20 Νοεμβρίου, 2021

ΤΟ ΞΕΠΑΤΩΜΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΚΑΙ ΕΚ ΤΩΝ ΕΣΩ

20. Νοεμβρίου 2021. Το ξεπάτωμα τού κράτους τού αντιχρίστου ξεκίνησε και ΕΚ ΤΩΝ ΕΣΩ. Πλήθος Αυστριακών άστυνομικών που αρνούνται να κάνουν ελέγχους για τα εξαναγκαστικά μέτρα "κόβιντ", διαδηλώνουν.

https://odysee.com/@DasSiegeldesLebendigenGottes:c/Das-sind-echte-Polizisten-%F0%9F%98%87:a 

Κατά τα άλλα ο εξαναγκαστικός εγκλεισμός...  καλά κρατεί. Ολόλκληρη η Βιένη έχει παραλύσει από πληθώρα διαμαρτυρίων, που οδεύουν προς την κεντρική διαδήλωση στην πλατεία τής Όπερας.



Ο Θεός έπλασε τον άνθρωπο κατ' εικόνα και καθομοίωσι και όχι για να μετατραπεί αυτός σε αλοιφή για κάλους από τούς εωσφοριστές. Ο Θεός είναι ενεργός μέσα μας. "Όσοι εν Χριστώ εβαπτίσθηστε, Χριστόν ενεδύσασθο". Το Θείον Ένδυμα αποτελεί την απροσπέλαστο πανοπλία τού Ανθρώπου. Όταν ένας άνθρωπος εμβαπτίζει την καρδιά του μονίμως στο Πνεύμα, δεν χρει'άζεται να φοβάται τίποτε, ανεξάρτητα από την όποια αμαρτωλότητά του. Ο Χριστός δήλωσε, ότι δεν ήλθε για να σώσει Αγγέλους, αλλά αμαρτωλούς. Τα βιολογικά όπλα, που ονόμασαν "εμβόλια", δεν αποτελούν μόνον αφορμή για την διατράνωση τής Πίστεως, αλλά είναι ταυτοχρόνως και πρόκληση για Μετάνοια. Πολλοί άνθρωποι εξενάγκάσθηκαν κάτω από ισχυρή πίεση να υπoκύψουν στους "εμβολιασμούς". Αυτό όμως δεν σημαίνει, ότι είναι αυτομάτως καταδικασμένοι. Υπάρχουν αντίδοτα, όπως κυρίως ο αστεροειδής γλυκάνισος και το εκχύλισμα (τσάι) από πευκοβελόνες, αλλά και το φασκόμηλο, το θυμάρι και άλλα. Τα πεύκα στην Ελλάδα υπάρχουν σε πολλά μέρη ακόμη. Οι εωσφοριστές δεν πρόλαβαν μέχρι σήμερα να τα πυρπολήσουν όλα. Είναι χρέος μας να προσεγγίσουμε τους εμβολιασμένους, που δεν είναι χαφιέδες, ή πωρωμένοι κομπλεξικοί, αυτούς που κρατάνε απόσταση από τον υποχρεωτικό εξαναγκασμό και δεν καθυβρίζουν τούς αντιεμβολιαστές. Για να τούς ενημερώσουμε με ευγενικό τρόπο και στοργή, μακρυά από κάθε διάθεση διχασμού, για τα αντίδοτα.

Η Ιερά Αποκάλυψις δεν τελειώνει στο περί σφραγίσματος 13ο Κεφάλαιο. Συνεχίζεται με 6 ακόμη Κεφάλαια μέχρι το ΙΘ΄. Το Πνεύμα είναι πανταχού παρών και τα πάντα πληρόν.Απεργάζεται ανά πάσα στιγμή την Σωτηρεία. Χιλιάδες πολεμιστές τού Φωτός επανεργούν πλέον την κοινωνική διαφώτιση και εκατομμύρια άνθρωποι ξεχύνονται στούς δρόμους. Ας μην υποτιμούμε τον εαυτό μας. Θεία Παρέμβαση σημαίνει πρώτιστα παρέμβαση τού Έλληνος, που αποτελεί την ακριβότερη προσφορά τής δημιουργίας στην οικουμένη. Ας μην βιαστούμε να βγάλουμε συμπεράσματα, ούτε για τις Δυνάμεις μας, ούτε για την μετάνοια των αδελφών μας, που έπονται.

Εμπρός να τσακίσουμε ανελέητα τα τέρατα με Πίστη στον Θεό, και στην Υπόσχεση Σωτηρείας, εμπιστοσύνη στις Δυνάμεις μας, αγάπη και κατανόηση προς αυτούς που καλούνται να μετανοήσουν, κάνοντας απρόσκωπτα χρήση κάθε παρεχόμενου θεμιτού μάσου. Η επίθεσή μας στηρίζεται στο αναφέρετο Θείο Δικαίωμα τής νόμιμης άμυνας. βρίσκεται υπό την Σκέπη τού Θείου Λόγου και δεν αποτελεί απλά συνταγματικό δικαίωμα, αλλά συνταγματική επιταγή.

Θα τρίβουν τα μάτια τους από το βρεγμένο ματσούκι που έρχεται. Δεν τούς σώνει ούτε οι μασ-όνοι.

Δεν υπάρχουν σχόλια: