31 Οκτωβρίου, 2011

ΟΣΟ ΚΙ ΑΝ ΞΥΝΟΥΝ ΠΑΤΣΕΣ ΣΤΟ ΜΑΤΡΙΞ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ Η ΩΡΑ ΝΑ ΦΑΝΕΙ ΠΟΣΑ ΑΠΙΔΙΑ ΠΙΑΝΕΙ Ο ΣΑΚΟΣ


Ματαίως θα ψάξει κάποιος στο διαδίκτυο να βρει μια συνεπή και ανυποχώρητη προώθηση της άποψης, ότι ο Ηγέτης του Λιβυκού Λαού Μουαμάρ Καντάφι βρίσκεται εν ζωή και ότι ηγείται της πατριωτικής - δημοκρατικής αντιστάσεως στην Λιβύη, όπως προβάλλεται από αυτήν την σελίδα. Ότι οι θεατρινισμοί, που περιείχε το βίντεο της νατοϊκης Ντύσνευλαντ αφορούσαν κάποιο πιθίκι - σωσία, που με τα πιο γελοία τεχνάσματα και χοντροκομμένες τερατοπραξίες πλασαρίστηκαν ως "ενημέρωση".
Την εποχή του μηντιαλισμού πεμπτουσία της αποβλακώσεως αποτελεί η ταύτιση της πραγματικότητος με αυτά που προβάλλουν και ισχυρίζονται τα μαζικά μέσα.
Σε αυτήν την βάση χύθηκε πολύ μελάνι και στημένο χρώμα στις οθόνες στην κατεύθηνση ενός επαμφοτερισμού, ο οποίος και στις δυο των περιπτώσεων συνοδεύτηκε από κροκοδείλια δάκρυα: Αφ' ενός μεν ξεσάλωσαν οι βαρυπέπονοι "αναλυτές", για ποιους λόγους "ο Καντάφι ταυτίζεται με τον Χίτλερ", αφετέρου έκαναν πολύ "δρυμεία" κρατική και δυο αυγά τουρκίας στην κακοποίηση, την οποία υπέστη το πιθίκι.
Ανάλογο χάλι πρόβαλε σε βίντεο εχθές και στην εκπομπή "Μακελιό" στο "Κόντρα-Τσάνελ" ο κατά τα άλλα μαχητικότατος και συμπαθής δημοσιογράφος Στέφανος Χίος, καταγράφοντας δυστυχώς, ότι η πολιτική παιδεία στην Ελλάδα τείνει στο απόλυτο μηδέν.
Ακόμη και για αρκετούς πολύ εκλεκτούς φίλους αυτής της σελίδας, επιχείρησα με αυτήν την αναφορά να ανάγω τις ευχές μου σε πραγματικότητα, ακολουθώντας αυτό που αποκαλείται υποκειμενικός αντικειμενισμός. Κάποιοι βέβαια, οι οποίοι είναι και βαθιά μελετημένοι και επιτρέπουν στην σκέψη τους να ερευνά σε μη συμβατικά μονοπάτια, όπως ο ιστολόγος ΕργΔημΕργ. δεν δίστασαν να μου πιστοποιήσουν, ότι δεν είμαι τρελός, πιστεύοντας ότι ο Καντάφι ζει.

Αποτελεί ωμή παραβίαση της στοιχειώδους λογικής να γίνει πιστευτό, ότι πήγε η Κλίντον στην Λιβύη, είπε "σκοτώστε τον Καντάφι" και αυτή η "παραίνεση" την επόμενη ημέρα πραγματοποιήθηκε, ενώ επί επτάμηνο καταιγιστικοί βομβαρδισμοί του ΝΑΤΟ και η εισβολή των ορδών της Αλ Καΐντα απέτυχαν να το επιβάλουν. Χρειάστηκε δηλαδή να έλθει μια φιλάρεσκη κυράτσα και να ανοιγοκλείσει το στόμα της για να σκοτωθεί το Λιοντάρι της Ερήμου.
Κι όμως η συντριπτική πλειοψηφία των ανθρώπων δεν είχαν δυσκολία να πιστέψουν ένα τέτοιο ρεντίκολο. Δεν μπήκαν καν στον κόπο να δουν με προσοχή το βίντεο της δήθεν "εξόντωσης", ώστε να μπορέσουν να διαπιστώσουν ότι το προβαλλόμενο πιθίκι ήταν ένα πρόσωπο πολύ νεώτερο του Καντάφι.
Δυστυχώς εκχωρήσαμε τα κύτταρα του εγκεφάλου μας στο μανιπουλάρισμα των μηχανών λήψεως του CNN. Δυστυχώς ούτε δολοφόνους της μέσης νοημοσύνης μπορούμε να χαρακτηρίσουμε τα embeded σκυλιά. Διότι την κριτική σκέψη έχει υποκαταστήσει η βία της στημένης εικόνας προ πολλού.

Ήταν προφανές ότι τα μίκυ-μάους που πλάσαραν είχαν γυριστεί πριν να πάει η Κλίντον στην Λίβύη (εάν πιστέψουμε ότι πήγε, διότι το Χόλλυγουντ βρίσκεται πιο κοντά).
Τέτοιου είδους ποταπά και γελοία δουλέματα της κοινής γνώμης είχαμε ζήσει με το καντάρι προηγουμένως. Πόσες φορές δεν ισχυρίσθηκαν, ότι συνέλαβαν τον Καντάφι, τον Σαίντ Αλ Ισλάμ, ότι κατέλαβαν την Σύρτη και το Μπάνι Βαλίντ, για να διαψεύσουν οι ίδιοι τους εαυτούς τους με ξεδιάντροπο τρόπο στην συνέχεια, μετατρέποντας την μέση νοημοσύνη σε νατοϊκό πτυελοδοχείο;

Αυτά βεβαίως όλα τα έχω καταγγείλει και σε προηγούμενες αναρτήσεις και θα ήταν άσκοπη αγένεια να ταλαιπωρώ τους επισκέπτες επαναλαμβάνοντας τα ίδια πάλι, στην ουσία υποβιβάζοντας και εγώ την νοημοσύνη τους και παραβιάζοντας τις ευγενικές τους διαθέσεις.
Δεν ανήκω σε αυτούς, οι οποίοι πιστεύουν ότι "η επανάληψη είναι αρχή της μαθήσεως".
Η διατύπωση της αλήθειας δεν έχει χρεία επαναλήψεων. Μια φορά επαρκεί, ώστε να μετατραπούν τα καινούρια ρούχα του αυτοκράτορα σε μπαλωμένα εσώρουχα.

Οφείλω να ομολογήσω, ότι δεν απάντησα σε δυο πολύ βασικά ερωτήματα, τα οποία προκύπτουν από την οπτική, τη οποία εκπροσωπώ.
Στοιχειώδη ερωτηματικά, τα οποία με απασχόλησαν, χωρίς όμως να μπορέσω να δώσω μια απάντηση, μέχρι την προηγούμενη Παρασκευή, όταν διάβασα μια σχετική είδηση σε σελίδες, οι οποίες υπερασπίζονται τον αγώνα του Λιβυκού λαού, αλλά και στην εφημερίδα Russia Today, καθώς και όταν διάβασα την ανακοίνωση του Σαίντ Αλ Ισλάμ, η οποία είχε δοθεί στην δημοσιότητα την προηγουμένη και την οποία θα παραθέσω στην συνέχεια.

Τα δυο αυτά ερωτήματα είναι:

1. ΓΙΑΤΙ ΣΚΗΝΟΘΕΤΗΘΗΚΕ Η ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΟΥ ΚΑΝΤΑΦΙ ΣΤΗΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΧΡΟΝΙΚΗ ΦΑΣΗ; Επρόκειτο για μια γενικού τύπου προσπάθεια αποπροσανατολισμού του Λιβυκού λαού, με στόχο να μειωθεί η αντίσταση που αυτός προβάλει, ή ο τελικός αποδέκτης ήταν κάποιος άλλος;
2. ΓΙΑ ΠΟΙΟΝ ΛΟΓΟ ΑΠΟΔΕΧΘΗΚΕ (ΣΧΕΔΟΝ) Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΚΑΝΤΑΦΙ ΤΗΝ ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ ΑΥΤΗ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΒΓΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΨΕΥΣΕΙ;

Κι όμως, η απάντηση και στα δυο αυτά ερωτήματα ήταν πολύ απλή, σχεδόν αυτονόητη.
Συχνότατα αδυνατούμε να διακρίνουμε τα προφανή, να κάτσουμε και να σκεφθούμε τα αυτονόητα:

Αυτά βέβαια σε συνδυασμό και με την ψευδή "είδηση" αρχικά, ότι ο Μαχητής γιος του Καντάφι, προσφέρθηκε να παραδοθεί, για να δικαστεί από το διεθνές δικαστήριο της Χάγης, από ότι δηλαδή πιο γελοίο και διπλοπρόσωπο έχει στηθεί ως θεσμός δήθεν διεθνούς δικαίου, για την σκηνοθετημένη νομιμοποίηση της απάνθρωπης και παρανόμου βίας των ισχυρών.
"Είδηση", η οποία στην συνέχεια αντικαταστήθηκε από την δια των μαζικών μέσων διάδοση του ψέματος, "ότι αυτός διέφυγε στην Νιγηρία".

Προς τι λοιπόν όλη αυτή η μασκαράτα, η οποία θα αποκαλυπτόταν τάχιστα στην συνέχεια από το γενναίο παλικάρι με το ξυρισμένο κεφάλι; Που αποσκοπούσαν οι "εγκέφαλοι" του ψυχολογικού πολέμου με ένα ακόμη φαιδρό και γελοίο φιάσκο;
Μήπως στην δική μας βάναυσα αμβλυμμένη διάθεση να προσπαθούμε να δίνουμε λογικές εξηγήσεις, απέναντι στον οχετό που μας σερβίρουν;

SORRY, BUT THE MASCARADE IS OVER.

Αυτό το οποίον δεν είχα λάβει μέχρι τούδε υπόψει μου, ήταν ότι στις 31 Οκτωμβρίου έληγε η εξουσιοδότηση του ΟΗΕ στο ΝΑΤΟ, να μετατρέψει αυτό την Λιβύη σε σεληνιακό τοπίο, με πρόσχημα την προάσπιση των αμάχων (!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!)



Ένα ΝΑΤΟ τελείως ξεφτιλισμένο από την ήττα του στην Λιβύη.
Ένας πολεμικός κολοσσός κανιβάλων, ο ποίος δεν δίστασε να κατακρεουργήσει για μια ακόμη φορά δεκάδες χιλιάδες αθώα παιδιά, γυναίκες και αμάχους ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΠΙΤΥΧΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΝΙΚΗ.
Βρεγμένοι και δαρμένοι μέχρι το κόκαλο, ληστές και συμμορίτες, οι οποίοι δεν δίστασαν να μετατρέψουν με τον πιο βάρβαρο τρόπο εκατομμύρια εστίες ανθρώπων, οι οποίοι δεν τους έβλαψαν στο παραμικρό, σε χαλίκι και άμμο.
Κοπάνια του δήθεν πολιτισμού και της δημοκρατίας των "κοπράνων", που δεν δίστασαν να πετάξουν την μάσκα, δείχνοντας ότι αυτοί είναι που πατρονάρουν τις πιο απάνθρωπες, τις πιο μεσαιωνικές ορδές της σαρία.

Η πιο προηγμένη τεχνολογία σποράς του μαζικού θανάτου, δεν κατάφερε να καταβάλει την νικηφόρα αντίσταση ενός σχετικά ολιγάριθμου λαού, τον οποίον είχε φροντίσει να οπλίσει προηγουμένως ο ηγέτης του.
ΔΙΟΤΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΑ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΟΛΙΓΑΡΧΙΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΣΤΟ ΠΕΡΘΩΡΙΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΙΚΟΝΙΚΟ ΒΑΥΚΑΛΙΣΜΟ ΟΤΙ ΑΥΤΗ ΚΑΘΕ ΤΕΣΣΕΡΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ, ΑΛΛΑ ΛΑΟ ΟΠΛΙΣΜΕΝΟ - ΠΟΛΙΤΕΣ ΟΠΛΙΤΕΣ - ΙΣΕΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ, ΔΙΑΧΥΣΗ ΤΩΝ ΚΡΑΤΙΚΩΝ ΕΣΟΔΩΝ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΠΡΟΣ ΟΦΕΛΟΣ ΤΗΣ, ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΑΠΟ ΤΑ ΔΕΣΜΑ ΤΗΣ ΔΕΣΠΟΤΙΚΗΣ ΦΑΛΟΚΡΑΤΙΑΣ, ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ, ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΩΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΩΝ ΙΚΑΝΟΤΗΤΩΝ ΤΟΥ ΛΑΟΥ.
Τα ανωτέρω δεν σημαίνουν, ότι το καθεστώς της Λιβύης ήτα άψογο ή υποδειγματικό. Όμως ήταν ΧΙΛΙΕΣ ΦΟΡΕΣ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΚΑΙ ΠΙΟ ΦΙΛΟΛΑΪΚΟ από τον νατοϊκό κυνοβουλευτισμό, από τον ρωσικό φασισμό και από τα κινέζικα γκούλακ.




Οι νεοταξίτες στην Λιβύη ήταν υποχρεωμένοι μέσα στην βαριά τους ήττα να επιστρατεύσουν το κουκλοθέατρο, προσπαθώντας να σώσουν τα προσχήματα. Έτσι έγιναν ακόμη πιο γελοίοι, ξεγυμνώθηκαν ακόμη περισσότερο.
Αλλά στηρίζονται στο γεγονός, ότι δεν μπορούσαν να βγουν με τους βομβαρδισμούς οι πραγματικές ειδήσεις έξω από την Λιβύη.
Αφού έβαλαν τα καθάρματα της Αλ Καίντα να εκδιώξουν με προπηλακισμούς και απειλές τους λίγους ανεξάρτητους δημοσιογράφους, που είχαν παραμείνει στην Τρίπολη, άφησαν να οργώνουν μηντιακά το τοπίο βιαστές της ενημέρωσης του Reuters και του CNN.
Με τον πιο δειλό, το πλέον ειδεχθή τρόπο, με τα μη επανδρωμένα ιπτάμενα οχήματα δολοφονούσαν πίσω από τις οθόνες οτιδήποτε πήγαινε να κινηθεί στην γη, ή στον αέρα.

Αυτή είναι η "αλήθεια" τους, αυτή είναι η "δημοκρατία" τους:
Το φίμωτρο του ανθρωποχασάπη.

Και μετά μας μιλάνε για Λιβύη, για "πολιτισμό", για "ανθρώπινα δικαιώματα", για λουρί της μάνας.

Το χασαπιό από αέρος με ευλογίες του ΟΗΕ όμως έληξε, μαγκάκια της πλάκας.
Να δούμε τώρα πως θα κρατήσετε τις συμμορίες σας.

ΔΙΟΤΙ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΤΗΣ ΛΙΒΥΗΣ ΜΕ ΕΠΙΚΕΦΑΛΕΙΣ ΤΟΝ ΚΑΝΤΑΦΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΓΙΓΑΝΤΑ ΓΙΟ ΤΟΥ ΕΔΕΙΞΕ ΟΤΙ Η ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΗΤΤΗΘΕΙ ΟΤΑΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟΙ.
Η ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ ΣΥΝΕΠΑΓΕΤΑΙ ΤΟ ΜΙΚΡΟΤΕΡΟ ΚΟΣΤΟΣ

ΔΙΟΤΙ ΟΠΩΣ ΟΡΘΑ ΔΙΑΚΗΡΥΞΕ Ο ΜΠΡΕΧΤ:

"ΑΚΟΥ ΛΟΙΠΟΝ ΦΙΛΑΡΑΚΟ, ΣΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΑΛΛΟ ΝΑ ΠΑΛΕΨΕΙΣ ΘΑ ΠΕΘΑΝΕΙΣ"







Η παράθεση - ανάλυση της πρόσφατης διακηρύξεως, που έδωσε στην δημοσιότητα ο γιος του Καντάφι έπεται σε μελλοντικό ποστ.

14 σχόλια:

mnk είπε...

Α, πολύ ωραία! Ώστε δεν είμαι μόνη μου στην τρέλλα μου. Έχω συντροφιά και μάλιστα εκλεκτή, τον ΕργΔημΕργ και τον Πελαγοφύαλο. Πολύ χαίρομαι.

Ανώνυμος είπε...

Καλημέρα!!mnk,μήν νομίζεις,ημαστε πολλοί μέ τήν ιδια τρέλλα..κι εσύ Πελαγοφύαλε μήν εξίστασαι..τι να κάνουν ο κοσμάκης,αφου η σκεψη ειναι προγραμματισμένη και η ενημερωση ελεγχόμενη και καθορισμένη..συνέχισε τίς ρωγμές σου εσυ και καποιο φώς θά φανει..να εισαι καλά!!

Ανώνυμος είπε...

Πολύ χασούρα για τα παγκόσμια τέρατα τελευταίως....
Για να δούμε που θα πάει το πράγμα...
Έχει εξαιρετικό ενδιαφέρον!

Mara

Ανώνυμος είπε...

Πελαγιόφιλε είσαι μια όαση στη κόλαση της ενημέρωσης σχετικά με την Λιβύη. Επίσης το μόνο μέσο που είπε από την άλλη μέρα της δήθεν δολοφονίας, οτι ο Λιβυος ηγέτης Μουαμάρ Καντάφι ζει είναι το mathaba.net. Δυστυχώς το πιο τραγικό απ' όλα είναι ότι με όλη αυτή τη βρώμικη προπαγάνδα των μέσων, ο λαός της Λιβύης έχει απομείνει αβοήθητος και περιθωριοποιημένος απέναντι στο πολυεθνική συμμορία που του επιβάλλει γενοκτονία.

Ανώνυμος είπε...

1. ΓΙΑΤΙ ΣΚΗΝΟΘΕΤΗΘΗΚΕ Η ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΟΥ ΚΑΝΤΑΦΙ ΣΤΗΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΧΡΟΝΙΚΗ ΦΑΣΗ;
2. ΓΙΑ ΠΟΙΟΝ ΛΟΓΟ ΑΠΟΔΕΧΘΗΚΕ (ΣΧΕΔΟΝ) Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΚΑΝΤΑΦΙ ΤΗΝ ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ ΑΥΤΗ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΒΓΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΨΕΥΣΕΙ;

Απαντηση.
Διοτι αγαπητοι φιλοι ηλθε η ωρα να αποχωρησει με τα κεκτημενα σε ενα εξωτικο προορισμο προς νοτια Αμερικη προκειμενου να ανοιξει τον δρομο δια την ολοκληρωση του μεγαλου σχεδιου....

nikos είπε...

ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΜΙΣΘΟ ΜΟΥ, ΘΑ ΤΣΑΝΤΙΣΤΩ ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΑΜΑΞΙ ΜΟΥ, ΘΑ ΝΕΥΡΙΑΣΩ ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ, ΘΑ ΣΑΣ ΣΠΑΣΩ ΣΤΟ ΞΥΛΟ ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΧΩΡΙΌ ΜΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΓΑ@@@Ω ΟΛΟ ΤΟ ΠΛΑΝΗΤΗ

nikos είπε...

http://aplhrotoiergazomenoi.blogspot.com/2011/11/blog-post_2233.html?spref=fb

Μποτίλια στο Πέλαγος είπε...

@ Ανώνυμος, 03 Νοεμβρίου

Σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια και την παράθεση του συνδέσμου. Την Mathaba.net παρακολουθώ ανελλειπώς.


@ Ανώνυμος, 05 Νοεμβρίου

Για να το συντμήσουμε:
Μετά τις 31 Οκτωμβρίου, που έληξαν οι βομβαρδισμοί του ΝΑΤΟ, δημιουργήθηκε εκ των πραγμάτων καλύτερη επιχειρησιακή ευχέρεια για τις πατριωτικές δυνάμεις, οι οποίες μετονομάστηκαν σε "Απελευθερωτικό Στρατό" με αρχιστράτηγο τον Σαίντ.
Αναμένω τις εξελίξεις. Εάν χτυπηθούν μες σφοδρότητα οι ορδές, τότε η διαδικασία δεν είναι φτιαγμένη. Εάν δεν χτυπηθούν, οφείλουν να δώσουν πολύ πειστικές εξηγήσεις αναφορικά με τις τακτικές επιλογές. Προς το παρόν ακόμη δεν έχει γίνει τίποτε και αναμένουμε.
Έστω κι αν αποδειχθεί ότι έχεις άδικο, το σχόλιο σου παραμένει πολύ σημαντικό, διότι διέπεται από την αρχή συγκρούσεως με το Μάτριξ.
Σε παρακαλώ μη μας ξεχνάς.


@ Νίκος

Σύντροφε, ευχαριστώ για τον σύνδεσμο. Είναι σημαντικός.

nikos είπε...

η χθεσινή σύμβαση τον 3 εκφυλισμένων "αριστοκρατών" είναι σύμβαση πολέμου και φωτιάς !!

nikos είπε...

http://www.voltairenet.org/Grece-Christine-Lagarde-reprend-du

nikos είπε...

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=XvtAXBchlyw#!

Ανώνυμος είπε...

Καλώς σας βρήκα!

Και μην ξεχνάμε το όνομα της καυτής πολεμικής επιχείρησης
"η Αυγή της Οδύσσειας"!!...
αχα!τι στο καλό κάνουν εκεί κάτω;...
ε!... και τι τους ήρθε ξαφνικά!... θέλουν να φέρουν τα κάτω πάνω;χμμμ! δεν το νομίζω πως θα τα καταφέρουν!....
Ελα! Μποτίλια! και 'γώ αυτό περιμένω την ρώγμωση... αλλά είπαμε πως αυτή έχει ηδη γίνει δεν απομένει παρά να πέσουν κάτω τα θρύψαλα του απεννοημένου τους
κόσμου...

Μάγια η Μέλισσα

Μποτίλια στο Πέλαγος είπε...

Καλώς όρισες αγαπητή φίλη Μάγια.

ΑΟΡΑΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ είπε...

απλώς μου ταιριάζει ολο το υφος γραφείς σας...επιπλέον παρακαλώ ελεγξτε το σχέδιοα χιλλέας...λεμε κάτι όμοια...ελεγξτε τον Π.τραιανού κι αυτός λεει ομοια...οπότε ειμαστε 3 διαφορετικοί παραγοντες και ψάχνω να βρω την συνεισταμμένη...μην το δημοσιευσετε απλώς απαντηστε ή με ιμειλ ή με αλλο σχόλιο στο ιστολογιο μου....