19 Απριλίου, 2010

ΛΙΓΗ ΛΑΒΑ -ΠΟΛΛΑ ΚΑΜΩΜΑΤΑ

Επανέρχομαι στο θέμα της απαγόρευσης των πτήσεων, που επέβαλε η ΕΕ. - καθότι οι χώρες μέλη σε αυτήν εκχώρησαν την ρύθμιση του εναερίου χώρου τους - μετά από την έκρηξη του ηφαιστείου Eyjafjallokul στην Ισλανδία.
Η έκρηξη αυτή ήταν σχετικά πολύ μικρή. Η μάζα που εκτινάχθηκε έχει μέγεθος 0,029 κχλμ. ενώ κατά κανόνα οι ηφαιστειακές εκρήξεις που καταγράφονται λόγω συνεπειών έχουν εκτινασόμενη μάζα τουλάχιστον 1 κχλμ.
Οι εκρήξεις στο ηφαίστειο, όπως δείχνουν οι βιντεοσκοπήσεις που παρατίθενται έχουν σήμερα σταματήσει.
Το πρώτο βίντεο έγινε στις 14.04 την πρώτη ημέρα της έκρηξης, το δεύτερο έγινε σήμερα.











Παρ' όλα αυτά η απαγόρευση των πτήσεων εξακολουθεί να ισχύει, ενώ οι αεροπορικές εταιρείες διαρρηγνύουν τα ιμάτιά τους μετά την απαγόρευση πάν από 66.000 πτήσεων. Στον χορό των καταγγελιών προστέθηκε και η διεθνής ένωσής τους ΙΑΤΑ.
Αξίζει να σημειωθεί, ότι η απόφαση της απαγόρευσης από την ΕΕ. δεν πάρθηκε μετά από μετρήσεις, αλλά βάσει μοντέλου προσομοίωσης, που έκανε με ηλεκτρονικό υπολογιστή ένα περιώνυμο για την ψευδή προπαγάνδα σε σχέση με την λεγόμενη "κλιματική αλλαγή", ινστιτούτο στην Αγγλία.

Αναφορά στα στοιχεία βρίσκεται εδώ.


Κάποιοι φρόντισαν ό Γαλλοιταλικός σταθμός μέτρησης σεισμικών δονήσεων Concordia, που βρίσκεται στην Ανταρκτική να καταστραφεί το 2009. Ξαφνικά όλα τα όργανα και οι κεραίες αυτού του σταθμού βρέθηκαν εκτός λειτουργίας. Οι υπεύθυνοι του σταθμού υπέθεσαν ότι αυτό συνέβη μέσω κάποιου συστήματος ανεπτυγμένης τεχνολογίας. Είναι προφανές ότι αυτοί που διαθέτουν τέτοιου είδους τεχνολογία, θέλουν να μην μπορεί να ενημερώνεται η δημοσιότητα από τα αποτελέσματα της εφαρμογής των τεκτονικών όπλων.




Η δραστηριότητα του HAARP, σύμφωνα με τα διαγράμματα των συχνοτήτων των εκπομπών του, πριν και μετά την έκρηξη, καταδεικνύουν ότι αυτή οφείλεται στο εν λόγω σύστημα. Η δραστηριότητα του HAARP στις 14.04 που ξεκίνησε η έκρηξη είναι παρόμοια με αυτήν κατά την ημέρα που έγινε ο σεισμός στην Αϊτή. Υπάρχει μια μικρή παλινωδία στις συχνότητς που παρατίθενται κατωτέρω, μεταξύ 2,1 και 2,3 Hz, μέχρι να βρεθεί η ακριβής συχνότητα συντονισμού.
Στα διαγράμματα που παρατίθενται στο κάτω μέρος υπάρχει η ημερομηνία. Στον οριζόντιο άξονα απεικονίζονται οι ώρες και στον κάθετο οι συχνότητες:



Συχνότητα δράσης HAARP 11.04


Συχνότητα δράσης HAARP 12.04


Συχνότητα δράσης HAARP 13.04


Συχνότητα δράσης HAARP 14.04


http://137.229.36.30/cgi-bin/scmag/disp-scmag.cgi?date=20100414&Bx=on Συχνότητα δράσης HAARP 15.04

HAARP σεισμός Αϊτής

Όπως δημοσίευσε το CNN πρόσφατα συγκεκριμενοποιήθηκε και το σχέδιο της τακτικής της επίθεσης στο Ιράν: Το δημοσίευμα βρίσκεται εδώ
Ενώ στο Ιράν έληξε η συνδιάσκεψη για τον αφοπλισμό: Εδώ οι αντίστοιχες φωτογραφίες από την συνδιάσκεψη

Η αυθαιρεσία των μαθητευόμενων μάγων με τα όπλα υπερμαζικής καταστροφής, που επηρεάζουν ευαίσθητα τις πλανητικές ισορροπίες, με την απαγόρευση των πτήσεων χωρίς ουσιαστικό λόγο, με την εκχώρηση της εθνικής κυριαρχίας των κρατών σε οργανισμούς με ύπουλους στόχους, με την χειραγώγηση των πολιτών με ψευδή στοιχεία μέσω της προπαγάνδας των μαζικών μέσων που προωθείται, καθίσταται ορατό ότι γίνεται χοντρό μαγείρεμα.
Ενώ έχουν ξεσαλώσει με το "ημερολόγιο των Μάγιας" και το 2012, κατέχουν μηχανές και συστήματα, που μπορούν να καταστρέψουν τον πλανήτη, βάζοντας τα όλο και συχνότερα σε δράση.
Μήπως σχεδιάζεται μια στημένη καταστροφή στα πλαίσια επιβολής της παγκόσμιας δικτατορίας;
Περί αυτού πολλά μπορούν να γραφούν ακόμη.

1 σχόλιο:

nikos είπε...

λες να τους προσκαλεσουμε στην περιοχη Δυτ.Μακεδονιας που μερα νυχτα μας "προσφερουν" ενεργιακη ραδιενεργη τεφρα ...ετσι για ασκιση