18 Φεβρουαρίου, 2013

ΠΕΡΙΠΛΑΝΗΣΗ ΣΤΑ ΓΙΔΟΠΑΖΑΡΑ - ΣΥΝΕΧΙΣΗ ΤΗΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑΣ ΕΡΜΗΝΕΙΑΣ...


Θεωρώ ότι τα πολλά γίδια βαραίνουν και ασχημαίνουν την σελίδα.
Γι αυτό στην συνέχεια παραθέτω φωτογραφία τής μανούλας μου, ώστε να την ομορφαίνει λιγάκι.
(Η φωτογραφία είναι από το έτος 1987. Η μανούλα μου με άφησε ορφανό το 1991).



"Δεν είναι ο "Άγγελος" που δεν αντέχεις αλλά τα μούτρα σου στον καθρέφτη που κουβαλά αυτός..."
Ανώνυμος

 Θελω να πω όταν ήρθες στην κολαση , δεν ήξερες τι ήταν , τωρα ξερεις , κερδισμένος εισαι.
« πάντα» κερδισμένοι είμαστε , one way or another.

Tuluba
 
"...Επίσης, ο αποσυμβολισμός είναι μια ιδιαίτατα προσωπική κατάσταση-βίωμα και το 'μοίρασμα' του μπορεί να αποβεί 'επικίνδυνο' ενίοτε για τους μοιραζόμενους εξαιτίας πιθανής ενεργειακής ασυμβατότητας..."
Αιξ 

"...Διότι δω μπιμπουνάκι μου καλό, για να φτάσεις σε ΕΝΝΟΗΣΗ χρειάζεται να δουλέψεις στα αφηρημένα πεδία... εκεί λάμβαναν και λαμβάνουν χώρα όοοοοολες οι μυήσεις και όοοοοολα τα αρχαία μυστήρια...." 
 Ζιζύ

"...ολα ξεκινησαν απο ενα μυθιστορημα που γραφτηκε το 1917 απο τον αρχισατανιστη Aleister Crowley.λεω στο φτερο τι ελεγε ...καποτε γινονταν ενας πολεμος λευκων και μαυρων μαγων [δηλαδη πολεμουσε αυτη η αναθεματισμενη φαρα μεταξυ τους] και για να αυξησει τις δυναμεις της φαρας του παρεσυρε μια γυναικα την Lisa la Giuffria που την επεισε να δεχτει μεσω πολυπλοκων μαγικων εργασιων ενα σατανικο πνυεμα ,μεσω καταληψης η μεσω ανοιγματος πυλης για να βγει μεσω αυτης το moonchild, τρελα πραμματα αυτα αδελφια...."
"...αναφερες την Αλικη ,αν μιλαμε για την ιδια στο βιντεακι ,δεν πρεπει να ξεχναμε ο ο συγγραφεας του βιβλιου που αναφερεται σε αυτην , ο κληρικος Charles Lutwidge Dodgson,ηταν διαβοητος παιδεραστης του κερατα, καθως και ροδοσταυρος..."
PANDAROS

"Μάγκεζ, κάθε μορφή Γνώσης που συλλαμβάνετε νοητικά, στο επίπεδο που βρίσκεστε, θα πρέπει να γειώνεται. Αυτός είναι και ο σκοπός Της. Να κάνει 'ομαλότερο' το μπέκα, το βγέκα και το ενδιάμεσο της υλικής κατάστασης που διανύετε. Κατανοώ ότι τέτοιας φύσεως νοητικές μανούβρες, σας εξιτάρουν ιδιαιτέρως. Ομως. Δεν αρκεί μονάχα να ανεβάζετε την ενέργεια στα 'άνω' ώστε να κατανοείτε τη Γνώση. Θα πρέπει και να την κατεβάζετε στα 'κάτω'. Είσθε νους, είσθε ψυχή αλλά είσθε και σώμα. Έχετε και οργανικές-κοινωνικες αναγκες. Θα πρέπει να μάθετε να το κάνετε βάσει του Ρυθμού. Δλδ, η σύλληψη ενός συμβόλου θα πρέπει εν συνεχεία να γειώνεται, να βρίσκει καθρέφτισμα και χρησιμότητα με κάποιον τρόπο στην γήινη καθημερινότητα σας. Όταν συλλαμβάνετε πολλαπλά σύμβολα χωρίς να τα γειώνετε με Ρυθμό, επέρχεται μπούκωμα και η γείωση είναι δυσκολότερη..."
Αιξ

"... Η τελική σκηνή σου λέει ότι η Ορθοδοξία, ήτοι η πορεία μέσω του σκάφους που κυβερνήτης είναι Εκείνος προς τοποθέτηση του όντος στον προορισμό του, δεν έχει να κάνει με την θρησκεία, αλλά με τον πνευματικό βίο. Κάποια στιγμή καπετάνιος και επιβάτες…ναι ταυτίζονται...."
Ανώνυμος ή Μίλτος


4. ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΣ ΓΙΔΟΣΟΥΠΑ ΜΑΓΕΙΡΕΜΕΝΗ ΜΕ ΣΥΝΤΑΓΗ ΜΕΓΑΛΟΒΑΘΜΟΥ ΜΑΣΟΝΟΥ 

Σε αναζήτηση τού λιγοστού ήλιου, πήγα σήμερα το μεσημέρι στο πάρκο, που είναι κοντά εκεί που μένω. Ο ήλιος για μια ακόμη φορά ήταν κρυμένος πίσω από τα σύννεφα, αλλά τι να κάνουμε, αυτόν έχουμε. Μάζεψε όσο μπορείς, σκέφτηκα.
Σε αναζήτηση τού λιγοστού ήλιου, πήγα σήμερα το μεσημέρι στο πάρκο, που είναι κοντά εκεί που μένω. Ο ήλιος για μια ακόμη φορά ήταν κρυμένος πίσω από τα σύννεφα, αλλά τι να κάνουμε, αυτόν έχουμε. Μάζεψε όσο μπορείς, σκέφτηκα.

Με κουμπωμάνο το παλτό ως επάνω κάθησα σε ένα παγκάκι. Γέρνοντας προς τα πίσω, έφερα το πρόσωπό μου σε οριζόντια θέση, για να απορροφήσει αυτό το λιγοστό φως. Έκλεισα τα μάτια, προσπαθώντας να εμφυσήσω μέσα μου μια διάθεση ευεργεσίας. Εισπνέοντας, προσπάθησα να κρατήσω για λίγο το αέρα στούς πνεύμονες. Στην περιοχή δεν εφαίνοντο να υπάρχουν άλλοι άνθρωποι και το γνωστό θρόισμα των φύλλων δεν ακουγόταν πλέον, μια και τα περισσότερα δένδρα ήσαν γυμνά. Ακόμη περισσότερο μού έλειπαν τα τιτιβίσματα των πουλιών, που εδώ και μήνες είχαν μετεναστεύσει προς τον νότο. Περισσότερο από όλα όμως μου έλειπαν οι πάπιες, που είχαν εγκαταλείψει την μικρή τεχνητή λίμνη. Η εικόνα της μού δημιουργούσε θλίψη: Ανάμεσα στον πάγο ήσαν σφηνωμένα κάθε είδους απορρίματα. Μοιραία έτσι δημιουργείται στεναγμός. Μα πριν προλάβω να εκπνεύσω, μια φωνή με εξέπληξε:
- Καλημέρα σας. Είστε ο Μποτίλιας;
Μια ηλικιωμένη κυρία βρισκόταν σε μικρή απόσταση από το παγκάκι και μού χαμογελούσε ευγενικά.
Δυσκολεύθηκα να συνέλθω από την έκπληξη. Πίστευα, ότι τουλάχιστον σε αυτό το μέρος διατηρούσα κάποιο διαδικτυακό ινγκόγνιτο.
- Σάς διαβάζω ανελλειπώς, συμπλήρωσε η ευγενική αυτή παρουσία, πριν προλάβω να τής πω καλημέρα.

Τρελάθηκα. Και μετά γράφει ο Κ.Δ, ότι τα threads έχουν το πολύ εκατό αναγνώστες. Κοίτα που φθάνει η χάρη τής σελίδας μέχρι το πάρκο, σκέφθηκα.
- Καλημέρα σας, αλλά πείτε μου καλη μου κυρία, εδώ ο κόσμος χάνεται και σείς καθόσαστε και διαβάζετε για τα τραγιά πού γράφω εγώ; τής απάντησα.
- Καταλαβαίνω, καταλαβαίνω, μού αποκρίθηκε. Κάποιοι σας αποδίδουν ενασχόληση με βυζαντινισμό και πάρεργα, σε φάση που όλα γύρω είναι έτοιμα έτοιμα να καταρρεύσουν. Όμως εσείς πολύ καλά κάνετε, που καταπιάνεστε με την ουσία τής εξουσίας. Εάν δεν διερευνηθούν αυτά είναι αδύνατο να μπόρεσουμε να ανταποκριθούμε στις προκλήσεις. Αν και για να πώ την αμαρτία μου, αυτά που γράφει ο κύριος Εργοδότης, τα βρίσκω πιο γοητευτηκά από τα δικά σας. Όμως δεν σας κρύβω, ότι και εσάς σας παρακολουθώ προσεκτικά. Ξέρετε... Μεγάλωσα πια και είναι πολλές οι ώρες τής μοναξιάς μέσα στο καταχείμωνο. Ευτυχώς που υπάρχει το διαδίκτυο και τα CD με παλιά τραγούδια, που βάζουν οι εφημερίδες


- Μα κυρία μου, είπα, συχνάζω συνέχεια στο πάρκο και δεν έτυχε μέχρι τώρα να σάς συναντήσω ποτέ. Πώς συμβαίνει αυτό; Θα είχαμε τόσα να κουβεντιάσουμε.
- Άχ, πώς να μπορέσετε να με καταλάβετε! είπε η κυρία αναστενάζοντας. Αλλάζω τόσο συχνά τόπο διαμονής. Μια επισκέπτομαι την κόρη μου, μια τον γιό μου, μια εκτελώ ειδικές αποστολές. Εσείς εξ άλλου δεν γράψατε τόσες φορές για συγχρονικότητες και δίκτυα;
- Πώς ονομάζεσθε κυρία μου, εάν επιτρέπετε, ρώτησα.
- Μα δεν με καταλάβατε ακόμη; Είμαι η θεία Μάρω.
- Πώς είπατε; Δεν θυμάμαι να έχω κάποια θεία με αυτό το όνομα, είπα παρεξενεμένος.
- Αχ καλέ μου κύριε Μποτίλια! Όταν επιστρέψετε στο σπίτι σας διαβάστε το πρώτο σχόλιο στην ανάρτηση που γράφετε σήμερα και θα δείτε ότι ο κύριος Hell Combatant σκέφτεται πολύ πιο γρήγορα από εσάς. Δεν έχετε ακούσει εκείνο το ωραίο τραγούδι τού Νιόνιου, που λέει "Θεία Μάρω, καλέ θεία Μάρω, φύλαξε και για μας λίγο χαλβά...", είπε η κυρία με ένα αινιγματικό βλέμμα.
- Μην μου πείτε! 
- Βεβαίως, βεβαίως. Εγώ είμαι αυτή. Και εάν δεν έψαχνα να βρώ εσάς, για ποιον άλλον θα μπορούσα να ενδιαφερθώ.
- Λοιπόν πετύχατε ακριβώς, αναφώνησα. Να ξέρατε πώς μού αρέσει ο χαλβάς! Φέρατε τίποτε; Ήδη μού ανοίξατε την όρεξη. Αφήστε που μου θυμίζετε την συμπεθέρα μας από την Πόλη, που έφτιαχνε καταπληκτικό γαλακτομπούρεκο.
- Μα τί λέτε! Αφού όπως είχε γράψει παλαιότερα ο Ανώνυμος φίλος σας, δεν αρμόζει να σκεπτόμαστε με την γαστέρα. Φυσικά και σάς έφερα κάτι. Με άδεια χέρια δεν θα ερχόμουν ποτέ να σάς βρώ. Κάτι πολύ πιο πολύτιμο από τον χαλβά... Κάτι που τελικά χρειαζόσαστε άμεσα...
Η γυναίκα με έβαλε σε σκέψεις. Τελικά μια γυναίκα που θέλει να σε ευχαριστήσει, εάν δεν σού δώσει χαλβά, τότε πρέπει να σού δωρίσει τον έρωτά της. Αλλά αυτή ήταν περασμένης ηλικίας.
Την κοίταξα στο πρόσωπο με μεγαλύτερη προσοχή. Πράγματι μετέδιδε μια εντύπωση ευγένειας και καλοσύνης. Δεν χρειάστηκε προσπάθεια για πείσω τον εαυτό μου, ότι αυτή η κυρία ήθελε το καλό μου. Όμως από την άλλη σκέφτηκα, τι θα μπορούσε να είναι αυτό που χρειάζομαι άμεσα και έντονα, πέρα από τον χαλβά και τις ερωτικές περιπέτειες.
- Αφού το ξέρετε πολύ καλά ο ίδιος, κύριε Μποτίλια, ότι οι σκέψεις σας πηγαίνουν πάντοτε προς μια κατεύθυνση, πρόσθεσε η "θεία Μάρω". Σάς είπα ότι σάς διαβάζω, άρα γνωρίζω καλώς πώς σκέπτεσθε και τι σάς απασχολεί. Και επειδή έτυχε να έχω στην διάθεσή μου αυτό που χρειάζεσθε στην προσπάθειά σας, δεν μπορούσα να σάς το στερήσω.
Ενώ η θεία μίλαγε, ασυναίσθητα έβαλα το μυαλό μου να δουλέψει. Η θεία πράγματι φαινόταν να καταλαβαίνει μπόλικα πράγματα και προφανώς ήθελε να φανεί χρήσιμη. Ανήκω σε αυτούς, που πιστεύουν ότι ο καθένας μπορεί πράγματι με τον τρόπο του να συνδράμει μια προσπάθεια, εφόσον πειστθεί, ότι αυτή είναι άξια στήριξης και αρωγής. Και πάντοτε έτριβα τα χέρια μου με χαρά, όποτε έβλεπα να έρχεται από κάπου βοήθεια.
Για να μην φανώ τελείως απροετοίμαστος απέναντι σε πιθανές ευεργεσίες τού πεπρωμένου, αλλά και για να δείξω στην θεία Μάρω, ότι μπορώ να την παρακολουθώ τουλάχιστον εξίσου γρήγορα όπως ο Σαββόπουλος, αποφάσισα να αναλάβω ο ίδιος την πρωτοβουλία τής συζήτησης:

- Λοιπόν, όπως ήδη θα γνωρίζεις, καλή μου θεία, είπα, αυτήν την περίοδο προσπαθώ μαζί με τον φίλο μου Κ.Δ και πολλούς άλλους φίλους και φίλες στα σχόλια να δώσουμε μια ερμηνεία στο clip, "I Pet Goat II" ή Τραγοδύο, που λέω εγώ. Σίγουρα θα μού φέρνεις κάποιο σύνδεσμο σχετικά με κάποιο κείμενο ή βιντεοσκόπηση, η οποία θα απαντάει στα ερωτήματά μας και θα λύνει το γρίφο.
Μα τί λέτε τώρα, απάντησε με ύφος που έκφραζε σαφή αντίρρηση η θεία, εάν επρόκειτο για κάτι τέτοιο θα σάς έγραφα κάποιο σχόλιο, ή εάν προτιμούσα να το πράξω διακριτικότερα, θα σάς έστελνα μέιλ...
- Κρίμα, αναστέναξα. Προς στιγμήν ήλπισα, ότι θα με βοηθούσατε να απαντήσω στα τόσα ερωτήματα που έχουν τεθεί και να μπορέσω να λάβω στοιχειωδώς θέση έναντι των τόσων εντοπισμών που έχοτν γίνει... Έχω ξέρετε και το φιλαράκι τον Πάνδαρο, που με έχει βάλει στα δύσκολα και επιμένει. Με καλεί να πάρω θέση, ισχυριζόμενος σώνει και καλά, ότι το clip είναι σατανιστικό... Εάν μπορούσατε να με βοηθήσετε τουλάχιστον σε αυτό το θέμα! Κάτι να μπορέσω να γράψω σαν απάντηση στον άνθρωπο. Ψάχνει πράγματα και γράφει σχόλια, ενώ εγώ παρακολουθώ αμήχανα, όπως οι αγελάδες που βλέπουν το τραίνο όταν περνάει. 
- Μα καλέ μου κύριε Μοτίλια, εάν είναι δυνατόν εσείς να μού ζητάτε κάτι τέτοιο! Εάν το clip ήταν σατανιστικό, τότε τα πράγματα θα ήταν τόσο απλά... Και τί σημαίνει "σατανιστικό"; Μήπως και όλα τα υπόλοιπα που μάς σερβίρουν στο Μάτριξ δεν είναι μια από τα ίδια... Αφού καλώς γνωρίζετε, ψάχνοντας αυτό που λέγεται δυαρχία, ότι ο σατανάς δεν είναι παρά μια δυστυχισμένη εφεύρεση, ενά κουρελόπανο που χρησιμοποιούν όλοι οι άλλοι αχιτέκτονες τού Μάτριξ ως παρατέσμα, ώστε να μπορούν να καλύπτονται πίσω από αυτό και να το προσποιούνται τούς "καλούς" και "αγαθούς", τούς υποτιθέμενους "ευεργέτες" τής ανθρωπότητος. Μια από τα ίδια είναι και αυτοί όλοι. Ίδια γεύση τραγόσουπας. Μόνο το περιτύλιγμα διαφέρει από πιάτο σε πιάτο, ώστε να μπορεί να παραπλανεί, συμπλήρωσε εκδηλώνοντας πόνο ψυχής η θεία. Εάν ήσαν σατανισταί μόνο οι "σατανισταί", δεν θα είχα καταντήσει ο κόσμος σε αυτό το χάλι. 

Έπαθα κολούμπρα. Η θεία φαινόταν να σκαμπάζει πολύ περισσότερα από ότι όλες οι άλλες θείες μου μαζί. Δεν θέλω να τις υποτιμήσω αυτές βέβαια καθόλου, διότι και αυτές ήσαν ή είναι - όσες βρίσκονται εν ζωή - σοφές γυναίκες, οι οποίες με υπεραγαπούσαν και υπεραγαπούν, προσπαθώντας πάντοτε να με νουθετήσουν εγκαίρως, τουλάχιστον όσο αφορά τα γλυστρίματα σε εξωσυζυγικές κακοτοπιές. Αυτή η γυναίκα όμως έμοιαζε να έχει δώρημα, ταλέντο, να είναι ψαγμένη, ή τουλάχιστον να διαθέτει από κάπου κάποια πολύ χρήσιμη για μένα ενημέρωση.
Καθώς σκεπτόμουν αυτά, βρισκόμουν σε νοητικό μεταιωρισμό. Εξ άλλου, πώς μπορεί κάποιος να κρύψει την έκπληξή του, όταν βρίσκεται τελείως απροετοίμαστος για μια βόλτα στο πάρκο και τού συμβαίνουν τέτοια πράγματα.
Όπως είναι λογικό, μόλις ξεπέρασα την φάση τής έκπληξης, το μυαλό μου έτρεξε γρήγορα στην σκέψη, τι θα μπορούσε να έχει η θεία για να μού δώσει, που όπως είπε χρειάζομαι μάλιστα άμεσα.

Μια παρουσία όπως αυτή τής θείας, είναι αυτονόητο να μπορεί να μαντεύει απλές σκέψεις, όπως οι δικές μου, οπότε για να με βγάλει από το προσωρινό αδιέξοδο τής σιωπής, μού είπε:
- Αυτά είναι τα χοντρά μπερδέματα με το Μάτριξ. Και όπως έχετε αναφέρει πολλές φορές ο ίδιος, σκοπεύετε να επιχειρήσετε μια ρωγμή σε αυτό. Όμως, όπως πάλι ο ίδιος έχετε δηλώσει, πιστεύετε, ότι κι αν ακόμη καταφέρετε να την σχεδιάσετε, δεν θα μπορείτε αυτήν να την κοινοποιήσετε. Το αναμενόμενο σοκ που θα δεχθούμε όλοι οι "δεσμώτες" από αυτήν, προεικάζεται να είναι τόσο ισχυρό, εφόσον ανατραπεί πλήρως το κοσμοειδωλό που μας έχουν εμφυσίσει, μέσω τού προγραμματισμού που υφιστάμεθα, ώστε να μην μπορούν να σταθμιστούν οι επικίνδυνες συνέπειές του. Από την άλλη δεν μπορούμε να επιτρέψουμε στον εαυτό μας να παραμένουμε στο έλαιος των "θαυματοποιών" μέσα στις σπηλιές αιωνίως. Ειδικά τώρα, που αυτοί δρούν ακατάσχετα για την επιβολή τού "τέλους τής ιστορίας", το οποίον έχουν σχεδιάσει οι "σκιές" και οι "προφύτες". Εξάλλου γνωρίζετε, πόσο μπορούν αυτές να παραπλανούν... Ακόμη και το υπηρετικό τους προσωπικό.

- Με εκπλήσσετε στην κυριολεξία, είπα στην θεία. Φαίνεσθε πολύ ενημερωμένη. Μήπως είσθε η Αιξ ή Ζύζι, που σχοιάζουν προσφάτως στο ιστολόγιο;
- Καλέ τι λέτε; αναφώνησε η θεία. Εάν ήμουν ένας από αυτούς τούς κυρίους θα πήγαινα να συνδράμω συγγραφικώς τον Μπουκόφσκυ και όχι εσάς. Και μην τον υποτιμάτε καθόλου τον Charles! Η γραφή του διακρίνεται από πολύ ισχυρότερο λυρισμό σε σύγκριση με την δική σας. Εξ άλλου σε τέτοιες περιπτώσεις, οι υπηρεσία με την οποία συνεργάζομαι, δεν θα έστελνε εμένα, αλλά κάποια νεώτερη συνάδελφο. Παρόλο που και εγώ μπορώ να ισχυρισθώ, ότι στην νεότητά μου πυροδότησα κάποια πονήματα όπως το "Sex Machine". 

Θα με τρελάνει η θεία, σκέφτηκα. Ας την ρωτήσω καλύτερα τι είναι αυτό που θέλει μού δωρήσει. Όμως σκέφθηκα να το κάνω με εύσχημο τρόπο:  
- Προηγουμένως μιλήσατε για υπηρεσία με την οποία συνεργάζεσθε, ποιά είναι αυτή; ρώτησα.
Η θεια με κοίταξε με ένα μορφασμό, που έδειχνε ότι είχα παραβιάσει κάτι στοιχειώδες.
- Συγγνώμη, εάν γίνομαι περίεργος, πρόσθεσα. Είναι αυτονόητο, ότι δεν είναι αναγκαίο να μού απαντήσετε σε κάτι που δεν με αφορά.
- Δεν σάς αφορά; Μα τι λέτε τώρα. Σάς αφορά και με το παραπάνω. Μόνο, που για να είμαι ειλικρινής εκτιμούσα ότι θα είχατε καταλάβει ήδη ποιος με έστειλε σε σάς
.
Η θεία άρχισε πλέον να με μπερδεύει τελείως.

- Μήπως μπορείτε να βοηθήσετε λιγάκι τον αφελή που βρίσκεται ενώπιόν σας, να καταλάβει σχετικά; ρώτησα.
- Μα καλέ μου είναι ηλίου φαεινότερον, απάντησε με στόμφο η θεία. Πώς δεν καταλάβατε ακόμη, ότι με στέλνει σε σάς η Πρόνοια; Η Πρόνοια είναι αυτή που σάς επέλεξε.
Ακούγοντας αυτά τρόμαξα. Τα ίδια είχε ισχυριστεί και ο Αδόλφος για τον εαυτό του. Μήπως τελικά η θεία ήταν κάποιο εκτόπλασμα από το απώτερο βεβαρημένο παρελθόν αυτής τής πόλης, και εκινείτο μεταξύ τής πρώην καγκελαρίας και άλλων υπηρεσιών το τρίτου ράιχ;
Από την άλλη όμως, όσα έλεγε η θεία εβρίσκοντο στο δικό μου μήκος κύματος. Επί πλέον τα πρώην γραφεία τής γκεστάπο ήσαν στο άλλο άκρο τής συνοικίας.

- Αφού λοιπόν καταλάβατε περίπου μέσα - έξω ποια μπορεί να είμαι, ας σάς πω και τι είναι αυτό, το οποίον έχω εξουσιοδοτηθεί να σας δωρήσω, είπε η θεία. Οπωσδήποτε θα έχετε δεί την ταινία "Ζούν Αναμεσά Μας", δεν είναι έτσι; Εξ άλλου τι σόι συνομωσιολόγος θα είσαστε, εάν αγνοούσατε την άλφα-βήτα, που όλοι γνωρίζουν.
- Βεβαίως και την γνωρίζω, απάντησα. Μήπως μεταφέρετε κάποιο προς υπογραφή συμβόλαιο για να πρωταγωνιστήσω σε κινηματογραφική παραγωγή; Πάντοτε πίστευα ότι έχω ταλέντο. Αυτοί που φοβήθηκαν να με προωθήσουν μέχρι σήμερα, είναι οπωσδήποτε οι σκηνοθέτες, επειδή μπορεί να τούς έτρωγα το ψωμί. Αναλογιστείτε μόνο τον τρόμο τού Κόππολα, όσο αφορά τα γένια που άφηνα παλαιότερα. Ακόμη, όταν ήμουν μαθητής, μια γειτόνισά μας πρωταγωνιστούσε σε ασπρόμαυρες ταινίες. Συχνά μας επισκεπτόταν για καφέ, διότι είχε δημιουργηθεί και ένα νταλαβέρι με ένα μπάρμπα μου, ο οποίος ενδιαμέσως έχει φύγει από την ζωή. Αλλά παρεναίβει ο παππούς μου ο μακαρίτης, ο οποίος δεν τού επέτρεπε παντρολογήματα με την αρτίστα.

- Αυτό που σάς φέρνω είναι πολύ σημαντικό. Και μόνο εσείς θα έχετε κάτι τέτοιο εκτός κινηματογράφου. Είναι ένα ζευγέρι γυαλιά, όπως αυτά που φόραγε ο πρωταγωνιστής τής ταινίας. Σε λίγο θα μπορείτε να τούς βλέπετε. Εσείς κα;ι μόνο εσείς. Διότι ναί, πράγματι ζουν ανάμεσά μας, είπε με ιδιαίτερη σοβαρότητα η θεία. Και γι αυτό σάς επέλεξαν.
- Μεγάλη η τιμή που μού κάνετε, αναφώνησα. 
- Οπωσδήποτε, πρόκειται για κάτι καθοριστικής σημασίας. Αποτελεί σημαντικό γεγονός για μάς η επιλογή σας. Αρχικά σκεφθήκαμε να δώσουμε τα γυαλιά αυτά στον Ντέιβιντ Άικ. Μετά πέρασε από το μυαλό μας ο Άλεξ Τζόουνς. Όμως..., είπε αινιγματικά η θεία. 
 - Όμως τι; ρώτησα
- Δεν αποσκοπώ να σάς σεμνύνω σχολιάζοντας την δική σας προσωπικότητα. Όμως σκεφθείτε τούς άξιους συνεργάτες σας, αυτούς πού σάς διαβάζουν, αυτούς που σάς σχολιάζουν... Τι να πιάσουν μπροστά τους αυτοί που παρακολουθούν τον Ντέιβιντ Άικ.
- Μα όλοι σχεδόν όσοι επισκέπτονται την σελίδα μου, γνωρίζουν τον Ντέιβιντ Άικ και παρακολουθούν τα βίντεο του στο διαδίκτυο, εκδήλωσα την απορεία.  
- Ναι, μα εσείς αγαπητέ δεν είστε μόνο συνομωσιολόγος... Είστε και αρκουδοτρόφος, είστε και συντονιστής, είστε και ένα είδος αναξιοποίητου Χόμφρεϋ Μπόγκαρντ και Ταρζάν με την πάροδο τού φιλμ νουάρ, είπε η θεία, πετώντας στα χέρια μου ένα ζευγάρι γυαλιά, πριν αποχωρήσει δωρίζοντάς μου ταυτοχρόνως ένα χαμόγελο με γοργό βήμα.

Να ισχυριστώ αναληθώς, ότι δεν ήμουν σαστισμένος κρατώντας στα χέρια μου τα γυαλιά σαν καυτή πατάτα; Το πρώτο που μπόρεσα να κάνω, ήταν να κρύψω τα γυαλιά στην τσέπη τού παλτού. Σχεδόν ασυναίσθητα μετά τα έβγαλα και τα έβαλα στην άλλη τσέπη, η οποία εφάπτετο τού μέρους τής καρδιάς. 

Σκέφτηκα να τα προβάρω. Όμως σε τι θα οφελούσε αυτό μέσα στο πάρκο; Αφού δεν βρισκόταν εκεί κανείς πέρα από τα δένδρα. Σκέφθηκα ότι αποκλείεται "αυτοί" να ήσαν μεταμφιεσμένοι με την μορφή δένδρου. Πέραν αυτού, εάν πέρναγε κάποιος, δεν θα προκαλούσα την υποψία του φορώντας μαύρα γυαλιά μέσα στο καταχείμωνο; Κι αν ήταν κάποιος από "αυτούς"; Δεν θα διαπίστωνε ίσως, τι σόι είναι τα γυαλιά που φοράω, οπότε με ένα τηλεφώνημα θα γέμιζε το πάρκο από δαύτους και άντε μετά να ξεφύγω.
Σκέφτηκα την μανούλα μου. "Ολημερίς από κοντά βηθούν κι οι αποθαμένοι", σκέφθηκα. Καλό θα ήταν, όποτε είχα τα γυαλιά αυτά μαζί μου, να έπαιρνα μαζί και μια φωτογραφία της, για να με προστατεύει η μακαρίτισα. Αχ, μανούλα μου. Γιατί με επέλεξε η Πρόνοια για μια τόσο επικίνδυνη αποστολή; Βοήθα με να τα βγάλω πέρα.

Ενώ σκεπτόμουν αυτά άρχισα να πεινάω. Ναι. Ο επόμενος στόχος μου έπρεπε να είναι ο πιο κοντινός και ταυτοχρόνως ο πιο κατάλληλος. Λίγο πιο πέρα βρισκόταν το δημαρχείο. Στο υπόγειο υπάρχει το εστιατόριο, όπου τρώνε το μεσημέρι οι υπάλλοιλοι και οι επισκέπτες. Εκεί έχει πάντοτε πολύ κόσμο. Εάν ήμουν τυχερός, ίσως βρισκόταν ανάμεσά τους και κάποιος "αυτούς", οπότε φορώντας τα γυαλιά θα τον αναγνώριζα.
Με γρήγορο, αλλά ταυτοχρόνως εντονα προσεκτικό βήμα, κατευθήνθηκα προς τα εκεί. Ασυναίσθητα έτεινα το χέρι προς το μέρος τής καρδιάς. Τα γυαλιά ήσαν στην θέση τους. 

Κατέβηκα τα λίγα σκαλοπάτια μέχρι την είσοδο. Πλησιάζοντας την, αυτή άνοιξε προς την μεριά μου και έπεσε σχεδόν επάνω μου ένας τύπος που φόραγε μπλε παλτό και μαύρα γυαλιά. Ήταν σχεδόν ολόιδιος με τον Λιακό. Τρόμαξα. Αμάν τι έγινε; αναρωτήθηκα. Μού την πέφτουν πριν προλάβω να ξεκινήσω; 
Κοίταξα προς τα πίσω τον τύπο που απομακρυνόταν. Είχε στο πίσω μέρος τής κεφαλής ένα σαφές ξεκίνημα φαλάκρας. Άρα αποκλείεται να είναι αυτός ο Δημοσθένης, σκέφθηκα. Παρ' όλα αυτά αύξησα την επιφυλακή μου. Δαύτη την μέρα συνέβαιναν ένα σωρό παράξενα πράγματα και έπρεπε να είμαι ιδιαίτερα προσεκτικός. 

Φθάνοντας στην τραπεζαρία προσπάθησα με διερευνητικό βλέμμα να κάνω μια πρώτη αυτοψία. Σχεδόν τα μισά τραπέζια ήσαν γεμάτα. Οι εστιαζόμενοι, άντρες και γιναίκες, γευόντουσαν οι περισσότεροι, ως συνήθως, κάποιο σνίτσελ με πατάτες και κόκκινο λάχανο. Κάποιες κυρίες, ίσως για λόγους εμφανίσεως, ίσως ένεκα πιο υγιεινής διατροφής, έτρωγαν σαλάτα. Ένας ηλικιωμένος, από αυτούς που έχω χαρακτηρίσει ως όψιμους μαμόθρεφτους, είχε μπροστά του δυο μικρές σούπες, που τις καμάρωνε γελαστός, μάλλον προσπαθώντας να πείσει τον εαυτό του, ότι αυτές ήσαν ανώτερες από κοκορέτσι. 
Ασυναίσθητα έβαλα το χέρι μου στην τσέπη τού παλτού και ακούμπησα τα γυαλιά.
Στην συνέχεια κατευθύνθηκα στον χώρο, που δίνουν τα φαγητά. Διάβασα το μενού στον τοίχο πίσω από τον γκισέ που σέρβιραν. Παράγγειλα μια γαβάθα φακές, παρακαλώντας αυτόν που σέρβιρε να ψαρέψει στον ντέτζερι με ευστοχία, ώστε να πιάσει στην κουτάλα όσο το δυνατόν λιγότερα κομάτια λουκάνικου. Φόρτωσα στον δίσκο και ένα μεταλλικό νερό. Μετά προχώρησα στο ταμείο και πλήρωσα. Στην είσοδο τής τραπεζαρίας είναι το τραπέζι με τα μαχαιροπήρουνα και το λαδόξυδο. Πήρα την φιάλη με το λάδι με αργές κινήσεις, ώστε να κετευθύνω το βλέμα μου στα τραπέζια. Αισθάνθηκα να υπάρχει ένα ολόκληρο κινηματογραφικό συνεργείο μέσα στο κεφάλι μου. Η στιγμή πλησίαζε.

Επέλεξα ένα άδειο μεγάλο τραπέζι, που βρισκόταν μπροστά από τον εξωτερικό τοίχο. Έτσι είχα καλυμμένα τα νώτα μου. Οι μεγάλες κολώνες δεξιά και αριστερά μού πρόσφεραν και σχετική πλευρική κάλυψη. Κάθησα και ταξινόμησα προσεκτικά μπροστά μου την γαβάθα, το νερό και το κουτάλι επάνω στην χαρτοπετσέτα. Μεγάλη εντύπωση μού είχε προξενήσει, ότι κατά το σερβίρισμα είχαν ακουμπήσει στο πιάτο κάτω από την γαβάθα και ένα κομμάτι γυαλόχαρτο. Δεν το είχα κάνει θέμα, για να μην στρέψω την προσοχή σε μένα.
Σήκωσα μετά το κεφάλι εν είδη περισκοπίου. Το πρώτο που έστρεψα την προσοχή μου ήταν να εξακριβώσω κατά πόσο υπήρχε γυαλόχαρτο και στα άλλα τραπέζια.
Προς μεγάλη μου έκπληξη, οι περισσότεροι είχαν δίπλα στην χαρτοπετσέτα ένα κομμάτι γυαλόχαρτο. Ακριβώς όπως το δικό μου. Δεν μου προξένησε όμως την παραμικρή εφυσήχαση, το ότι η Γερμανία είναι η χώρα, όπου βασιλεύουν οι προδιαγραφές.
Κοίταξα τούς άλλους. όλοι έτρωγαν ή συζητούσαν αμέριμνοι. Δεν φαινόταν κάποιος μεταξύ τους να με παρακολουθεί ή να με προσέχει. Η ώρα είχε φθάσει. 

Με γρήγορη κίνηση έβγαλα από την τσέπη τα γυαλιά και τα φόρεσα. Προς πρωτόγνωρη έκπληξή μου, όλοι όσοι κάθονταν μπροστά μου ήσαν τραγιά. 
Σηκώθηκα να δώ τι τρώνε. Όλοι έτρωγαν τραγόσουπα. Αυτό δεν είναι δυνατόν, σκέφθηκα. Εδώ πέρα πρόκειται για είδος κανιβαλισμού.
Τα γυαλιά όμως δεν είχαν παραλλάξει μόνο την όραση, αλλά και την όσφρησή μου. Μια μυρωδιά κατσικοστασίου με κυρίευσε. 
Δεν μπόρεσα άλλο να αντέξω και πήγα στο πλησιέστερο τραπέζι.
- Τραγιά είστε; ρώτησα. 
- Γιαβόλ ρε φιλαράκι, τι περιμένεις να πούμε; μού απάντησε ένας από τούς τέσσερεις "συνδαιτημώνες", ενώ οι άλλοι γέλαγαν ειρωνικά. Όχι μόνο τραγιά, βαφομήτες, πρόσθεσε. Στο μάτριξ βρίσκεσαι μικρέ, είπε σαν να αναφέρεται σε κάτι αυτονόητο. Σε ποια στάνη νομίζεις ότι βρίσκεσαι;
Κοίταξα γύρω μου. Κάποιοι που είχαν τελειώσει το φάγητο έτριβαν το μέτωπο και το δεξί τους χέρι με το γυαλόχαρτο.
- Τι κάνουν αυτοί; ρώτησα.
- Μην το παίζεις χαζός, μού απάντησε ο ίδιος. Προετοιμάζουν το δέρμα τους, διώχνοντας την κατσικοτριχιά, για να δεχθούνε σύντομα το χάραγμα, πρόσθεσε. 
- Αμάν, είπα, μην το κάνετε αυτό. Είναι καταστροφικό, θα είναι μοιραίο.
- Και τί θέλεις ρε μάστορα, απάντησε ο ίδιος, όλοι αυτοί να αδυνατούν σε λίγο να αγοράζουν ή να πωλούν, επειδή εσύ διακατέχεσαι από φοβίες;
Καθώς μιλούσε, οι υπόλοιποι δεν μπορούσαν να συγκρατήσουν τα γέλια τους. Καθώς χαχάνιζαν τα ερμφρόδυτα στήθη τους κινούνταν πάνω κάτω.


Έπαθα πλάκα. Κοίταξα ασυναίσθητα τα χέρια μου. Στο επάνω μέρος είχε αρχίσει να φυτρώνει μια γκριζόχρωμη τριχιά.
Άφησα τα συμπράγκαλα όπως ήταν στο τραπέζι μου και το έβαλα στα πόδια. Δεν πρόλαβα να βγάλω στην βιασύνη ούτε τα γυαλιά.
Καθώς πετάχτηκα έξω από το εστατόριο στην πλατεία τού Δημαρχείου κοίταξα ασυναίσθητα πίσω μου. Εκεί βρισκόταν ένας μικρός μαυροπίνακας, όπου αναγράφετο το μενού. Διάβασα: "Και σήμερα και αύριο και πάντοτε: Διμεθυλτρυπταμίνη με σάλτσα μολόχ".


Καθώς απομακρύνθηκα τρέχοντας μερικά μέτρα ακόμη, κοίταξα προς τα πίσω. Η επιγραφή τού ονόματος τού εστιατορίου δεν ήταν πλέον "Στο Σπασμένο Κανάτι", αλλά "Μάτριξ. Η Μεγάλη Απόλαυση".

Δεν άντεξα άλλο. Παρ΄ όλη την τρεχάλα έβγαλα τα γυαλιά. Όλα όμως γύρω μου ακολουθούσαν ξανά τον πάγιο ρυθμό τους. Ένας κόσμος εφησυχασμένος, προκομμένος, ευσυνείδητος, που έσπευδε βραδέως να διεκπεραιώσει το πρόγραμμα τής ημέρας.
Έκανα και εγώ το βήμα μου πιο αργό, ώστε να μην προκαλώ προσοχή.
Σκέφθηκα, ότι ήταν πλέον καιρός να πάω στο σπίτι, για να προχωρήσω κι εκείνη την ανάρτηση για την προσπάθεια ερμηνείας σχετικά με αυτό το συμπαθέστατο και άκακο κατσικάκι. Αισθάνθηκα να με διαχέουν όλοι αυτοί οι χυμοί ευτυχίας, που είχα αποκομίσει από την παιδική μου ηλικία, όταν μελετούσα ανελλειπώς τον μίκυ μάους, τον γκούφυ και τον ντόναλντ ντακ.
Αχ, τι ευτυχισμένα παιδικά χρόνια ήσαν αυτά, μανούλα μου, σκέφθηκα. Τότε που αισθανόμαστε την ζεστή παρουσία και την φροντίδα σου δίπλα μας.



Συνεχίζεται...

Ο Κατσικοδημιουργός και η προπαγάνδα του σχετικά:

Από ότι φαίνεται δεν είναι μόνον στην Ελλάδα κάποιος ότι δηλώσει.






Η καλή καρδιά τού Χρηστάκη
Άντε και καλή καρδιά, φίλες και φίλοι






Χρόνια Πολλά και Καλά
Πάντοτε Δυνατοί, πάντοτε Ωραίοι



και το Μπόνους Βίντεο πριν πάω περίπατο στο πάρκο


27 σχόλια:

HellCombatant είπε...

Αυτό θες να πεις?

http://www.youtube.com/watch?v=GLKnCOKQppE

Ανώνυμος είπε...

Καλημέρα.
εφόσων κάποιοι ενδέχεται ακόμα νά τό προσπαθούν,μεταξύ τών οποίων κι ο αγαπητός κος Μποτίλιας
συνταιριάζοντας δικές τους παρατηρήσεις μέ αυτές τών νηφάλιων καί μή σχολιαστών,όποιος θέλει ας ξαναρίξει μιά ματιά σέ δύο "κρίσιμες μεταβάσεις",ηλίου φαεινότερες θάλεγα,σύμφωνα μέ όσα έχουν ειπωθεί.
Η μία είναι στό 2:46
Η άλλη στό 3:16 καί αμέσως ύστερα

το κάδρο τής θρηνούσας μορφής,είναι σίγουρα δύσκολο νά ερμηνευτεί.

μερικά σχετικά ερωτήματα πρός προβληματισμό(καί όχι ντέ και καλά γιά νά απαντηθούν)
Ποιά είναι η μορφή,τί κρατεί στό χέρι καί τί σχέση έχει αυτό μέ τά τεκταινόμενα,γιατί έχει τό φωτοστέφανο πού έχει κι όχι κάποιο άλλο,τί μπορεί νά υποδεικνύουν τά "βράχια",τί τά σύννεφα,
΄πού αλλού συναντάμε παρόμοιο ουρανό κ.λ.π.
ευχαριστώ γιά τό χώρο σας

Ανώνυμος είπε...

Από Πλατφόρμα Διοικήσεως:

Αναμείνατε Ανακοίνωση Λήξεως Χρόνου Προγράμματος.

http://www.sofokleous10.gr/portal2/index.php?option=com_content&view=article&id=88982&catid=&Itemid=73

http://www.newscientist.com/article/dn16591-twisted-radio-beams-could-untangle-the-airwaves.html

Ο Κομισάριος-Επόπτης-Κατασκευαστής

Ανώνυμος είπε...

...κ ποιος κρατούμενος δεν είπε έστω κ μια στιγμή "Όι Όι μάνα μου!"

Ανώνυμος είπε...

Η ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ:

Τα ρομπότ έχουν ωραιότατους, διπλούς μονωτήρες στο κεφάλι.

Τα ρομπότ κοιμούνται κ ονειρεύονται ότι έγιναν άνθρωποι.

Τα ρομπότ έχουν ένα πρόβλημα με το κέντρο ελέγχου - δεν μπορούν να βγουν εκτός προγράμματος κ κοιτούν το ένα το άλλο απορημένα τι να κάνουν με τον κόσμο.

Τα ρομπότ σχεδίασαν κ εκτέλεσαν μια προδοσία "εν πλώ" - έτσι τους είπε το πρόγραμμα - κ από τότε τη συνεχίζουν.

Το πρόγραμμα θα λογοδοτήσει στην ανώτατη διοίκηση - κατόπιν ανανήψεως.

Σπόκ

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητέ Μποτίλια

Σας το είπα και το ξανάπα και παλιότερα. Κοιτώντας προσεκτικότερα την κάρτα 15

http://www.tarotmeaning.org/tarotcards-large/tarot-devil.jpg

θα διαπιστώσετε εύκολα και εσείς τα κάτωθι:

1ον) Οι δέσμιοι έχουν χαλαρωμένες τις αλυσίδες. Κοινώς εάν θέλουν μπορούν να τις βγάλουν.

2ον) Οι δέσμοι είναι δίκεροι. Ημείς είμεθα τρίκεροι.

Οποιος θέλει μπορεί να βγεί εκτός και στον κόσμο των τρίκερων. Ο δρόμος υπάρχει, είναι στενός και τεθλιμμένος και οδηγεί σταυρικώς στην θυσία.

http://www.youtube.com/watch?v=Xb_HrTBjwJI

Τα υπόλοιπα περί ρωγμών κ.λ.π. είναι αστειότητες που ως μεγάλος και σκεφτόμενος άνθρωπος οφείλετε να ξεπεράσετε.

Αλήθεια δεν έχετε αναρωτηθεί...γιατί ενώ υπάρχουν οι γραφές περί 666 και σφαγισμάτων κ.λ.π.....επιμένουν στα όρια του ανέκδοτου κάποιοι να παίζουν μέ ένστικτα και με νεύρα (υπάρχουν κατηγορίες και κατηγορίες ανθρώπων). Γιατί ενώ ξέρουμε για τις αγοραπωλησίες, εντούτοις προωθήθηκε το bar code ? Βλάκες ήταν αυτοί που το προώθησαν, δεν ξέρανε για τις αντιδράσεις...ή το προωθήσανε για να το προωθήσουνε ?

Και εν κατακλείδι, όλα αυτά που αναφέρονται αναλογικά σε διαφορετικούς χωροχρόνους στο κλιπ, συμβαίνουν και μέσα σας και οδηγούν από το μερικό στο άχρονο.

Σημασία δεν έχει το κλιπ αυτόκαθαυτό βέβαια, αλλά η διαχείριση της πληροφορίας για όσους δύνανται να την χειριστούν (κυρίως μελλοντικά).

Βλέπετε το μόνο επιτρεπτό από κάθε άποψη είναι αυτό. Μια μορφή διαλεκτικής άμα θέλετε. Τίποτα παραπάνω και τίποτα παρακάτω.

Καλό Μεσημέρι

Ανώνυμος είπε...

Καλά με την αριθμολογία αλλά πως κ δεν πρόσεξε κανείς το απλούστερο?

Βάλτε τα 3 6άρια το ένα μέσα στο άλλο κ δείτε τι σχηματίζουν. Μήπως ένα τυφώνα - ΤΥΦΩΕΑ?!

Μήπως ο Τυφών του Κρόνου είναι η Πύλη?!

Η μήπως κάθε Τυφών μπορεί να γίνει Πύλη?
Άραγε κ εδώ στη Γη?! (Λέγε με CERN!! - όπως "σέρνεται"!!!)

Άντε με το καλό κ στα STURnabteilung!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

"Κι ετσι απο τη φυτρα των σκυφτων γεννιουνται οι τσαλακωμενοι ανθρωποι. Κι αναρρωτιουνται αν παντα υπηρχαν τερατα στο σπιτι ή ηταν η μοιρα τους να γινουν οι ιδιοι τοιχοι μισοφτιαγμενοι απο μαρμαρο και λασπη , σχεδον κρυσταλλυκοι."

http://galazoaimatos.blogspot.gr/

ΕργΔημΕργ είπε...

Οικοδεσπότα!

Να αισιοδοξείτε, διότι είστε τυχερός που έχετε θείες! (Τη θεία Μάρω, τη θεία Πρόνοια, και λοιπάς - όσας προκύψουν.)

Εν αντιθέσει μ' εσάς, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου εδήλωσεν εις ραδιοφωνικόν σταθμόν ότι: "- Τώρα με την κρίση, χάθηκαν κι οι θείες!"
"- Πέθαναν οι θείες σου, ρε Γρηγόρη;", τον ρώτησε έτερος τις δημοσιογράφος.
"- Όχι!", είπεν ο Γρηγόριος. "Αλλά χάθηκαν εκείνες οι θείες, που πήγαινες επίσκεψη να τις δεις, και σου λέγανε: '- Πάρε, γυιόκα μου, ένα πενηντάευρο, να πιείς μιά μπύρα!' "

Ανώνυμος είπε...

τωρα που κατεπεσαν ολες οι ραβδοι του θεου, η ιερεια πως θα ριξει τα βελη οεο;; http://www.katohika.gr/2013/02/mipos-oi-ravdoi-tou-theou-xtypisan-tin-rosia-kai-tin-kouva.html

PANDAROS είπε...

αγαπητε φιλε μποτιλια

στο βιντεακι που μας εβαλες το ''The Cult of Saturn '' εχω να κανω μερικες παρατηρησεις

1η] ο Χριστος ετσι οπως παρουσιαζεται ειναι ο Χριστος των καθολικων και προστεταντων ,μοιαζει πιο πολυ εικονογραφικα με τον Χριστο των Ινδονησιων και των Ινδων.Εμας σαν παντοκρατορας ειναι πιο σοβαρος σχεδον τρομακτικος!!!
εδω στα πιο καλα του..

http://3.bp.blogspot.com/-wf9-Zwkr2No/UEimlusT30I/AAAAAAAAKQI/okIABgjcjmQ/s1600/DSC00963.JPG

και εδω οταν ειναι στις μαυρες του..χαχαχαχχα αν σε πετυχει αυτος ο τυπος παρε καραβι να φυγεις την εβαψες..

http://1.bp.blogspot.com/_6kV8W_Ml-uE/TBy-IeUBNHI/AAAAAAAAArI/3y3wyqsfwrg/s1600/Daphi,+Mosaik+in+the+Cupola+ca+1100,+s.+56.jpg

οποτε δεν εχει καμια σχεση με αυτον τον μαιμου νεοεποχιτη Χριστο που επελεξε ο σκηνοθετης του του clip που μας εβαλες με τα χαιμαλια του και τις καρδιες του ακομη λιγο και θα καπνιζε και φουντα!!!χαχαχαχ

2η παρατηρηση Εγω,απο το σχολειο ηξερα οτι το συμβολο του Κρονου ειναι ο κυβος και οχι το εξαγωνο[αν και το εξαγωνο ειναι μία αναπαράσταση ενος τρισδιάστατου κύβου,βλεπε και τα εξαγωνα των μελισσων αγαπημενο μοτιβο των μασονων απανταχου της γης]
εδω η φωτο ειναι απο το ιλιου μελαθρον μελισσα και εξαγωνο [σαν αναπαρασταση τρισδιαστατου κυβου πανε πακετο]

http://www.greece-athens.com/gallery_images/46.jpg

το βιντεακι ομως λεει αλλα λογια να αγαπιομαστε...

Επισης αν προσθεσουμε στην μανεσστρα το μαυρο χρωμα του Κρονου σε συνδιασμο με τον κυβο εχουμε αυτο... ο μαυρος κυβος της κααμπα

http://www.bibliotecapleyades.net/sociopolitica/matrixofpower/images/matrix44.jpg

αλλα και οι κατεξοχην Κρονιοι ραβινοι των εβραιων φορουν αυτο το καπελακι με κυβο που αντιστοιχεί στο Άγιο Όνομα Γιαχβέ!!! Ο τρισδιάστατΟς κύβος αποτελείται από 12 γραμμές, 8 πόντους και 6 πλευρές (12 +8 +6 = 26). ετσι συμφωνα με την gematria το Άγιο Όνομα Γιαχβέ είναι 26 !!!!

http://i194.photobucket.com/albums/z185/fratermigo/teffilah.png

ετσικαι στα σχολεια του Κρονου οι μαθητες παραλαμβανουν την μαυρη τήβεννο της αποφοιτησης η οποια ειναι ιδια με το καπελακι του ραβινου που σας εδειξα πιο πριν

http://www.tivenos.gr/images/grad2.JPG

ειπαμε ομως οτι οι κακοι μας τα δειχνουν ολα φορα παρτιδα γιατι δεν μας υπολογιζουν δειτε τωρα σημαδια λατρεια τους,μαυρος κυβος στο μανχαταν

http://www.flickr.com/photos/christinyca/6035422926/

.μαυρος κυβος στην αυστραλια

http://www.whale.to/c/black_5.jpg

και αν ψαξετε μαυροι κυβοι βρισκονται φορα -παρτιδα σε πολλα κρατη οπως στην Δανια και αλλου

3η] αλλα και ο ΠΑΝΑΣ θεωρειται συμβολα του Κρονου ας δουμε τι λεει ο αρχιερεας των κακων ...

"Ο Παναςς ήταν ένα σύνθετο πλάσμα, το άνω τμήμα του, με τα κερατα του συμβολιζε τηνευεξία του ανθρώπου, και στο κάτω μέρος με τη μορφή μιας κατσίκας. (...) τα κερατα του Πανα σημαίνουν την φυσική αρμονία των σφαιρών, αλλα και ο θεός ο ίδιος είναι ένα ΣΥΜΒΟΛΟ του Κρόνου επειδή αυτός ο πλανήτης εχει τον θρονο του στον Αιγόκερω, του οποίου έμβλημα είναι μια αίγα "-Manly P. Hall
απο το ΄΄ Secret Teachings of All Ages''
τα λεει ολα αδελφια και μην μου πειτε οτι αυτα ειναι αλληγορικα? Ειπαμε , εγω ειμαι πεζος ...οτι διαβαζω λεω
και συνεχιζω

...΄΄"Ο Κρόνος είναι το αντίθετο με τον Δία? Σύμβολο του είναι ο σταυρός πάνω από την πινακίδα του Luna (http://2.bp.blogspot.com/_97UXa5aRlcI/R4LPPZIsyCI/AAAAAAAAAJU/KH__qrkMDTY/s200/lead.jpg ). Αυτός είναι ο ΣΑΤΑΝΑΣ, ο Πειρασμός, ή μάλλον η Tester. Η Λειτουργία του είναι να τιμωρήσει και να δαμάσει τα ατίθασα πάθη του πρωτόγονου ανθρώπου. "

JS-Ward, ο Τεκτονισμός και οι Αρχαίοι Θεοί

σε αυτο το σημειο θελω την βοηθεια του ΕΡΓΟΛΑΒΟΥ που ειναι τζιμανι σε αυτα.. να μας πει αν αυτος ο κερατας [κυριολεκτικα το λεω]αν ο Αιγοκερος ,ειναι ενα αλλο συμβολο του Πανος και γενικοτερα του Κρονου,γιατι ο Κρονος ειναι ο αρχοντας του οικου του αιγοκερου,,,

πω-πω πειξαμε στις γιδες και τα κατσικια,,χαχαχαχχα
τα λεμε αδελφια















PANDAROS είπε...

Γαμωτο. ξεχασα να το κλεισω σωστα...
συμφωνα με τα παραπανω και οως λεει εκει μεσα αλλα και απο αυτα που ειπα σε προηγουμενες αναρτησεις μου το κλιπ του Pet Goat II" μου μας εστειλε ο Κ,Δ ειναι εργο σατανιστων μιας που ο Πανας ειναι μια πρωιμη απεικοικονιση του σατανα,του κρονου δηλαδη και ο σκηνοθετης μολις ξεκινησε το κλιπακι μας τον παρουσιασε φατσα καρτα για να ξερουμε απο την αρχη τι θα παιχτει,και απο ποιους..
ουφ τελειωσα.χαχαχχαχαχαχχαχα

Ανώνυμος είπε...

Να 'χαν οι καρδιές αμπάρες!

http://www.youtube.com/watch?v=TZSinC8KGyo

Γκόστ - Δόγης

HellCombatant είπε...

ΠΕΡΙ ΑΡΙΘΜΩΝ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΔΑΙΜΟΝΙΩΝ

Αυτή τη φορά νομίζω ότι θα πρέπει να σπαταλήσω αρκετό χώρο για να ξεκαθαρίσω τι νομίζω ότι βλέπω εγώ στα παραπάνω. Κυρίως διαισθάνθηκα σαν κάτι να λύγισε μέσα στον αγαπητό Πελαγοφίαλο τελευταία. Πέραν της κούρασης καλή θα ήταν μια προσπάθεια να γειώσουμε λίγο το πολύ συμβολικό και μεταφορικό βάρος των παραπάνω διότι μπορεί να καταντά εντελώς παραπλανητικό! Κρατώ επίσης για τον εαυτό μου το δικαίωμα να κρίνω ως ύποπτες όλες τις προσεγγίσεις που ζητούν τη "θυσία", άλλωστε ως μαχητής δεν
αποδέχομαι τίποτε άλλο πέραν του θανάτου σε μάχη!

Η προσωπική μου γνώμη λοιπόν είναι ότι τα παραπάνω υποκρύπτουν συγκαλυμμένη τεχνολογία! Γι αυτό το θέμα χρειάστηκα μια σύντομη τηλε-σύσκεψη με τον τεχνικό μου σύμβουλο, τον αγαπητό Θεοφάνη ο οποίος και με έστειλε σε πολλές ενδιαφέρουσες και μάλλον εντελώς άγνωστες σε εσάς αλλά συγκλίνουσες κατευθύνσεις. Ο ίδιος πάντως δεν επιθυμεί να παρέμβει άλλο διότι την τελευταία φορά που είπε δυο
..."αριστερές" κουβέντες σας είδε να τα κάνετε λαμπόγυαλο!

Κατ' αρχήν, μου φάνηκε πολύ ύποπτο το γεγονός ότι ο γνωστός Στάνλευ Κιούμπρικ, τοποθετεί στην ταινία του "2001, Οδύσσεια του Διαστήματος" το πρώτο ραντεβού του ανθρώπου με έναν Μαύρο Μονόλιθο κοντά στον Κρόνο και εκεί ακριβώς
περνά αυτός απο μια αστρική πύλη (Stargate). Με προβλημάτισε εξίσου και η αναφορά προλαλήσαντος
Ανωνύμου περί "τυφώνων" και "πυλών".

Λοιπόν, για το εξάγωνο στον Κρόνο,

http://en.wikipedia.org/wiki/Saturn's_hexagon

υπάρχει ανάλογο ακόμη και στο κατσαρολάκι της κουζίνας σας(!) και οφείλεται σε ρεύματα μεταφοράς. Το φαινόμενο είναι γνωστό σαν

http://en.wikipedia.org/wiki/Rayleigh-Benard_convection

Ακόμη και αν η πραγματικότητα στον Κρόνο είναι πιο περίπλοκη οι επιστήμονες κατόρθωσαν να το απομιμηθούν με περιστρεφόμενες ροές

http://www.popsci.com/science/article/2010-04/saturns-mysterious-hexagon-recreated-lab

Τώρα τι σχέση μπορεί να έχει αυτό με "πύλες" και τα τοιάυτα αυτό δεν είναι καθόλου προφανές. Υπάρχει η περίπτωση "κάτι" η "κάποιοι" να χρησιμοποίησαν αυτό το φαινόμενο σαν υπόμνηση για κάτι πολύ διαφορετικό ώστε όσα χρόνια και αν
περάσουν οι άνθρωποι να το συνειδητοποιήσουν καθώς η
τεχνολογία τους θα προχωρούσε. Δείτε λοιπόν το εξής.

Τα τελευταία χρόνια, κατάφεραν οι επιστήμονες μας να δημιουργήσουν Ηλεκτρομαγνητικές Ραδιο-Δίνες ακόμη και οπτικές Δίνες. Βάλτε απλά τις λέξεις Optical Vortices στο
Google Images και θα εκπλαγείτε! Όπως εδώ πχ

http://www.photonics.com/Article.aspx?AID=52139

Από ότι κατάλαβα από τα λεγόμενα του Θεοφάνη, προκύπτει ένα πολύ σοβαρό ζήτημα σε περίπτωση που το ίδιο μπορεί να γίνει με πάρα πολύ μεγάλη συγκέντρωση ενέργειας.

Συγκεκριμένα, από τις σημειώσεις που κράτησα προκύπτει ότι μπορεί να προκληθεί μια ειδική χωρο-χρονική αλλοίωση που λέγεται

http://en.wikipedia.org/wiki/Frame-dragging

Ίσως πέρα από ένα κατώφλι ενέργειας και με τη συμμετοχή κάποιου πολύ ειδικού "εξωτικού" συστατικού όπως μπορεί να είναι πχ η "Σκοτεινή Ύλη" να μπορεί ένα τέτοιο σύστημα να
μεταβληθεί σε "Σκουληκότρυπα", δηλ. ένα Stargate!

http://en.wikipedia.org/wiki/Wormhole

Αν προσέξατε παραπάνω, στα εργαστήρια που φτιάχνουν οπτικές δίνες χρησιμοποιούν κάτι παράξενα δαχτυλίδια στη βάση τους που εμένα πάντως μου θυμίζουν έντονα ... αυτό
εδώ!

http://en.wikipedia.org/wiki/Stargate

Τώρα βέβαια, αν είναι να περάσει κανείς καμία πόρτα του είδους καλό θα ήταν να κουβαλά και κανά σιδερικό μαζί του γιατί ποτέ δεν ξέρεις ποιός "διάολος" περιμένει από πίσω!

Ατάργα τις είπε...

http://www.theogonia.gr/theoi/theoia/aigipan.htm

Ο Αιγιπάν ειχε καταστεριστει απο τον Δια ως ενδειξη της ευγνωμοσυνης του για τη βοηθεια που προσφερε. Εγινε ο αστερισμος του Αιγοκερου.

http://www.astrologicon.org/aigokeros/aigokeros.html


Ατάργα τις είπε...

Γιορτάζεται τον Ιανου-άριο μήνα του Ιανού/Κρόνου/Χρόνου

Ήταν ο θεός όλων των ενάρξεων και των μεταβάσεων [1]. Απεικονίζονταν συνήθως σε σημεία διαβάσεων, όπως είναι οι θύρες, οι πύλες και οι γέφυρες. Κατά τη διάρκεια των θυσιών το πρώτο μέρος της προσφοράς αφιερωνόταν πάντα στον Ιανό και κατονομαζόταν πρώτος σε κάθε κατάλογο θεοτήτων. Επίσης, η πρώτη ημέρα του έτους, η έναρξη της νέας χρονιάς και ο Ιανουάριος ήταν αφιερωμένος σε αυτή τη θεότητα, υποδεικνύοντας παράλληλα και τη σημασία της για τον ημερολογιακό λατρευτικό κύκλο των Ρωμαίων.

Ο Ιανός απεικονιζόταν συχνά με δύο πρόσωπα και αποκαλείτο Janus bifrons, δηλαδή διπρόσωπος Ιανός και του ήταν αφιερωμένοι αρκετοί ναοί στη Ρώμη. Ο διασημότερος όλων ήταν εκείνος που βρισκόταν Forum Romanum και οι πύλες του ήταν ανοικτές σε περίοδο πολέμου και κλειστές σε περίοδο ειρήνης. Στις πιο πρώιμες περιόδους ο Ιανός απεικονιζόταν με το ένα πρόσωπο γενειοφόρο και το άλλο ξυρισμένο, γεγονός που ώθησε ορισμένους ερευνητές να το αποδώσουν σε ζεύγη αντιθέτων, όπως είναι ο ήλιος και η σελήνη ή το γήρας και η νιότη.

Στο ρόλο του ως Φύλακα των Εισόδων και των Εξόδων, κρύβεται ίσως το θεμέλιο της πεποίθησης ότι ο συγκεκριμένος θεός αντιπροσώπευε τις ενάρξεις. Διαβαίνει κανείς μια πύλη, μια πόρτα ή μια γέφυρα, προκειμένου να βρεθεί σε ένα νέο τόπο, οριοθετημένο τεχνητά ή φυσικά. Η προφανής σύνδεση του ονόματός του με την ετρουσκική λέξη jauna, που σημαίνει θύρα, δείχνει ότι αντίθετα με άλλες θεότητες ο Ιανός έχει σημαντικές επιρροές από τις ετρουσκικές θρησκευτικές αντιλήψεις. Επίσης, για να ξεφύγουμε από τον Ιανουάριο και την πρώτη μέρα του έτους, χρειάζεται εδώ να αναφερθεί ότι αρχικά, στις πρώιμες φάσεις της λατρείας του ο Ιανός ήταν παρών στην πρώτη μέρα κάθε διαφορετικού μήνα, όπως επίσης ήταν παρών κατά την πρώτη μέρα της σποράς και την πρώτη μέρα της συγκομιδής. Ήταν παρών στη γέννηση, το γάμο και πιθανώς στο θάνατο, σε όλες δηλαδή τις μεταβάσεις της ανθρώπινης ζωής. Η λέξη έναρξη ούτως ή άλλως υπονοεί και τη μετάβαση από μια πρότερη κατάσταση ύπαρξης

περισσότερα

http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%99%CE%B1%CE%BD%CF%8C%CF%82

Καλο βράδυ

Ανώνυμος είπε...

ΑΝΑΖΗΤΗΤΗΣ

@Hellcombatant

Εμενα γιατι οι οπτικες δινες και ειδικα η τριτη , μου θυμηζει την κινηση του γαλαξια μας ; http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%93%CE%B1%CE%BB%CE%B1%CE%BE%CE%AF%CE%B1%CF%82

…και η μαυρη τρυπα στο κεντρο κάθε γαλαξια τι σχεση μπορει να εχει με όλα αυτά ;
http://physicsgg.me/2012/10/05/%CE%B7-%CF%84%CE%B5%CF%81%CE%AC%CF%83%CF%84%CE%B9%CE%B1-%CE%BC%CE%B1%CF%8D%CF%81%CE%B7-%CF%84%CF%81%CF%8D%CF%80%CE%B1-%CF%83%CF%84%CE%BF-%CE%BA%CE%AD%CE%BD%CF%84%CF%81%CE%BF-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CE%B3/

Ανώνυμος είπε...

Νεφελώδης ακόμη ο καιρός πάνω από το θηριοτροφείον μποστελ. Διαχείριση ακόμη των πολύ βασικών … του ποιος έκανε πρώτα τι. Γρίφοι διαζευκτικοί τύπου ή η δικέφαλη κότα ή το δίκερον ωόν.

tuluba είπε...

Καλησπέρα / καλημέρα , κλαπ-κλαπ αγαπητέ μποτίλια για την θεια. Θα συμφωνήσω με τον τελευταιο coward anonymous περι νεφελώδη καιρου.
Ολοι οι πνιγμένοι πιανόμαστε από τα μαλλιά μας , συμβολα,εξισώσεις και παραστάσεις για τα αυτο νόητα. Δεν εβγαλα ουτε φυσικο/μαθηματικό , ουτε φιλοσοφία για να καταλάβω/αισθανθώ οτι η αγαπη και τα μαθηματικα είναι the rule στο παν. Τι αναλύουμε δεν έχω καταλάβει....
Ειναι ή δεν είναι το θέμα μας πως θα εγκαταλήψουν (aller , χωρις retour) όσο γινεται πιο πολλες ψυχές το ματριξ , ετσι ωστε να καταστεί μη-βιόσημο ?
Μπορει να γίνει αυτο με μια μονο ευχη/ξόρκι , εχοντας ξεψυχήσει ?
Μπορεί να γίνει εξασκώντας την αγαπη ?
Μπορεί να γίνει μονο γνωρίζοντας τα Παντα ? (ελπιζω πως οχι , γιατί που χρόνος)
Γιατι το θέμα μας δεν είνα να σώσουμε το σώμα, για την ψυχή μας «πολεμάμε» .
Καλο ξημέρωμα.

Κ.Δ είπε...

Τί έγινε ρε μαγκάκια έπαιξε κιόλας κουδούνι για τρίτο γύρο? Μην που πείτε ότι κουραστήκατε καλόγεροι γιατί το βλέπω για καμιά 15αριά γύρους το thread.

Να σας μεταφέρω όμως τρεις-τέσσερεις σημειωσούλες, που τις συζητάγαμε προχθές με τον «εσωτερικό» συνεργάτη μου, τον Blackface ο οποίος μας παρακολουθεί αλλά δε πολυγράφει.

Τα 12 γαλάζια ζομπομαθητούδια λέει ότι δηλώνουν την κλειστή γνώση των γαλαζοαίματων που χτίζει ουσιαστικά στρατόπεδα συγκέντρωσης λόγων πυραμιδικής ιεραρχίας που αυτά προϋποθέτουν. Οι 12 δλδ είναι κατσίκες τρόπον τινά. Ενώ φέρουν γνώση οι γαλαζοαίματοι δεν την μοιράζουν, εν αντιθέσει τελικά με την Alice. Αν κρίνουμε από το χρώμα και ο Ludovic είναι της ίδιας καταγωγής και όπως βλέπετε κοντεύει να σκάσει … και τελικά σκάει από το παραμύθι που λέγουν οι ποιμένες bush και τρομπάμα. Ο μικρός ανατολίτης ο ααλί, είναι ο μόνος που επιχειρεί να υπερβεί εποπτικά τα γεγονότα και ουσιαστικά δεν την πατά. Για αυτό που δεν ήμουν σίγουρος ούτε εγώ ούτε ο blackface είναι για το αν ισχύει αυτό που λέει ο δημιουργός ότι ξυπνά η πραγματική εσωτερική καρδιά της ανατολής ή είναι και κάτι άλλο . Γιατί ο μικρός δεν έχει ανοιχτό το ένα μάτι τουλάχιστον (ή το ανοίγει και δεν φαίνεται ή κάτι άλλο παίζει με το βουλωμένο άλλο μάτι) και γιατί ξεκινά ουσιαστικά νεκρός μέσα από τα χέρια την πενθούσας Αφροδίτης ενώ οι άλλοι τρεις υποδηλώνουν με τον ένα ή άλλο τρόπο πορεία προς τι θάψιμο (το μαυράκι, το κουβανάκι, και η κινεζούλα). Αντίθετες πορείες δλδ των 3 με τον 1.

Μποτίλια καλός ως λιάκο – μυθιστοριογράφος αλλά πάλι αποπνέει έτσι κάτιτις. Στα plus σου σου χρεώνω τις αναφορές από τις διάφορες αίγες και πουτανέσκες στα μείον όμως δε το γεγονός ότι στοχοποιίες μονοπλεύρως τις κατσικούλες ωσάν άλλος χειρούργος.

Α, και μιας και είπα νωρίτερα για γύρους να σας πω χαριτολογώντας τι κουβεντιάζαμε με τον blackface προσπαθώντας να βρούμε κάτι στο Rocky. Ο κακός ο Ρώσος τι χρώμα μάτια είχε θυμάστε? Και τι χρώμα μαλλιά? Λεγόταν δε ivan drago .. και πριν χάσει από τον rocky μέσα στο γήπεδο του .. είχε σκοτώσει τον Μαύρο Απόλλωνα – Όφι (τον οποίον είχε νικήσει κάποτε ο rocky… αλλά έδειξε σεβασμό… και τον έκανε βοηθό του, στήριγμα του) λέγοντας μία θεϊκή ατάκα μετά. Δε ξέρω αν μπορεί να βγάλει κανείς κάποια σύνδεση από αυτά.

Μποτίλια στο Πέλαγος είπε...

Πριν τοποθετηθώ σε όσα σημαντικά θίγετε στα σχόλια, αγαπητοί φίλες και φίλοι, όπου δύναμαι και αυτό κρίνεται φρόνιμο, ως νομίζω ότι έχω υποχρέωση, καθότι τυγχάνω αναρτήσας, εφόσον βεβαίως αρκετά από τα σχόλια με φέρουν και οναμαστικώς ως αποδέκτη, ας μού επιτραπεί μια γενικού χαρακτήρος παρατήρηση:
Βεβαίως μέχρι στιγμής κινούμαι εν τέλει στην περιφέρεια τού θέματος. Αυτό δεν συνεπάγεται, ότι δεν διαθέτω πλέον μια πλήρως σχηματισμένη κατά την άποψή μου ερμηνεία τού κλιπ, την οποία πολύ σύντομα θα καταθέσω.
Όμως σκεφθείτε σάς παρακαλώ το εξής: Ενώ εγώ καταπιάνομαι και ασχολούμαι με τα μηνύματα τού Ηλιοφάντη, πόσο καταπιάνεται και ασχολείται αυτός με τα δικά μου μηνύματα; Άρα, εφόσον ο εν λόγω κύριος περνάει ένα σωρό μηνύματα τού σκασμού, ποιός θα προωθήσει την δική μου πραμάτια; Τώρα, ότι η πρακτική μου δεν καθίσταται πάντοτε ορατή, δεν με ενοχλεί καθόλου. Κάθε άλλο. Χαβαλέ κάνω, όπως ο κάθε σοβαρός άνθρωπος, που έχει κάποιο συγκεκριμένο σκοπό.
Το είπε και ο μεγάλος πριν πεθάνει: "Σκοτώστε με!". Τι αξία έχει ένα κορμί ετοιμοθάνατο μπροστά στο βάρος των μηνυμάτων;

ΤΟΜΕΑΣ ΔΙΟΓΕΝΗΣ είπε...

.

Η ΕΞΙΣΩΣΗ ΤΗΣ ΚΥΝΟΒΟΛΕΥΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ


1.

ΣΥΝΤΟΜΟΓΡΑΦΙΚΩΣ

- > ) x ( - ] = [ + ) x ( ± ] - [ ± ) x ( + ] = [ - ) x ( < -


2.

ΕΠΕΞΗΓΗΜΑΤΙΚΩΣ

[ ( ΣΕΛΗΝΟ-ΗΛΙΟ-ΛΑΤΡΕΙΑ ) x ( ΤΡΙΜΟΡΦΗ EKATH ) ] = [ ΕΞΟΥΣΙΑ ΜΑΣΩΝΙΚΑ ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΕΝΗ ΣΤΑ ΤΡΙΑ ] = [ ΕΞΟΥΣΙΑ ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΗ + ΕΞΟΥΣΙΑ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗ + ΕΞΟΥΣΙΑ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ] = [ ΒΟΥΛΗ + ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ + ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ] = [ T.V. ( x ( ΚΟΚΚΙΝΕΣ ΤΡΥΠΕΣ + ΠΡΑΣΙΝΕΣ ΤΡΥΠΕΣ + ΜΠΛΕ ΤΡΥΠΕΣ + ΜΑΥΡΕΣ ΤΡΥΠΕΣ ) x ( T.V. x ( "ΨΗΦΙΣΤΕ ΜΕ" + "ΨΗΦΙΣΤΕ ΜΑΣ" ) x ( "ΦΥΓΕ ΣΥ ΕΛΑ ΣΥ" ) x ( "ΠΑΝΩ ~ ΚΑΤΩ + ΚΑΤΩ ~ ΠΑΝΩ" ) x ( "ΔΕΞΙΑ ~ ΑΡΙΣΤΕΡΑ + ΔΕΞΙΑ ~ ΑΡΙΣΤΕΡΑ" ) x ( "Ν.Δ. ~ ΠΑ.ΣΟ.Κ. + ΠΑ.ΣΟ.Κ. ~ Ν.Δ." ) x ( "Κ.Ο.Τ.Ε.Σ." (ΒΛΕΠΕ ΟΡΝΙΘΕΣ) ) ) ] = [ ΕΞΑΝΔΡΑΠΟΔΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΔΙΑΝΟΗΣΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ] = [ ΤΡΕΛΑ ΕΚΦΥΛΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΗ ΣΥΡΡΙΚΝΩΣΗ ]

ΟΛΚΛΗΡΟ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΜΕ ΑΡΚΕΤΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΕΔΩ:
http://diogenhs.pa-sy-a.gr/2009/10/05/24-00/pa-sy-a_diogenhs_2009-10-05_24-00.htm#plohghsh_05

HellCombatant είπε...

Αγαπητοί "Καλόγηροι"

Έχω μια σειρά από παρατηρήσεις

1. Το σημειολογείν ακαταπαύστως και αδιαλείπτως, δεν συνιστά απαραιτήτως και φιλοσοφείν.

2. Σας έδωσα μια σειρά από πραγματικά, δηλ. πρακτικά στοιχεία για αξιοποίηση διότι είχα και έχω στον νου μου πάντοτε τον πάσσαλο με τον οποίο ο Οδυσσέας ετύφλωσε τον Πολύφημο. Αυτός δε απαιτών εκλέπτυνση για να χρησιμοποιηθεί βεβαίως
απετέλεσε και Εργαλείον, ήτοι προιόν Έργου και ως εκ τούτου αποτέλεσμα της Εργασίας, εν αντιθέση προς τους "Καλογήρους"
οι οποίοι από το πολύ της "σωτηρίας της ψυχής" (πανάθεμα την!) καταφεύγουνε -οι πονηροί-εις όρη και βουνά ακριβώς γιατί δεν θέλουν να λερώσουν χέρια στα κουπιά!

3. Η πιο πρακτική ποιότητα που λείπει από το "μαντρί" εδώ είναι άραγε το Μηχανεύεσθαι και το Εφευρίσκειν, και όποιος
φαντάζεται ότι θα ξεφύγει χωρίς να λερώσει χέρια μάλλον ονειρεύεται όρθιος και το πολύ να καταλήξει σε κανένα Δρομοκαίτιο από
την πολύ σημειολογία!

4. Να πάτε να δείτε και μόνοι σας ποιά είναι η κατάσταση σήμερα στα σχολεία όπου αν ζητήσω να μου βάλουν στη σειρά δυο αράδες λέξεις -ίνα μην είπω και σκέψεις! - θα πάρω τουλούμπες προς απάντησιν! Να γιατί είναι σημαντικό να μάθουμε να
λερώνουμε χέρια! Διότι είμαστε όλοι θύματα της Ημι-μόρφωσης αλλά και της Μνησικακίας την οποία αυτή παράγει ως επακόλουθο.

5. Κοντολογίς, μια ακόμη προσπάθεια για να γίνετε "Γάτες" και με αυτό συμβουλεύω και τον Πελαγοφίαλο να μην βλέπει παντού γίδια διότι για Κύνες πρόκειται και μάλιστα του χειρίστου είδους, ήτοι βρωμόσκυλα! Εξ ου και το Κυνο-βούλεσθαι!

Θεάρα είπε...

καλά εντάξει... ό,τι του φανεί του λωλοστεφανή... ήρθανε οι μισογύνηδες να μας την πούνε για τη μνησικακία...τώρα βέβαια συ Hell δεν ξέρω τι ρόλο βαράς με τον δήθεν σιαμαίο συνεργάτη σου Θεοφάνιο, που σχολιάζετε ενίοτε από δω και από κει με την ίδια ip... για προβοκατόρικο δήθεν εξωγήινο τρολ σε κόβω που σκάει επιμελώς για να αποπροσανατολίσει... ή για μεγάλο μισογύνη που τον κάνανε γιογιό τίποτα κατσίκες χρόνια πριν και ακόμη να το ξεπεράσει...

γαβ γαβ γαβ

HellCombatant είπε...

Ρόλους βαρούν οι Κύνες που την έχουνε δει και "θεάρες"...εγώ είμαι πολύ πρακτικός για να ασχολούμαι με τα θέατρα. Έλα να σκάψεις στην "Καμπότζη" να σου εξηγήσω στην πράξη...
Ο δε μισογυνισμός ταιριάζει στην Καλογηριατρική, όπως και η αυθαιρεσία των συμπεράσματων σου που δεν προκύπτουν από πουθενά από τα παραπάνω.
Ο καιρός όμως εγγύς για να μάθουμε τι ρόλο βαρούσαν οι "θεάρες" εδώ μέσα όταν μια χώρα καταστρέφονταν από έλλειψη πρακτικού πνεύματος και υπερβολική σημειολογία του καφενείου. Κοντά είναι και το "κίνημα", κοντά και ο "εμφύλιος"...

Θεάρα είπε...

ΜΠΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΠ.
ΡΟΝΓΚ ΑΝΣΕΡ ΜΑΔΑΦΑΚΑ.

Ρόλους βαρούν οι Αίγες ως απεσταλμένες της Θεάρας, που κάτι πρακτικά φλατ ρονινάκια σαν και σε, απέχουν έτη φωτός από το αγγίζειν Της.

"Καμπότζη" το λέμε τώρα το προβοκατόρικο τρόλλινγκ? χαχαχχαχα!

Όντως! Ο καιρός εγγύς για να μάθουμε τι ρόλο βαρούσαν δω μέσα οι Θεάρες όταν μια χωρά καταστρεφόταν από τις σερνικές πολεμολαγνείες και την έλλειψη Θήλειου μορφοκλασματικού Πνεύματος.

Κ.Δ είπε...

Οφείλω να σας επαναφέρω στα μέτρα της ακεραιότητας σας αγαπητέ Μποτίλια υπενθυμίζοντας σας πως την άλλη φορά που υπήρξαν πέραν του δέοντος χυμήγματα σε βάρος του κύριου Ράπτη τον υπερασπιστήκατε ως ρανίδα του αίματος σας. Πάρτε θέση και για τον σύντροφο Hell διότι στο θηριοτροφείο μποστοπελ έπιασε πάλι βροχή από ότι φαίνεται και άκρη δε θα βγει με το θέμα μας, αν γίνει πάλι μπάχαλο.

Αυτά τα γράφω με αφορμή το μήνυμα που μου έστειλε η Ατάργα να εγκαταστήσουμε στο μπλοκ το Feedjit. Είναι αντιτρολλιακό εργαλείο. Εγώ δε μπορώ να το κάνω ως απλός συνεργάτης.