14 Αυγούστου, 2021

ΜΙΚΡΗ ΠΙΝΑΚΟΘΗΚΗ

Επ ευκαιρία τού νέου εικονισμού τής σελίδας αναρτώ ακόμη δυο μεταξογραφίες που ζωγράφισα πρόσφατα και ένα σκίτσο με μολύβι, για να φυιάχνουν τα κέφια στην προοπτική τής αυριανής ανάρτησης.


ΡΕΜΠΕΤΕΣ

 



ΑΝΘΗΣΗ


ΕΡΜΗΣ



7 σχόλια:

ΚΩΣΤΑΣ-ΤΑΥΡΟΣ είπε...

!!!!!!!!!!!!!!!

💙💙💙

Ανώνυμος είπε...

"Η Χαρις του πνευματος,παραθυρο στον ηλιο....".....
Μεγαλη ΑΛΗΘΕΙΑ φιλε Διονυση.....θα το συγκρινω με την αλλη μεγαλη ΑΛΗΘΕΙΑ που εδω μεσα την εμαθα παλι απο εσενα:
"Δεν ειναι η γνωση το φως,αλλα το ΦΩΣ Η ΓΝΩΣΗ"
Σ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ πολυ,απ τα βαθη της ψυχης μου,γι αυτο το απιστευτο ταξιδι που μου προσεφερες μεσα απ το blogg σου......ενα ταξιδι που,περισυλλεγοντας μια-μια τις μποτιλιες που αφηνες να επιπλεουν στο πελαγος,πηρα τα μηνυματα.....ως ενας ναυαγος,στο πελαγος της ζωης,ακολουθωντας τις μποτιλιες σου,βρηκα στεργια!!.....τοσο δυνατη στεργια,οσο ειναι αυτη του ΠΝΕΥΝΑΤΟΣ.......ΦΙΛΕ Διονυση μηνυμα εληφθη.......θα ηθελα πολυ να σε γνωρισω κ απο κοντα,οταν ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΑΔΕΛΦΟΣ μας,περπατησει κ παλι στα νερα κ γαληνεψει την τρικυμια που ζουμε κ που σφοδροτερη ερχεται.....
Σ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ κ παλι.....

I.W.

botilastopelagos είπε...

Καλέ μου φίλε σε ευχαριστώ από καρδιάς για τα συχνά ενθαρρυντικά σου σχόλια. Για περίπτωση που επιθυμείς να επικοινωνήσουμε εκτός σχολίων το μέιλ είναι botiliastopelagos@googlemail.com

Εργδημεργ είπε...

Χρόνια πολλά γιά χθές!

Ανώνυμος είπε...

χρονια πολλα φιλε Διονυση!

I.W.

botilastopelagos είπε...

@ ΕργΔημΕργ,
@ I.W.

Αγαπημένοι Φίλοι μου,
σάς ευχαριστώ θερμά για τις ευχές σας. Το όνομά μου δεν αποδίδεται στον Άγιο Διονύσιο Αεροπαγίτη, αλλά στον Άγιο Διονύσιο τον Ζακυνθινό, η Χάρις τού οποίου εορτάζεται στις 17 Δεκεμβρίου με το νέο εορτολόγιο και στις 30 Δεκεμβρίου με το Πάτριο εορτολόγιο. Εορτάζω την ονομαστική μου εορτή στις 30 Δεκεμβρίου, ενώ συμβαίνει να μην είμαι χριστιανός, επειδή είμαι όμως αποφασισμένος Παλαιοημερολογίτης και πολέμιος τού θρησκευτικού παγκοσμιοποιητισμού. Ως καταγόμενος και από τους δύο παπούδες μου από την Κεφαλονιά, καθίσταται η ονοματοδωσία μου ευνόητη. Πλην όμως, αισθάνομαι να με διέπουν ισχυροί δεσμοί με τον Άγιο Διονύσιο Αεροπαγίτη, καθότι τα Αεροπαγιτικά συγγράμματα, ιδιαίτερα το "Περί Μυστικής Θεολογίας" και το "Περί Θείων Ονομάτων" επιθυμώ να αποτελούν μόνιμα εγκόλπια φρονήματος και καρδιάς στις επιλογές μου. Σε αυτήν την βάση, οι ευχές σας την τρίτη Οκτωμβρίου, παραμένουν πολύτιμες και επίκαιρες.

Ανώνυμος είπε...

μαζι σου και σε αυτο Διονυση...μαζι σου,σε οσα εγραψες για το Πατριο εορτολογιο κ για το "αποφασισμενος Παλαιοημερολογητης"!! ΝΑΙ!

I.W.