29 Αυγούστου, 2011

ΚΑΡΝΑΓΙΟ "ΤΟ ΝΑΥΑΓΙΟ ΤΗΣ ΣΥΜΦΟΡΑΣ": ΣΤΗΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΜΕΤΑ ΓΑΠ ΤΥΡΑΝΝΙΑ


Ο ΕΥΤΕΛΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗΣ ΠΡΑΚΤΙΚΗΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΞΕΠΕΡΝΑ ΠΛΕΟΝ ΚΑΘΕ ΟΡΙΟ: Ενώ η κυβέρνηση πριν λίγες ημέρες με την θεσμοθέτηση νέου δήθεν "αντιτρομοκρατικού" νόμου θέσπισε ως τρομοκρατική ενέργεια την "παρακώλυση συγκοινωνιών", φρόντισε σήμερα να συλληφθούν αφισοκολλητές, οι οποίοι αναρτούσαν αφίσες, που ανακοίνωναν ότι ο Πρωθυπουργός της χώρας καταζητείται. Την ίδια ώρα όμως αυτός, επιβεβαίωνε εμπράκτως το περιεχόμενο των αφισών αυτών, έχοντας βγει στην παρανομία. Στο ξενοδοχείο στα Ριτσά Λακωνίας, όπου κάνει τις βαρβάτες διακοπές του, ενώ η χώρα και ο λαός αντιμετωπίζουν πρωτόγνωρα αδιέξοδα, είχε δηλώσει άλλο όνομα από το πραγματικό του. Ο κ. Πρωθυπουργός είχε δηλώσει ότι ονομάζεται Αναγνώστου.
Πράγματι ένας "πρωθυπουργός" που κρύβεται, ένας "πρωθυπουργός" στην παρανομία, ένας πρωθυπουργός με σαφή συνείδηση, ότι είναι ένεκα των πράξεών του - κυρίως λόγω της καταλύσεως του συντάγματος με την πραξικοπηματική επιβολή του μνημονίου και την κατάργηση της εθνικής κυριαρχίας της Ελλάδος - βαθύτατα επικηρυγμένος στην συνείδηση της συντριπτικής πλειοψηφίας των πολιτών.
Εάν ένα τέτοιο "πολιτικό πρόσωπο" δεν είναι ντε φάκτο πολιτικά ξοφλημένο, τότε μάλλον ζούμε επάνω σε άλλο πλανήτη.
Μόνο που πλέον ο κ. Σιμήτης δεν μπορεί να πουλάει άλλο δαχτυλίδια σε εσωκομματικά ψιλικατζίδικα και πανηγύρια.
Όμως, παραμένει γεγονός, ότι οι ινδιάνοι πούλησαν την Οκλαχόμα στους αποικιστές για τρία τσουβάλια χάντρες και τέσσερις κούτες μπουκάλια με νερό που καίει. Έτσι άλλοι επιτήδειοι "πολιτικοί" γυρολόγοι έχουν βγει από καιρό στο σεργιάνι με άνωθεν εντολή εμπόρων των εθνών, στους οποίους ναι μεν δεν ανήκει το οικόπεδο, αλλά, όπως και να το κάνουμε, διαθέτουν ιμπεριαλιστική μπότα. Και η χρησικτησία είναι δρόγα, η οποία δεν κόβεται με υποκατάστατα.

Έχω γράψει από τις πρώτες ημέρες που ανέλαβε την κυβέρνηση το Πασόκ, ότι η πολιτική πορεία της θα έχει χαρακτηριστικά χρήσεως προφυλακτικού. Μετά την σύντομη πράξη θα πεταχτεί στα άχρηστα. Καθότι και η πλέον οικολογικώς συνεπαρμένη φαντασία δεν είναι εις θέσιν να επεξεργαστεί την παραμικρή δυνατότητα ανακυκλώσεως. Με όρους ζαρζαβατικών θα κάναμε αναφορά σε στημένη λεμονόκουπα. Μόνο που το λεμόνι είναι σάπιο. Πίκρα διαθέτει τεράστια, θρεπτική αξία μηδέν, με εγγυημένη εκ των προτέρων την διάρροια, αφού προηγηθεί εμετός. Μήπως υπερβάλλω;

Οι πολιτικοί στην Ελλάδα, μη δυνάμενοι πλέον στα πλαίσια της νεοταξικής συγκυρίας να υποβάλλουν την κοινωνία σε πλύση εγκεφάλου, ειδικεύονται στην πλύση στομάχου. Όσο αποφεύγουμε την κάθαρση καταναλώνουμε καθαρτικά. Κατάσταση αναγούλας, χωρίς όμως να λείπει και κωμική διάσταση, μιας και αυτήν την περίοδο εφευρέθηκε στην Ελλάδα το πιο σύντομο ανέκδοτο: Αντιπολίτευση.

Η ζωή κρατάει σκληρό τεφτέρι και δεν χαρίζεται η συνέπειά της. Οι πρόσφατες κλιμακούμενες ζυμώσεις των ημερών από το συστημικό κατεστημένο της χώρας, αποκαλύπτουν την πλήρη χρεωκοπία της κυβέρνησης ΓΑΠ και την ταυτόχρονη επίσπευση των ρυθμίσεων για το στήσιμο της μετά ΓΑΠ τυραννίας, εν όψει της Τρίτης Σεπτεμβρίου. Μιας πολύ, πάρα πολύ χαρακτηριστικής ημερομηνίας: Ο πρώτος, τον οποίο στριμώχνει βάναυσα αυτή η ημερομηνία είναι ο επίγονος αυτών, που την μετέτρεψαν από σύμβολο νίκης της λαϊκής θελήσεως σε προπαγανδιστική φούσκα.
Δεν είναι όμως ο μόνος.
Ακολουθούμε όλοι οι λοιποί.
Σκεφθήκατε ποτέ για ποιο λόγο οι μαστροποί της Ελλάδος μετέτρεψαν ακριβώς την οδό Τρίτης Σεπτεμβρίου αρχικά σε άντρο της εμπορίας ναρκωτικών και της ανθρώπινης εξαθλίωσης των εξαρτημένων από αυτά στο κέντρο της Αθήνας και στην συνέχεια σε κέντρο εμπορίας εγχρώμου σαρκός;
Καταμετρήσατε τις δικές μας αντιδράσεις, την δική μας ανοχή και αδιαφορία, όχι μόνο απέναντι στα φαινόμενα αυτά καθ' εαυτά καταρράκωσης της ανθρώπινης αξιοπρέπειας, αλλά και απέναντι στην προκλητική καταρράκωση ενός συμβόλου πολιτικής χειραφετήσεως, που αποτελεί το όνομα που φέρει αυτή η οδός;
Σήμερα θρηνούμε την απώλεια της εθνικής κυριαρχίας, έστω αυτήν την ακρωτηριασμένη, η οποία επιτεύχθηκε την 3η Σεπτεμβρίου του 1843, με το μνημονιακό πραξικόπημα.

Το ζητούμενο όμως δεν μπορεί ποτέ να είναι πως θα βρούμε καλύτερο τρόπο να ανταποκριθούμε στο "χρέος μας", η αναγνώριση του οποίου αποτελεί για τον επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης(;) κ. Σαμαρά "ζήτημα τιμής", όπως δήλωσε σε συνέντευξή του την προηγούμενη Κυριακή. Με τέτοια αντίληψη περί τιμής, σύντομα θα στηθούμε στο πεζοδρόμιο, εάν δεν νοικιάσουμε τα παιδιά μας στον εμίρη του Κατάρ, για να τα εκπαιδεύσει σαν μισθοφόρους η Blackwaters και η Αλ Καίντα.

Ούτε το πώς θα γίνουν κυβερνήσεις συνεργασίας με το Πασόκ, όπως φιλοδοξεί η κ. Μπακογιάννη, τα παλαμιδάκια της μέσα στην ΝΔ. τύπου Χατζιδάκη και Κυριάκου και οι ελλαδέμποροι του Λάος "για να ξεπεραστεί η κρίση".

Ούτε το πως θα περιστρέφουμε το ροκάνι ενός δήθεν αντικαπιταλιστικού βερμπαλισμού χωρίς κανένα συγκεκριμένο πολιτικό αντίκρισμα, όπως προτείνουν η κ. Παπαρήγα και ο κ. Τσίπρας.

Το διακύβευμα είναι μεγάλο. Σήμερα η νέα τάξη δεν επιδιώκει απλά την υποδούλωση της Ελλάδος, όπως πολλοί υποθέτουν, αλλά την πλήρη καταστροφή της. Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΧΩΡΑΕΙ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΤΑΞΗ, ΔΙΟΤΙ ΟΙ ΑΞΙΕΣ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ Ο ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ - ΚΑΙ ΟΧΙ Ο ΠΛΑΣΜΑΤΙΚΟΣ - ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΤΗΝ ΑΝΑΙΡΟΥΝ.

Συνεχίζεται...



27 Αυγούστου, 2011

Η ΝΤΙΣΝΕΥΛΑΝΤ ΤΩΝ ΒΡΙΚΟΛΑΚΩΝ ΕΝ ΔΡΑΣΕΙ

Η εκστρατεία παραπληροφόρησης ως σχέδιο ψυχολογικού πολέμου του ΝΑΤΟ σχετικά με την Λιβύη κατέρρευσε με παταγώδη τρόπο, για αυτούς που επιμένουν να ενημερώνονται και όχι να βαυκαλίζονται. Ακόμη και τα μίντια, τα οποία έκαναν λελογισμένη ή αλόγιστη(;) αναπαραγωγή της ΝΑΤΟικής μπουρδολογίας περί επικείμενης (ή και ήδη πραγματοποιηθήσης!) πτώσεως του πατριωτικού καθεστώτος της Λιβύης και πολεμική επικράτηση των εισβολέων, έγιναν δια της σιωπηράς οδού ρόμπα - σαν να μην τρέχει τίποτε - ανασκευάζοντας αναφανδόν προηγούμενα δημοσιεύματά τους περί συλλήψεως του δευτερότοκου υιού του Καντάφι και τα τοιαύτα.

Παρ' όλο τον μιντιακό ευτελισμό που προηγήθηκε, ο οποίος θα έπρεπε να είναι μια καλή αφορμή για πλείστους όσους ισχυρίζονται ότι "υπηρετούν την ενημέρωση", να πάνε καλύτερα για ψάρεμα σε κανένα συντριβάνι, αν θέλουν να περισώσουν κάποια τελευταία προσχήματα, το ταχτιρντί της ψυχοανωμαλίας με ανακοινώσεις του τύπου "ότι οι αντικαθεστωτικοί έχουν τον πλήρη έλεγχο της Τρίπολης" εξακολουθεί να δίνει και να παίρνει. Η θρασύτητα υποτιθέμενων "διεθνολόγων" και "αναλυτών" της πλάκας, τους οποίους παρουσιάζουν ακόμη και χώροι, οι οποίοι θέλουν να ανήκουν στην κριτική ενημέρωση, δεν έχει όρια.

Δεν είναι μόνο η περίπτωση της Λιβύης, η οποία κατέδειξε ότι η σύγκρουση μεταξύ των δυνάμεων του ανθρωπισμού και του κανιβαλισμού εκτυλίσσεται πρωτίστως στην σφαίρα της συνειδήσεως. Η σύγκρουση αυτή συνίσταται από πλευράς συστήματος στην επιβολή του Μάτριξ και από πλευράς πραγματικών αντιεξουσιαστών στην αμφισβήτησή του. Κατ' αυτόν τον τρόπο, όπως εύστοχα τα ονόματα κάποιων ιστολογίων δηλώνουν, ο υπό εξέλιξη πόλεμος είναι πρωτίστως πόλεμος της πληροφορίας. Η πληροφορία αποτελεί ισχυρό όπλο, το οποίο και τα δυο στρατόπεδα επιχειρούν να αξιοποιήσουν. ΔΙΟΤΙ Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΕΝΩ Η ΔΙΑΦΩΤΙΣΗ ΟΔΗΓΕΙ ΣΕ ΕΠΑΓΡΥΠΝΗΣΗ. Όταν οι ευρισκόμενοι κάτω υπό παραπληροφόρηση αναπτύσσουν δραστηριότητες, αυτές δεν μπορεί να είναι εύστοχες. Μοιραία, αυτοί που προσπαθούν να αντισταθούν υπό καθεστώς συνειδησιακής υπνώσεως εναντίον όσων τους καταδυναστεύουν, εύκολα μετατρέπονται σε υποχείρια αυτών των δυνάμεων και οι προσπάθειές τους λειτουργούν σε βάρος τους. ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΗΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΕΩΣ.
Όσοι προωθούν συνειδητή παραπληροφόρηση είναι ιδεολογικοί ΜΑΤατζήδες του συστήματος και τα ρόπαλά τους στρέφονται εναντίον των εγκεφάλων μας. Στην ουσία καθίστανται ένοχοι του συνειδησιακού ακρωτηριασμού της κοινωνίας.
Από την άλλη όμως δεν μπορούμε να παρακάμψουμε τις δικές μας ευθύνες: Όσο παραμένουμε ή και εμμένουμε κολλημένοι στα άνωθεν επιβεβλημένα στερεότυπα, όσο επιδεικνύουμε ιδεολογική δυσκινησία, η οποία μπορεί να οδηγεί στην συνειδησιακή αγκύλωση, όσο δεν ερευνούμε χωρίς προκαταλήψεις, όσο δεν αντιμετωπίζουμε κριτικά κυρίως τις παγιωμένες αντιλήψεις μας, τότε στην ουσία προσθέτουμε οι ίδιοι συνεχώς μέταλλο στις αλυσίδες μας.

Πρέπει πράγματι να αναρωτηθούμε, ένεκα ποίων αιτιών μας μεταχειρίζονται με τέτοιο τρόπο. Οι σκηνές από την δήθεν κατάληψη της Τρίπολης από τους "αντικαθεστωτικούς" γυρίστηκαν σε ειδικά διαμορφωμένο στούντιο, το οποίο βρίσκεται στο Κατάρ, ήταν πλήρως σκηνοθετημένες και δεν είχαν καμία σχέση με την πραγματικότητα, η οποία ήταν άκρως διαφορετική. Πρόκειται δηλαδή για την πλέον χοντροκομμένη ξεφτίλα, την οποία μας σερβίρουν σαν είμαστε σε ζωώδη κατάσταση. Τα λιπώδη ανδρείκελα του Κατάρ, τα οποία για να αποπατήσουν υποχρεώνονται να σηκώσουνε την κελεμπία, εξαγόρασαν προσφάτως δυο από τις μεγαλύτερες ελλαδικές τράπεζες. Οι δήθεν πολιτισμένοι "προστάτες" της Ελλάδος μετατρέπουν τον γηγενή πληθυσμό σε υποχείρια των κανιβάλων της σαρία.
Μήπως φέρουμε οι ίδιοι ένα σημαντικό τμήμα της ευθύνης για τον τρόπο που μας χειρίζονται;
Στο θέμα της "θερμής" συγκρούσεως, όπου αντιπαρατάσσονται εξοπλισμένοι στρατοί, θα μπορούσαν να σταθούν ίσως κάποια επιχειρήματα σχετιζόμενα με ελλείψεις δυνατοτήτων. Στην σύγκρουση όμως της συνειδήσεως και στον πόλεμο της πληροφορίας ισχύουν τελείως άλλοι συσχετισμοί. Εκεί βαραίνει προ πάντων η ετοιμότητα, η επαγρύπνηση, η εγρήγορση, η τσίπα, σε τελευταία ανάλυση η αντίληψη, την οποία έχουμε για τον εαυτό μας και την συλλογική μας ευθύνη.

Δεν είναι τυχαίο, ότι μετά το φιάσκο του ξεσκεπάσματος της ΝΑΤΟικής μπουρδολογίας, η οποία έλαβε χώρα κυρίως από τις μαχόμενες πατριωτικές δυνάμεις της Λιβύης, οι φασίστες του ΝΑΤΟ προσπάθησαν με τους πλέον γκανγκστερικού τύπου προπηλακισμούς να εκδιώξουν από την Τρίπολη τους ελάχιστους δημοσιογράφους, οι οποίοι έκαναν καλώς νοούμενες και όχι στημένες ανταποκρίσεις, με κίνδυνο της ζωής τους. Έχοντας τοποθετήσει μέσα στο ξενοδοχείο της Τρίπολης , όπου στεγάζοντο οι ανταποκριτές των μέσων ενημέρωσης, πράκτορες των μυστικών υπηρεσιών, οι οποίοι είχαν διαπίστευση ανταποκριτού του CNN ή του BBC, τους έβαλαν να απειλούν με επικείμενη δολοφονία όποιον ανταποκριτή θεωρούσαν ότι τους χαλάει την παραπληροφόρηση.
Η συγκεκριμένη πρακτική καταδεικνύει ότι τα δήθεν καταξιωμένα "ειδησεογραφικά" πρακτορεία των ΝΑΤΟικών χωρών είναι φασιστικές σφιγγοφωλιές ψυχολογικού πολέμου. Αυτά που διαδίδουν οι ΝΑΤΟικές χώρες περί "ανοικτής κοινωνίας", κοινοβουλευτικής "δημοκρατίας" και τα τοιαύτα είναι τα λεγόμενα εννιάμερα. Για ποιο λόγο διαμαρτύρονται εναντίον των αυταρχικών καθεστώτων των αραβικών χωρών, στον βαθμό που ίδιοι είναι απροκάλυπτοι φασίστες;

Συνεχίζεται...


Tarpley



Tripoli 26/08/2011 Army and civilians in Abu Salim fighting rebel rats. Where is the happy welcome party rebels claimed they have in Tripoli? Despite NATO bombing and NATO mercenaries on the ground, rebel rats do not control absolutely nothing!



Putin



24 Αυγούστου, 2011

VICTORY OR DEATH - ΜΙΑ ΠΑΡΤΙΔΑ ΣΚΑΚΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΟΛΥ ΔΥΝΑΤΕΣ




Δεν είναι καθόλου τυχαίο, ότι ο μόνος άνθρωπος εκτός Λιβύης με τον οποίον συνομίλησε ο Ηγέτης των Λίβυων κατά την διάρκεια του ψυχολογικού πολέμου στις 22 Αυγούστου και ενώ τα διεθνή σκουπιδομίντια κατ' εντολή του ΝΑΤΟ διέδιδαν, ότι οι πατριωτικές δυνάμεις είχαν ήδη ηττηθεί και αυτός είχε τραπεί σε φυγή από την χώρα, ήταν ο πρόεδρος του Διεθνούς Σκακιστικού Συνδέσμου Ρώσος σκακιστής Κιρσάν Ιλιουμτσίνοφ.
Τον Ιλιουμτσίνοφ είχε καλέσει ο Καντάφι κατά την διάρκεια της ΝΑΤΟικής εισβολής στις 12 Ιουνίου για μια παρτίδα σκάκι.Ενώ λοιπόν η χώρα βρισκόταν κάτω από μαζικό κίνδυνο ο Καντάφι έπαιζε σκάκι με την παγκόσμια κορυφή του αθλήματος στην Τρίπολη. ΑΥΤΗ Η ΕΠΙΛΟΓΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΤΥΧΑΙΑ: Και μετά την αεροπορική επιδρομή των ΗΠΑ κατά την δεκαετία του '80 επί Ρήγκαν, η οποία είχε στόχο την δολοφονία του, με πρωτοβουλία τού Καντάφι εξέδωσε η Λιβύη αναμνηστικό γραμματόσημο για την αποτυχία αυτής της επιχείρησης και την συνακόλουθο νίκη του. Στο γραμματόσημο εικονιζόταν ο Καντάφι ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ ΣΚΑΚΙ ΜΕ ΕΝΑ ΠΑΙΔΙ. ΟΜΩΣ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΑΥΤΟ ΜΕΓΑΛΩΣΕ...

Αρέσκομαι να επιχειρώ να ερμηνεύω τα σύμβολα και τις συμβολικές πράξεις. Νομίζω ότι ο ηγέτης του Λυβικού Λαού γουστάρει να τροφοδοτεί τυπάδες σαν εμένα απλόχερα με υλικό... Διότι τα σύμβολα δεν είναι απλά και μόνο σύμβολα...


VICTORY OR DEATH BLUES

Ξύπνησα την νύχτα
χωρίς καμιά διέξοδο
μέσα σε χώρο άβολο
γι' αυτό άνοιξα το σκάκι
για μια παρτίδα με τον διάβολο

Φορώ γοβάκι ζόρικο
κι ας κλαίνε τα μωρά
γιατί πριν να προλάβει να πει ματ
θα του πατήσω την ουρά

Βρυχάται και τρομοκρατεί
μα τίποτε πια δεν τον σώνει
γιατί ετούτη την φορά
τον παίκτη μπέρδεψε με το πιόνι
μωρό μου...






Γνωρίζεις, ότι ηγείσαι μιας μικρής χώρας στο Βορρά μιας ηπείρου, που οι ισχυροί καταδίκασαν στην εξαθλίωση. Μιας ηπείρου, όπου τα άρματα είναι εικοσαπλάσια των αρότρων και στην οποία μια ζωή επέδραμαν οι δουλέμποροι για να απαγάγουν ανθρώπους για τα σκλαβοπάζαρα χωρών, που γύρευαν μια γοργή πρωταρχική συσσώρευση. Χώρες που στόχευαν μέσα σε λίγες δεκαετίες να διανύσουν απόσταση για την οποία σε άλλες απαιτήθηκαν αιώνες. Με στόχο μια ανάπτυξη, η οποία στηρίχθηκε στις αλυσίδες στα πόδια των σκλάβων, στα μαστιγώματα, στις μαύρες κουκούλες και τα ντουφέκια της Κουκ Λουξ Κλαν. Χώρες, που στην συνέχεια επαίροντο ότι ήσαν τα πρότυπα της ελευθερίας, έχοντας κοτσάρει την πυραμίδα των "πεφωτισμένων" στο νόμισμά τους.
Η μικρή αυτή χώρα είχε την ευλογία και την κατάρα να έχει πολύ πετρέλαιο. Γνωρίζεις, ότι την ευμάρεια της ευλογίας ακολουθεί η βία της κατάρας. Δεν ήσουν σαν τους άλλους μπάρμπα Θωμάδες επιστάτης σε μπανανοφυτεία. Γνωρίζεις ότι η ηγετική θέση αυτής της χώρας βρίσκεται επάνω σε αναμμένα κάρβουνα.

Σε βάφτισαν "το κακό παιδί της παρέας". Η CIA έριξε το αεροπλάνο στο Λόκερμπυ, για να απαλλαγεί από πράκτορές της, που είχαν αποσκιρτήσει και την ιστορία την φόρτωσαν σε σένα. Για να σε χαρακτηρίσουν "τρομοκράτη", "τρελό" και "φασίστα" επειδή ακριβώς ήσουν επαναστάτης, είχες τσίπα, συμπαθούσες τους ανθρώπους και δεν ήσουν σαν αυτούς.

Όποτε επιδίωκαν τα παραπαίδια τους στην περιοχή να αποκτήσουν γόητρο "λαϊκού ηγέτη" τα έβαζαν να σε γλύφουν. Τις πραγματικές τους διαθέσεις τις έδειξαν, όταν οργάνωσαν την δολοφονία σου με αεροπορική επιδρομή. Μπορεί να ήταν πονηροί, αλλά εσύ ήσουν έξυπνος. Γιατί η ευφυΐα δεν αποκτάται μέσα στα φέρετρα των τεκτονικών στοών, αλλά στα επαναστατικά λημέρια της ερήμου.

Μετά από αυτά έβγαλες γραμματόσημο. Δεν κατανόησαν, ότι αυτό ήταν μήνυμα, διότι τα γραμματόσημα επικολλούνται σε επιστολές για φθάσουν στον παραλήπτη. Μια ζωή μασκαράδες τα πέρναγαν για χρωματιστά στολίδια και τα κόλλαγαν στο μέτωπό τους για να φαίνονται "σπουδαίοι".
Μέχρι που μάζεψαν το σκυλολόι για την πέσουν μαζικά στην χώρα σου. Δεν είχαν φανταστεί, ότι εσύ είχες ανοίξει ήδη και τους περίμενες.

Γνωρίζεις, ότι οι βάρβαροι στο τέλος θα διαβούν. Όμως οι γενναίοι είναι σοφοί. Μπορούν να μετατρέπουν την "νίκη" των αντιπάλων τους σε ήττα. Γιατί ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΠΑΘΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΗ. ΓΙΑΤΙ ΚΟΝΙΟΡΤΟΠΟΙΗΣΕΣ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΤΙΚΗ ΤΟΥΣ ΥΠΕΡΟΨΙΑ ΗΔΗ. Έδειξες ότι μικρές χώρες μπορούν να αντιστέκονται, όταν υπάρχει αποφασιστικότητα και προετοιμασία, γονατίζοντας υπερδυνάμεις.
Γνωρίζεις, ότι κάθε κίνηση επάνω σε αυτόν τον ταμπλά απαιτεί σύνεση, θάρρος και πριν από όλα βαθυστόχαστο υπολογισμό. Στην ουσία η νίκη στήνεται επάνω στα λάθη του αντιπάλου μέσα σε ένα σκληρό ανταγωνισμό. Και το μεγαλείο της στρατηγικής σκέψης δεν εξαρτάται από το μέγεθος των δυνάμεων, τις οποίες μπορεί κάποιος να παρατάξει. Η υπεροχή σου είναι δεδομένη. Αυτοί μπορεί να διαθέτουν επιτελεία. Η ευφυΐα όμως δεν μπορεί να είναι η πρόσθεση επί μέρους πανουργιών. Όπως διακήρυξε ο Ηράκλειτος ένας ενάρετος μετράει περισσότερο από χιλιάδες καιροσκόπους της σειράς.
Φωνασκούσαν ότι κέρδισαν. Εσύ γνωρίζεις όμως, ότι η παρτίδα δεν κερδίζεται αναποδογυρίζοντας την σκακιέρα και σκορπίζοντας τα πιόνια στο πάτωμα. Διότι και αυτό το παιχνίδι έχει κανόνες. Δεν κερδίζεται με φωνές, ούτε με τερτίπια, με αναίτιους πρόωρους πανιγυρισμούς.
Κάθε κίνηση που κάνουν, μπορεί να αποβεί γι αυτούς μοιραία, διότι μπορεί να σου παρέχει ευκαιρίες. Το ίδιο όμως ισχύει και για σένα. Γι' αυτό προσέχεις. Όλες σου οι δυνάμεις είναι ανέπαφες και καραδοκούν εύστοχα παραταγμένες την ευκαιρία της επέλασης. Όμως πρώτα πρέπει να ανοίξουν οι δίοδοι. Γνωρίζεις πως έχεις πολλά προτερήματα και ότι αυτά πρέπει να μπουν στην μάχη με τακτικό πλεονέκτημα και στρατηγική υπεροχή.
Κοκορεύονται, μέχρι να δεχθούν το πρώτο ισχυρό κτύπημα. Με αυτά που θα ακολουθήσουν θα παρεκτραπούν.

Δεν κατέχω από σκάκι. Το σκάκι απαιτεί στρατηγική εμπειρία και στηρίζεται σε διατάξεις άμυνας, αλλά κυρίως επίθεσης. Εσύ είσαι στρατιωτικός, εγώ είμαι αγρότης. Έχω μόνο το δικράνι και γνωρίζω, ότι προλαβαίνω να κτυπήσω το θηρίο μόνο μια φορά, πριν αυτό με βάλει κάτω. Γι αυτό σημαδεύω πάντοτε στο "Δόξα Πατρί".
Σου στέλνω την σκέψη, τον σεβασμό και τον βαθύ θαυμασμό μου.
Γνωρίζω ότι δεν μάχεσαι μόνο για την προάσπιση του λαού της Λιβύης. Οι νεοταξίτες απειλούν όλη την οικουμένη.
Γνωρίζω, ότι αύριο πολλοί από μας θα πρέπει να παραλάβουμε αυτήν την σκακιέρα, χωρίς να διαθέτουμε πετρέλαια και χρυσό. Μας φτάνει όμως η ευχή της μάνας μας και θα το παλέψουμε.


23 Αυγούστου, 2011

ΠΑΤΑΓΩΔΗΣ ΑΠΟΤΥΧΙΑ ΤΗΣ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ ΤΟΥ ΝΑΤΟ ΣΤΗΝ ΛΙΒΥΗ


Ενώ συνεχίζεται αμείωτη η στημένη προπαγάνδα αποπροσανατολισμού από τα μαζικά "μέσα" ως σχεδιασμένη επιχείρηση ψυχολογικού πολέμου σχετικά με δήθεν επικείμενη κατάρρευση του νομίμου καθεστώτος στην Λιβύη και συνακόλουθη υφαρπαγή της εξουσίας από τα κανιβαλικά ανδρείκελα της Αλ Καΐντα, τα οποία πατρονάρουν οι επίγονοι των αντλάντων, αυτοαποκαλούμενοι "ατλαντική συμμαχία", καταδυκνείεται με τον πλέον παταγώδη τρόπο Η ΠΛΗΡΗΣ αποτυχία της στρατηγικής του ΝΑΤΟ, σε ένα γκανγκστερικό πόλεμο, ο οποίος δεν στρέφεται μόνο εναντίον του λαού της Λιβύης, αλλά και εναντίον της σύνολης ανθρωπότητος.


Ο εκνευρισμός, ο οποίος εκδηλώνεται απερίφραστα πλέον από την μεριά της Ρωσικής κυβερνήσεως, με την καταγγελία, ότι το ΝΑΤΟ έχει διαστρέψει την εντολή του ΟΗΕ για προστασία του Λιβυκού πληθυσμού, καθώς και την κατηγορηματική εξαγγελία σήμερα του Ρώσου Υπουργού Εξωτερικών, ότι η Ρωσία δεν πρόκειται καθ' οιονδήποτε τρόπο να αναγνωρίσει τους αληταμπουράδες του NTC ως νόμιμο κυβέρνηση, δείχνει την άνευ προσχημάτων πλέον αντίδραση της Ρωσίας ενάντια στην αρρωστημένη και πλήρως αποτυχημένη στρατηγική του ΝΑΤΟ.
Η σημερινή καταγγελία της Russia Today, ότι παρά την αυστηρή απόφαση του ΟΗΕ να μην συμμετέχει το ΝΑΤΟ με στρατό ξηράς στην Λιβύη, αυτό παραβιάζει με καλυμμένο τρόπο αλλά κατάφωρα αυτήν την απόφαση, δείχνει ότι οι Ρώσοι εκτιμούν, ότι μετά την πλήρη αποτυχία της στρατηγικής του ΝΑΤΟ, η οποία στηρίχθηκε στο σκυλολόι των τζιχαντιστών που ηττήθηκε βάναυσα, δεν έχουν οι επίγονοι των ατλάντων άλλη δυνατότητα από μια εισβολή στην Λιβύη με στρατό ξηράς, όπως έγινε στο Αφγανιστάν και στο Ιράκ.
Τα Ρωσικά ειδησεογραφικά πρακτορεία καταγγέλλουν (και για μα μην δίνω συνδέσμους, σας παρακαλώ να εισέλθετε στους διαδικτυακούς τόπους της Russia Today και του Novosti, ώστε να ενημερωθείτε αμέσως) έχουν ξαμολύσει στην Λιβύη πλείστους όσους μαχαιροβγάλτες των "Soldiers of Fortune". Πρόκειται περί πρώην μελών του στρατού των ΗΠΑ, οι οποίοι "εργάζονται" σε ιδιωτικές εταιρείες "ασφάλειας" (Όπως καταγγέλλουν άνθρωποι οι οποίοι αυτομόλησαν από τα δεσμά των "πεφωτισμών", πρόκειται για εταιρείες τις οποίες έχουν στήσει κλιμάκια των "πεφωτισμένων" την διοίκηση των οποίων έχουν αναθέσει σε πρώην παιδιά τα οποία παρέλαβαν από της μητέρες τους έναντι πληρωμής, στις οποίες είπαν ότι θα τα θυσιάσουν. Στην συνέχεια δεν τα θυσίασαν, αλλά τα πέρασαν από προγράμματα πλύσεως εγκεφάλου και διχασμού της προσωπικότητος).

Το πρακτορείο NOVOSTI σαρκάζει με σχόλιο στην πρώτη μαγνητοσκόπηση την οποία παραθέτουμε, ότι "όσο περισσότερο φωνασκούν οι εξεγερμένοι ότι ελέγχουν την κατάσταση, τόσο περισσότερο αναξιόπιστοι γίνονται". Η επιτυχής προβολή στη Russia Today του άσματος του μακαρίτη Τζων Λέννον "The War is Over" και του στίχου "ο πόλεμος τελείωσε κύριοι εφόσον αποφασίσατε να το διαδώσετε" αποτελεί ένα ακόμη χαστούκι σαρκασμού στην εκστρατεία παραπληροφόρησης.

Ότι η εισβολή με στρατό ξηράς είναι η μόνη περίπτωση, η οποία παραμένει στους μεταατλαντοειδείς ατλαντιστές για την κατάληψη της Λιβύης εκφράζεται απερίφραστα και από άρθρο στο χθεσινό φύλο των Financial Times από τον πρόεδρο του πλέον προωθημένου νεοταξικού φόρουμ Council of Foreign Relations του Richard Haas, όπου γίνεται ανοικτά λόγος για την "επιτακτική ανάγκη" αυτής της εκδοχής.

Την όλη σκηνοθεσία της κακοστημένης αιμοσταγούς οπερέτας περί δήθεν νικών των αντικαθεστωτικών επί του νομίμου καθεστώτος περιγράφει πολύ κατατοπιστικά σε άρθρο του στο Voltairnet.org ο εξαίρετος Γάλλος διαφωτιστής δημοσιογράφος Thierry Meyssan, ο οποίος επιχειρηματολογεί αναλυτικά και σε βιντεοσκόπηση που παρατίθεται στην προηγούμενη ανάρτηση. O Meyssan είναι ιδρυτής αυτής της ιστοσελίδας και μεταδίδει κατ' ευθείαν από την Τρίπολη. Το άρθρο αυτό ευρίσκεται στον εξής σύνδεσμο:

http://www.voltairenet.org/NATO-reneges-on-its-mission

Γράφει εν ολίγοις ο Meyssan, ότι το ΝΑΤΟ επιχείρησε με μια τελείως ακατάλληλη για την περίπτωση της Λιβύης στρατηγική, την οποία εφάρμοσε αλλού, όπως στην Γιουγκοσλαβία, το Αφγανιστάν και το Ιράκ να καταβάλλει και την Λιβύη. Πρόκειται για το από αέρος ανθρωποχασαπιό σε βάρος αμάχων. Τοιουτοτρόπως βομβάρδιζε αυτό τους οικισμούς σε πόλεις με αποτέλεσμα αυτές να εγκαταλείπονται από τους κατοίκους τους. Μετά εισήρχοντο σε αυτές οι "αντικαθεστωτικοί", οι οποίοι δήλωναν ότι τις κατέλαβαν. Στην συνέχεια ερχόντουσαν οι πατριωτικές δυνάμεις και έκαναν τους "αντικαθεστωτικούς" πρώην αλητάμπουρες στον άλλο κόσμο. Με αποτέλεσμα το ΝΑΤΟ μετά 150 ημέρες βάρβαρων βομβαρδισμών να μην είναι σε θέση να έχει την παραμικρή στρατιωτική επιτυχία.








22 Αυγούστου, 2011

ΤΟ ΛΟΥΤΡΟ ΑΙΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΝΑΤΟ ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ ΚΑΙ Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ ΤΩΝ ΜΑΖΙΚΩΝ "ΜΕΣΩΝ"


Το παρόν ιστολόγιο ασχολείται περιθωριακώς μόνο με την επικαιρότητα, δεδομένου ότι δεν αποτελεί ενημερωτικό site και ο γράφων αποσκοπεί να θέσει προς προβληματισμό και συζήτηση γενικότερης υφής θέματα, τα οποία ενδημούν μεν στην επικαιρότητα και την διέπουν, αλλά στην ουσία αποτελούν δομικά στοιχεία των εξελίξεων ως "πράγματα πίσω από τα πράγματα".
Το τελευταίο τετραήμερο όμως εκδηλώνεται ένα λουτρό αίματος στην Τρίπολη, το οποίο οργανώνει αποκλειστικώς το ΝΑΤΟ και στηρίζεται αποκλειστικώς στην επιθετική στρατιωτική παρουσία του στην περιοχή, η οποία κατευθύνεται ενάντια στον Λαό της Λιβύης, χωρίς σημαντική συμμετοχή των λεγόμενων "αντικαθεστωτικών".
Πρόκειται για μια ψυχολογικού τύπου ύπουλη επίθεση, καθ' ότι το ΝΑΤΟ ως κυριότερος εκπρόσωπος του διεθνούς επιθετισμού, αδυνατεί εδώ και μήνες να καταβάλει την αντίσταση του λαού της Λιβύης. Το υπό εξέλιξη ύπουλο σχέδιο ψυχολογικού πολέμου προβάλλεται από τα καθεστωτικά μαζικά "μέσα" δημοσίου εκμαυλισμού και εκκενώσεως του εγκεφαλικού εντέρου ως υποτιθέμενη "νικηφόρα προέλαση των αντικαθεστωτικών δυνάμεων στην Τρίπολη", οι οποίες υποτίθεται ότι δήθεν βρίσκονται προ της καταλύσεως της κεντρικής εξουσίας στην Λιβύη. Αυτές τις "ειδήσεις" παραπληροφοριακού οχετού υιοθετούν όχι μόνο πληροφοριακές ιστοσελίδες της Ελλάδος, οι οποίες δεν διακρίνονται για κιτρινισμό, αλλά και κατά τα άλλα μάχιμοι και καθόλα φιλότιμοι ιστολόγοι, κατά την πάγια θλιβερή εδώ διαπίστωση: ΤΟ ΜΑΤΡΙΞ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΥ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ.
Ενώ οι γερμανικές κριτικές ιστοσελίδες (κάποιες των οποίων παρατίθενται στους εδώ συνδέσμους) διαρρηγνύουν κυριολεκτικώς τα ιμάτιά τους ενάντια στην κλιμακούμενη εκστρατεία παραπληροφορήσεως, την οποία συντονίζει το ΝΑΤΟ, στην Ελλάδα επικρατεί μια θλιβερότατη αναπαραγωγή αυτού του στημένου σκηνικού πανταχόθεν.
Τοιουτοτρόπως, θεωρώ σκόπιμο να παρακάμψω προς στιγμήν τον επιλεχθέντα χαρακτήρα αναρτήσεων, για να προβληθεί από τα ταπεινά μέτρα του παρόντος ιστοχώρου η άλλη άποψη, η μη προαγόμενη από τα επιτελεία ψυχολογικού πολέμου.

Οι νεοταξίτες με τις αρμάδες τους και με το σκυλολόι της Αλ Καίντα, που βάπτισαν "αντικαθεστωτικούς", βιάζονται να κλείσουν το μέτωπο της Λιβύης για να ανοίξουν τα επόμενα, τα οποία βρίσκονται πολύ πλησιέστερα στην Ελλάδα, με πρώτο την Συρία, αλλά και αρκετά άλλα, τα οποία σύντομα θα μας διδάξουν τις συνέπειες δεκαετιών καιροσκοπισμού της ελλαδικής πολιτικής αναισθησίας, προσκυνήματος των νεκροθαφτών του έθνους και ανακήρυξης των λύκων σε "συμμάχους" και "προστάτες" του τόπου.
Όποιες κι αν είναι οι εξελίξεις στην Λιβύη, στην ουσία για τα μέτρα κάθε κάθε ανθρώπου, ο οποίος διαθέτει στοιχειώδη νοημοσύνη και δεν ακροβατεί σε επιδοτούμενα ξενόδουλα ιδεολογήματα, το ΝΑΤΟ με την εκστρατεία εναντίον της Λιβύης, η οποία ονομαστικώς βωμολόχησε και σε βάρος του Ομηρικού Έπους "Οδύσσεια", ξεφτιλίστηκε κατά κράτος. Μια κολοσσιαία πολεμική μηχανή πλουσίων κρατών, τα οποία ρημάζουν οικονομικώς την οικουμένη, υφαρπάζοντα τον παγκόσμιο πλούτο με το καρότο και το μαστίγιο και αριθμούν εκατοντάδες εκατομμύρια υπηκόων, αδυνατούν να καταβάλουν την αντίσταση ενός λαού μόλις τεσσάρων εκατομμυρίων. Επικεφαλής τους ένας αγαπητός από τον λαό ηγέτης, ο οποίος οδήγησε την χώρα όχι μόνο σε ευημερία, αλλά και ως είναι φυσικόν διένειμε σε όλους τους ενήλικες αυτόματα πυροβόλα όπλα. Αυτός, τον οποίον οι ΝΑΤΟικοί αποκαλούν "δικτάτορα" και "αντιλαϊκό στοιχείο". Οπότε σύντομα θα δούμε και πόσα απίδια πιάνει ο σάκος.


Το ΝΑΤΟ συνήθισε μια ζωή να "μάχεται" έναντι δοτών και ουσιαστικά ανύπαρκτων αντιπάλων. Με τον βομβαρδισμό αμάχων από πιλότους ανείπωτης δειλίας, με τις λεγόμενες παράπλευρες απώλειες, οι οποίες δεν είναι παρά με ακρίβεια προετοιμασμένες τρομοκρατικές ενέργειες σε βάρος γυναικόπαιδων, οι οποίες στοχεύουν να κάμψουν το φρόνημα αυτών που δέχονται τις επιθέσεις, το ΝΑΤΟ αποτελεί απρόσκοπτα διεθνή εγκληματικό οργανισμό, με στόχο την επιβολή παγκόσμιου απροκάλυπτου φασισμού. Εάν υπήρχε πραγματική απόδοση διεθνούς δικαίου, αυτή την στιγμή τόσο οι λεγόμενοι ηγέτες των ισχυρών κρατών, κυρίως του ΝΑΤΟ, όσο και αυτοί που κινούν όπισθεν τα νήματα, θα σάπιζαν πίσω από τα σίδερα ένεκα εγκλημάτων πολέμου.
Για πρώτη φορά όμως έχουν απέναντί τους ένα αποφασισμένο λαό με τον ηγέτη του, ένα αντίπαλο, ο οποίος δεν είναι μια μαριονέτα, που έστησαν οι ίδιοι, για τον "κατατροπώσουν" στην συνέχεια, παραβιάζοντες ανοιγμένες θύρες.

Η συγκεκριμένη καμπάνια, η οποία ξεκίνησε το προηγούμενο Σάββατο 19 Αυγούστου φέρει την την επωνυμία "Mermaid Down", αποτελείται από δυο σκέλη: Ένα προπαγανδιστικό και ένα πολεμικό-επιχειρησιακό. Η επιλογή της εκάστοτε επωνυμίας δεν είναι καθόλου τυχαία και ο αποσυμβολισμός της είναι χαρακτηριστικός για τον αποκρυφιστικό χαρακτήρα και τα εωσφορικά ιερατεία, τα οποία ευρίσκονται πίσω από τους επιθετιστές. Η εμμονή στο "Down", όπως και στην περίπτωση της "Οδύσσειας", η οποία αποτελεί την γενικότερη επωνυμία του ανθρωποχασαπιού, ανάγεται με οδηγό την "χρυσή αυγή" του αρχιεωσφοριστού Αλάιστερ Κρόουλυ στο λυκόφως των λυκανθρώπων της τελετουργικής αιμοποσίας. Το χαμηλό εκείνο φως μέσα στις υπόγειες στοές, όπου τελούνται οι ανθρωποθυσίες. Όσοι πιστεύουν ότι ο "Λύκιος Δίας", που είχε το "ιερό" του στην Λέρνη (εξ ου και η λερναία ύδρα) εξέλιπε, πλανάται. Το "εκ της θαλάσσης προερχόμενο θηρίον, του οποίου η πληγή θεραπεύθηκε" είναι πλήρως παρόν, ελέγχον όχι μόνο τους αποκρυφιστές του ΝΑΤΟ, αλλά όλα τα διεθνή κουμάντα, επανεμφανίζεται, με στόχο να πάρει την ρεβάνς ενάντια στην πολιτισμένη ανθρωπότητα. Το καπελάκι του πάπα Ρώμης, η λεγόμενη "τιάρα", η οποία απεικονίζει κεφαλή ιχθύος, αυτό ακριβώς το θηρίο συμβολίζει και την επιστροφή του, με στόχο την δημόσια και απροκάλυπτη επανακαθιέρωση των ανθρτωποθυσιών, συμφώνως προς τους σχεδιασμούς των εωσφοριστών. Οι γοργόνα συμβολίζει τις Βαβυλωνιακές θεότητες, οι οποίες εξήλθον της θαλάσσης και εγέννησαν το μολόχ.

Το επιχείρηση "λυκόφως της γοργόνας" ξεκίνησε το Σάββατο 19 Αυγούστου με μια καμπάνια παραπληροφόρησης των μαζικών μέσων μιντιακού οχετού των εωσφοριστών (ας μου επιτραπεί εδώ η παρατήρηση, ότι μια συνεπής λειτουργική ορολογία προϋποθέτει την αντικατάσταση του όρου "ιμπεριαλισμός" από τον όρο εωσφορισμός) ότι οι "αντικαθεστωτικοί", τα ενεργούμενα δηλαδή του διεθνούς τζιχαντισμού, ως μορφώματος των δυτικών μυστικών υπηρεσιών, και τα φασιστικά στοιχεία, τα οποία περιμάζεψε και εξόπλισε το ΝΑΤΟ, είχαν καταλάβει την πόλη Ζλιτάν και την πόλη Ζαβία. Η δεύτερη είναι ιδιαίτερα σημαντική, διότι βρίσκεται επί της οδού, η οποία συνδέει την Τρίπολη με την Τυνησία, η οποία αποτελεί την μόνη χώρα από την οποία μπορεί να εφοδιάζεται η Λιβύη τρόφιμα και φάρμακα.
Στην ουσία αυτό που συνέβαινε, ενώ οι πατριωτικές δυνάμεις ήλεγχαν πάνω από το 80% αυτών των πόλεων, έχοντας απωθήσει τις δυνάμεις των εισβολέων, το ΝΑΤΟ προέβη σε ανθρωποχασαπιό αμάχων από αέρος με ελικόπτερα απάτσι και βομβαρδισμούς. Ιδιαίτερη ανδρεία, εάν δικαιούμεθα να χρησιμοποιούμε πλέον αυτήν την λέξη, έδειξαν οι γυναίκες στις μάχες υπερασπίσεως της Ζαβία.
Ιδιαζόντως ειδεχθές έγκλημα αποτελεί ο βομβαρδισμός της συνοικίας Μαγέρ στην Ζλιτάν, στην οποία δεν υπήρχαν στρατιωτικοί στόχοι και είναι μια αστική περιοχή. Οι "ήρωες" του ΝΑΤΟ εφήρμωσαν ακόμη μια φορά την πάγια πολεμική τακτική τους. Προσχεδιασμένη πολυπληθής εξόντωση αμάχων. Ο κανιβαλισμός του "πολιτισμένου κόσμου" σε όλο το μεγαλείο του.
Αυτή ήταν η πρώτη φάση της επιχείρησης ψυχολογικού πολέμου τρομοκράτησης του αγωνιζόμενου λαού και παραπληροφόρησης περί δήθεν ήττας των πατριωτικών δυνάμεων.
Την ίδια νύκτα ανακοίνωνε ο Υπουργός Υγείας της Λιβύης την στυγνή εξόντωση 1300 πολιτών και τον βαρύ τραυματισμό 5000 μεταξύ των οποίων πολλά παιδιά στους δρόμους από αεροπορικές δυνάμεις των εισβολέων. Κατά τα άλλα το ΝΑΤΟ παρεμβαίνει για να "προασπίσει" τον λαό της Λιβύης. Αν μας είχαν μείνει τρίχες, θα τις ξηλώναμε. Μιλάνε για δημοκρατία, φοράνε γραβάτες, το παίζουν "πολιτισμένοι", το παίζουν "ανεπτυγμένοι", καθισμένοι επάνω σε μια τεχνολογία αυθαίρετης εξόντωσης των πληθυσμών, η οποία ρουφάει τον ιδρώτα ολόκληρης της ανθρωπότητος, διανέμοντες ναρκωτικά, εξαθλίωση, κοινωνική απόγνωση και επιλεκτικό καταναλωτικό εκμαυλισμό μέσα στις ζούγκλες των πόλεων, όπου οι πολίτες περιέρχονται σε μια όλο και μεγαλύτερη εξάρτηση από τις συφιλιδικές ντομάτες του Βελγίου, τα σάπια άλευρα των κινέζων και τα χασίσια του μπαφόκ.

Την ίδια ημέρα (19 Αυγούστου) ξεκίνησε η "επιχείρηση σειρήνες". Υπό αυτόν τον όρο, δρομολογώντας οι ανθέλληνες εωσφοριστές ένα ακόμη τερατοσύμβολο από την Οδύσσεια, εννοούνται τα μεγάφωνα των τζαμιών, όπου έχουν τον έλεγχο τζιχαντιστές. Αυτά καλούσαν σε ανατροπή του καθεστώτος, απευθυνόμενοι με ειδική φρασεολογία σε άτομα, τα οποία είχαν παρασκευαστεί προηγουμένως από εκπαιδευμένους χοτζάδες με πλύση εγκεφάλου. Στην προκειμένη περίπτωση επρόκειτο κυρίως περί εφήβων, οι οποίοι ξεχύθηκαν πάνοπλοι στους δρόμους. Στην προκειμένη περίπτωση πρόκειται για ένα ύπουλο σχέδιο του ΝΑΤΟ, δεδομένου ότι ο Λιβυκός στρατός έχει λάβει εντολή από το επιτελείο των επιχειρήσεων να μην πυροβολεί εφήβους. Οι έφηβοι πυροβολούσαν προς πάσα κατεύθυνση, κυρίως εναντίον αμάχων.
Ταυτοχρόνως ΝΑΤΟικά πλοία εκφόρτωναν στα παράλια της Τρίπολης βαρύ οπλισμό και οχήματα, όπου αποβιβάζοντο ξενόφερτοι τζιχαντιστές της Αλ Καίντα, κυρίως από το Αφγανιστάν.

Κατά την διάρκεια της Κυριακής (20 Αυγούστου) η κατάσταση είχε σταθεροποιηθεί προς όφελος των πατριωτικών δυνάμεων. Την νύκτα όμως της Κυριακής ξεκίνησε μια μεγάλη επίθεση ελικοπτέρων απάτσι, αφού προηγουμένως είχαν χρησιμοποιηθεί οι αφιονισμένοι έφηβοι για τον εντοπισμό των εστιών αντίστασης των πατριωτικών δυνάμεων. Τα ελικόπτερα χτυπούσαν συντονισμένα αμάχους, ενώ χιλιάδες πτήσεις βομβαρδιστικών έγιναν για τον βομβαρδισμό κατοικημένων περιοχών για να τρομοκρατηθούν οι κάτοικοι της Τρίπολης.
Από τον στόλο των εισβολέων αποβιβάστηκαν τζιχαντιστές με στολές τού Λιβυκού στρατού και της αστυνομίας, καθώς και κινηματογραφικά συνεργεία τού ψυχολογικού πολέμου, τα οποία μαγνητοσκοπούσαν στημένες σκηνές μαχών, που προβλήθηκαν στα σκουπιδοκάναλα με στόχο την καμπάνια παραπληροφόρησης. Ταυτοχρόνως αυτά μετέδιδαν, ότι οι "αντικαθεστωτικοί" είχαν καταλάβει το αεροδρόμιο της Τρίπολης, ενώ αυτό ηλέγχετο πλήρως από τις πατριωτικές δυνάμεις.
Όλοι οι κάτοικοι της Τρίπολης έλαβαν στα κινητά τηλέφωνα ένα SMS, το οποίο "ενημέρωνε" σχετικά με την δήθεν συντριβή των πατριωτικών δυνάμεων, ότι δήθεν ο Καντάφι είχε διαφύγει στο εξωτερικό, ενώ δήθεν οι τρεις γιοί του είχαν συλληφθεί.
Η καμπάνια παραπληροφόρησης ως επιχείρηση ψυχολογικού πολέμου επεκτάθηκε και στα διεθνή σκουπιδομίντια, τα οποία ανακοίνωναν την "πτώση του καθεστώτος" της Λιβύης.

Στην συνέχεια ο ηγέτης του Λιβυκού λαού Καντάφι απεύθυνε ραδιοφωνικό μήνυμα προς την δημοσιότητα, στο οποίο δήλωνε, ότι βρίσκεται στην χώρα και συντονίζει την αντίσταση των πατριωτικών δυνάμεων εναντίον των εισβολέων. Τόνισε, ότι η Τρίπολις δεν είναι Βαγδάτη και ότι οι νέοι εισβολείς πρόκειται να έχουν την ίδια μοίρα με τους ιταλούς, που προηγήθηκαν.


Το θέμα αυτό συνεχίζεται με αναρτήσεις που ακολουθούν

Σάββατο


A fake



Midnight August 31



Media feeds fear



Ο δήθεν συλληφθείς από τους εισβολείς του ΝΑΤΟ υιός του ηγέτου Καντάφι Σαίφ Καντάφι διαδηλώνει θριαμβικά για την άκαμπτη αντίσταση του Λιβυκού λαού στους δρόμους της τρίπολης εχθές τα μεσάνυκτα, κονιορτοποιώντας την φτηνή προπαγάνδα των σκουπιδομίντια.


04 Αυγούστου, 2011

Η ΣΙΔΕΡΩΜΕΝΗ ΠΟΔΙΑ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΚΑΛΗ ΝΟΙΚΟΚΥΡΑ (ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΑΣΟΝΑ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΑ)

FIASKO 1

ΒΛΑΚΩΔΗΣ ΕΡΩΤΗΣΗ ΝΟΥΜΕΡΟ ΕΝΑ:
Αυτή την φωτογραφία με την μασονική περιβολή την δημοσίευσε μερικές ημέρες πριν τους φόνους ο "δολοφόνος" στο Φέις Μπουκ, για μα μας πείσει ότι πίσω από τους φόνους είναι η μασονία;

FIASKO 2

ΒΛΑΚΩΔΗΣ ΕΡΩΤΗΣΗ ΝΟΥΜΕΡΟ ΔΥΟ:
Αυτός ο μαγκλαράς της φωτογραφίας έχει σωματική διάπλαση τελείως διαφορετική από αυτόν που εικονίζεται στην φωτογραφία FIASKO 1. Αλλά και σημαδεύει κοιτάζοντας πολύ κάτω από το στόχαστρο. Μήπως έχει στο κούτελο το τρίτο μάτι; Και αφού εκτός από πολύ καλός δολοφόνος, σκοτώνοντας ενενήντα εφήβους σε χρόνο ρεκόρ, ξέρει να δουλεύει πολύ καλά (δήθεν) το Fotoshop, μήπως ξέρει να επισκευάζει και ψυγεία, διότι έχω τρία χαλασμένα στο υπόγειο.


FIASKO 3

ΒΛΑΚΩΔΗΣ ΕΡΩΤΗΣΗ ΝΟΥΜΕΡΟ ΤΡΙΑ:
Η κόρη του ματιού είναι υπερδιογκωμένη. Τι σόι τσόντα βλέπει ο κύριος νύχτα - μέρα, για να την προτείνουμε και σε άλλους ανοικτομάτηδες;


FIASKO 4

ΒΛΑΚΩΔΗΣ ΕΡΩΤΗΣΗ ΝΟΥΜΕΡΟ ΤΕΣΣΕΡΑ:
Η προβολή κατά κόρον από τον τύπο, ο οποίος ελέγχεται από τους σιονιστάς, αυτής της φωτογραφίας, ώστε να μην διαφύγει της προσοχής μας, ότι ο "δράστης" ελέγχεται από τον σιονοσμό μέσω της μασονίας, έγινε μήπως επειδή ο σιονισμός πάσχει από αυτοκτονικό ιδεασμό;

FIAAAAAASKO 5

ΒΛΑΚΩΔΗΣ ΕΡΩΤΗΣΗ ΝΟΥΜΕΡΟ ΠΕΝΤΕ:
Από ότι μας είπε η αστυνομία, δεν μπόρεσε να φθάσει εγκαίρως στο τόπο του εγκλήματος, διότι το ελικόπτερο, το οποίο διέθετε ήταν χαλασμένο. Από την άλλη έδωσε η αστυνομία στην δημοσιότητα την ωσάνω φωτογραφία, η οποία είναι τραβηγμένη από αέρος και εικονίζει τον δράστη την ώρα που δολοφονεί τα θύματα. Πώς την τράβηξαν; Μήπως όπως τραβάω εγώ τις τρίχες μου με γάντια μποξ;

FIAAAAAAAAAAAAAAAASKO 6

ΒΛΑΚΩΔΗΣ ΕΡΩΤΗΣΗ ΝΟΥΜΕΡΟ 6:
Έσκασε βόμβα 7,2 τόνων δίπλα στο δέντρο και δεν έφυγε ούτε φυλλαράκι. Που τα πουλάνε αυτά τα δέντρα να πάρω και γω καμιά δωδεκάδα;
FIASKO 7


FIAAAAAAAAAAAASKO 8

ΒΛΑΚΩΔΗΣ ΕΡΩΤΗΣΗ ΝΟΥΜΕΡΟ ΕΠΤΑ:
Ο "κύριος" που εικονίζεται σε πρώτο πλάνο είναι σαφέστατα τελειωμένος από πολυετή χρήση ναρκωτικών. Είναι σε θέση να διώξει κάποια σκατόμυγα, εάν αυτή καθήσει επάνω στο γεννητικό του όργανο; (Όσο για φόνους και για αποκριάτικες εξαρτήσεις, ας μην μιλάμε εις μάτην).



ΑΣΜΑ ΔΗΜΩΔΕΣ ΠΕΝΘΙΜΟΝ
ΓΙΑ ΤΟ ΧΟΝΤΡΟ ΔΟΥΛΕΜΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ
(ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΤΑΠΙΝΟΥΜΕ)

FIASKO

Θα 'θελα νά μανε πουλί
να βλέπω τον μασόνο
και συ αγάπη μου χρυσή
καβάλα πάνω σε όνο.

Ο Μαρκήσιος ντε Σαντ με ένα χίππυ
και γω φύκια θαλάσσης να μετρώ
με μέτρο και με πήχη.
Και η παρθένα με τον Σατανά
σε σφαίρες ευτυχίας
και γω τις τρίχες μ' να τραβώ
με γάντια πυγμαχίας

Τούς είδα! Τούς ξεσκέπασα!
λέω χωρίς φανφάρες
μόνο που έμαθα να ζω
μαζεύοντας σφαλιάρες

Τώρα που θα φύγεις
πάρε μαζί σου και το παιδί
και μάθε του να μελετά
τα τελετουργικά εγχειρίδια
τον πάγκο του χασάπη
του λυκανθρώπους ιεροεξεταστές
το μεταλλικό τραπέζι τυραννίας
και προγραμματισμού της προσωπικότητος
με τραύματα - ναρκωτικά - σαδιστικές οδηγίες
διότι αύριο ξημερώνει μια καλύτερη μέρα (εννοώ βεβαίως νύχτα)
όταν θα παρακαλούν οι ίδιοι
το μάτι τις πυραμίδας
να δεχθεί τα παιδιά τους
για ανθρωποθυσία
Πεφωτισμένοι εστέ!
Φως, Φως, Φως
Lux, Lux, Lux
λύκε, λύκε, λύκε
και λυχνάρι του Λυκείου Διός
μίασμα της Λαίρνης
ναι
γνωρίζω
για όλα φταίνε οι σιονιστές
και τα δυο αυγά τουρκίας
εις δόξαν Κωνσταντίνου Πλεύρη
φαιδρού υπαλληλάκου του Matrix
και το λουρί της μάνας
στο μάτριξ αυτό
τα κουλούρια είναι χωρίς σουσάμι
μηδενικά
που σημαδεύουν
την
νοημοσύνη(;)
μας
Αυτό το χώμα είναι δικό τους και δικό μας
δεν μπορεί κανείς να μας το πάρει
μα ακόμη περισσότερο
κανείς τους δεν μπορεί να μας πάρει
την παράνοια
πως δήθεν κάτι καταλάβαμε
οι του σπηλαίου δεσμώται.
Στα ποδάρια σας δίπλα
αλυχτά
η λερναία ύδρα
και όχι στην κάθε Ιερουσαλήμ
που κρατάει μόνο το ταμείο
των πουλημένων.
Τρέξτε γοργά
πίσω από τους παλαβιάρηδες
και μην φοβάστε:
Είναι το βόρβορο πλέον
πολύ - πολύ κοντά.
Επειδή ομιλούν ελληνικήν διάλεκτο
φρονούν
εις μάτην
πως θα νικήσουν
και τους ΕΛΛΗΝΑΣ
Φέρτε το κώνειο
τσογλάνια
μα ετούτο το δαιμόνιο
θα πηδά πάντοτε
στις ψυχές μέσα και τα πνεύματα
μέχρι να κοπεί
και το τελευταίο κεφάλι
από τα αμέτρητα
της ύδρας
θαυματοποιοί της πλάκας
εφιάλτες του μανιταριού
που όταν ωριμάσει
είναι ο ομφαλός.
Δεν χρειάζεται να μυηθεί
κάποιος στα μυστήριά σας
μυς / μανιτάρι
ώστε να κατανοήσει
την ρυπαρή σας σχιζοφρένεια
διαρχισταί του Βαφο-μίτη
βάπτισμα σε αίμα ανθρωπίνου θύματος
σε ποια μίτη αναφέρεστε;
αρκεί η λογική
και η αποκάλυψις
της Ελληνίδος Μητρός Γαίας
που υποφέρει τα πάνδεινα
μα ούτε στιγμή δεν λησμονεί
τα αγαπητά της τέκνα
υπάνθρωπα τρωκτικά
των υπογείων στοών
σπαρμένων με κόκαλα αθώων
κόφτε το φιάσκο
διότι έρχεται το τέλος σας
το ΦΩΣ το αληθές,
όχι των λυκόφως υπογείων στοών,
αλλά το ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΩΣΥΝΗΣ
που ζωοδοτεί
καρδίες και φρένα
Ηρώων
Διδασκάλων
Ασκητών
Πυθοκτόνων.


Εσέ Καλώ,
Ω ΠΥΘΟΚΤΟΝΕ
ΘΗΣΕΥ
ΠΕΡΣΕΑ
ΗΡΑΚΛΗ
ΣΩΚΡΑΤΗ
ΠΡΟΜΗΘΕΥ
ΑΘΑΝΑΣΙΕ ΔΙΑΚΕ

Εσέ,
ΠΟΥ ΦΕΡΕΙΣ ΣΘΕΝΑΡΩΣ
ΕΩΣ ΤΟ ΤΕΛΟΣ
ΤΟ ΛΑΒΑΡΟΝ ΠΥΘΟΚΤΟΝΙΑΣ

Πελαγοφίαλος


Άντε, μιάσματα του θανατά, αυτήν την φορά για να καλύψετε την εκατόμβη στο μολόχ που κάνατε, μας τα κάνατε στην κυριολεξία μπαλόνια με τις τερατολογίες.

Όσο αφορά τους "συνομωσιολόγους", που πρώτοι πηδούν, για να αρπάξουνε την φόλα από τον μπόγια των μαζικών μέσων εξαπάτησης, δίδοντες "ερμηνείες βαθιές", έχω κατανόηση. Και εγώ "συνομωσιολόγος" ήμουν, πριν να μου την δώσει να αναρωτηθώ σε τί συνίσταται το Μάτριξ.


1. FIASKO - FIASKO - FIASKO

Μια εβδομάδα μετά την εκατόμβη της Νορβηγίας, το ζήτημα αυτό έχει αποσυρθεί από την όποια ειδησεογραφία. Ενώ ουσιαστικά τώρα έχουν κατασταλάξει οι πληροφορίες, ώστε το θέμα αυτό να προσφέρεται για μια νηφάλια αναλυτική προσέγγιση, εμείς πάμε γι' άλλα.
Με νωπό ακόμη το αίμα των δολοφονημένων νέων, την ίδια ημέρα που έγινε γνωστό το γεγονός των δολοφονιών και της βομβιστικής ενέργειας, έσπευσαν όλοι οι κάθε είδους αναλυτές να δώσουν ερμηνείες, ρουφώντας στην κυριολεξία, όλα όσα είχαν έντεχνα δοθεί στην δημοσιότητα, ώστε να χρωματίσουν καταλλήλως τα γεγονότα.
Κατ' αυτόν τον τρόπο, όλοι έδωσαν εν ριπή πληκτρολογίων τις ερμηνείες τους και όλοι έμειναν ικανοποιημένοι - όχι βεβαίως από τα τραγικά γεγονότα, τα οποία αναμφίβολα συνταράσσουν κάθε άνθρωπο - ακόμη και τους στημένους προπαγανδιστές των μαζικών μέσων αποβλακώσεως της εξουσίας, αλλά από τον ίδιο τους τον εαυτό. Για μια ακόμη φορά είδαν όλοι - ο καθ' ένας με τον δικό του τρόπο - να επιβεβαιώνονται οι γενικότερες προειδοποιήσεις και οι επισημάνσεις τους και να επικυρώνεται το ιδεολογικό τους στίγμα.
Η όλη "αναλυτική" διαδικασία ήταν βεβαίως πανεύκολη. Πληθώρα φωτογραφιών του "δράστου", το μεγαλύτερο μέρος των οποίων υποτίθεται ότι είχε δώσει ο ίδιος στην δημοσιότητα μέσω διαδικτύου, φωτογραφίες "από τα γεγονότα", τις οποίες έδωσαν στην δημοσιότητα ο τύπος και η αστυνομία, ολόκληρο μανιφέστο 1.500 σελίδων.
Αυτό κι αν είναι υλικό για αξιολόγηση...
Για άλλους ο δράστης ήταν "φανατικός ακροδεξιός", ο οποίος με τις ενέργειές του αποσκοπούσε να "τιμωρήσει" το κυβερνόν κόμμα της Νορβηγίας, ένεκα των επιλογών του υπέρ της "πολυπολιτισμικότητος", ως βασικού στοιχείου της "νεοταξικής" ατζέντας. Για άλλους ο "δράστης" ήτο ενεργούμενος από τον "σιωνισμό", μέσω της συμμετοχής του στον "τεκτονισμό", με στόχο να ασκηθεί πίεση ή και τιμωρία στην Νορβηγική κυβέρνηση, ένεκα της επιλογής της να υποστηρίξει την ίδρυση παλαιστινιακού κράτους. Για κάποιους τέλος, ο "δράστης" ήταν απλά υπερβολικά παράφρων. Η "ερμηνεία" του ανθρώπου - τέρατος, η οποία κάθε άλλο παρά καινούρια είναι. Χίτλερ, Στάλιν, Μουσολίνι, Πολ Ποτ κοκ. Μια ολόκληρη σειρά παραφρόνων, οι οποίοι υποτίθεται ότι έγιναν αίτιοι για τεράστιας σημασίας κοσμογονικές εξελίξεις. Δεχόμενοι αυτήν την θεώρηση θα έπρεπε να αποδεχθούμε, ανάγοντάς την σε θεωρητικό επίπεδο, ότι μια από τις πλέον βασικές δυνάμεις διαμορφώσεως της ιστορίας είναι η τρέλα. Κάποιοι άνθρωποι, οι οποίοι μέσω ιδιαίτερα αποτελεσματικής προσποιήσεως κατάφεραν να αποφύγουν τον ζουρλομανδύα και τον περιορισμό σε ιδρύματα ψυχιατρικής, πετυχαίνοντας να τους ακολουθήσουν στην ολέθρια οδό τεραστίων καταστροφών εκατομμύρια "γνωστικοί".

Πιστεύω, ότι οι άνωθεν ερμηνείες απέχουν πολύ από την πραγματικότητα.
Ακόμη δονείται μέσα μου το σχόλιο που κατέθεσε στην προηγούμενη ανάρτηση ο φίλος Thersitis, παραπέμποντας σε μια σχετική ανάρτηση της τότε ημέρας στο ιστολόγιο "Κρισαίον Εν-Δια-Φέρον":
"Μποτίλια φίλε μου καλέ, είχες γράψει για το Σύνταγμα: "προσέξτε τα παιδιά σας"!
Διαβάζοντας το λινκ που σου παραθέτω, αυτό μου ήρθε στο νου με την θυσία των μικρών παιδιών.
Διάβασέ το σε παρακαλώ και βγάλε ένα ρεζουμέ".

Φρονώ, ότι πράγματι το σχόλιο αυτό στοχεύει στο κέντρο όσων έγιναν. Όμως δεν βιάστηκα να ανταποκριθώ στην προτροπή του. Αυτό δεν σημαίνει ότι έμεινα ανενεργός. Με τόσο σημαντικά γεγονότα το Μάτριξ ξεσκεπάζεται εκθέτοντας κάποια ευαίσθητα σημεία του. Οι φωτογραφίες και τα φτιασιδώματα της πλάκας είναι για όσους θέλουν να διεισδύσουν βαθύτερα από την στημένη επιφάνεια των πραγμάτων εκ του περισσού.
Θεώρησα σκόπιμο, πριν καταθέσω την γνώμη μου να σκεφθώ και να ψάξω, παίρνοντας αφορμή από αυτά που εκδηλώθηκαν. Γνωρίζω, ότι η γνώση δεν αποτελεί κατόρθωμα προσωπικό, αλλά ανταποκρίνεται στην ευσπλαχνία της Χάριτος να μας αποκαλύπτει και να μας αποκαλύπτεται. Εμείς, το μόνο που μπορούμε να πράξουμε, είναι να κρούουμε την θύρα της ευσπλαχνίας, με τον βίο, την πολιτεία μας και τον μόχθο μας να προσεγγίσουμε την αλήθεια. Δεν υπάρχει προσωπική, αλλά μόνο συλλογική όραση. Όπως έχω γράψει και στο παρελθόν, τα ιστολόγια δεν είναι προσωπική υπόθεση των ιδιοκτητών τους, εάν αποσκοπούν να αποβαίνουν λειτουργικά. Αποτελούν την πύκνωση δυναμογραμμών κάποιων πεδίων, τα οποία απηχούν κοινούς πόθους και αναζητήσεις. Ο ιστολόγος καλείται να διαχειριστεί αυτά τα πεδία, χωρίς να αποτελεί πάντοτε τον πυροδότη ή τον καταλύτη των ζυμώσεων.
Κατ' αρχήν αρκέστηκα στην ποιητική διατύπωση, αξιοποιώντας την ελευθερία στην διατύπωση νοημάτων, την οποία παρέχει ο στίχος. Αυτός, επειδή διέπεται και από το συναίσθημα, έχει μεγαλύτερη ευχέρεια στην διατύπωση από τον πεζό λόγο.
Ταυτοχρόνως όμως προσπάθησα να δω...
Προς τι τόσο άδικο αίμα;

Ταυτοχρόνως με τους κάθε είδους πολιτικούς αναλυτές, οι οποίοι δάγκωσαν αμέσως το τυρί της φάκας των στημένων στοιχείων περί φανατικού οργανωμένου "ακροδεξιού", όσο αφορά τον "δράστη", άλλο τόσο επιπόλαιοι στάθηκαν και οι συνμωσιολόγοι, οι οποίοι έσπευσαν να κατακεραυνώσουν τον "σιωνισμό".
Οι υπερασπιστές του εθνικού κράτους και αντίπαλοι της πολιτικής της νέας τάξης, δεν κατανόησαν, επειδή ακριβώς προέβησαν σε "αξιοποίηση" των στοιχείων πριν τα αξιολογήσουν στοιχειωδώς, στοιχείων, τα οποία είχαν εντέχνως διοχετευθεί στην δημοσιότητα, ότι με τα γραφόμενα και τις εκτιμήσεις τους εξυπηρετούσαν ακριβώς τις κλιμακώσεις μέτρων εκείνης της πολιτικής, την οποία θέλουν να αντιμάχονται. Με τα συμβάντα του Όσλο ήταν επόμενο οι υποστηρικτές της επιβίωσης του εθνικού κράτους, εφ' όσον μέχρι σήμερα έχουν διαπομπευθεί ασυστόλως από τα μαζικά μέσα ως "εθνικιστές", "ρατσιστές", "φασίστες" αρτηριοσκληρωτικοί και παρωχημένοι" να σταμπαριστούν και ως εν δυνάμει "τρομοκράτες". Το ανάλογο άρθρο στην Ουάσιγκτον Ποστ της επομένης, το οποίο κατακεραύνωνε ακριβώς την υποτιθέμενη άνοδο δήθεν ακραίων και εθνικιστικών στοιχείων στις δυτικές κοινωνίες, δεν ήταν καθόλου τυχαίο. Η σχεδιαζόμενη υπεραύξηση του ολοκληρωτικού ηλεκτρονικού ελέγχου και η εσπευσμένη προώθηση μέτρων ενάντια στην ελευθερία της εκφράσεως στόχευε πλέον σε ένα νέο αντίπαλο δέος, το οποίο είναι ακριβώς οι κοινωνικοί ακτιβιστές, οι οποίοι εμφορούνται από αντιλήψεις ενός καλώς νοούμενου πατριωτισμού.
Δεν είναι πλέον μόνο ο στημένος από τις δυτικές μυστικές υπηρεσίες "ισλαμικός φονταμενταλισμός", ο οποίος "απειλεί" με τρομοκρατικές ενέργειες τις κοινωνίες, αλλά και ο ως υποτιθέμενος αντίποδάς του οι αγανακτισμένοι πολίτες, οι οποίοι δυσανασχετούν βλέποντας τις κοινωνίες τους να διαλύονται μέσα από τον λεγόμενο "πολυπολιτισμό". Την εξαθλίωση δηλαδή και την προσφυγοποίηση μεγάλου μέρους του πληθυσμού των ισλαμικών χωρών, το οποίο διοχετεύται στην συνέχεια παρανόμως μέσω συμμοριών, οι οποίες οργανώνονται και ελέγχονται από τα νεοταξικά κέντρα, στις χώρες της Ευρώπης, με πρώτη την Ελλάδα, την οποία έχουν καθηλώσει σε αδυναμία αντιδράσεων μέσω της συνθήκης του Σένγκεν.

Αλλά και οι συνωμοσιολόγοι, οι οποίοι αβασάνιστα απέδωσαν την οργάνωση των γεγονότων του Όσλο στον σιωνισμό, έδειξαν στον χειρισμό του ζητήματος υπερβολική επιπολαιότητα. Ένας συνομωσιολόγος υποτίθεται, ότι πριν βγει στο κλαρί για να κάνει αποκαλυπτικές αναλύσεις, έχει διαβάσει πέντε βιβλία για την μασονία και γνωρίζει τα πολύ στοιχειώδη που την αφορούν, έστω εξ αυτών των στοιχείων τα οποία μπορεί να είναι προσιτά στους μη ανήκοντες στις στοές. Το κυριότερο γνώρισμα εξ αυτών είναι ότι η μασονία είναι οργάνωση, η οποία περιβάλλεται σκοπίμως από ακραίο συνομωτισμό, τουτέστιν πλήρη μυστικότητα. Δεν είναι τυχαίοι οι ΦΡΙΚΤΟΙ ΟΡΚΟΙ, τους οποίους δίδουν οι τέκτονες για την μη αποκάλυψη των όσων τους αποκαλύπτονται. Ουδέποτε παρουσιάζονται δημοσίως οι τέκτονες για να διαλαλήσουν την τεκτονική τους ιδιότητα. Ούτε και η μασονία παρουσίασε ποτέ τους πραγματικούς της στόχους, ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΣΤΑ ΙΔΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ. Εφ' όσον ένα τάγμα έχει μυητική δομή, είναι αυτονόητο ότι οι αποκαλύψεις, οι οποίες αφορούν τον χαρακτήρα και τους στόχους του, γίνονται σταδιακώς στην πορεία της μυήσεως. Οι περισσότερο μυημένοι γνωρίζουν περισσότερα από τους λιγότερο μυημένους, εφ' όσον βεβαίως οι μυητικοί βαθμοί που φέρουν, δεν τους έχουν αποδοθεί κατ' εικονικό τρόπο. Διότι και η εικονική μύηση αποτελεί για λόγους σκοπιμότητος μια από τις πρακτικές του τεκτονισμού, είτε για να εκμεταλλευθεί την ματαιοδοξία κάποιων ισχυρών προσώπων, είτε για να αποδείξει εντέχνως στο περιβάλλον, ότι κάποια μέλη της, τα οποία δεν διακρίνονται από την κακεντρέχεια χαρακτήρος και τις απάνθρωπες πρακτικές, οι οποίες διέπουν τα τελετουργικά των ανώτερων βαθμών, είναι άνθρωποι "χρηστοί" ως "ανώτεροι" τέκτονες. ΟΛΑ ΟΣΑ ΔΙΑΔΙΔΟΥΝ ΟΙ ΤΕΚΤΟΝΕΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟΝ ΤΕΚΤΟΝΙΣΜΟ ΣΤΟΧΕΥΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ. Κατά συνέπεια αποτελεί ανοησία η αποδοχή αυτών των πληροφοριών, με στόχο το ξεσκέπασμα του τεκτονισμού.
Για ποιο λόγο μεταξύ των λίγων φωτογραφιών του "δράστου", οι οποίες δόθηκαν στην δημοσιότητα από τους πραγματικούς δράστες των δολοφονιών και οι οποίες ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΝΗΣΙΕΣ ΑΛΛΑ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΕΜΦΑΝΕΣΤΑΣΤΑΤΕΣ ΠΑΡΑΠΟΙΗΣΕΙΣ ΜΕ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΕΙΚΟΝΟΣ, συγκαταλέγεται και η φωτογραφία του λεγάμενου με τεκτονική περιβολή; Από την μια έχουμε απεικονιζόμενο τον λεγάμενο με διάφορες στολές ράμπο, χημικού πολέμου, με στολή παρασημοφορημένη θυρωρού καζίνο σε τσίρκο και άλλες γελοιότητες και από την άλλη έρχεται καπάκι η απεικόνισή του με τα τεκτονικά καλαμπαλίκια. Ενώ ταυτοχρόνως τα μαζικά μέσα διαδίδουν ευρέως και την φωτογραφία των νεολαίων έμπροσθεν του υπουργού εξωτερικών με το πανώ, στο οποίο ανεγράφετο "boikott Israel". Σαν να βγαίνει ο λεγάμενος στο μπαλκόνι και να φωνάζει: "Εδώ κοιτάχτε ρε ζαγάρια. Δεν βλέπετε ότι είμαι μασόνος και ότι τα νήματα πίσω μου κινεί ο σιωνισμός";

ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΤΗΜΕΝΟ ΦΙΑΣΚΟ ΑΠΟ ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΠΙΣΤΟΠΟΙΕΙ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΕΧΩ ΕΚΦΡΑΣΣΕΙ ΠΡΟΣΦΑΤΩΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΙΩΝΙΣΜΟΣ ΑΥΤΟΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ ΜΕ ΤΟ ΜΑΤΙ ΤΗΣ ΝΕΟΤΑΞΙΚΗΣ ΠΥΡΑΜΙΔΑΣ.

ΓΝΩΡΙΖΩ ΟΤΙ ΑΥΤΗ Η ΘΕΣΗ ΠΟΥ ΠΡΟΒΑΛΛΩ ΑΝΑΤΡΕΠΕΙ ΠΛΗΡΩΣ ΤΑ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΥΝΟΜΩΣΙΟΛΟΓΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ. ΟΧΙ ΟΜΩΣ ΟΛΩΝ. ΔΙΟΤΙ Ο ΣΥΝΟΜΩΣΙΟΛΟΓΟΣ WILLIAM COOPER - Ο ΟΠΟΙΟΣ ΔΟΛΟΦΟΝΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΝΕΟΤΑΞΙΤΕΣ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΤΟΥ 2001 ΔΙΟΤΙ ΕΙΧΕ ΣΥΝ ΤΟΙΣ ΑΛΛΟΙΣ ΠΡΟΕΙΔΕΙ ΤΟ ΚΤΥΠΗΜΑ ΤΩΝ ΔΥΔΙΜΩΝ ΠΥΡΓΩΝ - ΚΑΤΕΛΗΞΕ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ. Οι μαγνηστοσκοπήσεις του W. Cooper υπάρχουν στο youtube και σας τις συνιστώ εγκάρδια.

Αυτό δεν σημαίνει ότι ο ρόλος του σιωνισμού δεν είναι ιδιαίετερα βρώμικος, ή ότι η μασονία αποτελεί "φιλανθρωπικό σωματείο", όπως η ίδια διαδίδει, προκαλώντας την νοημωσύνη, όσων μπορούν έστω στοιχειωδώς να σκέπτονται και να κρίνουν.

Θα το ξαναγράψω:
Όταν οι ελληνόφονοι έφτιαχναν μαρμάρινους ναούς στην λερναία ύδρα και τον λυκάνθρωπο με μαθηματικές αναλογίες, οι Εβραίοι ήσαν πέντε τζομπαναραίοι της συμφοράς στην έρημο.


2. ΕΦΑΡΜΟΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΗΣ ΘΕΩΡΙΑΣ ΡΩΓΜΩΝ ΣΤΟ ΜΑΤΡΙΞ

Είχα εξάγει σε προηγούμενη ανάρτηση την πρώτη πρόταση της θεωρίας δημιουργίας ρωγμών στο Μάτριξ την οποίαν παραθέτω εκ νέου:

- Εφ' όσον η εφαρμογή κρουστικών δυνάμεων επί του Μάτριξ, με στόχο την διαρραγή του, αντί να οδηγεί σε θραύση, ή έστω καταπόνηση των στοιχείων της συνδεσμολογίας του, τα ενισχύει, η μόνη δυνατότητα δημιουργίας ρωγμής είναι η θραύση κάποιου ή κάποιων απλών δομικών στοιχείων, εξ ων αυτό συντίθεται.
ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΥΜΕ ΑΠΛΑ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΚΡΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ ΤΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΤΟΥ.

Θέλοντας να μετατρέψω την πρώτη αυτή πρόταση της δημιουργίας ρωγμών σε ένα συγκεκριμένο τρόπο προσεγγίσεως και επεξεργασίας δεδομένων, προτείνω την εξής διαδικασία:

1. Καταγράφουμε κατάστρωση όλων των βασικών δεδομένων, κατ' αρχήν χωρίς να θέτουμε ζητούμενα.
2. Ελέγχουμε δια της ΑΠΛΗΣ ΛΟΓΙΚΗΣ το κατά πόσο αυτά τα βασικά δεδομένα
- ικανοποιούν τους φυσικούς νόμους
- δύνανται να αποτελούν ένα ενιαίο λειτουργικό λογικό σύνολο, εις το οποίον τα φερόμενα ως αίτια δύνανται να υπέχουν σχέσεως αιτιότητος ως προς τα αιτιατά

Για να φέρω δυο χαρακτηριστικά παραδείγματα αναφορικά με τα δυο προτεινόμενα σκέλη ΑΠΛΟΥ ΛΟΓΙΚΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥ:

- Ποντικός με αυτιά ελέφαντα παραβιάζει τους φυσικούς νόμους (εάν βεβαίως δεν έχει λάβει χώρα γενετική μετάλλαξις).
- Το "ράβδος εν γωνία άρα βρέχει" παραβιάζει την λογική λειτουργικότητα αιτίου - αιτιατού.

Οι επικυρίαρχοι μας έχουν οδηγήσει σε επίκτητη παραφροσύνη, έχοντας παγιδεύσει την λογική μας μέσα στο Μάτριξ. Μας έχουν στερήσει την δυνατότητα διεξαγωγής των απλών συλλογισμών, διαδικασία για την οποία είναι κυρίως κατασκευασμένος ο εγκέφαλός μας, οδηγώντας μας στην εφαρμογή μονίμως πολυπλόκων σχημάτων, τα οποία ανάγονται σε επίκτητα στερεότυπα και σε τελευταία ανάλυση στερούνται της απλής λογικής.
Ο εγκέφαλος είναι μια θαυμάσια βιολογική μηχανή. Θα πρέπει να κατανοήσουμε, ότι ΔΕΟΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΝΗΚΕΙ ΑΥΤΟΣ ΣΕ ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΜΕΙΣ ΣΕ ΑΥΤΟΝ. Αντί να του επιτρέπουμε να μας υποβάλει αυτός μονίμως με αυθόρμητο τρόπο συμπεράσματα, οφείλουμε να τον πειθαρχήσουμε. ΑΓΝΟΟΥΜΕ ΟΤΙ Ο ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ ΜΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΡΕΜΠΕΛΟΣ ΑΛΛΑ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΥΠΑΚΟΥΑ ΜΟΝΑΔΑ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ Η ΟΠΟΙΑ ΜΠΟΡΕΙ ΟΤΑΝ ΔΕΧΕΤΑΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ ΣΥΝΕΙΔΗΤΕΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΝΑ ΤΙΣ ΑΠΟΔΕΧΕΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΙΣ ΔΙΕΚΠΕΡΑΙΩΝΕΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΣ. ΟΙ ΕΝΤΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΔΕΟΝ ΝΑ ΔΙΑΜΟΡΦΩΝΟΝΤΑΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΟΧΕΤΕΥΟΝΤΑΙ ΣΤΟΝ ΕΓΚΕΦΑΛΟ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΓΝΩΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΔΟΧΗ ΤΗΣ ΣΧΕΤΙΚΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΗΣ ΤΟΥ ΑΥΤΟΝΟΜΙΑΣ ΩΣ ΜΟΝΑΔΑ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ.
Δυνάμεθα δηλαδή να δώσουμε συγκεκριμένη εντολή στον εγκέφαλό μας για να διεκπεραιώσει αυτός κάποια επεξεργασία δεδομένων και χωρίς να παρέμβουμε στην διαδικασία περαιτέρω, να παραλάβουμε στην συνέχεια το αποτέλεσμα αυτής της διεργασίας από αυτόν. Ως ένα βαθμό η δυνατότητα αυτή σχετίζεται με την ικανότητα του ανθρώπου να προβαίνει σε αυτοΰπνωση.
Οι έχοντες ασκηθεί στον υπερβατικό διαλογισμό και την ενορατική ανάπτυξη, ίσως γνωρίζουν ότι η hardware, η οποία ονομάζεται εγκέφαλος μπορεί υπό συνθήκες και ως ένα βαθμό να αποδεχθεί software, η οποία εκπονείται πιο αποτελεσματικά με εντολές σε συνθήκες υπερβατικού διαλογισμού, αλλά ακόμη και με απλές εντολές σε συνήθεις συνθήκες λειτουργίας του εγκεφάλου.
Εάν επί παραδείγματι δει κάποιος συγκεκριμένα απλά τις φωτογραφίες του "δράστου" του Όσλο και δώσει στο εγκέφαλό του την εντολή να εντοπίσει αυτός πιθανές αντιφάσεις, τις οποίες αυτές περιέχουν, θα εκπλαγεί, όταν - χωρίς να πράξει κάτι περισσότερο - μετά από κάποιο χρονικό διάστημα του παρουσιαστούν ξαφνικά στην συνείδησή του αυτές οι πιθανές αντιφάσεις. Συμφώνως προς τις μεθόδους της εντολοδότησης είναι σκόπιμο οι εντολές να επαναλαμβάνονται εις τριπλούν.

Αλλά εν πάσει περιπτώσει, αυτοί που δεν έτυχε να έχουν αναπτύξει μια σχέση συγκεκριμένης αμοιβαίας φιλίας με τον εγκέφαλό τους, μπορούν να καταλήξουν εξ ίσου σε πολύ παραγωγικά αποτελέσματα, εάν προσπαθήσουν να σκεφτούν λογικά, εφαρμόζοντας τους κανόνες της απλουστάτης και στοιχειώδους λογικής.

Επί του προκειμένου:
Χαρακτηριστικό είναι το παράδειγμα της από αέρος παρμένης φωτογραφίας του δήθεν "δράστου" την οποία έδωσε η νορβηγική αστυνομία στην δημοσιότητα, χωρίς να διαθέτει λειτουργούν αεροόχημα κατά την διάρκεια της διεξαγωγής των γεγονότων. Αυτό αντιφάσκει κατάφωρα στους φυσικούς νόμους.

Αλλά και:
Το μέγεθος της καταστροφής, το οποίο προκάλεσε η υποτιθέμενη "βομβιστική ενέργεια" στο Όσλο. Μια βόμβα 720 κιλών, φτιαγμένη με πρώτη ύλη λιπάσματα, είναι αδύνατον να προξενήσει καταστροφές του μεγέθους που δείχνουν οι φωτογραφίες. Και είναι αδύνατο να ξηλωθούν οι προσόψεις των κτηρίων, χωρίς να πάθει το παραμικρό το φύλλωμα των παρακείμενων δένδρων.
Πέραν αυτού, τα αυτοκίνητα, τα οποία έχουν χρησιμοποιηθεί σε βομβιστικές ενέργειες τέτοιου αποτελέσματος έχουν κατακερματιστεί σε ελάσματα. Εδώ οι σκηνοθέτες της υποτιθέμενης βομβιστικής ενέργειας παρουσίασαν ολόκληρο το σασί του αυτοκινήτου μάρκας ρενώ του "δράστου", απλά παραμορφωμένο.

Δεν είναι όμως μόνο αυτά τα δεδομένα, τα οποία αποκαλύπτουν τις εν λόγω ενέργειες ως σκηνοθετημένες, με τρόπο που παραβιάζουν στοιχειωδώς την απλή λογική. Τα καραγκιοζιλίκια της διαφορετικής σωματικής διάπλασης του "δράστου" στις φωτογραφίες είναι μόνο η επιφάνεια του σιέλου που πτύουν πάνω στην λογική μας:
Σύμφωνα με αυτά που δήλωσαν στη δημοσιότητα, ο δράστης μετέβη μόνος του στο νησί με το πλοιάριο των οργανωτών της εκδήλωσης έχοντας ΜΙΑ τσάντα. Μέχρι να φτάσει η αστυνομία είχε μια ώρα καιρό από τότε που ξεκίνησε τις δολοφονίες, σκοτώνοντας ανθρώπους. Από αυτά που δημοσίευσαν χρησιμοποίησε σφαίρες ντουμ ντουμ των εννέα χιλιοστών και δυο αυτόματα τυφέκια. Μια τέτοια σφαίρα ζυγίζει 9,1 γραμμάρια. Ο τύπος όπλων που χρησιμοποίησε βάλει με 300 σφαίρες το λεπτό. Εάν πυροβολούσε επί 15 λεπτά, οι σφαίρες, οι δεσμίδες, τα όπλα και η δερμάτινη τσάντα ζυγίζουν 100 περίπου κιλά. Αυτά είναι ΑΔΥΝΑΤΟΝ να μεταφερθούν από ένα άτομο, το οποίο μάλιστα κινείται με σχετική ευχέρεια για να μακελέψει πλήθος ανθρώπων.

Εάν βάλουμε σε μια σειρά καταστρώσεως τα δεδομένα του "δράστου", ώστε να βγάλουμε συμπεράσματα σχετικά με το ποιόν του, μπορούμε να διαπιστώσουμε ότι αυτός είχε όλα τα συνήθη χαρακτηριστικά ανθρώπου ο οποίος έχει υποστεί προγραμματισμό από κλιμάκιο προγραμματισμού των "πεφωτισμένων".
Ο πατέρας του δεν ήταν κάποιος τυχαίος. Ήταν πρεσβευτής της Νορβηγίας στο Λονδίνο, όπου πέρασε τα παιδικά του χρόνια ο δράστης. Τουτέστιν πρακτοράτζα μέσα στο κέντρο των λυκανθρώπων. Όταν ήταν σε παιδική ηλικία ο "δράστης" ο πατέρας του παίρνει διαζύγιο από την μητέρα του και μεταναστεύει στην Βραζιλία. Ο πιτσιρικάς μένει μόνος του, ώστε να αναλάβουν την "διαπαιδαγώγησή" του οι σκιές. Παιδί χωρισμένων γονέων, όπως ο Κλίντον, ο Ομπάμα και λοιποί, τους οποίους κάποιοι ανέλαβαν για να τους μετατρέψουν σε "χρήσιμους ανθρώπους στην κοινωνία".

Συνεχίζεται...