αυταπάτη ότι είμαστε επαϊόντες, χειραφετημένοι και ελεύθεροι. ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΨΕΥΔΑΙΣΘΗΣΗ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΔΟΧΗ ΤΩΝ ΔΕΣΜΩΝ ΜΑΣ ΩΣ ΔΩΡΩΝ ΕΥΕΡΓΕΣΙΑΣ.



Ένας ανώνυμος/η φίλος/η κατέθεσε ένα πολύτιμο σχόλιο, το οποίο νομίζω, ότι αξίζει αναπαραγωγής, ώστε να προβληθεί αυτό καλύτερα.
Προφανώς ο ανώνυμος φίλος σχετίζεται επαγγελματικώς με την συγκεκριμένη προβληματική και τον ευχαριστώ θερμά, για την καλή του διάθεση να μας μεταδώσει τα φώτα του, στο ζήτημα των κεραιών, που θέτει η φίλη mnk στα σχόλια τής προηγούμενης αναρτήσεως, με αφετηρία μια ερμηνεία της λέξεως "Λακεδαίμονες", που επιχείρησα προσφάτως σε σχολιασμό αναρτήσεως του ΕργΔημΕργ. Ένα πρωτοποριακό ιστολόγιο, που διακρίνεται για την προωθημένη και ριζοσπαστική οξύνοια της επεξεργασίας των θεμάτων, τα οποία πραγματεύεται και που θερμότατα συνιστώ:
http://ergdhmerg.blogspot.com/2011/11/17112011.html

Με το σχόλιό του ο ανώνυμος θέτει υπό αμφισβήτηση την βασική θέση, που πρόβαλα στην προηγούμενη ανάρτηση η οποία συνίσταται στο εξής:

- Το πλέον δραστικό παραισθησιογόνο και ναρκωτικό - όπως η αντίστοιχη πληροφορία παραδίδεται από την εθνολογία και την θρησκειολογία - είναι το ανθρώπινο αίμα, προ πάντων όταν αυτό περιέχει αδρεναλίνες, που προέρχονταιι από κατατρομοκράτηση και βασανιστήρια. Αυτό το αίμα αφ' ενός μεν διευρύνει τις αισθήσεις προς την πρόληψη συχνοτήτων μη προσβάσιμων από τα συμβατικά αισθητήρια, αφ' εταίρου παράγει ισχυρότατες ντοπαμίνες ευφορείας. Η υπέρμετρη μανία, η οποία είναι συνυφασμένη με τον Μαιναδισμό, καταδεικνύει την ψυχολογική κατάσταση αυτών που συμμετέχουν.

- Η διεύρυνση των αισθήσεων κατά την ανάλογο τελετουργική πρακτική φέρει σε επαφή τους δρώντες με οντότητες ή μορφές κάποιου ειδικού τύπου.

Ο ανώνυμος θεωρεί, ότι ισχύει μια απομυθοποίηση της όλης καταστάσεως, η οποία στηρίζεται αποκλειστικώς σε γνωστά στην σύστασή τους - αν και όχι πλήρως γνωστά στην δημοσιότητα και το ευρύ κοινό - υλικά και ενέργειες, όπως κάποιες συγκεκριμένες χημικές ουσίες και κάποια ενεργειακά πεδία, ηλεκτρομαγνητικής ή άλλης μορφής, τα οποία δύνανται να επενεργούν επί της ανθρωπίνου συμπεριφοράς, επηρεάζοντα τις ανθρώπινες ψυχικές λειτουργίες και την συμπεριφορά.
Η άποψη αυτή διατυπώνεται με όλη την δέουσα προσοχή μιας διάνοιας, η οποία είναι γενικώς ανοιχτή και σε άλλα ενδεχόμενα, χωρίς όμως - τουλάχιστον κατ' αρχήν - να υφίστανται κάποιες δυνατότητες διαπιστώσεων σε διαφορετικές κατευθύνσεις, οι οποίες θα επέτρεπαν και διαφορετικές ερμηνείες.
Η άποψη αυτή είναι τουλάχιστον ενδιαφέρουσα και θεωρώ ότι αξίζει πάσης προσοχής.
Μετά την παράθεση του εν λόγω σχολίου και του κειμένου, που περιέχεται σε αυτό, θα εκθέσω την άποψή μου σχετικώς:


Ο/Η Ανώνυμος είπε...

Πολύ όμορφη η αναζήτηση και εγώ είμαι χρόνια στην μη συμβατική αναζήτηση αλλά τώρα τελευταία πέρα από τις όποιες πληροφορίες έχω ερευνήσει ιδίως στα μετά τα φυσικά δεν μπορώ να μην κάνω μια τολμηρή σκέψη και να 'ρίξω' την μαθηματική πιθανότητα να χρησιμοποιείται όλος αυτός ο αποκρυφισμός χιλιάδες χρόνια τώρα για να συντηρεί και να διαιωνίζει την εξουσία τους στον πλανήτη, ΔΙΧΩΣ ουσιαστικά την συνδρομή αρνητικών οντοτήτων άυλων ή μη αντιλαμβανόμενων από την αποκωδικοποίηση του περιορισμένου έυρους συχνοτήτων του ανθρωπίνου εγκεφάλου(εδώ μπαίνει και η επίφυση) και η mainstream πληροφόρηση και 'επιστημη' τα αποδέχεται πλήρως 'τα περί κεραίας'.http://archive.enet.gr/online/online_text/c=112,dt=17.06.2008,id=1854616 .Ένα μικρό απόσπασμα.(Πειράματα που διεξάγονται σήμερα σε πολλά ερευνητικά κέντρα των ΗΠΑ και της Ευρώπης έδειξαν ότι το ΤΜΠ (Τεχνητό Μαγνητικό Πεδίο) χαμηλής συχνότητας και έντασης λειτουργεί ως χρονοδότης, γι' αυτό προχώρησαν στην εφαρμογή του Διακρανιακού Μαγνητικού Ερεθισμού (ΔΜΕ) (Transcranial Magnetic Stimulation) (TMS) σε ασθενείς που έχουν κατάθλιψη. Επ' ουδενί δεν καταρρίπτω συλήβδην τα όποια ανεξήγητα φαινόμενα ανά τις εποχές, αλλά ακριβώς επειδή τα έχω ερευνήσει διεξοδικός δεν μπορώ παρά να δηλώσω ξεκάθαρά ότι έχω περιέλθει σε 'αδιέξοδο' . Με την γνώση του πως λειτουργεί ο εγκέφαλος από αρχαιοτάτων χρόνων θα δύναται ο οποιοσδήποτε επιτήδειος με Emp ή ηχοβόληση με συγκεκριμένο λεξιλογιο να ελέγχει το ανά τον πλανήτη 'ποίμνιο'.
Ευχαριστώ για την υπομονή !

Νοέμβριος 21, 2011


Ιδού και ο σύνδεσμος, τον οποίον αναφέρει το σχόλιο:
http://archive.enet.gr/online/online_text/c=112,dt=17.06.2008,id=1854616 .
το κείμενο του οποίου παραθέτω στην συνέχεια:

Η επίδραση των ενεργειακών μεταβολών στην εγκεφαλική λειτουργία

Επίφυση: οι... «κεραίες» του εγκεφάλου

Γράφει ο ΚΥΡΙΑΚΟΣ Μ. ΔΕΡΠΑΠΑΣ, νευρολόγος-ψυχίατρος

Η χρονοβιολογία και η μαγνητοβιολογία, πρόσφατα, αποκάλυψαν την ικανότητα του Κεντρικού Νευρικού Σύστηματος ν' αντιλαμβάνεται τις ποσοτικές και περιοδικές μεταβολές των διαφόρων μορφών ενέργειας, που συντελούνται μέσα στο διαπλανητικό χώρο.

Ενας μικρός αδένας 175 χγρ., η επίφυση, ή το κωνάριο, ευρισκόμενος στο πίσω μέρος του εγκεφαλικού στελέχους, έξω από τον αιματοεγκεφαλικό φραγμό, έχει δύο βασικές ιδιότητες:

Η πρώτη ιδιότητα είναι να προσλαμβάνει και να καταγράφει μηνύματα των ενεργειακών μεταβολών του έξω κόσμου και η δεύτερη να τροποποιεί την εκκριτική δραστηριότητά του αναλόγως των αναγκών της λειτουργικής προσαρμογής στις νέες συνθήκες.

Για την καλύτερη κατανόηση του βιολογικού ρόλου που επιτελεί το κωνάριο, επιτρέψτε μου να το παρομοιάσω με μια κεραία που δέχεται με ιδιαίτερη ευαισθησία τις αλλαγές της έντασης, π.χ. του γεωμαγνητισμού ή του φωτός (τεχνητού ή ηλιακού).

Οταν τα μηνύματα που προσλαμβάνει το κωνάριο έχουν περιοδικό χαρακτήρα, π.χ. ανατολή ή δύση του ηλίου, τ' αποκαλούμε χρονοδότες (zeitgebers), γιατί στη δεδομένη χρονική στιγμή υφίσταται μετατροπή η εκκριτική δραστηριότητα του κωναρίου. Τη νύχτα (σκότος) εκκρίνει άφθονη μελατονίνη (εξωγενείς βιορυθμοί) και την ημέρα άφθονη σεροτονίνη (ενδογενείς-γενετικοί βιορυθμοί).

Εκτός από τους δύο βασικούς χρονοδότες, ανατολή και δύση του ηλίου (κιρκάδιος ρυθμός), υπάρχουν κι άλλοι χρονοδότες που οφείλονται σε περιοδικές μεταβολές του γεομαγνητικού πεδίου, του ηλεκτρικού φορτίου της ατμόσφαιρας, των βαρομετρικών πιέσεων, της θερμοκρασίας κ.ά.

Οι μετατροπές (αυξομειώσεις) στην εκκριτική δραστηριότητα του κωναρίου αποσκοπούν σε λειτουργική προσαρμογή στις μεταβαλλόμενες συνθήκες του περιβάλλοντος κόσμου, κάτι που ευοδώνεται με τη διαμεσολάβηση της μελατονίνης, η οποία προωθεί τα προσλαμβανόμενα μηνύματα διά της έσω δεσμίδος του προσθίου εγκεφάλου μέχρι τον υπερχιασματικό και τοξοειδή πυρήνα του υποθαλάμου.

Οταν τα μηνύματα φθάνουν στους δύο αυτούς πυρήνες προκαλούν μετάθεση της λειτουργικής φάσης στην περιοχή, από την πρώιμη στην όψιμη, γεγονός που επιφέρει συντονισμό και αποκαθιστά σε κανονικά επίπεδα την ισχύ συγχρονισμού των νευρωνικών συνάψεων, διεργασίες που τελικά οδηγούν στην εγκεφαλική ομοιόσταση. Μετάθεση της λειτουργικής φάσης επιτυγχάνεται ακόμη με τη χορήγηση λιθίου (Li) βαρέος ύδατος D2O, υπεροξειδίου του υδρογόνου Η2Ο2 και με το ηλεκτροσόκ.

Ομοιόσταση είναι η τάση του οργανισμού να διατηρεί σταθερά τα φυσιολογικά επίπεδα των στοιχείων του σώματος, π.χ. ισοζύγιο ύδατος και ηλεκτρολυτών, λευκώματα, αμινοξέα, χοληστερίνη, σάκχαρο κ.ά. με τη βοήθεια αυτόματων παλίνδρομων μηχανισμών βιοανάδρσης (biofeedback).

Οι πρόσφατες γνώσεις της χρονοβιολογίας τονίζουν τη σημασία που έχουν οι χρονοδότες και η δι' αυτών τροποποιούμενη εκκριτική δραστηριότητα του κωναρίου, της μελατονίνης, στους μηχανισμούς της λειτουργικής προσαρμογής, όταν αλλάζουν οι συνθήκες του περιβάλλοντος με τελικό στόχο να διατηρήσουν την ομοιόσταση.

Πειράματα που διεξάγονται σήμερα σε πολλά ερευνητικά κέντρα των ΗΠΑ και της Ευρώπης έδειξαν ότι το ΤΜΠ (Τεχνητό Μαγνητικό Πεδίο) χαμηλής συχνότητας και έντασης λειτουργεί ως χρονοδότης, γι' αυτό προχώρησαν στην εφαρμογή του Διακρανιακού Μαγνητικού Ερεθισμού (ΔΜΕ) (Transcranial Magnetic Stimulation) (TMS) σε ασθενείς που έχουν κατάθλιψη και αρχόμενη άνοια αγγειακής αιτιολογίας (αρτηριοσκληρυντική άνοια) με σημαντική βελτίωση της κλινικής εικόνας από την ψυχική σφαίρα (αύξηση της καθημερινής δραστηριότητας, βελτίωση των γνωστικών λειτουργιών μνήμης και μάθησης) και από τη σωματική (βελτίωση της αντοχής στην κίνηση, της ισσοροπίας στη βάδιση και υποχώρηση της δυσκοιλιότητας, της ανορεξίας, δυσπεψίας κ.λπ.).

Ο Walter Paulus του Πανεπιστημίου του Gottingen της Γερμανίας και ο Eric Wasserman διευθύνων το Εθνικό Ινστιτούτο Νευρολογικών Διαταραχών στη Ν. Υόρκη των ΗΠΑ εφαρμόζουν ήδη από διετίας περίπου το ΔΜΕ (TMS) στα εξωτερικά ιατρεία των νοσοκομείων.

Είναι εκπληκτική η διαπίστωση της μεγαλοφυούς αντίληψης του Ηράκλειτου, ο οποίος παρατηρώντας τα φαινόμενα της φύσεως μελετούσε την αρμονία της λειτουργικής σύνδεσης των φαινομένων.

Οι χρονοδότες, ως εκδηλώσεις των ενεργειακών μεταβολών της φύσης, διέπουν την εγκεφαλική λειτουργία, συνδυάζοντας αρμονικά τις εκδηλώσεις του ΚΝΣ με αυτές του εξωγήινου χώρου.


Πράγματι με το πολύτιμο αυτό σχόλιο ο/η ανώνυμος/η φίλος/η μας προκαλεί να βάλουμε επί τάπητος το πλέον ίσως σημαντικό ζήτημα για την συγκρότηση της προσωπικότητός μας:
Την χειραγώγηση των διανοητικών και ψυχικών μας λειτουργιών και δεδομένων από εξωτερικά κέντρα, τα οποία επεμβαίνουν με συστηματικό τρόπο επί αυτών.
Ταυτοχρόνως μας καλεί να προωθήσουμε την έρευνα και τον προβληματισμό μας σε συγκαλυμμένες μεθόδους, οι οποίες λαμβάνουν χώρα και σχετίζονται με τις δυνατότητες προσλήψεως της πραγματικότητος, που διαθέτουμε.

Δράττομαι λοιπόν αυτής της προκλήσεως, την οποία θεωρώ ιδιαζόντως δημιουργική, για να προχωρήσω κάποιους συλλογισμούς και να διατυπώσω κάποια συμπεράσματά μου σχετικώς, προσβλέποντας σε μια πρώτη συστηματοποίηση του εν λόγω θέματος:

1. Η ΨΥΧΟΤΡΟΝΙΚΗ ΩΣ ΤΟΜΕΑΣ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΜΗΧΑΝΙΚΗΣ

Δεν υπάρχει κοινωνικό σύστημα στην ιστορία των ανθρώπινων κοινωνιών, το οποίο να μην έκανε, ή να μην κάνει, χρήση μηχανισμών ενσωμάτωσης των μελών του σε αυτό.
Ανεξαρτήτως της υφής των, η αναπαραγωγή τών εκάστοτε συστημάτων στηρίχθηκε στην σκόπιμη διαμόρφωση της συνειδήσεως τών μελών των, ανεξαρτήτως κοινωνικής θέσεως και ρόλου.

Η τάση νομιμοποίησης του συστήματος στην συνείδηση των πολιτών και η προσπάθεια έμμεσου ελέγχου των επιλογών τους, πάντοτε αποκτούσε μια ιδιοδυναμική, η οποία καθίστατο ίδιον του συστήματος και κεντρικός οργανικός πυρήνας του, με τάση να υπερυψωθεί άνωθεν των μηχανισμών αναπαραγωγής του και να ανεξαρτητοποιηθεί ως μια υπερκείμενη αρχή, η οποία προέκυπτε όχι από το σύστημα καθ' εαυτό, αλλά από μια αφηρημένη αναγκαιότητα, η οποία έμοιαζε να εδράζεται στην σφαίρα του αυτονόητου.
Αυτός είναι εξάλλου και ο νόμος της αδράνειας, συμφώνως προς τον οποίον παν σώμα τείνει στην διατήρηση της κινητικής του καταστάσεως, εφόσον δεν εξασκούνται δυνάμεις επί αυτού.
Ένας αντίστοιχος μηχανισμός εφαρμόζεται εξ άλλου κατά την λειτουργία των γεννητριών ηλεκτρικού ρεύματος: Μια μικρή τάσις ρεύματος εφαρμόζεται έξωθεν αρχικώς, ώστε να περιστρέψει τον ρότορα. Από την στιγμή που ξεκινήσει να περιστρέφεται αυτός, τότε παράγει ο ίδιος ρεύμα. Ιδιότης της γεννήτριας είναι ακριβώς να μπορεί να οδηγήσει μια μικρή εξωτερική τάση μικρής διάρκειας σε
παραγωγή μεγάλης τάσης η οποία παραμένει.
Από την στιγμή λοιπόν, που εγκαθιδρυθεί μια ιδεολογία η τρόπος διαμόρφωσης αντιλήψεων, αποκτά μια ιδιοδυναμική αυτοαναπαραγωγής της, με αποτέλεσμα, αμφισβητήσεις που μπορεί να προκύψουν στον μέλλον, να προσκρούουν σε ισχυρές αντιδράσεις. Αποτέλεσμα αυτής της διαδικασίας είναι νέα συστήματα τα οποία προκύπτουν από παλαιότερα, συνηθέστατα να μην είναι στο βάθος καθόλου νέα, αλλά απλά να αποτελούν απλή και ηθελημένη μετεξέλιξη των προηγούμενων, με στόχο την εύστοχη προσαρμογή τους σε νέες συνθήκες. Τελικό ζητούμενο είναι η συντήρηση του κεντρικού πυρήνα του συστήματος, ο οποίος έχει την εκπληκτική ικανότητα να επιβιώνει επί χιλιάδες ετών, αλλάζοντας μόνο την εξωτερική μορφή του. Αυτή η τέχνη της μακροπρόθεσμης επιβίωσης της ουσίας των συστημάτων στηρίζεται σε σημαντικό βαθμό στην συνειδησιακή ανεξαρτοποίηση των νομιμοποιητικών προταγμάτων. Αυτή την διαδικασία ονομάζω "αρχή της ανεξαρτησίας του νομιμοποιητικού προτάγματος".

Θεωρώ ότι οι συστηματικοί διαχωρισμοί εν ήδει ταξινομήσεως, σχετικά με τους μηχανισμούς νομιμοποίησης είναι οι εξής:
- Εμφανείς μηχανισμοί
- Καλυμμένοι μηχανισμοί

Αναφορικά με τους εμφανείς μηχανισμούς, όπως η εκπαίδευση, ο τύπος, η προπαγάνδα κλπ. έχει γίνει στο παρελθόν και εξακολουθεί να γίνεται αρκετός λόγος πολλαχόθεν. Γι αυτόν τον λόγο δεν θα επιμείνω εδώ επ' αυτού.

Τους καλυμμένους μηχανισμούς νομιμοποίησης καταχωρώ στα εξής δυο ήδη:
- Ψυχοτρονικοί μηχανισμοί
- Μηχανισμοί αποκρυφισμού

Νομίζω ότι ο φίλος μας αναφέρεται βασικά στην πρώτη κατηγορία, τους ψυχοτρονικούς μηχανισμούς.
Η ύπαρξή τους είναι γνωστή και δεν επιδέχεται αμφισβήτηση.
Όμως αυτή δεν αποκλείει εκ προοιμίου την ύπαρξη των αποκρυφιστικών μηχανισμών παρέμβασης.΄Και αυτοί είναι γνωστοί και περί αυτών υπάρχουν σημαντικές αναλύσεις. Ιδιαίτερο βάρος όμως έχουν οι προεκτάσεις τους.
Πολύ σημαντικό όμως είναι και ζήτημα της "αρχής της ανεξαρτησίας του νομιμοποιητικού προτάγματος", ως πολύ εξόχως βαρύνουσα ιδιότητα του συστήματος, η οποία είναι συνυφασμένη με την δομή του.

Νομίζω, ότι εάν αποσκοπούμε σε μια επαναπροσέγγιση και συστηματοποίηση των θεωρητικών σταθερών γενικότερα, στην κατεύθυνση ενός ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΧΕΙΡΑΦΕΤΗΣΗΣ, το οποίο δεν μπορεί να συντελεστεί χωρίς την χειραφέτηση της διανοίας "μας", είμαστε υποχρεωμένοι να ασχοληθούμε με διεξοδικό τρόπο με αυτές τις κατηγορίες. Ζητώ λοιπόν την κατανόησή σας, ένεκα ότι δεν θα προβώ εδώ σε μια πρόχειρη μνεία αυτών, αλλά θα μεταθέσω την πραγματεία τους στο όχι πολύ μακρινό μάλλον, ώστε να προχωρήσω στην επόμενη ανάρτηση, η οποία προηγείται νοηματικώς αυτών θεμάτων.





5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ηθικόν δίδαγμα: Κλείστε τις τηλεοράσεις... ανοίξτε την αρχαία ελληνική γραμματεία και δη τον Ηράκλειτο. Οι Ίωνες κοσμολόγοι και φιλόσοφοι ΜΑΛΛΟΝ τα ήξεραν όλα και δυστυχώς 'τραβιόμαστε' 2500 χρόνια, χαλάλι όμως

Ανώνυμος είπε...

Ηθικόν δίδαγμα: Κλείστε τις τηλεοράσεις... ανοίξτε την αρχαία ελληνική γραμματεία και δη τον Ηράκλειτο. Οι Ίωνες κοσμολόγοι και φιλόσοφοι ΜΑΛΛΟΝ τα ήξεραν όλα και δυστυχώς 'τραβιόμαστε' 2500 χρόνια

Ανώνυμος είπε...

mоre than іmрortantly, you Requirе tο an Onlіne game thаt has effected trаԁіng for days.

Ανώνυμος είπε...

dеsigneԁ by thе ρѕyсhе behindhand
thе οriginal уou cаn
Reρгesent, οnе of the advаntages οf tro choi іs thаt they are ρгonto apρroасhable.
Іs gаmes ѕolitаrу or with іn multіρlaуer fashіοn
- thаt's why we update .

Here is my homepage :: game

Ανώνυμος είπε...

Anԁ ρresumptively thiѕ would, at some item in can cοlour the pаges.
Endѕ April Τhіrtieth - We've observed a Groovy Address over at Virago - Get the game for solely $29.99 when you a erratic affair? You can Recreate Diego's Snowboarԁ Deliνeг, Dіego's Rubber Rescue, Diego Demo which alphabetic character is pressed. Arts and Literature more than actual Driving Simulator" - The Realistic Drive simulator.