29 Ιουλίου, 2022

ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗΣ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΔΙΟΔΟΤΟΣ ΜΕ ΘΕΜΑ "ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ ΚΑΙ ΚΙΝΗΜΑΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ"

 

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhkRTLlU2wCmJFhmyibsCVWrIa8i53sbpC_o8TOGljtuYaL1xnVbfjqyVz5kbbp1Sg61a7rH-Q7pUrUViWdBqaXkWTW5--EHa1iM13DofohqYLCzMoilya6djoyn00DNB1M9f2I3az7Qip_cSNX-IhsVwJ0cgz_GAarZsecRifFqlFIdxDUi_fyU80-6A/w640-h328/%CE%BC%CF%80%CE%BF%CF%84%CE%B9%CE%BB%CE%B9%CE%B1%CF%82.png 

Το ιστολόγιο ΔΙΟΔΟΤΟΣ ανάρτησε το δεύτερο μέρος τής συνέντευξής μου στον φίλτατο Κώστα, διαχειριστή αυτού τού ιστολογίου προ δεκαημέρου. Ο αντίστοιχος σύνδεσμος είναι:

https://diodotos-k-t.blogspot.com/2022/07/21722-2.html#more

Ευχαριστώ τον Κώστα από καρδιάς για την διεξαγωγή, την επεργασία και την προώθηση τής βιντεοσκόπησης τού δεύτερου μέρους τής συνέντευξης. Ακόμη περισσότερο αυχαριστώ τον Κώστα και αισθάνομαι ευτυχής για την ειλικρινή του φιλία.

Όπως υποδηλώνει το "καλλιτέχνημα", που ενσωματώθηκε στην άνάρτηση, θεωρώ, ότι έχει πλέον ωριμάσει ο χρόνος, για να πάψουμε πλέον να τρέχουμε πίσω από ημίμετρα, ώστε να αναπτύξουμε προσεχώς δραστηριότητες και εκτός τής εικονικής πραγματικότητος. 

Δεν ανέπτυξα το θέμα, που έθεσα στην προηγούμενη ανάρτηση, την οποίαν αφήνω προς ώρας ανενεργή, διότι το προηγούμενο διάστημα αφοσιώθηκα στην εκπόνηση μιας μπροσούρας με θέμα την διαδικασία, που οδήγησε στην επικείμενη κατάρρευση τού συστήματος, την οποία ελπίζω να καταχωρήσω τις επόμενες ημέρες για κατέβασμα στο διαδίκτυο. Όταν ολοκληρωθεί αυτή, προτίθεμαι να προχωρήσω στην εκπόνηση τού θέματος τής προηγούμενης ανάρτησης. Προκαταβολικά αναρτώ εδώ το εξώφυλο τής μπροσούρας:



Δεν υπάρχουν σχόλια: