03 Ιουλίου, 2012

"ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΜΕ ΛΗΨΗ ΔΙΟΞΙΝΗΣ" - ΔΕΥΤΕΡΟ ΜΕΡΟΣ



4. ΤΑ ΤΕΧΝΑΣΜΑΤΑ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΑΞΙΩΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΔΙΩΤΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΚΡΑΤΗ ΣΤΑ ΣΕΝΤΟΥΚΙΑ ΤΩΝ "ΠΕΦΩΤΙΣΜΕΝΩΝ"

Όπως προαναφέρθηκε:
- Η μετατροπή των πολιτών σε σκλάβους προϋποθέτει την άμεση και πλήρη εξάρτησή τους από τα κέντρα των "πεφωτισμένων".
- Η άμεση και πλήρης εξάρτησις των πολιτών προϋποθέτει την πλήρη πτώχευσή τους και την ολοκληρωτική αδυναμία προσβάσεως στους πόρους επιβιώσεως.
- Η πτώχευση των πολιτών κλιμακώνεται μέσω της πτωχεύσεως των κρατών και την ακόλουθο βάναυση οικονομική επίθεση των κρατών εναντίον των πολιτών / ιδιωτών, σε μια σκηνοθετημένη προσπάθεια να βρεθούν πόροι, ώστε αυτά να καταφέρουν δήθεν να επιβιώσουν και να μην διαλυθούν, καθώς και:
- Την μεταφορά αξιών που βρίσκονται στην κυριότητα των ιδιωτών / πολιτών με χαρτοκλεπτικού και παπατζήδικου χαρακτήρος τεχνάσματα στις τράπεζες, οι οποίες ελέγχονται από τις αποκρυφιστικές εταιρίες. Οι αξίες μεταφέρονται στην συνέχεια από τις επί μέρους τράπεζες στα χρηματιστικά μεγαθήρια, τα οποία εξασκούν τον παγκόσμιο έλεγχο. Πίσω από αυτά δρουν οι μηχανισμοί τού "master plan", οι οποίοι υπηρετούν τα ιερατεία τού κρόνου και τού μολόχ, τουτέστιν της "μεγάλης μητέρας" ή "λευκής θεάς".


Κατά την διάρκεια των προηγούμενων ετών δεν παύαμε να "ενημερωνόμαστε", ότι οι τράπεζες έκαναν στην κυριολεξία χρυσές δουλειές. Ο τραπεζικός κλάδος ήταν παγκοσμίως ο πλέον κερδοφόρος, σύμφωνα με όσα οι ίδιοι οι μηχανισμοί τού συστήματος δημοσίευαν.
Ειδικά στην Ελλάδα είχε παιχθεί ένα χυδαίο παιχνίδι δανειοδοτήσεως μέχρι και του τελευταίου νοικοκυριού. Αφού είχαν μαζέψει όλα τα χρήματα των αφελών οι χρηματιστηριακοί μηχανισμοί των τραπεζών με το τέχνασμα του χρηματιστηρίου και έχοντας ωθήσει την κοινωνία σε ένα ξέφρενο καταναλωτισμό, ο οποίος υποβίβαζε τις υπάρχουσες υποδομές σε επίπεδο Καλκούτας, εκμεταλλευόμενοι τον περιορισμό της ρευστότητος που επέβαλαν με αυτόν τον τρόπο, ξεκίνησαν να προσφέρουν δάνεια όπως - όπως, εφευρίσκοντας τις πλέον ασυνάρτητες αφορμές: Εορτοδάνεια, δάνεια διακοπών, δάνεια τού βουνού, θαλασσοδάνεια, δάνεια για να πηγαίνει η μπαρμπαγιώργαινα την γίδα με τζιπάκι στην στάνη, άλλο εάν οι δρόμοι ήταν σε χειρίστη κατάσταση. Το ελλαδίτικο αλαλούμ οδήγησε να κάνουν όλοι πάρτυ με ξένα κόλλυβα, χωρίς να διανοούνται, ότι τα μεταξωτά βρακιά δεν επαρκούν για να καταργήσουν την αναγκαιότητα τής τακτικής χρήσεως τού λουτρού. Οι τράπεζες είχαν έτοιμη την επίθεσή τους με τα πανωτόκια, οπότε άρχισαν να απορροφούν βαθμηδόν και τις τελευταίες αξίες που εβρίσκοντο σε χέρια ιδιωτών, και που δεν είχε καταβροχθίσει το χρηματιστήριο. Οι ρωμιοί, πάντοτε πιο "έξυπνοι" και "μάγκες" από ότι οι κρατικοί και οικονομικοί θεσμοί και μηχανισμοί, ειδικά όσοι ήσαν "επιτυχημένοι" - τουτέστιν μαθημένοι στις μπίζνες - δεν άργησαν να βρουν τρόπους παρακάμψεως του φαινομένου, ώστε να μπορέσουν να διατηρήσουν την ονείρωξη μιας πλασματικής ευδαιμονίας. Με την ανακύληση πέτσινων επιταγών, οι οποίες ανταλάσσοντο αμοιβαίως, μπορούσαν να επιδεικνύουν ονομαστικές εισπράξεις, άνευ όμως πραγματικού αντικρίσματος, ώστε να κρατούν  την επιβολή δυσάρεστων συνεπειών μακράν των τραπεζικών τους λογαριασμών και των πολλαπλώς υποθηκευμένων ακινήτων τους.
Όσο όμως αυτοί κι αν επιδίδοντο σε βαυκαλιστικές ονειρώξεις, τα κυκλώματα πίσω από τράπεζες γνώριζαν καλά την "δουλειά" τους, τραβώντας το χαλί τής αυτοδυνάμου χρηματοδοτήσεως τού κόστους ζωής κάτω από τα πόδια των μικρομεσαίων ιδιωτών, συσσωρεύοντας τις αξίες στα σεντούκια τους, είτε με την μορφή προσημειώσεως των ακινήτων, με βάση δανειακές αποσβέσεις στις οποίες πλέον πολύ δύσκολα θα μπορούσαν να ανταποκριθούν οι δανειολήπτες, είτε με την άμεση απορρόφηση τής ρευστότητος δια τής τοκογλυφίας.


Συνεχίζεται...

8 σχόλια:

nikos είπε...

εξελιγμένα πράγματα δεν λέω

http://www.prisonplanet.com/the-fog-of-infowar-darpa-wants-to-bust-whistleblowers-with-disinformation-technology.html
http://www.wired.com/threatlevel/2008/04/feds-cyber-cent/

nikos είπε...

αφορά το Στρατωνι Χαλκιδικής πατρίδα μου ..Φυσικό ήταν μιας και η “χρυσή εταιρία” ξεπέρασε με τα “παιδιά” της εδώ π.χ. Αρ.Παχτουλη ,ΓΣΕΕ ,Πολιτες, Κάθαρμα κλπ , ,καιρό τώρα το οριο αναξιοπιστίας. θράσους , τσαμπουκά και μπαμπεσιά …έτσι η αγορά στο Τορόντο.... αντέδρασε για να σωθεί από τον βέβαιο θάνατο
Αναρωτιεμαι αν αυτη ειναι η τελευταια ‘ευκαιρια’ αλλα παλι τι καθομαι και λεω…

αποθανετω η ψυχη μου μετα των αλλοφυλλων

nikos είπε...

Είπαμε αδελφέ έχουμε και άλλα χωραφάκια για καλλιέργεια π.χ. Ορυχεία λιγνίτη ΔΕΗ εκεί πάλι ...πολύ βαθείς χειμώνας .. ούλοι τρέμουν και τον θάνατο εκατομμύριων συνανθρώπων μας(για το οποίο έχεις μιλήσει και γράψει επανειλημμένος εμπεριστατωμένα καιρό τώρα) δυστυχώς δεν πρόκειται να αποφύγουμε .. δυστυχώς πολύ βαθύ χειμώνα μας ετοίμασαν... Αμήν αδελφέ και συνεργάτη !!!!

Μποτίλια στο Πέλαγος είπε...

@ nikos

Αδελφέ,
σε ευχαριστώ για την συναγωνιστική συμμετοχή και στήριξη. Η δράση σου, καθώς και αυτή όλων των συναγωνιστών, αποτελεί για μένα τεκμήριο, ότι σε αυτόν τον κύκλο συγκρούσεως υπάρχουν ελπίδες για την τελειωτική επικράτηση επ' των δυνάμεων του σκότους. Νομίζω όμως, ότι αποτελεί προϋπόθεση για την επίτευξη αυτού τού στόχου να μελετήσουμε σε βάθος τα δεδομένα τού προηγούμενου κύκλου, τα προτερήματα και τις αδυναμίες μας. Καθώς και τις αιτίες, ένεκα των οποίων, ενώ βγήκαμε νικητές από αυτόν, στην συνέχεια απολέσαμε την μνήμη μας (Πλάτων, "Τίμαιος").
Εύχομαι καλή νίκη στην στον αγώνα για τα μεταλλεία και γενικότερα.

ΦΩΤΕΙΝΗ είπε...

[Καθώς και τις αιτίες, ένεκα των οποίων, ενώ βγήκαμε νικητές από αυτόν, στην συνέχεια απολέσαμε την μνήμη μας (Πλάτων, "Τίμαιος").]..Ετσι ακριβώς Μποτίλια μου..αν δέν κατανοήσουμε τις αιτίες και΄δεν λυτρωθούμε απο τήν λήθη,δεν θα γινει τίποτα..απλά δεν θα εχουμε λογο υπαρξης στον επόμενο γύρο...Ευγε!!

Μποτίλια στο Πέλαγος είπε...

@ ΦΩΤΕΙΝΗ

Όπως ήδη έχω γράψει, τα σχόλιά σου αποτελούν για μένα πολύτιμη πυξίδα ως προς τα ζητήματα, στα οποία οφείλουμε να επιμείνουμε.
Θερμά ευχαριστώ.

nikos είπε...

αδελφέ και συνεργάτη ... επαγγελματική ερώτηση σου κάνω που έχει σχέση με Ορυχείο Μαντεμ Λακκο στο Στρατωνι
τι νόημα τεχνικό επιστημονικό πρακτικό έχει κατά την ταπεινή σου επιστημονική και πολιτική ανάλυση η ..Ανάγκη λιθογόμωσης παλαιών στοών εξόρυξης.

nikos είπε...

το ερώτημα δεν το έκανα καθόλου τυχαία μιας και http://www.reuters.com/article/2012/07/04/us-eldorado-greece-idUSBRE8630Q320120704 μου άρεσε ιδιαιτέρα …..η εταιρία είναι σε συνεννόηση με την κυβέρνηση για να βρει λύση.