13 Φεβρουαρίου, 2013

NOMEN EST OMEN - ΜΙΑ ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΕΡΜΗΝΕΙΑΣ ΤΟΥ "ΤΡΑΓΟ ΔΥΟ"


ΑΝΗΦΟΡΙΖΟΥΝΕ ΠΟΜΠΕΣ ΚΑΙ ΜΠΑΙΝΕΙ Ο ΜΕΓΑΣ ΤΡΑΓΟΣ 
Ο ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΗΣ ΜΕ ΕΝΑ ΠΡΙΟΝΙ
ΦΟΡΑΕΙ ΝΤΕΝΕΚΕΔΕΝΙΟ ΣΤΕΜΜΑ ΚΙ ΕΝΑ ΖΕΥΓΑΡΙ ΠΑΡΟΠΙΔΕΣ
ΡΑΝΤΙΖΕΙ ΤΙΣ ΠΕΤΡΙΝΕΣ ΚΕΡΚΙΔΕΣ ΜΕ ΑΙΜΑ
ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΤΟ ΤΟΠΙΟ ΝΑ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ
ΤΙ ΤΡΕΧΕΙ;
ΕΓΙΝΕ ΚΑΤΟΛΙΣΘΗΣΗ ΚΙ ΕΠΕΣΕ ΚΑΝΑΣ ΒΡΑΧΟΣ;

ΧΩΡΟΠΗΔΩ ΧΩΡΟΠΗΔΩ
ΚΙ ΕΧΩ ΕΝΑ ΤΣΙΡΚΟ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟ
ΜΕΣ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΟΥ
ΜΕΣ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΟΥ ΠΟΥ 'ΧΕΙ ΟΡΙΑ
ΚΑΙ ΜΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΖΟΡΙΚΙΑ
ΑΛΙΜΟΝΟ ΜΟΥ

Διονύσαρος


Συμφωνώ πως οφείλει κανείς να εντάξει την λειτουργική ερμηνεία του clip στον γενικότερο προβληματισμό του διανοητικού αγώνα και όχι αποσπασματικά. Αν θες αυτή η ανάρτηση αναδεικνύει το βάθος και τους τρόπους που μπορούν αφανώς να κινούνται τα πράγματα και καταδεικνύει το πολύπλοκο της διαδικασίας να ξεχωρίσει κανείς: τις πραγματικές προθέσεις πίσω από την έκθεση συμβόλων, από την προκατάληψη του δέκτη. 

Κ.Δ


1. ΑΛΛΟ ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΤΡΑΓΟ-ΔΥΟ

Για μια ακόμη φορά ο αγαπητός Κ.Δ μάς παρείχε πολύ ενδιαφέρουσες αφετηρίες προβληματισμού και με την προηγούμενη ανάρτηση. Ο καλός μου φίλος αποδεικνύεται προκλητικότατος, με αποτέλεσμα πλέον να μην τον προλαβαίνω. Αρχίζω να υποπτεύομαι, ότι για να μπορέσω να ανταποκριθώ στοιχειωδώς στις προκλήσεις του, θα πρέπει να κόψω από αλλού. Αλλά περί αυτού δεν μού καίγεται καρφί, διότι τα πάρεργα με κούρασαν και αυτά μού τα έχουν απαγορεύσει αυστηρώς τόσο οι καρδιολόγοι όσο και κάποιες ζωντοχήρες (ένεκα ότι έχω πλέον μηδενικές αποδόσεις στο τεστ κοπώσεως). Αλλά όπως έλεγε ένα καλό μου φιλαράκι, ο οποίος απεδήμησε για τα αιώνια λειβάδια, με την πείρα που τον διέκρινε ως πρώην υπάλληλο εφοπλιστικού γραφείου, όταν αποφασίσαμε να κάνουμε μια εκδρομή στο Άμστερνταμ χωρίς να έχουμε κλείσει χώρο διαμονής: "Δεν πειράζει, λιμάνι είναι θα τα βρούμε".

Φρονώ ότι το κλιπ του "Τραγοδύο", ή αγγλιστί "Pet Goat II", θέτει μεγάλης σημασίας ζητήματα, οπότε ο φίλος μου πέτυχε διάνα με την επιλογή του. Όπου στην συγκεκριμένη περίπτωση θα ισχυριζόμουν ότι το Diana σχετίζεται αναφανδόν με την Αρτέμιδα Ορθία. 
Ίσως αναρωτηθεί κάποιος, για ποιόν λόγο δεν εντάσσω στην μετάφραση τού τίτλου το "pet". Ας μην παραβλέπουμε όμως, ότι και η μετάφραση εντάσσεται στα πλαίσια της απόπειρας ερμηνείας τού κλιπ. Άρα δύναμαι να εμμένω στο δικαίωμα να μην θεωρώ κατοικίδιο ζώο τον "βαφομήτη" ή άλλως πώς "μπαφομέθ" (βαφή μήτης : "πνευματικό βάπτισμα", τελετουργικό με παραγωγή δυμεθύλτριπταμίνης). 
Επί πλέον για ποιον λόγο "απόπειρα"; Απόπειρα σημαίνει προσπάθεια να φέρουμε εις πέρας. Τουτέστιν να διέλθουμε του συνόλου ζητήματος με λειτουργικό τρόπο στην προσπάθεια να αποδόσουμε ερμηνεία, στο εν λόγω "πόνημα", το οποίον βρύθει συμβολισμών. 

 Κατ' αρχήν θα συμφωνήσω με την διαπίστωση τού Κ.Δ αναφορικά με τις τεχνικές προϋποθέσεις κατασκευής ενός πονήματος, ως το εν λόγω: Και εγώ εκτιμώ, ότι ο πας εις, όστις διαθέτει κάποια εξοικίωση με όχι σώνει και καλά πολύπλοκα προγράμματα για "animation", μπορεί κάλλιστα να κατασκευάσει από τεχνικής πλευράς ένα κλιπ το οποίον να ανταποκρίνεται στην τεχνική ποιότητα τού εν λόγω. Οπότε η τεχνική ποιότης δεν συνάδει οπωσδήποτε, ότι ο κατασκευαστής ήτο οπωσδήποτε κάποιο πολύ άρτια οργανωμένο επιτελείο των ιλλουμινάτων.
Πλην όμως κάθε πόνημα δεν διέπεται μόνο από τεχνικού χαρακτήρα ιδιότητες. Αυτό το οποίον χαρακτηρίζει κυρίως ένα πόνημα, που θα μπορούσε να εγείρει αίτημα "πνευματικών δικαιωμάτων" είναι η παραγωγή. Επί παραδείγματι, ο καθείς σήμερα όστις διαθέτει ένα σχετικά φθηνό "home studio", μικρότερου κόστους ίσως των χιλίων ευρώ, είναι εις θέσιν να προβεί σε ηχογραφήσεις, οι οποίες διαθέτουν καλύτεροι ποιότητα από αυτήν των δίσκων του Μπομπ Ντύλαν ή των Μπητλς κατά την δεκαετία των '70. Όμως ελάχιστοι είναι αυτοί, οι οποίοι θα μπορούσαν να κάνουν σήμερα μια παραγωγή, όπως το "Sympathy for the devil".
Κατά συνέπεια εκεί που αρμόζει να εστιάσουμε την προσοχή μας στην διαδικασία αποκωδικοποιήσεως τού κλιπ, δεν μπορεί να είναι το τεχνικό μέρος.


Όσο αφορά την άποψη τού φίλου μου, ότι αυτό το κλιπ δεν φτιάχθηκε για παιδιά αλλά για ενήλικες, δεν μπορώ παρά να συμφωνήσω.

Στον κόσμο που εξωτερικά κυριάρχησε η υποβολή, είναι πλέον αυτονόητο να δίνονται τα πιο ευέλικτα μηνύματα με πρωταγωνιστή την κινούμενη φιγούρα κάποιου τράγου. Εξ άλλου ο Γουώλτ Ντύσνεϋ έδειξε όλο τον προσήκοντα σεβασμό απέναντί του: Καμία από τις φιγούρες του δεν ανταποκρίνονται σε αυτόν. Όμως οι εποχές αλλάζουν. Στην φάση που "οι άνθρωποι μετατρέπονται σε μασόνους χωρίς ποδιά", έφθασε οι ώρα να ξεχυθούν και τα σύμβολα τού αποκρυφισμού προς πάσα κατεύθυνση.
Για αυτόν ακριβώς τον λόγο υποκλείνομαι πάντοτε μπροστά στο θέατρο σκιών. Ο Καραγκιόζης ποτέ δεν θα ανεχόταν να παιχθούν τέτοιου είδους "σενάρια" επάνω στην καμπούρα του. Σε τέτοιου είδους θεατρίνισμούς θα πήδαγε έξω από τον μπερντέ φωνάζοντας: "Μπορεί να κατάντησα σκιά. Όμως το κοπίδι χάραξε αλύπητα το είναι μου, ώστε να διέρχεται από μέσα του το φώς".


2. ΚΑΠΟΙΟΙ ΒΑΣΙΚΟΙ ΕΝΤΟΠΙΣΜΟΙ ΠΕΡΙ ΣΥΜΒΟΛΩΝ ΓΕΝΙΚΩΣ 

Ορθώς ονομάσθησαν τα σύμβολα σύμβολα. Διότι αφ' εαυτού δεν επιτελούν κάτι συγκεκριμένο ή ολοκληρωμένο αλλά συμβάλλουν. Τουτέστιν καθοριστικό περί τού προς τα πού βαίνει ένας συγκεκριμένος συμβολισμός είναι τα έταιρα συμβάλλοντα, τα οποία και συνδομούν το όλον.
Τα συμβολα αφ' εαυτού δεν δύνανται να αποδίδουν κάποια ποιότητα και συμφώνως προς τα έταιρα συμβάλλοντα δύνανται αναλόγως την περίπτωση να συμβάλουν σε ποιότητες, οι οποίες μπορεί να είναι όχι απλώς τελείως διαφορετικές, αλλά και αμοιβαίως συγκρουόμενες.
Εάν πάρουμε λόγου χάριν το κατσίκι και τον τράγο, ο οποίος ενέχεται στο ζήτημα, το οποίον έθεσε ο φίλος μου Κ.Δ, μπορούμε ανέτως να εντοπίσουμε δυο σαφώς αντικρουόμενα δεδομένα στα οποία αυτός ως σύμβολο αναφέρεται:
Αφ' ενός υπάρχει ο βαφομήτης, ως αναφανδόν δυαρχικό σύμβολο, υπό μορφή τράγου. Τα δύο τραγοκέρατα είναι αυτά, τα οποία ο Κ.Δ απεικόνισε μάλιστα στην προπροηγούμενη ανάρτησή του (Ανοικτή Επιστολή) ως "Δίδυμα Κέρατα τής Επαναστάσεως και Άνωθεν Ανίερης Πιέσεως".
Αφ' εταίρου υπάρχει στα πλαίσια τής Ελληνικής Μυθολογίας η γίδα Αμάλθεια, η οποία εξέθρεψε και έσωσε τον Δία. Η Μυθολογία κάνει λόγο μόνο για ένα κέρατο τής Αμάλθειας. Μέσα σε αυτό ευρίσκοντο όλες οι τροφές που δόθηκαν στον Δία. Ως εκ τούτου θεωρείται το κέρας τής Αμάλθειας ως πηγή γενναιόδωρης άνωθεν προσφοράς και ως χώρος, όπου φυλάσσονται όλα τα καλά και χρήσιμα. Επί τού προκειμένου αξίζει να τονιστεί ο μονισμός τού ενός κεράτου έναντι τής δυαρχίας των άλλου είδους κερασφόρων.

Αναμφιβόλως ο τράγος υπό την μορφή σατύρου μπορεί να συμβολίζει τα ένστικτα στην χονδροειδή και ανεπεξέργαστη έκφανσή τους. Συχνά ο σατανάς συμβολίζεται ως τραγοπόδαρος. Εάν όμως αναλογιστούμε την διττή ερμηνεία που δόθηκε στον θεό Διόνυσο, αφ' ενός από τούς "Οργεώνες" ως δυμεθυλτριπταμινική θεότητα και αντιθέτως προς αυτούς από τούς "Θιάσους" ως θεότητα συμποσιασμού, μπορούμε να διαπιστώσουμε την τεράστια απόσταση που μπορεί να έχουν οι συμβολισμοί, κάνοντας χρήση τού ιδίου συμβόλου.
Απαύγασμα τής ευλογίας τής τραγικής συμβολικής στάθηκε η Τραγωδία τής κλασσικής περιόδου. Υπάρχουν περιπτώσεις, όπου ο τράγος ως σύμβολο, ακόμη και όταν αυτό είναι ρυπαρό, δύναται να επενεργεί κάθαρση. Κλασσική περίπτωση αποτελεί ο αποδιοπομπιαίος τράγος των Εβραίων. Αυτοί σε τακτά διαστήματα επέλεγαν ένα τράγο, όπου με κάποια τελετουργικά τού φόρτωναν τις αμαρτίες τους και στην συνέχεια των εξεδίωκαν φίρδην μίγδην. 

Βεβαίως προκύπτει το ερώτημα: 
Ήταν σκοπός τής δημιουργίας τού εν λόγω πονήματος η αφύπνιση, ή ίσως και η κάθαρση των θεατών, ή μήπως αυτό αποσκοπεί σε υποβολή ενός άνευ προηγουμένου απάνθρωπου μηνύματος; 


3. ΦΙΔΙ ΠΙΘΙΚΟΣ ΚΙ ΑΗΤΟΣ ΜΕ ΤΟ ΔΕΙΠΝΟ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΘΑ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΜΠΑΛΟ 

Θεωρώ ότι ο Χέγγελ κατ' εντολή του "τάγματος των πεφωτισμένων τής Βαρβαρίας" μαζί με τα παιδιά και τα αποπαίδια του, ήταν αυτοί που προσέδωσαν την σύγχρονη μορφή στην εξωτερική καραμπογιά τού Μάτριξ. Οι νεοχεγγελιανοί "νέοκονς" τού στράους πρόβαλλαν μετά την διακήρυξη της "νέας τάξης" τον αλητάμπουρα Φράνσις Φουκουγιάμα, ο οποίος τιτλοφόρησε το αντίστοιχο φλινάφημα "Τέλος τής Ιστορίας". Κατ' ουσίαν επρόκειτο για το τέλος τού διπολισμού, την ένταξη τής Κίνας στην λεγόμενη "παγκοσμιοποίηση", την απαρχή τής καταλύσεως τής κυριαρχίας των κρατών που είχε θεσμοθετήσει το "Δόγμα Ζόνενφελντ" και το "Δόγμα Περιορισμένης Κυριαρχίας" τού Μπρέζνιεφ, τις εν ψυχρώ πολεμικές παρεμβάσεις τού ΝΑΤΟ με ή χωρίς επικάλυμμα τού Ο"Η"Ε, την ακατάσχετη διακίνηση εμπορευμάτων με την κατάργηση διεθνώς των τελωνειακών δασμών, καθώς και την ακατάσχετη μετακίνηση μεγάλου τμήματος τού παγκόσμιου πληθυσμού μέσω τής ντε φάκτο καταργήσεως τής συνοριακής διαφύλαξης πολλών κρατών και το ταυτόχρονο πατρονάρισμα ογκοδέστατων κυμάτων μετανάστευσης μέσω τής επιβολής αβάσταχτης εξαθλιώσεως σε πληθώρα χωρών και την εκτίναξη σε πρωτόγνωρα ύψη τής τιμής των ενεργειακών υδρογονανθράκων. Η σάλτσα έδεσε στην συνέχεια με την λαίλαπα τής τεχνητής χρηματιστικής και δημοσιονομικής κρίσεως. Από πού όμως συνέγεται το "τέλος τής ιστορίας"; Με ποιο τρόπο φθάνει μια διαδικασία χιλιάδων ετών σύμφωνα με την εξαγγελία τής αιχμής τού δώρατος των "πεφωτισμένων", που είναι οι "νέοκονς", στο τέλος της;

Εάν παρατηρήσουμε το κεντρικό μήνυμα τού εν λόγω κλιπ, πρόκειται ακριβώς περί αυτού. 

Το κλιπ ξεκινάει με τον τράγο να σκάει μύτη από το άνοιγμα μιας παράγκας, πίσω από ένα συρματόπλεγμα, ενώ προηγουμένως δείχνεται η πόρτα και το πόμολο που την ανοίγει. Εννοείται, ότι αυτό που ακολουθεί, είναι η απελευθέρωση τού τράγου. Ο τράγος φέρει στο μέτωπο τον γραμμικό κώδικα με τα τρία 6, τουτέστιν συμβολίζει τον φορέα τής λεγόμενης εποχής τού "αντιχρήστου". Δυο δαιμονικά χέρια σηκώνουν στην συνέχεια μια μπάρα. Αυτός ο εικονισμός αποτελεί την εισαγωγή, το προανάκρουσμα και την δύναμη πυροδοτήσεως αυτών που ακολουθούν, ή υποτίθεται ότι θα ακολουθήσουν στην πραγματικότητα.
Κατ' ουσίαν το σενάριο ξεκινάει με τον τζωρτζ μπους νεώτερο μέσα σε ένα σχολείο και τελειώνει με την είσοδο τού Ιησού Χρήστου μέσα στην πιρόγα που οδηγεί ο Άνουβης, ως δίδυμο συνδιαρχικό διαχρονικό συμβολό του στην περιοχή τού ηλίου, ο οποίος αποτελεί το ανώτατο σύμβολο των αποκρυφιστών, ενώ διαλύονται στα εξ ων συνετέθησαν οι τρεις πυραμίδες τής Γκίζας.
Ως γνωστόν είχε ανακοινωθεί / σκηνοθετηθεί ότι ο Μπους ήταν σε κάποια αίθουσα διδασκαλίας δημοτικού σχολίου δίπλα σε μια δασκάλα, όταν υποτίθεται ότι τού ανακοινώθηκε το γκρέμισμα των δίδυμων πύργων. Η σκηνή αυτή σηματοδοτεί την αντίστροφη μέτρηση στην διαδικασία αποδόμησης στα πλαίσια τής "νέας τάξης". Τα χέρια τού μπους κινούνται αρχικά ως να ήσαν δεμένα με κλωστές μαριονέτας, ενώ στην συνέχεια φαίνεται να φοράει ένα καπέλο. Αυτό δεν είναι το καπέλο τού "ηλίθιου", αλλά τού μάγου. Πρόκειται ακριβώς για το καπέλο που φοράει ο Μέρλιν και όλοι οι μάγοι στην καθιιερωμένη συμβολική, η οποία μπορεί να εκκινεί από τις εικονογραφήσεις παραμυθιών, έχει όμως πλήρεις προεκτάσεις. Το είδος αυτού του καπέλου αποτελεί από φυσικής πλευράς ακίδα, η οποία συγκεντρώνει κάθε είδους ακτινοβολία, την οποία διοχετεύει στο κρανίο αυτού που το φοράει.
Η τελική σκηνή είναι προφανές, ότι συμβολίζει αυτό, που οι αποκρυφιστές θεωρούν "συντέλεια". Οι πυραμίδες ως μεγαλιθικά κτίσματα παραπέμπουν σε πολύ πρώιμη χρονικά εποχή. Ενώ η άφιξη στον Ήλιο συμβολίζει τελειωτικό στόχο. Η πιρόγα κινείται μέσα στο νερό, δηλαδή στο χρονικό συνεχές, συμβολίζοντας το άγεσθαι και φέρεσθαι των μαζών μέσω των θρησκειών που ελέγχουν οι αποκρυφιστές. Καπετάνιος και επιβάτης ταυτίζονται μέσω των συμβολισμών (τρίγωνο με μάτι, σκυλομούρης, άστρο τού κυνός, Όσιρις, Ίσιδα, Σείριος). Φυσικώ τω λόγω δεν εικονίζονται επιβάτες και πλήρωμα, δηλαδή οι απλοί άνθρωποι και οι τέκτονες αχθοφόροι, δεδομένου ότι αυτοί είναι για τούς αποκρυφιστές ασημαντότητες στα όρια τού μη υπαρκτού.
Εάν τούς είχε πάρει είδηση ο φίλος μου Μάρκος Ντε Σαντ, θα είχε φτιάξει από τα στριγκάκια λάσο και θα τούς πήγαινε όλους δετούς για το γιουσουρούμ τής Μπαρμπουτιέρας.
Όσο αφορά το σενάριο τού κλιπ, πρόκειτα - κατά την εκτίμησή μου - σαφέστατα για την διαδικασία, η οποία εκκινεί με την απαρχή και ολοκληρώνεται με αυτό που εννοούν ετσιθελικά οι αποκρυφιστές "τέλος τής ιστορίας".
Αυτά δηλαδή που διακήρυξε ο ξεπεσμένος "άρχων τού ανατέλλοντος χοιροστασίου" στα αποχωρητήρια τής νέας υόρκης φουκουγιάμα, έρχονται να το επαναλάβουν σε επίπεδο μίκυ μάους οι μπράβοι συνάδελφοί του με καλλιέπεια κάλων.

Ανάμεσα στην αρχή τού στόρυ μέχρι τού χάπι - εντ τής "ελεύεσως των μεγάλων παλαιών" αιμοποτικών αληταμπουράδων, τούς οποίους συμβολίζουν οι εκχυνόμενες ακτίνες τού βαβυλωνιακού "ηλίου" - μολόχ, βυσσοδομούν ένα σωρό κωδικοποιημένοι εικονισμοί. Πριν υπεισέλθω συγκεκριμένα σε αυτούς, ώστε να επιχειρήσεω μια μεμονωμένη και στην συνέχεια μια συνολική αποτίμηση, θέλω να προβώ σε μια γενικού χαρακτήρα εκτίμηση:
Κάπου γράφει κάποιο Ευαγγέλιο στο περίπου, εάν καλώς ενθυμούμαι, ότι "προσέξτε τι συναίσθημα σας προκαλεί εάν δείτε μπροστά σας να παρουσιάζεται κάτι με την μορφή Αγγέλου τού Κυρίου. Εάν αισθανθείτε αναγούλα και θέλετε να ξεράσετε, επαγρυπνείστε. Διότι τότε δεν πρόκειται παρά για τον εξαποδώ και τον τρίβολο τού θανατά".
Καθόλη την αισθητηριακή πρόσληψη τού "πονήματος" κατέβαλα μεγάλη προσπάθεια για να μην ξεράσω. Διότι σε αυτό λείπει παντελώς η όποια έστω ελάχιστη παρουσία και αναφορά έστω σε κάτι κατ' επίφαση θεμιτό. Τόσο η Αλίκη, όσο και το μήλο (abol - Απόλλων - απολύων) με τα σκουλίκια που γίνονται "νούφαρο", όσο το φεγγαρόπαιδο, όσο τα "γαλαζοαίματα" στρουμφάκια, όσο ο Χρηστώς και όσο το κάθε κακό συναπάντημα κει μέσα είναι σύμβολα αποκλειστικά των αποκρυφιστών. Για να μην αναφερθώ σε σατανάδες, φίδια - οθόνες πολυμέσων, επώαση "ανθρώπων" από αυγά και τα σούξου μούξου μανταλάκια.
Θυμήθηκα στην κυριολεξία την μακαρίτισα την γιαγιά μου. Κάποτε αυτή με είχε πάρει μάτι όταν ήμουν έφηβος στην παραλία μαζί με ένα γάλλο τουρίστα τη συνοδεία κάποιων νεανίδων, οι οποίες δεν θα μπορούσα να ισχυριστώ ότι διέθεταν το παραμικρό φυσικό προσόν. Η συλλογιστική μας με τον φίλο μου σχετικά με τον προκύψαντα συμβιβασμό ήταν τότες "Γυναίκες νάναι, κι ότι νάναι".
Τότε η γερόντισα μου είχε πει: "Αφού σου έχω πεί να κυκλοφορείς μόνο με ωραία κορίτσια".
Οι δικαιολογίες που πρόβαλλα στην συνέχεια, ότι οι νεανίδες ήσαν χρυσοχέρες, νοικοκυρές, ότι δεν έμπαιναν στο πλύσιμο, ότι είχαν καθήσει λίγο πάρα πάνω στον ήλιο κλπ. δεν έπεισαν την γερόντισα, η οποία μού αποκρίθηκε:
"Το καλύτερα μαζί τους και τρελός, παρά  μονάχος σου και γνωστικός" θέλει και καλή φωνή.


Συνεχίζεται....

105 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Δεν είναι ο "Άγγελος" που δεν αντέχεις αλλά τα μούτρα σου στον καθρέφτη που κουβαλά αυτός...

http://www.youtube.com/watch?v=spMnaWIslJs

ΕργΔημΕργ είπε...

Καλημέρες στον οικοδεσπότη και στο αγαπητόν κοινόν!

Παρατηρησούλες τινές:

(1) Το κωνικό καπέλλο:
Είναι και του ηλίθιου, και του μάγου (σοφού). Βλέπετε, σχηματίζει γωνία 36°, δηλαδή όσο ένα σκέλος της πεντάλφας, με ευνόητους τους συνειρμούς που προκύπτουν.
Το βλέπουμε στην κλασική εικόνα στους λαϊκούς καζαμίες, που το φοράει ο μάγος-αστρολόγος (με τον αστερόεντα χιτώνα), που κοιτάζει τ' άστρα με το τηλεσκόπιο.
Επειδή, όμως, έχει ακριβώς αυτόν τον συμβολισμό, χρησιμοποιείται στα αμερικάνικα σχολεία ως τιμωρία των κακών μαθητών: ορθοστασία στη γωνία, συν το κωνικό καπέλλο. Δηλαδή, "- Ιδού ένας σοφός, που τα ξέρει όλα και δεν προσέχει στο μάθημα!"

(2) Το "τέλος της Ιστορίας":
Μη γελάτε καθόλου. Εντάξει, σε πρώτη ...ανάγνωση το βιβλίο του Φουκουγιάμα είναι απ' αυτά που τα χρειάζεσαι σε περιόδους που ακριβαίνει το κωλόχαρτο, αλλά ουδόλως πρόκειται γιά διανοητικά ...φλόκια (χίχί!!! Ά, ρε Μάρκο ντέ Σάντ, με τα ωραία σου!) κάποιου ανόητου, που κάποια σκοτεινά κυκλώματα τον κάνανε πανεπιστημιακό καθηγητή και φίρμα.
Το "τέλος της Ιστορίας" είναι ***προγραμματισμένο*** - γιά πρώτη φορά στη γνωστή Ιστορία των ανθρώπων.
Θέλετε να πειστείτε; Δείτε τώρα τί γίνεται με τον Πάπα, και σιγά μην παραιτήθηκε γιά λόγους υγείας και λόγω προχωρημένης ηλικίας! Λες και όταν εξελέγη (78 ετών) ήταν μαθητής δημοτικού σχολείου!
Πρέπει να σας προβληματίσει πολύ η φράση "Πέτρος ο πρώτος και Πέτρος ο έσχατος" (υποτίθεται ο επόμενος πάπας πρέπει να ονομάζεται Πέτρος), διότι δείχνει ακριβώς κλείσιμο κύκλου. (Της Ιχθυακής εποχής. Έστω και με το ζόρι κλείσιμο, διότι η εποχή του Υδροχόου αργεί κανέναν αιώνα ακόμη. Έρχεται μετά το 2,100 μΧ.)

Αυτά, και περιττό να σας πω ότι αυτές τις μέρες ψάχνω ακριβώς το νοητικό σχήμα (pattern), βάσει του οποίου το Βατικανό σπεύδει να "κλείσει τον κύκλο". Όταν τελειώσω την έρευνά μου, θα σας ενημερώσω.

Και πάλι καλημέρες!

Ανώνυμος είπε...

Μποτίλια

Δεν οδηγεί ο Αννουβις την πιρόγα. Η πιρόγα δίδεται από τον Αννουβι. Ο Ηλιος είναι εμφανώς και για όλους ο μέγιστος φωστήρας του ουρανού και ουχί ανώτατο σύμβολο των αποκρυφιστών. Αυτό που γίνεται αντιληπτό δε δεν είναι αυτός καθαυτός ο Ηλιος, αλλά η ακτινοβολία του.

Η διάλυση των πυραμιδών είναι το τέλος της ανακύκλωσης του μάτριξ. Η τοποθέτηση στον αιώνα, είναι beyond χρόνου και ιεραρχίας. Εκεί υπάρχει και μόνο εκεί το ‘ίσοι και όμοιοι’…πράμα τελείως βλακώδες και τερατώδες να προσπαθήσει να το εφαρμόσει κανείς εντός του κόσμου.

Ο Κώνος είναι όντως καπέλο ‘Κυνεζικού’ τύπου, το φοράνε οι ‘Μάγοι’ οι οποίοι με την σειρά τους είναι Κώνοι.

Το σφάλμα σε σχέση με την νέα και την παλιά τάξη…έχει απεικονισθεί στην Μετακίνηση του πολικού αστέρος από τον Θούμπαν του Δράκοντος στον ά της Μικρή Αρκτου. Αυτός είναι και ο Stella Maris, ο la Tramontana…ο πέραν των ορίων, ήτοι των rings, στην κορυφή του Βουνού. Αυτός είναι ο Scip-steorra, το Άστρο του Πλοίου, ο Angel Stern, το άστρο του άξονα, το άστρο-άγκιστρο των ουρανών…εξ΄ου και ο Αλιεύς και τα ψάρια. Αυτός είναι ο Ta Shin, ο Μέγας Αυτοκρατορικός Κυβερνήτης των Ουρανών. Αυτός είναι ο Al Jadi, ο νεαρός τράγος. Mismar η βελόνα του καπέλου που λέγαμε. Αυτός είναι το Star of Arcady, ο tyrian Cynosure…προφανώς στο τέλος κάποιου κώνου. Κώνος δε είναι ο πύργος Α στην αρχή του Γαλλικού πεδίου του Αρεως. Ενας Κωνος δε δεσπόζει στην είσοδο του Ελληνικού πεδίου του Αρεως. Αυτός είναι που οι Τούρκοι αποκαλούσαν Yilduz, «ο Αστέρας» ως κύριο ουσιαστικό, ενώ γνωστός είναι ο θρύλος ότι έκρυβε το φως του για μία περίοδο μετά την Άλωση της Κωνσταντινουπόλεως. Φυσικά εφόσον ήταν η πόλις του Κώνου.

Εδώ υποκρύπτεται η διόρθωσις…από Εκείνον, του λάθους.

Οπότε καταλαβαίνεις ίσως καλύτερα και τον Μέρλιν-Ερμή και τους Κώνους και τις ακίδες στο τέλος τους (υπάρχει ακίδα ορθή και ακίδα με τσάκιση όπως της μάγισσας Φούρκας)


Η τελική σκηνή σου λέει ότι η Ορθοδοξία, ήτοι η πορεία μέσω του σκάφους που κυβερνήτης είναι Εκείνος προς τοποθέτηση του όντος στον προορισμό του, δεν έχει να κάνει με την θρησκεία, αλλά με τον πνευματικό βίο. Κάποια στιγμή καπετάνιος και επιβάτες…ναι ταυτίζονται.

Να είσαι σίγουρος ότι καμμία στοά δεν έχει την ουσία των μυστηρίων πέρα από κάποια εξωτερικά τυπικά. Στερούνται της ουσίας για αυτό και είναι τουλάχιστον αφελές να τους αποδίδεται τόσο τεράστια σημασία και ιδιότητες.

Η συντέλεια του κόσμου, ήτοι η συνολική κόσμηση/διόρθωση του κόσμου του σφάλματος είναι το Θέλημα του Πατρός. Ως εκ τούτου τα όντα τοποθετούνται στον άχρονο Αιώνα, γνωστό και ως Παράδεισο. Επειδή ακριβώς είναι αδύνατον να πάνε προς τον Πατέρα, γίνονται τέλεια ως Αυτός.

Τέλος για να κάνεις την πορεία ναι πρέπει να συμπαρασύρεις τα σκουλήκια και να τα κάνεις από σατανάδες, αναστάντες όσο και αν σου φαίνεται κουφόν και οξύμωρον.

Το δε φεγγαρόπαιδο που τελείως επιφανειακά…όπως και τα ρέστ, τα βλέπεις όπως τα βλέπεις…κάνει δερβίσικο χωρό….Κώνου

Βέβαια…η ακίς του Κώνου, οδηγεί στην παραδείσια Σεληνιακή γη, αλλά ο καθένας βλέπει ότι του λέει η αναγούλα του.

Ελπίζω σε καλύτερη θέαση από μέρους σου.

Καλημέρα

Ανώνυμος είπε...

Ο Fool...φορά δίκρανον, γιατί είναι δίκερως. Ο δίκερως παλεύει το άλμα προς τα πίσω.

Ο Μάγος όμως είναι Άκερος. Παντός καιρού που λέμε. Αυτός ελέγχει και την Κεφαλή της Μέδουσας.

Ο δε Ιεροφάντης...είναι και αυτός Κωνιστάς, αλλά άλλου κώνου και στέκει σε διαφορετικό σημείο.
Και ο Μάντης όμως τέτοιος είναι.

tuluba είπε...

τωρα οι ανωνυμοι μιλαν πιο κατανοητα.
καλημερα

ΕΠΙΤΟΜΕΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΤΗΣ είπε...

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΔΙΟΤΙ ΒΡΗΚΑΜΕ ΕΙΚΟΝΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΑΥΤΙΣΗ ΤΗΣ ΣΕΙΜΕΙΟΛΟΓΙΑΣ ΤΗΣ ΕΚΡΗΣΞΗΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΖΕΜΙ ΤΟΥ ΟΜΑΡ

- - - - -

"ΕΝΗΜΕΡΩΤΗΣ"

ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ Νο [ 02476 ] [ 2012.10.29 00:00 ]

H & M PALESTINE LATUFF 2010 - ΑΝΤΙ-ΙΣΡΑΗΛΙΝΗ ΖΩΓΡΑΦΙΑ ΠΟΥ ΕΚΤΟΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΕΙΚΟΝΙΖΕΙ ΒΟΜΒΑΡΔΙΣΜΟ ΤΩΝ ΙΣΡΑΗΛΙΝΩΝ ΚΑΤΑ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΑΚΟΥ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΟΥ ΤΕΜΕΝΟΥΣ ΜΕ ΠΕΝΤΕ (5) ΑΚΤΙΝΕΣ ΦΩΤΙΑΣ & ΚΑΠΝΟΥ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΤΗΣ ΕΚΡΗΞΗΣ

ΕΔΩ:
http://enhmerwths.pa-sy-a.gr/2012/10/29/00-00/pa-sy-a_enhmerwths_2012-10-29_00-00.htm#plohghsh_03

- - - - -

Ανώνυμος είπε...

Δηλ. του Κώνου τα εννιάμερα!

tuluba είπε...

@εργδημεργ
ψαχνουν τον μαυρο πάπα.

Ανώνυμος είπε...

χα! γουστάρω! καλά το πάτε μάγκεζ, αρχινάει να δικαιώνεται ο ντάντυς μου μπαφομέτ. χαίρω χαίρω χαίρω! την αλήθεια μου θα την πω βέβαια, δεν τα διαβάζω ούλα, βαριέμη, ειμί και τετρακέρατον ερίφιον αλλά όσα τηράω με μια γλήγορη, με αρέσουν.
μπεεεεεεεεεεεε.

-Αίξ

Ανώνυμος είπε...

Ανατινάζουν κ ξωκλήσια τώρα. Άντε και βγει τίποτε από κει κάτω...

http://www.newsbomb.gr/koinwnia/story/279798/apisteyto-deite-gia-poio-logo-anatinaxan-xoklisi-stin-kriti

Ανώνυμος είπε...

τι αβγεί;;; η CORNUCOPIA αβγεί πουρνό πουρνό με την αβγούλα την κυνή.

-Αίξ

Ατάργα τις είπε...

Καλησπέρα

Δυο μικρές αναφορές - και η διεύθυνσεις αν θελετε περισσότερα.

_ δεν προλαβαίνω για περισσότερα, ισως κάποια στιγμή

http://ellinikiglossa-lexarithmoi.blogspot.com/2011/02/blog-post_10.html.



Στη Θεογονία του Ησιόδου ο Πλούτος, εχει γεννηθεί στην Κρήτη, αναφέρεται ως γιος της θεάς Δήμητρας και του Ιασίωνα. Ο Πλούτος εμφανίζεται στην ακολουθία της Δήμητρας ή της Περσεφόνης. Απεικονίζεται με τα χαρακτηριστικά ενός νέου άνδρα, ο οποίος κρατά κάποτε το «Κέρας της Αμαλθείας». Όμως στην ουσία δεν είναι παρα μια άλλη ονομασία του Πλούτωνα/Αδη/Αιδωνέα/Δια όπου ΑΙΔΗΣ μπορούμε να δουμε και Η-ΔΙΑΣ ή Η –ΙΔΑΣ και ο ΑΙΔΩΝΕΑΣ με αναγραμματισμό το ΝΑΩ-ΙΔΕΑΣ δηλαδή Ρέω αναβλύζω Ιδεες, αλλά και ΙΔΑΣ ή ΔΙΑΣ ΕΝ Α Ω δηλαδή η ΙΔΑ ή ο ΔΙΑΣ είναι ένα το Α και το Ω.

Όμως η Αμάλθεια και το Κέρας της σχετίζονται άμεσα με τον Δία τον Κρητογενή και την ΑΜΑΛΘΕΙΑΝ= η τροφός που βύζαξε/έθρεψε μωρό τον Δια στην ΙΔΗ και επιστρέφουμε στην Θεμέλη που γίνεται ένα είδος τροφού και τρέφει την Σελήνη για να μεγαλώσει κι εκείνη και το "βρέφος" που κυοφορεί μια ΘΕΜΕΛΗ = ΑΜΑΛΘΕΙΑΝ = ΑΜΝΑΔΑ= 97 . Το Θ είναι και ως σχήμα αν ειδωθεί, ένα σύμφωνο που δηλώνει κι από μόνο του το Θέω- Τρέχω και ως αμιλλώ = αγωνίζομαι.
Έτσι μια γόνιμη/γονιμοποιημένη σελήνη Σεμέλη αρχίζει και αυξάνει σε βάρος και μέγεθος φέροντας ένα Θ-Ε(εψιλον)Ο( σε κλειστο Κυκλο) εντός της, έναν Θεό. «Θ» όπως λέμε Θεός αλλά και Μέγα Μηνάρχη (άλλη ονομασία της λέξεως ΘΕΟΣ)

http://ellinikiglossa-lexarithmoi.blogspot.gr/2012/04/blog-post.html

Παρακάτω θα δούμε και έτερο κείμενο όπου ο ‘Αμμωνας –πατέρας του Αιγύπτιου/ Λίβυου Διονύσου και της νύμφης Αμάλθειας κρύβει τον υιό Διόνυσο για να τον προστατεύσει από την ζηλοτυπία της γυναίκας του Ρέας, τον στέλνει να μεγαλώσει από την χωρα καταγωγής της μητέρας του, την χώρα του Κέρατος του ΄Εσπερου ή Εσπέρου Κέρας, ή του Κέρατος της Αμάλθειας στην πόλη Νύσσα και στις πύλες της Νυσίας … όμοια ιστορία αναφέρει και ο Διόδωρος ο Σικελιώτης
Να υπενθυμίσω ότι ως «έσπερος θεός» χαρακτηριζόταν από τους αρχαίους ο Αδης.
Και ότι Εσπέρου Κέρας ονομάζει ο Πτολεμαίος ένα ακρωτήριο της δυτικής Αφρικής.
Και ότι ο πλανήτης της Αφροδίτης όταν αυτός εμφανίζεται μετά τη δύση του Ήλιου (την «εσπέρα»), ονομάζεται και Από-σπεριτης.


καλη συνέχεια

Ανώνυμος είπε...

Μαύρος πάπας
Μαύρος πλανητάρχης
Μαύρος Κώλος
Μαύρος Κολωνός
Μαύρο Κολωνάκι
Μαύρος Κλώνος

Γενοσάϊντ λευκής και υπολευκής από συνασπισμένες γιαχαβέχεχ ορδές ογχγροεστιών

Τομέας 13
Υποτομέας 53256
Στόλος 354ος
Υποστόλος 445ος
Σκάφος 1
Υποσκάφος 5
Κυβερνήτης Αρχισιλιόξις
Υποκυβερνήτης Παμιροκασούστας
Κυβερνητικός ακόλουθος Βουλεσίξικρους

Μήνυμα αποκωδικοποιημένο: Κιλλ μπιλ. Μπιμπ, μπιμπ. Μπάνγκ, μπάγνκ.

Ανώνυμος είπε...

Ενδιαφέροντα και σύννομα τα του Αδη.

Αλλωστε ο Αδης της Ελένης του Τόξου και απορώ γιατί δεν ψάχνεται τα keys, σκέφτεται 3d

http://www.youtube.com/watch?v=0UkUPED3y34

είναι ο κυβερνήτης της γης Hadden. Βέβαια στην γη πεθαίνει από καρκίνο, για αυτό περιφέρεται ελέγχοντάς την από ψηλότερα, ελπίζωντας να νικήσει την επάρατο.

Αλλωστε αυτός δίδει την ευκαιρία στην Ελένη με το δεύτερο ''machine''...να κάνει το ταξίδι. Που όμως έχει κατασκευαστεί, που αλλού ?

http://www.youtube.com/watch?v=Et4sMJP9FmM

Στην έχουσα σχήμα σεληνιακό, χώρα του ανατέλλοντος ηλίου. Οπως και η αντίστοιχη χώρα στην Arda του Tolkien.

Ανώνυμος είπε...

Κοινώς ο Αδης σκέφτεται ως ένας Βεγαδιανός.

Το γιατί δε ο Βέγας ως νέος αστήρ, παρουσιάζει το φαινόμενο του ''debris disc''...σε σχέση με την ακατανόητη ''ύπαρξη πλανητικού με ζωή'' αφήνεται στους τολμηρούς.

Προσέχοντας δε κανείς καλύτερα τον κατοικούμενο πλανήτη μετά τον Βέγα, στο trip της Ελένης, διαπιστώνει ότι πρόκειται για 3, τρίες.

Αλλά που να το παρατηρήσουμε όταν αφοσιωνόμαστε σε ματς και λογοτεχνίες.

Ανώνυμος είπε...

εδώ: http://www.youtube.com/watch?v=scBY3cVyeyA

Ανώνυμος είπε...

Τα 'θελε ο Κώνος σου, τα 'θελες κ εσυ!

Βαφομήτης είπε...

Μαρί κατσίκα, δε σε είπα μαρί να τα κόψεις? Ελάττωσέ τα μαρί at least. Και βγες καμιά βόλτα μαρί που μου φέρνεις κύκλους επί κύκλων. Μπλε οθόνη σε έχει βγάλει μαρί. Άντε του νού σου. Τά θέλει και σένα ο ποπός'σ να σε τρολλάρω

Βαφομήτης είπε...

Μαρί κατσίκα! Δε σε είπα μαρί να τα κόψεις? Ελάττωσε τα μαρί at least. Και άντε βγες και λίγο έξω μαρί που μου φέρνεις κύκλους επί κύκλων. Δε βλέπεις ότι έχει βαρέσει μπλε οθόνη? Φιρί φιρί το πας μαρί να σε τρολλάρω για να σπινιάρεις και στο αλλιώς.

Βαφομήτης είπε...

Άκουσες μαρί?

Ανώνυμος είπε...

Ποιούς Βαφουμύτ'σ κ αηδίες ρε! Βαχομέχ του λεν' του 'πε ου μέγας Λιακός ρε! Ιδώ ρε, απ' κάτ!

http://www.katohika.gr/2013/02/analysi-tis-profiteias-toy-agioy-kosma-toy-aitolou.html

Ανώνυμος είπε...

Τρεις λαλούνε, και τον Κώνο τους βροντούνε!

Ανώνυμος είπε...

Άστουυυυυυυ μπαφομύθ... δεν το εις με το αξάν λέμε... καλιή προυσπάθεια δε λέγου αλλά κοίτα ν' ακουνίς τη λιεπίδα δια το σεπούκου συ κι άστα πουλλά πουλλιά, που α μας τρουλλάρς κιόλα... παίξε τώρανα συ ιδώ, που σε προυσφέρεται πλιέιγκράουντ ναούμ σα μικρούλ αγορούδ ή και κουρτσούδ (ανά διαστήματα) που σαι, που α μας πεις ότι μας έβγανες τσε μπλου οθόν... δεν τηράγεις τα χάλιας λέω γω;!;

Βαψομαλλιάς είπε...

Καλέ μανδάμ αίγα ποίος είναι αυτός ο βαψοφρίδης , βαφομάτης , βαθυκώλης ... τέλος πάντων πως το είπε? (Ή μυητικώς βαψοπόρδης)? Τον ξέρετε?

Βαψοπόρδης είπε...

Ρε ξάδελφε, τί κάνεις ρε ξάδελφε;
Πάλι τα έβαψες ρε ξάδελφε;

Βαψομαλλιάς είπε...

Ναι ρε και μη κλάσεις πάλι γιατί θα με το χαλάσεις.

Ανώνυμος είπε...

Διονύσαυρεε, Διονύσαυρεε, μόνο γω ξεύρω ποιός είσίσαιαι...

Ανώνυμος είπε...

Το λιεπόν μάγκεζ ανώνυμοι, που μου σθε δήθεν και πολλοί και την είδατε και ψαχτήρες της επίλυσης του ουροβόρου... κόφτε το πολύ μπλα μπλα λέμε και τις υπεραναλύσεις της ντήθεν θρίντε φούτσας, κάντε κανά off στα κυκλώματα της εγκεφάλας σας (ΑΝ έχετε τα μπόλς για να το κάμετε πέραν του να τα 'παίζετε'), συρρικνώστε τον Λόγο, μαζέφτε τον πίσω, πώς του λεν, γιατί από την πολλή την άπλα έει ξεχειλώς σα να μην είπω τι. Κι όστις νομιεί ότι θα φθας στη Νόηση δια του Λόγου, καλώς θα κάμει να συρρικνώσει τις λογοϊκές αναλύσεις του σε έναν και μόνο ΉΧΟ. Μόνο τότενες θα μπορεί να λέγεται κύριος Αυτού και ίσως, λέω ίσως, ν' αγγίξει κυτταρικά τη Γνώση.

Αυτά από τον ντάντυ μου κι όποιος εννόησε τον Όφι είδε. Άιντε τζίου.

Μποτίλια στο Πέλαγος είπε...

Ευχαριστώ από καρδιάς όλους τούς φίλους και όλες τις φίλες για τα σχόλια που κατέθεσαν. Η ποιότητα και το περιεχόμενο των σχολίων δείχνουν νομίζω, ότι η επιλογή τού θέματος από τον καλό μας ΚΔ. ήταν πράγματι εύστοχη.
Το κλιπάκι θέτει μια σωρεία σοβαρότατων δεδομένων. Όσο αφορά την προσέγγισή μου βρίσκομαι ακόμη στην αρχή όσων επιθυμώ να παραθέσω σχετικά, έχοντας στο πρώτο αυτό μέρος προσδιορίσει μόνο το γενικό πλαίσιο τής κριτικής μου. Εξίσου σοβαρότατα θέματα εθίχθησαν και στα σχόλια, τα οποία δομούν τον προβληματισμό, συμβάλλοντας αποφασιστικά στην ενασχόλιση με τα σύμβολα.
Θα ήθελα να παρακαλέσω να μού δοθεί εν πρώτοις η δυνατότητα να προωθήσω τούς συλλογισμούς μου σχετικά και στο δεύτερο μέρος τής κριτικής, που σκοπεύω να ξεκινήσω αύριο το βράδυ. Σε αυτά τα πλαίσια θα προσπαθήσω να ενσωματώσω στο μέτρο των δυνάμεών μου τα ερεθίσματα και τις πληροφορίες από τούς συνδέσμους, που περιέχονται στα σχόλια.
Εχω σαφή συνείδηση, ότι το εγχείρημα αυτής τής ερμηνείας ξεπερνάει τις δυνατότητες τού όποιου μεμονωμένου ανθρώπου, ώστε τα όσα καταθέτω εδώ να μπορούν να αξιοποιηθούν μόνο ως βάση συζήτησης.
Δεν αποσκοπώ να προσποιηθώ, ότι συμφωνώ με όλους και σε όλα, όσα γράφθηκαν. Όμως δεν μπορώ να αποκρύψω, ότι σε όλες τις επισημάνσεις ανακαλύπτω σημαντικά στοιχεία, που αξίζει να μας προβληματίσουν. Και νομίζω, ότι αξίζει τον κόπο να το προσπαθήσουμε.
Θα ήθελα λοιπόν αναφορικά με επί μέρους σχολιασμούς που γίνονται να καταθέσω την γνώμη μου, αφού προηγουμένως ολοκληρώσω το δεύτερο μέρος.
Ιδιαίτερη χαρά προκαλεί η εκ νέου συμμετοχή κάποιων πολύ καλών μας φίλων. Φυσικά μη εξαιρουμένου και τού τρίου Μητσάκος, που είναι ιδιαίτερα αξιαγάπητο. Αυτοί οι φίλοι διασώζουν το μόνο, που θα έκανα ευχαρίστως σε αυτόν τον ντουνιά που βρέθηκα, δηλαδή να πουλάω τρέλα. Δυστυχώς ένεκα τής πιέσεως των συνθηκών αναγκάστηκα να το παίζω σοβαρός, με αποτέλεσμα συχνά να λυπάμαι γι αυτό τον εαυτό μου. Όμως γνωρίζω πολύ καλά, ότι αυτοί οι φίλοι έχουν δίκιο, διότι η λογική μας δεν είναι τίποτε περισσότερο από ένα είδος ελεγχόμενης(;) τρέλας.
Τι κρίμα! Να αναφερόμαστε στο καπέλο τού μπους σαν καπέλο ηλίθιου ή μάγου, χωρίς να τολμούμε να το φορέσουμε οι ίδιοι σαν μασκαράδες την αποκριά που φθάνει ημερολογιακά. Ποιος όμως μπορεί πλέον να γιορτάσει ανέμελα μέσα στο σφαγείο που βιώνουμε;
Η "Αλίκη", το "Φεγγαρόπαιδο", τα κινούμενα σχέδια μάς μεταφέρουν έμμεσα στην παιδική μας ηλικία. Μπερδευόμαστε με τα σύμβολα, ή νοσταλγούμε μια νεότητα, η οποία φορτώθηκε χωρίς να μας ρωτήσουν με σύμβολα, που στην ουσία επενεργούν σαν οδοστρωτήρας επάνω στην παιδική ψυχή; Ή μήπως δεν γινόταν πάντοτε έτσι, αφού ο ψυχισμός των παιδιών ανέκαθεν προγραμματιζόταν άγρια, ώστε να στριμωχθούν αυτά στο λούκι τού Μάτριξ;
Και είναι η κρίση που σήμερα βιώνουμε κάτι ιδιαίτερο και αναπάντεχο, ή μήπως έφτασε η στιγμή να σπάσει το απόστημα, που μια ζωή μας ορίζει;
Κάποιοι φίλοι συχνά εγκαλούν κάποιους να υποδείξουν το πόμολο, ή το παραπέτο, στο οποίο θα μπορέσουμε να πιαστούμε τις ακόμη πιο δύσκολες ημέρες που περιμένουμε να έλθουν. Ίσως για να καταφέρουμε να εξέλθουμε από το μάτριξ, να μην χρειαστεί να βγάλουμε την μπλε ποδιά με το άσπρο γιακαδάκι, αλλά να μπορέσουμε να δούμε με άλλα μάτιατο λαγουδάκι και τα αυγά που αυτό έκρυβε στην χλόη.
Διότι ο προγραμματισμός που έχουμε υποστεί φθάνει μέχρι το απώτερο παρελθόν.
Αυτό είναι το κυριότερο που κατανόησα από την επιλογή τού φίλου μου Κ.Δ, την προσωρινή απουσία τού οποίου αντιλαμβάνομαι ως την πιο διακριτική παρουσία του.

tuluba είπε...

@μποτιλια

“Ποιος όμως μπορεί πλέον να γιορτάσει ανέμελα μέσα στο σφαγείο που βιώνουμε;”

Θα έπρεπε όμως να γιορτάζουμε και να γελάμε , αν συνειδητοποιούσαμε «τι ειχαμε ,τι χασαμε» κατά την εμψύχωση μας αυτή.
Θελω να πω όταν ήρθες στην κολαση , δεν ήξερες τι ήταν , τωρα ξερεις , κερδισμένος εισαι.

« πάντα» κερδισμένοι είμαστε , one way or another.

καλημερα

Ανώνυμος είπε...

AVE!

http://www.youtube.com/watch?v=IjZach8EaCg

Ανώνυμος είπε...

Δράττομαι της ευκαιρίας εισόδου μου στα ενδιαφέροντα σχόλια του δημοσιευθέντος θέματος μαζί με την ταυτόχρονη εμφάνιση του ηλίου στον αττικό ουρανό και καλημερίζω τους κλώνους και τους κώλους μαζί φυσικά και τις ανθυγιεινές και υγιείς δυνάμεις του παρόντος ιστολογίου. Επιπροσθέτως, επιτρέπω στον εαυτό μου την αναγραφή μερικών σχολίων ως προς το φαινόμενο της κακής ποιότητας τρολλ που ούτε γέλωτα προκαλούν, ούτε ζιζάνια σπέρνουν, ούτε αυτοικανοποίηση στον χρησιμοποιούντα τα δάχτυλα του πληκτρολογίου.

Τουτέστιν ένα ικανό και πετυχημένο τρολλ, επιτυγχάνει τουλάχιστον ένα εκ των προαναφερθέντων στόχων του παρά του εγγενούς της αστοχίας.

Σχολιάζωντας αναλυτικά, τα αδύναμα αναγραφέντα έχουμε και λέμε;

α) ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΔΙΟΤΙ ΒΡΗΚΑΜΕ ΕΙΚΟΝΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΑΥΤΙΣΗ ΤΗΣ ΣΕΙΜΕΙΟΛΟΓΙΑΣ ΤΗΣ ΕΚΡΗΣΞΗΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΖΕΜΙ ΤΟΥ ΟΜΑΡ

- ΕΠΙΤΟΜΕΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΤΗΣ

Συνωμοσιολογική τρολλιά-σοβαρή δημοσίευση (για τους πιστεύοντες) της τάξεως ΕΛ δεκαετίας του '90. Κάποτε ήταν τρολλιά επιπέδου, εφόσον συνέπαιρνε τους νεοεντασσόμενους στα νερά της συνωμοσίας του τηλεμπορίου και της ακατάσχετης γραφειοκρατίας/χαρτολογίας ομάδων και ομαδίσκων και ατόμων και ατομίσκων. Σήμερα ουδένα συναρπάζει, αφού όσοι ήταν να γελάσουν, γελάσανε και όσοι ήταν να κλάψουν, κλάψανε.

Οι ίδιες γνωστές φιγούρες προηγούμενων δεκαετιών μέσω από τις αλληλοσυγκρούσεις τους, μεταφέρουν ιούς για τους οποίους πλέον υπάρχει σχεδόν καθολική ανοσιοποίηση. Παρόλα αυτά η συγκεκριμένη τρολλιά επειδή έχει μια unique διαφοροποίηση που θυμίζει έντοντα πολλαπλές τροτσκιστικές διασπάσεις wanna be ηγετών, έχει μια χαριτωμενιά ασχέτως της μπαναλιτέ του περιεχομένου της.

Βαθμός 1/10

β) Δηλ. του Κώνου τα εννιάμερα!

Απλή τρολλιά που την σκεφτήκανε όλοι, ανεξαρτήτως νοητικής, ψυχικής και σωματικής δομήσεως, καθόλου πρωτότυπη και καθόλα προβλέψιμη.

Βαθμός 0/10

γ) ψαχνουν τον μαυρο πάπα

tuluba

Απλή τρολλιά που την σκεφτήκανε όλοι, ανεξαρτήτως νοητικής, ψυχικής και σωματικής δομήσεως, καθόλου πρωτότυπη και καθόλα προβλέψιμη. Η διαφορά με την τρολλιά β' έγκειται στο ότι η συγκεκριμένη εντάσσεται στο tag αυτοεκπληρούμενες προφητείες.

δ)χα! γουστάρω! καλά το πάτε μάγκεζ, αρχινάει να δικαιώνεται ο ντάντυς μου μπαφομέτ. χαίρω χαίρω χαίρω! την αλήθεια μου θα την πω βέβαια, δεν τα διαβάζω ούλα, βαριέμη, ειμί και τετρακέρατον ερίφιον αλλά όσα τηράω με μια γλήγορη, με αρέσουν.
μπεεεεεεεεεεεε. + λοιπές τρολλιές του ιδίου ύφους

-Αίξ

Τρολλιά με επιτηδευμένο ύφος επιπέδου τρίκαλο, στα πρότυπα σούζα το αλογάκι του λαρισαίου Λαζόπουλου. Επίσης κλασσική, κουραστική αλλά όχι προβλέψιμη. Εχει πολλά χρόνια να εμφανιστεί στυλάκι βλάχου σε σχόλια και αυτό σημαίνει credit, μαζί με την υπογραφή του τρολλάροντος.

Δευτερευούσης σημασίας το ότι ο μπαφομέτ δεν έχει απογόνους (βιολογικούς και μη), ότι δεν υπάρχουν τετρακέρατα ερίφια και πολύ περισσότερο αίγες που να κάνουν μπε.

Βαθμός 2/10

Ανώνυμος είπε...

ε)Μαρί κατσίκα, δε σε είπα μαρί να τα κόψεις? Ελάττωσέ τα μαρί at least. Και βγες καμιά βόλτα μαρί που μου φέρνεις κύκλους επί κύκλων. Μπλε οθόνη σε έχει βγάλει μαρί. Άντε του νού σου. Τά θέλει και σένα ο ποπός'σ να σε τρολλάρω + λοιπές τρολλιές του ιδίου ύφους

-Βαφομύτης

Επίσης επώνυμο Τρολλ της κλασσικής version της ανταπαντήσεως του προηγούμενου επωνύμου (συνήθως του ιδίου πρώτου τρολλ προς τον εαυτό του)στο ίδιο στύλ. Πρωτοτυπία μηδενική, περιεχόμενο ανύπαρκτον.

Βαθμός -13/10

στ) Τρεις λαλούνε, και τον Κώνο τους βροντούνε!

Τρολλ χιουμοριστική ανταπάντηση σε άλλα τρολλ. Θα μπορούσε να υπάρξει καλύτερη επιλογή εφόσον ο γραφών δείχνει να έχει προσωπική γνώση των τρολλαριόντων.

π.χ. Τρία πουλάκια με φτερά, φορούν καπέλα κωνικά

Βαθμός 1/10

ζ)Καλέ μανδάμ αίγα ποίος είναι αυτός ο βαψοφρίδης , βαφομάτης , βαθυκώλης ... τέλος πάντων πως το είπε? (Ή μυητικώς βαψοπόρδης)? Τον ξέρετε?

-Βαψομαλλιάς

Η συνεχής κουράζει, οπότε και σύμφωνα με τον νόμο της φθίνουσας απόδοσης η έλλειψη πρωτοτυπίας καταντά κουραστική και για τους ίδιους τους επαγγελματίες του αθλήματος. Πράγμα καταφανές στο ότι επέρχεται το τέλος των τρολλιών μετά από λίγο.

Βαθμός 0/10

η) Ρε ξάδελφε, τί κάνεις ρε ξάδελφε; Πάλι τα έβαψες ρε ξάδελφε;

-Βαψοπόρδης


Ισχύει ότι και παραπάνω

Βαθμός 0/10

θ)Διονύσαυρεε, Διονύσαυρεε, μόνο γω ξεύρω ποιός είσίσαιαι...

Κορύφωσις με ολίγη από γαρούφαλλε του αείμνηστου Βλάσση. Λόγω του ότι φτάνουμε στο τέλος και της χρησιμοποιήσεως εγκεφαλικών γέφυρων μνήμης, πιθανότατα να έχουμε νικητή.

Βαθμός 3/10

ι) Το λιεπόν μάγκεζ ανώνυμοι, που μου σθε δήθεν και πολλοί και την είδατε και ψαχτήρες της επίλυσης του ουροβόρου... κόφτε το πολύ μπλα μπλα λέμε και τις υπεραναλύσεις της ντήθεν θρίντε φούτσας, κάντε κανά off στα κυκλώματα της εγκεφάλας σας (ΑΝ έχετε τα μπόλς για να το κάμετε πέραν του να τα 'παίζετε'), συρρικνώστε τον Λόγο, μαζέφτε τον πίσω, πώς του λεν, γιατί από την πολλή την άπλα έει ξεχειλώς σα να μην είπω τι. Κι όστις νομιεί ότι θα φθας στη Νόηση δια του Λόγου, καλώς θα κάμει να συρρικνώσει τις λογοϊκές αναλύσεις του σε έναν και μόνο ΉΧΟ. Μόνο τότενες θα μπορεί να λέγεται κύριος Αυτού και ίσως, λέω ίσως, ν' αγγίξει κυτταρικά τη Γνώση.

Αυτά από τον ντάντυ μου κι όποιος εννόησε τον Όφι είδε. Άιντε τζίου.

Τρολλ νουθεσίας, μεντορικού ύφους και γραμμής με υπόνοιες για υψηλού επιπέδου κρυφά και φανερά νοήματα. Δεν είναι συχνή η χρήση του, αλλά πάει πάντα στο τέλος. Τυπικό grande finale χωρίς πρωτοτυπία. Η κούραση είναι εμφανής.

Βαθμός 1/10


Ελπίζω σε συνέχιση των σχολίων ουσίας.

tuluba είπε...

Και εσυ τρολλάρεις αγαπητε , δεν εχεις μαθει βεβαια ακομα ότι η καλυτερη αντιμετωπιση στα τρολλ είναι η σιωπή/αδιαφορία.
Τωρα που σαν ατακτους μαθητες τους τιμώρισες/βαθμολογισες , τους φόρεσες το κωνικό καπέλο και είναι για ένα 5λεπτο στη γωνία , να είσαι σίγουρος ότι θα προσπαθήσουν να βελτιωθουν .... στο τρολλαρισμα.

Ανώνυμος είπε...

ρε μεγαλε εργδημεργ εσυ δεν ελεγες οτι η ιερεια θα ριξει τον μετεοριτη στα κεφαλια των εχθρων;; γιατι το ριξατε στην ρωσια;; θελετε να μας πειτε πως τα ελληνικα ιερατεια ειναι υποχειρια του εχθρου κατα της ρωσιας;;;

Ανώνυμος είπε...

Ποιός έριξε τον μετεωρίτη;;;;;
Αν προσέξετε καλύτερα τα βίντεο φαίνεται βλήμα τουλούμπας αντιμέτατρον αίγας καθαρά. Ο εργδημεργ ξέρει αλλά σιωπά. Ο ντάντυς χέρεται.

Ανώνυμος είπε...

Μήπως ξέρει ο συντονιστής κινημάτων από ποιό ζαχαροπλαστείο αγοράστηκαν οι εκτοξευόμενες τουλούμπες;
Ξέρω εγώ. Από το ζαχαροπλαστείο ο κώνος της βαβυλώνας λέμε. Το ανακοίνωσε κάποιος μύστης εδώ μέσα.

Τομέας 13
Υποτομέας 53256
Στόλος 354ος
Υποστόλος 445ος
Σκάφος 1
Υποσκάφος 5
Κυβερνήτης Αρχισιλιόξις
Υποκυβερνήτης Παμιροκασούστας
Κυβερνητικός ακόλουθος Βουλεσίξικρους

Μήνυμα αποκωδικοποιημένο: Κιλλ μπιλ. Μπιμπ, μπιμπ. Μπάνγκ, μπάγνκ.

Ο Μπιλ είναι ο πούστιν και ο μπανκγ μπιμπ η τουλούμπα-μετεωρίτης των ερπετοειδών. Να απαντήσουν οι γεωφυσικοί του χώρου τώρα και εδώ.

Ανώνυμος είπε...

Κάτι τέτοιο είχε να γίνει πάνω από αιώνα. Από την εποχή των μέσων και πέρα, ουδέποτε παρατηρήθηκε κάτι τέτοιο. Το τρελλό είναι η ευρωπαϊκή διαστημική υπηρεσία υποστηρίζει ότι το μετέωρο που έπεσε δεν έχει σχέση με τον άλλο μετεωρίτη που περνά πολύ κοντά από τον πλανήτη τώρα.Πως συμπίπτουν όμως τα 2 γεγονότα χρονικά; Κοσμολογική σύμπτωση θα πει κάποιος, θεωρίες συνωμοσίας κάποιος άλλος. Το γεγονός της τρομερής σύμπτωσης μένει όμως διαταράσσοντας την ησυχία της μουρμούρας για το 'σφαγείο'.


Αιξ είπε...

Από πλευράς μου πάντως, δεν είχα σκοπό να τρολλάρω. Αν ήθελα κάτι τέτοιο θα το έκανα αλλιώς και κυρίως αλλού. Ούτε αναγνώστρια του εν λόγω μπλογκίου ειμί. Τυχαίως εβρέθη εδώ και ομολογώ ότι βρήκα ενδιαφέρον το συνoνόματον βίδεο καθώς και την αναλυσούλα του πάλαι ποτέ "φίλου" Κ.Δ.

Οπότενες: τρολλοβαθμοί συν τα ρέστα = Occam's Razor.

Κάτι τελευταίο που θα θελα να συμπληρώσω, αποκλειστικά και μόνον για τον Κ.Δ ειν το εξής: τα μυστήρια της Φύσης μόνο μέσα σε αυτήν Εν νοούνται. το ξέρεις, το ξέρω. το πα και πριν σε κάποιον άλλον άσχετο αλλά μάλλον το αϊκιούστικον επίπεδον του εστίν ελαφρώς χαμηλό για να το χαμπαριάσει. το δικό σου γνωρίζω καλά ότι είναι αρκετά υψηλό για να νοήσεις τι λέγω. Επίσης, ο αποσυμβολισμός είναι μια ιδιαίτατα προσωπική κατάσταση-βίωμα και το 'μοίρασμα' του μπορεί να αποβεί 'επικίνδυνο' ενίοτε για τους μοιραζόμενους εξαιτίας πιθανής ενεργειακής ασυμβατότητας. Και αυτό μου το έδειξε λίγο καιρό πριν με τη δύναμη της σιωπής και μη, υψηλόβαθμος τέκτονας από τους πολύ λίγους... νομίζω ότι καταλαβαίνεις τι θέλω να πω εν ολίγοις.

Τώρα, οι υπόλοιποι, ούτε ποιοι ούτε τι είσθε γνωρίζω και να με συγχωρνάτε αλλά ούτε και που με νοιάζει να μάθω. Αυτά και καλή συνέχεια σε όλους.

Ανώνυμος είπε...

Συμφωνα με τον μαγο του εν λογω βιντεο http://www.youtube.com/watch?v=dTJBWMFRO6g ο ασταροθ δεν ειναι αλλος απο την ασταρτη δηλαδη την αφροδιτη, οπου κατα τον μεσαιωνα τα ανθελληνικα σκουλικια του χριστιανισμου παραποιησαν τα ελληνικα βιβλια και τα ονοματα των αρχαιων ελληνων θεων και τους παρουσιασαν σαν βδελυρα κακα πνευματα.
υγ ντοντ φιντ δε τρολ

Ανώνυμος είπε...

http://redskywarning.blogspot.gr/2013/02/blog-post_13.html

Παπική Μίτρα και θεός Δαγών

Κ.Δ είπε...

@Ανώνυμον φιλαράκον

Αντιεπαγγελματικόν offside το τάκλιν διαχωρισμού της πολυκεράτου πολυκέφαλης τρολλοθηρίας. Και προφανώς μπορεί να θέλουν οι τρολλαρίοντες κάτι που πιθανότατα να αγνοείτε ή να μην απευθύνονται προσωπικώς σε εσάς. Και ω μα τί καταφανέστατη απόδειξις πως τρολλαρίστικαν ,τυχαίως μεν, αληθώς δε, μέχρι και prime μερλίνιοι του γένους κλωνανώνυμον, εκ της σύνεγγης τρικυμίας εν κρανίω τόποις φιαλοπελάγου, προς επιδικασμόν στον εξακέρατο τριμικέφαλο την πρώτην αθηβολήν, σηστάδην με το ύστερον της μαριρόζ για ομοβόρους μωρούς. Και προφανώς το καλύτερο μακράν ήτο το ούλτιμον των αιγός ποταμών, εν αγνοία βεβαίως των ποταμών και των δέλτων αυτών, οπότες της αποδίδω τον εύσημον κώνον και ας κόστισε το αντιβραβείον του μείον ισκαριώτη στον αγαπητό βαψοπόρδα. Σιγά μή γέλασε κανείς με τα της μπονατσίας. Τί να λέμε τώρα. Και άσυλο ακωνυμίας και τρολοκάβαλο στον ίδιο αμάσκαλο φτιάχνουν δίκερο μπούμερανγκ. Αυτά ως προς την προβληματική του επιούσιου trip που παρέχει ο Cancerman στην Alice και ως προς το ότι δεν υπάρχει επώνυμο trolling. Ούτως ή άλλως είμαστε όλοι trolls. Kαι μιας και αναφέρθηκα σε Τ, whatever works που είπε ο τρυποκάρυδος δια πας μεθόδου αναλυτικών και λεπτομερειακών επιμυθευμάτων. Και μόλις λυθεί το τίμιον σταυρόλεξον των μυσταγωγικών ασπρόμαυρων κύβων σας εγκαλώ για τα περαιτέρω σοβαντίσματα σε αποχρώσεις ροζ ρινόκερων, κατά αντιστοιχία των ατλάντιων ελεφάντων του ιεροφάντη που ψάχνει το κέντρο της Τροίας.

@Αίγα
Καλή μου φίλη αίγα. Εμάς μας χωρίζει και μας ενώνει μία αντιπαθητική συμπάθεια και μία συμπαθητική αντιπάθεια , όπερ και εγένετο φως προς ανταπόδειξη παλαιών κυττάρων. Χαίρομαι που πέρασες και σε ευχαριστώ. Καταλαβαίνω τι λες, και καλά κάνεις και το μοιράζεσαι δημόσια στους εδώ φίλους. Αυτό λέγει και ο ανώνυμος φίλος. Αυτά λέγω κι εγώ. Το αντελήφθη και ο μποτίλιας. Τουτέστιν είσαι κι συ καλεσμένη σε αυτό το επικήδειον πάρτυ (βάζουμε φωτιές να κάψουμε τους σκόρους) να μοιραστείς ότι πέτρα μπορείς να φτιάξεις χωρίς να σπάσεις, αλλά να πετάξεις … στο γιαλό προς σχηματισμό πολύκεντρων ρυθμών.

@Μποτίλιας
Αναμένουμε τώρα με άδειες τις κράνες το σκεπτικό σου.

Κ.Δ είπε...

Όπου πας ίδε pass ή και για να το κάμωμεν πιο καρδιοχειρουργικόν bypass

Ανώνυμος είπε...

θά ήθελα να καταθέσω μέ τή σειρά μου κάποια ερωτήματα.

-η εσταύρωση νοείται ως εντός χρόνού?
ναί μέν δέν είναι στόν Αιώνα-υποθέτω-είναι όμως στό χρόνο,όπως τον γνωρίζουμε,ή μήπως είναι κάτι άλλο?

-στό κλιπ 33,βλέπουμε μιά σχέση μεταξύ δισδιάστατου κατόπτρου,οφθαλμού,όφεως καί ωού,πού όμως είναι τρισδιάστατο.
Ο όφις εκτελεί συγκεκριμένη περιέλιξη,γύρω από τό ωό,ανοδικά ως πρός τόν άξονα καί δ-α-μπρός πίσω ως πρός τά επίπεδα.Στό 34,φαίνεται ότι τό αυγό είναι,άν θυμάμαι καλά, υπό κλίσιν.
Εχουν αυτά σχέση μέ τά υπό συζήτησιν περί εσταύρωσης?

-τό ωόν τό ξαναβλέπουμε ως σπασμένο κεφάλι τού Λουδοβίκου ,καθώς καί στήν είσοδο τού παγωμένου βασιλείου καί γενικά υπάρχουν διάφορες σκηνές πού εφάπτονται σέ άλλες,εκτός τής χρονικής αλληλουχίας.
Επίσης,ο Λουδοβικ,ο Αλι ο αναπηρος καί ο επί τού αρματος ακολουθούν παράλληλες καί αλληλοεξαρτώμενες πορείες.Ο,τι συμβαίνει στή μιά δράση,επηρρεάζει και τις υπόλοιπες.
Αποτελούν μία τριάδα?
(ο Λ.είναι σχεδόν ακέφαλο σώμα,ενώ ο Ααλι είναι χωρίς πόδια,ήτοι τούς λείπουν τά αντίθετα άκρα)
(συνεχίζεται)






Ανώνυμος είπε...

(συνέχεια)
-η κίνηση τού άρματος μοιάζει νά ξεκινάει χρονικά στό 27,άμα τη κατάρρευση τών διδύμων(26).Εκεί εμφαίνεται πρώτη φορά,πίσω από ένα άνοιγμα στούς πάγους καί μέσα σέ ένα προπέτασμα ομίχλης ή καπνού.

Δέ μού φαίνεται όμως απόλυτα σωστό έτσι.
Μήπως ξεκινάει στό 35-36 αμέσως μετά τήν περιέλιξη τού όφεως στό ωόν?
ή μήπως στό 58-61,πού επίσης μοιάζει εκτός "χρόνου"-
γιά ένα dt μάλιστα σάν πύρινο έμβρυο εκτός ωού(τό ωό είναι τοποθετημένο ακριβώς επάνω άμα την είσοδο,)

-η κατάρρευση τών διδ.γίνεται πρώτα ,και μετά ακολουθεί η "κάθοδος"στόν Αδη?ή μήπως ότι γίνεται στό ένα άκρο,γίνεται καί στό άλλο μέ μικρή χρονική διαφορά,διότι
α.πάγος κυριαρχεί καί στούς πύργους
αλλά και στο χώρο τής ημισεληνου μέ τό ανάπηρο παιδί
β.επίθεση από διάφορες δυνάμεις δέχονται καί τά 2 άκρα μέ μικρή διαφορά φάσης.
γ.Λάθος 1 έχουμε στή Δύση,λάθος 2 στήν ανατολή.
Αυτά από μέρους μου σάν συνεισφορά στή συζήτηση

Κ.Δ είπε...

Η σταύρωση νοείται ως λύτρωση μέσω αναίμακτης εθελοντικής θυσίας λόγο στριμώγματος του σκορπιού. Κέλυφος του οποίου ως χέλυς -που και δίνει τη λύρα του Απόλλωνα- το βλέπουμε στο σπαμένο ωοκέφαλον του Ludovic. Αυτός είναι που πεθαίνει ώστε να αναστηθεί ο aali μέσα από τα χέρια της πενθούσας Αφροδίτης προς σχηματισμόν του καθαρού του Χριστού. Εκεί ξεκινά και ο χορός του μικρού αυτού ανατολίτη εν μέσω λυρικών ήχων που ευφραίνουν την πύρινη εστία. Είναι το ίδιο πρόσωπο και οι τρεις, πρόσωπο που σπάει την ελικοειδή διαδρομή του όφι - λόγου του πυρός, από την κεφαλή (Ludovic) προς την ουρά (πόδια aali) γεγονός που περιγράφει και η πανσέληνος ως μεταβολή της διάνοιας σε κυκλική ενόραση του ερμαφρόδιτου. Εξού και ο κωνικός κυκλικός χορός που λες. Εξού και η έλλειψη φύλου(κάτω άκρων) λόγω ερμαφρόδιτου αλλά και η έλλειψη οφθαλμού του aali. Εξού και ο τρόπον τινά αποκεφαλισμός του Ludovic ως απόσυρση των γενεσιουργών δυνάμεων στον 3ο οφθαλμό. Ομιλούμε δλδ για την διαδικασία της πυθαγόρειας νοητικής σταύρωσης που φέρνει και την κατανόηση της πνευματικής ειμαρμένης. Τρώει δλδ ο φεγγαροπαίς μία κατακούτελα χάριν στο θανατηφόρο απολλώνιο χτύπημα του 8ου επόπτη και έρχεται σε επαφή με το πνεύμα στο σπήλαιο του ασυνείδητου ή στο βασίλειο των νεκρών, από το οποίο και εξέρχεται αργότερα με προορισμό το Ίλιον της καρδιάς . Η απόσυρση βέβαια όλων των γενεσιουργών δυνάμεων ισοδυναμεί με αντιποίηση της μορφής. Εκεί πηγαίνει και η πτώση των πυραμίδων - διδύμων αν θες, και της εποπτείας του υπό κεραυνοβόληση πύργου από τον 8ο επόπτη ή τον 3ο οφθαλμό στην κορφή του τριγώνου. Το καταστρεπτικό αυτό για την μορφή χρονικό που περιγράφεται με τους δίδυμους είναι μοιραίον. Ο silent watcher δλδ του αντισύμπαντος της μοναξιάς , επιλέγει να ακολουθήσει την πτώση αυτής. Όχι εσκεμμένα. Ο νιος βουτά προς την trinity στο κενό λόγω έρωτα κι έχουμε την πτώση του Λόγου για την Ελένη του Κάμελοτ. Αυτή είναι και η κινητήριος δύναμη της ειμαρμένης. Μπορεί να ιδωθεί και ως Νέμεση. Και ο κύκλος συνεχίζεται προς τον σχηματισμό ξανά του ερμαφρόδιτου που σημαδεύει όλο και πιο ψηλά την βασίλισσα της καρδιάς του σκαρφαλώνοντας σε κατσάβραχα και βουνά.

Όλη αυτό είναι και η περιγραφή του μυητικού θηρίου.

Τώρα.
Η κίνηση του άρματος στα 35-36 παίζει τρόπον τινά ρόλο spoiler για τις άλλες δύο που λέγεις. Η 58-61 είναι μέρος της κρουαζιέρας σε fast fοrward. Κι εγώ πιστεύω πως το άρμα ξεκινά με τον πρώτο σχηματισμό του ωού του φεγγαροπαί. Αυτό με τα δύο λάθη καλό ακούγεται. Αλλά μιλάμε για 2 πυλώνες, ένας ανατολή και ένα δύση? Και τότε οι δίδυμοι είναι μόνον ο ένας εξ’ αυτών που κατέρρευσε? Που ήταν ή είναι ο άλλος?

Δεν υπάρχει κοράγιο για cross-validation σήμερα.Είναι 4 παρά. Διορθώσεις από αύριο.

Καληνύχτα μας

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΛΕΓΕΤΑΙ I PET GOAT 2 ΔΙΟΤΙ ΟΤΑΝ Ο ΜΠΟΥΣ ΗΤΑΝ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΔΙΑΒΑΖΑΝΕ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ I PET GOAT ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ Ο ΜΠΟΥΣ ΕΣΤΗΣΕ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΤΩΝ ΔΥΔΙΜΩΝ ΠΥΡΓΩΝ ΕΤΣΙ ΚΑΙ Ο ΟΜΠΑΜΙΑΣ ΕΣΤΗΣΕ ΤΗΝ ΣΦΑΓΗ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΣΤΟ CONNECT-IN-CUT (ΤΟ ΜΗΛΟ ΕΝΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΚΟΨΙΜΟ ΕΠΑΝΩ), ΕΠΙΣΗΣ ΠΙΣΩ ΣΤΟ ΦΩΝΤΟ ΕΧΕΙ ΧΑΡΤΗ ΤΩΝ ΗΠΑ ΟΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΕΛΕΙΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΤΟΥ ΚΟΝΕΚΤΙΚΑΤ, Η ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΚΟΝΟΜΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΦΟΠΛΙΣΕΙ ΤΟΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΛΑΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΜΑΜΗΣΕΙ ΠΟΙΟ ΔΥΝΑΤΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ, ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΡΟΛΕΓΕΙ ΤΑ ΓΑΜΟ FALSE FLAG ΤΟΥΣ... ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΟΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟ ΚΑΚΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΡΩΤΑ, Ε ΑΥΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΜΕ ΕΜΜΕΣΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΚΟΥ ΧΟΛΙΓΟΥΝΤ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΒΙΝΤΕΟ ΣΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟ

Ανώνυμος είπε...

(συνεχεια εκ τών προηγούμενων ερωτημάτων)

-προσωπικά μού φαίνεται πώς τά κλίπ 33-34 σχετίζονται μάλλον μέ τό λάθος τύπου σπασμένου ωού/Λούντοβικ ,δηλ.τήν παραβίαση εκ μέρους τού όφεος τών ορίων του.
Οπότε,επαναλαμβάνω τό ερώτημα εάν η εσταύρωση είναι εν χρόνω καί εάν μπορεί νά αναπαρασταθεί μέ ένα μόνο κλίπ.

Μήπως δηλαδή πρόκειται γιά κάτι πού εμφαίνεται πολλαπλώς καί σχεδόν ταυτόχρονα εντός εκτός και επί τά αυτά.

Τής εισόδου στό παγωμένο βασιλειο λογικά προηγείται η εσταύρωση καί ο θάνατος.Τής εσταύρωσης προηγείται τό λάθος ή τά λάθη.
εξάλλου,ο Ανουβις είναι είδος Ερμή ψυχοπομπού-άρα είναι ήδη "νεκρός" ο επιβάτης.Είναι όμως καί Ερχόμενος ταυτόχρονα καί αεί.

Αξεκαθάριστα τά έχω,γι αυτό και θέτω τά ερωτήματα,απλά περιγράφοντας τί περίπου βλέπω καί όχι ερμηνεύοντας.

Κι αυτό μέ τό σκοπό νά συνεχιστεί η συζήτηση μέ ήρεμους τόνους καί δημιουργική διάθεση,μήν μπερδεύεσαι.

Εγώ δέν μπορώ νά οδηγήσω τή συζήτηση.

Πάντως,συγχαρητήρια γιά τό κουράγιο σου νά επιλέξεις τόσο δύσκολο θέμα.
Επέτρεψέ μου ένα μικρό σχόλιο,μήν μπλέκεις σύμβολα καί γνώσεις μισοχωνεμένες(π.χ.χελώνα,τσάκρα,επόπτες κ.λ.π.)
Γνώμη μου,καλύτερα θέτε ερωτήματα,στόν εαυτό σου μάλιστα πρώτα,έτσι πιθανόν αποκτάμε καί μεγαλύτερο δισταγμό πρός τό γράφειν.
don't dart yourself grasping for the χρυσή ερμηνεία
στά λέω γιά νά τ'ακούω κι εγώ πού πολλές φορές κάνω τό ίδιο λάθος.
Σε ευχαριστώ καί πάλι.

PANDAROS είπε...

Mποτιλια

Το εχω ηδη γραψει στην προηγουμενη αναρτηση μου ,οτι αυτο το βιντεακι ειναι σατανικο. Ο μαιμου χριστος η η τελος παντων ο αβαταρ οπως τον λενε μερικοι φιλοι εδω που τον βλεπουμε πανω σε βαρκα στο βιντεακι ειναι καργα μαστουρωμενος,εγω μολις τον αντικριζα η πρωτη ερωτηση που θα του εκανα ειναι το πινει και δεν μας δινει και σε εμας....χαχαχχαα
-βεβαια πολλοι απο εδω θα μου πουν οτι ειναι σε θεση βαθειας πνευματικοτητας κ.λ.π αλλα επιτρεψτε μου να ειμαι πεζος -

αναφερες την Αλικη ,αν μιλαμε για την ιδια στο βιντεακι ,δεν πρεπει να ξεχναμε ο ο συγγραφεας του βιβλιου που αναφερεται σε αυτην , ο κληρικος Charles Lutwidge Dodgson,ηταν διαβοητος παιδεραστης του κερατα, καθως και ροδοσταυρος..αρα το κοριτσακι- η Αλικη - που μας το διχνει διπλα σε κατι μπλε στρουμφακια- ανθρωπακια με βουλωμενο στομα?-δεν ξερω .. ,αν κρινω και απο θλιμενο υφος της.θα ειχε υποστει τα χιλια μυρια απο αυτους τους διαολους και φυσικα ηταν προγραμματισμενο μεσω σεξουαλικης κακοποιησης,και βεβαια θα παρατηρησατε οτι στο πατωμα που καθετε εχει ασπρα και μαυρα πλακακια μασονικης στοας,εγω τα λεω πλακακια σκακι ,το κοριτσακι ειναι μια νοητικη σκλαβα,,
και να η αποδειξη.. δειτε παρακαλω ολοι σας αυτο το λινκ με την ζωγραφια που εκανε ενα δολοφονημενο και σεξουαλικα κακοιποιημενο παιδακι η Sarah Pafne
..προσεξτε τα ασπρομαυρα πλακακια

http://ellisctaylor.homestead.com/SARAHSPAINTING.html

το μηλο δεν ξερω αν συμβολιζει τον Απολλωνα που λεει ο μποτιλιας -μου φαινεται χλωμα..δτην συγκεκριμενη στιγμη συμβολιζει παντως τα ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ΟΠΙΣΘΕΙΑ[παρατηρηστε ενα κομμενο μηλο στην μεση ] να το γραψω sic -και τα αντρικα βεβαια- γιατι το κοριτσακι το πεταει μολις ανοιξε η κοκκινη πορτα στο βαθος, αν το παρατηρησετε προσεκτικα ποιος κερατας να εμπαινε αραγε? [δεν μας το διχνει το βιντεο....
ολοι φανταζομαστε τι θα παθαινε σε λιγο αυτο το δυστυχο πλασμα απο αυτα τα καθικια,,

το μηλο λοιπον παει σε ενα σημειο με κατι γραμματα αλλα επιδη ειμαι θεοστραβος θα παρακαλεσω τους φιλους να μου πουν τι γραφει ..
μετα απο αυτο βγαινουν τα φιδακια [ολοι ξερουμε τι ειναι αυτα ].και ενας λωτος,που συμβολιζειβεβαια στον βουδισμο, την φωτηση....ποια φωτηση ομως ?,,,την φωτηση που προερχεται απο εναν τελετουργικο βιασμο .το ανοιγμα του τριτου ματιου μεσα απο τις διαβολικες αυτες τελετουργιες? .που να ξερω? και να σας πω την αληθεια δεν το εχω δοκιμασει,,χαχαχχαχαχ..

ετσι απαντω και στον αγαπητο ΚΔ που ελεγε, αλλα λογια να αγαπιομαστε για το μηλο και την Αλικη ελεγε οτι αυτα τα συμβολα ειναι ανασταλτικος παραγοντας σε αυτο το σατανικο clip...


εγω απο ταρω και τετοια δεν ξερω και σας διαβαζω με προσοχη ακομη και εσενα ανωνυμε που τα κανεις τσουβαλι ολα..αρχιζεις ωραια και μετα ..αστα να πανε Iπραγματικα φιλε με εχεις μπερδεψει, αλλα οταν βλεπω το προφανες ειμαι υποχρεωμενος να το γραψω εστω και αν σας κουρασω ,,



Ανώνυμος είπε...

ΑΣΧΕΤΟ,
ΕΧΕΤΕ ΑΚΟΜΑ ΑΝΤΙΡΡΗΣΗ ΟΤΙ ΖΟΥΜΕ ΣΕ ΕΝΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΤΡΑΠΕΖΟΣΤΑΛΙΝΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΟΣ; https://www.youtube.com/watch?v=aP7ytuYcn3w ΕΣΕΙΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΛΙΔΕΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΓΙΝΕΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ; ΜΟΝΟ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΡΕ ΖΩΑ, ΕΠΑΝΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΤΩΡΑ!

PANDAROS είπε...

Ξεχασα να γραψω και γιαυτο

Φιλοι μου..


αυτα ειπε ο Κ.Δ στο εξαιρετικο αρθο του..

΄΄ο Ludovic ως αναπάντεχο moonchild που χαλά τη μαγιά των επικυρίαρχων γινόμενος καθαρός του Χριστού δλδ και ένα με το avatar του (και ένα με τον aali). Άρα δεν φαίνεται να είναι οι υβριστές αυτοί που κάναν το video. Άποψάρα μου.΄΄

Αγαπητε φιλε..
Δεν βλεπω τον λογο που το φεγγαροπαιδο χαλαει την μαγια των επικυριαρχων,ισι-ισα εχουν ξεσκιστει να φυιαξουν αυτο το εκτρωμα.Δεν γνωριζω αν το εχουν καταφερει αλλα ας παμε πιο πισω να δουμε τι ειναι αυτο το πραμμα,που εχει παρει τα μυαλα ολων των σατανιστων του κερατα αυτου του κοσμου Αν και τα ξερετε πανω κατω αλοι εγω θα τα γραψω πιο πολυ για να τα ακουσω εγω μπας και βγαλω καμμια ακρη ..

ολα ξεκινησαν απο ενα μυθιστορημα που γραφτηκε το 1917 απο τον αρχισατανιστη Aleister Crowley.λεω στο φτερο τι ελεγε ...καποτε γινονταν ενας πολεμος λευκων και μαυρων μαγων [δηλαδη πολεμουσε αυτη η αναθεματισμενη φαρα μεταξυ τους] και για να αυξησει τις δυναμεις της φαρας του παρεσυρε μια γυναικα την Lisa la Giuffria που την επεισε να δεχτει μεσω πολυπλοκων μαγικων εργασιων ενα σατανικο πνυεμα ,μεσω καταληψης η μεσω ανοιγματος πυλης για να βγει μεσω αυτης το moonchild, τρελα πραμματα αυτα αδελφια

Αλλα αυτα τα πραμματα, πολλοι μπορει να τα ειχαν για πλακα, μαλιστα να ελεγαν οτι ηταν ενα κωλομυθιστορημα και τιποτα αλλο. Ο πατερας της πυραυλικης προωσης John Whiteside Parsons [ο οποιος ηταν αρχισατανιστης και αυτος μελος της ιδιας ομαδας με τον Aleister Crowley] ειχε αλλη αποψη προσπαθησε αυτος μαζι με ταυτο το κατακαι τον Hubbard[ τον ιδρυτη της σαιεντολογιας]να φτιαξουν και αυτοι ενα φεγγαροπαιδο μεσω του προγραμματος Babalon ,ετσι βρηκαν μια μαγικη σεξουαλικη συντροφο την Marjorie Cameron άλλη σατρανιστρια του κερατα και αυτη,,]για να γενησει το φεγγαροπαιδο ..ο ιδιος ο παρσονς δηλωσε οτι πετυχε το πειραμα[ το παιδι δεν ξερω τι εγινε και αν ζει,παντως αυτος το προοριζε για μεσσια

και ερχομαι στον αγαπητο Κ,Δ και τον παρακαλω να απαντησει..
πως μπορει αυτο το εκτρωμα το φεγγαροπαιδο να χαλασει την μαγια των επικυριαρχων?..[στο γραφω ετσι οπως τα ειπες] πως μπορει αυτο το τερας που γεννηθηκε με σατανικες μεθοδους να ειναι ανασταλτικος παραγοντας σε οτι κανουν οι επικυριαχοι?...

Ανώνυμος είπε...

(ερωτημάτων συνέχεια)
ΚΔ,γιά νά προλάβω οποιαδήποτε μυθιστορηματική αντίδραση εκ μέρους
σου,δηλώνω ξεκάθαρα ότι είμαι ένας απλός αναγνώστης τού αξιόλογου στά δοσμένα πλαίσια ιστολογίου σας,χωρίς ιδιαίτερες μάλιστα ερμηνευτικές ή άλλες ικανότητες.Μπορείς νά με λές π..χ. Μίλτο,γιά νά υπάρχει ένα όνομα αναφοράς,χωρίς άλλες σημειολογικές
νοηματοδοτήσεις,πρός Θεού.
Αποφάσισα νά συμμετάσχω στή συζήτηση,διότι η θέση τού παρατηρητή φέρει καί κάποια ανηθικότητα,καθ'όσον παρατηρεί καί λαμβάνει χωρίς νά συνεισφέρει.
Η βασική μου θέση καί διαφοροποίηση εάν θές,είναι ότι πιστεύω πώς πρέπει νά μάθουμε να είμαστε πιό παρατηρητικοί,αλλά καί πιό απλοί,όχι όμως απλοϊκοί.
Νά παρατηρούμε τά σημεία,νά θέτουμε τά ερωτήματα
Απλά
Αδολα
Αφοβα
προτού πάμε σέ ερμηνείες καί συμπεράσματα
(συνεχίζεται)

Ανώνυμος είπε...

@PANDAROS

"το μηλο λοιπον παει σε ενα σημειο με κατι γραμματα αλλα επιδη ειμαι θεοστραβος θα παρακαλεσω τους φιλους να μου πουν τι γραφει .."

Τα γράμματα που ζητάς να δείς είναι ένα L μαύρου χρώμματος, και τo C Λευκού....ίσως να αποδίδει την ημισέλινο ώς λούνα...η και τον Ludovic....

Και επειδή συμφωνώ απόλυτα με την άποψη σου στα περί του μήλου...

μη-λο=
μη=αρνητικό μόριο, μή
λάω-λώ=(ρίζα λα-λιλαίομαι)λα+ω= θέλω, επιθυμώ, ποθώ
καταλαβαίνεις τι δεν θέλει να πάθει το άμοιρο κοριτσάκι απο το έκτρωμα φεγγαρόπαιδο...
κι αν πρόσεξες , η βάση του μήλου απο την "ωρίμανση" έχει σαπίσει

ναί μωρέ, τους έπιασε ο πόνος και και δημιουργούν βιντεάκια για να μας ανοίξουν τους οφθαλμούς...
κοίτα όμως τον τρόμο που θα υποστούν, και πάνω σε τι θα σκοντάψουν μόλις θα ανοίξουν τα δικά τους και (αν) εννοήσουν πως η πέτρα πάλι ξανακύλισε...και φτού απ' την αρχή...


Μάγια η Μέλισσα

Ανώνυμος είπε...

(συνέχεια)
Πάνδαρε
Μή μέ παρεξηγείς,αλλά ρέπεις πρός μία φοβική ερμηνεία τών πάντων,η οποία θά σέ καθιστούσε γιά παράδειγμα εχθρό τού Μότσαρτ(ως Ιλλουμινάτου και καλά)εάν γινόσουν υπουργός παιδείας.
Πώς περιμένεις ένα βίντεο νά αναπαριστά Εκείνον πού πορεύεται νά κατισχύσει πύλες Αδου?
Πιό λουλουδάτο,πιό χαμογελαστό,πιό άνετο,πιό cool γιά νά μήν τό παρεξηγήσουμε?Πιό τί?πιό αρεστό στά γούστα μας?
Πώς φαντάζεσαι τό Θείον Πάθος?
Ανετο καί ανώδυνο?

Εικόνες τής Σταύρωσης έχεις δεί?
Τότε κοίταξε νά τό αιστανθείς.

Επέτρεψέ μου,μέ αυτά πού λές βάζεις θεαματικό αυτογκόλ στόν ίδιο σου τόν προσωπικό αγώνα.

Αν δέν μπορείς νά τό αιστανθείς,τότε προσπάθησε νά παρατηρήσεις άδολα καί χωρίς προκατάληψη τή σημειολογία τού βίντεο.
Ούτε κι εγώ μπορώ νά ερμηνεύσω,τουλάχιστον παρατηρώ καί θέτω ερωτήματα.
Προσπαθώντας νά
Ξεκολλήσω καί νά ξεκολλήσουμε από τή σκέψη τύπου Ταμπού καί Τοτέμ,πού απλά επιβεβαιώνει τούς διάφορους φροϋδιστές καί λοιπούς
(συνεχίζεται)

Ανώνυμος είπε...

(συνέχεια)
Σού δίνω μερικά μόνο παραδείγματα παρατηρήσεων πού μπορεί νά κάνει κανείς εάν τό θέλει,π.χ.

-ποιοί χαρακτήρες έχουν γαλάζια μάτια.
-γιατί τό goat είναι φυλακισμένο σέ συρματοπλέγματα καί φρουρώμενο από φύλακα μέ σκύλο.
-ποιοί άλλοι είναι εντός συρματοπλεγμάτων ,τί χρώμα έχουν ,ποιά άλλα χαρακτηριστικά φέρουν καί τί επιλογή φαίνεται πώς έχουν κάνει.
Τί σημαίνει κοινώς τό Χ στά στόματα τών μορφών.

Μήπως η κοπέλα κάνει μίαν άλλη επιλογή?καί τί σχέση έχει μέ τίς μορφές όπισθεν?Γιατί βρίσκεται σέ κύκλο καί εκτός συρματοπλεγμάτων?
Γιατί λέει This apple is NOT mine?
Πρόσεξε,
μιλάει ,δέν μηλάει
οπότε τό μήλο φεύγει από τά χέρια της,τό αποποιείται καί γίνεται κάτι άλλο
Μήπως ,λέγω.
Καί πώς εντάσσεται στό σατανιστικό τυπικό πού λές,τό περίλυπο/έκπληκτο ύφος τού president?
-Τί ρόλο παίζει ο κεραυνός ανάμεσα στά δύο ημισφαίρια καί τί ο κεραυνός στόν ψαλμό 23,τού "καλού ποιμένος"?
-Πού αλλού βλέπουμε κάτι σάν συρματόπλεγμα?
-Πώς είναι δυνατόν ένα ανάπηρο παιδί από βομβαρδισμό νά κάνει ακατανόμαστα σέ οποιονδήποτε,κυρία Μάγια?
Μήπως η μορφή του ή ο χορός του σάς υποβάλλει κάτι τέτοιο?ειναι τόσο τρομακτικό?..έλεος.
-τί σημαίνει ο βομβαρδισμός στό χώρο τής ημισέληνου?
-Μήπως καί τό παιδί αυτό ,επίσης κάνει μίαν επιλογή
πού δέν τήν κάνει π.χ. τό αφρικανάκι μέ τά κόκκινα μάτια?
γιά κοιτάχτε καλύτερα τόν αφρικανοπαί.Τί σύμβολα φέρει?
Μήπως,λέγω πάντα.

καί δεκάδες άλλες παρατηρήσεις,χωρίς τίς οποίες ουδόλως δέ βγαίνει κανένα ασφαλές νόημα.
Γιατί νά μιλάς εξάλλου γιά κάτι πού δέν το έψαξες,εάν -υποθέσουμε- πώς θέλεις νά μιλάς.
Ο ΚΔ είχε τήν ευγενή καλοσύνη νά μάς τό δώσει σέ αριθμημένα κλίπς,καί τόν εκτιμώ καί ιδιαίτερα,διότι στην όλη του προσπάθεια σχεδόν εξαντλήθηκε.
Ας τό τιμήσουμε σωστά λοιπόν,όσοι θέλουμε νά εκφέρουμε κάποια γνώμη

Μίλτος.

Ανώνυμος είπε...

Τό σύμβολο τού Αφρικανού βρίσκεται στό βίντεο στό σημείο 3:28'' πάνω αριστερά από τό κούτελο του.
-Επίσης,παρατηρήστε τήν πασιφίστρια κινέζα,καί αναρωτηθείτε ποιά είναι τά χρώματά της,τά σύμβολά της καί γιατί τήν "παίρνει ο Χάρος".Τί χρώμα μάτια έχει,καί τί σχέση έχουν αυτά μέ τό σύμβολό της (στήν πλάτη)?Τί σχέση έχει μέ τήν άλλη κοπέλα?
Τί επιλογή κάνει καί γιατί αποτυγχάνει?
Ποιά η στάση της απέναντι στά τάνκς-θηρία?
Μήπως,μετωπική?

Μίλτος,εξαντλημένος.

Ανώνυμος είπε...

τελικα το ειδατε αυτο http://www.youtube.com/watch?v=dTJBWMFRO6g ποια η γνωμη σας για τον σατανισμο;, γιατι οτιδηποτε ελληνικο μετεφρασθη σε σατανικο;; απο ποιους;;;

Κ.Δ είπε...

@Αγαπητέ φίλε ανώνυμε ή Μίλτο ή όπως αλλιώς

Ουδείς ψάχνει την χρυσή ερμηνεία και ουδείς την κατοχύρωση ευρεσιτεχνιών. Όσα λέμε έχουν ειπωθεί πολλάκις με διάφορους τρόπους και για αυτό και ψαχνόμαστε και στο terminology μεταξύ μας. Αν δεν είναι ο καθένας μας καταχρηστικός με τους όρους που χρησιμοποιεί και είναι ανοικτός να το δει και από την άλλη πλευρά τότε υπάρχουν και περιθώρια συνεννόησης και ίσως ενίοτε και συνειδητοποιήσεων. Βλέπεις εγώ μπορεί να την βλέπω ως regina astris και σε μία φλασιά με όλες τις εκφάνσεις της πάνω στον άξονα, κι εσύ να επιμένεις ότι επειδή την ανέφερα με το αλχημικό magna matter θα πρέπει να αναφέρομαι στο κέντρο του ωού. Όχι φίλε εγώ την βλέπω παντού ως μεγάλη μητέρα αν θες. Αυτό δεν είναι 2d. Αυτό είναι 0d. Σε αυτό που διαφέρουν οι θεάσεις μας είναι ότι εσύ πιθανότατα έχεις θεσπίσει όρια για χάριν των σχημάτων. Έχεις βάλει όριο το φως έχοντας το θέσει σα φωτονικό φράγμα. Έχεις βάλει όριο τον μοναχικό silent watcher για να ορίσεις χρόνους και αιώνες. Προσωπικά δεν θεωρώ το φωτόνιο μέτρο σύγκριση. Το Φάος το ορίζω με βάση κάθε φόρα το πιο λεπτοφυές σωματίδιο. Κατά συνέπεια βλέπω και φως μέσα στο σκότος. Βλέπω και τάξη μέσα στο χάος. Βλέπω τον μοναχικό silent watcher εντός ενός άλλου μεγαλύτερου τσοφλιού στο κέντρο πάλι του αυγού, μόλις να έχει συνειδητοποιήσει ότι βρίσκεται στην αγκαλιά της μεγάλης μητέρας και ότι όλη αυτή η μοναξιά είναι η ίδια του σολιψιστική πλάνη. Και φυσικά όλη αυτή η συνειδητοποίηση να ξεκινά και τα ανεβοκατεβάσματα διαρχικού κύκλου με την φαυλότητα της αυτοθέαση του συμπαντικού νου να προκαλεί διασχιστική πρισματικότητα του υποκειμένου. Ο καθρέφτης δλδ απαντά «είμαστε 2» and the show goes on. Μεταφέρω λοιπόν κάθε φορά τη ρήξη ακόμη νωρίτερα ανάλογα με το που φτάνει η φιλοσοφική διείσδυση. Το Φάος δεν έχει όριο το φωτονικό φράγμα. Υπάρχει εντροπία και αργότερα. Μη ψάχνεις για τα όρια του κοσμικού ωού. Όσο πιο μακριά και να πας, ως την άκρη του σύμπαντος να πας, θα ανακαλύπτεις πάλι πιο λεπτοφυής τάξη, αόρατη μέχρι τότε και θα μεταθέτεις και τα σύνορα του γνωστού σου κόσμου.
Κατά συνέπεια η σταύρωση μπορεί να ειδωθεί σε πολλά επίπεδα. Μπορεί να ειδωθεί ως η πτώση του Λόγου που γίνεται σάρκα. Αυτό που περιγράφει άλλωστε και ο πύργος της Βαβέλ ως γλωσσική πτώση ή γένεση των φύλλων και άρα σπάσιμο του ερμαφρόδιτου είναι ένα μόνον στιγμιότυπο μίας αεί διαδικασίας. Όλα όσα ανέφερα στο προηγούμενο σχόλιο είναι στιγμιότυπα. Σε ευρύτερο πλάνο το ον βρίσκεται στην διαχρονία σαν προμηθέας σταυρωμένος στο βράχο κι εμείς απλά ως μερικότητες είτε κατεβαίνουμε την σκάλα των γραμμάτων από το Α στο Ω είτε επιστρέφουμε στην κορφή του κώνου δλδ στην υπερβόρεια τράπεζα.
Όσον αφορά την προτροπή σου να μην μπλέκω τα σύμβολα και γνώσεις σε παραπέμπω σε όσα αναφέρω ακριβώς πιο πάνω. Είσαι κι εσύ που μπερδεύεσαι γιατί πας να νοηματοδοτήσεις όσα λέω με βάση τα δικά σου καταχωρημένα στεγανά. Άνοιξε το λίγο αυτό. Άσε που γνωρίζουμε και οι δυο πως για να φτιαχτεί το σωστό φαγητό θα ενώσεις πολλές συνταγές. Όταν λέγω λοιπόν επόπτης μη πας το ερμηνεύσεις όπως το έχει ίσως καταλάβει από αλλού. Προφανώς και δεν εννοώ αυτό το «αλλού» σου. Αλλιώς θα ήμουν εκείνος από τον οποίο το άκουσες.


[τέλος ά]

Κ.Δ είπε...

Όταν λέω πως έχω όλη την σειρά των καρτών μαζί με τις 10 σέφυρες σε μυητική κλίμακα ισχύει. To ντάατ που έλεγα παραπροχθές ανεβοκατεβαίνει.
Τώρα συγκεκριμένα για την 12η κάρτα που σχετίζεται με το κρέμασμα, σταύρωση, πες το όπως θες? Σχετίζεται ή δεν σχετίζεται με την αναίμακτη θυσία? Σχετίζεται ή δεν σχετίζεται με τον Ωρίωνα? Σχετίζεται ή δε σχετίζεται με τα ζώδια του σκορπιού και του κάβουρα? Το κέλυφος του κάβουρα ,σκορπιού και της χελώνας/χέλυς δεν ονομάζεται χέλειον ενώ χέλυς ονομάζεται η λύρα του Απόλλωνα.?
Σήκωσε ένα πολύ καλό η Φωτεινή τις προάλλες (γενικά το μπλοκ της νομιζώ είναι το καλύτερο που διαβάζω) :

http://enaasteri.blogspot.gr/2013/02/blog-post_14.html

Όσον αφορά τους επόπτες και το 3ο οφθαλμό που λες ότι μπερδεύω και τα τσάκρας μέσα. Ε, ναι πώς να το κάνουμε θα τα βάλω όλα μέσα. Έτσι μαγείρευα πάντα.
Εδώ τι βλέπεις πάνω από τον πύργο - πυραμίδα:

http://www.opednews.com/populum/uploaded/tower_thoth-331-20111206-104.jpg

Εδώ τι βλέπεις πάλι:

http://www.kimwatersart.net/images/tarot%20images/TheTower.1.gif

Είναι ή δεν είναι ο οφθαλμός το τρίτο μάτι ως ο φωτοφόρος της ενόρασης του μέλλοντος ή καταστροφικό μάτι του ώρου? Είναι ή δεν είναι ο οφθαλμός αυτός ο 8ος κρυφός επόπτης του στο άστρου του Κυνός?
Αυτά λέγω. Και επαναλαμβάνω ούτε δίπλωμα ευρεσιτεχνίας διεκδικώ ούτε τίποτε. Και μία ακόμη παρατήρηση σε κάτι που ειπώθηκε ότι πρέπει να λάμβάνουμε υπόψιν κάθε μικρό και μεγάλο σύστημα γνώση. ΔΙΑΦΩΝΩ. Αν είχαμε τα balls θα έπρεπε να σταματήσουμε να ασχολούμαστε με όλα τα συστήματα γνώσης – μνήμης (πρέπει να πάμε δλδ αδιάβαστοι ... χαχα) και να προσπαθήσουμε να το ΦΑΝΤΑΣΤΟΥΜΕ δλδ προβλέψουμε δλδ «δούμε» το πράγμα. Αυτό είναι το επόμενο στάδιο. Της ενόρασης. Όσο ασχολείσαι με συστήματα και σου ξου μου ξου μανταλάκια δεν σπάει η ελικοειδής διαδρομή του ουροβόρου όφι-λόγου και δεν μεταβάλλεται η διάνοια σε κυκλική ενόραση.

This u’ll like:
https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=8mEkIVfWqBY#!

Διάλλειμα για ψώνια και μαγείρεμα.

Ανώνυμος είπε...

ά,καί γιά μετρήστε τίς μορφές,πίσω από τήν αρχική κοπέλα μέ τό μήλο .
Πόσοι είναι καί πώς συνδέεται αυτό μέ τόν Πεπίτο στό βόρβορο πού ολοκληρώνει τήν τριάδα αυτών πού "αποτυγχάνουν".
Γιατί στό τέλος Εκείνος,τή στιγμή τής ανάληψης,διαλύει εκείνο τό παραταγμένο Σύνταγμα από απολιθωμένους/παγιωμένους μέ σαμσονάιτς?
Αν πάντως παρ'ελπίδα,κάποιος τό ξαναδεί μέ άλλο βλέμμα,τότε θά έχω μία μικρή ικανοποίηση πώς δέν έσπασα τή σιωπή μου εις μάτην.

Καί εάν έστω κάποιος συγκινηθεί έστω καί λίγο,τότε η χαρά του θά είναι καί δική μου χαρά καί η λύπη του επίσης.

Καί μήν ξεχνάτε,η χαρά είναι
Απλή
Αδολη
Αφοβη

καί εμπεριέχει πάντα καί βαθμό κατανόησης,ειδάλλως δέν είναι χαρά,είναι οργιαστική βαρβαρότης χουλιγκανικού τύπου.

Δέν μπορεί νά είναι τίποτε άλλο από αυτό πού είναι.



Αίξ είπε...

μπεεεεεε.
κιτς κιτς κιτς.
τσαπρρρρρρρρρ άαααϊτ.
μπεεεεεεεεεξ.
αμπέ αμπέ μπε ιιιιιμπέξ μπεεεεε.

ουόπα. τι στε σεις ρε... δε σας προλαβαίνουμη... ξήντα σχόλια;;; μάγκεζ θα του κάψετε λιέμε...

προυσοπικώς, δεν ημποράγω να παρακολουθήσω. θέλει λέει πρώτα να διαβάζεις τσβάιντε και ύστερις να αναλύσκεις ντγάιντε. και άμανεν φκιάνς μηλόπιτες για τον ντάντυ παρέα με την Αλίς και μήλα με σφραγίς ντε εις τη νιουστή, που να παρακολουθήξεις τα παραπάν... βάλε και του ότι γριά κατσίκω με βγήκε στα γεράματα να μελετήξω μαθηματικά, καταλαβαίνς... ζω ένα δράμα εν ολίγοις που το φχαριστιέμαι πατόκορφα.

Και είπεν ο Κουδούνης:
"Αν είχαμε τα balls θα έπρεπε να σταματήσουμε να ασχολούμαστε με όλα τα συστήματα γνώσης – μνήμης (πρέπει να πάμε δλδ αδιάβαστοι ... χαχα) και να προσπαθήσουμε να το ΦΑΝΤΑΣΤΟΥΜΕ δλδ προβλέψουμε δλδ «δούμε» το πράγμα. Αυτό είναι το επόμενο στάδιο. Της ενόρασης. Όσο ασχολείσαι με συστήματα και σου ξου μου ξου μανταλάκια δεν σπάει η ελικοειδής διαδρομή του ουροβόρου όφι-λόγου και δεν μεταβάλλεται η διάνοια σε κυκλική ενόραση."

γεια σου ρε κουδούν λέμε. θα σε βανα βίδεο χειροκρουτήγματος αλλά το χω βάλει πολλές φορές αλλού και είναι πλέον κιτς κιτς κιτς. το λιεπόν. ακολιουθεί μήνυμα από τουν ντάντυ:

Μάγκεζ, κάθε μορφή Γνώσης που συλλαμβάνετε νοητικά, στο επίπεδο που βρίσκεστε, θα πρέπει να γειώνεται. Αυτός είναι και ο σκοπός Της. Να κάνει 'ομαλότερο' το μπέκα, το βγέκα και το ενδιάμεσο της υλικής κατάστασης που διανύετε. Κατανοώ ότι τέτοιας φύσεως νοητικές μανούβρες, σας εξιτάρουν ιδιαιτέρως. Ομως. Δεν αρκεί μονάχα να ανεβάζετε την ενέργεια στα 'άνω' ώστε να κατανοείτε τη Γνώση. Θα πρέπει και να την κατεβάζετε στα 'κάτω'. Είσθε νους, είσθε ψυχή αλλά είσθε και σώμα. Έχετε και οργανικές-κοινωνικες αναγκες. Θα πρέπει να μάθετε να το κάνετε βάσει του Ρυθμού. Δλδ, η σύλληψη ενός συμβόλου θα πρέπει εν συνεχεία να γειώνεται, να βρίσκει καθρέφτισμα και χρησιμότητα με κάποιον τρόπο στην γήινη καθημερινότητα σας. Όταν συλλαμβάνετε πολλαπλά σύμβολα χωρίς να τα γειώνετε με Ρυθμό, επέρχεται μπούκωμα και η γείωση είναι δυσκολότερη. Κάποιος κάπου ανέφερε πρόβλημα στο 6ο του... υπερλειτουργικότητα γαρ.. σύμπτωμα μη γείωσης... τούτο δε, με γεωμετρική πρόοδο οδηγεί σε 'τοίχο' και δυσκολία παραπέρα εντρύφησης προς δική σας προστασία... γειώσθε και σώσθε λοιπόν βάσει του συμπαντικού νόμου του Ρυθμού. προτείνεται, μετά τη σύλληψη ενός συμβόλου, κάθισμα στη γη, όξω στας εξοχάς, με τα άνω+κάτω άκρα να πιάνουν χώμα... το λιγότερο για μια ώρα, αναλόγως και εξαρτάται και από τη δομή του καθενός. Αυτά για αρχή. Ο Όφις μαζί σας.

Ανώνυμος είπε...

οκ,βλέπω δέν πείθεσαι μέ τίποτε,καί δέν θά επιμείνω αυτήν τη φορά.

Κακώς,κάκιστα,αλλά τί άλλο νά κάνω.

Αν πάντως θελήσεις νά γίνεις λίγο πιό απλός,θά απαντήσεις σ'αυτά πού γράφω εγώ κι όχι κάποιος άλλος.

Εξάλλου ούτε ζήτησα νά μού απαντήσεις ούτε εσύ ούτε οποιοσδήποτε.

Εκκληση γιά περισσότερη παρατηρητικότητα έκανα.

Εγώ θά σού υποδείξω τί θά παρατηρήσεις εσύ?

Μπορείς νά παρατηρήσεις κάτι πού δέ βρίσκεται εκεί?

Κι όμως,οι περισσότεροι έτσι κάνουν
καί αυτό εγώ τό βρίσκω εκτός θέματος.

"τριβή μέ τό συγκεκριμένο",σού λέει κάτι ο όρος?

΄σκέψου πώς εγώ γιά νά σου απαντήσω,θά πρέπει νά διαβάσω 20 τόμους,καί δέν αντέχω μέ τίποτε

είμαι,και μάλλον θά παραμείνω άσχετος μέ τίς ζεφύρες κ.λ.π.

Μπορώ νά σού πώ όμως μετά βεβαιότητας πώς εδώ έχει πάγο,εκεί φωτιά,παραπέρα βλέπω τό τάδε,τό δείνα,καί αναρωτιέμαι δάτσ όλ.

μού αρέσει η απλότητα καί η σύνθεση
πού έχει η μουσική,όχι η συνθετότητα.

σύνελθε,εμπιστέψου αυτό πού σού λέει κάποιος εντελώς άδολα,εντελώς απλά.
τινάζεται στόν αέρα όλη η ουσία τής συζήτησης άν τό βλέπεις σάν ήρωας βιβλίου τού Φίλιπ Ντίκ.

Τό απλούστερο,είναι τό καλύτερο ...σού λέει άλλος, θά πεί άλλος και τέλος.
Δεν πά νά βάζει όσες τελείες καί παύλες καί αραιές παραγράφους.
Αυτά είναι γιά νά καθιστούν τό κείμενο καί τή διάθεση τού γράφοντα πιό ευανάγνωστη.
Εντελώς άλλος.
Μέ τήν εντελώς κοινή και πεζή έννοια.
Τόσο δύσκολο σού είναι?
Ειλικρινά ,ελπίζω νά τό δεχτείς καί νά μήν ξαναθέσεις τέτοιο θέμα.

Από μεριάς μου,αισθάνομαι ότι,ολοκλήρωσα τη συνεισφορά μου στή συζήτηση κι αποχωρώ καί λόγω κούρασης.

ΚΔ,καί πάλι σού εκφράζω τίς ευχαριστίες μου ,παρ'όλα όσα σού είπα,μήν τό παρεξηγείς.

Κ.Δ είπε...

What’ s the problem? Να πειστώ σε τι αγαπητέ? Δε σε πιάνω. Το ποιος γράφει τι σε αυτό το κομφούζιο ανωνύμων είναι λίγο μπερδευτικό.

Αν έβαζε ο καθένας και ένα ονοματάκι θα ήταν πιο εύκολο. Εγώ πιο πάνω, έβαλλα όλους τους ανώνυμους σε ένα τσουβάλι και προσπάθησα να συγκεράσω κάνα δυο σκέψεις μου. Αν ξαναδιαβάσεις τι γράφω θα αντιληφθείς πως δεν αποδίδω κάτι από ένα ανώνυμο σε κάποιον άλλο. Είναι τόσα πολλά τα σχόλια που δε θέλω και δε προλαβαίνω να απαντήσω σε όλα. Απλά κάνω κουβέντα. Τίποτε παραπάνω τπτ παρακάτω.

Δε ξέρω αν ο μίλτος είναι ο τρίμητσος ή αν ο ανώνυμος με τις βαθμολογίες για τα τρολλ είναι κάποιος άλλος. Μερικά trolls δε μπορώ καν να υποπτευθώ ποιοι είναι. Ειλικρινά, και δε με ενδιαφέρει στη τελική. Πιστεύω οποιονδήποτε που λέει ότι εκφράζεται άδολα. Πιστεύω ακόμη και αυτούς που λένε ότι εκφράζονται με δόλο γιατί έχω την εντύπωση πως μπορώ να μάθω πάλι κάτι. Δε κοιτάω να πείσω κανέναν. Κοιτάω να πάρω ότι μπορώ και να κερδίσω από μία ενδιαφέρουσα συζήτηση. Αν προσφέρω κιόλας ακόμη καλύτερα.

Αυτό όλο. Ας κρατήσεις ο καθένας ότι νομίζει. Προς θεού δε το παίζω ήρωας του Philip dick. Αφού λέω και ξαναλέω ότι δε διεκδικώ κάποιο αλάθητο. Προσπαθώ να ελαχιστοποιήσω όσο μπορώ τον εγωισμό μου. Αν απογοητεύτηκες είναι δικό σου προβηματάκι. Αν χάνεις τυχόν την ψυχραιμία σου είναι πάλι δικό σου προβληματάκι. Αν κάνεις εκκλήσεις είναι δικό σου προβληματάκι. Αν νομίζεις ότι πρέπει ντε και καλά να πείσεις πάλι δικό σου πρόβλημα είναι. Αν νομίζεις ότι μπορεί κανείς να ξεχωρίσεις ποιος λέει τι εδώ μέσα πάλι τα ίδια. Προσωπικά δε χαλιέμαι καθόλου. Χαβαλέ κάνω. Μόνο μη που πεις ότι τρολλάρεσαι από την φίλη μου την αίγα θα σκάσω στα γέλια.

Δεν έχω καμία πρόθεση απολύτως, εκτός από το να βελτιωθώ. Λέω απλά τις απόψεις μου. Εκφράζομαι. Κοινωνώ και αντίστοιχα προσπαθώ να λάβω ότι μοιράζονται όλοι οι φίλοι εδώ. Ούτε θέλω να κάνω τον έξυπνο, ούτε να πείσω ούτε να κάνω τον κάθε ανώνυμο ψυχανάλυση. Κουβέντα κάνω και τίποτε παραπάνω.

Και ρε φιλαράκι αν κουράστηκες, απλά ξεκουράσου … what’s the big deal αγαπητέ δε καταλαβαίνω. Και ούτε θα ξαναμπώ σε διαδικασία να σχολιάσω εκτός θέματος σχόλια. Τζάμπα κουραζόμαστε έτσι.

PS* Γεια σου αίγα μου καλή, από το κοντινό χωριό. Μου φαίνεται πρέπει να πάω προς την εξοχή σας εκεί. Δίκια έχεις. Φιλάκια καλό βράδυ.

Ανώνυμος είπε...

ΩΡΑΙΑ ΤΑ ΕΙΠΑΤΕ.
Κ ΤΩΡΑ ΤΕΝΤΩΣΤΕ ΤΑ ΑΥΤΙΑ ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΚΑΛΑ.
Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΕΛΕΦΑΝΤΑ: ΚΑΠΟΤΕ ΒΑΛΑΝΕ ΠΟΛΛΑ ΤΣΙΜΠΟΥΡΙΑ ΣΤΟΝ ΕΛΕΦΑΝΤΑ. Κ ΑΥΤΟΣ ΕΙΠΕ. "ΑΦΗΣΤΕ ΤΑ ΝΑ ΦΑΝΕ ΚΑΙ ΝΑ ΠΙΟΥΝΕ. ΘΑ ΤΑ ΤΑΙΣΩ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ Κ ΤΟΣΑ ΠΟΛΛΑ ΩΣΠΟΥ ΝΑ ΣΚΑΣΟΥΝΕ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ!"
ΑΝ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΘΑ ΒΓΕΙΤΕ ΖΩΝΤΑΝΟΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΟΥ ΟΝΟΜΑΖΕΤΕ "ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΓΗΣ" ΕΙΣΤΕ ΠΟΛΥ ΠΙΚΡΑ ΓΕΛΑΣΜΕΝΟΙ.
ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΕΙ ΠΟΤΕ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΕΝΟς ΚΟΛΟΣΣΙΑΙΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤO ΞΕΡΕΤΕ ΑΥΤΟ ΑΛΛΑ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ! ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΟΥ ΣΑΣ ΤΟ ΛΕΩ ΧΑΡΗ ΣΑΣ ΚΑΝΩ ΠΟΥ ΠΑΡΕΜΒΑΙΝΩ ΕΔΩ.
ΕΧΕΤΕ ΕΛΑΧΙΣΤΟ ΧΡΟΝΟ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΕΤΕ - ΜΕΤΑ ΘΑ ΡΙΞΟΥΝΕ ΚΑΙ ΤΑ ΠΥΡΗΝΙΚΑ ΕΔΩ ΜΕΣΑ! ΝΑΙ, ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΤΕΙ! ΔΙΟΤΙ ΓΙΑ "ΑΥΤΟΥΣ" ΕΙΣΤΕ ΑΠΛΩΣ ΚΑΤΑΔΙΚΟΙ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΕ ΠΑΡΑΠΑΝΩ!
ΑΥΤΑ ΤΑ ΟΛΙΓΑ. ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΒΓΑΛΕΤΕ ΑΚΡΗ ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΣΥΖΗΤΑΤΕ. ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΝΑ ΡΙΞΕΤΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΓΥΡΩ ΣΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙΤΕ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΤΟ ΟΤΙ ΟΛΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΕΥΟΥΝ ΜΕ ΑΥΞΟΝΤΑ ΒΑΘΜΟ ΔΙΑΡΚΩΣ ΓΥΡΩ ΣΑΣ! ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΠΟΛΥ ΖΩΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ. ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΕΙΣΤΕ ΑΠΛΑ ΜΕΣΑ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗΣ ΚΑΙ ΕΙΣΤΕ ΗΔΗ "ΕΤΟΙΜΟΘΑΝΑΤΟΙ".

THE KALKI AVATAR

Ζιζύ είπε...

Αχ αμάν χρυσή μου, τι νεύρα είναι αυτά καλέ... πόσο καιρό μανάρι μου αβατάριo συ έχεις να την εκουνήσεις τη μουσμουλιά? ε? μου φυγε η καούκα καλή μου με τα πυροβολάτα κεφαλαία! θα κάψω τη βάτα τσιρίζοντας σε λα μινόρε η πουτανέσκα! το καλσόν, το καλσόν μπιμπούνι μου συ γλυκό να προσέχεις μη φύγει κανάς πόντος και χουμε άλλα. άντε πάω τώρα να σκίσω τις ζαρτιέρες μου και έχω και βίζιτα μετά τραγονταβραντισμένη. See you, darlings! Smouats!

Ανώνυμος είπε...

ANTE ΠΕΘΑΝΕ ΛΟΙΠΟΝ!

Ανώνυμος είπε...

Οι ήρωες τού Φίλιπ Ντίκ πάντα μπλέκουν σέ ένα θανατηφόρο παιχνίδι
μνήμης,ταυτότητας καί σιμουλάκρα.Αυτό τό κόβω μαχαίρι,κόψτο κι εσύ κι όλα θά πάνε καλύτερα.
Επιμένω ότι οφείλεις νά καταλαβαίνεις από τά συμφραζόμενα ποιός γράφει τί,δέν είναι δά καί τόσο δύσκολο.
Απέδιδε τά τού Καίσαρος κ.λ.π.

Τό big deal είναι ότι δέν προχωράει ουσιαστική συζήτηση έτσι.

Είμαι αυστηρός,διότι δέν συνειδητοποιείς βασικά πράγματα.
Άλήθεια,κάνεις χαβαλέ?
Σοβαρολογείς.
Κάνε λοιπόν χαβαλέ,αλλά μήν ασχολείσαι τότε μέ δύσκολα θέματα.
Υποτιμάς τόν εαυτό σου μέ αυτά πού λές.

Ανάσα,καί πάμε.

Τής εργασίας επί τού αφηρημένου
τήν οποία ούτε γνωρίζω ούτε μπορώ νά μιλήσω επ'αυτής,
Προηγείται η εργασία επί τού συγκεκριμένου.

Αυτήν τουλάχιστον γνωρίζουν -ο καθένας στό βαθμό πού μπορεί-
όσοι ασχολούνται σοβαρά μέ τή συγγραφή,τίς ταινίες,τή μουσική,τή ζωγραφική,τίς επιστήμες,τόν αθλητισμό κ.ο.κ.
Γιά αυτό καταφέρνουν καί ότι καταφέρνουν(καλά ή λιγότερο,δέν έχει τόση σημασία,κατ'αρχήν),διότι

εργάζονται

επί τού συγκεκριμένου

γιά νά φτιάξεις-συνθέσεις οτιδήποτε,ακόμη καί ένα κειμενάκι,πρέπει
α.νά έχεις ξεπεράσει επιτυχώς τή φάση τήν παιδική τού καταστρέφειν(βλέπε τρόλλς κ.λ.π.)
β.νά μπορείς νά ανασαίνεις
γ.νά μπορείς νά αναλύσεις

επί τού συγκεκριμένου

επί τού δεδομένου

καί όχι μέ βάση
α.τίς φοβίες σου
β.τίς προκαταλήψεις σου
γ.τό τί έγραψε ο μέγας σατανολάτρης πρό τελευταίου κατακλυσμού
δ.τίς άνευ βιώματος μισοχωνεμένες καί διάσπαρτες γνώσεις σου

Εσύ αγαπητέ Δημήτρη,έχεις ξεπεράσει τό α,β,γ
Εκτίμησε τό γεγονός ότι άλλοι είναι βουτηγμένοι στό α.
Οπότε παράτα τό δ. καί πέρνα επιτέλους στήν εργασία επί τού συγκεκριμένου,πού προηγείται οποιασδήποτε απόπειρας σύνθεσης
καί ερμηνείας.
όποτε γουστάρεις,δικό σου θέμα είναι
δικά μου θέματα είναι άλλα από αυτά πού νομίζεις
Σού έδωσα όνομα,ακριβώς γιά νά μήν μπερδευτείς,τί πάς νά δικαιολογήσεις τά αδικαιολόγητα
(συνεχίζεται)

Ανώνυμος είπε...

Βεβαίως,δε χρειάζεται νά μού απαντήσεις μέ κατεβατό καί νά πιάσουμε τήν 100άρα
Αν ήθελα νά πείσω τόν οποινδήποτε,θά διατύπωνα θέσεις.
Αν πρόσεχες καλύτερα,η μόνη θέση πού διατύπωσα ήταν η ανάγκη γιά συγκεκριμένες παρατηρήσεις εντός θέματος.
Ολα τά άλλα τέθηκαν
α.υπό μορφήν ερωτήσεων γιά όσα δέν καταλαβαίνω
β.υπό μορφήν σημειολογικών παρατηρήσεων γιά τά υπόλοιπα

Θά σού δώσω μερικά παραδείγματα ακόμα εργασίας συγκεκριμένης

Βρίσκω καί ορίζω τόπους/χώρους/πολικότητες/
παράλληλες καί μή δράσεις

παρατηρώ
χαρακτηριστικά/χρώματα/μορφές/επαναλαμβανόμενα σύμβολα καί μοτίβα

μετράω
ζεύγη/τριάδες ,κ.λ.π.

κάνω ομαδοποιήσεις

θέτω ερωτήματα

κ.ο.κ.

καί βέβαια,κάθε τόσο επανέρχομαι,διότι στήν πορεία,σίγουρα θά έχω κάνει λάθη.
όλο τό "οικοδόμημα"μπορεί νά γκρεμιστεί,ξανά καί ξανά.

ποιός μίλησε γιά αλάνθαστο?

π.χ.
είπα πώς στό βίντεο,άλλοι έχουν eye of the tiger κι άλλοι γαλάζια.
Υπάρχει καί μιά τρίτη κατηγορία,πού έχει κάτι άλλο.
Αυτό,αρχικά μού διέφυγε.

Βρές το εσύ ,αντί νά μού απαντάς μέ
κατεβατά,καί νά είσαι σίγουρος ότι θά πανηγυρίσω

Αδύνατον νά παρατηρήσεις κάτι πού δέ βρίσκεται εκεί.

Τά μάτια είναι ο καθρέφτης τής ψυχής,σωστά?

Βεβαίως καί θά έχω κάνει λάθη καί στίς διατυπώσεις μου και στίς ομαδοποιήσεις καί στίς παρατηρήσεις.
γι αυτό είπα,κάντε κι εσείς τίς δικές σας,
χωρίς φοβικότητες καί τρομομπούρδες
καί χωρίς περιττές γνώσεις

στό βάθος τής διαδικασίας,υπάρχει μουσική
αλλιώς γιατί να επιμείνει κανείς?

Πόσες ζωές μπορεί νά ζήσει κανείς μέσα σέ ξερές γνώσεις?
Πόσες στήν αγνωσία τού οπαδού?
Πόσες στή σύγχυση?

όχι,δέν κάνουμε πλάκα όταν καλούμαστε νά επιλέξουμε.

Μίλτος.

Ανώνυμος είπε...

κι ένα τελευταίο.
όταν επιλέγεις ένα θέμα,καλό είναι
νά τό επιλέγεις από καρδιάς.
ακόμα κι άν δέ γνωρίζεις.
Τό σημείο μηδέν τής πίστης είναι αναντικατάστατο.Οπότε,επέλεξε.

Αυτά καί καλή συνέχεια σέ όλους.

Ζιζύ είπε...

αα! θα σε μαλώσω, αταχτούλικο! που μου σαι και μοβόρικο. αλλλά τι με θυμίζεις, τι με θυμίζεις να δεις... Α! ΤΟ ΒΡΗΚΑ! Αυτούς χρυσή μου, τους πώς τους λένε, τους νιουεϊτζάδες, με τα ροζ μποά από κοτίσια φτερά... ΦΤΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΚΑΙ ΠΟΥΠΟΥΛΑΑΑΑΑΑΑΑ! αυτούς που σε μιλάνε για αγκάπες (καλά συ εντάξ για ΧΑΡΑ μας μίλησες...) ντεμέκ και απλότητες, κρατώντας βίτσες ντασκαλίστικες κακιότητας και τρεμάμενου φόβου. Ξες μωρέ, αυτούς που ψάχνουν να "ρουφήξουν", αυτούς που μιλάνε για το τέλος του μεσσιανισμού αναπαράγωντάς τον ταυτοχρόνως σε νέα έκδοση με πιο ψαγμένο εξώφυλλο, αυτούς που διψάνε για επιβολή και καθοδήγηση, αυτούς που νομίζουν ότι "σε ξέρουν" και ότι κρατούν το μαγικό ραβδάκι και τους τρόπους να σε ...εχμ... ανυψώσουν από τον βούρκο που κυλιέσαι... εεεεε???? είπατε κάτι, μουσιού???? και αναρωτιέται, η σατανέσκα αλά πουτανέσκα Ζιζύ. Για ποιον λόγο άραγε???? Ποια η διαφορά σας από όλους αυτούς που με τις φοβίες, τις προκαταλήψεις και τις άνευ βιώματος μισοχωνεμένες καί διάσπαρτες γνώσεις???? μιας και το ίδιο συ μανάρι μου δηλώνεις πως τις εργασίες επί του ΑΦΗΡΗΜΕΝΟΥ δε γνωρίζεις???? Διότι δω μπιμπουνάκι μου καλό, για να φτάσεις σε ΕΝΝΟΗΣΗ χρειάζεται να δουλέψεις στα αφηρημένα πεδία... εκεί λάμβαναν και λαμβάνουν χώρα όοοοοολες οι μυήσεις και όοοοοολα τα αρχαία μυστήρια. Βλέπε πρασινομπουρμπουλιάρικη Ακτίς.

Και επειδής ειμί και αιώνες στο κουρμπέτι των Τεχνών, μπιιιιιιιιπ. Ρονγκ άνσερ, μάδα φάκα! Οι Τέχνες μάδα φάκα που αναφέρεις-συγγραφή, ζωγραφική και τα ρέστα, καμιά σχέση δεν έχουν με το συγκεκριμένο που προηγείται του αφηρημένου. Άκου και τη Ζιζύ που πηδάει κόσμο και κοσμάκη με ΑΦΗΡΗΜΕΝΕΣ ΤΕΧΝΕΣ, χρόοονια τώρα. Αυτοματισμός, μανάρι μου, αυτοματισμός. Κει να δεις απολαύσεις και συνδέσεις με τα αφηρημένα πεδία δια της κωνικής καπελούσκας. Αλλά ναι, ξέχασα. Συ είσαι του συγκεκριμένου. Φάε καλέ κάνα μήλο-Σόμα μπας και δεις τον Όφι αφηρημένο φαντάρο... καλά, δεν είναι και σίγουρο αλλά λέμε τώρα... υπόσχομαι να προσευχηθώ στουν ντάντυ, να κάμει ΜΠΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ σαν και θα του τρώγεις, μπας και ξεμπουκώσει η τρίτη η κοιλία της εγκεφάλας. Σμουάτς, αγριεμένο μου μπιμπούνι συ!


Αμπεεεεεεεεεεεεεε.

Κ.Δ είπε...

@Μίλτε

Τζάμπα χαλάς το zen σου και γράφεις κατεβατά με συστάσεις
Όταν ανάρτησα την προπροηγούμενη απάντηση μου είχα την αίσθηση πως μιλάω με τον ανώνυμο που έγραφε από την αρχή στα threads και απλά έδωσε όνομα. Την παρεμβατική δήλωση για μυθιστορήματα σου δεν την είχα προσέξει. Μου ξέφυγε, πώς να το κάνουμε. Αυτό είναι και τέρμα. Τι να δικαιολογήσω τα αδικαιολόγητα και κουραφέξαλα. Τις ερωτήσεις σου για σταυρώσεις, αιώνες, κλίσεις κλπ τις εξέλαβα ως λογική συνέχεια της κουβέντας που υπήρχε μέχρι τότε και απλά κατέθεσα σχόλια αναφερόμενος σε όσους παρακολουθούν το υλικό που κατατέθηκε ως τότε. Μου φάνηκε λογική συνέχεια πως το λένε. Είδα ένα Μίλτος στο τέλος και σκέφτηκα πως αυτός θέλει να μας διευκολύνει και βάζει όνομα. Άλλωστε κάθε λίγο και λιγάκι σκάει μύτη κι άλλος ανώνυμος λέει καλημέρα , τι ωραία μέρα είναι, τι ώρα είναι, και αρχίζει τις ερωτήσεις. Κάτι θέλει να πει ο κοσμικός κατεργάρης εδώ και δεν είμαι σίγουρος σε ποιον το λέει. Δε με νοιάζει να πανηγυρίσει κάποιος φίλε. Το’ χω δώσει πολλάκις το σκεπτικό μου, δε μπορώ να δικαιολογούμαι συνέχεια.

Αυτό είναι φίλε σορρυ. Δεν υπάρχει τίποτε άλλο. Αν νομίζεις ότι είμαι η αίγα και σε τρολλάρω δεν είμαι φίλε. Σόρρυ πάλι. Ξεπέρασέ το. Αν νομίζεις ότι επειδή λέω πως κάνω χαβαλέ, δεν είμαι σοβαρός κάνεις λάθος φίλε πάλι.

Δεν κάνω επιλογή αγαπητέ.
Επιλέγω κάθε στιγμή να ζω. Simple enough?

Άντε καλημέρα.

@Ζίζυ
Γούσταρα λογύδριον καλλιτέχνου

Αίξ είπε...

- Which follows which ?

- While witch follows witch, the artistic 'Phallus de tatus' becomes a common 'Phallus domesticus'.

Parmigianino (Francesco Mazzola, Il Parmigianino), 'A Witch Riding a Phallic Monster' vs 'Witch Riding a Phallus', c. 1530s.

Ανώνυμος είπε...

Καλές κι ευγενικές κυρίες...
Μέ παρουσίες σάν καί τίς δικές σας
καί ποιός δέ θα εγκατέλειπε τό συγκεκριμένο χάριν τού αφηρημένου.
Συγχωρήστε τον.

Ανώνυμος είπε...

μπππρρρρρ πρρρρρ

Αίξ Αίξ Αιξ

δη νάμπερ οφ δη μπηστ μα την μπίστη μ'

Ο πορνοτσομπάνης είμ πουτανέσκα μου και σε έχω ένα μύνημα. Σήμερις στο σκουληκόμηλο σας, θα σας στην βιδώσει ο βάζελος μπππππρρρρρ.

Εκεί εκεί στην βήτα εθνική σκουληκαρντέρα μ'΄με ζαρτιέρες και ζυζέλ.

Φυσική ξανθούλα μ' εσύ γιδούλα μ'.

Πορνοβοσκός

Αιξαποδώ είπε...

πουρνοβουσκό πουρνοβουσκό/
απιάκε ιλέμ ταρκίντια μου τα ντιό/
ΑΪ Ο ΑΪ Ο ΙΑ ΙΑ ΙΑ ΟΟΟΟΟΟ/

και πούστρεεεεεε ατσουμπάν...
άμα μπέκας εις την σκουλιηκότρυψ, Έξουντος ντεν παίζ. Κει να διεις γλένδια στα χάητα της μπλάκης κώλης...

αναμένου αναμένου/
με τουν ντάντυ ξαναμμένου/

Ανώνυμος είπε...

(εκ τού προ-προηγούμενου)
οπότε προτείνω
συγκεκριμένο-αφηρημένο,συμμαχία
μετά βέβαια από τό απαραίτητο φανταρικό στή μιά ή στήν άλλη όχθη,
ή καί στίς δύο.

Ζιζύ είπε...

Αχουτόοοοοο μουυυυυυ!
Να το ιδιώ να επιστρέφ μετανιωμένο και κλα(σ)μένο, στα τέσσερα γονατισμένο και χειροπόδαρα δεμένοοοο.

Μάγκεζ, εις την αφηρημένη σκέψη και μόνο του παραπάν, μ' έχει κάμει κατακόρυφο λιέμε το ζερβόμ ταρκίντι από την συγκίνηση!

ΜΠΙΜΠΟΥΝΙΙΙΙΙΙ! ΠΟΥ ΣΑΙ ΜΠΙΜΠΟΥΝΙΙΙΙΙΙ! Μάι φρεντζ κώλο μι Ζιζύ. Γιου κεν κώλο μι Μπάμπηζ.

Ανώνυμος είπε...

τώρα μιλάς όμορφα...ρεί δε μελισσάν πέδην...
Μείναμε έκθαμβοι από τόν ψυχικό σου κόσμο ,άν και μάς αφήνουν αδιάφορους τά σωματικά σου κάλλοι.

Ζιζύ είπε...

μμμμμ...
μπράβο ταγόριμ.

So.
Are you ready to make a Non – Euclidean Flight from a parametric surface to a Dupin cyclide surface???? ahhhhh????

Προσδεθείτε στα κέρατα του ντάντυ και ετοιμαστείτε για ουάν γουέι τριπ τουυυυυυυυ.... δι λαντ οφ Νόουγουέρρρ.

Ανώνυμος είπε...

μπά,άστο γιά σήμερα
έχω κλείσει μέ τή Ζυλύ γιά τηλεορασούλα ντελίβερι καί μαξιλαροπόλεμο.
Σού είπα,είμαι φλάτ πεζό τυπάκι
πάντως,μή νομίζεις,thanks.

Ζιζύ είπε...

απαππαπαππαπααααα!!!
σιγά βρε χρυσή μου, μη με τα λέγεις έτσ απότομα αυτά τα ξενερουά, θα με ξεκωλίσει η βλεφαρίς η ψόφτικη λέμε.

και φλαταριά και κιτσαριά/
πού σαι μανούλαμ φρακταλιά/

τηλιορασούλα???
ω μον ντιού.

ντηλίβερι?????
ω μον ντιου ξανά μανά.

μαξιλαροπόλεμο???????
δεν αντέχω άλλη κιτσαρία μάναμ! θα θα θα θα ΤΣΙΡΙΞΩ η κατσίνγκω!

βρε μανάριμ... συ λέμε θε Πούτζα τελετουργικόν ξεγυρισμένου τύπου για να στρώσεις.

καλά εντάξ...για τηλιόραση και ντηλίβερι, δεν θα είπω τίποτις... αλλά βρε καλή μου... μαξιλαροπόλεμο???? άκου να μαθαίνεις τώρα: η καλύτερη μορφή πολέμου δίδεται μέσω της ξιφασκίας. τώρα, το τί θα ξιφασκεί με τί, το αφήνω απάν εις την αφηρημένη σκέψης... να προπονείσαι κιόλα σε αυτήν...

πι ες: βρε μπιμπούνι... είναι όνομα αυτό για παλάμη???? ακούς εκεί...Ζυλύ! έλα. σε θέλω πιο αφηρημενοευφάνταστο. πώς να το πω, πιο πασσιονέ βρε πηδάκιμ! μπορείς και καλύτερα λέμε.

Ανώνυμος είπε...

άστο λέμε
άν δέ γινόσουν τόσο κακίστρο στό έβγα,θά ήταν καλύτερα
φιλιά

Ανώνυμος είπε...

Καλημέρα και καλή εβδομάδα

Ααα...αυτό και αν είναι έκπληξη. Τι χαμός διημέρου ήταν αυτός ?

Οταν σε ρώτησα στον χώρο σου τι βλέπεις, μου είπες θέλω μεγαλύτερη αρένα.

Πάλι ελκυστής έγινες και αυτή την φορά ζώων και ανθρώπων. Αυτή την φορά όμως ήσουν υπέρ του δέοντος εμμονικός, προκαλώντας και το αίσθημα των σχολιαστών τσουβαλιάζοντάς τους επειδή έτσι σου υπαγόρευσε το θυμικό σου ή το ένστικτο κλουζώ ινσάϊντ. Αυτό δεν είναι καλό σημάδι, οφείλεις να ξεκολλήσεις.

Καταλαβαίνεις πάντως νομίζω το ματαιόδοξο της μετάδοσης, όπως και την διαχείρισης μιάς πληροφορίας σε ένα κόσμο φροϋδικών ιδεοληψιών και γιδιών.

Κατά τα άλλα, με χαροποιεί η παρουσία λογικών σχολιαστών μέσα στον ορυμαγδό βελασμάτων.

Μπομπ Σφουγγαράκης

Ανώνυμος είπε...

Χαχαχα το τσουβάλιασμα έφταιγε τώρα. Βρήκε πάλι την μονόπλευρη λογική εξήγηση των πάντων ο επαγγελματίας πουαρώ.

Μην προκρίνεις εκ των εμφάσεων αν δε ξέρεις ούτε τα basic data, γιατί στη ανώτερη διάκριση από ότι φαίνεται μαζί μου τουλάχιστον γίνεσαι σκράπας και εξαπανέκαθεν μπερδεύεσαι κι εσύ σε δικούς σου κόσμους ιδεοληψίας. Και σε αυτό σου κουνάει ξανά το δαχτυλάκι ο μικρός πάνας παιχνδίζοντας.

Δεν λειτουργούν οι ελκυστές κατ' αποκλειστικότητα μοντιέ μην γίνεσαι αφοριστικός. Εδώ το μάθημα ήταν για για τον bob. Και στο λέω ρητά γιατί δε λες να το εμπεδώσεις.

Ποια η διαφορά πνεύματος και θηρίου και ποιος σε έθεσε μέτρο σύγκρισης? Αυτό κι αν είναι θηριωδία. Μην αποδίδεις προθέσεις αγνόοντας βασικά στοχεία you my dear. Γίνεσαι αντιδεοντολογικός πέραν του δέοντος. Τα πράγματα θα τα έκανε πιο απλά o φίλος κλωνανώνυμον που είπε και ο άλλος, απλά αν ρωτούσε. Αλλά αυτά είναι από τις άλλες εμμονές του. Τον παίξαν οι συγχρονικότητες και ταράζεται και εύκολα.

Εκείνο είναι 10πλάσιο γήπεδο και έχει και αναμετάδοση σε 160 χώρες, my dear για σκέψου και αυτό το data και θέσε το στο καζάνι της ανάλυσης. Μόνο μην την κάψεις τη σούπα. Τα άλλα για τα θυμικά και τα ένστικτα, ασχολίαστα. Οφείλω να σου δηλώσω την βαθειά απογοήτευση μου. Φιλικά.

Ναι καλημέρα και καλή βδομάδα.

Αιξαποδώ είπε...

βρε καλώς τα σπογκόμορφα ανωνύμια!
ό,τι πρέπει για πρωινό σκούπισμα της Αιγοκωλίξ.

ΠΟΥΡΝΟΒΟΥΣΚΕΕΕΕΕΕΕΕ!
ΠΟΥ ΣΑΙ ΠΟΥΡΝΟΒΟΥΣΚΕΕΕΕΕΕΕ!

Και στο πα... Έξουντος ντεν παιζ, μάδα φάκα! Στο 89' λιέμε! Να στάζ η βαζελίνη στα βρακιάς από τη σκουληκαντέρα που σε χώθηκε! Και δεν ειμί και ξανθούλα να φανδασθείς... δικέφαλη κόρμπα(=μέλανα αίγα) με λευκά κέρατα ειμί... μουεχεχεχχεχεχε.

Ανώνυμος είπε...

"από ότι φαίνεται μαζί μου τουλάχιστον γίνεσαι σκράπας"

Οτι πεις εσύ καλαμάρη.

"Και δεν ειμί και ξανθούλα να φανδασθείς... δικέφαλη κόρμπα(=μέλανα αίγα) με λευκά κέρατα ειμί"

Μιά ορίτζιναλ δικέφαλη κόρμπα δεν χαίρεται για τις επιτυχίες του σκώληκος.


BOB SQUAREPANTS

Ανώνυμος είπε...

Ρωτώ αυτόν/αυτήν που μπορεί να δώσει απαντήσεις.

Ας τις δώσει εφόσον τις κατέχει.

Κλωνανώνυμος

Ανώνυμος είπε...

Αυτά όποιος μπερδεύεται αγαπητέ τα πιάνει και τα λύνει in private,πολύ απλά, σύντομα κι ωραία. Μια γραμμή διευκρίνηση είναι.

Από τηνμ μεριά μου δε νιώθω ότι χρειάζεται να απολογηθώ για τπτ. Εν καιρώ μπορεί και να καταλάβεις. Τα άλλα όλα είναι δικά σου μπομπομαστορέματα.

Ανώνυμος είπε...

Ως κλωνανώνυμος δεν είμαι μπερδεμένος για να λύσω κάτι in private.

Εσύ που έχεις τις απαντήσεις, δώστες στον λαό.

Κύριος Καβούρης ο κλωνανώνυμος

Ανώνυμος είπε...

Αίγα, καραξανθή είσαι και ας τα βάφεις.

Εχεις το θράσος να μας λες κατάμουτρα σε αυτό εδώ το μέρος ότι κάνεις παρέα με υψηλόβαθμους μασόνους; Εδώ τις ποδίτσες τις δίνουμε στον καπετάν Μάρκο για κολατσό. Μάθε την σιωπή σιωπόντας και όχι από μασονίες.

Γεμίσαμε τέκτονες και υψηλά μυημένους και δασκάλους. Ντροπή στο πέλαγος μποτίλια που αφήνεις αυτή την κατάσταση να εκτραχύνεται μέρα με την μέρα.Να μπει τάξη τώρα και να μπαναριστούν οι μασόνοι και οι κατσίκες τους, ειδάλλως το μπλογκ θα είναι άλλη μια παγίδα των στοών.

Μπομπ ο μάστορας

Ανώνυμος είπε...

"Όταν λέω πως έχω όλη την σειρά των καρτών μαζί με τις 10 σέφυρες σε μυητική κλίμακα ισχύει. To ντάατ που έλεγα παραπροχθές ανεβοκατεβαίνει. "

Τι λές βρε γίδ, βρε αγράμματ, άγαρμπε. Στη ντεμέκ φαντασίας έχεις την χούφτας βρε απελέκητο ζουλάπ. Αυτή ανεβοκατεβέν χωρίς σταμάτημ' και κουράζεσι συνέχεια. Δεν βλέπς ότι με τσι μαλακίες σου η γκεφάλασ είναι στα τάρταρ τσις σκορπιού; Σέφαγαν τις καρμπονάρς

Ανώνυμος είπε...

Καλημέρα παιδιά, κι ας είναι μία γκρίζα μέρα.

Επειδή προσπαθώ να σας παρακολουθήσω , άνω φίλε , οφείλω να σας πώ πως κάποιοι κάποτε κάναν παρέα και με πουτανέσκες, αν σας λέει κάτι αυτό. Και να σας υπενθυμίσω επίσης πως πεπλανημένοι υπάρχουν και εκτός στοών. Ελπίζω σε πιο νηφάλια αντιμετώπιση από μέρους σας.

Αίξ είπε...

Ναι μάστορα. Έχω κάμει και παρέα με υψηλόβαθμους μασόνους ένα φεγγάρι, που όχι μόνο δάσκαλοι αρνούνταν να δηλώσουν, που όχι μόνο είχαν χτυπήσει 'τατού' στα κύτταρα τους το INRI δια πυρός και σιδήρου μέσα από 25χρονη πορεία μέσα σε χώρους που πολύ δύσκολα είσαι σε θέση να νοήσεις με τη φλαταριά που ολοφάνερα σε δέρνει, αλλά που πραγματικά η ταπεινότητα τους θα μπορούσε να δείξει πολλά σε διάφορους που την έχουν δει ιντερνετικοί 'μύστες', που μάλλον κύστες είναι...

Το κατάλαβες κλωνομαστοράκι???
Τι έγινε... χέστηκες που δεν είσαι σε θέση να ελέγχεις τη συζήτηση και ζητάς από τον μποτίλια να μας μπανάρει λες και είναι δικό σου τσιφλίκι???? Θες πολύυυυυ δουλειά μανννν, λέμε... και στο πα... τσίμπα κανά κόκκινο μηλαράκι μπας και σε κάμει η Εύα τη χάρη...

Αίξ είπε...

Ακολιουθεί μήνυμα από τουν ντάντυ:

Ο Φύλακας, ο Παρατηρητής του Πύργου, είναι μια αρχετυπική μορφή που χρησιμοποιείται μερικές φορές από τα εσωτερικά πεδία, για να βοηθήσει την ψυχή να συνειδητοποιήσει το αληθινό πεπρωμένο της. Αντιπροσωπεύει το αιώνιο άφθαρτο μέρος του καθένα σας, συνδέοντας τον Ανώτερο Εαυτό με τον Θεϊκό Σπινθήρα. Αναγνωρίζει μόνο την Πραγματικότητα και επομένως οι πράξεις του είναι επικεντρωμένες στην καταστροφή όλων όσων παρεμποδίζουν τη συνειδητοποίηση του πεπρωμένου της ψυχής. Το εγκόσμιο μέρος του καθένα τελικά καταστρέφεται, επειδή δεν αναγνωρίζεται από τον Φύλακα. Αυτός είναι μια μορφή της Αιωνιότητας, ακίνητος, απαράλλαχτος και ανήκει στο Παρελθόν, Παρόν και Μέλλον, μετατρέποντάς τα σε ένα. Είναι μια μορφή του Ντάατ, που σχετίζεται με τον Αφηρημένο Νου και τα Αιτιατά Πεδία.

Ο Μεγάλος Θεός ΠΑΝΑΣ, στην τελική του κατανόηση, είναι μια μορφή του Χόχμα στο Ηλιακό Λογοϊκό Σύστημα. Είναι ένα σύμβολο που σχετίζεται με το σύμβολο του "Φιδιού που κρατάει στο στόμα την ουρά του". Στον Μεγάλο Θεό Πάνα βρίσκεται η κατανόηση τόσο της αρχής όσο και του τέλους της δύναμης του έρωτα. Αναπαριστά την άνοδο της Κουνταλίνι, καθώς και εκείνη τη δύναμη που χρησιμοποιείται στην υψηλότερη μαγεία της Σοφίας.

Το ρητό "όλοι οι Θεοί είναι Ένας Θεός και όλες οι Θεές είναι μία Θεά και μόνο Ένας Μυητής υπάρχει", θα πρέπει να το επεξεργάζεστε συνεχώς. Ο "Ένας Μυητής" είναι η αυξανόμενη συνειδητοποίηση που επέρχεται σαν αποτέλεσμα της αυξανόμενης ολοκλήρωσης του Ανώτερου Εαυτού και της Προσωπικότητας που οδηγεί στο "άδειο δωμάτιο", στο Ντάατ.

Ο Όφις μετά σας.
Μπεεεεεεεεεεεεεεεεε.

PANDAROS είπε...

καλησπερα

Μια θερμη παρακληση στον ανωμυμο στην γιδα στην ζιζι στον Αιξαποδώ και σε οσους αλλους κανουν λογοπαιγνια [εχω χασει τον λογαριασμο για το ποσοι ειναι απο δαυτους ...]

Ρε 'σεις αφου το μυαλουδακι σας κοβει, ωραια τα λετε εχετε πλακα ,αλλα γιατι το ξεφτυλιζεται και εκτιθεστε? 100 ποσταρισματα εχει η σελιδα και τα 90 ειναι δικα σας!!!!!!χχαχαχχαχα
Καλα τα λετε ,δεν λεω ,γελαω μαζι σας. αλλα το θεμα που εθεσε ο Κ,Δ ειναι αλλο ,,γιατι αρχιζετε τις ασχετες παπαρολογιες ενω μπορειτε να βοηθησετε και να ανεβασετε στην συζητηση ?

Τα εχετε κανει τσουβαλι και να ειστε σιγουροι οτι ουτε και εγω που ειμαι φαν σας δεν διαβασα τα τοσα μηνυματα που εχετε στειλει,,αμα τα μπαχαλοποιεις ολα δεν μπορεις ουτε και εσυ που τα γραφεις να βγαλεις ακρη !! Απο τα μπε και τα κατσικια που ουρλιαζουν που μας στειλε η ζιζετα πας καπακι στους μασοναρους στους οφιδες και στους Πανες!!

Τι σχεση εχουν ολα αυτα με το βιντεακι του Κ,Δ?χαχχαχαχα τι πινετε ρε και δεν μας δινεται...[πρεπει να ειναι πολυ δυνατο πραμμα δεν εξηγειται αλλιως]

Παντως κριμα αδελφια, γιατι περα απο τις παπαρολογιες σας , λετε και σωστα πραμματα αλλα ετσι οπως τα εχετε κανει μπαχαλο με 1000 μηνυματα που στελνει ο καθενας και μπλεκοντας την βουρτσα με την ,,βουρτσα,
δεν μπορουμε να σας διαβασουμε και να σας κατανοησουμε...

Ανώνυμος είπε...

Which brings us at last to the moment of truth, wherein the fundamental flaw is ultimately expressed, and the anomaly revealed as both beginning, and end. There are two clips. One before and one after.

And ms GOAT must ansewer to the fundemental question. What she can see (not zizi) to the clip below:


http://www.youtube.com/watch?v=ec5QQ9486jo


and here as well:

http://www.youtube.com/watch?v=8koYEYwpQnE

Αρχιτέκτων κατωαϊκουίτης

Ανώνυμος είπε...

Σε περίπτωση δε μη απαντήσεως αυτή θα ληφθεί ως λάθος απάντηση...οπότε και η κυρία αίγα θα λάβει τα δέοντα από κάποια όντα του οικοσυστήματος του πλανητικού μποστελ που έχω επιφορτήσει ειδικά για αυτό το σκοπό.

Σε περίπτωση σωστής απαντήσεως, υπόσχομαι έξοδο από το room with a view και περίπατο εις το μάτριξ για κουβεντούλα.

Αρχιτέκτων κατωαϊκουίτης

TAOG είπε...

AND THE OSCAR GOES TOOOOOOOOOOOOOOOO...

"Ils micaolz olprt od ialprt bliors ds odo busdir oiad ovoars caosgo casarmg

eran laiad brints cafafam ds i vmd aqlo adohi moz od ma-of-fas bolp como

bliort pambt zacar od zamran odo cicle qaa zorge lap zirdo noco mad hoath

iaida"



PS: heh! you have no power on me, little tiny winny fly... even in the tinest thought of me, you would be holocoasted at once from the Hyacinthius smallest burning flames of my Cyclidean Schild.

Ανώνυμος είπε...

Σιωπή,σιωπή
πόσες διαστρεβλώσεις στό όνομά σου.

Ιερή σιωπή.
πώς θά μπορούσε νά υπακούσει ποτέ στίς προστακτικές τού φόβου,τού θυμού,τής επιθυμίας

Ι Χ Ν

Ανώνυμος είπε...

Η πίστη όταν οδηγεί στον φανατισμό, στην σολιψιστική ιδεοοληψία και στο βέλασμα τη μίας και μόνης κατα φαντασίας αλήθειας υπάρχει ενδεχόμενο και να σε τυφλώσει. Τα κυρήγματα είναι πάντα πιο εύκολα. Στην πράξη οι διακρίσεις δείχνουν λάθη και ξανά λάθη.

Ανώνυμος είπε...

Μετά τον μη σχολιασμό από εσένα αίγα, εκλαμβάνω το προφανές. Την αδυναμία όρασης.

Ως εκ τούτου τα τετριμμένης θεοσοφιστικής ορολογίας που μυρίζει 80τίλα και εντελώς λανθασμένα είτε σου τα είπε ο ινστρούχτωρ, είτε η κουτρούχτωρ είναι ως ο κώνωψ ανώφελα.

Οπως καταλαβαίνεις δεν μπορώ να σε πάρω στα σοβαρά.

Κατωαϊκουίτης

Ανώνυμος είπε...

Πολύ σωστά.
Τώρα,άν τό σχόλίο σου αναφέρεται σέ κάποιον συγκεκριμένα,δέν τό γνωρίζω.
ωστόσο,οφείλω μιάν επεξήγηση πρός ευγενείς καί καλοπροάιρετους αναγνώστες.
άλλο νά γράψεις ΙΧΝ
εντελώς άλλο Ι.Χ.Ν.
κι ακόμα παραάλλο νά γράψεις ολογράφως αυτό πού λανθασμένα κάποιοι ερμηνεύουν ως ΙΧΝ

Σέ κάθε περίπτωση ο καθένας κάνει τά λάθη πού μπορεί.

τό τετράστιχο αυτό ήρθε όχι γιά νά επιτεθεί ούτε γιά νά φανατίσει κάποιους

ήρθε γιά νά εκφράσει μιαν ανάγκη γιά καθαρότητα
μετά από όσα ακούστηκαν

τό ακριβώς αντίθετο τού φανατισμού δηλαδή

κατά τα άλλα ναί όντως

Ανώνυμος είπε...

αυτό πάει στόν προπροηγούμενο σχολιαστή,εννοείται

Gerald Mizrahi είπε...

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΟΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΑΔΕΛΦΙΑΣ ILLUMINATI.

Πιστεύω ότι όλοι έχουμε ένα όνειρο, ένα όνειρο να γίνουμε κάτι μεγάλο στη ζωή, έτσι πολλοί άνθρωποι πεθαίνουν σήμερα χωρίς να πραγματοποιήσουν τα όνειρά τους. Μερικοί από εμάς είναι προορισμένοι να γίνουν πρόεδροι των διαφόρων χωρών μας ή να γίνουν. ένας από τους μεγαλύτερους μουσικούς, ποδοσφαιριστές, πολιτικούς, επιχειρηματίες, κωμικούς του κόσμου ή βοηθός άλλων ανθρώπων που έχουν ανάγκη Σημείωση · τα νεοσύλλεκτα μέλη δικαιούνται μεγάλα οφέλη και ανταμοιβές, Δεν υπάρχει ανθρώπινη θυσία. Αν ενδιαφέρεστε πραγματικά για συμμετοχή στα illuminati επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα για περισσότερες πληροφορίες
WhatsApp: +1 (234) 248-7286 ++1(773)798-0522
Email: illuminatikingdomempire@gmail.com

(/) είπε...

Χαχαχα
:-)
Τώρα κατάλαβα,,,
Είσαι Διάνοια φιλτατε Διονύση!!!
Ε Η
Ο D
Ε L
Ε L
Ο
Κ
///
"Υπάρχουν περιπτώσεις, όπου ο τράγος ως σύμβολο, ακόμη και όταν αυτό είναι ρυπαρό, δύναται να επενεργεί κάθαρση. Κλασσική περίπτωση αποτελεί ο αποδιοπομπιαίος τράγος των Εβραίων. Αυτοί σε τακτά διαστήματα επέλεγαν ένα τράγο, όπου με κάποια τελετουργικά τού φόρτωναν τις αμαρτίες τους και στην συνέχεια των εξεδίωκαν φίρδην μίγδην. "
Ως αποδιοπομπαίο τράγο όρισαν τόν Αζαζελ,,,
Επίσης οι Εβραίοι ακουμπώντας το χέρι τούς επάνω στο μέτωπο του αρνιού προς θυσία μετέφεραν τίς αμαρτίες τούς,,,