09 Σεπτεμβρίου, 2020

Ο ΥΠΟΧΘΟΝΙΟΣ ΡΟΛΟΣ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΣΤΗΝ ΕΞΕΓΕΡΣΗ ΤΗΣ ΜΟΡΙΑ - ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΓΕΡΜΑΝΙΚΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ

Εδώ και αρκετές ημέρες μαίνεται η εξέγερση λαθρομεταναστών με την πυρπόληση τού καταυλισμού στην Μόρια τής Μυτιλήνης. Σύμφωνα με την αντίστοιχη ειδησεογραφία στην Ελλάδα η υποκίνηση τής εξέγερσης επιρρίπτεται στην δράση των τουρκικών μυστικών υπηρεσιών. Δεν υπάρχει αμφιβολία, ότι για το χιτλερικού τύπου καθεστώς στην Άγκυρα οι λαθρομετανάστες αντιμετωπίζονται ως στρατηγική μειονότητα, που με την στοχευμένη διοχέτευση τζιχαντιστών σε αυτήν επιδιώκεται δολίως η υπόθαλψη τής εδαφικής κυριαρχίας τής Ελλάδας.

Η ξέφρενη επιθετική ρητορεία τών μαντρόσκυλων τού ερντογκάν και οι συνεχείς προκλήσεις τού καθεστώτος τής Άγκυρας σε βάρος τής Ελλαδικής κυριαρχίας, έχουν μοιραία στρέψει την προσοχή τής κοινής γνώμης προς ανατολάς, ενώ οι δυτικές χώρες θεωρούνται να μην συμμετέχουν ενεργά σε αυτές τις κλιμακώσεις σε βάρος τής Ελλάδας. Μπορεί μεν σε αρκετές από αυτές να αποδίδεται - ορθώς ή εσφαλμένως - κάποια περισσότερο ή λιγότερο έντονη στήριξη στον τουρκικό επεκτατισμό, όμως ως κύρια εστία τού επιθετισμού θεωρείται η κλίκα τού ερντογκάν. Μέσα από αυτό το πρίσμα συνιστά κοινό τόπο, ότι ο κύριος υποκινητής τής εξέγερσης στην Μόρια είναι η εν λόγω κλίκα. Η στάση και ο ρόλος των λεγόμενων "ισχυρών" (global players) στα γεωπολιτικά τεκταινόμενα τής ανατολικής Μεσογείου δεν συνιστά αντικείμενο τής παρούσης αναφοράς. Πάνω σε αυτό το θέμα θα αναφερθώ προσεχώς. Αυτή η ανάρτηση αποσκοπεί στο να προβληθούν κάποια πολύ σημαντικά δεδομένα σχετικά με τον ρόλο τής γερμανικής κυβέρνησης στην εξέγερση τής Μόρια, τα οποία εμφανώς αγνοούνται στην Ελλάδα, παρόλο που έχουν προβληθεί επαρκώς από τα εναλλακτικά Γερμανικά ενημερωτικά μέσα. 

Στις 9 Σεπτεμβρίου - την ημέρα που εκδηλώθηκε η εξέγερση - έτυχε να έχω μια συνάντηση στο κέντρο τού πρώην ανατολικού Βερολίνου, το οποίο αποτελεί ενδιάμεσα και το κέντρο των εξελίξεων στην πόλη. Μπροστά από ένα κτήριο είδα δυο καθίσματα, πάνω στα οποία είχαν τοποθετηθεί πλακάτ με αναφορά στην Μόρια. Δεν έδωσα ιδιαίτερη σημασία σε αυτά, θεωρώντας τα ως πράξη τής πάγιας ανθελληνικής πρακτικής τών νεοταξικών κυκλωμάτων. Το απόγευμα όμως τής ίδιας ημέρας, επισκεπτόμενος κάποιες σελίδες εναλλακτικής ενημέρωσης, πρόσεξα σειρά από βίντεο, τα οποία έκαναν εκτενή αναφορά σε συγκέντρωση "διαμαρτυρίας", η οποία είχε λάβει χώρα μπροστά στην γερμανική βουλή Reichstag για την μόρια με την τοποθέτηση 13.000 καθισμάτων στις 8 Σεπτεμβρίου, μια ημέρα δηλαδή πριν την εξέγερση. Ένα αντίστοιχο βίντεο παραθέτω στην συνέχεια.



Σας συνιστώ, σε περίπτωση που δεν έχετε γνώσεις γερμανικών, να ενεργοποιήσετε τους υποτίτλους με στα Ελληνικά αυτού τού βίντεο. Η μετάφραση παρόλο που είναι κακή, είναι επαρκής ώστε να καταστεί κατανοητό το νόημα αυτών που παραθέτει ο παρουσιαστής. Το κεντρικό συμπέρασμα αυτού τού βίντεο, αλλά και άλλων παρόμοιων που αναρτήθηκαν, είναι ότι μεθοδεύεται έντεχνα η περεταίρω είσοδος αλλοδαπών στην Γερμανία. Το εύλογο ερώτημα που θέτει, είναι ποιος χρηματοδότησε τα 13.000 χιλιάδες καθίσματα.
Αυτή η διοργάνωση μια μέρα πριν τον εμπρησμό, διέπεται από προφανή συγχρονικότητα, που καταδεικνύει, ότι βρίσκεται σε προφανή συντονισμό με αυτόν. Κατά συνέπεια αυτός δεν μπορεί να αποτελεί ενεργούμενο αποκλειστικής δράσης τών τουρκικών μυστικών υπηρεσιών.

Στις 14 Σεπτεμβρίου διάβασα άρθρο στην ιστοσελίδα pronews.gr με τίτλο: 
Στο εν λόγω δημοσίευμα αναφέρεται μεταξύ άλλων:

"Η Γερμανίδα καλλιτέχνιδα, φωτογράφος και ακτιβίστρια προοδευτικής κατεύθυνσης Ρεμπέκα Σόμερ προχώρησε σε συγκλονιστικές αποκαλύψεις για τα όσα έγιναν στην Μόρια στην Λέσβο την περασμένη εβδομάδα και οι καταγγελίες της κατά των ΜΚΟ έχουν ιδιαίτερη σημασία καθώς η Σόμερ το τελευταίο διάστημα βρίσκεται στη Μυτιλήνη και καταγράφει όσα συμβαίνουν στον Κέντρο Υποδοχής και Ταυτοποίησης της Μόρια.

Αίσθηση προκαλούν οι αποκαλύψεις της για την ύπαρξη ομάδων τζιχαντιστών που εκμεταλλεύονται τους αλλοδαπούς και οι αναφορές της στα όπλα που διαθέτουν οι ίδιοι εντός του χώρου φιλοξενίας!"​ 

Από ότι φαίνεται διέφυγε τής προσοχής η "μεγάλη εκδήλωση διαμαρτυρίας" μπροστά στο Reichstag στην εν λόγω ακτιβίστρια, που το τελευταίο διάστημα βρίσκεται στην Μυτιλήνη  και  καταγράφει όσα συμβαίνουν στο κέντρο υποδοχής στην Μόρια, με αποτέλεσμα να αναπαράγει τον τρέχοντα μύθο. Αποδίδοντας τον εμπρησμό σε τζιχαντιστές, οι οποίοι ήσαν προφανώς οι διεκπεραιωτές αυτής τής εντολής, δεν αποκαλύπτονται οι εντολοδότες. Και ενώ προβαίνει σε λιβέλους ενάντια στον ρόλο κάποιων γερμανών, που παρεμβαίνουν σε ΜΚΟ, δεν υπέπεσε φαίνεται στην προσοχή της η πρακτική αυτών των ΜΚΟ στο Βερολίνο μια μέρα πριν. Με αυτήν την παρατήρηση δεν αποσκοπώ να μεμφθώ ενάντια στις προθέσεις τής ακτιβίστριας Rebeka Sommer, η οποία, όπως αποδεικνύεται στην συνέχεια, είναι προφανώς έντιμη και αξιέπαινη. Στόχος μου είναι να υποδείξω την δυσκολία που υπάρχει να γίνουν οι αναγκαίες διαπιστώσεις. ακόμη και από αφυπνισμένους Γερμανούς, όταν αυτοί βρίσκονται εκτός γερμανίας.

Η βιασύνη τής γερμανικής κυβέρνησης να παραλάβει αμέσως 400 παιδιά αφήνει πολλά ερωτηματικά. Οι ίδιες ΜΚΟ δεν είναι που τα "φροντίζουν"; Στην συνέχεια δήλωσε η κοινοβουλευτική εκπρόσωπος του SPD ότι πρέπει να μεταβούν στην γερμανία ένας τετραψήφιος αριθμός λαθρομεταναστών από την Μόρια. Αλλά και η ίδια η καγγελάριος μέρκελ δήλωσε ότι θα θέση το θέμα τής άδειας εισόδου πολλών λαθρομεταναστών από την Μόρια στην ΕΕ, ως μια μεμονωμένη ενέργεια λόγω ανθρωπιστικών ευαισθησιών. Όπως όμως παρατήρησε ο παρουσιαστής στο προηγούμενο βίντεο, όλοι αυτοί θέλουν να μεταβούν στην γερμανία και εκεί θα καταλήξουν.  

Θα πρέπει να λάβουμε υπ' όψει μας, ότι ο εμπρησμός τής Μόρια λαβμάνει χώρα σε φάση προσωρινής αποκλιμάκωσης των τουρκικών επιθετικών προκλήσεων. Το URUC REIS "πάει για επισκευή", όπως δηλώνουν οι "νταήδες", μετά την αποφασιστική στάση της Γαλλίας να αντιπαρατεθεί έμπρακτα στην μετατροπή της Μεσογείου σε ζώνη επιθετικής αυθαιρεσίας τής τουρκίας, την άρση τού εμπάργκο από τις ΗΠΑ απέναντι στην Κύπρο για μη επιθετικά οπλικά συστήματα, τα τηλεφωνήματα του Ντόναλντ Τραμπ με μιτσοτάκη και ερντογκάν, την έντονη διπλωματική παρουσία τού Πομπέο στην περιοχή, κάποια δημοσιεύματα στην Russia Today υπέρ των Ελλαδικών κυριαρχικών δικαιωμάτων, αλλά και την αμμοθύελλα, που σκέπασε την Άγκυρα. Και τι θα συμβεί, εάν η επόμενη αμμοθύελλα περιέχει και χαλίκι; Η χρονικότητα τού εμπρησμού δεν φαίνεται να εναρμονίζεται με τις τρέχουσες επιλογές των μεμέτ μπέηδων. Τα τζιχάντια - πράκτορες δεν ενεργούνται βεβαίως αποκλειστικά από την ΜΙΤ. Ας μην παραβλέπεται, ότι η πλειοψηφία είναι αφγανοί. Και η αλ καΐντα είναι το αγαπημένο παιδί τής δύσης.

Απόψε το βράδυ έσκασε στο Γερμανικό διαδίκτυο ακόμη μια - ουσιαστικά αναμενόμενη για όσους δεν λειτουργούν με τα προωθούμενα μυθεύματα - είδηση:


Όπως καταγγέλλει η εναλλακτική Γερμανική ιστοσελίδα https://terraherz.wpcomstaging.com/  παρενέβει στην Μυτιλήνη μια ακόμη κυρία, η οποία δημιουργούσε fake news μπροστά σε μια κάμερα. Όταν την στρίμωξε η ακτιβίστρια Rebeka Sommer, που προαναφέρθηκε, αποδείχθηκε, ότι αυτή ήταν η προκαθήμενη τής κοινοβουλευτικής ομάδας τού κόμματος των πρασίνων Karin Göring-Eckardt. Όπως μπορώ να διακρίνω από τις φωνή τής Sommer στο βίντεο, η οποία δεν ακούγεται τελείως καθαρά, αυτή επιτίθεται φραστικά στην Göring-Eckard, επειδή αυτή έκανε μια στημένη βιντεοσκόπηση με στόχο την παραπληροφόρηση (διάδωση fakew news). Όπως καταγγέλλει η Sommer, πρόκειται για συνέντευξη με μια κλαίουσα και ωδειρόμενη λαθρομετανάστη, που κρατάει ένα μωρό. Μετά την συνέντευξη αυτή παραδίδει το μωρό στην δικαιούχο, η οποία δεν γνωρίζει προφανώς κάποια ευρωπαϊκή διάλεκτο και μετά βάζει τα γέλια. Πρόκειται για μια κατάφωρη επιχείρηση χειραγωγημένης πρόκλησης "συμπόνοιας". Η Sommer λέει στην "πράσινη" πολιτική απατεόνα, ότι έχει βιντεοσκοπήσει το γεγονός και θα το διαδώσει. Θα προσπαθήσω να βρω αυτό το βίντεο τής Sommer, όταν αυτό αναρτηθεί και θα εντέξω στην ανάρτηση.

Σε σχέση με όσα προηγούνται, τίθεται ένα σοβαρό ερώτημα: ΠΟΥ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΣΕ Ο ΕΜΠΡΗΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΜΟΡΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΩΤΟΦΑΝΗ ΕΚΤΡΟΠΑ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΤΗΣ ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΑΝ; Για ποιο λόγο έγινε ο εμπρησμός στην Μόρια πρώτο θέμα στις γερμανικές ειδήσεις, εκτοπίζοντας από την κορυφή τής προπαγάνδας την δηλητηρίαση τού ρώσου αντικαθεστωτικού; Για ποιο λόγο τρέχουν ποταμοί τα ψεύτικα δάκρυα στο γερμανικό κατεστημένο, ενώ οι απάνθρωποι επαναλαμβάνουν ακατάσχετα δηλώσεις υπέρ τού "ανθρωπισμού";

Όπως έχω δηλώσει στο παρελθόν, όταν αναζητώ βαθύτερες αιτιάσεις και καλυμμένες διαδικασίες σε μεγάλου εύρους ζητήματα, ανατρέχω σε αυτά, που έντεχνα οι Ρωσικές μυστικές υπηρεσίες αφήνουν με ειδικούς τρόπους να διαρρέουν. Εκτιμώ, ότι ο τρόπος παρέμβασής τους σε όλους τους χώρους και η αναλυτική τους διαύγεια δεν είναι μόνον μακράν οι καλύτεροι όλων των άλλων, αλλά είναι άψογοι. Μπορεί η πρακτική τους να διέπεται από φοβερή σκληρότητα, όμως ο ανθρωπισμός που τις διακρίνει είναι απαράμιλλος. Ποτέ δεν αφήνουν την αφυπνισμένη ανθρωπότητα χωρίς ενημέρωση. Ο τρόπος όμως που διοχετεύουν πληροφορία και γνώση είναι πολύ καλυμμένος και προϋποθέτει πολλή έρευνα και τα αντίστοιχα ανακλαστικά. Αισθάνομαι ότι τους οφείλω τεράστια ευγνωμοσύνη, διότι αυτές έθεσαν τις βάσεις για την επερχόμενη απελευθέρωση τής ανθρωπότητας. Και δεν ήσαν μόνον τα στελέχη στα γραφεία των μπάτσων. Ήταν και άνθρωποι, που κράτησαν δεκαετίες τα κομποσκοίνια στα ασκηταριά, ή κτύπαγαν με έμφαση και σύστημα τα σαμανιστικά τύμπανα, όταν έβγαινε το ουράνιο τόξο.                                Γράφει χαρακτηριστικά ένα δημοσίευμα της 14.09.2020 στην ηλεκτρονική έκδοση της RUSSIA TODAY με τίτλο  "Επιδεικνύοντας ετοιμότητα Αντιμετώπισης" στην στήλη "Γνώμες":                  "Σε περίπτωση που η Γερμανία παραλάβει ένα πλήθος μερικών χιλιάδων λαθρομεταναστών από την Λέσβο, αυτό δεν πρόκειται να αποσυμφορήσει ουσιαστικά το μεταναστευτικό πρόβλημα ούτε στην ΕΕ. ούτε στην Ελλάδα. Τουναντίον οι Ελληνικές αρχές ανησυχούν ιδιαίτερα για τις συνέπειες μιας τέτοιας πρακτικής. Με αυτό τον τρόπο θα θεωρηθεί η πυρπόληση της Μόριας  επιβράβευση των δραστών στην προσπάθειά τους να μεταβούν στην Γερμανία, τον επιδιωκόμενο στόχο τους. Αυτό είναι επόμενο να βρει μίμηση από δεκάδες χιλιάδες άλλους λαθρομετανάστες, που είναι στιβαγμένοι κάτω από παρόμοιες καταστροφικές συνθήκες, στην προσπάθειά τους να εκδιάσουν την μετάβασή τους στην Γερμανία".

Η διαπίστωση αυτή τού αρθρογράφου Zlatko Percinic επιβεβαιώνεται πλέον με άκρως δυσάρεστη έμφαση. Όπως αναφέρει το pronews.gr σε άρθρο με τίτλο Φόβοι για εξέγερση και σε άλλα καμπς η αστυνομία, που έχει επιτόπια εσωτερική ενημέρωση, αναμένει εξεγέρσεις και σε άλλα καμπς, ενώ τα τα έκτροπα στην Μυτιλήνη προσλαμβάνουν ανεξέλεγκτες διαστάσεις. Στην φάση, που η κυβέρνηση μιτσοτάκι εξαγριώνει ακόμη περισσότερο τους πολίτες με την επιβολή σφραγίσματος των αναπνευστικών οργάνων των παιδιών μέχρι σημείου λιποθυμίας, με εκδηλώσεις βίας από τους γονείς, οι οποίες μπορεί στο άμεσο μέλλον να προσλάβουν ανεξέλεγκτα μεγέθη, το βαθύ κράτος με μοχλό την γερμανική κυβέρνηση προωθεί επιβολή καταστάσεων, που οδηγούν σε μαζική εξέγερση των λαθρομεταναστών στην Ελλάδα και την επιβολή γενικευμένου χάους, όπως συμβαίνει στην Μυτηλίνη.

ΜΕΣΑ ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ ΝΑ ΑΝΑΡΩΤΗΘΟΥΜΕ ΠΟΣΑ ΤΣΙΓΑΡΑ ΔΡΟΜΟ ΑΠΕΧΕΙ Η ΜΟΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΥΡΗΤΟ, Η ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΠΟΣΑ ΤΣΙΓΑΡΑ ΔΡΟΜΟ ΑΠΕΧΕΙ Η ΜΟΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΟ ΧΩΡΟ ΠΟΥ ΣΤΗΝ ΒΙΒΛΟ ΟΝΟΜΑΖΕΤΑΙ ΑΡΜΑΓΕΔΩΝ.

Μερικές εβδομάδες πριν την διεξαγωγή των εκλογών στις ΗΠΑ, όπου ο αναμενόμενος εκλογικός θρίαμβος του Ντοναλντ Τραμπ θα σημάνει την εκκίνηση του χωρίς παρεκτροπές και προφάσεις ξεχέρσωμα του βαθέως κράτους των σατανολατρών με φανερό τρόπο, ενώ μέχρι σήμερα αυτό προωθείται συγκαλημμένα, κάποιοι επιμένουν στην επιβολή ολοκληρωτικού χάους στην πλέον επικίνδυνη για αναφλέξεις περιοχή του πλανήτη, που είναι η ανατολική Μεσόγειος και η Μέση Ανατολή.

Ο ερντογκαν και η κλίκα του, οι οποίοι προβάλλονται έντεχνα ως κύρια αιτία της αποσταθεροποίησης στην ευρύτερη περιοχή, δεν είναι παρά παρωχημένα κουράδια στην διαδικασία της ιστορικής εξέλιξης. Η παγκόσμια σύγκρουση σήμερα διέπεται από την λυσσαλέα μάχη των Αντιδυνάμεων ενάντια στο σατανολατρικό κατεστημένο. Ο ερντογκαν σε αυτή την διδικασία είναι όπως ένα ψυχανώμαλο παιδάκι που παίζει με τα σπίρτα μέσα στην μεγαλύτερη μπαρουτοαποθήκη της υφηλίου, εμφορούμενο από αγιάτρευτη πόρωση. Τόσο αυτός, όσο και η κλίκα του βρωμάνε ως άμεσα υποψήφιοι μελλοθάνατοι πτωμαΐνη. Οι global players είναι τελείως άλλοι από αυτήν την κλίκα, που ακολουθεί την επιβολή τού παντουρκισμού με κάθε δυνατή βία, αλλά και με άκρως ηλίθια διαδικασία, ενώ η θηλειά της επερχόμενης καρμανιόλας έχει περαστεί ήδη στον λιπαρό σβέρκο τους. Οι Αντιδυνάμεις, αλλά και άλλες δυνάμεις μεσαίου μεγέθους, που εκτιμούν ότι έχουν ζωτικά συμφέροντα στην περιοχή, δεν θα επιτρέψουν ποτέ να μετατραπεί η ισλαμοφασιστική κλίκα ερντογκάν σε κύριο κάτοχο των ενεργειακών αποθεμάτων της περιοχής, ή σε μόνιμο επιτηρητή τών αγωγών διέλευσης. Επειδή ακριβώς αυτή η κλίκα, αντί να δώσει ψωμί στους εξαθλιωμένους στην τουρκία (δεν πρόκειται περί λαού) επενδύει κάθε εισόδημα σε οπλικά συστήματα με ξέφρενο ρυθμό, σε μια περιοχή, που οι κρόνιοι έχουν προγραμματίσει αρμαγεδώνα. (Περί αυτής τής διαδικασίας θα αναφερθώ διεξοδικότερα σε προσεχή ανάρτηση). Η πρακτική της κλίκας Ερντογκάν δεν είναι άκρως επικίνδυνη μόνο για την ειρήνη στο Αιγαίο, αλλά συνιστά σοβαρή απειλή για την παγκόσμια ειρήνη. Όμως αυτοί δρουν σπασμωδικά, αυτοεγκλωβισμένοι στα πλαίσια μιας αδιέξοδης πολιτικής, που οι ίδιοι με την απανθρωπιά τους, την ηλιθιότητα και τον αχόρταγο επιθετισμό τους δημιούργησαν. Είναι τελείως ανόητο να εκτιμήσει κάποιος σοβαρός άνθρωπος, ότι οι Αντιδυνάμεις πάσχουν από αυτοκτονικό ιδεασμό. Ιεραρχόντας την στρατηγική τους, που έχει ως στόχο την εξάρθρωση της σατανολατρείας, έκαναν αναμφίβολα προσωρινούς συμβιβασμούς και τακτικούς ελιγμούς απέναντι στην κλίκα των καρπουζοκέφαλων. Όμως αυτοί φρόντισαν να δημιουργήσουν παντού μόνον αντιπάλους. Μπορεί με κάποιες εκπομπές με θέμα το αδρενόχρωμα στην τουρκική τηλεόραση να επιχείρησαν να κατευνάσουν τις Αντιδυνάμεις. Όμως ο μοναδικός παράγων που τους στηρίζει και τους εξωθεί σε επιθετικότητα είναι οι σατανολάτρες. Στην φάση που αυτοί χάνουν το έδαφος κάτω από τα πόδια τους, ως μόνη δυνατότητα αντίδρασης προωθούν την επιβολή χάους στην μείζονα αρμαγεδωνική περιοχή. Με στόχο την επιβολή των σχεδίων, που αναφέρει ο πάπας του εωσφορισμού Albert Pyke στην επιστολή του στον Mazzini. ΟΜΩΣ ΕΧΟΥΝ ΓΝΩΣΗ ΟΙ ΦΥΛΑΚΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΓΧΟΝΕΣ ΣΙΓΟΣΤΗΝΟΝΤΑΙ.

WHERE WE GO ONE WE GO ALL.

ΚΑΘΟΤΙ:

"ΑΛΛΑΙ ΜΕΝ ΒΟΥΛΑΙ ΑΝΘΡΩΠΩΝ - ΑΛΛΑ ΔΕ ΘΕΟΣ ΚΕΛΕΥΕΙ"

 

Το δεύτερο βίντεο, που ήταν αναμενόμενο να σβήσει το youtube μπορείτε να βρείτε στον κάτωθι σύνδεσμο, που κάποιος φρόντισε να αποθηκεύσει.

 https://dein.tube/watch/O6xpCx6BdUtEI5E

ΕΥΓΕ στην κυρία Rebeka Sommer για την προσπάθειά της.

 

2 σχόλια:

καρπόζηλος είπε...

Ο παράγων που τους εξωθεί σε αυτήν την λυσσασμένη επιθετικότητα είναι ο ενδοτισμός των ελληνοφώνων, ο επιδοτούμενος από τα γερμανικά πακέτα. Σε αυτούς συμπεριλαμβάνω και τους στρατιωτικούς, αφού "ο πόλεμος είναι η συνέχεια της πολιτικής" και η πολιτική έχει προαποφασίσει ποιος θα φάει την φόλα. Δεν ανησυχώ για τους Τούρκους, για τους ελληνόφωνους ανησυχώ. Απ' αυτούς ποιος θα μας σώσει ωρέ Μποτίλια; Όποιος τους αποκαλεί "προδοτές", "πουλημένους", "παπαγαλάκια" είναι τουλάχιστον 20 χρόνια πίσω. Η τόση "εκπαίδευση" τους έχει μετατρέψει σε σόφτγουερ που εκτελούν εντολές από ένα "ΝΤΟΣ" κάπου στον πλανήτη. Οι εντολές είναι τηλεγραφικές - π.χ. Ελλάς τέλος - και αυτοί μετά από μόνοι τους συμπληρώνουν τόμους επεξηγώντας ότι "το Αιγαίο ανήκει στα ψάρια του", το ξεπούλημα είναι η μόνη λογική λύση, η Ελλάς δεν διαθέτει ορυκτό πλούτο παρά μόνο καστανόχωμα κοκ. Και με διαλυμένη Τουρκία, αυτοί θα ψάξουν να βρουν ένα Τούρκο δεκανέα για να του παραδώσουν την Ελλάδα.

botilastopelagos είπε...

Αγαπητέ καρπόζηλε,

το πρόβλημα που αναφέρεσαι ισχύει. Σε πρόσφατη συνέντευξή του ο στρατηγός Αϋφαφαντής απάντησε σε ερώτηση, για το ποιο είναι το σημαντικότερο πρόβλημα στην Ελλάδα, ότι αυτό είναι η προσαρμογή της Ελληνικής κοινωνίας στο κατεστημένο.
Όμως, επειδή αρμόζει να αντιμετωπίζουμε την κατάσταση όχι στατικά αλλά δυναμικά, θεωρώ τα εξής σημεία βασικά:
- Σύνολο το καμματικό κατεστημένο της χώρας θεωρείται από την πλειοψηφία της κοινωνίας παρωχημένο και επιβλαβές.
- Ο βαθμός προσαρμογής και η διάθεση για ρήξη δεν είναι ενιαία σε όλους, όπως το ύψος του γρασιδιού, που έχει κουρευτεί. Οι διακυμάνσεις που υφίστανται, αφήνουν πάντοτε περιθώρια για αποτελεσματικές παρεμβάσεις. Αυτό μπορεί να αξιοποιηθεί και από μεμωνομέμους ακτιβιστές, αλλά κυρίως από επιτελεία, τα οποία έστω κι αν είναι μικρά, διαθέτουν την απαιτούμενη πείρα, τεχνογνωσία, διορατικότητα, αποφασιστικότητα, υπομονή, επιμονή, ευελιξία, φρόνηση και υπέρ άνω όλων έχουν ξεπεράσει την εγωπάθεια και την προσκόληση σε στερεότυπα.
- Πάντοτε κυριαρχεί ένας συσχετισμός κοινωνικών δυνάμεων, που είναι ρευστός. Κάθε φρόνιμη και στοχευμένη παρέμβαση οδηγεί στην μετατόπισή του προς την επιθυμητή κατεύθυνση. Όπως έχω εκθέσει σε μια παλιά ανάρτηση, με ναναφορά στον Ilya Prigigine, σε κάποιες φάσεις τις εξέλιξης προκύπτουν σημεία αιχμής, όπου μια μικρή ποσοτική αλλαγή μπορεί να επιφέρει αλλαγή της ροής.
- Ουδέποτε οι πλειοψηφίες επενήργησαν ανατροπές. Οι πλεοψηφίες μπορούν μόνον να τεθούν κάτω από την καθογήση ηγεσιών, που διαθέτουν ισχύ, οργανωτική συνοχή και όραμα. Εφόσον δεν υπάρχει αυτή η προϋπόθεση, η δράση μπορεί να αναπτυχθεί από μικρές ομάδες, που στοχεύουν στην δημιουργία κρίσιμης μάζας. Στην Ελλάδα αναμφίβολα υπάρχουν κάποιου τέτοιου είδους ομάδες και πρωτοβουλίες, οι οποίες όμως δρουν αποσπασματικά, και εν μέσω σωρείας άλλων, που είτε δεν μπορούν να δράσουν αποτελεσματικά, είτε επιφέρουν αποπροσανατολισμό. Ακόμη όμως παραμένει ανοικτό το ζήτημα της επεξεργασίας μιας στρατηγικής, που θα μπορούσε να λειτουργήσει ως πόλος συσπείρωσης.
- Το κατεστημένο στην Ελλάδα στηρίζεται σε νεοταξικές πλάτες, που επιδιώκουν διεθνή επιβολή. Όμως τα γεωπολιτικά δεδομένα εξελίσσονται με γεωμετρική ταχύτητα σε βάρος τους. Οπότε το πεδίο που διαμορφώνεται, είναι ιδιαίτερα ευνοϊκό, για όσους επιθυμούν να παρέμβουν οργανωμένα και συστηματικά.
- Όσο κι αν είναι αποδεκτές οι ρεαλιστικές διαπιστώσεις, υπάρχει και το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο, ώστε να γνωριζόμαστε με στόχο να συντονίσουμε προσπάθειες. Συχνά έχω δημοσιοποίσει και τον αριθμό τού τηλεφώνου μου: 0049-30/94885724, ώρες λειτουργείας: 10:00 - 17:00.