29 Μαρτίου, 2012

1821 έως σήμερα - σχόλια IIβ




α προσθέσω εδώ, γιά να γελάσουμε λιγάκι (αν και τότε τά 'χα πάρει στο κρανίο με το γεγονός), την προσωπική μου εμπειρία με τους ποδίτσες και την ιεραρχία τους:
Σε συμφοιτήτριά μου (δεν δίνω άλλα στοιχεία της, όχι επειδή τη σέβομαι, αλλά γιά να μην αυτοκαρφωθώ), εντελώς μα εντελώς ζώον, παρουσιάστηκε το φαινόμενο η συντριπτική πλειοψηφία των καθηγητάδων να στέκεται μπροστά της προσοχή! (Εννοείται, τα δεκάρια σ' αυτήν πέφτανε βροχή - σε άτομο, του οποίου όσο ακούσατε εσείς οι αναγνώστες τη φωνή, άλλο τόσο την άκουσα κι εγώ επί τέσσερα χρόνια. Μιλάμε, ντίπ μουγγό - εκτός από καθυστερημένο.)
Τότε, δεν μπορούσα να την εξηγήσω αυτή τη συμπεριφορά, αλλά ουδέν κρυπτόν υπό τον Ήλιον. Την εξήγηση -αργότερα- μου την έδωσαν (α) το γεγονός ότι οι προσκυνούντες προφέσσορες ήταν και Βένετοι, και Πράσινοι (άρα, το πολιτικό μέσον δεν ήταν η λύση του γρίφου), και (β) η συστηματική μελέτη της ποδιτσο-ιστορίας και της ποδιτσο-ιεραρχίας των εν Ελλάδι στοών.
Αυτά, σε συνδυασμό με την καταγωγή του εν λόγωι ζώου, με οδήγησαν στο συμπέρασμα ότι ο πατέρας της ήταν ο "σεβάσμιος" μίας πολύ συγκεκριμένης -και ...σεβάσμιας- στοάς... πράγμα που επιβεβαίωσα ακόμη αργότερα.



Συνοψίζω: Τους τρεις τελευταίους αιώνες, ό,τι διαμορφώνει παγκοσμίως σύνορα, ιδεολογίες, πεποιθήσεις, συνειδήσεις (με το συνακόλουθο λουτρό αίματος, που συνεπάγονται αυτές οι "διαμορφώσεις"), είναι μονάχα ο ελευθεροτεκτονισμός. Όλοι οι λοιποί παράγοντες, είτε έχουν σαφώς μικρότερη εμβέλεια, είτε είναι "άλλα λόγια ν' αγαπιόμαστε": προκαλύψεις των πραγματικών ενόχων. Επομένως, οι μόνοι, τους οποίους μπορεί δικαίως να βρίζει και να καταριέται η ανθρωπότητα, είναι μόνον οι τέκτονες.
Μιά που έγραψα "τρεις αιώνες"... όντως, σε πέντε χρόνια από σήμερα οι "ποδίτσες" έχουν επέτειο ακριβώς τριών αιώνων απ' το 1717! (Δεν ξέρω αν ετοιμάζουν γιορτές και πανηγύρια, αλλά και δεν μ' απασχολεί.) Ίσως γι' αυτό ο σιχαμερός Κίσσινγκερ φέρετ' ειπών: "- Καλότυχοι, όσοι ζήσουν μετά το 2016!". Πιθανόν, αλλά δεν σημαίνει απαραίτητα ότι θα ισχύσει όπως το εννοεί αυτός.

Ο τεκτονισμός, όμως, παρά την εισχώρησή του παντού...

(...Κι όταν γράφω "παντού", εννοώ παντού! Εδώ, στη νεκρολογία του Τένγκ Χσιάο Πίνγκ, γράψανε επισήμως τα κίτρινα συντρόφια ότι "ο πατέρας του -...μακαριστού :-) - συντρόφου πρωθυπουργού ανήκε σε μία μυστική οργάνωση". Με δεδομένο, τώρα, ότι μυστικές οργανώσεις στην Κίνα του τέλους του 19ου αιώνα μπορούσαν να είναι μόνο οι παραδοσιακές "τριάδες" και οι "ποδίτσες" -απ' τα "καλά" που κουβάλησαν οι Άγγλοι στην Κίνα, μαζί με το όπιο-, και με δεδομένο ότι ο μπαμπάς του νεκρού συντρόφου είχε φωτογραφηθεί με ευρωπαϊκό κουστούμι κι όχι με κινέζικα παραδοσιακά ρούχα, καταλαβαίνουμε πως ήτο "αδ.:" ποδίτσας! Άρα, ο σύντροφος Τένγκ ποιόν θα είχε στην καρδιά του μιά ζωή - με ό,τι αυτό συνεπαγόταν γιά την τεράστια χώρα του; Το κόμμα, ή τις διδαχές του μπαμπά του;

Σημειώστε ακόμη πως, σε πάλαι ποτέ συνέντευξή του στο αμερικάνικο Πλαιημπόϋ -περιοδικό ντίπ γιά την ανακύκλωση, εκτός απ' τις συνεντεύξεις που φιλοξενεί-, ο αρχηγός των "Σαντινίστας" της Νικαράγουας εξομολογήθηκε πως μεγάλωσε από πιτσιρίκι στα σκαλιά μίας τεκτονικής στοάς της Μανάγκουα, όπου του έκανε τακτικά μάθημα περί ζωής και κοινωνίας ένα μέλος της, που αγαπούσε τα έξυπνα παιδιά σαν αυτόν.)

...Δεν θα μπορούσε να επικρατήσει, αν δεν στηριζόταν σε χρήμα και σε όπλα.

Και τα δύο αυτά, του τα παρείχαν εν αφθονίαι ολόκληρες κρατικές δομές, ολόκληρα κράτη. Προεξαρχόντων των αγγλοφώνων. Όχι επειδή γιά ιστορικούς λόγους ο τεκτονισμός ιδρύθηκε "επίσημα" στην Αγγλία, αλλά επειδή τότε η Αγγλία ήταν στα πάνω της. Λίγο η επέκταση προς τις αποικίες, λίγο η βιομηχανική επανάσταση που ακολούθησε, η ιεραρχικώς κορυφαία "έδρα" των τεκτόνων παραμένει ακόμη και σήμερα στο Λονδίνο. (Θα επανέλθω επ' αυτού.)
Οπότε, με ιστορικώς τετριμμένες και χιλιοδοκιμασμένες τακτικές (διαίρει και βασίλευε, διαφθορά συνειδήσεων, εκφοβισμός, πόλεμος, χρηματιστηριακά παιχνίδια, κτλ κτλ κτλ) επικρατεί ο τεκτονισμός παγκοσμίως, έχοντας σήμερα την εξής ιεραρχία - αρχίζοντας από πάνω:
  • Αγγλία - ιδεολογικώς και ιστορικώς.
  • ΗΠΑ - πρακτικώς.
  • Λοιπά κράτη.
Εδώ, ίσως με ρωτήσετε γιατί δεν αναφέρω το Ισραήλ, ως ισχυρό μέλος της ιεραρχίας. Την απάντηση θα τη δείτε παρακάτω. Επίσης, σίγουρα θα με ρωτήσετε γιατί προηγείται η Αγγλία των ΗΠΑ, μιά που ξέρουμε ποιός κάνει κουμάντο παγκοσμίως σε όπλα και χρήμα από το 1950 και μετά.

Προηγείται, επειδή των τεκτόνων προηγούνται οι (θεωρητικώς ανύπαρκτοι σήμερα, καθ' ό ιστορικώς εκλιπόντες) Ναΐτες Ιππότες. Και χρονικώς, και σε δύναμη.



Εδώ ανοίγει ένα τεράστιο θέμα, στο οποίο πάλι θα προσπαθήσω να είμαι τηλεγραφικός. Όντως, οι τέκτονες θεωρούν ότι κατά 90% αποτελούν τη συνέχεια των Ναϊτών, αν κι έχουν συμπεριλάβει στοιχεία και άλλων πολιτισμών στα "τυπικά" τους (πχ αιγυπτιακού αποκρυφισμού). Θυμηθείτε, όμως, αυτό που έγραψε ο οικοδεσπότης, περί της ιστορικής συνέχειας. Η Ιστορία δεν είναι σαλάμι, να την κόψεις σε φέτες!
Εάν, λοιπόν, από το 1750... από το 1800, ουσιαστικά, έως σήμερα ταλαιπωρούν την Ελλάδα οι τέκτονες, ίσως πρέπει να ψάξουμε γιά το αν την ταλαιπώρησαν από το 1119 έως το 1800 οι Ναΐτες (με τη μία ή την άλλη μορφή). Στο σημείο αυτό, όμως, το ιστορικό μου υπόβαθρο είναι ασθενέστατο, οπότε καλείται ο οποιοσδήποτε αναγνώστης να συνεισφέρει. Γνωρίζω μόνον:
  • Ότι, κατά φήμες (διότι δεν συμφωνούν οι χρονολογίες), το γνωστό βρωμερό καθήκι Ψελλός διετέλεσε δάσκαλος του Ούγο ντε Παγιέν, του ιδρυτή και πρώτου μεγάλου μαγίστρου των Ναϊτών. (Γειά σου Φωτεινή!) Βέβαια, γιά να είναι αληθής αυτή η πληροφορία, ή ο ντε Παγιέν ήταν οκτώ χρονών ηλικίας κι έπαιρνε μαθήματα δίπλα στον σχεδόν ετοιμοθάνατο Ψελλό, ή -το πιθανώτερο- ο Ψελλός άφησε διαδόχους με μυστικές εντολές... που συνεννοήθηκαν με τον ντε Παγιέν, όπως θά 'θελε ο ίδιος ο Ψελλός να συνεννοηθούν. Τα συνήθιζε ο σκατόγερος κάτι τέτοια...
  • Ότι στην Κωνσταντινούπολη του 1204-1261 είχαν στήσει τους συναλλαγματικούς πάγκους τους, αν και δεν είναι σίγουρο ότι συμμετείχαν στην πολιορκία της πόλης.
Κι αναρωτιέμαι:
  • Αν ο Φελλός (καλύτερα, οι μυστικοί διάδοχοί του), που με την προδοσία του μας φόρεσε καπέλλο τους Τουρκαλάδες εδώ κι εννιακόσια τριάντα χρόνια (που μπαστακώθηκαν στο σβέρκο μας και δε λέν να φύγουν), έκανε τίποτε μυστικές συναλλαγές "πάρε-δώσε" με τον ντε Παγιέν, καθορίζοντας τα γεωπολιτικά δεδομένα της ανατολικής Μεσογείου μέχρι σήμερα. (Έχει γούστο!... Οπότε, σ' αυτή την περίπτωση ευλόγως αναρωτιέμαι και το γιατί.)
  • Ποιά η σχέση -επί χοντρικά δύο αιώνες- Ναϊτών και Πατριαρχείου Ιεροσολύμων; Εξακολουθούσε να βγάζει το Άγιο Φως ο εκάστοτε δικός μας πατριάρχης τότε; Σεβάστηκαν οι Ναΐτες τα δικά μας μοναστήρια (πχ Σινά) και τους θησαυρούς τους (πολιτισμικούς, ή και περιουσιακούς) ;
Και το κυριώτερο, που ουδείς το ρώτησε και ουδείς το απάντησε:
  • Τί ακριβώς τα θέλανε τόσα λεφτά και τόση δύναμη οι Ναΐτες;
Δεν τα θέλανε, βέβαια, γιά να χτίσουνε τον ...ναό του Σολομώντα! Αλλά, καρδινάλιοι και πάπες δεν νοιαζόντουσαν να γίνουνε. Βασιλιάδες και πρίγκηπες δεν νοιαζόντουσαν να γίνουνε. (Αντιθέτως, πολλοί ήταν υψηλοί ευγενείς, που παραιτήθηκαν των τίτλων τους γιά να καρούν μοναχοί και να ενταχθούν στο τάγμα αυτό.) Άρα, τί σκατά;
Σημειώστε, ότι οι Ναΐτες τοκίζανε με ...60% ετησίως. Ολογράφως: εξήντα τοις εκατό! Πέντε τοις εκατό το μήνα... τη στιγμή που οι -οπωσδήποτε τοκογλύφοι- εβραίοι τοκίζανε με 43%! (Δεν ξέρω πως προέκυψε αυτό το συγκεκριμένο επιτόκιο των εβραίων, γιατί δηλαδή δεν ήταν ένα στρόγγυλο 40% ας πούμε, πάντως μαρτυρείται ιστορικώς.)

Να κάνω ακόμη μία παρένθεση: Σε ...θεολογικές μου συζητήσεις με επαΐοντες, γιατί η Εκκλησία δεν ανακήρυξε ακόμη ως άγιο τον Ρωμανό Δ' τον Διογένη (τον άνθρωπο που τον προδώσανε, τον τυφλώσανε, κι αυτός συγχώρεσε τους εχθρούς του!!!!! - το μέγιστο χριστιανικό παράδειγμα που ξέρω), εφ' όσον δεν ενδιαφέρουν πιά κανέναν οι έριδες της εποχής... μήπως επειδή δεν θέλουν να θίξουν την καλογερική ιδιότητα του Φελλού;... η απάντηση κατά κανόνα είναι μία χειρονομία, του στύλ: "- Μην την ψάχνεις!"
Εγώ, όμως, ένα έχω να πω - και δη, εξ ονόματος όσων έφαγαν μερικά ωραία χρόνια της ζωής τους υπερασπίζοντας τα Ελληνικά σύνορα: Σκατά κι ανάθεμα στην ψυχή του Φελλού!

Και πού 'σαστε, εκκλησιαστικοί άρχοντες! Γρήγορα άγιο τον Ρωμανό Δ'! Αυτό δεν είναι ευγενικό αίτημά μου, είναι διαταγή! Και δεν σηκώνω αντιρρήσεις!



Εν πάσει περιπτώσει, όλοι γνωρίζουν πως οι Ναΐτες διαλύθηκαν ως τάγμα το 1307, και τ' απομεινάρια τους κατέφυγαν στη Σκωτία... εξ ου και το "σκωτικό δόγμα" του τεκτονισμού πολύ αργότερα. Οι περισσότερο ψαγμένοι, όμως, γνωρίζουν ότι οι Ναΐτες (πονηροί όντες) και διέφυγαν οι περισσότεροι, και διέσωσαν τον τεράστιο θησαυρό τους, και επεβίωσαν μέχρι σήμερα υπό διαφορετικά ονόματα.
Οι πολύ-πολύ ψαγμένοι γνωρίζουν ότι οι Ναΐτες είχαν και παράλληλη μυστική ιεραρχία, η οποία δεν έπαθε απολύτως τίποτε, ακόμη κι όταν καιγόταν ο Ζάκ ντε Μολαί στην πυρά.

Και οι πολύ-πολύ-πολύ ψαγμένοι (εγώ, δηλαδή!! LOL!!!) γνωρίζουν πως, η ίδια η σημαία της σημερινής Αγγλίας (όχι του Ηνωμένου Βασιλείου / Μ. Βρεττανίας, μόνο της Αγγλίας) είναι ακριβώς η ίδια η σημαία των Ναϊτών!

...Που με τη σειρά της είναι ακριβώς απαράλλαχτη η σημαία των Ατλάντων του 9600 πΧ!!!

Τώρα, βέβαια, αυτό το τελευταίο θέλει επεξήγηση - την οποία δεν προτίθεμαι να δώσω εδώ. Στον καιρό της, και με πειστήρια. Πάντως, έτσι είναι. Έτσι ακριβώς. Λευκά πανιά με κόκκινους ισοσκελείς σταυρούς γέμισαν κάποτε τη Μεσόγειο, γιά να καταλήξουν κουρέλια.

Επανερχόμαστε στους Ναΐτες. Παρατηρούμε ότι η ιστορική τους συμπεριφορά, αν κι έχει να κάνει με "ναό του Σολομώντα" και λοιπά στοιχεία της εβραϊκής παράδοσης, ωστόσο αγνοεί επιδεικτικά τους ίδιους τους εβραίους της εποχής εκείνης. Οι εβραίοι ούτε έπαιξαν κάποιον ρόλο στους σχεδιασμούς του τάγματος, ούτε βέβαια μπορούσαν να γίνουν μέλη του. (Κι εννοείται, ως κάτοχοι χρήματος ήταν εξ ορισμού ανταγωνιστές!) Κι αυτό έχει την εξήγησή του, πλην όμως κολλάει στα της σημαίας των Ατλάντων, και αναβάλλεται επίσης.
Ως σοβαρό, σταθερό συμπέρασμα, όμως, γιά τη σημερινή πραγματικότητα, θεωρώ ότι το κράτος του Ισραήλ (παρά τα πυρηνικά του και τον βάρβαρο τσαμπουκά του) είναι εν τέλει παράγων άνευ ιδιαίτερης σημασίας στο σημερινό παγκόσμιο παιχνίδι της δύναμης. Γι' αυτό και δεν το ενέταξα στο ίδιο ιεραρχικό επίπεδο Αγγλίας-ΗΠΑ.

Ακόμη κάτι: Σε συζητήσεις που είχα πολύ παλιότερα (κάπου το 1997-98, δηλ. προ ..."νάϊν ηλέβεν") σε φόρα με "Αμέρικαν πάτριοτζ", πολλοί απ' αυτούς κατήγγειλαν ότι ακόμη αποτελούν αποικία της Αγγλίας! Πως δεν έγιναν επί της ουσίας ανεξάρτητο κράτος ποτέ! Κι αυτό, επειδή στα δικαστήρια των ΗΠΑ, πίσω απ' τον δικαστή υπάρχουν τέσσερεις σημαίες. Έ, λοιπόν, η μία είναι του Αγγλικού Πολεμικού Ναυτικού, και την χρησιμοποιούσαν οι Άγγλοι κατά κόρον στις αποικίες τους - θέλοντας να δείξουν ότι έτσι μεταφέρεται η ισχύς του κράτους τους στον ξένο τόπο. Εφ' όσον, λοιπόν, ο δικαστής δικάζει υπό την σημαία του Αγγλικού Πολεμικού Ναυτικού, τότε εκπροσωπεί την ισχύ της Ελισσάβετ Β', όχι του Ομπάμα!
Πολύ πιθανόν, διότι κάτι τέτοιες ιστορικές εκκρεμότητες όλο και υπάρχουν. (Όπως η περίφημη ανακωχή του Πελοποννησιακού πολέμου, που την υπέγραψε ο ...Αβραμόπουλος! LOL!!!) Όμως, εξηγεί κάλλιστα το γιατί, όποτε μπαίνει η Αγγλία σε παγκοσμίους πολέμους (δύο μέχρι στιγμής), ακολουθούν σα σκυλάκια ΗΠΑ και Αυστραλία.

Εξηγεί και τη δική μου άποψη περί τεκτονικής ιεραρχίας: πρώτα Αγγλία, μετά ΗΠΑ.

Και σας δίνει έτοιμη και τη σκιαγράφηση του "θηρίου": η καρδιά του βρίσκεται στο Λονδίνο!!! Εκεί ακριβώς πρέπει να χτυπήσουμε, αν θέλουμε να τ' αφήσουμε στον τόπο.

(Εντάξει, δε λέω, αν μας παραεμποδίζει το λερναιο-υδραίϊκο "κεφάλι" των ΗΠΑ, θ' αναγκαστούμε πρώτα να κόψουμε αυτό.)

Αυτό ακριβώς είναι και το σημείο, στο οποίο διαφωνώ με τον -πάντα άριστα ενημερωμένο- Μάρκο ντε Σάντ: ακόμη κι αν αποκαλύψουμε, καταδικάσουμε, εκτελέσουμε απαξάπαντες τους ημεδαπούς τέκτονες, κάνουμε μονάχα μία τρύπα στο νερό - εφ' όσον η "καρδιά" του τεκτονισμού βρίσκεται εκτός Ελλάδος.

Γιά την Ιστορία, να σημειώσω πως οι Ναΐτες (α) ήταν κυρίως Γάλλοι, (β) είχαν "καρδιά" στα Ιεροσόλυμα και ...υποκατάστημα στη Ρώμη, παρά τωι ...Παπί. (Ο Πάψ, του Παπός, τωι Παπί! :-) ) Και λερναιο-υδραίϊκα κεφάλια παντού αλλού.



Εδώ τελειώνουν τα σχόλιά μου (προς το παρόν), και φυσικά τον λόγο συνεχίζει να έχει ο οικοδεσπότης!

Υγ: Και ο Πυθαγόρας... Εκτός του ότι τον υπολήπτονται πολύ οι τέκτονες, και οι Ναΐτες ήταν πυθαγόρειο τάγμα, και οι δήθεν εχθροί τους, οι Ασσασσίνοι ήταν επίσης πυθαγόρειο τάγμα.
Και μιά που το ανέφερα... Αλήθεια, εκείνη η τεράστια βιβλιοθήκη με αρχαιοελληνικά έργα του Γέρου του Βουνού, τί απέγινε;


16 σχόλια:

Μποτίλια στο Πέλαγος είπε...

Αναμφιβόλως πρόκειται για μια ιδιαίτερα βαρυσήμαντη ανάρτηση, η οποία στοχεύει ακριβώς στο κέντρο των ζητουμένων.
Δεχόμενοι την λειτουργική συνέχεια τής ιστορίας, καλούμεθα να εντοπίσουμε τον μίτο, ο οποίος την διατρέχει, πέριξ και εκ τού οποίου αναπτύσσονται οι εκφάνσεις της.
Θεωρώ κατ' αρχήν εξόχως σημαντική την αναφορά στον συμβολισμό τής εκφοράς του μίτου, ο οποίος συνίσταται στον ερυθρό σταυρό επί λευκού φόντου. Χρήσιμο να τονισθούν για μια ακόμη φορά το συγκεκριμένο σχήμα και τα χρώματα, τα οποία επελέγησαν, ως πλήρως αποκαλυπτικά.
Επί πλέον, μια - ας πούμε κατ' αρχήν - σχετική κατανόηση της ιστορίας, δηλαδή της καταγεγραμμένης πορείας του ανθρώπου μέσα στον χρόνο επί του πλανήτου, αποτελεί μια από τις βασικότατες προϋποθέσεις για να μπορέσουμε να εξάγουμε συμπεράσματα, τα οποία αφορούν κατηγορίες, οι οποίες εδράζονται πέραν τους συγκεκριμένου χωροχρονικού συστήματος.
Εκ του προφανούς προσανατολισμού και τής πρακτικής αυτής τής σελίδας ευχαρίστως αποδέχομαι την ευγενική πρόσκληση να επισυνάψω εν ευθέτω χρόνω απόψεις, σε όσα καταθέτει αυτή η σημαντική ανάρτηση, καθότι πάσα βαρύνουσα αναφορά αποτελεί ταυτοχρόνως και πρόκληση για έρευνα και περαιτέρω πραγματεία.
Στα πλαίσια αυτού τού σχολίου θα περιοριστώ εν πρώτοις σε δυο εντοπισμούς ιστορικής υφής:
1. Στα πλαίσια διερεύνησης τής σχέσεως Εβραίων και Τάγματος Ιπποτών του Ναού, αλλά και αναφορικά με την διαπίστωση, ότι αυτό επανδρώνεται κυρίως στην Γαλλία, είναι σκόπιμο να αποτιμηθεί ο ρόλος των "γνωστικών" και ιδιαίτερα η έκφανσή τους μέσω των "Καθαρών" στην Γαλλική προβένς σε συνδυασμό με την δράση των Εβραίων καββαλιστών από την άλλη πλευρά των Πυρηναίων.
2. Η σημαία του ερυθρού σταυρού είχε σημαντική παρουσία στο Βυζάντιο (πριν περάσει στους Ναΐτες) όπως ευστοχότατα έχει εντοπίσει η Φωτεινή στις περί Βουκελαρίων αναρτήσεις.
Η συγκεκριμένη ανάρτηση θίγει ζητήματα κλειδιά, και μας θέτει ενώπιον προκλήσεων, οι οποίες δεν μπορούν να παρακαμφθούν στην πορεία της αναζήτησης λύσεων στα ζωτικά μας προβλήματα.
Κεντρικά ζητήματα έχει θέσει και ο HellCombatand. Ζητώ συγγνώμη, εάν για τις τοποθετήσεις μου επί θεμάτων που θίγονται - ασχέτως εάν συμφωνώ ή διαφωνώ προς τα οποία - παραμένω στην σειρά που έχω επιλέξει. Θα ομολογήσω ακόμη μια φορά, ότι βρίσκομαι σε πορεία αναζήτησης και δεν διαθέτω προς ώρας τελικές απαντήσεις (χωρίς αυτό να σημαίνει, ότι ξεκίνησα εχθές).

ΕργΔημΕργ είπε...

Αγαπητότατε οικοδεσπότη,

Έχω να πω ολίγα ακόμη.

Εάν ξεράνουμε τη ρίζα, ξεραίνεται όλο το φυτό! Εάν κονιορτοποιηθεί η λονδρέζικη "καρδιά" του θηρίου, τελείωσαν όλα! (Η τεχνογνωσία του ήρωα, που λέγαμε...)

Η φάση αυτή, εάν γίνει, μου θυμίζει τους ...Ολλανδούς οπαδούς: Το Ολλανδικό Ναζιστικό Κόμμα διαλύθηκε το 1945, ελλείψει οπαδών. Το ίδιο και το Ολλανδικό ΚΚ το 1989! Έ, δεν υπήρχαν πιά οι τροφοδότισσες ρίζες, να ταΐζουν τα κλαδιά και τα φύλλα!

Δεύτερον: Κακά τα ψέμματα, αλλά εκτός Ελλάδος οι βιβλιοθήκες είναι πολύ πλουσιώτερες. Το ίδιο και τα κρατικά αρχεία. Εάν, λοιπόν, διαθέσεις κάμποσο ακόμη από τον υπερπολύτιμο χρόνο σου εκεί στη Γερμανία, πιστεύω ότι θα βρεις τις απαντήσεις (ώστε να μας διαφωτίσεις) σε πολλά εισέτι αναπάντητα ιστορικά θέματα - πράγμα που μάλλον δεν γίνεται με τις εδώ βιβλιοθήκες.

Έρρωσο!

Μποτίλια στο Πέλαγος είπε...

Φίλτατε Εργοδότη,

με αφετηρία τον εύστοχο συγκερασμό τού θέματος στο σχόλιο σου αξίζει να τεθεί ακόμη ένα ερώτημα:
Στην Αγγλία ζουν περισσότεροι από 200.000 ελληνόφωνοι. Πόσοι από αυτούς κατοικοεδρεύουν στο City;
Κατά το έτος 1988 με απέκλεισαν πρακτικά από την διάθεση σπανίων βιβλίων στην Κρατική Βιβλιοθήκη τού Βερολίνου, η οποία έχει και το αρχείο της πρώην βιβλιοθήκης των ανακτόρων. Όσα βιβλία περί Γνωστικών και Ναϊτών ζήτησα έκτοτε, ήταν μονίμως δανεισμένα σε άλλους, ενώ οι κρατήσεις παραγγελιών που έκανα, δεν εξυπηρετούντο.
Ως βιοπαλαιστής, ο χρόνος μου δεν έχει τίποτε το πολύτιμο. Αναλώνεται αφειδώς με βάσει τα βίτσια τού κάθε σαλτιμπάγκου πελάτη. Πράγματι οι Γερμανοί είναι θεωρητικός λαός και το υλικό που υπάρχει στην Γερμανική γλώσσα είναι εξόχως ενδιαφέρον. Δυστυχώς όμως,η σημαντική ανάγκη να υπάρξει μια γέφυρα οργανωμένης αμοιβαίας διακίνησης υλικού, εξακολουθεί να αποτελεί ζητούμενο.

mnk είπε...

http://en.wikipedia.org/wiki/Flag_of_Switzerland

mnk είπε...

+ It is one of only two square sovereign-state flags, the other being the flag of the Vatican City.

Ανώνυμος είπε...

Καλημέρα...επιγραμματικά για να ξεκαθαρισω κατι στον Εργοδοτη.Οχι ο Ουγο δεν συνάντησε τον Ψελλό..αλλα δες πώς πάει το Θεμα..Ο Ψελλός[κι Φώτιος και αλλα γνωστα η μη ονοματα]ειναι μέλη του ταγματος της Ανατολής..Ο Βερνάρδος[ο Αγιος],εχει σχεσεις με τον Ψελλο και τα λοιπά μελη της εν λογω αδερφότητας,ενω ο ιδιος ετοιμαζει αυτο που θα μαθουμε εμεις ως "Ναιτες ιππότες" και χρησιμοποιει στο εξωτερικο τυπικο,συμβολα και μεθοδους Βυζαντινές.Ο Βερνάρδος εχει εναν ανηψιο..ναι τον Ουγο[παιδι θαυμα,γραψε ιντιγκο που ειναι και της μοδός]και εχει ειδοποιήσει τον Ψελλο και τους δικους του οταν ερθει η ωρα να τον βοηθησουν..αυτα δεν εχουν σημασια..σημασια εχει το ποιος κοροιδευε ποιόν-μην ξεχναμε τον Βερνάρδο τον τοποθετουμε στο Φραγκοτευτονικο ιερατειο και στο ποιος βγηκε κερδισμενος στο πάντα γεωπολιτικο παιγνιδι[δυστυχως μεχρι στιγμης κερδιζουν οι αγγλοσαξωνες,που την ωρα που ολοι οι αλλοι σχεδιαζουν"εξυπνες"κινησεις,αυτοι προηγουνται...π.χ.το οτι μάς εκαστε ο Ψελλος τους Τουρκους ,αποδειχτηκε λαθος τακτικη[αλλα σκοπευαν]..αντιθετα ο βιαιος εκχριστιανισμος και η μεταφορα των Σλαυων στα Βαλκανια,χρησιμοποιηθηκε ως φρακτης των φραγκοτευτονων[καπως πέτυχε αυτη η πολιτικη κίνηση..τουλάχιστον σε μια φαση της ιστοριας..αλλα κι εδω γιναν λάθη]..τελος πάντων ειναι συνθετο και μεγαλο θεμα..θα τα πουμε εν καιρω..

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητέ μποτίλια

τζάμπα ψάχνεις στις στοές...δεν έχουν αξία, ούτε υπεραξία, ούτε ουσία μυστηρίων
νεκρά γράμματα είναι

ούτε έχει νόημα να συνδέσεις παίκτες και καταστάσεις προκειμένου να εξαχθεί το συμπέρασμα που πιθανότατα ενδομύχως να θέλεις να βγεί

ένα είναι το κριτήριο

δυάς
τριάς

όλα είναι μάχη δυάδος το ένα άκρο vs του άλλου και τα δύο μαζί vs τριάδος

Εμείς πρέπει και οφείλουμε να είμεθα με την Τριάδα

απλά υπάρχουν διάφορα είδη πυρός και διάφορα είδη ύλης, οπότε νομίζουμε ότι υπάρχουν πολλά αλληλοσυγκρουόμενα ιερατεία (πράγμα σωστό μεν, αλλά αποπροσανατολιστικό δε)

Ο ελευθεροτεκτονισμός Αγγλικού τύπου είναι κλαμπ απλά οικονομικών σχέσεων, ποδοσφαιρικών και γκομενικών συζητήσεων και κ.λ.π.

η Μεγάλη Ανατολή της Γαλλίας, ποδηγετείται όμως απο τον μαρτινιστικό πεσυσκοτικό κλάδο (εξόχως ανθελληνικό)

ναι οι καθαροί...είναι προστάδιο αναβιώσεως γνωστικών στρεβλώσεων που όμως χρησιμοποιηθήκανε ως κάλυμμα από τους πεσυσκοτισμένους προκειμένου να αλλοιώσουν διάφορες στοές

η Σκωτία...τώρα είναι άλλη φάση

η Αγγ(ε)λία, δέχτηκε την εισβολή των Σαξόνων (Σαξων = 1111)
και η λογική των στοών της, ήταν η επίγεια απεικόνισις των Ουρανίων ταγμάτων

για την λύση των <> πρέπει να κατανοηθεί το τι επίδραση είχαν τα υπολείμματα της Ατλαντίδος που αδιόρατα αντιλαμβάνεσαι...εις τον νέον Κόσμον και τους νέους δακτυλίους του

κοινώς πρέπει να ερμηνεύσεις την <> της ανισσοροπίας, των κλιφώθ που λένε οι καβαλλαρίες

των λεγομένων βασιλιάδων της Εδώμ...που μυστυριωδώς βρίσκει ήδη στα κάτω ο Αδάμ άμα τη πτώση του

όσον αφορά την Εταιρεία των Δ. Ινδιών

αυτή...είναι που θέλει να κάνει παράδεισο τον κόσμο...στο πειρατές της Καραβαϊκής vs Πειρατών
είναι οι Τρώες που λέγαμε,
οι οποίοι ανακυκλούμενοι χτίζουν 2 στην θέση της μίας 3ας.

Στα ιταλικά...είναι πόρνη η troja

Ρώμη από τον διαφυγόντα Αινεία
και Παρίσι από τον διαφυγόντα Πάρη

όταν Πάρης και Αινείας πάπαλα...τελειώνουν τα έπη
όπως πάπαλα και τα αντίστοιχα κομμάτια Αχιλλέα και Τηλέγονου

στους πειρατές οι πειρατές
χωρίς την συμβολή του καταραμένου και εχθρικού μέχρι τότε Ιπτάμενου Ολλανδού δεν θα νικούσανε (ο D. Johnes ως ιπτάμενος ολλανδός μεταφέρει ψυχές...σε μία σακούλα κατά τον μύθο)

το ίδιο και στο Matrix σε άλλη ολική κλίμακα
οι Smiths θέλουν να κάνουν στάχτη τον κόσμο (να ξέρεις ότι όταν το κακό με την κοινή έννοια παίρνει μεγάλες διαστάσεις...έρχεται πάντα θυσία αμνού, προς ισσοροπία και σπάσιμο ανακύκλωσης. Αλλο το κακό και το καλό, άλλο το θετικό καλό-κακό και άλλο το αρνητικό κακό-καλό)

και στο Matrix όμως χωρίς την συμβολή του Γάλλου δεν θα μπορούσε ο Nio να γίνει ότι γίνεται

ο Γάλλος Μεροβίγγειος και ο Davy Johnes ή ο Ελληνικός Πλούτωνας ή η κάρτα 15 Devil είναι το ίδιο και το αυτό (αν θυμάσαι στο matrix 2 o Νιο αντιμετωπίζει ένα καλαμάρι-μηχανή και βρίσκεται στο limpo εγκλωβισμένος, ενώ στο πειρατές 2 ο Σπουργίτης ο τρελλοτζάκ αντιμετωπίζει το καλαμάρι-κράκεν και βρίσκεται σε ένα μέρος-πουθενά γεμάτο καβούρια)

για να πας από τον ένα κόσμο στον άλλο, πρέπει να έρθεις αντιμέτωπος με τον ενδιάμεσο-γεφυραίο, προκειμένου να ελευθερώσεις εκείνο το αναγωγόν πυρ, τον Κινέζο (shin-το φως του τρελλού ενίοτε) keymaker/Captain Sao Feng προκειμένου να εισέλθεις στο βουνό Παρνασσός για τα περαιτέρω

αυτό τον ρόλο παίζουν και οι γκάλλερις-club...κρύβουν προγράμματα χωρίς λόγω ύπαρξης από το delete και έχουν ή μάλλον είχαν τον έλεγχο των ορνών

η Ελευσις Εκείνου εξασφάλισε...την ομαλή διέλευση των ψυχών από και προς τον πλανήτη...με το αντίστοιχο αντίλυτρον

όπως διαφαίνεται άλλωστε από τα άρματα στο τέλος των 2 τριλογιών

ο Ιπτάμενος Ολλανδός χωρίς κατάρα έχει νέο κάπταιν
και ο Nio μεταφέρεται (που άραγε;) σε άρμα του DEM

...καταλαβαίνεις τώρα ίσως καλύτερα την διάλυση των πυλών του Αδη...

εμείς είμαστε απλώς <> και δεν το έχουμε πάρει χαμπάρι
έχοντας όμως δικαίωμα ξυπνήματος

<<...>>

Ανώνυμος είπε...

Το ερώτημα αγαπητοί ερευνητές είναι εάν η Στύγα είναι ΕΝΕΡΓΗ, τα υπόλοιπα εδώ 'κάτω' προχωρούν σύμφωνα με το 'σχέδιο'. Υγιαίνεται!

Ανώνυμος είπε...

αεί είναι ανοιχτή

ο Ελλην Λόγος...διττώς ενεργοποιεί την κεφαλή της Μεδούσης

<<...>>

Μάρκο Ντέ Σάντ είπε...

Φίλε εργοδότη υπάρχουν τουλάχιστον 4 τεκτονικοί πόλοι. Ο ένας είναι αυτός του Λονδίνου. Έχουν κι αυτοί τις κόντρες τους, αλλά είμαστε λίγοι για να τα βάλουμε με οποιονδήποτε από αυτούς. Αν ξεκαθαρίσουμε τα του οίκου μας, ποιός ξέρει μπορεί να ξυπνήσουν και οι βάρβαροι και να κάνουν το ίδιο...

ΕργΔημΕργ είπε...

@Φωτεινή:

Ανηψιός του Βερνάρδου του Κλαιρβώ ο ντε Παγιέν;;;;;

Από τη μία εκπλήσσομαι, από την άλλη δεν πρέπει να εκπλήσσομαι! Σόϊ είναι πάντα οι διάφορες δυναστείες!

Υγ: Δε **με** λες... Με τί θες να σε δωροδοκήσω, γιά να μιλάς συχνότερα και να πεις κι άλλα, απ' τα ωραία που ξέρεις; :-)
Θες δέκα κιλά απ' τα περίφημα μουστολούκουμα (ή "πουστολούκουμα", που λέει ένας φίλος) απ' τον "παππού" του Βόλου, να φας μέχρι να πάθεις σάκχαρο; (Μακριά από μας, πλάκα κάνω!) Θες χαλβάδες Βόλου με κακάο και σταφίδες; Τί θες, τέλος πάντων; :-)

Ασπασμούς στην αδερφή μου!


@Μάρκο ντε Σάντ:

Ώωωωω, καλώς τον!

Τη συγκεκριμένη "ιεραρχία" την προτείνω, επειδή ξέρω κι άλλα - που δεν είναι του παρόντος. Ξέρω, ας πούμε, πότε ακριβώς θα καταστραφεί το μισό και πλέον των ηπαπάρα (και πώς), και πότε το υπόλοιπο (και πώς), πότε το οβραιοκράτος (και πώς), και πότε θά 'ρθει η σειρά της αγγλίτσας (και πώς).

Μεγάλες ιστορίες αυτές, θα τις αφηγηθώ εν καιρώ. Συνδυάζονται, όμως, επακριβώς μ' αυτό που έγραψες, ότι δεν μπορούμε να τα βάλουμε μαζί τους. Δεν μπορούμε ΣΗΜΕΡΑ.

Σε λίγα χρόνια θα μπορούμε και θα παραμπορούμε, και θα μας παρακαλάνε γονατιστοί να τους λυπηθούμε. Και οι τρεις τους. Μαζί με τους Γερμανούς.

(Προς το παρόν, μπορώ ν' αποκαλύψω μόνον ότι θα μας δοθούν όπλα ανίκητα και άνωθεν, και ...κάτωθεν. Και καθόλου δεν μιλάω γιά υπερφυσικά πράγματα.)

Ανώνυμος είπε...

άφωνος...

εργολάβε έχεις ξεφύγει λέμε

ποιοί θα μας παρακαλάνε (ποιοί είμαστε εμείς;)

πως ξέρεις ακριβώς το πότε των μελλοντικών;

τελείς εν βρασμώ myfriend και αυτός ο τελευταίος δεν είναι καλός συμβουλάτορας

ΕργΔημΕργ είπε...

Τρις-παίκτα!

Ακριβώς όπως το διατύπωσες! Τελώ εν βρασμώ! (Πνευματικής δημιουργίας.)

Περνάω μία περίεργη φάση της ζωής μου, από τη μία άχαρη, από την άλλη χαρίεσσα. Χαρά μου δίνουν τα παιδάκια μου με τα καμώματά τους, και οι πνευματικές μου ανακαλύψεις. Χαρά ΔΕΝ μου δίνουν οι τρομερές αφραγκίες που έχω, η τρομερή έλλειψη χρόνου που έχω, και η περιρρέουσα ανηθικότητα, βλακεία, και κακία πολιτικών και λοιπών παρμφερών όντων.

Έτσι, υλοποιώ το του στίχου: λίγο καιρό ξαποσταίνω, και ξανά προς τη δόξα τραβώ. Σαν λέηζερ, που λειτουργεί κατά βραχείς παλμούς.

Τα τελευταία δύο χρόνια, όποτε ηρεμώ και δουλεύει το κεφάλι μου (το πάνω), κάνω τρομερές ανακαλύψεις... πραγμάτων που κατά κανόνα βρίσκονται μπροστά στα μάτια μου... και δεν τα έβλεπα μέχρι τώρα επί δεκαετίες! Κι επειδή η τύχη βοηθά τους τολμηρούς, μου συμβαίνει κι αυτό που λένε "κβαντικές σκέψεις": άλματα (υπερπτήσεων πάνω απ' τη διαδικασία της αναγκαστικής ακολουθιακής λογικής) προς συμπεράσματα, συν αποδοχή εμπνεύσεων - παναπεί, πληροφοριών "ού του κόσμου τούτου".

Το τελικό συμπέρασμα είναι πως μπορώ κάλλιστα να ψιθυρίσω πχ στην γραία της αγγλίτσας, εκεί στο Μπάκινγχαμ, ένα φαρμακερό: "- Να σε πω τη μοίρα σου, καλιέ;" Και να της δώσω να μασουλήσει ένα Κίτ-Κάτ γιά διάλειμμα (χωρίς φουντούκια, διότι θα της φύγει η μασέλα), πριν αρχίσω να βγάζω Θανάτους και Κρεμασμένους απ' τα Ταρώ! :-)

Τώρα, γιά το ποιοί είμαστε "εμείς": Σίγουρα έχεις ακούσει ότι μερικές φορές οι μετενσαρκώσεις συμβαίνουν σε ολόκληρες ομάδες. Θες να σου εξηγήσω περισσότερα;
Θες να σου αναλύσω τί μας έφερε κοντά όλους εμάς, και ανταλλάσσουμε απόψεις στα ίδια ιστολόγια και φόρα;
Θες να σου εξηγήσω ότι η Ελλάδα ποτέ δεν μένει χωρίς ικανά παιδιά; (Ένα τρεμάμενο γεροντάκι αρκούσε, ένας Σίκινος, γιά να γίνει κολυμπηθρόξυλο ο Περσικός στόλος!) Θες να σου πω πώς θα δράσουμε όλοι εμείς -τουλάχιστον η αφεντιά μου- στο εγγύς μέλλον;
Περιττό, νομίζω.

(Αν ενδιαφέρεται κανείς, πάντως, να το κάνω ευχαρίστως.)

Ανώνυμος είπε...

...hallo spaceboy

ο πνευματικός βρασμός...εμπεριέχει πυρ δυάδος (πυρ άναρχον... στην λογική του διαφωτισμού γαλλικού τύπου που αντιλαμβάνεσαι πλέον που οδηγεί...εωσφορικώς εννοώ)

όσο θυσιάζεις το ego σου, ακόμα και τον χρόνο πληκτρολόγησης για τα παιδάκια σου (και εγώ το ίδιο κάνω), τόσο πιό πολύ σε πλησιάζει Εκείνος

παίξε με όλη την καρδιά σου όσο μπορείς...ακόμα και αν έρχονται στιγμές τσαντίλας, κούρασης...και ότι άλλο

μιά χαριτωμενιά αρκεί...να σε στείλει στο υπερδιάστημα

είναι εποχή κατακλυσμού anyway αυτή, τα έχουμε ξαναπεί, αλλά χρειάζεται όχημα-κιβωτός για να ξεβραστείς στον Παρνασσό

ξέχασε την κακία γύρω σου-μας...περισσεύει, ξεχειλίζει από τα μπατζάκια
μην την ενδυναμώνεις με την δικιά σου οργή

...υπάρχουν "άλλες στρατιές"...για αυτό το πράμα

όλος ο κόσμος δυστυχώς είναι σε κατάσταση δυάδος και αυτό είναι επικίνδυνο, αλλά εμπεριέχει και την ελπίδα

είπαμε και παλαιότερα, ότι όταν το "κακό", με την κοινή έννοια του όρου παίρνει τρομακτικές διαστάσεις...τόσο η θυσία Εκείνου καθαρίζει περισσότερο τα νερά και τα σύννεφα που εμποδίζουν τις ακτίνες του "Ηλίου"

ο Smith...έχει καταπιεί τους πάντες και τα πάντα...πλην Ενός...προκειμένου να πάει από εκεί που ήλθε

μην το ξεχνάς ποτέ αυτό

όντως κάτω από την μύτη...αυτό λέμε και φωνάζουμε ΑΛΛΑ

όχι με το κεφάλι...εκεί υπάρχει πρόβλημα

με τον μυελό και τον καρδιακό νου

νους ορά και νους ακούει...και αυτός δεν κατοικεί στην κεφαλή

είναι ανακαλύψεις αυτές πρωταρχικές και νοητικές του πάνω κεφαλιού, προκειμένου

1ον να παγιδευτείς στον λαβύρινθο όταν έλθει η ώρα
τώρα είσαι ακόμα από έξω
σε άγνοια...έστω και ψυλλιασμένη

όταν παγιδευτείς θα αρχίσεις την αναζήτηση του μίτου

2ον θα δεις τις προσωπικές σου συνάψεις - όταν είσαι εντός του λαβυρίνθου - να δημιουργούν άλλες νέες...και αυτές νέα αδιέξοδα

όλους τους τοίχους θα τους γνωρίσεις και κατραπακιές θα φας

3ον αναγκαστικά...θα βρεθείς και ftf με τον Μινώταυρο

δεν υπάρχει περίπτωση...να μην βιώσεις τον Φόβο
απαραίτητος λίαν
όπως και την ανακούφιση βεβαίως

τρομακτικές εμπειρίες both

4ον μετά...θα δεις φως στην άκρη του τούνελ. Οταν δε αρχίσεις την πορεία σου δια του μίτου προς τα εκεί την έξοδο...θα δεις τόσο τις αρχικές και τις μετέπειτα συνάψεις σου...να δίδουν το πραγματικό και βαθύ νόημά τους

εκεί θα φας τον "κεραυνό" και θα χεστείς...από τα αυτιά

5ον...τότε θα πεις...τι μαλακίες σκεπτόμουν με τον εν-κέφαλό μου
και ΤΟΤΕ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΤΟΤΕ...θα αρχίσεις σταδιακά να διαβάζεις τον κώδικα του matrix που τώρα δεν δύνασαι

Συνεχίζεται...

Ανώνυμος είπε...

θα γίνεις "μάντης" δηλαδή (όχι προφήτης)...οπότε θα ξέρεις ασφαλώς κάθε "κατάρρευση" τοπική και μερική κάθε χώρας που εκπροσωπεί δακτύλιο και όχι μόνο

ps-προφανώς...όλα τα υπόλοιπα...ομιλώ για τους άθλους, έπονται
πρώτα το λύσιμο του ουροβορου και η κατανόηση λειτουργίας του και μετά τα υπόλοιπα

τώρα νομίζεις ότι έχεις κβαντικές σκέψεις ή μάλλον έχεις...με τα κβάντα των πολλών (είπαμε η γνώση κατοικεί στα κεφάλια πολλών...η σοφία μόνο στο δικό σου)

μετά θα έχεις με τα κβάντα...όσων περπάτησαν στον λαβύρινθο
...και μετά...κάτι άλλο

τα συμπεράσματα της γνώσης ενός αλμυρού ωκεανού προϊόν κατακλυσμού...είναι "λάθος"

βρες το δέλτα και ακολούθησε ανάποδα την ροή...από τον έναν Ορνό-γλυκό-ποταμό


χμμμ...χωρίς φανφάρες και τα ρέστα ο σύζυγος της Ελισάβετ...ήταν και είναι ορθόδοξος και τώρα είναι και ο παίς της με τα μεγάλα αυτιά

γιατί;...ποιό το pattern πίσω από αυτό;

δεν είναι έτσι απλά...αυτοί κακοί εμείς καλοί
δεν υπάρχει αμιγές καλού κακόν και τούμπαλιν
πέφτεις σε λάθος ατραπό αν το σκέφτεσαι έτσι

τα φαινόμενα απατούν...
matrix είναι να πιστεύεις...το προφανές...δηλαδή αυτό που το matrix θέλει να πιστεύεις, είτε είναι συστημικό για τα πιό "πρόβατα" όπως λένε οι ψυλλιασμένοι

είτε αντισυστημικό για τους πιο ψυλλιασμένους

you fool...που θα έλεγε και ο Γκάνταλφ

με στοές, λέσχες, τριμερείς, ιππότες, ανθύπατους και βασιλιάδες...ηπαπάρες και λυόμενα νομίζεις ότι καθάρισες ?

ότι οι προφανείς "εχθροί" είναι αυτοί που είναι...αφόρα το σύνολο των ψυλλιασμένων

αυτό δεν σε προβληματίζει;

για πάτα στο google trends...ψυλλιασμένα και καλά πράματα να δεις...κατάταξη η Ελλαδίτες

πάτα π.χ. την λεξούλα Elohim

δεν είναι έτσι
και μόνο που είναι τόσο προφανές (π.χ. ηπαπάρα, λυόμενο, ουίνδσορ)
θα έπρεπε να σε υποψιάσει

και αυτό λόγω λαθεμένης κατανόησης...των "ατλαντικών γεγονότων εν τω ουρανώ και την αντιστοιχία τους εν τη γη"

και λόγω αυτού...ερμηνεύονται όλοι οι εμπλεκόμενοι σε αυτό λάθος

τα ιερατεία της δυάδος...τρίβουν τα χέρια τους
μπορεί να αλλημομισιούνται, αλλά πιό πολύ μισούν την τριάδα

για αυτό και η Ορθοδοξία π.χ....βάλλεται δεξιώθεν και αριστερώθεν στις μέρες μας ποικιλοτρόπως

δηλαδή αι ΗΠΑ ή Αλ-αμ-άν-ια ή Ελλάς η Ιαπωνία, η Κίνα, η Ρωσία...που ανήκουν σε διάφορες αντιστοιχίες στα "ατλαντικά" δεν δύνανται να κριθούν ούτε συστημικά, ούτε αντισυστημικά...γιατί είναι προβλεπόμενα όλα αυτά anyway

άμα μπορούσα να σου πω...τι είναι η Γερμανία...θα χάλαγε το στομάχι σου για μέρες
θα αρνιόσουν κατηγορηματικά και εντελώς προβλέψιμα...οτιδήποτε θα πήγαινε κόνδρα σε ότι και καλά αντισυστημικό έχει χωρέσει ο εν-κέφαλος στο μυαλό σου

ακόμα δεν ξέρεις το προσωπικό και το συλλογικό...αν και ορθώς αντιλαμβάνεσαι την συσχέτιση του "εμείς"

συσχέτιση έχουν και ο καλός και ο κακός και ο άσχημος
αυτό δεν σημαίνει ότι αποτελούν ταυτότητα...ούτε ότι είναι ετερότητα

μπορεί να μην ανήκουν καν στα γένη του όντος

πρώτα ο Θεός..εάν και εφόσον, ίσως να γράψουμε πρωτόγραφα (νέα λέξις) πράματα για το τι έγινε τότε, προκειμένου να ξεκαθαρίσουμε τις μπερδεμένες έννοιες του τότε Ελληνα (της ατλαντικής εποχής) και του μετέπειτα (ομοιότητες και διαφορές), όπως και των άλλων εμπλεκομένων

Καλημέρα boy

ΕργΔημΕργ είπε...

Μάλιστα... Ωραία, θ' ακολουθήσω τον δρόμο των αρχαίων ηρώων, να δω πού οδηγεί!

Υγ: Πιστεύω ότι μιλάς εξ ιδίας πείρας, έτσι;