09 Μαΐου, 2024

"ΜΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΑΖΑ"

 

"ΜΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΑΖΑ"

Ελαογραφία σε χαρτόνι

Βερολίνο 10 Μαΐου 2024 

 

  Το έσχατο, αλλά και ελπιδοφόρο όπλο τής ψυχής είναι η ικεσία στον Ύψιστο. Με αυτό άφησα τούς χρωστήρες να οδηγήσουν την πρόσληψη τής απέραντης οδύνης και τής απροσμέτρητης αποφασιστικότητας και αντοχής ενός μαχόμενου λαού σε μια παράσταση που διέπεται από τρυφερότητα, αισθανόμενος ότι αυτή ανταποκρίνεται στην μύχια πτυχή τής Θείας Οικονομίας.

  Όταν, μετά την έξοδο από την Αίγυπτο, έφθασαν οι Εβραίοι στην έρημο, τούς έτρεφε το Μάνα εξ ουρανού. Τώρα αυτό τρέφει τα παιδιά που λιμοκτονούν στην Γάζα. Έχοντας πιάσει σαν τόπι στα χέρια τους την υφήλιο, την εκσφενδονίζουν σε σφαίρες μιας πρωτόγνωρης συνειδητότητας, που ενεργοποιεί εκατομμύρια ανθρώπους, διαρρηγνύοντας ένα πέπλο απάτης προς την κατεύθυνση τής Δικαιοσύνης και τής Ελευθερίας.

  Μέσα από τα ερείπια τής Γάζας ορθώνεται ο διαχρονικός Δαυίδ. Και η πιο πικρή ήττα τού Γολιάθ ήταν, όταν τα ορφανά και οι σακάτηδες μέσα από τα καμμένα αντίσκηνα των προσφύγων τού αφαίρεσαν την μάσκα. Διότι σφενδόνη είναι η καρδιά και πέτρα η ανυποχώρητη προσήλωση στο πεπρωμένο.

 

4 σχόλια:

(/) είπε...

"Έλεον ειρήνης, θυσίαν αινέσεως"

(/) είπε...

Μέσα στην εικόνα κρύβονται δύο τεράστια θαυμαστικά!!
Που για να τά δείς πρέπει να γυρίσεις ανάποδα την εικόνα!!

"Το θαυμαστικό χρησιμοποιείται και στα μαθηματικά, ως σύμβολο του παραγοντικού ενός φυσικού αριθμού, έστω ν, οπότε το «ν παραγοντικό», συμβολίζεται με ν! και ορίζεται: ν! = 1 · 2 · 3 ··· ν."

ΕΞ ΠΑΡΆΓΟΝΤΑΣ

(/) είπε...

"- Είναι όμως η διεξαγωγή τού Αρμαγεδώνος νομοτελιακώς μη ανατρέψιμος;
- Για ποιό λόγο επιδιώκουν οι αρμαγεδονιστές την επαναφορά τής ανθρωπότητος στο στάδιο τής λίθινης εποχής;
- Για ποιον λόγο βρίσκεται πλήρως στην επιχειρησιακή ετοιμότητα τής ανθρωπότητος κατά το παρόν ιστορικό σπείρωμα η ματαίωση τής διεξαγωγής τού Αρμαγεδώνος;

Τα πράγματα είναι πολύ διάφορετικά από τον τρόπο που κάποιοι τα υποβάλλουν στην επιφάνεια τού ανθρώπινου νοητικού κατόπτρου.
Με περισσότερες αναρτήσεις, κυρίως όμως αυτές υπό τον τίτλο "ΝΑΥΑΓΟΣ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ" προετοίμασα το έδαφος, ώστε να καταδειχθεί, ότι τα κουμπιά τής Αλέξαινας είναι τελείως διαφορετικά από τον τρόπο που πασχίζουν κάποιοι να τα παρουσιάζουν. Υπάρχουν όμως κάποια δεδομένα στα οποία αρμόζει επιπροσθέτως να αναφερθώ, ώστε να αχίσει σιγά - σιγά το θέμα να συμμαζεύεται, διότι έχει ξεχυλώσει υπέρ τού δέοντος με τούς κάθε λογής "φωστήρες", εγκυμωνώντας τον κίνδυνο επηρεασμού τών πεδίων πληροφορίας σε επικίνδυνη κατεύθυνση. Πριν όμως αναφερθώ στον κορμό τής προβληματικής, ας μου επιτραπεί κάποια χρήσιμη ανακεφαλαίωση περολθόντων εντοπισμών, που θεωρώ ιδιαίτερα γόνιμες."

ΕπιΡεασμος των Πεδίων Πληροφορίας

(/) είπε...

"Επιπλέον το γνωσιολογικό σύστημα που διεμόρφωσε ο Ελλην Λόγος έχει δραστικώς αγκυρωθεί εντός τών πεδίων πληροφορίας, κατέχον μια άριστο ιδιοδυναμική, που τού προσδίδει την ικανότητα δια τής επενεργείας τού φωτισμού να διαχέεται δια τής Χάριτος εις πάντα ενάρετο αναζητητή, εις πάντες τούς πεινώντες και διψώντες την δικαιωσύνη."

Αλήθεια ή πραγματικότητα=1306
θΕΙΑ ΧΑΡΙΤΟΣ=1306
ΜΕθ ΗΜΩΝ Ο θΕΟΣ=1306
1/360°
ΤΕΛΕΙΟΣ ΚΥΚΛΟΣ=1360 !
ΔΑΧΤΥΛΙΔΙΑ=1360
ΝΕΥΡΟΔΙΑΒΙΒΑΣΤΕΣ=1360
ΠΛΗΡΩΜΑΤΑ=1360
ΦθΑΝΩ=1360
///
Δύο άφωνα γράμματα
Φ Θ
Αν το Φ εκφράζει το Φως της ζωής*
Τότε το Θ εκφράζει τόν θάνατο και την επιστροφή της ψυχής προς τα
ΆΝΩ,
Άρα ή λέξη ΦΘΆΝΩ(στον Ενεστώτα χρόνο)είναι στρογγυλή εφόσον ανοίγει και κλείνει έναν κύκλο 1/360°