10 Ιουλίου, 2010

ΚΡΕΣΕΝΤΑ ΑΡΜΑΓΕΔΔΩΝΟΣ ΣΕ ΞΙ ΦΑΛΤΣΟΡΕ - ΟΠΟΥΣ ΔΥΟ: "ΤΟ ΦΙΛΙ ΤΩΝ ΙΟΥΔΩΝ"
Το φιλί των Ιούδων


ΟΙ ΠΟΛΕΜΟΙ: ΟΠΕΡΕΤΕΣ ΘΑΝΑΤΟΥ ΤΗΣ ΥΠΕΡΕΞΟΥΣΙΑΣ ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΤΗΝ ΧΕΙΡΑΓΩΓΗΣΗ ΔΟΤΩΝ ΕΞΕΛΙΞΕΩΝ.

Σήμερα το κύριο θέμα που απασχολεί την επικαιρότητα είναι η υπαγωγή της Ελλάδος στο ΔΝΤ και η με ταχυδακτυλουργικό τρόπο δήθεν υπερχρέωσή της από τα εγχώρια τσιράκια του.
Επειδή ως κάτοικος της Μεγάλης Ελλάδος και εραστής του Πνευματικού Υπερτόπου που λέγεται Ελλάς, τυγχάνω να παραβρίσκομαι εντός των ορίων του Ελλαδικού κράτους κατά διαστήματα. Βεβαίως η συνεχής επαφή με την ελλαδική πραγματικότητα μέσω των μαζικών μέσων προπαγάνδας, αλλά κατά τα τελευταία έτη και μέσω της ευλογίας του διαδικτύου, καθιστούν δυνατή την προσέγγιση μιας γενικής εικόνας όσων εκτυλίσσονται. Η προσωπική παρουσία όμως, επειδή ακριβώς συμβαίνει κατά διαστήματα, αποκτά διαστάσεις ενός μύχιου δράματος, κάτι σαν σίριαλ στην οθόνη της ψυχής, όπου χάνονται βασικά επεισόδια. Έτσι κάθε νέα άμεση επαφή αφήνει να καταγράφονται με γλαφυρό τρόπο όλες εκείνες οι ποιοτικές αλλαγές, που έλαβαν χώρα ενδιαμέσως. Όχι πάντοτε μόνο ως συνεχής χειροτέρευση -ή και καθίζηση κάποιων δεδομένων - που μπορεί να επιφέρει σοκ. Γιατί στην ζωή δεν υπάρχει μονόδρομος. Γι όσους βιώνουν την ζωντανή ιστορία του τόπου, δεν γίνεται αντιληπτή μόνοπ η διογκούμενη αμαρτία, αλλά και η κυοφορούμενη χάρις.
Ενθυμούμαι λοιπόν την εντύπωση που αποκόμισα από κάποια επιστροφή στην Ελλάδα, κατά την διάρκεια του πολέμου στην Γιουγκοσλαβία. Ενώ ο πόλεμος αυτός εξελισσόταν δίπλα μας, οι περισσότεροι δημιουργούσαν την εντύπωση, ότι πίστευαν πως ο πόλεμος αυτός γινόταν σε άλλο πλανήτη. Η απάθεια, μέχρι βαθμού αποκτηνώσεως, που επέφεραν συνθήματα όπως "Η Ελλάδα πόλος σταθερότητας και ανάπτυξης στα Βαλκάνια", σε συνδυασμό με τις δυνατότητες που παρείχε η διεθνής αλήτ στο ελλαδικό ψευτοκεφάλαιο για μια φρούδα επέκταση στον Βαλκανικό χώρο, έδιναν την εικόνα κατσίκας, που την ταΐζουν την Μεγάλη Εβδομάδα, για να την σφάξουν παραμονή του Πάσχα. Πέρα από μια συναισθηματικού χαρακτήρος ταύτιση με τους Σέρβους, η οποία περιοριζόταν στην συλλογή και αποστολή κάποιων ειδών βοηθείας, δεν υπήρξε κανένας προβληματισμός για τα αίτια και τους στόχους αυτού του πολέμου. (Εάν περί αυτού τυγχάνω άνευ ενημερώσεως, ας με παραπέμψουν κάποιοι ευγενείς επισκέπτες σε ανάλογα κείμενα και δραστηριότητες της εποχής).
Κανένας προβληματισμός δεν έλαβε χώρα, για το γεγονός ότι ο Σλόμπονταν Μιλόσεβιτς ήταν επί σειρά ετών μόνiμος συνεργάτης του Χένρυ Κίσιγκερ στην Kissinger Associates, ότι ο Κάραζιτς υπήρξε ως ψυχίατρος επί μακρόν συνεργάτης της Ιντέλιτζενς Σέρβις, ότι το Ισραήλ συνέδραμε με όπλα τον ομοσπονδιακό Γιουγκοσλαβικό στρατό κατά την διάρκεια του εμφυλίου, ότι η βόμβα που εξερράγη στην αγορά του Σεράγεβο με αποτέλεσμα εκατοντάδες θύματα και που πυροδότησε τον εμφύλιο στην Βοσνία, ήταν ΝΑΤΟϊκής κατασκευής, ότι ο υφυπουργός του Στέιτ Ντιπάρτμεντ Lawrens Eagleburger, ο οποίος δηλώνοντας για τον Μιλόσεβιτς "Θα φροντίσω να πεθάνει το κτήνος", πρωτοστάτησε στην οργάνωση της νατοϊκής επίθεσης εναντίον της Σερβίας, ήταν επιστήθιος φίλος του Μιλόσεβιτς και υποδιευθυντής της Τράπεζας της Λιουμπλιάνκα, όταν διευθυντής ήταν ο Μιλόσεβιτς, αλλά και παντρεμένος με Σκοπιανή. Ότι η υπουργός εξωτερικών των ΗΠΑ σε εκείνη την φάση Μαντλίν Ολμπράιτ ήταν Εβραί, η οποία είχε μεγαλώσει στην Γιουγκοσλαβία (η οποία μάλιστα δήθεν "αγνοούσε" την εβραϊκή καταγωγή της) διαθέτοντας σωρεία γνώσεων και επαφών εκ των έσω με το πρώην τιτοϊκό καθεστώς. Ότι ο χαφιές της Ιντέλιτζενς Τίτο με τον χαφιέ των ΗΠΑ Γκεόργκι Δημητρώφ, τον οποίον δολοφόνησε ο Στάλιν κατά την παραμονή του σε νοσοκομείο της Μόσχας, σχεδίαζαν την δημιουργία "Βαλακανικής Ομοσπονδίας" κόντρα στον Στάλιν και ως σφήνα στο σταλινικό μπλοκ. Ότι ο Μιλόσεβιτς ξεπούλησε την Κράϊνα.
Όλο το μένος της δήθεν "πατριωτικής" προπαγάνδας είχε ως στόχο την Γερμανική κυβέρνηση, η οποία αναμφίβολα έπαιξε τον βρωμερό ρόλο της στην διαδικασία διάλυσης της Γιουγκοσλαβίας, κατά τα συνήθη, αφήνοντας όμως ανέγγιχτους τους Αγγλοσάξονες. Η τεράστια στρατηγικής σημασίας βάση όμως Φορτ Μπόντστιλ στο Κοσσυφοπέδιο, αλλού ανήκει και η CIA αποτελεί τον ιδιοκτήτη αγωγού της ηρωίνης από το Αφγανιστάν μέσω Πριστίνα προς τις αγορές του "πολιτισμένου κόσμου".
Ένας δοτός πόλεμος, αναδασμού των Βαλκανίων, προς όφελος των παρασκηνίων που κυριαρχούν στις ΗΠΑ. Ένας δοτός πόλεμος, που γέμισε τα ταμεία του Μολόχ της πολεμικής βιομηχανίας των ΗΠΑ, με μεταβίβαση ζεστού χρήματος από την Ευρώπη, δανεισμένο από τις τράπεζες του Αγγλοσαξονικού κατεστημένου, για πυραύλους που ερρίφθησαν σε μεγάλο ποσοστό στην Αδριατική (για να εκφορτώσουν δήθεν τα αεροσκάφη) με ένα κοστολόγιο, το οποίο δεν δόθηκε ποτέ στην δημοσιότητα.

"Γιάννης κερνάει, Γιάννης πίνει". Ο μηχανισμός που διέπει τα παρασκήνια των πολέμων, προσδίδοντάς τους, πέρα από τα όρια της σκηνοθεσίας, την διάσταση μιας εμετικής οπερέτας, για την επιβολή των στρατηγικών στόχων των μεγάλων. Με την συμμετοχή όμως δυστυχώς και των μικρών. Που φανατισμένοι και ασυγκρότητοι άγονται και φέρονται ως ύδατα στο δοχείο βδελυγμίας της μεγάλης πόρνης Βαβυλώνος. Των ίδιων Μολοχιστικών δυνάμεων που ξεχύθηκαν από τα Γόμορα στην παγκόμιο σκηνή, με στόχο την επιβολή παγκοσμίου δικτατορίας.

Ακόμη τραγικότερα υπήρξαν τα παρασκήνια του Δευτέρου Παγκοσμίου Πολέμου. "Ο Χίτλερ στήνει το χορό, εγώ όμως σφυρίζω τον σκοπό", διακήρυξε ο επικεφαλής του Αγγλοσαξονικού σατανισμού, στα πλαίσια της "Χρυσής Αυγής", του "Golden Down", Αλάιστερ Κρόουλι.
Γεγονότα που έχουν τεκμηριωθεί από σωρεία βιβλιογραφίας, η οποία είναι σχεδόν στο σύνολό της και ατελώς προσβάσιμη στο διαδίκτυο. Σατανιστές Αγγλοσάξονες, Γουόλ Στρήτ, αλλά και Σταλινικοί ενίσχυσαν τον Χίτλερ και τους Ναζί, για την επιβολή του παγκόσμιου μακελιού, με στόχο ένα πλέον ευνοϊκό παγκόσμιο αναδασμό, προς όφελος του συγκεκριμένου εξουσιαστικού τραπεζικού κατεστημένου και των δυνάμεων που προωθούν τον Αρμαγεδδώνα. (Ίδε επ' αυτού: Πχ.: έργα του Antony Sutton, του Wolfgang Eggert, καθώς και το "Rakowskij Protokoll" στο scribd.com). Η ίδρυση του Ισραήλ είχε σαν στόχο σε πρώτη φάση την επιβολή του πετρελαίου, ως άχρηστου τελικά και πρωτόγονου ενεργειακού φορέα και στην συνέχεια την επιβολή του Αρμεγεδδώνος. Στοχεύσεις, οι οποίες στρέφονται πρώτα και κύρια ενάντια στον πολυπαθή Εβραϊκό λαό, ο οποίος καθίσταται μόνιμα θύμα μιας μολοχιστικής, κατά σημαντικότατο μέρος εξωεβραϊκής, ως Χαζαρικής, ηγεσίας. Αλλά και εναντίον της συνολικής Ανθρωπότητος.


ΤΟ ΦΙΛΙ ΤΩΝ ΙΟΥΔΩΝ

Στο προηγούμενο μέρος έγινε μνεία στην μεθόδευση της πτώσης του καθεστώτος του Σάχη και στην άνοδο των μουλάδων στην περσική εξουσία από τις ΗΠΑ, με την προσθήκη ότι το θέμα αυτό αξίζει προσεχώς μια ιδιαίτερη αναφορά.
Εδώ όμως αξίζει να τονιστεί το γεγονός ότι ο μεγάλος "αντίπαλος" του Ισραήλ και "κάργα αντισιωνιστής" Αχμεντινετζάντ, ως προέχων των καθεστωτικών δυνάμεων του Ιράν, οι οποίες προωθούν σε συνεργασία με τις αντίστοιχες ανθρωπομηδενιστικές δυνάμεις των ΗΠΑ και του Ισραήλ τον Αρμαγεδδώνα είναι - όπως είναι αναμενόμενο - Εβραίος.
Το δυνατό σε αποκαλύψεις βάσει στοιχείων ιστολόγιο "Έλλην και Αχαιός", αλλά και άλλα ιστολόγια έχουν προβεί κατά το πρόσφατο παρελθόν σε σημαντικές επ' αυτού αποκαλύψεις:

http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2010/06/blog-post_17.html

Γράφει στο εν λόγω άρθρο ο "Έλλην και Αχαιός":

"ΕΒΡΑΙΟΣ Ο ΜΑΧΜΟΥΝΤ ΑΧΜΑΝΤΙΝΕΤΖΑΝΤ;

Σύμφωνα με την εφημερίδα "Daily Telegraph" ο Ιρανός Πρόεδρος έχει εβραϊκή καταγωγή και έχει αλλάξει το όνομά του.
Να τονίσουμε οτι η αλλαγή ονόματος είναι συνήθης στους Εβραίους εκτός Ισραήλ εδω και χιλιάδες χρόνια με σκοπό να κρύψουν την καταγωγή τους.

Αναδημοσιεύουμε απο i-reporter:

Το γύρο του κόσμου κάνει άρθρο της βρετανικής Daily Telegraph στην οποία ούτε λίγο ούτε πολύ, ο Αχμαντινετζάντ παρουσιάζεται ως Εβραίος που άλλαξε το όνομά του.

Μια φωτογραφία στην οποία ο πρόεδρος του Ιράν κρατάει την ταυτότητά του (πάρθηκε κατά τις εκλογές του Μαρτίου 2008) δείχνει, μετά τη μεγέθυνση που υπέστη σε υπολογιστή, ότι το προηγούμενο όνομά του ήταν Σαμπουριάν (Sabourjian)! Σημείωμα πάνω στην ταυτότητά του καταδεικνύει ότι το όνομά του άλλαξε σε Αχμαντινετζάντ λίγο αφότου γεννήθηκε και η οικογένειά του ασπάστηκε το Ισλάμ.

Σύμφωνα με την Daily Telegraph οι Σαμπουριάν κατάγονται παραδοσιακά από το Αραντάν, τον τόπο γέννησης του σημερινού προέδρου, και το όνομα προέρχεται από τον "υφαντή του Σαμπούρ", την ονομασία που έχει το εβραϊκό σάλι Tallit στην Περσία. Το όνομα Σαμπουριάν είναι εξάλλου καταχωρημένο στη λίστα με τα ονόματα Εβραίων του ιρανικού Υπουργείου των εσωτερικών. Και πρόκειται για αρκετά κοινότυπο όνομα των Εβραίων του Ιράν.

Η εφημερίδα που αποκαλύπτει την πληροφορία πήρε καταθέσεις και από ειδήμονες στα ιρανικά ζητήματα οι οποίοι πιστεύουν ότι μεγάλο μέρος του ακραίου αντισημιτισμού του Αχμαντινετζάντ πηγάζει από την προσπάθειά του να αποκρύψει το παρελθόν του.

Η αλήθεια είναι ότι ο Αχμαντινετζάντ ποτέ δεν έκρυψε το ότι το όνομά του άλλαξε όταν η οικογένειά του μετακόμισε στην Τεχεράνη στη δεκαετία του 1950. Ποτέ όμως δεν εξήγησε το λόγο της αλλαγής. Συγγενείς του προέδρου έχουν δηλώσει στο παρελθόν ότι κάτι τέτοιο ίσως κατέστη απαραίτητο για θρησκευτικούς και οικονομικούς λόγους.

Η "ευαισθησία" του ζητήματος έγινε εμφανής όταν το καλοκαίρι που μας πέρασε Ιρανός μπλόγκερ που είχε ζητήσει τη διεξαγωγή έρευνας για το όνομα του Προέδρου συνελήφθη και ανακρίθηκε.

Μέχρι στιγμής οι αντιδράσεις στην είδηση της Daily Telegraph κάνουν το γύρο του κόσμου. Εβραϊκοί ιστοχώροι προσπαθούν να εξηγήσουν τη συμπεριφορά του Ιρανού ηγέτη υπό το φως των νέων αποκαλύψεων. Άλλοι πάλι, όπως ο διακεκριμένος δημοσιογράφος και αναλυτής Meir Javedanfar, δηλώνουν ότι το άρθρο είναι απολύτως ανακριβές".


Η ΠΡΟΕΙΔΙΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΦΙΝΤΕΛ ΚΑΣΤΡΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΙΝΔΥΝΟ ΕΝΟΣ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΟΥ ΑΡΜΑΓΕΔΔΩΝΟΣ

Reflections by comrade Fidel:
http://www.cuba.cu/gobierno/reflexiones/2010/ing/f270610i.html

KNOWING THE TRUTH TIMELY

As I was writing every one of my previous Reflections, and a catastrophe was quickly zeroing in on humanity, my major concern was to fulfill the primary duty to inform our people.

Today, I feel more relax than 26 days ago. As the situation evolves, I can reiterate and expand on the information to the national and international public.

Obama has committed to attend the quarterfinals match on July 2, if his country’s team makes it to that stage. He supposedly knows better than anyone that the quarterfinals will not be contested because very serious developments will take place before that; or at least he should know.

Last Friday, June 25, an international press agency known for the attention to details in its reports, published a statement by the “…Navy Commander of the elite Corps of the Guardians of the Islamic Revolution General Ali Fadavi…,” warning “…that if the United States and its allies inspect Iranian ships in international waters ‘they will have their response in the Persian Gulf and the Strait of Hormuz.’”

The information was taken from the local news agency Mehr of Iran.

According to the press dispatch, said news agency reported that “Fadavi added that ‘the Navy of the Revolutionary Guardians currently has hundreds of vessels equipped with missile launchers.’”

The information, produced approximately at the same time of what Granma published or perhaps before, seemed at some points an exact copy of the Reflections elaborated on Thursday June 24th and ran by that paper on Friday 25th.

The coincidence can be explained by the simple use of a logical reasoning. I was completely unaware of what the Iranian local agency had published.

I have absolutely no doubt that as soon as the American and Israeli warships are deployed –alongside the rest of the American military vessels positioned off the Iranian coasts-- and they try to inspect the first merchant ship from that country, there will be a massive launching of missiles in both directions. At that moment exactly the terrible war will begin. It’s not possible to estimate how many vessels will be sunk or from what country.

Knowing the truth timely is the most important thing for our people.

It doesn’t matter if almost everybody, I’d dare say 99.9% or more of my compatriots, instinctively cling to hopes and agree with my sincere wishes to be wrong. I have talked to people close to me, and I have also received news from many noble, selfless and hardworking people who have read my Reflections and do not challenge my considerations in the least but rather absorb, believe and swallow my reasoning through a dry throat; however, they immediately go back to the tasks to which they devote their energies.

That is precisely what we expect of our compatriots. But it would be worse to suddenly become aware of extremely gave events without having heard as much as a news about such possibility. Then there would be confusion and panic, and that would be unworthy of our heroic Cuban people, which was very close to becoming the target of a massive nuclear strike on October 1962, and still did not hesitate for a second in discharging its duty.

Our brave combatants and the military chiefs of our Revolutionary Armed Forces taking part in heroic internationalist missions were close to becoming the victims of nuclear strikes against the Cuban troops deployed close to the Angolan south border from where the South African racist forces --at the time positioned on the Namibian border-- had been expelled after the battle of Cuito Cuanavale.

The Pentagon, with the consent of the President of the United States, supplied the South African racists through Israel with about 14 nuclear bombs, more powerful than those dropped on the Japanese cities of Hiroshima and Nagasaki, as we have indicated in previous Reflections.

I am neither a prophet nor a fortune teller. Nobody told me a word of what was to happen. It has all been the result of what I today describe as a logical reasoning.

We are neither new to this complicated issue nor are we meddlesome.

It is possible to predict what will happen in the rest of the Portuguese and Spanish speaking Americas during the nuclear post crisis.

Under such circumstances, it will not be possible to talk of capitalism or socialism. A stage will open that will see the management of the available goods and services in this part of the continent. Certainly, every country will continue being ruled by those who head the governments today, some very close to socialism and others euphoric over the opening of the world market to fuels, uranium, copper, lithium, aluminum, iron and other metals being sent to the developed and rich countries today that will suddenly disappear.

An abundance of food exported now to that world market will also disappear abruptly.

In these circumstances, the most basic products needed for life: food, water, fuels, and the resources found in the hemisphere south of the United States will suffice to preserve some of the civilization whose unbridled advance has led humanity into such a disaster.

Nevertheless, there are still some uncertainties. Will the two mightiest nuclear powers, the United States and Russia, be able to refrain from using their nuclear weapons against each other?

There is no doubt, however, that from Europe the nuclear weapons of Great Britain and France, allied with the United States and Israel, --the same that enthusiastically imposed the resolution that will inevitably unleash the war, which for the abovementioned reasons will immediately become nuclear-- are threatening the Russian territory even though this country and China have done everything within their capabilities to prevent the conflict.

The economy of the superpower will fall to pieces like a house of cards. The American society is the least prepared to endure a catastrophe like the one the empire has created in the same territory where it started.

We don’t know which will be the effect on the environment of the nuclear weapons that will unavoidably explode in various parts of the world, and that in the least serious variant will happen in abundance.

As for me, to advance a hypothesis would be pure science fiction.


Fidel Castro Ruz

June 27, 2010

2:15 PM


Η "ΑΓΓΛΟΣΑΞΟΝΙΚΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ" ("THE ANGLOSAXON MISSION")

Είναι επόμενο, το τεράστιο εύρος και οι πρωτόγνωρης μορφής απάνθρωπες συνέπειες ενός σχεδιαζόμενου Αρμαγεδδώνος να έχουν προκαλέσει φοβερή δυσφορία σε επιτελικά στελέχη της εξουσίας που προετοιμάζει αυτά τα σχέδια, τα οποία κατά σύμπτωση ή άλλες συγκυρίες έλαβαν κάποια γνώση σχετικά με αυτά.
Ένα από τα δυο σημαντικότερα ντοκουμέντα που κυκλοφορούν αυτήν την στιγμή στο διαδίκτυο είναι μια συνέντευξη, την οποία έδωσε κάποιος επιτελικός του Αγγλικού Στρατού στο Camelot Project. Αυτό το πρόγραμμα αποτελεί σημαντική πρωτοβουλία τόσο ερευνητικής ενασχόλησης με τα μελλοντικώς τεκταινόμενα, όσο και παρουσίασης στο κοινό σημαντικών ερευνητών και διανοητών, οι οποίοι ασχολούνται με τα παγκόσμια δεδομένα με μη συμβατικό τρόπο και πέρα από επιβεβλημένο μιντιακό πλέγμα. (Στο παρελθόν παρουσίασα εδώ την πρωτοποριακή συνέντευξη του ερευνητού Joseph Farrell σχετικά με σημαντικές πλευρές της τεχνολογίας του 3ου Ράιχ και την δράση της "Ναζιστικής Διεθνούς" από την λήξη του Β΄ΠΠ. μέχρι σήμερα).

Η συνέντευξη του Άγγλου επιτελικού υπάρχει ως πλήρες κείμενο στην σελίδα του Camelot Project υπό τον τίτλο "The Anglosaxon Mission". Για το ίδιο θέμα έχει φτιάξει ένα βίντεο αυτό το πρόγραμμα με τον επικεφαλής του, το οποίο είναι περισσότερο εύληπτο από την μακροσκελή αυτήν συνέντευξη. Επί πλέον περιέχει μια σειρά σημαντικότατες εκτιμήσεις του Bill Ryan γι' αυτό το παραθέτω στην συνέχεια.
Σε αυτές τις εκτιμήσεις θα αναφερθώ προσεχώς διεξοδικά, διότι αφορούν την διέξοδο από την δαμόκλειο σπάθη του Αρμαγεδδώνος. Ένα ζήτημα, το οποίο αισθάνομαι ως στρατευμένο άνθρωπο να με αφορά άμεσα και επί του οποίου αναπτύσσω σκέψεις και δραστηριότητα.
Με την εξήγηση των λόγων που ωθούν την παγκόσμια αλήτ στην επιβολή του Αρναγεδδώνος και την οποία εστιάζει σε εκτιμήσεις της αναφορικά με επερχόμενη κοσμική καταστροφή, διαφωνώ. Αυτό όμως δεν μειώνει καθόλου την μεγάλη αξία αυτής της βιντεοσκόπησης.

Φυσικά, μπορεί να προβληθεί το επιχείρημα, ότι η εν λόγω συνέντευξη είναι κατασκευασμένη και αναφέρεται σε μυθεύματα. Είναι όμως σημαντικό, ότι και το δεύτερο βασικό ντοκουμέντο που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο - και στο οποίο θα αναφερθώ στην συνέχεια της ανάρτησης - ενώ προέρχεται από μια τελείως άλλη κατεύθυνση και έχει εκπονηθεί με τελείως άλλο τρόπο, επιβεβαιώνει τα όσα ζοφερά παρουσιάζονται στην συνέντευξη.
Σε αυτήν την προοπτική σας καλώ να δείτε με προσοχή την μαγνητοσκόπηση που ακολουθεί:

Συνεχίζεται...


9 σχόλια:

nikos είπε...

η ανάλυση σου.. έχει πόδια και χέρια

Ζάχαρη είπε...

Πολυ ενδιαφερον.Σιγουρα παντως και ο εβραικος λαος ειναι θυμα αυτης της προσηλωσης στο Άβρααμ εγεννησε Ισαακ' και στο Γενος.
Οι αρχηγοι τους τους προδωσαν πολλες φορες και στην Θεσσαλονικη εγινε το ιδιο οπως διαβασα.

Ζάχαρη είπε...

ακομα...
"παει η ζωη μου χαθηκε,μεσα απο κιτρινους ανθρωπους,συμβιβασμους...
...και δεν ειναι που θελω να ζησω
ειναι που δεν εζησα
και ουτε που θα σε ξαναδω"
Κ.Γωγου

Το τελευταιο ποναει τελικα πιο πολυ.

Μποτίλια στο πέλαγος είπε...

@ nikos
Αδελφέ, σε ευχαριστώ για την απόδοση αρτιμέλειας στο κείμενο. Για να μην μας λένε μερικοί ότι"Όποιος δεν έχει μυαλό, έχει πόδια".


@ Ζάχαρη
Αν αφήσουμε τον πόνο της έλλειψης να εκβάλει στο μεγάλο ΟΧΙ που ζωγραφίζει η Κατερίνα, μπορεί να αποτελέσει έλξη στην κατάφαση μιας σωτήριας μετουσίωσης.

nikos είπε...

Μες στους δρόμους περπατώ μονάχος.
Η ζωή μου κλεισμένη στους τάφους.
Τσιμεντένια κλουβιά του θανάτου.
Το τοίχος της πόλης κτισμένο στο άγχος.
Τα μπλέ φώτα σκίζουν πάλι τη νύχτα.
Η στολή του τρόμου θα υπάρχει παντού.
Σκιές κυνηγημένες απ’ το φόβο του κράτους.
Μόνο η νύχτα τις κρατάει για να ζουν.
Πες μου, γιατί η αδικία
να’ ναι πλασμένη σαν τιμωρία;
Πες μου, γιατί το μίσος του κόσμου
να δεσμεύει τον ελέυθερο νου;
Πες μου, γιατί μες την κοινωνία
να’ ναι κτισμένη η ελευθερία;
Ανώφελη επιβίωση. Ανώφελη επιβίωση.
Μέσα στη ζούγκλα. Ανώφελη επιβίωση.
Στο σύστημά τους. Ανώφελη επιβίωση.
Κοίτα εκείνα τα πρόβατα στο δρόμο
θα μάθουν άραγε ποτέ τι ζητούν;
Είναι ηλίθιες μηχανές των κρεάτων,
που ο φόβος τις έχει κάνει να σιωπούν.
Κάποιο απ’ αυτά όμως βγαίνει απ’ το δρόμο,
η δίψα για ζωή το οδήγησε εκεί.
Η τιμωρία όμως θα’ ναι το σφαγείο,
εκτός αν προτιμήσει να γίνει όπως πρίν.
Πες μου, γιατί η αδικία
να’ ναι πλασμένη σαν τιμωρία;
Πες μου, γιατί το μίσος του κόσμου
να δεσμεύει τον ελέυθερο νου;
Πες μου, γιατί μες την κοινωνία
να’ ναι κτισμένη η ελευθερία;
Ανώφελη επιβίωση. Ανώφελη επιβίωση.
Μές στη ζούγκλα. Ανώφελη επιβίωση.
Στο σύστημά τους. Ανώφελη επιβίωση.
Πρέπει να βγώ έξω απ’ τον κύκλο.
Η επιβίωση, το’μαθα, δεν είναι αρκετή.
Το κρέας είναι μόνο για σφαγεία
κι εγώ δεν πρόκειται να πάω εκεί.
O αγώνας μου θα φέρει τις μαύρες μέρες.
Η άμυνά μου θα κάψει το κλουβί.
Ο φόβος μου θα γίνει φόβος δικός τους.
Η αντίδρασή μου θα σπάσει τη σιωπή.
Πες μου, γιατί η εξουσία
να’ ναι ο καθρέφτης για τα σφαγεία;
Πες μου, γιατί το μίσος του κόσμου
να δεσμεύει τον ελέυθερο νου;
Πες μου, γιατί μες την κοινωνία
να’ ναι κτισμένη η ελευθερία;
Ανώφελη επιβίωση. Ανώφελη επιβίωση.
Μές στη ζούγκλα. Ανώφελη επιβίωση.
Στο σύστημά τους. Ανώφελη επιβίωση.

Ανώνυμος είπε...

Εξαιρετικά ενδιαφέρον Μποτίλια.
Την καλησπερα μου.
@αλλενάκι

nikos είπε...

αγαπητε ..το dt .1,5% ..να τους πουμε και τη ωρα ...

nikos είπε...

τι θα κανουν ..τα συνεργεια του ΣΚΑΙ ..ΧΙΧΧΙ

Ο νοών...νοείτω είπε...

Στρατευμένος Άνθρωπος!
Κρατώ αυτό και προχωρώ, με κουπιά και κουμπιά.