25 Ιουλίου, 2008

Ο ΟΜΠΑΜΙΑΣ ΣΤΟ ΒΕΡΟΛΙΝΟ - ΕΝΑΣ ΛΟΓΟΣ ΜΙΑ ΑΠ΄ ΤΑ ΙΔΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΣΤΑTΥΕΟΜΕΝΟΥ ΤΟΥ ΣΟΡΟΣ - ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΦΟΡΑ ΚΟΚΑΪΝΕΣ ΚΑΙ ΟΜΟΦΥΛΟΦΥΛΙΑ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ

Η κοινή γνώμη έχει σίγουρα βαρεθεί την ενασχόληση με την επίσημη πολιτική των ΗΠΑ. Δεν νομίζω ότι υπάρχει σοβαρός άνθρωπος, που μπορεί να περιμένη κάτι, που να μην είναι απάνθρωπο και καταστροφικό από αυτή την πολιτική.
Δυστυχώς δεν μπορώ να αποφύγω μια σύντομη αναφορά στον Μπάρακ Ομπάμια, τη θλιβερή αυτή θερμοκηπιακή φυσιογνωμία, που επώασαν οι σκιές, για να την τραβήξουν μέσα από το καπέλο του ταχυδακτυλουργού, σαν τον δήθεν καλοσυνάτο νέο πολιτικό, που θα βοηθήση να ξεπεραστούν τα αδιέξοδα που επισυσσώρευσε η πολιτική Μπους.
Ο νεαρός έβγαλε λόγο με τυμπανοκρουσίες εχθές στο Βερολίνο. Τον λόγο του μπορείτε να παρακολουθήσετε στο πρώτο βίντεο που επισυνάπτω. Ένα λογίδριο ψυχροπολεμικής και "αντιτρομοκρατικής" υστερίας, με μπόλικο αλατοπίπερο για την ανάγκη παγκόσμιας συσπείρωσης στα πλαίσια την κλιμακούμενης παγκόσμιας δικτατορίας, με ανοιχτές απειλές και προκλήσεις, για όσους τολμήσουν να μην προσκυνήσουν. Κεντρικό θέμα της ήταν ως αναμένετο η "ασφάλεια", η μεθοδευμένη δηλαδή κατάργηση κάθε έννοιας ασφάλειας. Είπε βέβαια για την πολιτική των ΗΠΑ, ότι δεν είναι τέλεια, ότι περιέχει και λάθη, χωρίς να κατανομάση τίποτε συγκεκριμένο, για να προσθέση ότι είναι βαθιά περήφανος για το κράτος, στο οποίο ανήκει. Οι γνωστοί αυτοέπαινοι, στηριγμένοι στα πιο φτηνά επιχειρήματα και λεκτικά σχήματα, γραμμένα από ανθρώπους με νοημοσύνη κάτω του μέσου όρου, για να χειροκροτάη η κλάκα και η πλέμπα.
Θλιβερό. Αφού βάλουμε ένα ψευτακαμπόη να τα κάνη όλα γης μαδιάμ, φέρνουμε στη συνέχεια ένα δήθεν μαυράκι (γιατί ο μπόυ μιγάς είναι, μεγαλωμένος σε ρατσιστικό περιβάλλον λευκών) να υπόσχεται ότι θα "τα αλλάξει όλα και θα βάλει τάξη". "Συγνώμη που σας κατασπαράξαμε το πόδι, μετανοήσαμε. Σαν ένδειξη μετάνοιας θα σας χαρίσουμε ένα καινούριο, ξύλινο. Από τα καλύτερα της αγοράς".
Πως το εννοεί ο μπάρμπας το είδαμε όταν ζήτησε από τους Γερμανούς να αυξήσουν την στρατιωτική παρουσία τους στο Αφγανιστάν, σε φάση που η γερμανική βουλή ενέκρινε την αύξηση του στρατεύματος από 1500 σε 4500, με άμεση συμμετοχή τμημάτων σε περιοχές που διεξάγονται μάχες. Προφανώς κάποιοι άνθρωποι θα επιστραφούν στη γνωστή συσκευασία φέρετρου ή ανάπηροι. Ας τι κρίνουν οι συγγενείς τους και οι αντιπολεμικές πρωτοβουλίες. Εγώ, επειδή προέρχομαι από στρατιωτική οικογένεια (και διαθέτω και κάποια γαλόνια από το κίνημα αντιρησιών συνείδησης) αρκούμαι να σφίξω ο χέρι του πρώτου στρατιωτικού διοικητού των γερμανικών δυνάμεων στο Αφγανιστάν, που παραιτήθηκε, επειδή θεώρησε κατώτερο της στρατιωτικής του τιμής να κάθεται να φυλάη φυτείες οπίου.

Ας πάμε τώρα και σε ένα άλλο θέμα για τον Ομπάμια. Ομοφυλόφιλος και κοκαϊνάκιας, όπως ισχυρίζονται απανωτά βίντεο στο Youtube. Ξεκαθαρίζω για μια ακόμη φορά, ότι δεν με ενδιαφέρει το θέμα της ομοφυλοφιλίας, ή τι καταναλώνει πας έκαστος. Ενίσταμαι όμως εναντίον της διπλοπροσωπίας, αυτού που το παίζει καλός σύζυγος και τυπικός πατέρας μιας low and order κοινωνίας, ενώ στην ουσία είναι κάτι τελείως διαφορετικό. Ο Ομπάμιας φέρεται να είχε ομοφυλόφιλη σχέση με τον αρχιερέα της θρησκευτικής κοινότητος στην οποία ανήκει Jeremy Write. Επισυνάπτω βίντεο αμερικανού ιεροκήρυκος, που κάνει τις καταγγελίες, με βιντεοσκόπηση άλλου πρώην "εραστού" του Ομπάμια (τρίτο βίντεο), που καταγγέλει ότι ο μάγκας τράβαγε κόκα κατά τη διάρκεια της συνεύρεσης. Η θρησκευτική αυτή κοινότητα βγάζει μπροστά και ένα κήρυκα του νεοναζισμού, κάποιον Farakhan, που εκθειάζει τον Χίτλερ.

Όσο αφορά τις κοκαϊνες, νομίζω ότι πρόκειται για επιστροφή δανείου στον αρχιντίλερ Σόρος, που χρηματοδότησε με 250 εκατομμύρια την προεκλογική εκστρατεία του Ομπάμια.

Και για να μην μου αποδίδεται η τάση ότι αναπαράγω προπαγάνδα του McCain (συγνώμη που δεν συνηθίζω να χρησιμοποιώ το υβρεολόγιο που του αρμόζει) αφήνω την ίδια την γυναίκα του Ομπάμια να μιλήση σε βίντεο που επισυνάπτω, από το λόγο της στο συνέδριο του Ανώτατου Συμβουλίου Πούστηδων και Λεσβιών των ΗΠΑ. Εκεί αισθάνεται ιδιαίτερα υπερήφανη η σύζυγός του, για το ότι ο Ομπάμια διετέλεσε για επτά χρόνια συντονιστής στην οργάνωση "Illinois Human Wrights Act" στο τμήμα καταπολέμησης της απόρριψης της ομοφιλοφυλίας κάνοντας, όπως διατείνεται, μεγάλο αγώνα για να μπορούν οι ομοφυλόφιλοι να υιοθετούν παιδιά.
Κάποτε οι κάποιοι ομοφυλόφιλοι έκαναν καμπάνιες ενάντια στην επιβεβλημένη ετεροφυλοφιλία (δικαίωμα τους). Σήμερα κάνουν πλέον όμως καμπάνιες υπέρ της επιβεβλημένης ομοφυλοφιλίας, αποκαλύπτοντας την ολοκληρωτική φασιστική διαστροφή τους.

ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΑΣ ΚΟΥΦΑΛΕΣ ΑΠΟ ΑΘΩΑ ΠΑΙΔΙΑ!

ΚΑΙ ΜΕ ΠΛΑΝΗΤΑΡΧΗ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΘΑ ΑΓΩΝΙΣΤΟΥΜΕ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣ ΡΑΝΙΔΑΣ ΤΟΥ ΑΙΜΑΤΟΣ ΜΑΣ

(Επαναλαμβάνω ότι σέβομαι κάθε αξιοπρεπή άνθρωπο, ανεξαρτήτως φύλου. Υπάρχουν και πολιτικοί που είναι δηλωμένοι ομοφυλόφιλοι σε υψηλές θέσεις και που δεν έχουν δώσει κανένα δικαίωμα. Απέναντί τους η κριτική δεν μπορεί παρά να περιορίζεται σε αυστηρά πολιτικά επιχειρήματα).








3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητέ/Αγαπητή μποτίλια,
Η αλήθεια πονάει μόνο αυτούς που δεν την αντέχουν.
Στους σώφρονες και στους γενναιόψυχους δίνει την επιβεβαίωση ότι κατέχουν το μέτρο και τη μεσότητα.
Συνέχισε να γράφεις περισσότερο καλά και λιγότερο θυμωμένα.
Επέτρεψέ μου σαν υποψήφιος θιασώτης του ιστολογίου σου να σε βλέπω με καλόψυχο κριτικό μάτι, χωρίς να σημαίνει ότι έχω δίκαιο.
Απλά είναι κομμάτι του διαλόγου που μπορεί να έχουμε.

Ανώνυμος είπε...

@ο νοών...νοείτω

Συγνώμη που άργησα να πάρω είδηση το σχόλιο σου, γιατί τα σχόλια στο ιστολόγιο αυτό αποτελούν την εξαίρεση.
Ένα μεγάλο ευχαριστώ για την υπόδειξη σου. Θα προσπαθήσω να την πάρω σοβαρά υπ΄όψει μου.

ikonikos είπε...

Μποτίλι στο έδαφος, χαίρομαι που τα ξαναλέμε, αλλά φοβάμαι ότι θα διαφωνήσω πλήρως με το θάψιμο οποιουδήποτε Ομπάμα σε σχέση με την προσωπική του ζωή.

Κάποιος ομοφυλόφιλος μπορεί να κάνει οικογένεια και μάλιστα συντηρητικού τύπου σε κάποια στιγμή της ζωής του (αν και το γιατί να μπει κάποιος σε μια συντηρητική/ιεραρχική οικογένεια σηκώνει πολλή συζήτηση και μπορεί να κατακριθεί για άλλους όμως λόγους!), όπως και ισχύει το αντίθετο, κάποιος οικογενειάρχης να γίνει ομοφυλόφιλος. Επίσης, επειδή σε αυτά δεν υπάρχει μαύρο/άσπρο μπορεί να είναι αμφιφυλόφιλος ή οπουδήποτε στη διαβάθμιση μεταξύ ομοφυλοφιλίας και ετεροφυλοφιλίας.

Ακόμα και αν υποκρίνεται ή απατά το/τη σύντροφο του όπου όμως και πάλι ίσως υπεισέρχεται το θέμα της πολυγαμίας ή αντικειμενικών πιέσεων και παραδόσεων που είναι δύσκολο κάποιος να κρίνει απέξω διότι αφορά τις ενδο-οικογενειακές επιλογές κάποιου.

Αν δημιουργούνται βέβαια αντικειμενικά προβλήματα στους συνανθρώπους στη σχέση/ οικογένεια και ειδικά στα παιδιά και αυτά μπορούν να αποδειχθούν τότε το θέμα μάλλον πάυει να είναι τόσο "προσωπικό".

Και βέβαια το αν είναι κάποιος ομοφυλόφιλος δε σημαίνει ότι η σχέση του με τον σύντροφο του δεν μπορεί να είναι σε συντηρητικό επίπεδο (όπως π.χ. αν κάνουν γάμο/σύμφωνο συμβίωσης για λόγους ανάγκης, θεσμικούς ή ΣΤΑΤΟΥΣ).

Σε κάθε περίπτωση όμως όλα αυτά δεν πρόκειται και δεν χρειάζεται να τα καταλάβει κανείς μέσω βίντεο στο youtube και ούτε μπορεί να είναι προτεραιότητα στην κριτική εναντίον κάποιου (που απλά κρίνει την υποτιθέμενη ερωτική "ασυνέπεια" κάποιου - κάτι πολύ συντηρητικό στη βάση του)

Όλα αυτά δηλώνουν πολύ απλά ότι η σεξουαλικότητα του ανθρώπου όπως και οι πολιτικές επιλογές του δεν είναι σταθερές στη ζωή του, αλλά συνεχώς αλλάζουν (ή επαναβεβαιώνονται). Στην περίπτωση όμως των πολιτικών επιλογών ο άνθρωπος έχει την "υποχρέωση" να "δίνει λόγο" για τις αλλαγές αυτές ενώ στο θέμα του ερωτικού προσανατολισμού που είναι μια συναισθηματική και εντελώς προσωπική ή ασυνείδητη ΘΕΜΙΤΗ διαδικασία αυτό δεν ισχύει και είναι λάθος να κρίνουμε κάποιον από τις αλλαγές του στο κομμάτι αυτό, ακόμα και αν "φαίνονται"...αυθαίρετες.

Θα τα ξαναλέμε!