20 Φεβρουαρίου, 2013

Φόρος τιμής

Τώρα φιλαράκι δε θα χρειαστεί να προσπαθήσεις ξανά.
Τώρα ο δρόμος ζυγώνει στην τελική του ευθεία.
Τώρα η σιωπή θα είναι πιο εκκωφαντική.
Τώρα τα πρόσωπα θα είναι πιο φωτεινά.

Για όλους εμάς που συνεχίζουμε να κηνυγάμε εκείνη. 
 
Αγαπητοί σύντροφοι, ευτυχώς ηττηθήκαμεν.

53 σχόλια:

Κ.Δ είπε...

Όπου πρόσωπα,
εμφάσεις του πρισματικού υποκειμένου.

Όπου εκείνη,
η ωραία δέσποινα των λογισμών μας.

Theophanes Raptis είπε...

http://krwjones.com/wordpress/2013/02/10/multi-verse-dreaming-and-the-fredkin-zuse-ambush/

Κ.Δ είπε...

Ο παυλάκης την ιστορία με το ημι-κοινό όνειρο την είχε δει κάπως έτσι:

«όταν ένα έργο τελειώνει και φεύγει από τον δημιουργό του, αποκτά δική του υπόσταση, δική του ζωή, έχει δικιά του αυτονομία και συνεπώς δεν μπορεί σε καμία περίπτωση να συνδεθεί με τον καλλιτέχνη, μπορεί κανείς να το εκλάβει όπως θέλει, να πάρει τον δικό του δρόμο τον οποίο δεν τον ελέγχει ο καλλιτέχνης»

Ανώνυμος είπε...

http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/d/d9/Spiegel-der-vernunft-mirror-of-understanding-1488.jpg


πρόσεξε την δράκαινα...όμως άμα θες να είσαι πηδηχτούλης βάτραχος

http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/b/bd/Ripley_Scroll.JPG

Ανώνυμος είπε...

Omogeni is my Father,
And Magnesia is my Mother:
And Azot truly is my Sister:
And Kibrick forsooth is my Brother:
The Serpent of Arabia is my name,
The which is leader of all this game:

Theophanes Raptis είπε...

Η παρακμή της Δύσης: "Trolls are winning..."

http://phys.org/news/2013-02-trolls-rude-blog-comments-dim.html?goback=%2Egde_3091009_member_216055539

Θεάρα είπε...

Μου αρέσει η αυτογνωσία σου, Θεοφάνη. Όπως επίσης και η δηλωμένη ανάγκη σου για "νίκη", που ευστόχως χαρακτηρίζεις παρακμιακή. Well done!

PANDAROS είπε...

καλησπερα

χωρις να ειμαι και ιδιαιτερα γνωστης των καρτων ταρω [δηλαδη τιποτα δεν ξερω,,χαχαχχα]εκατσα εχτες και εριξα μια ματια για να δω τι παιζει με αυτες,
καταρχην οι καρτες αυτες ηταν σε χρηση ως παιχνιδι ηδη απο τον μεσαιωνα και στις αρχες της αναγεννησης. Η καρτουλα με τον ανοητο που μας ποσταρε ο φιλος Κ,Δ
φιλοτεχνηθηκε το 1909 απο την ζωγραφο Pamela Colman Smith.

Για να δουμε ποια ειναι αυτη η κυρια...λοιπον η κυρια ηταν μοναχοπαιδι μεγαλοεργολαβου που συνεργαζονταν την Εταιρεία Δυτικών Ινδιών, οποτε η κυρια ειχε πολυ χαρτι και φυσικα προσβαση στους καλλιτεχνικους κυκλους . Ετσι σπουδασε ζωφραφικη εχοντας σαν δασκαλο τον καλυτερο τον Arthur Wesley Dow ,αργοτερα συνεργαστηκε σαν σκηνογραφος στο θεατρο με διαβοητους σατανιστες[αλλοι θα τους πουν μυστες αλλα ειπαμε εγω ειμαι πεζος τυπος] οπως η μεγαλυτερη ηθοποιος της εποχης εκεινης Ellen Terry η οποιοα και την ουσιαστηκα την υιοθετησε μετα τον θανατο του πατερα της, επισης ειχε σχεδον ''πατρικες σχεσεις'' με τον Bram Stoker τον συγγραφεα του Δρακουλα που τον ελεγε ΄΄θειο μπραμ'''!!!
και απο εδω αρχιζουν τα ωραια,,,

ο ΄΄θειουλης της γνωστος μασονος, και αδελφαρα ηταν κολλητος , με τον Oscar Wilde.... αυτος την εφερε σε επαφη με τον αλλον αρχισατανισταρο ''εμ. συγγνωμη μυημενο''William Butler Yeats ετσι το Το 1901, έγινε μέλος στο Το Ερμητικό Τάγμα της Χρυσής Αυγής,.ο William Butler Yeats και Arthur Edward Waite ήταν επίσης μέλη, μαζί με τον Aleister Crowley..[ολα τα καλοπαιδια..]
η συγκεκριμενη καρτα που φιλοτεχνησε η κυρια ηταν κατοπιν οδηγιων του Waite,,

και ερωτω.. κατα ποσον αυτο το συστημα με τις καρτες ταρω εχει σκοπο να προσφερει εστω κατι στον ανθρωπο?
Αφου αυτοι το εφτιαξαν για τους δικους τους σκοπους.ο ,,,Σιγα τωρα ο Crowley να ηθελε να μεταδωσει γνωσεις για να ωφεληθει ο ανθρωπος μεσω αυτων των καρτων.χαχαχαχχα

Και μην μου πειτε οτι αυτες οι καρτες ηταν απο παλια?...

εδω σας παραθετω μια καρτα με τον ανοητο του 1500 μ,χ και πειτε αν βρειτε εστω και μια ομοιοτητα..
παρακαλω τους ανωνυμους και τον ΚΔ να μου απαντησουν πανω σε αυτο.

http://en.wikipedia.org/wiki/File:Visconti-fool.jpg

ο ενας ειναι μπατηρης ,πειναλεος και ξυπολυτος με ενα ροπαλο να με το συμπαθειο.! και ο αλλος μου μοιαζει σαν νεαρος Απολλωνας η καλυτερα σαν Διονυσος,να χοροπηδαει μες την τρελλη χαρα με μποτες στα ποδαρακια του και μαλιστα χλιδατες

τα αποκρυφιστικα στοιχεια δεν με πολυαπασχολουν ,οσοι τα εβαλαν τα εβαλαν για τους δικους τους σκοπους[οι σατανιστες] και εδω και 100 χρονια ασχολουμαστε με αυτες τις καρτες και προσπαθουμε -για την φωτηση μας να αποκρυπτογραφησουμε τι ελεγαν συγκκαλυμενα ,πισω απο αυτες τις καρτες ,οι ανθρωποι του κακου [γιατι τετοιοι ηταν οι ανθρωπο της Χρυσής Αυγής].αλλοι βεβαια τους λενε σοφους, δεν πειραζει δημοκρατια εχουμε.οτι θελει ο καθενας λεει

γιατι ρε παιδια να μαθαινουμε το καλο μας απο τους κακους? γιατι να μαθαινουμε πραμματα που θα μας βοηθησουν στην ανελιξη μας σαν ανθρωποι απο αυτους?





Αίξ είπε...

καλά εντάξει, ό,τι να 'ναι...
λοιπόν, μάγκεζ, δεν ξέρω πόσοι είστε αριθμητικά που συμμετέχετε στις συζητήσεις εδώ μέσα αλλά παρακολουθώντας σας τις τελευταίες μέρες και βλέποντας τις οπτικές όλων, κατέληξα στο εξής: οι μισοί τα βλέπετε εκ των έξω και οι άλλοι μισοί εκ των έσω. Και πραγματικά, δεν μπορώ να καταλάβω, τι ακριβώς θέλετε να πετύχετε. Διότι, σε ομοφωνία δε θα καταλήξετε. Θα πρότεινα λοιπόν, εντελώς αλαζονικά, να διαχωρίσετε τις "ομάδες" σας και να ξεκινήσετε να συζητάτε οι μεν με τους μεν και οι δεν με τους δεν. Αν βεβαίως, θέλετε να βγάλετε κάποια άκρη... τη δική του άκρη δλδ ο καθένας, στη φάση που βρίσκεται και στη νοόσφαιρα που κινείται. Εκτός βεβαίως και αν είστε τόσο μαζόχες, που γουστάρετε να κουράζεστε και να σπαταλάτε χρόνο, προσπαθώντας να πείσετε ο ένας τον άλλον. Καταλαβαίνω βεβαίως το πολεμοχαρές ορισμένων αλλά δω μάλλον χρειάζεται διάκριση για το πού βρίσκεται το πραγματικό πεδίο μάχης. Αυτά, δε θα το λεγα ότι χάρηκα για την γνωρίμια και καλά κρασά.

Λαβρέντης είπε...

αγαπητέ-αγαπητή Αίξ.
η ομοφωνία που δεν βλέπεις σε όλους εμάς εκ των οποίων κάποιοι δηλώνουν και κάποιοι δεν δηλώνουν θέσεις και απόψεις, υπάρχει και σε μεγάλο βαθμό αλλά όχι σε όλα τα πράγματα, και αυτός είναι ο λόγος που ωθεί τον Νου στο να δημιουργίσει .
Η δημιουργία έρχεται μέσα από θέσεις και αντιθέσεις όπου οι μέν συμπληρώνουν τις δε και αντίστροφα.
Άντε και συμφωνούμε τι θα καταλάβουμε; τι νέο θα μας ερεθίσει να συλλάβουμε την καθαρότητα από όσα ζητούμε. Το όλον δεν φτιάχτηκε σε μια μέρα και όμως πολλαπλασιάστικε σε μεγάλο βαθμό που τα γινόμενα δεν είναι ίδια και καρμπόν το ένα με το άλλο, έτσι θέλουν να μας καταντίσουν και αυτό πολεμάμε να σπάσουμε για να συνεχίσουμε να διαφωνούμε συμφωνόντας στο ότι η αρχή πρέπει να γίνει με ένα καλό κρασί.

Ανώνυμος είπε...

Mentre que la

Linea de Concepcion

de PolTop esta aqui,
los intellectuales del cafe Baghdad y Boztel
y otros enemigos del Pueblo y de la Razon,
sentimentalistas y macacistas y otros manichiuristas
se la hacen de liebres con saltos de 'bigutistas

Un momento por favor

Macacos oi oi de mi!!!!!macacos de sobra la terraza
es possible?
Capella...I 'm out,dear me,fur Godess'sayke.
😔

HellCombatant είπε...

Προφανώς η μητριαρχία των Θεούσων δε θα μπορούσε να ανεχτεί τίποτε λιγότερο από την Ομοφωνία. Σε τούτο δε διαφέρει σε τίποτε από άλλες εξουσίες. Γι αυτό και μόνο πρέπει να "νικηθεί" και αυτή.

Ζιζύ είπε...

μμμμ...
ακολουθεί ερώτηση ζουζουνομπουρμπουλιάρικου multiple choice δια το τσακπίνικο Χέλλμπόυ. Και πρόσεξε (ως) τί θα απαντήσεις ε... θα κριθούν πολλά από τη στάση σου.

Ποίον τρόπον λοιπόν ντίαρ φλατμπόυ, θα προτείνατε ως μέσον εξόντωσης της εξουσίας της μητριαρχίας και των Θεουσών της;;;

α. εγκλεισμό σε σκοταδερές αποθήκες και ψέκασμα με Zyklon B?

β. χειροπόδαρον δέσιμον και μπούκωμα με καψαϊκίνη μέχρις ώτου να σκάσει το παχύ έντερον?

γ. ερασιτεχνικόν τρολλάρισμα που κόπτεται για επαγγελματικόν με δήθεν πτυχιακή, ώστε να "επιτευχθεί" ατόπως "νίκη" μέσα στο κούφιο το μυαλό σας;

Λοιπόν, πάω για πετικιούρ και ξούρισμα των αρκιντυόν μου και επανέρχομαι αναμένοντας την απάντηση.

Κ.Δ είπε...

Όσο υπάρχει ανθρώπινη αδυναμία τόσο θα υπάρχει και άνωθεν «τυραννικό» χωροχρονικό σχέδιο εκ των ποιμένων της πυραμίδας. Έτσι φαίνεται σε κάποιον που είναι πάνω στην σκάλα και δεν είναι όλη η σκάλα. Με αυτή τη θέαση ο καθένας δίνει ότι ερμηνεία θέλει με βάση τον προγραμματισμό που έχει φάει από το επίπεδο που προηγείται in rank, αλλά και με βάση το δικό του ριζικό φαντασιακό. Ακόμη και οι καθαρά εμπλεκόμενοι σε κάτι δεν μπορούν να αποδώσουν με τον ίδιο τρόπο το βίωμα. Δεν γίνεται και είναι μάταιο και στρεβλό. Δεν υπάρχει κάποια νίκη ή κάποια ήττα εν προκειμένω, αυτά είναι ιδεοληψίες του πιονιού. Υπάρχουν μεταβάσεις, μετατοπίσεις, πύλες, μισοαλλαγές ή αλλαγές spin. Και αυτά όλα … είναι και δεν είναι. Πώς να το πεις, δεν υπάρχουν λόγια. Αν διαλέξεις όρους αυτομάτως το παίζεις «τυραννικός» ποιμένας για τον δίπλα. Καταστρατηγείς το βίωμα του άλλου. Κάνεις παιχνίδι στη πλάτη του.
Αλλά δεν είναι αυτό το θέμα. Το θέμα είναι η σύνθεση των αντιθέτων να γίνεται εξίσου από όλα τα μέρη και όσο το δυνατόν πιο δυναμικά στο ζων σώμα ώστε να βιώνεται οργασμικά ο ενεστώτας και όχι οι ιδεοληψίες μερικοτήτων.
Όλα τα τείχη είναι για να πέφτουν. Όλες οι αποστάσεις αναδιπλώνονται και συνθλίβονται κάπου σε κάποια παράλληλο. Αν μπορούσαμε να φανταστούμε αυτή την νιοστή παράλληλο θα ήμασταν όλοι καρφωμένοι πάνω της. Σιωπηλοί και ακίνητοι. Διαφορετικά πιέστε κάνα κρασάκι που λέγει και ο Μαχαιρίτσας. Δεν υπάρχει νόημα να παίρνεις το παιχνίδι και πολύ στα σοβαρά γιατί σταματά να είναι ακριβώς αυτό. Ψυχαγωγικό.

Αίξ είπε...

ρε συ Δημήτρη...τα 'παμε και κατ' ιδίαν... πραγματικά θεωρείς ότι οι πλείστοι συμμετέχοντες δω μέσα έχουν ως στόχο να συνεισφέρουν αληθινώς στη συζήτηση ώστε να προκύψει κάτι??? μα είναι ολοκάθαρο πως όχι! άλλοι είναι οι λόγοι συμμετοχής τους... διαστρεβλωτικής φύσεως, αποπροσανατολισμού, μπερδέματος... ούτε οι πρώτοι είναι ούτε και οι τελευταίοι που διασκεδάζουν με το να παίζουν με τις ανθρώπινες ψυχοσυνθέσεις... απορώ πώς δεν το βλέπεις! φιλικά σου ξαναλέω, δεν είσαι για το μπλόγγερ... γι' αλλού είναι τα γραφτά σου.. εκτός κι αν θεωρείς μέσον ψυχαγωγίας τα ιντερνετικά τρολλαρίσματα... πιάσε χώμα λέμε... οι πραγματικές ψυχαγωγίες βρίσκονται έξω από δω.

Κ.Δ είπε...

Έχεις δίκιο να μου κουνάς το δάκτυλο για τη γείωση.

Τα άλλα τα λέγω στους φίλους εδώ ως έναν κάποιον απολογισμό.

Άλλωστε εγώ ούτως ή άλλως όντως ψιλοτέλειωσα από το δίκτυο και κάποια στιγμή ο μποτίλιας να φροντίσει να με διαγράψει και από συνεργάτη του. Το θέμα είναι να νιώθεις καλά εκεί που είσαι. Έως τώρα ήταν εντάξει.

Πριν βγάλεις όπλο όμως αν ρίξεις μια ματιά , θα δεις ότι δεν υπάρχουν μεριές.

Ο καθένας ότι μπορεί κάνει. Να ζητήσω τα ρέστα από τον πατέρα μου για παράδειγμα ποτέ δε τόλμησα από σεβασμό στη ζωή μου καθαρά. Έκανε αυτά που νόμιζε για σωστά, γιατί η φωνή της λογικής στο καθένα είναι διαφορετική. Ο μποτίλιας τώρα για παράδειγμα, έχει δώσει ένα σωρό αγώνες , έχει προσπαθήσει κι έχει ματώσει. Είναι ένας από τους πατέρες, είτε το θέλουμε είτε όχι.
Ποιος θα σταυρώσεις ποιον και ποιος θα ρίξει πέτρα και σε ποιον το λοιπόν.

Είναι πολύ λεπτά τα όρια που η σύγκριση δεν καταλήγει σε θηριωδία. Ούτε αυτό το δικαίωμα της κρίσης δεν έχουμε καλή μου αίγα.

Καλό βράδυ

Κ.Δ είπε...

Και ως τελευταίο μου σχόλιο εδώ ας πω το εξής. Ε, και τι έγινε που ο πύργος του θηριοτροφείου έπεσε? Αυτό δε μας έκανε εμάς τρόπον τινά θηρία που σταυρώσαμε τα άλλα θηρία και πήραμε τις γούνες τους?

Αίξ είπε...

όχι ρε φίλε δε σου κουνάω κανένα δάχτυλο... απλώς, υπενθυμίζω αυτά τα αυτονόητα της ζωής, που οι περισσότεροι έχουμε ξεχάσει μέσα στο κόλλημα του ρομποτο-ιντερνετικού ορυμαγδού... και φυσικά δεν τους τσουβάλιασα όλους στην κρίση που λες... μίλησα για τους ενεργούς τρολλοσυμμετέχοντες δω μέσα... τον μίστερ μποτίλια δεν τον γνωρίζω, ούτε και τον είδα να πολυσυμμετέχει, όσο τουλάχιστον συμμετείχα και γω... τέσπα... αρκετά νομίζω ότι είπα δω μέσα, βαρέθηκα είναι η αλήθεια, ακάλεστη έσκασα ακάλεστη και θα ξεσκάσω... όπως συνηθίζω εξάλλου.. χεχε... καλή συνέχεια, το λοιπόν, στους μεν στους δεν, στις ομοφωνίες στις διαφωνίες, στις κρίσεις-επικρίσεις και αντικρίσεις.

Boom Shiva.

HellCombatant είπε...

Άκουσε να σου πω λοιπόν Ζιζάρα μου εσύ που έχεις κ όρχεις κ σου κουνιούνται κιόλας!
Εμένα δε θα με κρίνει κανείς γιατί μετά που θα με κρίνει θα πρέπει να αντιμετωπίσει και τις συνέπειες της κρίσεως του.
Οπότε άμα σου βαστά εσένα και τα ψευτο-θηρία σου που τα κρατάς από αλυσίδες που εγώ όμως ξέρω πως φτιάχνονται, πάρε τα όπλα σου και έλα να με βρείς - που και γι αυτό ένα ταλέντο το θέλεις! Άμα το έχεις κόπιασε!
Και άσε αυτά που ξέρεις τάχα μου ότι δε μας καταδέχεσαι γιατί κάναμε και σε υπερεσίες μεγαλύτερες από την εδικήν σου κατάλαβες μωρή Σκατορουφιάνα?
Άιντε μπράβο!

Ανώνυμος είπε...

Πάνδαρε

Εχεις δίκιο να αναρωτιέσαι και κάθε δικαίωμα να αμφισβητείς τα πάντα. Αυτός είναι άλλωστε ο τρόπος έξω από τον χορό. Μέσα στον χορό όμως όλα αλλάζουν.

Εν κατακλείδι θα σου έλεγα τα εξής. Κάθε σύστημα ταξινόμησης (μυθολογικό, φιλοσοφικό, θρησκευτικό, αποκρυφιστικό, μυστικιστικό...) ουσιαστικά δίνει (σε όσους δύνανται να δουν και σε πολλούς βαθμούς ''βλέπειν'') και την δημιουργία και την κόσμηση και την επιστροφή.

Το θέμα δεν είναι η καταδίκη ενός συστήματος ως καλού ή κακού, αλλά η διαχείριση της πληροφορίας που αυτό δίδει.

Από αρχαιοτάτων χρόνων όλα τα συστήματα παιδείας ανήκουν στο μάτριξ και ως εκ τούτου είναι παγίδες. Απαιτούν δηλαδή παιδεία και κόπο και άθληση προκειμένου να ξεκλειδωθούν. Είναι χάρτες του λαβύρινθου...αλλά εμπεριέχουν εν κρυπτώ και τον δρόμο προς το στόμιον εξόδου.

Εμπεριέχουν δηλαδή εν κρυπτώ τα κλειδιά σπασίματος του μάτριξ. Είναι πως να το πούμε...η αδυναμία του συστήματος που αναγκαστικά δεν μπορεί παρά να υπάρχει στην παρουσία του για αυτόν που δύναται να βρει τα κλειδιά.

Τα συστήματα λένε τα ίδια. Απλά αλλάζει η οπτική λόγω του χωροχρόνου. Είναι άλλο να βλέπεις π.χ. μιά μπάλλα του μπιλλιάρδου από πίσω, άλλο από μπροστά, άλλο από τα πλάγια, άλλο από πάνω της. Την ίδια μπάλλα περιγράφεις, την ίδια κίνηση (εάν χτυπηθεί από την στέκα) περιγράφεις...αλλά από άλλη γωνία. Αναρωτήσου μήπως είναι αυτή η αιτία που π.χ. τα Ευαγγέλια είναι τέσσερα. Ευαγγέλια που είναι και τα ''τρομερότερα'' κείμενα που δώθηκαν ποτέ στην ανθρωπότητα μιάς και πάνω σε αυτά θα κρίνεις συστήματα και πληροφορίες.

Τα ταρώ και το δένδρο της ζωής είναι άλλο ένα σύστημα. Αποκαλυπτικότατο για όσου μπορούν να δούν την ''γεωμετρία'' πίσω από αυτό...απλά ''σατανικό'' για όσους θέλουν να ξεμπερδεύουν γρήγορα και να πάνε ήσυχοι το βράδυ για ύπνο.

Είναι μία ατραπός...δεν σου την επιβάλλει κανείς. Υπάρχουν και άλλοι ατραποί. Κάμμια στιγμή οι ατραποί συναντίουνται.

Ειδικά για τα Ταρώ...κανείς δεν ξέρει πότε πρωτοεμφανίζονται. Σίγουρα όμως μετά τον 1ο αιώνα μ.Χ. Είναι σύστημα που επιτράπηκε να δωθεί.

Το ότι με όλα αυτά τα πράματα ασχοληθήκανε εμφανείς παίκτες, κυρίως ψιλοταραγμένοι, καλλιτέχνες σουρεάλ, αποκρυφιστές ταγμάτων και διάφορα περίεργα πειραματιζόμενα τυπάκια...δεν αλλάζει ούτε την ύπαρξη του συστήματος, ούτε την γνώση και την εμπειρία που μπορεί να προσφέρει.

Η γνώση και εμπειρία είναι ατομική υπόθεση, διότι το κλειδί δίδεται άνωθεν...βάσει του προαναφερόμενου άθλου.

Για αυτό και ο καθείς βλέπει ότι δύναται να δει κάθε φορά...και λέγει ακατανόητα για τρίτους, μπούρδες για δεύτερους, ουσία για συνεπίπεδους.

Σαν το κρεμμύδι και τις φλούδες του είναι κάθε τέτοιο σύστημα, άλλοι πάνε βαθιά, άλλοι στην επιφάνεια, άλλοι το αγνοούν. Και μέσω της άγνοιας υπάρχει ατραπός. Εχει φροντίσει για όλα ο Θεός άλλωστε.

Η αίγα είπε κάτι σωστό αλλού περί γειώσεως και μετουσιώσεως της γνώσης-πίστης στην καθημερινότητα. Ανεξαρτήτως το πως κερδίζεται.

Αυτό είναι και το ευ-ζείν όπως το εκλαμβάνει ο καθένας μας. Οπότε αν κάτι σου φαίνεται περίεργο ή έχεις ενστάσεις για την χρησιμότητά του καλώς τις έχεις. Αν κάνεις όμως βουτιά...και δεις πράματα που δεν μπορώ να δω εγώ, τότε ή σιωπείς ή ελέγχεις τους ομοίως βελάζοντες για κουβεντούλα.

Αυτό επεξηγεί το παρόν μπλογκ και κάθε μπλογκ δυναμικής ή παθητικής αντιπαράθεσης ή εναντιότητας ή αντίθεσης ή αρμονίας. Ολα μέσα είναι στην κόσμηση. Και η κόσμηση γίνεται σταδιακώς. Δεν γίνεται ταυτοχρόνως για όλους και για όλο τον κόσμο.

Για αυτό και προσδοκούμε την συντέλεια του τελευταίου.

Καλημέρα σου (που θα πάει θα φτιάξει ο καιρός)

Μποτίλια στο Πέλαγος είπε...

@ K.Δ

Αγαπητέ φίλε σε ευχαριστώ για την έκφραση αναγνώρισης. Νομίζω όμως, ότι δεν χρειάζεται να μεγαλοποιούμε τα πράγματα, ούτε προς τα πάνω, ούτε προς τα κάτω. Όπως έχω συχνά δηλώσει, δεν έχω κάποιο προσωπικό ζητούμενο, δεν αναζητώ την παραμικρή αναγνώριση (για ποιον λόγο άλλωστε;) ούτε κάποια εύσημα. Με την εκφορά και την πρακτική μου έκανα περισσότερους αντιπάλους παρά φίλους. Στην ουσία όμως, τούς περισσότερους νομίζω ότι μάς ενδιαφέρει η γνώμη των ολίγων περί τού προσσώπου μας μάλλον ή των πολλών.
Και εγώ και εσύ και ο καθείς στα σχόλια δεν κάνει τίποτε περισσότερο, από το να προσπαθεί να προωθήσει κάποιες απόψεις, τις οποίες θεωρεί γενικώς οφέλιμες ή τουλάχιστον σκόπιμες. Στην περίπτωσή σου νομίζω ότι αυτό γίνεται με πολύ καλό τρόπο. Όμως ούτε το διαδίκτυο, ούτε η σελίδα σου, ούτε αυτή η σελίδα αποτελούν εξ ορισμού ένα αναγκαίο πεδίο ανάπτυξης δραστηριοτήτων, στην περίπτωση που σκοπεύει κάποιος να προσφέρει κάτι. Είμαι λοιπόν πεπεισμένος, ότι και στο μέλλον θα εξακολουθήσεις την προσπάθειά σου, ασχέτως επιλογής τής όποιας πλατφόρμας.
Πέραν αυτού είσαι οπωσδήποτε περισσότερο από ευπρόσδεκτος καθ' οιονδήποτε τρόπο εδώ.

Μποτίλια στο Πέλαγος είπε...

@ Αιξ

Σάς ζητώ συγγνώμη επειδή δεν τοποθετήθηκα στούς πρόσφατους σχολιασμούς σας. Το αυτό ισχύει και για την επί διήμερο απουσία μου από τα σχόλια. Μια ξαφνική ένταση και στρες (με αιτία ευρισκομένη εκτός διαδικτύου) οδήγησε στο ξεκίνημα τής εκδήλωσης εκ νέου μια γαστρορραγίας, η οποία ήλπιζα ότι είχε ενδιαμέσως αποθεραπευθεί. Εκτός ότι σε μια τέτοια περίπτωση μειώνονται οι νοητικές μου ικανότητες, θεώρησα σκόπιμο να παραμένω δυο ημέρες κλινήρης, ώστε να αποφύγω μια μεγαλύτερης διάρκειας αποχή.
Ουδέποτε θεώρησα τον ρόλο μου να εβρίσκεται υπερ άνω των όσων σημαντικών κατατίθενται στα σχόλια, ή να μην υπέχω υποχρεώσεως να τοποθετηθώ τουλάχιστον σε όσα σχόλια απευθύνονται προσωπικώς προς εμένα. Πέραν αυτού, ο καθένας έχει κάποιες συγκεκριμένες δυνατότητες να ανταποκρίνεται, οι οποίες δεν είναι πάντοτε επαρκείς ως προς τις δεοντολογίες που προκύπτουν.
Σάς ζητώ ξανά συγγνώμη. Επιτρέψτε μου όμως μια παρατήρηση: Εφόσον κάποιος καταθέτει κάποιες απόψεις που έχουν κάποια σημασία και αξία, αυτές αποκτούν πλέον την δική τους δυναμική, ώστε να μπορούν να επηρεάσουν κάθε νοήμονα καλοθελητή, άσχετα εάν ο ίδιος τοποθετείται ή όχι επ' αυτών.

Μποτίλια στο Πέλαγος είπε...

@ Ανώνυμος

Αγαπητέ φίλε:
Κατ' αρχήν σε ευχαριστώ για την εμμονή σου να με μεταπείσεις σχετικά με οδούς, στις οποίες έχω βαδίσει αρκούντως στο παρελθόν και έχω στην πορεία βαθύτατα απορρίψει. Κατά συνέπεια αυτή η εμμονή σου, είναι τουλάχιστον όσο αφορά τον υποφαινόμενο, πλήρως άσκοπη.
Αν ξαναδιαβάσεις όλα τα σχόλιά σου, μπορείς άνετα να διαπιστώσεις, ότι αναφέρεσαι συχνότατα άμεσα ή έμμεσα στον εαυτό σου, πράγμα που εγώ ή δεν πράττω, ή όποτε συμβαίνει αυτό, το πράττω μόνο ως κλόουν. Αυτό το δεδομένο δείχνει, ότι ότι είσαι εγκλωβισμένος έντονα στα όρια τού εγώ, γι' αυτό και προσπαθείς να ικανοποιήσεις ιεραποστολικούς σκοπούς. Τουτέστιν έχεις κάποιο πρόβλημα που σε παιδεύει.
Επίτρεψέ μου την διαπίστωση, ότι θεωρώ πολύ δύσκολο να έχεις πείσει κάποιον για τις απόψεις σου μέχρι σήμερα. Το ίδιο προδικάζω ότι θα ισχύσει και στο μέλλον, εφόσον κάνεις χρήση των ίδιων επιχειρημάτων και με ανάλογο τρόπο. Αυτό δεν σημαίνει βεβαίως, ότι δεν έχεις κερδίσει στο διαδίκτυο τις συμπάθειες αξιόλογων ανθρώπων. Εξ' άλλου την συμπάθειά μου προς το πρόσωπό σου έχω δηλώσει και εγώ χωρίς περιστροφές στο παρελθόν, καθότι σε θεωρώ άδολο και ειλικρινή αναζητητή, ασχέτως εάν θεωρώ τις απόψεις σου εν τέλει λαθεμένες (παρά κάποια λίαν πρωτότυπα και χρήσιμα ενδιάμεσα συμπεράσματα στα οποία θεωρώ ότι επέτυχες να φθάσεις) και για μένα άχρηστες.

Στο θέμα που έθεσε ο φίλος Πάνδαρος, έχει σαφώς δίκιο, μέσα από το πρίσμα τής δικής του οπτικής, που είναι ο χριστιανισμός. Σαφέστατα ειδομένο από το πρίσμα τού χριστιανισμού, το Ταρό έχει αποκρυφιστική προέλευση. Ταυτοχρόνως όμως θεωρώ ότι και ασύ έχεις δίκιο, ισχυριζόμενος ότι ο χριστιανισμός και ο αποκρυφισμός ταυτίζονται - ή έστω συνιστούν ταυτόσημες ή έστω παράλληλες διαδικασίες - στα πλαίσια τού προγραμματισμού που επιβάλλει το μάτριξ, ή επί το ορθότερον το σπήλαιο. Και αυτήν την επίγνωσή σου θεωρώ ιδιαίτερα σημαντική ΚΑΙ ΧΡΗΣΙΜΗ και δεν αμφιβάλλω, ότι αυτή την κατάκτησες με καταβολή μόχθου και πόνου.
Πλήν όμως διαφωνώ κάθετα με την εκτίμηση, ότι και τα δυο αυτά συστήματα εμπεριέχουν τα απαραίτητα εφόδια για το ξεπέρασμά τους. Αυτό είναι ακριβώς το βασικό δούλεμα που εξασκεί το σπήλαιο στους δεσμώτες, που επιχειριύν μια υποτιθέμενη διαφοροποίηση. Και η ανατροπή αυτού του ψεύδους ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΓΩ ΕΧΩ ΟΝΟΜΑΣΕΙ ΡΩΓΜΗ.
Έτσι, ενώ ο Πάνδαρος καταγράφεται από εμένα ως απλά προγραμματισμένος ως χριστιανός, χωρίς βέβαια αυτό να σημαίνει ότι εν λόγω φίλος δεν καταβάλλει λίαν φιλότιμες προσπάθειες προς εξεύρεση τής αληθείας, εσύ καταγράφεσαι ως διπλά προγραμματισμένος. Εφ' ενός ως οπαδός τού χριστιανισμού, αφ' εταίρου ως οπαδός τού αποκρυφισμού. Και χρησιμοποιώ τον όρο "οπαδός", δίότι - ευτυχώς - δεν θεωρώ ότι είσαι ούτε χριστιανός, ούτε αποκρυφιστής, ως κατασκευαστής τού προσωπικού σου συγκριτικού ιδιώματος, το οποίο επαναλλαμβάνω, ότι βαθύτατα απορρίπτω, ως βαθύτατα ματριξιακό.
Αυτό βεβαίως δεν σημαίνει, ότι δεν διακρίνεσαι από αγνά ελατήρια, σοβαρότητα και αυστηρότητα έναντι τού εαυτού σου.
Επίσης αφήνω κατά μέρος την παρατήρηση, κατά πόσο είσαι, ή είμαι, νοήμων. Θεωρώ, ότι η νοημοσύνη είναι ένας από τούς πολλούς παράγοντες που οδηγούν στην σύνθεση των απόψεών μας. Έχω αναγνωρίσει την αυξημένη οξυδέρκειά σου και τις πλούσιες γνώσεις σου στο παρελθόν, αλλά εδώ δεν νομίζω ότι μετράμε ικανότητες.
Αυτό το οποίο μετράει είναι ο καρπός. Εφ' οσον αυτός είναι οφέλιμος προχωράμε στην βρώση. Σε άλλη περίπτωση αυτός δεν έχει αξία.

Συνεχίζεται...

Κ.Δ είπε...

Θα δώσω πελαγοφίαλε ένα δείγμα 0-dimension όρασης και ας ψάξουν οι ενδιαφερόμενοι την ημι-αλήθεια το ημι-ψέμα και το ημι-όνειρο στο οποίο συμμετέχουν. Για την ακρίβεια θα επαναλάβω κάτι απλό που είπα ξανά τις προάλλες:

Αν είχαμε τα balls θα έπρεπε να σταματήσουμε να ασχολούμαστε με όλα τα συστήματα γνώσης – μνήμης (πρέπει να πάμε δλδ αδιάβαστοι ... χαχα) και να προσπαθήσουμε να το ΦΑΝΤΑΣΤΟΥΜΕ δλδ προβλέψουμε δλδ «δούμε» το πράγμα. Αυτό είναι το επόμενο στάδιο. Της ενόρασης. Όσο ασχολείσαι με συστήματα και σου ξου μου ξου μανταλάκια δεν σπάει η ελικοειδής διαδρομή του ουροβόρου όφι-λόγου και δεν μεταβάλλεται η διάνοια σε κυκλική ενόραση.

Αν προσπαθεί κανείς να βρει όλα τις κλείδες κατανόησης χάνει το παιχνίδι της νοητικής σταύρωσης και βουλιάζει ακόμη πιο βαθειά στο matrix. Όσες κλείδες και να νοήσει απλά βοηθούν στο να γίνουν ακροβατικές συνδέσεις σε σχέση με το δίπλα όνειρο-σύστημα αλλά είναι τελικά καθόλα γραμμικές και φαντασιόπληκτες.

Αν πιστεύει κάποιος πως ο σκύλος μεταμφιεσμένος σε λαγό μπορεί να ξεφύγει από τις γάτες τότε πλανιέται πλάνη οικτρά. Για να ξεφύγει από την διαρχία αυτή μπορεί να το καταφέρει μόνον ως γατόσκυλος. Αν ο σκύλος δεν αντιμετωπίσει τις γάτες ώστε να υπάρξει σύνθεση αντιθέτων και την κάνει από κρυφούς διαδρόμους διαφυγής της πυραμίδας του μάτριξ, απλά χτίζει βαρύτερο κάρμα για την επόμενη μεγαλύτερη πυραμίδα που θα αντιληφθεί πως βρίσκεται μέσα. Δεν υπάρχει έξοδος διαφυγής από την μαύρη οπή σας το ξανάπα. Υπάρχει μόνον αντιποίηση που λαμβάνει χώρο τελικά στο Σημείο του singularity.

Αν οι αποκοπές-μετακινήσεις κάποιου δλδ γίνονται βιαίως και με back doors-κλείδες, βλέποντας το πράγμα σαν ένα παιχνίδι κοσμικού μποξ, τότε δυστυχώς έχει να φάει και άλλες μπουνιές από τους εκάστοτε rocky.

Στην περίπτωση ενός check mate έχουμε μπλοκάρισμα δυστυχώς σε διαρχικό μοτίβο νίκης-ήττας. Δε θα το έλεγα ούτε θάνατο, ούτε ανάσταση, ούτε σταύρωση. Ο κοσμικός σκανταλιάρης θα το έβλεπε σαν άλλη μία δέσμευση της σαρκός.

Μποτίλια στο Πέλαγος είπε...

Συνέχεια προηγούμενου:

Αγαπητέ φίλε,
σε προηγούμενο σχόλιο με εγκάλεσες εμμέσως να σταυρωθώ. Τουτέστιν να καρφωθώ επάνω στο σύμβολο τής ύλης και μάλιστα οικειοθελώς. Ποιός σου διαμύνησε σε παρακαλώ, ότι με ενδιαφέρει να αναστηθώ, να σώσω την ψυχή μου, να προχωρήσω, να κάνω άλματα, ή να ζωστώ το λουρί τής μάνας;
Ή ποιος σε π[ληροφόρησε, ότι διατίθεμαι να γίνω θύμα παραγωγής διμεθύλτρυπταμίνης για τον όποιον αιθεροκερατά;
Από που διαβλέπεις το όποιο προσωπικό ζητούμενο στον υποφαινόμενο;
Όπως έχω δηλώσει επανειλημμένα ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΤΙΠΟΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΕΠΙΤΕΛΕΣΣΩ ΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΠΙΜΕΡΙΖΕΤΑΙ ΩΣ ΕΝΕΡΓΟΥΝ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΟ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ.
Και τίποτε άλλο.
ΔΕΝ ΕΠΙΖΗΤΩ ΓΙΑ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΠΟΥ ΙΣΩΣ ΔΥΝΗΘΩ ΝΑ ΠΡΑΞΩ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ ΑΝΤΑΜΟΙΒΗ Ή ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ ΑΝΓΝΩΡΙΣΗ ή ΤΟ ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ ΠΡΟΧΩΡΗΜΑ ΣΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ. ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΦΟΒΑΜΑΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΤΙΜΩΡΙΑ. Δρω καλόπιστα και όποιος διαφωνεί ή δεν τού αρέσω ΔΕΝ ΜΕ ΑΦΟΡΑ.
ΔΕΝ ΑΝΑΖΗΤΩ ΤΟ ΕΠΕΚΕΙΝΑ, ΔΕΝ ΑΝΑΖΗΤΩ ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ, ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΣΤΟ ΕΛΑΧΙΣΤΟ Η ΜΕΤΑ ΘΑΝΑΤΟΝ ΖΩΗ, ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ ΑΝΤΙΜΙΣΘΙΕΣ, ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ ΟΙ ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΣΜΟΙ ΠΟΥ ΕΣΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ.
Δεν με ενδιαφέρει τίποτε άλλο αγαπητέ φίλε από το να σκίσω το μάτριξ, να κατεδαφίσω τα σπήλαια προς όφελος των δεσμωτών. ΑΠΛΑ ΔΙΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΑΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΤΑ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΥΛΙΚΗ ΔΟΥΛΕΙΑ - ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΔΙΑΣΤΑΣΗ - ΚΑΙ ΣΥΧΑΙΝΟΜΑΙ ΤΟ ΔΟΥΛΕΜΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΚΕΡΑΤΑ.
ΚΑΙ ΕΠΙ ΠΛΕΟΝ ΔΕΝ ΕΓΚΑΛΩ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΝΕΝΑ ΝΑ ΠΡΑΞΕΙ ΚΑΤΙ.
Το εάν εσύ σιωπάς, ή γράφεις, ή κάμεις ρόκα σου, ή οτιδήποτε άλλο, ουδόλως με αφορά και ποσώς με ενδιαφέρει.
Γνωρίζω λίαν καλώς την ισχύ τού νόμου τής συμπάθειας. Από την στιγμή που ενταχθεί κάποιος σε ένα σύστημα συμβόλων και αντίστοιχων δογμάτων - όποιο κι αν είναι αυτό - αυτό τον διέπει βαθμιδόν στην βάση τής συμπάθειας, μεταλλάσοντας την πραγματικότητά του. Έτσι αυτό αποκτά υποτιθέμενη αλήθεια, η οποία όμως δεν είναι τίποτε περισσότερο από την δρομολόγηση τής συμπάθειας με βάση το προσωπικό δυναμικό τού καθενός.
Άρα, το τελευταίο που με ενδιαφέρει εκ προοιμίου είναι οι εμπειρίες σου. Απλά διότι διαθέτω τις δικές μου, οι οποίες μπορεί να είναι για την πάρτη μου πιο χρήσιμες και πιο κατάλληλες από τις δικές σου, που θες να μεταδώσεις.
Αυτά για τα οποία προασπαθώ εδώ είναι δυο πράγματα:
1. ΑΝΑΙΡΕΣΗ ΤΟΥ ΕΠΙΒΑΛΛΟΜΕΝΟΥ ΚΑΙ ΥΠΟΒΑΛΛΟΜΕΝΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ
2. ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΠΟΤΡΟΠΗ ΤΩΝ ΑΠΑΝΘΡΩΠΩΝ ΣΧΕΔΙΩΝ ΤΗΣ ΑΛΗΤ
Η πάρτη μου δεν με απασχολεί και δεν με ενδιαφέρει - τουλάχιστον στα πλαίσια τού διαδικτύου.

Όσα αφορά την κάθε Αίγα, θα συζητήσουμε επί τής ουσίας και μόνο, στο ποστό που τίθενται στην πορεία τα όποια ζητήματα και μόνον εφόσον κρίνω, ότι αυτά με αφορούν.
Κατά τα άλλα τα σχόλια είναι ανοικτά ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΟΥΝ.
Αισθάνομαι αρκετά ισχυρός, ώστε να μπορώ να υπερασπίζομαι αυτό το ιστολόγιο διεξοδικά, χωρίς να χρειαστεί να φιμώσω κανένα. Όποιος επιθυμεί μπορεί εδώ να γράψει ότι θέλει. Ας μην ξεχνάμε όμως, ότι ούτε η ανωνυμία, ούτε τα ψευδώνυμα μας απαλάσσουν από τις συνέπειες των όσων γράφουμε και όσων πράττουμε.
Φέρτε άνετα μάγους, την μπίλντερμπεργκ, μεγαλόβαθμους μασόνους, τον μπακς μπάνυ και τον τζακ τον αντεροβγάλτη, εφόσον αυτοί κρίνουν, ότι μπορούν να σταθούν εδώ. Να τούς δώσω και χώρο να κάνουν αναρτήσεις.

Μποτίλια στο Πέλαγος είπε...

@ Δ.Κ

Φίλε μου έχεις πολύ δίκιο.
Το ότι για δυο ημέρες δεν έγραψα, δεν έχει να κάνει με την αρρώστια καθ' εαυτήν, διότι και με πόνους μπορώ να γράψω. Όμως δεν είναι δυνατόν με πόνους να χαλαρώσω, ώστε να μπορέσω να εισέλθω στην ενόραση.
Άρα στον βρόντο, δεν γράφω.

Αίξ είπε...

Μποτίλια, να σαι καλά και συ! Και να με συγχωρείς για την κατάχρηση του χώρου σου ως Αίξ-Αιξαποδώ-Ζιζύ-TAOG-Θεάρα... είχα καιρό να κάμω τραμπάλα και σα μου δόθηκε η ευκαιρία, είπα να το παρακάμω λιγουλάκι... να με συγχωρείς επίσης αν είπα κάτι που έθιξε εσένα προσωπικώς... περαστικά σου εύχομαι και καλή πορεία!

Μποτίλια στο Πέλαγος είπε...

@ Αιξ

Ουδέποτε έκανα αναφορά σε κατάχρηση τού χώρου εδώ από εσένα, αγαπητέ φίλε. Ούτε τα σχόλιά σου με έθιξαν στο παραμικρό. Αντιθέτως τα διάβασα με ιδιαίτερη ευχαρίστηση, διότι ήσαν πρωτότυπα και ευφυή.
Όπως επίσης και ουδέποτε έκανα αναφορά για κατάχρηση τού χώρου εδώ από οποιονδήποτε.
Όσον αφορά τα δικά σου σχόλια, προβαλλα δύο εξ αυτών εισαγωγικά στην προηγούμενη ανάρτησή μου, άρα τούς αποδίδω αξία.
Τελείως πέραν αυτού, στα σχόλια τής προπροηγούμενης ανάρτησης υπαρμύνθηκα των τρολς γενικά, διότι δεν αποδέχομαι κριτήρια που επιχειρούν να κατατάξουν σε κλίμακα σοβαρότητος όσους καθ' οιονδήποτε τρόπο επιθυμούν να εκφραστούν. Αυτό το δικαίωμα στηρίζω πάντοτε χωρίς εκπτώσεις εδώ και αλλού.
Επανειλημμένα έχω δηλώσει, ότι δεν επιχειρώ κριτική σε πρόσωπα, παρά μόνο σε θεσμούς, πρακτικές και νοοτροπίες. Άρα, το τι μπορεί είσαι αγαπητέ φίλε, εσύ ή ο καθείς, ουδόλως με αφορά και ουδόλως με απασχολεί.
Χαίρομαι ιδιαιτέρως, όταν οι άνθρωποι μπορούν και εκφράζονται. Διότι θεωρώ ότι η κάθε μορφής έκφραση περιέχει κόκκους αληθείας τού ανθρωπίνου δράματος.
Αυτό δεν σημαίνει ότι τυγχάνω επίδοξος συλλέκτης σχολίων. Τα σχόλια είναι πάντοτε λίαν ευπρόσδεκτα, αλλά κάλλιστα μπορώ να επιβιώσω διαδικτυακά και χωρίς σχόλια, όπως αυτό συνέβη επί σειρά ετών. Κατά συνέπεια φρόνιμο είναι να εστιαζόμαστε πάντοτε στην ουσία τής συζήτησης.
Σε ευχαριστώ για την συμμετοχή σου, όπως και όλους, όσους έχουν διάθεση να καταθέσουν εδώ κάτι.

PANDAROS είπε...

καλησπερα
προς μποτιλια Κ,Δ και ανωνυμο
Ναι δεχομαι οτι μεγαλωσα με χριστιανικες αξιες λογω της μικρασιατισας γιαγιας μου ομως το επαγγελμα που κανω με υποχρεωσε να αναπτηξω αναλυτικη σκεψη μεχρι αηδιας,για να επιβιωσω..οσο για τις αξιες ασε τις εφαγε η μαρμαγκα με το περασμα των χρονων.., χαχαχαχ

στο θεμα μας τωρα διατυπωσα μια ερωτηση πανω στην καρτα ταρω που ποσταρε ο Κ.Δ και εθεσα το ερωτημα [στο οποιο και δεν πειρα ικανοποιητικη απαντηση]..γιατι να αναλυουμε και να προβαλουμε καρτες και διδασκαλιες ανθρωπων που που ειναι αποδεδειγμενα κατακαθια της κοινωνιας,,γιαυτο και εκανα και μια συντομη αναδρομη στο ποιον των ανθρωπων αυτων ....

παμε τωρα στον συμβολισμο της καρτας [κολλησσα με αυτην,,,χαχαχχα]

θα σας πω τι βλεπω, πεζα και χωρς φρου φρου και αρωματα. Το το πρωτο πραμμα που μου εκανε εντυπωση ειναι το κιτρινο φως που κατακλιζει την καρτα ενω ο ηλιος ειναι ΑΣΠΡΟΣ!!!!
Αρχισα λοιπον να ψαχνω [παντα σε συνδιασμο οτι την φιλοτεχνησε μελος της σατανικης χρυσης Αυγης και μαλιστα με τον Aleister Crowley εν ζωη

Το κιτρινο σαν χρωμα, συμβολιζει για αυτους τον φωτισμο απο τους εκπτωτους αγγελους,
οσο για τον ασπρο ηλιο ξερουμε ολοι τι συμβολιζει , αλλα θα αναφερθω στο τελος γιαυτον,,

Αυτος ο ομορφος νεαρος με τα χρυσα μαλλια τουμου φερνει κατι απον Διονυσο με οτι αυτο συνεπαγεται και ειναι σχετικο με τον ασπρο ηλιο, ειναι πλουσιος κρινοντας τον απο τα τα ρουχα του, εμφανιζεται απελευθερωμενος απο κατι. σαν να πεταξε ενα βαρος απο πανω του...
στο δεξι του χερι κρατει ενα ασπρο ροδο πολυ λενε οτι το ασπρο συμβολιζει την αγνοτητα αλλα αυτοι χρησιμοποιουν την αντιθετη γλωσσα αρα το ασπρο οπως εχει αποδειξει ο ΜΠΟΤΙΛΙΑς παλαιοτερα συμβολιζει τον θανατο και μαλιστα αμ το ροδο συμβολιζει τουλαχιστον το εσωτερικο μυστικο, εδω μιλαμε για τον θανατο της παλαιοτερης ζωης του νεαρου και την εισαγωγη του σε μια νεα κατασταση μεσv του τελετουργικου σοδομισμου,,,χαχαχαχχα ειχα δεν ειχα εκει το πηγα με τα λαμογια,,,
παρατηρηστε ενα ροδο στο κεντρο εχει μια τρυπουλα ετσι?τι ειναι αυτο?με τι μοιαζει?

αποδειξη,

,παρατηρηστε το δισακι αν δεν μοιαζει με ορχεις εμενα να με φτυσετε,,,ειπαμε ειναι ανωμαλοι οι τυποι και δειτε μετα τους ορχεις πως επεκτεινεται το κονταροξυλο με τι μοιαζει οεο?..
εδω το εχω σε καλυτερο .βεβαια αυτη λεει αλλα δεν με πειραζει αυτο αλλα δειτε το καλα.

http://www.tarotteachings.com/fool-tarot-card-meaning.html

εκει κολαει και το καπελακι με το φτερο της φωτησης, εσεις γιατι ολοι οι '''μυημενοι ''του μεσαιωνα φορουσαν καπελο με φτερα .για πλακα?
ενω ο ασπρος ηλιος ειναι ο το ασπρο φως της φβτησης κατα τον τελετουργικο βιασμο και το ανοιγμα του τριτου ματιου μεσα απο αυτην την αποτροπαια πραξη...
o ο κυκλος διπλα στον ασπρο ηλιο ειναι σχηματοποιημενος ο ουροβορος οφις για να μας δειχνει τι παιζεται και απο ποιους

τωρα οσο αφορα το ασπρο κοπροσκυλο μπορει να ειναι και μια ειρωνεια σε ολους τους νεαρους που ακολουθουν τετοιους δρομους..αυτο το καημενο τον τραβαει βλεποντας τον κiνδyνο αλλο αυτος το αγνοει βαδιζονατς μπρος τον γκρεμο,,,
αλλωστε ενα τεραστιο ασπρο ροδο βρισκεται και στην καρτα θανατος

http://www.tarotteachings.com/death-tarot-card-meanings.html

επιμενω μην ακουτε τι λεει αυτη η τρελη εκει,εσεις την καρτα να δειτε μονο..

αυτα ειδα εγω..τωρα να βλεπετε εσεις αλλα πιο πνευματικα ευχαριστως να τα ακουσω



Μποτίλια στο Πέλαγος είπε...

@ PANDAROS

Αγαπητέ φίλε,
επειδή επιμένεις για να σού δοθεί μια συγκεκριμένη απάντηση και απευθύνεσαι και σε μένα, ξαναγράφω ότι συμφωνώ, όχι μόνο εδώ, με τις αποκωδικοποιήσεις των αποκρυφιστικών συμβόλων που κάνεις, καθώς και με τα σημαντικά στοιχεία σχετικά με κάποιους αποκρυφιστές, οι οποίοι δόμησαν και προώθησαν κάποια σύμβολα, που συχνά παραθέτεις.
Ο ανώνυμος βέβαια θα σού αντιπαραθέσει έχοντας δίκιο, ότι βλέπεις μόνο την μια πλευρά. Αυτός μπορεί να αναφέρεται σε ότι θέλει, διότι όλα τα αποδέχεται και δεν κινδυνεύει να τού την πέσουν άγαρμπα. Εγώ δεν είμαι χεγγελιανός και δεν τα καταπίνω όλα, αλλά απορρίπτω ένα μάτσο πράγματα και καταστάσεις.
Η σκοπιμότητα που ακολουθώ, ενώ γνωρίζω περισσότερα, σε άλλα να αναφέρομαι και σε άλλα να μην αναφέρομαι ακόμη, δεν είναι προϊόν φόβου. Η ρωγμή στο μάτριξ αποτελεί εγχείρημα, το οποίο δεν είναι σκόπιμο να γίνει με το αλυσοπρίονο. Έχω επιλέξει κάποια διαδικασία, την οποία ακολουθώ σχολαστικά.
Και εμένα η γιαγιά μου ήταν μικρασιάτισα. Άλλωστε μπορώ να διακρίνω αρκετά καλά τι πρεσβεύει ο καθείς και γνωρίζω ότι είσαι γάτα. Εάν θυμάσαι, σε κάποια από τα πρώτα σχόλιά σου, κάποιοι σού είχαν κάνει "αυστηρή" κριτική, ότι εκφράσθηκες απρεπώς έναντι τής χριστιανικής εκκλησίας. Εγώ τότε δεν είχα τοποθετηθεί πάνω σε αυτό.
Επαναλαμβάνω: Περισσότερα μπορώ να βλέπω, σε λιγότερα βάσει των σκοπιμοτήτων μου αναφέρομαι.
Αρκετές φορές σιωπώ έναντι σχολίων, ενώ θα μπορούσα να γράψω ένα σωρό πράγματα. Εδώ δεν επιχειρώ να βγάλω τα σωψυχά μου, αλλά να δομήσω βήμα προς βήμα ένα θεωρητικό σύστημα.

Κ.Δ είπε...

Η όποια ερμηνεία (καρτών στην περίπτωση μας) υποκρύπτει και τις προθέσεις του ερμηνευτή. Ο καθένας έχει τα δικά του random φίλτρα και δίνει τις εξηγήσεις που τον βολεύουν για να κοιμηθεί ήσυχος ή για να περάσει το δικό του στους διπλανούς. Υπάρχει σκοπός πίσω από κάθε λογοική και λογική δράση.
Ο δικός μου σκοπός αγαπητοί φίλοι ,αν έπρεπε να διαλέξω υποχρεωτικά έναν, θα ήταν να αφήνω τα τείχη να πέφτουν από μόνα τους. Ούτως ή άλλως εκεί στο τελικό Σημείο της Singularity είναι που πέφτουν όλα τα τοίχοι και λαμβάνει χώρα ένα τρόπον τινά σεπούκου αντιποίησης. Αυτό όμως δεν μπορεί να επιβληθεί από μερικότητες. Δε μπορείς να φέρεις αποκάλυψη ,να σπάσεις πέπλα ή γόρδιος δεσμούς, αν δεν υπάρχουν οι σωστές συνθήκες.
Όσο πιο πολύ αργεί να πέσει ένα τοπικό τοίχος τόσο μεγαλύτερο κρότο κάνει στο τέλος.
Προσωπικά μου αρέσει η εργασία-έργο να είναι εσωτερική-πλατωνική και κατόπιν συνεννόησης ώστε όλα τα ενδιαφερόμενα μέλη να συμμετέχουν εξίσου δημιουργικά στο δρώμενο με σκοπούς αυτοβελτίωσης. Δεν είμαι υπέρ των κινημάτων και υπέρ των ρωγμών. Δε είμαι υπέρ του τραβήγματος της κουρτίνας του πλατωνικού σπηλαίου βιαίως. Δεν προσπαθώ να υποβάλλω κανέναν γιατί αυτό είναι τρόπον τινά βιασμός του ριζικού χώρου της ζωής. Οι πιέσεις που μ’ αρέσει να ασκώ είναι σε φίλια πλαίσια και είναι πλάγιες και ποτέ καταναγκαστικές, αν κρίνω, και όταν το κρίνω … ως ατελές εγωιστικό υποκείμενο που είμαι.
Από την άλλη πιστεύω πως ο καθένας οφείλει να περιχαράσσει και να περιφρουρεί τα όρια της ατομικότητας του, όπως του τα υπαγορεύουν οι αξίες του. Και αυτό οφείλει να το κάνει ως σεβασμό στην ίδια την Ζωή.
Το τελικό μου συμπέρασμα είναι ότι δεν πρέπει να παίρνει κανείς τον εαυτό του και πολύ στα σοβαρά γιατί θα σκάσει κάνα κεραμίδι από καμιά πυραμίδα στο κεφάλι του στο τέλος. Και θα βγει από την ενεργό δράση σαν τον zero ρώσο από το rocky όπως μου είχε επισημάνει ο «εσωτερικός» μου συνεργάτης ο blackface.

Ανώνυμος είπε...

Ωραία,ΚΔ,θά κάνω κι από μεριάς μου μιά προσπάθεια επιλόγου,άν καί ο όρος "επίλογος"καί "τέλος"είναι εντελώς αταίριαστος εδώ.
όπως σε εκείνη τήν ιστοριούλα πού κάτι χαμένοι στό διάστημα βρίσκουν μιάν αχανή βιβλιοθήκη στόν αστεροειδή τάδε όπου έχουν ξεμείνει.
Τό λοιπόν,ψάχνουν ψάχνουν καί
βρίσκουν τελικά, ανάμεσα σέ εκατομύρια βιβλία-τά περισσότερα εκ τών οποίων περιέχουν απλώς permutations and combinations τών γραμμάτων τής αλφαβήτου-
βρίσκουν τό λοιπόν λέγω,τό ένα καί μοναδικό βιβλίο πού περιγράφει επακριβώς τήν επιδιόρθωση τών κινητήρων τού ufo τους
καί βεβαίως τό ακολουθούν κατά γράμμα,τί άλλο νά κάνανε?
Αρα γέ,απογειώνονται-τελικά(!)-καί καθώς διαβάζουν τόν επίλογο,αντιλαμβάνονται ότι αντί γιά "τέλος",έγραφε "τόλος"
Αυτήν τήν απαραίτητη καί συχνά ανατριχιαστική αρχή τού εγγενούς λάθους θέλησα καί πάλι νά τιμήσω καί διά αυτό συμμετείχα στήν ενδιαφέρουσα συζήτηση σας.
(συνεχίζεται)

Ανώνυμος είπε...

Στή διάρκεια καί στήν πορεία λοιπόν,συνειδητοποίησα διάφορα ενδιαφέροντα πράγματα,όπως
-τή δυσκολία τού νά γίνει κανείς αντιληπτός
-τή δυσκολία τού νά θέσει κανείς όρια καί νά κάνει διακρίσεις,χωρίς νά πατήσει μπανανόφλουδες
-τό σχεδόν άτοπον τού νά κάνει κανείς συστάσεις στούς άλλους
-τό πόσο εύκολα ένας συγκινιάρης εμοσιοναλίστας τυπάκος σάν τού λόγου μου μπορεί νά ξεφύγει χάνοντας τό μέτρο.
-τό πόσο θεαματικά,αυτά πού παρατηρώ στούς άλλους μπορεί νά τά διαπράξω ο ίδιος σέ ανύποπτο χρόνο.
-τό πόσο άνετα,υπεραμυνόμενος τών ορίων μιάς συζήτησης,μπορεί καί νά τή χαντακώσεις χειρότερα.
καί άλλα πολλά,παρόμοια καί μή.
(συνεχίζεται)

Ανώνυμος είπε...

Οφείλω νά πώ,επίσης,πώς ανέλαβα τό ρόλο τού τιμητή τού "συγκεκριμένου"

αλλά,όχι κατέναντι τού αφηρημένου
αφού,ούτως ή άλλως τό ένα χωρίς τό άλλο δέν παίζουνε.
Απλά,εκείνη τήν ώρα τό "συγκεκριμένο" είχε πάει περίπατο,καί θέλησα νά τό επαναφέρω.
Τό πρόβλημα τών διακρίσεων θά έλεγα πώς είναι από τά σημαντικότερα πού τέθηκαν καθ'όλη
τή διάρκεια τής συζήτησης
διότι,μή-διακρίνοντας,δέν μπορείς νά εκφραστείς.
διακρίνοντας δέ,προκαλείς στούς συνομιλητές σου διάφορα σκάνδαλα
γινόμενος ο ίδιος αιχμηρός καί "εν υαλοπωλείο"
τό θέμα είναι καί τί είδους επιφάνειες αγγίζονται εκατέρωθεν κάθε φορά καί ποιά είναι τά όρια τής παρέμβασης ενός εκάστου.
Προσωπικά εκεί αναγνωρίζω πώς τήν πατάω πολλαπλώς.
Κάθε διάκριση,έχει τήν τάση νά γεννάει μιμίδια καί μιμητές καί εδώ υπάρχει πρόβλημα,αφού εκ τού σωστού τείνει νά πηγάσει λάθος.
π.χ.,η γείωση πού ειπώθηκε
ναί,αλλά προσωπικά δέ θάτρεχα νά τήν κάνω έτσι όπως περιγράφτηκε
ή οι κυκλοειδείς σφαιροειδείς κουλουροειδείς χωρίς πέρας κ.λ.π.ναί,οκ,αλλά πρέπει καί νά σε θέλουν οι όποιες καμπύλες,εκτός από τό νά τίς θέλεις
κ.λ.π.κ.λ.π.κ.λ.π.

Βεβαίως,μιά καί κάνουμε κουβεντούλα ,είμαι τιμητής τού κίτς καί ηθελημένα καί άθελα.

Υπάρχει πάντα ο κίνδυνος μιλώντας και μιλώντας νά αναπαράγουμε απλά τό ίδιο λάθος
καί νά μή γίνεται αντιληπτό όυδόλως αυτό πού νομίζουμε ή θέλουμε νά δηλώσουμε.
Αντιθέτως,αντιληπτή γίνεται η τάση μας νά υπεραμυνθούμε τών δικαιολογιών καί τής μερικότητάς μας
ήτοι,μιάς αφόρητα επαναλαμβανόμενης περσόνας
Δύσκολα θά έλεγα ότι ξέφυγα από αυτό.
Εν πάσει περιπτώσει,καλόν η αυτοκριτικη,αλλά υπάρχει και τό λίμιτ τής δημόσιας αυτομαστίγωσης.
Ευχαριστώ όλους γιά τό κοντακτ,τούς οικοδεσπότες γιά τήν προσφορά τού χώρου,τήν υπομονή καί τήν ανεκτικότητα(πλουραλισμό-χεχε-πού λέγαμε εμείς οι πάλαι ποτέ αριστεροί)
καθώς καί τή δυνατότητα πού προσφέρουν στόν καθένα μας γιά ζεϊμπεκιές-μπολσόι
τίς αίγες γιά τά βερτίτζινους σπουμαριστά ελικομπουρμπουλιαστά ανεβοκατεβάσματα ,τούς οεο style γιά τό βίρτσουαλ λόστ ιν σπέης διάκοσμο,κ.ο.κ.,κατ'εξαίρεσιν σήμερα εντελώς πλουραλιστικά.Τώρα,άν θά επανέλθω μέ εκείνω τό απαίσιο δασκαλίστικο-εξυπνακίστικο στυλάκι πού τείνω νά υιοθετήσω,δέν ξέρω.
Καλή σας μέρα.

η Μίλτους απ'τού τρύπιου λθάρ'.

Blackface είπε...

Φίλε ανώνυμε συζητώντας την περιπτωσάρα σου με όλο το team μου χθες, συν του ΚΔ, καταλήξαμε στο συμπέρασμα πως οφείλουμε να σου ασκήσουμε κατ’ εξαίρεση μία τελευταία ευθεία πίεση (σε εσένα και όλο το εν δυνάμει συνεργείο σου), τελείως μα τελείως εγωκεντρικά από μέρους μας , γιατί την απάντηση αδυνατείς εκ της πολυπρογραμματισμένης φύσης σου να τη δώσεις alone από τα έσω. Την περιμένεις από έξω. Η αγγελία έχει ως εξής:




ΜΠΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΠ.
ΡΟΝΓΚ ΑΝΣΕΡ ΕΓΚΕΝ ΜΑΔΑΦΑΚΑ.

«Κάθε διάκριση, έχει τήν τάση νά γεννάει μιμίδια καί μιμητές καί εδώ υπάρχει πρόβλημα ,αφού εκ τού σωστού τείνει νά πηγάσει λάθος.»

Από ποιο «σωστό» πηγάζει « λάθος» βρε πανίβλακα, γκασμά, ερπετάνθρωπε.

Όλα όσα λες μάγκα είναι μόνον στα πλαίσια αυτοδικαίωσης του εγκεφαλικού αυνανισμού και εκλογίκευσης της εγωικής παλινδρόμησης κάποιου που έχει προγραμματιστεί τόσο μα τόσο καλά από τον κώδικα του Matrix να κυκλοφορεί μέσα στα δωμάτια της πυραμίδας σαν το σπίτι του. Αυτή είναι και η μεγάλη του γοητεία άλλωστε. Αλλά αυτή είναι μαγάκο και η μεγάλη του φυλακή. Είσαι βαθύτατα δέσμιος της κατώτερης φύσης. Ποιον ουροβόρο έσπασες βρε άχρηστε, άσχετε που είσαι τόσο βαθειά φυλακισμένος. Όταν φίλε δε μπορείς να κάνεις ούτε μία σωστή διάκριση με ποιον μιλάς τι ασχολείσαι με τα permutations των γραμμάτων. Κλάσε και λίγο.

Πρόσθεσε λοιπόν στα λογο-ικά σου συμπεράσματα και ένα από τα μεγαλύτερα κλισέ ever γιατί παντού βλέπεις όρχεις και τρούπες (και σε προκαλώ να μην πάει ο νους σου κατευθείαν στους δούρειους ίππους):

«Τα κάστρα πέφτουν πάντα από μέσα»

Dismissed




Από το συνεργείο αντιποίησης









Ι am no serpent, I have no name
I am no god, I have no fame
I am no dark, neither am I light
I am no love, neither am I fight

Αίξ είπε...

άντε ο άλλος πάλι... για μισό ρε μάγκεζ, γιατί πολύ αρχιδίλα βρωμολόγησε δω μέσα και μάλλον η μουνίλα πρέπει να παρέμβει ουάνς αγκαίν...

τελικά, θέλετε ή όχι να μοιραστείτε γνώση;;;; ή μήπως την είδατε και σεις ανταγωνιστικοί κοκόροι που τρώνε τα λειριά τους;;; τι ακριβώς συμβαίνει, για να καταλάβουμε δλδ... όχι ότι εμένα προσωπικώς με κόφτει αλλά λέμε τώρα... πολύ ιδιοτέλεια ρε μάγκεζ, πολύ φουσκωμένα τριχωτά στήθια νάουμ, που μου πιάσατε όλοι τον ερπετοπάπα από τα αρχίδια και θέτε να διαπαιδαγωγήσετε και τα πλήθη... βαμπιρισμοί είναι όλα αυτά, δεν το βλέπετε;;; σε κανέναν δε θα επιτραπεί να "δει" περισότερα όταν συμπεριφερεται κατ' αυτόν τον τρόπο... τελικά, τι θέλετε; πεδιά μάχης ψάχνετε για εκτόνωση; ε τότες ρε σεις, πιάστε άλλα θέματα να ξεμαλλιάσετε...ανόητα δίποδα...αφού υποτίθεται ότι "φτάσατε" σε κάποια σημεία επίγνωσης μετά από τις προηγούμενες συζητήσεις... για δεν κάθεστε να τα επεξεργαστείτε λίγο; δε σας φτάνουν οι πιέσεις από τον "πραγματικό εχθρό"; σα μαλάκες φέρεστε... όλοι σας... να αυτοπροβληθείτε θέλετε τελικά; σκατά στα μούτρα σας... άμα δε δουλευτούν πρώτα τα βασικά του δημοτικού ρε σεις, πώς επιχειρείτε να δώσετε εξετάσεις για πανεπιστήμιο;;; θα κοπείτε ρεεεεεεεεε! τυφλωμένοι είστε από τον ανταγωνιστικό ανασφαλή εγωισμό σας... ποια η διαφορά σας από όλους αυτούς τους κοιμισμένους και τους πεπλανημένους που κράζετε;; αλλά Έλληνες δεν είμαστε; εε βέβαια..τι μας τρώει πάντα; ο εμφύλιος μάγκεζ... η αδυναμία μας να συνεργαστούμε... ο ανταγωνισμός μας..κρίμα...τόσα δυνατά μυαλά να χάνονται μέσα σε εγωικά κόμπλεξ.

Κ.Δ είπε...

Ευτυχώς ή δυστυχώς αγαπητή μου Αίγα, όπου υπάρχουν μερικότητες και υπάρχει βαθύς μυθο-ιστορικός προγραμματισμός όσον αφορά το σχεδιασμό των συνάψεων μεταξύ τους, υπάρχει και αυτή η φιλονικία που περιγράφεις.

Σε αυτό που αναφέρεις για εμφυλίους, η συζήτηση έρχεται και επανέρχεται σ το μπλοκ εδώ και μήνες. Φαγωνόμαστε μεταξύ μας τρόπον τινά. Μαζεμένοι αριστεροί και δεξιοί, μισο-εσωτερικοί και μισο- εξωτερικοί, μισο-αγνοί και μισο-πονηροί προσπαθούμε να αποφύγουμε τις έριδες προσπαθώντας να σκαρφιστούμε ένα νέο τρόπο θέσπισης των συνάψεων των σχέσεων μας, που θα περιφρουρήσει τα βαθύτερα αξιακά στοιχεία του καθενός μας (θα φτύσει ότι είναι πλέον για πέταμα), και ταυτόχρονα θα προστατέψει τις πιο λεπτές γραμμές συνάψεων μεταξύ μας. Και ακόμη είμαστε όχι απλά στα δημοτικό όπως λες αλλά ούτε καν στα νήπια. Πολυ εμβρυακό επίπεδο.

Εμένα μου αρέσει με τα φιλαράκια μου να παίζω και καμιά φορά μπάτσες εκεί που πίνουμε τα ουισκάκια μας, αλλά αυτό γίνεται μέσα στα πλαίσια αμοιβαίου σεβασμού. Καμιά φορά ξέρεις όμως αυτά τα όρια ξεπερνιούνται. Αλλά ποιος ορίζει τα όρια darling? Που σταματάει η φιλονικία και ξεκινά το πνεύμα θηλέος που λέγεις? Βλέπεις πως ακόμη και αυτά τα όρια που προσπαθείς να περιφρουρήσεις σαν άλλος κόκορας είναι καθόλα ανθρωποκεντρικά καιερπετο- ιδιοτελή. Αν δε πλακωνόνταν ξέρω γω ο Αχιλλέας με τον Αγαμέμνονα, στο τέλος δε θα έπεφτε η Τροία του πραγματικού εχθρού από τον Οδυσσέα. Αλήθεια όμως ποιος είναι ο πραγματικός εχθρός στον οποίο αναφέρεσαι? Μήπως και αυτό είναι πάλι άλλο ένα φαλλικό μας σύμπλεγμα?

Δε πειράζει, όλες οι αλλαγές είναι θεμιτές. Όλες ανεξαιρέτως.

Ποιος είναι που θα κρίνει ποιον και γιατί? Τσαλακώθηκαν εδώ πέρα μέσα μήνες τώρα μεγάλοι εγωισμοί. Κι εγώ και ο Μιμάκος είμαστε τεράστιοι εγωιστές. Τεράστιοι. Αυτός θεώρησε ότι έπρεπε να μου δώσει ένα μάθημα και εγώ θιγόμενος από όλη την δολοπλοκία του θεώρησα ότι έπρεπε να τον εξουδετερώσω διαπαντός.

Και ο μποτίλιας κάνει λάθη. Και ο Hell έχει πατήσει μπανανόφλουδες και ο Ράπτης έχει πάρει μαθήματα. Και όλοι οι φίλοι εδώ. Και έχουμε πει και ένα σωρό μπούρδες όλοι μας.

Όταν η ατομικότητα είναι μπερδεμένη σε ένα τόσο πυκνό ματριξιακό-μυθικό ιστό είναι πάρα πολύ δύσκολο να επιχειρεί τις βαθμιαίες μεταβάσεις χωρίς κάποιου είδους ρήξη με την μνήμη της και τελικά και με τα φίλια στοιχεία του περιβάλλοντος της. Ήταν καθόλα ματριξο-προγραμματισμένη από μέρους του Blackface και εν μέρει από μένα και τους λοιπούς συνεργάτες η ανακοίνωση. Έχεις δίκιο σε αυτό.

Προσπαθώ μήνες τώρα εγώ και ο μποτίλιας να βρούμε μία νέα φόρμουλα ορισμού που θα απελευθερώσει τις ατομικότητες από την έριδα που προκαλούν οι ματριξοειδείς ιεραρχίες, βάζοντας τις ατομικότητες να ανακυκλώνουν ουροβόρους ωσάν άλλοι κοκορομάχοι. Αυτός το λέει δίκτυο, εγώ το λέω grid. Δυστυχώς και αυτό το σύνολο κόμβων και συνάψεων μεταξύ αυτών κόμβων δεν είναι παρά ένα καζάνι μερικότητας που μέσα τα στοιχεία του βράζουν και κονταροχτυπιούνται μεταξύ τους. Για να σταματήσουν οι έριδες ή πρέπει να επαθεσπιστούν οι σχέσεις μεταξύ τους σε όσο γίνεται πιο λεπτό επίπεδο ή πρέπει να μεγαλώσει το καζάνι. Νομίζεις πως τελειώσαμε εδώ ή ξεκινήσαμε κάτι εδώ? Όχι αγαπητή απλά εδώ εκδηλώνονται πολύ βαθειά και αρχέγονα patterns άρνησης.

Εδώ δεν έχουμε ακόμη ορίσει το πολύ βασικό, το οποίο και εγκαλώ άπαντες εδώ μέσα να κάνουμε μήνες τώρα. Ποιο είναι αυτό το καζάνι ρε μάγκες? Ποιος είναι αυτός ο οίκος που πρέπει να προστατευτεί? Ποια είναι αυτά τα πιο βαθύτατα αξιακά στοιχεία που θα κρατήσουμε ώστε να φτάσουμε σε αυτό που λέω εγώ «συμφωνική πολυφωνία» ?

Ηττηθήκαμε σύντροφοι από τον προγραμματισμό gota damn.

Το έγραψα από την αρχή αυτής της ανάρτησης αλλά δεν έγινε ξεκάθαρο.

Αίξ είπε...

Λοιπόν κοίτα Μήτσο...για την πάρτη μου μόνο μπορώ να μιλήσω, μιας και μόνο εμενα κι εσένα "γνωρίζω" δω μέσα, όχι ότι κάναμε και ποτές παρέα κολλητή, απλώς έτυχε κάποια στιγμή να γνωρίστουμε διαδικτυακά κάτω από περίεργες συνθήκες..τώρα, ποιος είναι ο Μιμάκος, ποιο το τημ του, ποιο το τημ σου, πραγματικά ούτε και που ξερω ούτε και που με νοιάζει...γω μοναχικός τύπος ήμανε και θα είμαι, δεν ανήκω σε παρατάξεις, το τριπ μου είναι μοναχικό...και αυτά τα ντάρλινγκ κοφτα σε παρακαλώ, δεν είμαι νταρλινγκ κανενός...

τώρα, το ζητημα με τέτοιας φύσεως θέματα που προσπαθείτε να αναλύσετε είναι αν πραγματικά σε κάνουν καλύτερο άνθρωπο, για να το πω απλά... εμένα η διαδικτυακές συζητησεις μου σε τετοια θεματα, δε με καναν καλύτερο άνθρωπο...αυξηθηκε η αλαζονεία της δήθεν γνωσης μου...γι αυτο και τις εκοψα και τις διαδικτυακες και τις εξωδιαδικτυακες παρλες αναφορικα με τετοια εσωτερικα θεματα...δεν ειναι τυχαιο το γεγονος οτι ειναι για ¨λιγους" όλα αυτα...και δεν ειναι θεμα ελιτισμου αυτο..ξες ποσους εχω συναντησει που χουν δηθεν επαφες με εωσφορους και αγγελους και εχουν και διαμεσα και πρασσειν αλογα και δεν ξερουν που παν τα 4 τελικα;;;; να κλανεις στα γελια λεμε...δε φτανουν μονο οι καλες προθεσεις...δε μπορεις να "παιζεις" με τα ιερα και τα οσια για να δωσεις ντεμεκ μαθηματα σε αλλους ή για να δωσεις τις δηθεν σωστες ερμηνειες..θα σου γυρισει μπουμερανγκ...μονο ενας μυστης μπορει να δωσεις "σωστες" ερμηνειες...και ο πραγματικος μυστης δεν τριγυρναει μεσα στα νετια...με πιανεις νομιζω..και μη νομιζεις..και αυτες οι δηθεν αναλαμπες αυτογνωσιας οτι ειμαστε αλαζονες και πουτσες μπλε κι αυτα αλαζονειες ειναι, ωστε να φανουμε ανωτεροι ως κατωτεροι...

τα ορια που λες σταματανε εκει που μπορεις να δεις οτι ο συνομιλητης σου, οποιος κι αν ειναι αυτός, εχει αγγιξει "κατι"..εχει δει τον εαυτο του μεσα στη συζητηση, εχει αυτοπαρατηρηθει..εκει λοιπον, δε σου επιτρεπεται να παρεμβαινεις και να τον "πιέζεις" για να τον ανισορροπισεις...βαμπιριζεις ετσι ουσιαστικα..καταστρατηγεις βασικες αρχες του (δια)μοιρασματος...


όταν κάποιος λοιπον θελει να λειτουργησει ομαδικα, οφειλει να διακρινει πού ταιριαζει και με ποιους μπορει να συμπορευτει..αμα παιζουν παλια απωθυμενα ή δεν ξερω γω τι αλλο, ανταγωνισμοι και τατοιαυτα, αστο καλυτερα...απομακρυνσου και δες γιατι συμβαινει αυτο..μηπως τελικα δεν ταιριαζεις με αυτην την ομαδα;;;; και γιατι να ειναι τοσο απαραιτητο παλι να ομαδοποιηθεις;;;; μηπως ειναι καποια μορφη εξαρτησης ολα αυτα; μηπως ειναι η μεγαλη μοναξια μας και καποιοι δεν την αντεχουμε γιατι ουσιαστικα δεν αντεχουμε εμας; το ειναι μας; τον δήθεν "πραγματικό εχθρό" που ανέφερα;;;; που κατ ουσιαν ειναι ο μυητης που ψαχνουμε;;;; αυτός που εχει ολες τις απαντησεις και όλες τις κλείδες;;;; και πώς να τον βρεις όταν ασχολεισαι με το να ισοπεδωσεις τον απεναντι, που υποτιθεται οτι ειστε στην ιδια ομαδα και ψαχνετε παρεα να βγαλετε μια ακρη σε καποια ζητηματα;;;

θα μπορουσα να πω και άλλα πολλά ξες..αλλα δε θα πω...η γειωση που λεγαμε αφορα την ισορροπια στο κεντρο μας...με καποιας μορφης αυτοσυγκεντρωση γινεται αυτο, όχι απαραιτητα διαλογισμους γιογκικους και τα ρεστα..αλλα με καποια μοναχικη μορφη σιωπης και ησυχιας..εκει παιρνεις ολες τις απαντησεις...και κει οφειλεις να αφηνεις και τον διπλανο σου να τις παιρνει, οταν καταλαβαινεις οτι ειναι ετοιμος να το κανει..και οχι να του την ξαναπεφτεις με καποιον τροπο.

Κ.Δ είπε...

Κι εγώ alone λούκι λούκις ήμανε εξ’ απανέκαθεν αγαπητή αίγα, κι αν διάβασες την επιστολή που είχα στείλει στον πελαγοφίαλο κι εγώ εναντίον των κινημάτων είμαι καθώς τελικά καταλήγουν να γιγαντώνουν και να μοιράζονται το πνεύμα του «θηρίου-matrix» που «θεωρητικά» αντιπαλεύουν. Κι εγώ απλά τις αποψάρες μου λέω και αν θες και αυτό όσο κι αν νομίζω ότι γίνεται από αλτρουιστικά κίνητρα κρύβει μέσα του το σφάλμα του φαντασιόπληκτου εγωισμού μου. Έχω επίγνωση αυτής της φαντασιοπληξίας αλλά δε μπορώ να την αποφύγω. Είμαι ατελής όπως πιστεύω και όλοι μας. Η ευθεία τελική πίεση στον Μιμάκο-ανώνυμο-Μίλτο κλπ έγινε από τον φιλάρα μου τον Blackface, γιατί γνωρίζω πολύ καλά πως και στον παρελθόν έχει προσπαθήσει τέτοιου είδους μυητικά τρολαρίσματα που επιχείρησε να κάνει σε μένα, και είτε πέτυχε ως σουπιά να χύσει δηλητήριο είτε την έκανε σαν λαγός, χωρίς να γνωρίζει καν τί ζημιές προκαλεί. Αν δεν ραπιζόταν τρόπον τινά για τις τακτικές του, τελείως εγωιστικά πάλι, τακτικές τις οποίες εγω προσωπικά δεν εγκρίνω και δεν γουστάρω να αναπαράγονται, θα συνέχιζε τα ίδια.

Το θέμα εδώ είναι πολύ βαθύ και θεωρώ πως το χάνεις δίνοντας αξία στους εκάστοτε «μύστες» εκτός net. Δεν έχουν καμία απολύτως διαφορά. Το θέμα όσον αφορά την επιστροφή του θηλυκού πνεύματος στο οποίο αναφέρθηκες είναι να σπάσουν όλοι οι μυητικοί κύκλοι και τα μυητικά αλισβερίσια που αναπαράγουν στρεβλά πατερναλιστικά πνευματικά δικαιώματα και χτίζουν τυραννικές ιεραρχίες από μύστες-ποιμένες-πατέρες. Τελείωσαν και οι μύστες. Πάπαλα. Ξοφλήσαν ιστορικά πώς να το κάνουμε.

Τώρα όσον αφορά αυτά που γράφεις για τον πραγματικό-εχθρό που είναι ο εαυτός μας, αυτήν την εργασία αγαπητή την εξασκώ μόνος μου, βγάζω τα συμπεράσματα μόνος μου, και ενίοτε συμμετέχω σε δρώμενα έχοντας στο πίσω μέρος του μυαλού μου ακριβώς αυτό.

Εδώ στου μποτίλια το πεδίο της μάχης που ρώτησες πριν, δεν είναι ο εσωτερικός εαυτός. Όχι , όχι εδώ προβάλλουμε όλοι τους φαντασιόπληκτους εγωισμούς μας με άξονα τον Ελληνισμό. Αυτή είναι η ομάδα που εγώ προσωπικά αποδέχομαι να ενταχτώ και αυτό το κάνω με πολύ προσωπικούς όρους ένταξης.

Όχι, όχι εδώ δεν κάνουμε κάποια εσωτερική εργασία για το κωλαράκι του καθενός μας, ασχέτως αν κάποιοι σαν και εμένα βάζουν εσωτερικά και τέτοιους στόχους ή προσπαθούν ιδιοτελώς να πείσουν τους άλλους να το δουν πιο εσωτερικά.

Εδώ μοιραζόμαστε τις αδυναμίες και τις αγάπες μας όσον αφορά τον ελληνισμό. Και αυτό όπως βλέπεις ξεκινάει από τελείως εξωτερικές φιλονικίες αλλά τελικά καταλήγει να αγγίζει βαθειά αρχετυπικά patterns άρνησης όπως λέγαμε νωρίτερα με τους εμφυλίους.

Αίξ είπε...

μάλλον έχουμε διαφορετική αντίληψη ως προς την έννοια "μύστης"..στη δική μου σφαίρα αντίληψης ο μύστης δε συνάδει ούτε με ποιμένες ούτε με πατέρες..όσο υπάρχουν κάποιας μορφής μυήσεις λοιπόν, όπου μύηση=βήμα προς ένωση με τον Εαυτό, θα υπάρχουν και μύστες-βοηθοί, επίγειοι και μη.

αναφορικά με την επιστροφή του Θηλυκού πνεύματος, πάλι στη δική μου σφαίρα αντίληψης, η επιστροφή αυτή δε συνάδει με την κατάρριψη του αρσενικού αλλά με τη σύζευξη μετά αυτού...κι αυτό αν δεν επιτευχεί αρχικά μέσα στον καθένα μας, δύσκολα θα επιτευχθεί και έξω μας.

τώρα για όλα τα υπόλοιπα που λες, δεν έχω άποψη γιατί δεν με ενδιαφέρει να έχω. συνεχίστε όπως καταλαβαίνετε.

Κ.Δ είπε...

Ρε συ Αίγα οποιουδήποτε είδους παραχώρηση προσωπικού χώρου σε κάποιον/κάποια που εμπιστεύεσαι δεν είναι ένας είδος αποδοχής καθοδήγησης έστω και φιλικής? Αν η σύναψη πληρώνεται ανισομερώς φτιάχνει ιεραρχία και αποστάσεις

Για το Θηλυκό πνεύμα συμφωνώ σε όσα λες. Επιζητούμενο είναι η σύνθεση.

Άντε καλή συνέχεια

Αίξ είπε...

ναι, ο τρόπος που το θέτεις είναι ένα αρκετό κλασσικό σύμπλεγμα της δυτικής σκέψης...τύπου "δε δέχομαι καθοδήγηση ή δασκάλους ή παντός είδους μύστες"..κάτι που στην ανατολική και στην αρχαία ελληνική επίσης σκέψη ήταν κάτι απόλυτα αποδεκτό εώς και δεδομένο, το να ξεκινούν μαθητεία οι άνθρωποι δίπλα σε "δασκάλους-μύστες" από πολύ μικρή ηλικία.

τώρα για την ιεραρχία, άλλο ένα σύμπλεγμα θα λεγα παρόμοιου τύπου, που ποτέ μου δε μπόρεσα να καταλάβω για ποιο λόγο αντιδρούν οι περισσότεροι...μα τίποτε στο σύμπαν δεν είναι ίσο με τίποτε...ποιο το πρόβλημα με την πυραμιδοειδή 3D θέαση; αποτελεί απλώς ένα κομμάτι της "αλήθειας".

Κ.Δ είπε...

Ναι ναι, σύμφωνοι και ασύμφωνοι.

Αυτό το "δε δέχομαι καθοδήγηση ή δασκάλους ή παντός είδους μύστες" είναι μία στρεβλή αντίδραση της δυτικής μεταμοντέρνας σκέψης που είδε και απόειδε πως τα ιστορικά πατροναρίσματα δεν οδήγησαν την ανθρωπότητα πουθενά. Ο ίδιος ατλάντιος του -5000 πΧ υπάρχει και σήμερα, λόγω του μυθο-ιστορικού προγραμματισμού, για αυτό και κάποιοι επιχειρούν τελείως στρεβλά να αντιδράσουν ονειρευμένοι το άλλο άκρο της ισομερούς αναρχικής μητριαρχίας.

Όλες οι θεάσεις είναι χρήσιμες μέχρι να απορριφτούν ως άχρηστες. Το ίδιος και η πυραμοειδής στην οποία αναφέρεσαι, η οποία θεωρώ πως είναι βαθύτατα πατριαρχική και εγκλωβίζει το ιστορικό υποκείμενο στον εαυτό του. Κρατά τρόπον τινά το ρολόι του ιστορικού χρόνου ακόμη σε λειτουργία. Ο χρόνος ο συγκεκριμένος που βιώνουμε είναι και αυτός πέπλο που πρέπει να σπάσει ώστε να γίνει το πέρασμα σε όχι και τόσο εντροπιακά patterns.

Βλέπεις στο Σημείο της singularity του χωροχρονικού ρούφουλα δεν υπάρχουν καν θεάσεις. Οπότε η αντιποίηση οφείλει πάντα να στοχεύει σε έξοδο από το χωροχρονικό συνεχές. Αυτό είναι η εργασία που προσπαθώ να κάνω εγώ τελείως εγωιστικά φιλοσοφώντας πάνω στο μετα-ιστορικό υποκείμενο, στην δικιά μου κοσμοθέαση του grid.

Κι επειδή πολύ το σοβαρέψαμε πάλι θα σας πως κι ένα ανέκδοτο πριν πάω για gym:


«-Απελπισμένη η κατσίκα από τη ζωή της επαρχίας αποφασίζει να πάρει τα τρία κατσικάκια της και να πάει στην Αθήνα.
Ξεκινάει λοιπόν μια μέρα αλλά δεν αντιλαμβάνεται τον κακό λύκο που τους ακολουθεί με σκοπό να βρει ευκαιρία να φάει τα κατσικάκια .
-Αφού βρήκε σπίτι για να μείνουν , ξεκινά ένα πρωί να βρει δουλειά .Βλέποντας ο λύκος δεν χάνει την ευκαιρία και χτυπά την πόρτα στα κατσικάκια .
Ποίος είναι ; ρωτούν αυτά .
Εγώ η μαμά απαντά ο λύκος .
Το σύνθημα , λένε τα κατσικάκια .
Ο λύκος φεύγει νευριασμένος γιατί δεν γνωρίζει το σύνθημα. Γυρίζει όμως γρήγορα και κρυμμένος περιμένει την κατσίκα να ακούσει το σύνθημα.. γυρίζοντας η κατσίκα απαντάει στην ερώτηση για το σύνθημα << τραβάω τα βυζιά μου >>
-Ο λύκος φεύγει όλο χαρά και γυρίζει την άλλη μέρα που έλειπε η κατσίκα. Χτυπά πάλι την πόρτα φωνάζοντας. Εγώ είμαι η μαμά ανοίξτε. Από μέσα δεν ακούγεται απολύτως τίποτα.
Τραβάω τα βυζιά μου φωνάζει αυτός. Πάλι δεν ακούγεται τίποτα. Τραβάω τα βυζιά μου επιμένει ο λύκος.
-Τότε ακούγεται μια φωνή από μέσα: και τα αρχ***α σου να τραβάς μαλ**α βάλαμε ματάκι τώρα και σε βλέπουμε.»

Καλό βράδυ

Αίξ είπε...

μάιστα..οκ..να πω τότενες και κάτι τελευταίο επί της παρούσης...και ας μην το εκλάβει κανείς προσωπικά, γενικά θα μιλήσω.

λέτε για σπασίματα πατριαρχικού τύπου, έξοδο από χωροχρόνους και λοιπά...ενδιαφέροντα όλα αυτά αλλά η βάση τους βρίσκεται στην γήινη καθημερινότητα μας. τι εννοώ... ζείτε στον τόπο και στον χώρο που θέλετε; βγάζετε το ψωμί σας με τον τρόπο που θέλετε; εργάζεστε όπως και όπου θέλετε; είστε δημιουργικοί στην καθημερινότητα σας; εκφράζετε μέσω εργασίας αυτό που είστε; τρώτε και πίνετε αυτά που θέλετε;αναπνέετε το οξυγόνο που θέλετε; είστε έτοιμοι να βγείτε από καπιταλιστικές φόρμες; έχετε βγει; και τα ρωτάω όλα αυτά, γιατί αν δεν είναι γερή η γήινη βάση, το νοητικό οικοδόμημα θα πέσει κάποια στιγμή...είναι πάλι σα να προσπαθείς να δώσεις εξετάσεις στο πανεπιστήμιο ενώ παρέβλεψες το δημοτικό... επίσης, οι συνθήκες της υλικής διαβίωσης είναι απόλυτα συνδεδεμένες με νοητικές υπερβάσεις.

αν φοβάσαι πχ να αφήσεις μια εργασία που σιχαινεσαι για να μη χάσεις τα φράγκα που παίρνεις, μιας και δε μπορείς να σε φανταστείς άφραγκο, φανταστείτε με πόση δυσκολία θα αφεθείς σε πνευματικούς στροβίλους ατροποεντροποεκτροπίας.ελπίζω να έγινα κατανοητή.

Ανώνυμος είπε...

Πάνδαρε

Καλημέρα,

“Ναι δεχομαι οτι μεγαλωσα με χριστιανικες αξιες λογω της μικρασιατισας γιαγιας μου ομως το επαγγελμα που κανω με υποχρεωσε να αναπτηξω αναλυτικη σκεψη μεχρι αηδιας,για να επιβιωσω..οσο για τις αξιες ασε τις εφαγε η μαρμαγκα με το περασμα των χρονων”

Δηλαδή κατ’ εσέ μόνο ο χριστιανισμός και η Μικρά Ασία…έχουν συμβατότητα ή έστω αυτή δικαιολογείται απόλυτα ελέω στερεοτύπων ?. Ομορφιά 1.
Η αναλυτική σκέψη επίσης (λόγω επαγγέλματος !!!) κατ΄εσέ και ο χριστιανισμός….έχουν ασυμβατότητα. Ομορφιά 2. Αξίες και πέρασμα χρόνων…επίσης ασύμβατα. Ομορφιά 3. Και μόνο από τον πρόλογο…διακρίνει κανείς ότι είναι να διακρίνει.

Έχω πολύ καιρό να διαβάσω τόσες ομορφιές (για να στο πω στρογγυλά) σε τόσες λίγες γραμμές. Παρακάτω όμως χάνεται η μπάλλα.

“γιατι να αναλυουμε και να προβαλουμε καρτες και διδασκαλιες ανθρωπων που που ειναι αποδεδειγμενα κατακαθια της κοινωνιας,,γιαυτο και εκανα και μια συντομη αναδρομη στο ποιον των ανθρωπων αυτων ...”

Πέραν του ότι ουδείς εδώ μέσα ανέλυσε διδασκαλίες ανθρώπων που ανήκαν σε τάγματα…επιπροσθέτως ουδεμία απόδειξη έφερες (πέραν των ιδεοληψιών σου) που να τεκμαίρει το κακό ποιόν τους. Moreover και σύμφωνα πάντα με την αηδιαστική αναλυτική σου σκέψη (κατά δική σου δήλωση) προφανώς πληροφορίες σχετικές με ‘κακούς ανθρώπους’ θα πρέπει να αποσιωπούνται ή απλά να καίγονται στην πυρά ως σατανιστική προπαγάνδα.


“Το κιτρινο σαν χρωμα, συμβολιζει για αυτους τον φωτισμο απο τους εκπτωτους αγγελους”

Προφανώς η αναλυτική σου σκέψει κατατάσσει και τους βυζαντινούς στην κατηγορία…των σατανιστών.. Σίγουρα δε και οι απανταχού αεκτζήδες σατανιστές είναι. Μάλλον…για να ικανοποιηθείς…προφανώς είναι όλοι είναι σατανιστές πλην εσού. Απλά η αναλυτική σου σκέψη...σου απαγορεύει προς το παρόν να το πεις φωναχτά.

”αρα το ασπρο οπως εχει αποδειξει ο ΜΠΟΤΙΛΙΑς παλαιοτερα συμβολιζει τον θανατο”

Μάϊστα. Το θεώρημα φουριέ και η απόδειξη μποστέλ. Να το πείτε…στις κηδείες οι άνθρωποι να αλλάξουνε τον χρωματισμό των ρούχων τους.

Συνεχίζεται

Ανώνυμος είπε...


“εδω μιλαμε για τον θανατο της παλαιοτερης ζωης του νεαρου και την εισαγωγη του σε μια νεα κατασταση μεσv του τελετουργικου σοδομισμου,,,χαχαχαχχα ειχα δεν ειχα εκει το πηγα με τα λαμογια,,”

Το ότι εισάγεται σε νέα κατάσταση είναι δεδομένο, εφόσον πάει ανάποδα προς την πηγή εκπόρευσης.

Αλλά από την άλλη η δική μου αναλυτική σκέψη σχετικά με την προσωπική σου εμμονή με τον σοδομισμό μου αφήνει ερωτηματικά.

”παρατηρηστε ενα ροδο στο κεντρο εχει μια τρυπουλα ετσι?τι ειναι αυτο?με τι μοιαζει?”

Να υποθέσω με την σούφρα της Alice…για να δέσει το γλυκό. 


”παρατηρηστε το δισακι αν δεν μοιαζει με ορχεις εμενα να με φτυσετε”

Οντως…όρχεις είναι. Από εδώ βγαίνει η φράση “πήρα τα αρχίδια μου”. Αν μη τι άλλο εφόσον κάνει άλμα ο ζερό και είναι δίκερος…προφανώς θα χάσει τα αιδοία του για να γίνει μονόκερος. Κοίτα και άλλες απεικονίσεις για να μην έχεις αμφιβολία.

http://www.tarot-history.com/Jean-Noblet/images/Noblet-original/00-le-fou.jpg

http://tarothistory.com/images/deste_fool.jpg

Ισως καταλάβεις τώρα καλύτερα γιατί μόνο οι Ευνούχοι δύνανται να μπούν στην Βασιλεία των Ουρανών (αυτό είναι χριστιανικό…αν έχεις ακούσει ποτές).

Για τα meanings σε συμβουλεύω να μην ψάχνεις τζάμπα το διαδίκτυο. Δεν πρόκειται να βρεις κανένα meaning.

”ενω ο ασπρος ηλιος ειναι ο το ασπρο φως της φβτησης κατα τον τελετουργικο βιασμο και το ανοιγμα του τριτου ματιου μεσα απο αυτην την αποτροπαια πραξη...
o ο κυκλος διπλα στον ασπρο ηλιο ειναι σχηματοποιημενος ο ουροβορος οφις για να μας δειχνει τι παιζεται και απο ποιους”

Αναρωτιέμαι τότενες…γιατί το 50% των γυναικών που την κουνάει την επτάχορδη από την back door, όπως και τα σμήνη των gays…δεν είναι πεφωτισμένοι.

Το τι παίζεται…και δη παρατεταμένως από εσένα είναι ηλίου φαεινότερον (σε πειράζω στρογγυλά).

Αλήθεια όμως…εφόσον ο ΚΔ διαθέτει κατά δική του δήλωση την μυητική σειρά των ταρό, μπορεί να μας πει ποιος είναι αυτός ο άσπρος Ηλιος, σε ποια σεφίρα ανήκει κ.λ.π. με πάνω από 2 προτάσεις ?

”τωρα οσο αφορα το ασπρο κοπροσκυλο μπορει να ειναι και μια ειρωνεια σε ολους τους νεαρους που ακολουθουν τετοιους δρομους”

Εμένα μου μοιάζει πάντως….σαν το φοξ τεριέ τον Μιλού του Τεν-Τεν, αλλά προφανώς κάνω λάθος.

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητέ Μποτίλια


Καμμία εμμονή δεν έχω δείξει σε κανένα και πολύ περισσότερο καμία προσπάθεια για τίποτα σχετικά με τα πιστεύω του καθενός. Το να σε τηζάρω ζητώντας σου να σταυρωθείς είναι τελείως διαφορετικό από το να σε κατηχήσω ή έστω να προσπαθώ να σε διδάξω. Ούτε τέτοια πρόθεση υπήρξε, ούτε τέτοια προσπάθεια έγινε. Οπότε βρίσκω τουλάχιστον αδόκιμα τα περί ιεραποστολικών και λοιπών στάσεων. Αμα ήμουν δάσκαλος θα σε δίδασκα, ακόμα και αν έμενες μετεξεταστέος (κατά δική σου δήλωση σε κάποιον άλλο σχολιαστή που έκανε παραδόσεις).

Αλήθεια Μποτίλια…έχεις δει ποτέ εδώ μέσα να γράφω τίποτις το ‘χριστιανικό’...όσον αφορά διδαχές και εξηγήσεις ? Πως μου προσάπτεις λοιπόν εμμονή και υπέρμετρο εγωισμό και ‘ινστρουχτορισμό’ ?

Αλήθεια Μποτίλια….δεν βλέπεις ότι οι αναφορές μου είναι σε εικόνες και χολλυγουντιανά κλιπάκια και γεωγραφικές αναζητήσεις ακριβώς για να έχουμε μια πιο ανάλαφρη κουβεντούλα σχετικά με την ροή της πληροφορίας ? Παρόλα αυτά…ουδείς απάντησε στο τι βλέπει και πως άλλωστε.

Ούτε τις απόψεις μου ξέρεις, ούτε τις έχω θέσει (αλήθεια ποιες είναι οι απόψεις μου ?), ούτε έχω προσπαθήσει να πείσω κανέναν για αυτές. Λειτουργώ ως τηζαριστής γιατί μόνο αυτό κατ΄την δικιά μου λογική, μπορεί να δώσει ‘καρπούς’ στο μέλλον.

Το θέμα συμπαθειών και εχθρών στο διαδίκτυο…είναι κάτι που αφορά τους νεοκονς. Επέτρεψέ μου να αμφιβάλλω για το δίκαιο του Πάνδαρου (του έγραψα άλλωστε παραπάνω) και για το ‘χριστιανικό’ ποιόν του. Άλλο ο ζηλωτής, άλλο το λαμόγιο, άλλο ο φανατικός, άλλο ο αγνός πιστός και άλλο ο αληθινά πνευματικός. Παντού υπάρχει κατανομή. Επίσης όχι μόνο στην Ελλάδα, αλλά και παντού είσαι ότι δηλώσεις.

Μεγαλύτερη ‘μυστικιστική’ ή ‘αποκρυφιστική’ ή ‘ουφολογική’ ή ‘παραλογιστική’ ή ‘αυτά είναι χαζομάρες και δεν υπάρχουν’ αλήθεια…από την ίδια την αλήθεια δεν υπάρχει. Μία αλήθεια υπάρχει και όχι οι ‘αλήθειες’ του καθενός. Μία διδασκαλία. Αυστηρά προσεγγιζόμενη μερικώς, έξωθεν δοσμένη, εντός αποκρυσταλλούμενη, αυστήρα προκαθορισμένη στις δόσεις της, ειδάλλως καίγονται οι φλάντζες. Και σαφώς μετά από άθλους και τεράστιες πορείες. Νοητικούς και ψυχικούς και σωματικούς.

Είτε μιλάς για την Ιλιάδα και την Οδύσσεια, είτε για την καβαλλά, είτε για οτιδήποτε άλλο, μιλάς πάντα για την ανακύκλωση. Ιλιάδα και Οδύσσεια δεν τελειώνουν ποτέ…γιατί πάντα διαφεύγει ο Αινείας. Παρόλα αυτά έχουν την κλείδα…του τελειώματος (ησυχασμός Οδυσσέα, όπως περιγράφεται από τον Μάντη) που όμως δεν λαμβάνει χώρα ούτε στην Οδύσσεια, ούτε στην Ιλιάδα….παρά στην Τηλεγονιάδα.

Αν δεν βλέπεις τις κλείδες σπασίματος, είναι γιατί είναι έτσι δομημένος ο λαβύρινθος. Αν αποτύχεις μαθηματικώς θα σε εξοντώσει ο Μινώταυρος. Παρόλα αυτά δεν νοείται λαβύριθνος χωρίς μίτο. Ο μί-τος στο Μι ο-δηγεί. Πάντα και αν μπορείς αμφισβήτησέ το και κάνε ρωγμές…κανείς δεν σε εμποδίσει, τζάμπα όμως θα προσπαθείς. Είσαι καλός άνθρωπος μποτίλια και άδολος. Αλλά η λανθασμένη ‘επαναστατικότητά’ σου ελέω παλιοτέρων εποχών σου που ο ίδιος έχει καταδικάσει, απλά έχει μετατοπιστεί σε άλλο κέντρο εστίασης επίσης λαθεμένο.

Περαστικά

Ευχόμενος ταχεία ανάρρωσή σου από την πρόσφατη περιπέτεια της υγείας σου.

Ανώνυμος είπε...

ΚΔ

Στο πα και σε άλλα ποστ. Εχεις μπερδέψει τρίτους, τέταρτους και πέμπτους, το κλουζιλίκι σου έχει χτυπήσει κόκκινο, έχεις φτιάξει και επιτελάρχες τώρα και βλέπεις παντού κόκκινους και μπλε κόκκους.
Οταν μου απευθύνεσαι να απευθύνεσαι σε εμένα (κατανοητό από το στυλ γραφής μου) και ουχί σε τρίτους και τέταρτους που δεν φταίνε και σε τίποτα.


Δεν θα ασχοληθώ με το cloning και τις διαδικασίες αυθυποβολής, εξομολογήσεων, απολογιών, μειώσεως και μιτώσεως που υποβάλλεις τον εαυτό σου (εσύ ξέρεις άλλωστε καλύτερα το γιατί) οπότε σου απαντώ για όλους αυτούς τους αβατάρ και για εσέ.

Το να βαπτίζεις wow την στάση σου και με ατέρμονα λογογοτεχνίδια να προσπαθείς και την επικύρωση αυτής δεν αναιρεί το γεγονός της τεμπελίτιδάς σου για άθλους και άσκηση

και δεν σε καθιστά τίποτα παραπάνω και τίποτα παρακάτω από απλό τεμπέλη.


Αφού το θέλεις όμως, κάτσε και προσπάθησε λοιπόν να φανταστείς what is real για να σπάσεις πραγματικά (sic) την ‘ελικοειδή διαδρομή του ουροβόρου όφι-λόγο’ που’ δεν μεταβάλλεται η διάνοια σε κυκλική ενόραση’ (άρες μάρες κουκουνάρες ή όπως λέγει και ο λαός ‘΄τα κάνει κρεμαστάρια’).

Κοπανάς μια λέξη την ‘διαρχία’ (θα ήθελα αν μπορείς να μου εξηγήσεις τι σημαίνει επακριβώς) μαζί με άλλες του τύπου ‘ σινγκουλάριτυ, μπακ ντοορς, γραμμικότητα’ και προκαλείς γέλιο ακόμα και στα μιτωτικά αβατάρς σου με τον ατομικό πόλεμο των λέξεων που έχεις κυρήξει στον εαυτό σου.

Προσωπικά ξεκίνησα με διάθεση να δώσω πληροφορίες για μια ωραία κουβεντούλα στο μέρος σου, με έφερες εδώ (ok) αλλά μετά του φάκωσε’ς και ησύχαςς μπεεε. Κάτσε τώρα με τους επιτελάρχες σου και ασχολείσου επιτελικά με την δημοσίευση μικρών αγγελιών του τύπου ‘ζητείται μπάττον μετά nigga ήχου’.

Όταν αποφασίσεις να συμμετάσχεις ως Μήτσος και ουχί ως υποβιβασθείς ηρακλειδέας, να μας το ανακοινώσεις με μπιμπ. (my ride).


Καλημέρα


Κ.Δ είπε...

Καλά ρε φίλε ότι πεις. Τώρα ποιος βλέπει μπλε και κόκκινους κόκκους ασχολίαστο. Γιατί κι εσύ με την γαμωεμμονή σου να με κατεβάσεις στο κωλοματς βλέπεις παντού δικά μου άβαταρ.

Ψάξε βρες ποιος είναι ο Άλλος τώρα, που σου μιλά.

Μην ξεχνάς πως εγώ είμαι πιο "έξυπνος" από σένα. Ο λεγάμενος δε το έπαιζε τεμπέλης. Τρελός το έπαιζε. Ατομικές βόμβες ακονίζω γιατί πρέπει να μην μπορεί κανείς να με πιάσει από πουθενά. Να υπάρχουν δλδ βόμβες μέσα σε βόμβες, όπου απενεργοποιώντας την μία να ενεργοποιείται η επόμενη.

Μποτίλια στο Πέλαγος είπε...

@ Ανώνυμος (Μίλτος)

Καλέ μου φίλε,
σε ευχαριστώ για τις ευχές σου για να αναρώσω.
Σε ευχαριστώ επίσης για τα εύσχημα που μού αποδίδεις, ότι είμαι καλός άνθρωπος. Επίτρεψέ μου να ισχυριστώ, ότι πιστεύω πως όλοι όσοι συμμετέχουμε με τον ένα ή άλλο τρόπο εδώ είμαστε καλοί άνθρωποι, φυσικά και εσού συμπεριλαμβανομένου. Κάπου όλοι τείνουμε προς εκεί που αισθανόμαστε ότι κάτι τρέχει, άρα καλώς έχουν τα πράγματα.
Έχεις σαφώς δίκιο, ότι μέχρι στιγμής είσαι ο μόνος, που έχει κάνει συγκεκριμένες αναφορές στούς εικονισμούς τού κλιπ. Όμως θα κάνω και εγώ στην συνέχεια. Ο καθένας έχει την δική του ταχύτητα και εγώ είμαι κάποιος πιο αργός από εσένα. Κάνω έκκληση για λίγη ακόμη ανοχή αναμονής. Δεν υποτιμώ διόλου τα όσα έχεις εντοπίσει και δεν προτίθεμαι να τα παρακάμψω. Υπόσχομαι να λάβω σύντομα θέση και σχετικά με αυτά.
Τώρα, όσο αφορά την εκτίμησή σου, ότι οι απόψεις μου είναι τελέιως λαθεμένες, εγώ δεν ισχυρίστηκα ποτέ ότι αυτές είναι σωστές. Εδώ απλά τις καταθέτω στο φως της κριτικής. Όποιος επιθυμεί τις διαβάζει κι όποιος ευαρεστείται τις σχολιάζει. Εγώ γράφω τα δικά μου, εσύ τα δικά σου, οι άλλοι τα δικά τους. Διάλογος γίνεται, ο καθείς που έχει νου μπορεί να κρίνει, όπως θέλει, ότι θέλει με τον τρόπο που θέλει και μπορεί. Τώρα, εάν κάποια στιγμή πιστέψω, ότι έγινα ο Μωάμεθ και θελήσω να παραδώσω στο κοινό αλήθειες εξ αποκαλύψεως, θα προβώ σε έγκαιρη ενημέρωση περί αυτού.
Κατά τα άλλα ποτέ δεν ισχυρίστηκα, ότι είσαι χριστιανός. Δεν διανέμω ταμπέλες σε άλλους και δεν με ενδιαφέρει τι είναι ο καθείς, σεβόμενος το δικαίωμα τού αυτοκαθορισμού σε πλαίσια αμοιβαίου σεβασμού. Επίσης δεν πιστεύω ότι υπάρχει σωστό και λάθος. Υπάρχουν οπτικές, συμφώνως προς τις αντιλήψεις μας, τις προαιρέσεις, τις εμπειρίες, τον προγραμματισμό, τις αναζητήσεις, τίς εντάξεις μας.
Θα επαναλάβω, ότι όσο αφορά το προσωπό μου, προσπαθώ μόνο να κάνω την δουλειά μου. Ποια θεωρώ ότι είναι αυτή, το κατάθεσα σε προηγούμενο σχόλιο. Τα αν επιτυγχάνω ή αποτυγχάνω σε αυτό, δεν μπορεί παρά να κρίνεται βάσει κριτηρίων, που και αυτά ποικίλουν.
Όσο αφορά κατά πόσο γνωρίζω τις απόψεις σου, ωφείλω να διευκρινίσω, ότι αυτές μού ειναι γνωστές στο βαθμό που τις έχεις εκθέσει στα εδώ σχόλια. Κατά βάσει με αυτές διαφωνώ. Επίτρεψέ μου να εξακολουθώ να το κάνω, μέχρι ίσως να με μεταπίσεις. Για ένα σωρό πράγματα έχω στην πορεία αλλάξει πεπειθήσεις. Εξ άλλου ουδέποτε έθεσα υπό αμφίσβητηση τα ελατήριά σου. Ευγενικές προθέσεις έχεις, χρόνο και προσπάθεια δαπανάς σε έντιμη βάση, άρα συνεχίζουμε όσο αντέχουμε, έχουμε διάθεση και θεωρούμε ότι αξίζει ο κόπος. Πάντα διαβάζω αυτά που γράφεις με ενδιαφέρον, θεωρώ ότι η συμμετοχή σου εδώ τιμά αυτό το ιστολόγιο και ας μην ξεγελιόμαστε, ότι για να μπορέσουν να συμφωνήσουν άνθρωποι, οι οποίοι βρίσκονται χρόνια στο κουρμπέτι και έχουν λίγο πολύ διαμορφώσει αντιλήψεις, ούτε εύκολο είναι, ούτε γρήγορα μπορεί να επέλθει. Αυτό που έχει σημασία είναι νομίζω, κατά πόσο διεξάγεται ουσιαστικός διάλογος, ή κατά πόσο πρόκειται για "διάλογο" κουφών. Αλλά ακόμη και στην δεύτερη περίπτωση, εάν υπάρχει κάτι σε όσα γράφονται, που αξίζει να το λάβουν υπ όψει αυτοί που ίσως μάς διαβάζουν, τότε χαλάλι ο κόπος, από όπου κι αν αυτός δαπανάται.
Εγώ ομολογώ, ότι διαβάζοντας τα γραφόμενά σου παίρνω χρήσιμα ερεθίσμαστα. Κύρια για να αντιπαρατεθώ και λιγότερο συχνά για να συμφωνήσω με αυτά. Όμως, αυτήν θεωρώ αρχή τού διαλόγου. Είμαστε νομίζω μεγάλα παιδιά ώστε να χρειάζεται να χαϊδεύουμε ο ένας τον άλλον. Και εν τέλει δεν εξαρτάται η όποια αμοιβαία συμπάθεια ή εκτίμηση από αυτό.
Φίλε μου να είσαι και εσύ καλά.

Ανώνυμος είπε...

Μποτίλια

Αλλος εγώ που σου ευχήθηκα...και άλλος ο Μίλτος. Please !

Καλημέρα

Μποτίλια στο Πέλαγος είπε...

@ Ανώνυμος

Σε ευχαριστώ ξανά για τις ευχές σου.
Πέραν αυτού, δεν γνωρίζω κατά πόσο ευθύνομαι εγώ για την σύγχυση που προκύπτει επανειλημμένα.
Με την ανωνυμία έχουμε μπερδέψει αυγά και καλάθια. Εκτός εάν πιστεύετε, ότι οι απόψεις σας σώνει και καλά "ξεχωρίζουν". Οπότε πράγματι εγώ είμαι μικρόνους.

Ανώνυμος είπε...

...απλά ο Μίλτος το δηλώνει ότι είναι αυτός.

hallooo