27 Μαΐου, 2020

ΕΝΤΟΠΙΣΜΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΛΕΤΗ ΤΟΥ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟΥ ΧΑΡΤΗ ΕΝΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΧΑΣΑΠΗ - ΔΕΥΤΕΡΟ ΜΕΡΟΣ





  1. ΑΝΑΖΗΤΩΝΤΑΣ ΥΠΟΔΗΜΑΤΟΠΟΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΟΥ ΞΑΝΑΣΤΕΡΕΩΣΗ ΤΟΝ ΤΑΚΟ
Με το δεύτερο μέρος τής ανάπτυξης τού θέματος θα κάνω αναφορά στην αστρολογική πλευρά του, όπως προαναγγέλλει ο τίτλος.
Ως βάση τής αστρολογικής ανάλυσης επέλεξα τις αντίστοιχες προσεγγίσεις δυο Γερμανόφωνων αστρολόγων, που θεωρώ ιδιαίτερα δόκιμους στον τομέα τους. Τα δύο βίντεο, που παρατέθηκαν στο πρώτο μέρος είναι το καθένα εξ αυτών τα πρώτα από μια σειρά περισσότερων βίντεο, που επιχειρούν ανάλυση τού γενέθλιου αστρολογικού χάρτη τού λεγόμενου “Bill Gates“. Θέτω το όνομά του σε εισαγωγικά, διότι άτομα που είναι άκρως προωθημένα στο διεθνές στερέωμα, επιτελώντας τούς πλέον καθοριστικούς ρόλους, είναι τόσο πολύ σημαδεμένα από τα ανώτατα κυκλώματα τού μάστερ πλαν, αλλά και τόσο έντονα εμπλεκόμενα στα απρόσμενα πλοκάμια τού πεπρωμένου, ώστε ούτε οι πλέον ψαγμένοι συνωμοσιολόγοι, αλλά και ούτε οι πλέον ευφάνταστοι ερευνητές τού ιστορικού γίγνεσθαι είναι εις θέσιν να διανοηθούν στο ελάχιστο το βάθος τής λαγουδότρυπας, όπου εδράζονται αυτές οι διαδικασίες.
Ασχολούμαι με την επιστήμη τής συνωμοσιολογίας συστηματικά εδώ και 32 χρόνια, όχι απλά κινούμενος από περιέργεια, ή το όποιο ερευνητικό ενδιαφέρον. Στην συγκεκριμένη φάση είχα διαπιστώσει, ότι μια σειρά κακοδαιμονίες και μηχανισμοί, που με είχαν οδηγήσει τότε στα όρια τών αντοχών μου, ενώ εξωτερικά έμοιαζαν να διέπονται από προφανείς συνιστώσες κοινωνικού και πολιτικού χαρακτήρα, έκαναν χρήση αμειγώς συμβόλων, που τότε αντιλαμβανόμουν ως σύμβολα μαύρης μαγείας. Η ανάγκη να χειριστώ ψυχολογικά και πρακτικά, αυτό που στάθμιζα τότε ως σφοδρή απειλή τής επιβίωσής μου, με οδήγησαν σε μια επίμονη ενασχόληση με την μη προφανή πλευρά τών αλυσίδων, που ήμουν δεμένος χειροπόδαρα. Στην πορεία τού χρόνου σχημάτισα την εντύπωση, ότι οι διαγνώσεις μου σχετικά με την συνωμοσιολογία ήταν αρκετά προωθημένες και ότι εν πάσει περιπτώσει ήμουν σε σημαντικό βαθμό σε θέση να επισκοπώ τουλάχιστον το περίγραμμα αυτού που θεωρώ ως “πραγματικότητα” πίσω από την πραγματικότητα. Η ενασχόλησή μου όμως με τήν Βάλια (ή Βασιλίτσα) Gates, διότι αυτό είναι το όνομα τελικά, που μπορεί να ανταποκρίνεται στα πραγματικά δεδομένα τής εν λόγω κυρίας, who goes under the name „Bill“, αποκάλυψε, ότι όσο και εάν κάποιος θεωρεί ότι επισκοπεί σε σημαντικό βαθμό την συνωμοσιολογία, οι διαγνώσεις του θα βρίσκονται μοιραία παρασάγγας πίσω από τα δεδομένα τής συνωμοτικής πρακτικής τού παγκόσμιου σχεδίου επιβολής (master plan).
Στην φάση τής κρίσης τών μέτρων, που επιβλήθηκαν με την υποτιθέμενη “πανδημία” , λόγω τής πρωτοφανούς ευρύτητας, τού βάθους, αλλά και τών μοιραίων συνεπειών αυτών τών μέτρων, μικρό μέρος τών οποίων έχουμε βιώσει μέχρι σήμερα, διότι τα εξόχως ζοφερότερα αναμένονται να ακολουθήσουν, ήταν επόμενο να βγούν στην επιφάνεια ένα σωρό ζοφερά δεδομένα σχετικά με την δράση και την φύση τών κυκλωμάτων, που εφάρμοσαν την συγκεκριμένη μορφή βιολογικού πολέμου σε πλανητική κλίμακα. Η πλείστες αναφορές που ακολούθησαν περί υποχρεωτικών εμβολιασμών, που θα τροποποιούν το ανθρώπινη γενετική φύση και θα διοχετεύουν στο ανθρώπινο σώμα μικροηλεκτρονικές συσκευές, είχαν σαν αποτέλεσμα να γίνουν χιλιάδες αναφορές σχετικά με την Βάλια Gates. Η πληθώρα τών αναφορών δεν είχε και δεν μπορούσε εξ αλλου εκ τών πραγμάτων να έχη μια ενιαία βάση. Τα όσα έχουν δημοσιευθεί σχετικά είναι συχνά μεταξύ τους αντικρουόμενα. Συχνά έχουν αποσπασματικό χαρακτήρα και στις πλείστες τών περιπτώσεων διέπονται από πλείστες όσες διαφορετικές σκοπιμότητες. Όμως όλο αυτός ο καταιγισμός κάθε είδους πληροφοριών είχε ένα αναμφίβολα χρήσιμο αποτέλεσμα, που πραφανώς αφορά την ίδια την επιβίωση τής ανθρωπότητος επί τής Γαίας: Επέφερε μια άνευ προηγουμένου κινητικότητα στην λιμνάζουσα συνειδητότητα και τα εν πολλοίς νοσηρά ενδιαφέροντα τής “κοιμωμένης” πλειοψηφίας. Χιλιάδες ήσαν οι καλοθελητές, που κινητοποιήθηκαν με αποφασιστικότητα στην κατεύθυνση να αξιοποιηθή η κινητικότητα που προέκυψε, προς την κατεύθυνση τής αφύπνισης. Η καραντίνα, που επιβλήθηκε, είχε και κάποιες θετικές πλευρές, η κυριότερη τών οποίων ήταν η ναρκοθέτηση τής βάσης τού εφησυχασμού.
Η πληθώρα τών πληροφοριών, που βγήκαν στην επιφάνεια, ήταν μια πρώτης τάξεως ευκαιρία, για όσους έχουν στόχο τής ζωής τους να ερευνούν, να εισβάλουν στην ζούγκλα ενός ακατάσχετου υλικού, για να συλλέξουν εκείνα τα στοιχεία, που θα μπορούσαν κατόπιν επεξεργασίας να οδηγήσουν σε νέες επιγνώσεις. Ιδιαίτερα στην φάση, που οι δυνάμεις τούς σκότους, φαίνονται να έχουν στριμωχθή, εφαρμόζοντας ένα από τα ελάχιστα σχέδια που τούς απομένουν, ίσως το τελικό. Κρίση σημαίνει ότι το ουσιαστικό διακύβευμα κρίνεται. Υπό την έννοια, ότι η κρισιμότητα τής φάσεως οδηγεί αυτούς, που διαμορφώνουν την κοινωνική μηχανική σε μια επείγουσα διαδικασία επιβολής ρυθμίσεων εκτάκτου ανάγκης. Η ιδιάζουσα κινητικότητα που προκύπτει ανοίγει δυο εκδοχές: Ή το όχημα θα οδηγηθή με παράφρονα ταχύτητα στον γκρεμό, όπως προβλέπουν οι σχεδιασμοί τής αλήτ, ή, έάν το πατίνι, που τρέχει με 250 χιλιόμετρα ανά ώρα στην εθνική οδό, προσκρούση σε κάποιο καλά στοχευμένο εμπόδιο θα εκτροχιαστή. Οπότε η αλήτ δεν θα είναι πλέον εις θέση να διαχειριστή τα συντρίμια και θα οδηγηθή άρον – άρον μαζί με αυτά στο πλησιέστερο νεκροταφείο αυτοκινήτων.

Ανάλογη ήταν και η δική μου προσπάθεια, όπως μπορεί να διαπιστωθή από κάποιες πρόσφατες αναρτήσεις. Η προσέγγιση τής Βάλιας, που επιχειρώ εδώ στηρίζεται οπωσδήποτε στον συνδυασμό τών δύο εξόχων αστρολογικών αναλύσεων, που χρησιμοποιώ ως βάση. Εντάσσει όμως στην διαδικασία και άλλα στοιχεία. Ένα εξ αυτών είναι το βίντεο που ακολουθεί. Αυτό καταδεικνύει, πέρα από περιθώρια αμφισβητήσεων κατά την κρίση μου, ότι ο Μπιλ Γκέιτς είναι γυναίκα, ενώ η (ο) συζυγός του (της) “Μελίντα” είναι άνδρας. Πρόκειται για μια διαπίστωση, η οποία είναι αρκετή, για να “φύγη ο τάκος”, όχι μόνο σχετικά με την απύθμενη διαστροφή τών κυκλωμάτων τού μάστερ πλαν, αλλά και λόγω τού τεράστιου βάθους στην λαγουδότρυπα, που εδράζονται οι συνωμοτικές πρακτικές.

Οι δυο αστρολογικές αναλύσεις εδώ δεν αναφέρονται, ως είναι φυσικό, στο δεδομένο τού γυναικοαντρο - αντρόγυνου. Όταν αποχώρησε από την ενεργό δράση λόγω ηλικίας ο “μέγας διδάσκαλος” τής στοάς Τσατσόπουλος, το “αδελφάτο” τού δώρησε για να τον τιμήση ένα ειδωλίδιο τού “Ανδρογύνου”. Αυτό από πλευράς οργάνωσης τών συμβόλων. Στην περίπτωση όμως τής εν λόγω “οικογένειας” τών παγκόσμιων “φιλανθρώπων” τής επιβολής αναπηρίας, ρομποτοποίησης και φυσικής εξόντωσης υπάρχουν προφανώς και άλλοι λόγοι για την συγκεκριμένη ρύθμιση ανακατέματος τών φύλων, στα οποία θα υπεισέλθω. Θεωρώ όμως άκρως ενδιαφέρον, τον τρόπο με τον οποίον ο καθείς εκ τών δυο αστρολόγων, ψηλαφίζει μέσα από δική του αναλυτική προσπάθεια αυτό το δεδομένο. Η αστρολογία μπορεί μεν να εφαρμόζει συγκεκριμένες τεχνικές (οι οποίες στην περίπτωση ειδημόνων τού είδους εμπεριέχουν και κάποιες προσωπικές επεκτάσεις) όμως δεν παύει να μην είναι μια διαισθητική διαδικασία, η οποία προϋποθέτει την ουσιαστική μετοχή τού αναλύοντος υποκειμένου. Με αποτέλεσμα να φωτίζεται το υπό ανάλυση ζητούμενο από διαφορετικές πλευρές. Οπότε μια σύνθεση τών διαφορετικών οπτικών, μπορεί να οδηγήση σε μια περισσότερο αποδοτική παράσταση.

Αναμφίβολα, η προσέγγιση που ακολουθεί έχει πολύ σκληρό χαρακτήρα. Αυτό είναι αναπόφευκτο, στο βαθμό που αυτή καταπιάνεται με πρόσωπα, που όπως τα ίδια έχουν διακηρύξει, αποσκοπούν στην δηλητηρίαση επτά δισεκατομμυρίων ανθρώπων. Δεν γνωρίζω μέχρι σήμερα να έχουν εκστομίση άνθρωποι κάποια μεγαλύτερη και χειρότερη βλασφημία. Επιθυμώ όμως να αναφέρω, ότι αυτά που κατατίθενται σε αυτό το κείμενο δεν διέπονται παρ' λοα αυτά από μίσος ή πάθος. Όπως διατυπώνει στο πρώτο βίντεο ο Peter-Johannes Hensel, ΔΕΝ ΕΚΦΕΡΕΙ ΣΤΗΝ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΗ ΤΟΥ ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ ΠΡΩΣΩΠΙΚΗ ΓΝΩΜΗ. Όπως ισχυρίζεται ΑΠΛΑ ΕΡΜΗΝΕΥΕΙ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ, ΠΟΥ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ Ο ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟΣ ΧΑΡΤΗ΅Σ. Συμπληρώνοντας, ότι όποιος επιθυμεί να πληροφορηθή την προσωπική του γνώμη πάνω σε αυτά, μπορεί να τον προσκαλέση να πιουν μαζί καφέ ή μπίρα, εκτός τών πλαισίων μιας αστρολογικής συνεδρίας.
Επιθυμώ να κατανοήσω την συγκεκριμένη διαδικασία και να συμβάλλω στην κατανόησή της και από άλλους. Τίποτε περισσότερο. Δεν κρίνω, δεν κακίζω, δεν θεσμοθετώ διαδικτυακά δικαστήρια ή κολαστήρια. Θεωρώ το πεπρωμένο ενός εκάστου αυστηρά προσωπική υπόθεση, την οποία καλείται να χειριστή στα πλαίσια τών ενσαρκώσεών του ο ίδιος. Ταυτοχρόνως αναγνωρίζω στο κοινωνικό σώμα το αναφαίρετο δικαίωμα τής αυτοάμυνας. Δεν είναι μόνο η ελεύθερη βούληση αυτονόητο δικαίωμα. Συνοδεύεται για λόγους ισορροπίας και αρμονίας από το δικαίωμα τής αυτοάμυνας. Όμως επιθυμώ, όταν επιχειρώ διερεύνηση ενός θέματος, να μην διακατέχομαι από πάθος. Έχω μόνον ένα αντίπαλο και αυτός είναι ο εαυτός μου. Για να μπορέσω να τον χειριστώ αποστασιοποιημένα, οφείλω να ασκηθώ πρωτίστως στον εξ αποστάσεως χειρισμό κάθε άλλου. Δεν είμαι εις θέσιν να γνωρίζω, τι θα έπραττα εγώ, εάν βρισκόμουν από μωρό παιδί στα στεγανά που βρέθηκαν η Βάλια και ο Μαντράχαλος – “γυναίκα” του. “Ο αναμάρτητος πρώτος τον λίθον βαλέτω”, αλλά και “Όψεσθε τής αληθείας και αυτή ελευθερώσει υμάς”. Δεν πετροβολώ, όμως οφείλω να ερευνώ και να αποκαλύπτω, όσο και όπως επαρκούν οι δυνάμεις μου.



συνεχίζεται...

6 σχόλια:

tuluba είπε...

Καλημερα φιλε μου ,
φαίνετε πολυ ευκολα οι δυναμεις του ["]καλου["] (είμαι υποχρεωμενος να χρεισιμοποιησω εισαγωγικα) επιβαλονται στις δυναμεις του κακου και ξεσκεπαζουν σχέδια χιλιετιων μη την ολική ["]αφυπνηση["] του πλανητη.

Θα προσπαθησω να συνταξω την μεχρι τωρα διαμορφομένη αποψη που βαζει στο παιχνιδι το κακο και το κακο.

καλη δυναμη

tuluba είπε...

Με μια δεύτερη – πιο ψύχραιμη ματιά στα γεγονότα , με τον ενθουσιασμό να έχει κοπάσει και με δεδομένο ότι ο Τραμπ φαίνεται να είναι πάντα 2 κινήσεις μπροστά από τους «αντίπαλους» του βλέπω αλλιώς τα πράγματα και αυτά που καταλαβαίνω σχετικά με τη μάχη που μαίνεται.
Το γενικό πλάνο της συγκεκριμένης θεώρησης , είναι ότι και τα δυο στρατόπεδα τα ορίζει ο ίδιος «παίχτης» (Στο «παίχτης» θα βάλει ότι θέλει ο καθένας). Ένα τέλεια οργανωμένο παγκόσμιο false flag. Σε αυτό που ζούμε τώρα έχουν διαφανεί δύο στρατόπεδα που εμπλέκονται ,από την μία το σκότος /deep state/cabal /nwo/1984 που έχει μια ιστορία χιλιετηρίδων και το φως/γνώση/white helmets/Q/Tramp που στην αρχή τουλάχιστον διαφάνηκε ότι ήταν κάτι καινούργιο που αντιτίθεται στη cabal.
Η μεν μαύρη πλευρά , δουλεύει και εργάζεται για τον έλεγχο του ανθρώπου με την βία (1984) , η δε φωτεινή πλευρά φαίνεται να της προσφέρεται ο άνθρωπος (ή/και η ψυχή του) οικειοθελώς στο πιάτο.
Η φωτεινή πλευρά , πολύ δίκαια θα ξεδοντιάσει την μαύρη και θα την τιμωρήσει για τα εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας , θα φέρει την δικαιοσύνη , την ειρήνη και τον ανθρωπισμό στο πλανήτη , με ένα διάφανο οικονομικό μοντέλο.
Τι και αν όλοι μας περιμέναμε μια NWO σε μορφή 1984 , σαν αυτή που ερχόταν στο μυαλό μας μαθαίνοντας για τα σχέδια της μείωσης του πληθυσμού του πλανήτη. Σαν αυτή που φανταζόμασταν με τις παραγγελίες φέρετρων της FEMA , απολυταρχική και τους ανθρώπους πειθήνια όργανα-ακόλουθοι με εμφυτευμένο τσιπάκι/εμβόλιο/quantum dot tattoo.
Ο trump ψηφίζει στις 17/12/2018 το H.R. 6227 , The national quantum initiative Act.
To national quantum initiative Act , (θεσπίζει ένα ομοσπονδιακό πρόγραμμα για την επιτάχυνση της κβαντικής έρευνας και ανάπτυξης για την οικονομική και εθνική ασφάλεια των Ηνωμένων Πολιτειών.)
Ο trump ψηφίζει στις 3/1/2019 το H.R 24 , “to require a full audit of the Board of Governors of the Federal Reserve System and the Federal reserve Banks by the Comptroller General of the United States, and for other purposes”
Ο trump ψηφίζει στις 3/1/2019 το H.R 25 , “To promote freedom , fairness and economic opportunity by repealing the income tax and other taxes, abolishing the Internal Revenue Service , and enacting a national sales tax to be administered primarily by the States.
Εδώ και καιρό το treasury έχει εξαγοράσει την FED. Φαίνεται ότι έχουν μπει οι νομικές βάσεις για την αλλαγή στο οικονομικό σύστημα στο οποίο ζούμε , ένα οικονομικό reset.
Ένα νέο οικονομικό σύστημα , με παγκόσμιο ηλεκτρονικό νόμισμα (πολλοί οικονομολόγοι αναφέρουν για δύο νομίσματα δύση/ανατολή) βασισμένο σε χρυσό είναι προ των πυλών. Το σύστημα που θα επεξεργάζεται το οικονομικό μοντέλο (QFS – quantum financial system) θα βασίζεται σε τεχνολογία block chain πάνω σε κβαντικούς υπολογιστές (ΑΙ).
Κι αν το χάραγμα είναι απλά η αποδοχή της (δίκαιης) νέας τάξης πραγμάτων με ότι αυτή θα μας προσφέρει ως καθρεφτάκια ?

The best way to predict the future, is to create the future.
(Anonymous)
καλη δυναμη φιλε μου ευχομαι να εισαι καλα.

ΚΩΣΤΑΣ-ΤΑΥΡΟΣ είπε...

Αγαπητέ tuluba ,

σκέφτομαι και ξανασκέφτομαι τα ίδια πράγματα αυτές τις μέρες. Αλλά δεν κάνω πίσω, γιατί είναι ξεκάθαρο ότι η "μαύρη πλευρά" έχει αποφασίσει την βιολογική εξαφάνιση ημών των Ελλήνων εν παντί τρόπω. Οπότε θα συνεχίσω αυτήν να πολεμάω, θα συνεχίσω να υποστηρίζω τον Τραμπ και Πούτιν, την ΟWO, παλαιά τάξη πραγμάτων πες.., που συμπεριλαμβάνει τουλάχιστον στην ατζέντα της μια σχετική αυτοδιάθεση των Εθνών και όχι μαζικό εξαναγκασμό σε φυλετικές επιμειξίες και κοινωνίες Ουγκάντα.

Αλήθεια, πού είσαι φίλε Διονύση;

Μάς έχεις λείψει πολύ! Ρωτούν πολλοί..
Εύχομαι ό,τι καλύτερο από άποψη διάθεσης και υγειας.

tuluba είπε...

Αγαπητέ ΚΩΣΤΑ-ΤΑΥΡΟ ,
δεν σταματω να υποστιρίζω τον Τραμπ, για την μαχη που δίνει . Και πραγματι δινει μαχη γιατι η άλλη πλευρά έχει την ατζέντα της (οπως περιγραφεις) και δεν τα παρατά. Ασχετα αν τα μεγαλα κεφαλια έχουν αποδεχθεί την ηττα του οπως ελισαβετ κλπ.(δες πως αφηνει τον τραμπ να επιθεωρησει την φρουρα της)

Αλλά οταν ο Τραμπ θα εχει ξεκαθαρίσει την cabal , να είμαστε προσεχτικοι στο τι θα δωσουμε την συγκαταθεση μας.....

ευχομαι υγεία σε ολους.

Μποτίλια Στο Πέλαγος είπε...

@ tuluba

Σε ευχαριστώ θερμά για τα μονίμως δόκιμα σχόλιά σου.
Εκτιμώ, ότι το μέλλον δεν χρειάζεται να μάς προβληματίζη από στρατηγικής πλευράς. Η καμπάλ είναι ήδη ξοφλημένη και είναι πλέον ζήτημα μηνών μέχρι να ολοκληρωθή το οριστικό της ξεπάτωμα και ο δια παντός ενταφιασμός της. Οι προκείμενοι κίνδυνοι είναι τεράστιοι, αλλά δεν αφορούν την τελική έκβαση τής διαδικασίας. Προέρχονται από την διαπίστωση τού θηρίου, ότι έχει δεχθεί ήδη θανάσιμο πλήγμα και από το μένος του να προσπαθήση να συμπαρασύρη στον αναπόφευκτο όλεθρό του όσους περισσότερους ανθρώπους μπορέσει, βάση τής νοοτροπίας, "εφόσον παρέρχομαι γαία πυρί μειχθήτω".
Όπως έχω γράψει σε προηγούμενες αναρτήσεις, κατά την γνώμη μου, την χαριστική βολή την έδωσαν τα οπλικά συστήματα, που ανέπτυξαν οι Ρώσοι και η επιβολή τού "γρίφου" Πούτιν στο διεθνές γίγνεσθαι, που ματαίωσαν τα ιλλουμινιστικά σχέδια επιβολής του 3ου παγκοσμίου πολέμου. Τα όσα έπονται είναι μεθεόρτια και ο Τραμπ δεν θα μπορούσε να έχη εμφανισθή χωρίς αυτήν την προϋπόθεση. Η προσπάθεια που καταβάλλει αυτός είναι εξαιρετική και μετά από μερικούς μήνες οι αντίστοιχες δυνάμεις θα έχουν επικρατήση πλήρως, αφού όμως προηγουμένως το θηρίο έχει επιχειρήσει την επιβολή τεράστιου χάους και την θανάτωση όσο περισσότερων ανθρώπων μπορέσει.
Σύντομα η ελλαδική αληταμπουρία θα βρεθή χωρίς την στήριξη τών διεθνών κανιβάλων, οπότε τότε θα της δείξουμε πόσα απίδια χωράνε μέσα στο σάκο, χωρίς πολλά λόγια.
Πολύ σημαντικός ο εντοπισμός που κατέθεσες:
"The best way to predict the future, is to create the future".
Σχετικά με αυτό παραπέμπω στην ανάρτησή μου για τον Μπομπ Ντύλαν και σε κάποια που ακολούθησαν σχετικά, για κάποιους που μπορούν να διαβάζουν ανάμεσα στις γραμμές.

Θερμά ευχαριστώ για τις ευχές και το ενδιαφέρον σου.
Είμαι πάντοτε καλά, καθότι όταν δέχομαι κτυπήματα φροντίζω να δυναμώνω και όταν βαδίζω σε ίσιο δρόμο ανεμπόδιστα, φροντίζω να οχυρώνομαι καλύτερα. Εξ άλλου τόσο η αθανασία, όσο και η αφθονία αποτελούν σταθερές τις ύπαρξης. Την δεύτερη είμαι πεπεισμένος, ότι σύντομα θα βιώσουμε σε όλες της τις διαστάσεις, χάρις στούς αγώνες τής ανθρωπότητος.
Σύντομα θα επανέλθω αναλυτικά με σχετικές αναρτήσεις.

Μποτίλια Στο Πέλαγος είπε...

@ ΚΩΣΤΑΣ ΤΑΥΡΟΣ

Αγαπητέ Κωστή,

θερμά ευχαριστώ για το ενδιαφέρον που εκδηλώνεις.
Φυσικά στηρίζουμε ενεργά Πούτιν και Τραμπ, δεν χρειάζεται να αμφισβητούμε τα αυτονόητα.
Κατά τα άλλα αισθάνομαι την ανάγκη να επαναλάβω κάποια που είχα γράψει σε παρελθόν σχόλιο, όταν για κάποιο διάστημα είχα διακόψει τις αναρτήσεις:
Ο Γεχούντι Μενουχίν είχε δηλώσει, ότι η μουσική είναι εναλλαγή ήχων και παύσεων. Όσο εκτιμώ τον λόγο, άλλο τόσο εκτιμώ και την σιωπή. Δεν αισθάνομαι ότι βρίσκομαι κάτω από την όποια πίεση, ώστε να δρώ αναλόγως. Τουναντίον, αυτά που γράφω εδώ και πάνω από δέκα χρόνια έχουν γίνει πλέον οι καθοριστικές διαδικασίες στην παγκόσμια σκηνή και αποτελούν την επίσημη προπαγάνδα τής κυβέρνησης τών Ηνωμένων Πολιτειών και όχι μόνον. Μάλλον, άλλοι είναι αυτοί που τρέχουν και δεν φθάνουν, διότι καταφθάνει η οριστική τους εξόντωση.
Έχω συχνά δηλώσει, ότι δεν επιδιώκω εύσημα διαδικτυακής παρουσίας. Είμαι εργάτης - αντάρτης. Χτυπάω και εξαφανίζομαι. Έχω την υπομονή για να δώ τα πτώματα τών εχθρών μου να επιπλέουν στον Γάγγη, όπως λένε οι Ινδοί. Το προηγούμενο διάστημα κάναμε μια ωραία ριξιά. Η αφύπνιση προς ώρας απογειώνεται, είτε το θέλουν, είτε δεν το θέλουν. Ο επόμενος γύρος έπεται. Πρώτα όμως θα κουρδίσουμε τα όργανα και θα καθαρίσουμε την πίστα από τα σπασμένα. Όσο αφορά το timing, ισχύει το άσμα τού Πουλικάκου: "Βγαίνω την νύχτα, που βγαίνουν οι λύκοι".
Τις θερμές μου ευχαριστίες στους φίλους και στις φίλες που ρωτούν για μένα. Τους σκέφτομαι πάντοτε και τούς έχω στην καρδιά μου. Και οπωσδήποτε δεν πρόκειται να χαθούμε τώρα, που έρχονται οι ωραιότερες στιγμές μας.