23 Ιουλίου, 2010

Ο ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΚΑΛΕΙΤΑΙ ΝΑ ΕΝΤΑΦΙΑΣΕΙ ΓΙΑ ΔΕΥΤΕΡΗ ΦΟΡΑ ΤΟ ΜΟΛΟΧ


























ΒΑΡΕΣΤΕ ΤΟΝ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΧΑΡΑ

Ιδού λοιπόν ο λόγος που "έπρεπε" να δολοφονηθεί από τους νεοταξίτες ο Σωκράτης Γκιόλιας, ο αστέρας της αποκαλυπτικής δημοσιγραφίας, που μπορεί να στρατολογήθηκε από την λαϊκή αγορά σαν τσικό για να κουβαλάει τα καλώδια των λαμογιών Ζούγκλα και Θέμου, δεν δίστασε όμως να συγκρουστεί με το δήθεν μεγάλο αφεντικό, όταν κλιμακωνόταν το ροκάνισμα της οριακής πλειοψηφίας της ΝΔ. και η ποινικοποίηση ΤΟΥ ΜΟΝΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ της μεταπολεμικής Ελλάδας, που τόλμησε να συγκρουστεί στοιχειωδώς με την βόρβορο του κατεστημένου.
Αποδεικνύοντας ότι τον δημοσιογράφο δεν τον κάνουν οι σπουδές και τα φτιασιδώματα, αλλά αυτό που λείπει ολοσχερώς από τους υπηρέτες της στημένης μιντιακής λαίλαπας της κόπρου του Αυγεία: Η ΤΣΙΠΑ.
Με μια σφαίρα στο στόμα, το οποίο συμβολίζει την έδρα της μεταδόσεως μηνυμάτων και δεκατέσσερις στην κοιλιά, που βρίσκεται το χάρα, η έδρα της ύπαρξης. Αυτό που σχίζουν οι Σαμουράι, όταν θίγεται ανεπανόρθωτα η τιμή τους, κάνοντας χάρα-κίρι. Ως πράξη απέραντου μίσους και παραδειγματικής εξόντωσης, σε βάρος του ανθρώπου, που είχε ως κύριο άξονα των ερευνών του το σκάνδαλο της μονής Βατοπεδίου.
Προφανέστατος αποδέκτης του εκβιασμού, και μέσω του πρόσφατου από μια σειρά στυγνών φόνων, ο πρώην πρωθυπουργός της Ελλάδος ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ.


ΟΠΟΙΟΣ ΤΟΛΜΗΣΕΙ ΩΣ ΗΓΕΤΗΣ ΕΝ ΕΛΛΑΔΙ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΣΤΟΙΧΕΙΩΔΟΥΣ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑΣ ΠΡΟΣΛΑΜΒΑΝΕΙ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ ΤΡΑΓΙΚΟΥ ΑΝΑΚΤΟΣ

Εάν η εξουσία αποτελεί το απόστημα της ανθρώπινης ολιγωρίας με αποτέλεσμα την εκούσια υποταγή στο βόρβορο, η τρομοκρατία αποτελεί ένα από τα καρκινώματά της. Όταν η άμεση απειλή της εξόντωσης φτάνει μέχρι τα πρόθυρα του γραφείου του Υπουργού Δημοσίας Τάξεως, αυτό καταδεικνύει ότι το κράτος αποτελεί την νομιμοφανή επίφαση στυγνών και αδίστακτων συμμοριών, πέρα από κάθε έννοια δικαίου.
Όσοι συμμετέχουμε, συνοδοιπορούμε ή και ανεχόμαστε γινόμαστε ένοχοι εσχάτου προδοσίας σε βάρος των τέκνων μας και των επερχόμενων γενεών. Αρεσκόμαστε να ενδυόμεθα ενδύματα - πιθίκια κάποιας μάρκας, για να συγκαλύπτουμε τα έσω πιθίκια και την μη ορατή άλυσσο της σιδηράς μπάλας, που έχει προσδεθεί στις κνήμες μας.
Διαβάζουμε εφημερίδες, βλέπουμε τηλεόραση, σερφάρουμε στο διαδίκτυο για να "ενημέρωθούμε". Κάτω όμως πρέπει να βλέπουμε πρώτα, καρντάσια. Στους αστραγάλους μας, που έχει προσδεθεί η μπάλα. Με το που γεννιόμαστε ανήκουμε αυτομάτως στα μητρώα του κράτους. Ουδείς μας ερώτησε, κατά πόσο προτιθέμεθα να αιμοδοτούμε την νεοαποικία του κάθε κερατά. Μετέτρεψαν από την ιερά γη μας οικόπεδο, που εκχωρούν κατά βούληση στο κάθε ΔΝΤ., στο κάθε Πεντάγωνο των ΗΠΑ, στο κάθε μεμέτι, που ρίχνει στην μάπα του μισό κιλό κολόνια λεμόνι για να μην βρωμάνε τα χνώτα του, όταν έρχεται για να παραλάβει βήμα προς βήμα την κυριαρχία στην Θράκη, στο Αιγαίο και στην Κύπρο, καθορίζοντας πόσο καλαμπόκι θα δοθεί σε κάθε φάση στα κοτόπουλα, που είναι περιφραγμένα στο κοτέτσι.
Μοναδικό μας όνειρο να γίνουν τα παιδιά μας ευνουχισμένα κοκόρια με στομφώδες βήμα, καθ' ότι στα πανέρια υπάρχουν μόνο αυγόφιδα.

Έγραφα σε προηγούμενη ανάρτηση, ότι ο Κώστας Καραμανλής θα κληθεί να επιτελέσει στο επόμενο μέλλον τον ρόλο τραγικού άνακτος.
Δεν υπήρξε ηγέτης του Ελληνισμού, ο οποίος να εφαρμόσει στοιχειωδώς τις αρχές της αξιοπρέπειας, ο οποίος να μην αποβεί στόχος των ανθελληνικών δυνάμεων, οι οποίες κλιμάκωσαν την καταδίωξη και την εξόντωσή του. Η σειρά είναι μακρά: Λεωνίδας, Αλκιβιάδης, Μέγας Αλέξανδρος, Κωνσταντίνος Παλαιολόγος, Θεόδωρος Κολοκοτρώνης, Γεώργιος Καραϊσκάκης, Ιωάννης Καποδίστριας, Ίων Δραγούμης, Διάδοχος Κωνσταντίνος Β΄, Ιωάννης Μεταξάς, Άρης Βελουχιώτης, Γρηγόρης Λαμπράκης, Αλέξανδρος Παναγούλης και τόσοι άλλοι.
Γι' αυτό ο Ελληνισμός ενδύει τους πραγματικούς του ηγέτες με την Πορφύρα. Για να μην φαίνεται το αίμα από τα τραύματά τους εν ώρα μαχίμου επελάσεως.

Οπωσδήποτε ο Κώστας Καραμανλής έπραξε νόθους συμβιβασμούς και σημαντικά λάθη. Αυτό όμως αποτελεί ταυτοχρόνως και το μεγαλείο του. Διότι είναι ένας άνθρωπος, όπως όλοι μας. Ένας άνθρωπος, ο οποίος επελέχθη για να παίξει ένα ανθελληνικό - αντιλαϊκό ρόλο, που επέτυχε όμως να πηδήξει έξω από την σκιά του και να σπάσει τα προκατασκευασμένα στεγανά και τα ολέθρια στερεότυπα.
Ένας άνθρωπος, ο οποίος επέλεξε να διακηρύξει την σημαία της αντιστάσεως μέσα σε ένα σουβλατζίδικο και όχι μέσα στα γυάλινα ανάκτορα της εξουσίας. Αφήνοντας τους παιάνες να ηχούν μέσα από το τζουγκ μποξ με ένα τραγούδι της Σωτηρίας Μπέλου, δείχνοντας ότι τα μεταξωτά βρακιά δεν αφορούν την ψυχή ενός ηγέτου, ο οποίος ευρίσκεται δίπλα στον λαό.
Γνωρίζοντας, ότι το όνομα του κ. Μπαϊρακτάρη προέρχεται από προγόνους, οι οποίοι έφεραν λάβαρο. Και η σημειολογία φτάνει πάντοτε στα παιδιά με τα πρησμένα πόδια που τα λένε αλήτες, οι πρόγονοι των οποίων έσερναν τα κανόνια μέσα στο χιόνι.
Ο χλευασμός των κοντυλοφόρων της "νέας τάξεως" δεν μπορεί να αμαυρώσει την εικόνα του πατρός του φαινομένου που λέγεται Καραμανλισμός, ο οποίος γεφύρωσε τα χάσματα και τις πλασματικές διασπάσεις μέσα στην συνείδηση του λαού. Αυτός είναι ο λόγος, που καταχειροκροτείται ο Καραμανλής, όποτε εμαφανίζεται στις συγκεντρώσεις της ΝΔ.

Όταν ξεκίνησα να γράφω την προηγούμενη ανάρτηση, δεν είχαν δοθεί ακόμη στην δημοσιότητα τα περιοριστικά μέτρα και η υψηλή εγγύηση, που ζητήθηκε να καταβάλει ο Γιάννης Αγγέλου, από ένα σύστημα "δικαιοσύνης", που μας έχει εθίσει πλέον στην εξουσιαστική σκοπιμότητα.

Το πόρισμα της ανακρίτριας, το οποίο δόθηκε σήμερα στην δημοσιότητα, τεκμηριώνει νομίζω πλήρως αυτά που έγραφα προχθές.
Αντιγράφω από σημερινό άρθρο της εφημερίδας "ΤΑ ΝΕΑ":

«Εκτελούσε εντολές Καραμανλή»
Τι δείχνει το κατηγορητήριο Αγγέλου
ΡΕΠΟΡΤΑΖ: Μίνα Μουστάκα
ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΗΚΕ: Παρασκευή 23 Ιουλίου 2010

"Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, ο Κ. Καραμανλής εμφανίζεται σε ρόλο καθοδηγητή του διευθυντή του γραφείου του Γ. Αγγέλου, ο οποίος με τη σειρά του κατηγορείται ως ηθικός αυτουργός σε κακουργηματική απιστία που φέρεται να έχει διαπραχθεί από τον πρώην υφυπουργό Οικονομικών Πέτρο Δούκα στην υπόθεση των ιερών ανταλλαγών της Μονής Βατοπεδίου
Βαριές σκιές στον Κώστα Καραμανλή... ρίχνει το κατηγορητήριο για την υπόθεση της Μονής Βατοπεδίου εις βάρος του Γιάννη Αγγέλου, ο οποίος- κατά την ανακρίτρια- είχε αναλάβει να διαβιβάζει πρωθυπουργικές εντολές και οδηγίες στους αρμόδιους υπουργούς.
Το «κατηγορώ» για τον κ. Αγγέλου αγγίζει την «καρδιά» του Μεγάρου Μαξίμου και «καίει» τον τότε Πρωθυπουργό, παρά τις προσπάθειες του εξ απορρήτων συμβούλου του, ο οποίος απολογούμενος προσέφερε απόλυτη κάλυψη στον πολιτικό του προϊστάμενο. Ο Κ. Καραμανλής εμφανίζεται σε ρόλο καθοδηγητή του διευθυντή του γραφείου του Γ. Αγγέλου, ο οποίος με τη σειρά του κατηγορείται ως ηθικός αυτουργός σε κακουργηματική απιστία που φέρεται να έχει διαπραχθεί από τον πρώην υφυπουργό Οικονομικών Πέτρο Δούκα στην υπόθεση των ιερών ανταλλαγών της Μονής Βατοπεδίου. Η εφέτης- ειδική ανακρίτρια κ. Ειρήνη Καλού, γνωρίζοντας τα όρια της δικής της αρμοδιότητας, δεν αποδίδει την παραμικρή μορφή ποινικής ευθύνης σε πολιτικά πρόσωπα που βρίσκονται εκτός του πεδίου δράσης της τακτικής Δικαιοσύνης και υπάγονται στις διατάξεις του νόμου περί ευθύνης υπουργών και στην ελεγκτική αρμοδιότητα της Βουλής.

Ωστόσο, το κατηγορητήριο που φέρει τη σφραγίδα της συγκεκριμένης δικαστικής λειτουργού αποτελεί «ευκρινή ακτινογραφία» όχι μόνο για την ποινική ευθύνη που αποδίδεται στον κ. Αγγέλου, αλλά και για τον ρόλο προσώπων που ενεπλάκησαν έστω ως άτυποι ηθικοί ή φυσικοί αυτουργοί «στα πλαίσια της εκτέλεσης κυβερνητικού έργου».

Η κ. Καλού, χωρίς να παραγνωρίζει τη δικηγορική ιδιότητα του κατηγορουμένου, προσδιορίζει και το κίνητρο των πράξεών του που - κατά τη δικανική της κρίση- ήταν «ο προσπορισμός παράνομου περιουσιακού οφέλους στη Μονή Βατοπεδίου, με αντίστοιχη ελάττωση της περιουσίας του Δημοσίου».

«Διαβίβαζες οδηγίες του»
Ο ρόλος του πρώην πρωθυπουργού σκιαγραφείται από τις πρώτες κιόλας γραμμές του 40σέλιδου κατηγορητηρίου με αποδέκτη τον κ. Αγγέλου, για τον οποίο- όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται- «ήσουν πολιτικός μετακλητός υπάλληλος στο γραφείο του τότε πρωθυπουργού, του οποίου ήσουν κορυφαίος συνεργάτης και ασκούσες άτυπα τα καθήκοντα του διευθυντή του πολιτικού του γραφείου, κατά παραχώρηση αρμοδιοτήτων από τον ίδιο, στα πλαίσια των οποίων μεταξύ άλλων διαβίβαζες εντολές και οδηγίες του πρωθυπουργού στους εκάστοτε υπουργούς και υφυπουργούς που αφορούσαν τους τομείς της αρμοδιότητάς τους». Για τη διεκπεραίωση των εντολών αυτών μάλιστα, συνεχίζει το κατηγορητήριο, «διατηρούσες τακτική τηλεφωνική επικοινωνία, παρακολουθούσες την εφαρμογή των αποφάσεων και των οδηγιών του από αυτούς και είχες τη γενική εποπτεία των υπηρεσιών και του προσωπικού του πρωθυπουργικού γραφείου».

Περιγράφοντας η ανακρίτρια την αξιόποινη πράξη που αποδίδει στον κ. Αγγέλου, εμφανίζοντάς τον ως ηθικό αυτουργό απιστίας, στρέφει τον προβολέα και στον φυσικό αυτουργό της κακουργηματικής πράξης, που αν και δεν τον κατονομάζει, εν τούτοις αναπόφευκτα τον φωτογραφίζει καθαρά.

«Το χρονικό διάστημα από 1-6-2004 έως 7-6-2004 ήρθες με πρωτοβουλία σου σε τηλεφωνική επικοινωνία με τον τότε αρμόδιο υφυπουργό Οικονομικών, κατά την οποία εκμεταλλευόμενος τη μεγάλη επιρροή που ασκούσε στα τότε μέλη της κυβέρνησης, λόγω της θέσης ισχύος που κατείχες ως κορυφαίος συνεργάτης του τότε πρωθυπουργού και των αρμοδιοτήτων που σου είχαν παραχωρηθεί από τον τελευταίο, παρενέβης σε αυτόν υπέρ της Μονής προτρέποντάς τον και υποδεικνύοντάς του ουσιαστικά να ενεργήσει προς το συμφέρον της Μονής Βατοπεδίου αναφέρει χαρακτηριστικά παραπέμποντας στον κ. Π. Δούκα.

Σε άλλο σημείο του κατηγορητηρίου επισημαίνεται ότι «η χωρίς καθυστέρηση διαδικασία διεκπεραίωσης της υπόθεσης υπέρ της Μονής, την πορεία της οποίας γνώριζε και παρακολουθούσε το γραφείο του πρωθυπουργού, εντασσόταν στα πλαίσια εκτέλεσης κυβερνητικού έργου, αποσκοπώντας με τη συμπεριφορά σου αυτή να επιτύχεις τον προσπορισμό παράνομου περιουσιακού οφέλους στη Μονή, με την αντίστοιχη ελάττωση της περιουσίας του Δημοσίου δεδομένου ότι όπως γνώριζες, λόγω και της νομικής καταρτίσεώς σου ως δικηγόρου, η Ιερά Μονή Βατοπεδίου δεν είχε δικαίωμα κυριότητας στη λιμνοθάλασσα Βιστονίδα- Νταλιάνη και στις παραλίμνιες εκτάσεις αυτής».

....
ΤΑ ΒΕΛΗ της επιθετικής και απαξιωτικής κριτικής που δέχθηκαν ανακρίτρια και εισαγγελέας από εκπροσώπους πολιτικού κόμματος για την απόφασή τους να επιβάλουν περιοριστικούς όρους στον διευθυντή του πρωθυπουργικού γραφείου Γ. Αγγέλου μετά την απολογία του για την υπόθεση της Μονής Βατοπεδίου, επιστρέφουν οι συνάδελφοί τους που αποτελούν τημειοψηφία στο Δ.Σ. της Ενωσης Δικαστών και Εισαγγελέων .
....

Σκληρή γλώσσα χρησιμοποιεί και ο αντιεισαγγελέας του Αρείου Πάγου και μέλος του Δ.Σ. της Ενωσης Εισαγγελέων κ. Ρούσσος Παπαδάκης τονίζοντας ότι «τα ραδιοτηλεοπτικά λαϊκά δικαστήρια δεν προάγουν το δίκαιο και τη Δικαιοσύνη». Ο ανώτατος εισαγγελικός λειτουργός ζητά «να αφήσουν τη Δικαιοσύνη να επιτελέσει το έργο της, να σταματήσει η όποια πολιτική ή άλλου επαγγελματικού είδους σπέκουλα, ιδίως όταν δεν υπάρχει υπέρβαση με δόλο των ακραίων ορίων της διακριτικής ευχέρειας των δικαστών».

....
Καλεί ως μάρτυρες Σαμαρά και Λιάπη
ΡΕΠΟΡΤΑΖ: Δημήτρης Τζάθας

ΤΟΥΣ ΑΝΤΩΝΗ ΣΑΜΑΡΑ και Μιχάλη Λιάπη ζητά να κληθούν ως μάρτυρες στην Προκαταρκτική Επιτροπή της Βουλής που διερευνά το σκάνδαλο της Μονής Βατοπεδίου ο Γιώργος Βουλγαράκης.

Κι αυτό γιατί- όπως σημειώνει σε επιστολή του την οποία κατέθεσε χθες στον πρόεδρο της Επιτροπής κ. Μ. Οθωνα- ως τέως υπουργοί Πολιτισμού «δεν ακύρωσαν» τις επίμαχες πράξεις μεταβίβασης στη Μονή Βατοπεδίου κηρυγμένου αρχαιολογικού χώρου στην Ουρανούπολη για την οποία ο ίδιος κατηγορείται για ενδεχόμενη τέλεση του αδικήματος της παράβασης καθήκοντος.

...
Οι πρώτοι μάρτυρες
Πάντως στην επόμενη συνεδρίαση της Προκαταρκτικής που θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Τρίτη αποφασίσθηκε να καταθέσουν οι πρώτοι μάρτυρες: ο διοικητής της Τραπέζης της Ελλάδος Γ. Προβόπουλος, ο γενικός γραμματέας του υπουργείου Οικονομικών Δ. Γεωργακόπουλος, οι πρόεδροι της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς Αν. Γαβριηλίδης και του Σώματος Ορκωτών Εκτιμητών (ΣΟΕ) Γ. Μουρμούρας και ο επικεφαλής της Επιτροπής για την καταπολέμηση του μαύρου χρήματος Στ. Γκρόζος. Αμέσως μετά θα καθορισθεί η νέα σειρά των μαρτύρων ανάμεσα στους οποίους αναμένεται να είναι και ο Ανδρέας Βγενόπουλος".

Ο Προβόπουλος λοιπόν μάρτυρας κατηγορίας. Ο αρχιτέκτονας της απαξίωσης της δανειοληπτικής ικανότητος της Ελλάδας παρέα με τον ΓΑΠ. Και ο επίδοξος Μπερλουσκόνι της ψωροκόσταινας. Ο άνθρωπος που έδινε δάνεια στην μονή, για να αγοράζει αυτή μετοχές της τράπεζάς του.
Προφανώς τα κυκλώματα που κλιμακώνουν την ποινικοποίηση του Καραμανλή, μας δουλεύουν ασύστολα. Νομίζουν ότι είμαστε όλοι χάνοι. Και για όσους δεν πείθονται υπάρχουν οι πραιτοριανοί του Eurostrat. και οι άτυπες δυνάμεις του UCK στην Ελλάδα.


ΟΤΙ ΔΕΝ ΣΕ ΣΚΟΤΩΝΕΙ ΣΕ ΔΥΝΑΜΩΝΕΙ

Αξιότιμε κ. πρώην Πρωθυπουργέ,
φίλε Κώστα:

Πιστεύουν με τις στοχευμένες δολοφονίες ότι σε τρομοκρατούν για να μην μιλήσεις για τους πραγματικούς ενόχους, ενώ κλιμακώνουν το φόρτωμα της ενοχής σε σένα.
Γνωρίζω ότι εάν μιλήσεις θα γίνει σεισμός, με όσα αποκαλύψεις για το πραγματικό πρόσωπο των άσπονδων "φίλων" μας.

Όλοι γνωρίζουμε το κόστος των αποκαλύψεων, άσχετα εάν κάποια στημένα μαγκάκια, που το παίζουν νεοδημοκράτες και πολέμιοι της "νέας" τάξης φωνάζουν "Κώστα μίλα", προκαλώντας σε και για να σε αμαυρώσουν.

Οι νεοταξίτες συγχέουν το πάτωμα των στοών τους με την υποτιθέμενη σκακιέρα ενός σκηνοθετημένου "ρουά ματ".

Σε υποτιμούν για μια ακόμη φορά.
Μαζί με τον λαό.

Ο βασιλιάς δεν μπορεί να είναι γυμνός. Διότι η Πορφύρα είναι πλέον συνυφασμένη με σένα.

ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΤΟΝ ΦΑΣΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΜΟ
ΛΑΪΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ



12 σχόλια:

nikos είπε...

και το μεγάλο φαγοπότι ..τώρα είναι εδώ... ύψους 20 δις http://antigoldgreece.wordpress.com/2010/07/20/goodnight/

Ανώνυμος είπε...

Μποτίλια,
σε παλιότερες αναρτήσεις σου και σχόλια είχες μιλήσει για δυισμό και τριαδισμό. Μήπως μπορείς να μου συστήσεις κάποια βιβλία; Στα Ελληνικά, Γερμανικά ή αγγλικά.

Ευχαριστώ.

Ζάχαρη είπε...

ναι νομιμοφανη επιφαση...
Εμενα μου θυμιζει πιο συχνα δεκαετια 60.Και ανησυχω για το 70 που ισως ερχεται.

nikos είπε...

http://www.youtube.com/watch?v=RDOFbU_5g7k&feature=related

nikos είπε...

και τα εργοστάσια τσιμέντου ..τα έκανε... 17 ...προτελευταία στην Φλώριδα ..εκεί ήξερε καλά ..και πρωτοβουλίες έπαιρνε μην τον αδικουμε ..μέχρι και την νηπιαγωγό ..την έκανε χειρούργο μπρρρ.. μην σας τύχει καμιά της επέμβαση

nikos είπε...

αυτό το ολοκαύτωμα του λάου μας μποτίλια ούτε... στο Gross Rosen ούτε στο Aouswits -Bierkenaou δεν πραγματοποιήθηκε

Ανώνυμος είπε...

νομίζω ότι ισοπεδώνουμε τα πράγματα όταν συγκρίνουμε την τωρινή εθνική μας περιπέτεια με το βιομηχανοποιημένο έγκλημα των φασιστικών στρατοπέδων συγκέντρωσης

nikos είπε...

ανωνημε --εδώ το λένε κοινωνική .. πολιτική χιχχι η ιστορία θα μας κρήνη πάντα ...θα χαρώ να πέσω έξω

nikos είπε...

θα με πούνε και εμένα Greko και όχι Ελληνα

Μποτίλια στο πέλαγος είπε...

@ Ανώνυμος 23.07

Ζητώ συγγνώμη για την αργοπορία μιας απάντησης στο σχόλιο.
Επειδή το θέμα της βιβλιογραφίας είναι σύνθετο, θα γίνει αναφορά με ξεχωριστή ανάρτηση μέχρι το τέλος αυτής της εβδομάδος.

Ανώνυμος είπε...

Τι περιμένουμε από μία χώρα που διοικείται από ανθέλληνες και όταν κατά διαστήματα η εξουσία "ξεφεύγει" από τα βρωμερά χέρια τους και κατά λάθος βρίσκεται για ένα μικρό η μεγαλύτερο διάστημα σε πραγματικούς Έλληνες, αμέσως μετά την επαναφορά της δικής τους ψευδεπίγραφης "δημοκρατίας" φροντίζουν να αμαυρώσουν την εικόνα την ιστορία και γιατί όχι να τον εξοντώσουν φυσικά .." τον όποιον τόλμησε να είναι Έλληνας!!!!

nikos είπε...

http://www.youtube.com/watch?v=s5qyx31e9Gk&feature=player_embedded