23 Αυγούστου, 2011

ΠΑΤΑΓΩΔΗΣ ΑΠΟΤΥΧΙΑ ΤΗΣ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ ΤΟΥ ΝΑΤΟ ΣΤΗΝ ΛΙΒΥΗ


Ενώ συνεχίζεται αμείωτη η στημένη προπαγάνδα αποπροσανατολισμού από τα μαζικά "μέσα" ως σχεδιασμένη επιχείρηση ψυχολογικού πολέμου σχετικά με δήθεν επικείμενη κατάρρευση του νομίμου καθεστώτος στην Λιβύη και συνακόλουθη υφαρπαγή της εξουσίας από τα κανιβαλικά ανδρείκελα της Αλ Καΐντα, τα οποία πατρονάρουν οι επίγονοι των αντλάντων, αυτοαποκαλούμενοι "ατλαντική συμμαχία", καταδυκνείεται με τον πλέον παταγώδη τρόπο Η ΠΛΗΡΗΣ αποτυχία της στρατηγικής του ΝΑΤΟ, σε ένα γκανγκστερικό πόλεμο, ο οποίος δεν στρέφεται μόνο εναντίον του λαού της Λιβύης, αλλά και εναντίον της σύνολης ανθρωπότητος.


Ο εκνευρισμός, ο οποίος εκδηλώνεται απερίφραστα πλέον από την μεριά της Ρωσικής κυβερνήσεως, με την καταγγελία, ότι το ΝΑΤΟ έχει διαστρέψει την εντολή του ΟΗΕ για προστασία του Λιβυκού πληθυσμού, καθώς και την κατηγορηματική εξαγγελία σήμερα του Ρώσου Υπουργού Εξωτερικών, ότι η Ρωσία δεν πρόκειται καθ' οιονδήποτε τρόπο να αναγνωρίσει τους αληταμπουράδες του NTC ως νόμιμο κυβέρνηση, δείχνει την άνευ προσχημάτων πλέον αντίδραση της Ρωσίας ενάντια στην αρρωστημένη και πλήρως αποτυχημένη στρατηγική του ΝΑΤΟ.
Η σημερινή καταγγελία της Russia Today, ότι παρά την αυστηρή απόφαση του ΟΗΕ να μην συμμετέχει το ΝΑΤΟ με στρατό ξηράς στην Λιβύη, αυτό παραβιάζει με καλυμμένο τρόπο αλλά κατάφωρα αυτήν την απόφαση, δείχνει ότι οι Ρώσοι εκτιμούν, ότι μετά την πλήρη αποτυχία της στρατηγικής του ΝΑΤΟ, η οποία στηρίχθηκε στο σκυλολόι των τζιχαντιστών που ηττήθηκε βάναυσα, δεν έχουν οι επίγονοι των ατλάντων άλλη δυνατότητα από μια εισβολή στην Λιβύη με στρατό ξηράς, όπως έγινε στο Αφγανιστάν και στο Ιράκ.
Τα Ρωσικά ειδησεογραφικά πρακτορεία καταγγέλλουν (και για μα μην δίνω συνδέσμους, σας παρακαλώ να εισέλθετε στους διαδικτυακούς τόπους της Russia Today και του Novosti, ώστε να ενημερωθείτε αμέσως) έχουν ξαμολύσει στην Λιβύη πλείστους όσους μαχαιροβγάλτες των "Soldiers of Fortune". Πρόκειται περί πρώην μελών του στρατού των ΗΠΑ, οι οποίοι "εργάζονται" σε ιδιωτικές εταιρείες "ασφάλειας" (Όπως καταγγέλλουν άνθρωποι οι οποίοι αυτομόλησαν από τα δεσμά των "πεφωτισμών", πρόκειται για εταιρείες τις οποίες έχουν στήσει κλιμάκια των "πεφωτισμένων" την διοίκηση των οποίων έχουν αναθέσει σε πρώην παιδιά τα οποία παρέλαβαν από της μητέρες τους έναντι πληρωμής, στις οποίες είπαν ότι θα τα θυσιάσουν. Στην συνέχεια δεν τα θυσίασαν, αλλά τα πέρασαν από προγράμματα πλύσεως εγκεφάλου και διχασμού της προσωπικότητος).

Το πρακτορείο NOVOSTI σαρκάζει με σχόλιο στην πρώτη μαγνητοσκόπηση την οποία παραθέτουμε, ότι "όσο περισσότερο φωνασκούν οι εξεγερμένοι ότι ελέγχουν την κατάσταση, τόσο περισσότερο αναξιόπιστοι γίνονται". Η επιτυχής προβολή στη Russia Today του άσματος του μακαρίτη Τζων Λέννον "The War is Over" και του στίχου "ο πόλεμος τελείωσε κύριοι εφόσον αποφασίσατε να το διαδώσετε" αποτελεί ένα ακόμη χαστούκι σαρκασμού στην εκστρατεία παραπληροφόρησης.

Ότι η εισβολή με στρατό ξηράς είναι η μόνη περίπτωση, η οποία παραμένει στους μεταατλαντοειδείς ατλαντιστές για την κατάληψη της Λιβύης εκφράζεται απερίφραστα και από άρθρο στο χθεσινό φύλο των Financial Times από τον πρόεδρο του πλέον προωθημένου νεοταξικού φόρουμ Council of Foreign Relations του Richard Haas, όπου γίνεται ανοικτά λόγος για την "επιτακτική ανάγκη" αυτής της εκδοχής.

Την όλη σκηνοθεσία της κακοστημένης αιμοσταγούς οπερέτας περί δήθεν νικών των αντικαθεστωτικών επί του νομίμου καθεστώτος περιγράφει πολύ κατατοπιστικά σε άρθρο του στο Voltairnet.org ο εξαίρετος Γάλλος διαφωτιστής δημοσιογράφος Thierry Meyssan, ο οποίος επιχειρηματολογεί αναλυτικά και σε βιντεοσκόπηση που παρατίθεται στην προηγούμενη ανάρτηση. O Meyssan είναι ιδρυτής αυτής της ιστοσελίδας και μεταδίδει κατ' ευθείαν από την Τρίπολη. Το άρθρο αυτό ευρίσκεται στον εξής σύνδεσμο:

http://www.voltairenet.org/NATO-reneges-on-its-mission

Γράφει εν ολίγοις ο Meyssan, ότι το ΝΑΤΟ επιχείρησε με μια τελείως ακατάλληλη για την περίπτωση της Λιβύης στρατηγική, την οποία εφάρμοσε αλλού, όπως στην Γιουγκοσλαβία, το Αφγανιστάν και το Ιράκ να καταβάλλει και την Λιβύη. Πρόκειται για το από αέρος ανθρωποχασαπιό σε βάρος αμάχων. Τοιουτοτρόπως βομβάρδιζε αυτό τους οικισμούς σε πόλεις με αποτέλεσμα αυτές να εγκαταλείπονται από τους κατοίκους τους. Μετά εισήρχοντο σε αυτές οι "αντικαθεστωτικοί", οι οποίοι δήλωναν ότι τις κατέλαβαν. Στην συνέχεια ερχόντουσαν οι πατριωτικές δυνάμεις και έκαναν τους "αντικαθεστωτικούς" πρώην αλητάμπουρες στον άλλο κόσμο. Με αποτέλεσμα το ΝΑΤΟ μετά 150 ημέρες βάρβαρων βομβαρδισμών να μην είναι σε θέση να έχει την παραμικρή στρατιωτική επιτυχία.








1 σχόλιο:

Ο νοών...νοείτω είπε...

Δες και αυτό.

British, French, Jordanian, Qatari military crack forces are behind compound siege.

http://landdestroyer.blogspot.com/2011/08/intelligence-outfit-foreign-special.html