23 Ιουλίου, 2011

ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ; - ΠΕΜΠΤΟ ΜΕΡΟΣ

Νόμισμα της "αγίας έδρας".
Από την μια πλευρά απεικονίζεται ο πάπας Γρηγόριος ΧΙΙΙ και από την άλλη ο δράκος που δαγκώνει την ουρά του.
Κατά τα άλλα αφόριζαν την μασονία και μιλάνε για εωσφορισμό.
Το μάτριξ σε όλο το του το "μεγαλείο"


3. ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΒΑΣΙΚΟΣ ΣΤΟΧΟΣ ΤΗΣ "ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ"; (ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΥ)

Ακόμη και σε όσους τυγχάνουν ελάχιστα ενημερωμένοι έχει καταστεί εμφανές, ότι πίσω από τους θεσμούς, οι οποίοι προωθούν χωρίς προκάλυμμα πλέον την "νέα τάξη" (ΟΗΕ, κυβερνήσεις, κέντρα περιφερειακής ολοκληρώσεως, μη κυβερνητικές οργανώσεις, ο κ. Τούρκογλου ή επί το νεοταξικότερον "Βενιζέλος" κλπ.) βρίσκονται κάποιες συγκλίσεις αποκλειστικότητος. "Συγκλίσεις" επειδή δεν έχουν τον οποιοδήποτε θεσμοποιημένο χαρακτήρα, ούτε και φαίνεται να επιδιώκουν κάποια θεσμική τους συγκρότηση, ή αναγνώριση. "Συνάξεις", "επιτροπές", "ενώσεις", "λέσχες" και τα τοιαύτα, τα οποία δεν κρύβουν ότι εις αυτά λαμβάνουν χώρα διαβουλεύσεις, πολύ ισχυρών προσωπικοτήτων από πλευράς επιρροής σε όλους τους νευραλγικούς τομείς, όπως τα πολιτικά, τα μιντιακά, τα οικονομικά, τα εκπέδευτικά και τα χρηματιστικά κατεστημένα. "Αποκλειστικότητος", διότι αυτές οι συνάξεις έχουν πάντοτε δήθεν κλειστό χαρακτήρα. Όχι μόνο δήθεν κλειστό, αλλά και και δήθεν κάργα συνωμοτικό, παρόλο ότι ΠΑΝΤΟΤΕ καταλήγουν σε γνώση της δημοσιότητος:
- Ο κατάλογος με τα ονόματα των συμμετεχόντων
- Το ακριβές μέρος διεξαγωγής των συνεδριάσεων
- Η διάταξη της ακριβούς θεματολογίας
Με αποτέλεσμα βέβαια να μαζεύονται έξω από τα μέρη των συνεδριάσεων πολλοί διακεκριμένοι συνωμοσιολόγοι καθώς και οι ορδές των "συνωμοσιολόγων".

Υποτίθεται βεβαίως, ότι οι διαβουλεύσεις δεν συμβαίνουν, ως γνωστόν,για χάρη γούστου, αλλά είτε για να ληφθούν αποφάσεις, είτε για να συγκεκριμενοποιηθούν κάποιες είδη ειλημμένες, είτε για να μεταβιβαστούν αυτές οι αποφάσεις σε προωθημένους σε μικρότερα - αλλά παρ' όλα αυτά πολύ ισχυρά - κέντρα διεκπεραιώσεως.

Προσωπικά πιστεύω, ότι δεν συμβαίνει σε όλα αυτά ΤΙΠΟΤΕ άξιο λόγου σε επίπεδο διαβουλεύσεων. Αυτό που συμβαίνει σε όλα αυτά τα φόρα, τα οποία δεν είναι μεν θεσμικά, αλλά παρόλα αυτά βρίσκονται υπέρ άνω των θεσμών, χωρίς να προσπαθούν να το κρύψουν, είναι οι κυρίες και οι κύριοι, οι οποίοι συνευρίσκονται σε αυτά και οι οποίοι κάθε άλλο παρά τυχαία πρόσωπα είναι, είναι μόνο να ξύνουν τα τέτοια τους ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΣΕ ΠΛΗΡΗ ΣΥΝΩΜΟΤΙΚΗ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ, μην τυχόν και μαθευτεί παραέξω, ότι ξεκόλλησε από κάποιον κύριο από αυτούς κάποιος όρχυς, την ώρα που τα ξύνανε με γκασμά.
Ανήκω στους ηλιθίους, που εδώ και χρόνια προσπαθούν να ξεσκεπάσουν την ύπαρξη της λέσχης Μπίλντερμπεργκ, της "τριμερούς επιτροπής" και του Καραγκιόζη τον γάμο, χωρίς να έχω καταλάβει
(τελικά επειδή είμαι παλιός στο κουρμπέτι, νομίζω ότι μπορώ να διεκδικήσω περισσότερα βραβεία ηλιθιότητος) ότι αυτό που έκανα, ήταν να προετοιμάζω ψυχολογικά την δημοσιότητα για την έλευση της "παγκόσμιας διακυβέρνησης", ή επί το ορθόν της ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑΣ.

Δεν είναι τυχαίο, ότι τα παλικαρόπουλα, τα οποία έβγαλαν στην φόρα την λέσχη Μπίντελμπεργκ ήταν όλοι σαρξ εξ σαρκός της.
Ο πρώτος ο οποίος γνωστοποίησε σε εκδοτικό επίπεδο την ύπαρξή της, ήταν ο πρώην αρχηγός των Ισπανικών μυστικών υπηρεσιών Ροντρίγκες Μάτα με το βιβλίο "Οι Πραγματικοί Αφέντες του Κόσμου", το οποίο κυκλοφόρησε στα μέσα της δεκαετίας του '80. Στο βιβλίο αυτό γίνεται εκτενής αναφορά στην δολοφονία του προέδρου της Ισπανίας Καρρέρο Μπλάνκο από την οργάνωση των Βάσκων ΕΤΑ, την οποία ο Μάτα αποδίδει σε σχέδιο της λέσχης Μπίλντερμπεργκ. Με αυτόν τον τρόπο αφήνει έντεχνα να διαφανεί, ότι κάποιοι, ευρισκόμενοι εντός συστήματος, τα πήρανε στο κρανίο και αποφάσισαν να προβούν σε αποκαλύψεις, με στόχο τον αντιπερισπασμό.

Αυτός ο οποίος στην Ελλάδα κυριολεκτικά "ξεβράκωσε" την λέσχη Μπίλντερμπεργκ με τα βιβλία του, είναι ο Θανάσης Στριγάς, ο οποίος συμφώνως προς τα γραφόμενά του είναι γαμβρός του Αλεξάντερ Χαίιγκ, πρώην εκπρόσωπος της Ελλάδος στο ΝΑΤΟ και μέλος της εκτελεστικής επιτροπής της Λέσχης Μπίλντερμπεργκ.
Επειδή έχω για τον Θανάση Στριγά μεγάλη προσωπική συμπάθεια, γνωρίζοντας, ότι ήταν αυτός ο οποίος έδωσε στον Νίκο Βεργίδη σημαντικά στοιχεία για την συγγραφή των βιβλίων του, έχοντας μελετήσει τα βιβλία του με μεγάλη προσοχή και γνωρίζοντας, ότι στην πορεία αφαιρέθηκαν αρκετά βίντεο με τον Στριγά από το youtube, όπως αυτό που εξηγεί πως ο Ηλιάδης καταρρίφθηκε και δολοφονήθηκε στα Ίμια από πολεμικό πλοίο των ΗΠΑ, δεν θέλω να ισχυριστώ, ότι αυτός προέβη σε αποκαλύψεις έχοντας κάποια συνειδητή εντολή από την Μπίλντερμπεργκ. Το ίδιο μπορεί να ισχύει και για τον Μάτα. Τα κυκλώματα σχεδιασμού και επιβολής του προγράμματος των "πεφωτισμένων" έχουν πάντοτε τρόπους να εξωθούν έμμεσα σε επιλογές που τα εξυπηρετούν, ανθρώπους, οι οποίοι μπορεί να νομίζουν, ή και να πιστεύουν, ότι με αυτές τις επιλογές τους δημιουργούν εμπόδια. Ο δράκος που δαγκώνει την ουρά του είναι πολύ παλαιότερος του μεμονωμένου ανθρώπου και διαθέτει τεράστια και υπερύπουλη τεχνογνωσία, την αποδοτικότητα της οποίας μονίμως βελτιώνει δια της συνεχούς εφαρμογής της.

Τα μέλη των ως άνω συγκλίσεων αποκλειστικότητος φέρονται από πλείστα όσα δημοσιεύματα να είναι μέλη αποκρυφιστικών οργανώσεων και μυητικών ταγμάτων, γνωστότερα των οποίων είναι ο ελευθεροτεκτονισμός, η στοά "Scull and Bones" πλησίον του πενεπιστημίου Γέιλ, όπου σύμφωνα με αρκετά παλαιότερο δημοσίευμα του περιοδικού "Der Spiegel" τα μέλη τελετουργούν με ακαθαρσίες και κόκαλα πεθαμένων και η λέσχη "Bohemian Groove". Αυτές οι καταστάσεις είναι εδώ και αρκετές δεκαετίες γνωστές σε αυτούς που ασχολούνται με αυτήν την θεματολογία, διαπιστώνοντας ένα υπεραυξημένο ρόλο του αποκρυφισμού στην πολιτική.
Όμως οι γνώμες διίστανται σχετικά με την σκοπιμότητα της εμπλοκής του αποκρυφισμού στο πολιτικό (και όχι μόνον) γίγνεσθαι. Ο τεκτονισμός εν πολλοίς έχει φροντίσει να γίνουν γνωστά τα τυπικά μυήσεως σε διάφορους βαθμούς. Συχνά κυκλοφόρησαν βιβλία δήθεν "αποκαλυπτικά", τα οποία δημοσιοποιούσαν συγκεκριμένα δεδομένα των τυπικών, περί των οποίων δεν υπάρχει αμφιβολία ότι εφαρμόζονται. Το αυτό ισχύει και για την δημοσιοποίηση μιας σειράς συμβόλων και "φιλοσοφικών" δογμάτων, τα οποία ισχύουν και εφαρμόζονται στον τεκτονισμό. Για όσους έχουν ασχοληθεί ή και ερευνήσει περί των θεμάτων της θρησκειολογίας και των συμβόλων, όλα αυτά τα τυπικά και οι δοξασίες είναι ερμεινεύσιμα και καθίσταται δυνατόν να βγουν συμπεράσματα σχετικά με την βαθύτερη ποιότητα και τους σκοπούς αυτών των τελετουργικών. Αυτοί όμως αποτελούν μια πάρα πολύ μικρή μειοψηφία των όσων ασχολούνται με κριτική σκοπιά με τον τεκτονισμό. Η θρησκειολογία ουσιαστικά δεν υφίσταται ως πανεπιστημιακός κλάδος και υποκαθίσταται από την θεολογία, η οποία είναι πρακτικά υποκατάστημα της επισήμου ισχυούσης θρησκείας και έχει ως αποκλειστικό στόχο την οργανωμένη προώθηση δογμάτων και "ομολογιών". Οι μόνοι πανεπιστημιακοί κλάδοι, οι οποίοι προσεγγίζουν σπανίως θρησκειολογικά δεδομένα, είναι η εθνολογία και η κλασσική φιλολογία / αρχαιολογία. Η πρώτη αναπτύσσει όμως τις έρευνές της μόνο σε σχέση με λαούς και φυλές, οι οποίοι είναι εν πολλοίς αποκομμένοι από τον σύγχρονο πολιτισμό, ή ζουν σε ημιαγρία κατάσταση. Και η δεύτερη ασχολείται μόνο με το απώτερο ιστορικό παρελθόν. Η ανάπτυξη της θρησκειολογίας σχετικά με πρόσφατα ή και σύγχρονα φαινόμενα και μάλιστα των ανεπτυγμένων περιοχών, όπου καθορίζεται βασικά το γίγνεσθαι επί της οικουμένης, σε συνδυασμό με την κοινωνιολογία, την οικονομία και τις πολιτικές επιστήμες, δεν υφίσταται. Οι λόγοι περί αυτού είναι προφανείς, στο ποσοστό που η θρησκεία αποτελεί την βάση, επί της οποίας αναπτύσσονται τα λοιπά κοινωνικά φαινόμενα. Αυτή η σκόπιμη συγκάλυψη αποτελεί και την δομική βάση του μάτριξ.

Ο ίδιος ο τεκτονισμός, όπως κάθε σύγκλιση μυητικού χαρακτήρος, όχι μόνο αποδέχεται, αλλά διακηρύσσει, ότι οι συμβολισμοί έχουν ένα προφανές και ένα βαθύτερο περιεχόμενο. Το προφανές περιεχόμενο των συμβόλων υποτίθεται ότι είναι κατανοητό από όλους. Δεν είναι τυχαίο, ότι ο όρος "profan" μεταφράζεται στα Ελληνικά από τους τέκτονες "βέβηλος". Οι αμύητοι στα τεκτονικά "μυστήρια" είμεθα συμφώνως προς του τέκτονες "πνευματικά ρυπαροί". Εμείς, που τρώμε ψωμί με βούτυρο και μαρμελαδίτσα, είμαστε "βρωμιάρηδες". Ενώ αυτοί με τις πεντάλφες, τις εξάλφες, τους ελιφά λεβίδες, τους βαφομήτες (μπαφομέθ) και το κακό συναπάντημα είναι "καθαροί" (αυτό δεν "δίδασκε" εξ άλλου και η σέχτα των "καθαρών" - kathar - τον μεσαίωνα;)
Όσο προχωράει κάποιος στην αποκρυφιστική μύηση, αποκαλύπτεται σταδιακά κατά την μετάβαση από εξωτερικούς κύκλους προς τους περισσότερο εσωτερικούς και το βαθύτερο νόημα των συμβόλων. Με αυτήν την έννοια, όσα αφήνει να διαρρέουν προς τα έξω ο τεκτονισμός, δεν σημαίνουν τίποτε συγκεκριμένο για τον περισσότερο κόσμο, ο οποίος δεν διαθέτει πολύ εξειδικευμένη ενημέρωση, η οποία κατά κανόνα μπορεί να είναι αποτέλεσμα μόνο μακροχρόνιας μελέτης και έρευνας. Και στο φινάλε, ποιοι μπορεί να είναι αυτοί, οι οποίοι είναι διατεθημένοι να αναλώσουν χρονάκια έρευνας για να μπορέσουν να κατανοήσουν τι είναι τελικά οι αδελφότητες της άνωθεν επιβεβλημένης σιωπής και για ποιον λόγο ισχύει η ποινή του θανάτου με φριχτές διαδικασίες θανατώσεως, επί των οποίων παίρνουν όρκους οι μυούμενοι έναντι των χθόνιων - Κρόνειων ιερατείων, εάν προβούν σε δημόσιες αποκαλύψεις σχετικά τα "μυστήρια";

Τοιουτοτρόπως για την συντριπτική πλειοψηφία όσων παρακολουθούν με κριτικό πνεύμα τον τεκτονισμό, αυτός είναι απλά μια οργάνωση, η οποία έχει ως στόχο την προώθηση κάποιων ειδικών υλικών συμφερόντων στην σφαίρα της οικονομίας, της πολιτικής η και σε ατομικό επίπεδο ή επίπεδο γκρούπας. Αυτοί κατά κανόνα τοποθετούν όπισθεν του τεκτονισμού κάποια πολύ ισχυρά συγκροτήματα, τα οποία στοχεύουν σε όσα προηγουμένως αναφέρονται, όπως ο "σιωνισμός" ή το τάγμα των Ιησουιτών, ως οργανωμένος μοχλός της παπικής εκκλησίας.
Η συνωμοτικότητα υφίσταται για τους μη ενημερωμένους μόνο για πρακτικούς λόγους οργανωτικής προφυλάξεως και τα τελετουργικά μόνο για εντυπωσιασμό των μελών και παραπληροφόρηση όσων δεν συμμετέχουν.

Συνεχίζεται...

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μποτίλια φίλε μου καλέ, είχες γράψει για το Σύνταγμα: "προσέξτε τα παιδιά σας"!

Διαβάζοντας το λινκ που σου παραθέτω, αυτό μου ήρθε στο νου με την θυσία των μικρών παιδιών.

Διάβασέ το σε παρακαλώ και βγάλε ένα ρεζουμέ.
* Ο δράστης είχε ακουστικό στο αυτί και του μιλούσε κάποιος καθώς πυροβολουσε.
* Είχε μεταβεί στο νησί με κυβερνητικό/κομματικό σκάφος (του κυβερνητικού κόμματος).
* Όλο το πρωί πριν γίνουν αυτά στο νησί τον έψαχναν και εκεί και στο Όσλο γύρω από τα κτιρια.
* Τέλος πυροβολήθηκε και συνελήφθη τραυματισμένος.

Το λινκ το ανήρτησε σχολιαστής στο antinews:

thersitis είπε:
24/07/2011 στις 3:04 pm

http://krisaion.blogspot.com/2011/07/blog-post_23.html

porta porta είπε...

Mποτιλια φιλε,

η πηγη του κακου ειναι εδω !

http://www.cfr.org/

http://en.wikipedia.org/wiki/Council_on_Foreign_Relations

Oι Λεσχες ειναι παρακλαδια ειδικου σκοπου. Ισως και Σταχτης...

Εχουν ρολο, εχουν παραγουν "σκεψη" αλλα το CFR, κανει ολη τη δουλεια απο πισω.

ΠΠ

Το Μώλυ είπε...

Σε ευχαριστώ πολύ, Μποτίλια, για το λινκ!

Το Μώλυ είπε...

Μποτίλια στο πέλαγος,

(e- φίλε, εμένα μου αρέσει ολόκληρο. Άλλο νόημα βγάζει το σκέτο. Είναι, βάβαια, χρήσιμο όταν βιάζεται κανείς),

ΔΩΡΟ: Το ωροσκόπιο του μακελάρη: http://solarisastrology.blogspot.com/2011/07/anders-behring-breivik-horoscope-of.html

Έχει τρεις χάρτες! Στα αγγλικά, βέβαια, αλλά εσύ πιο πολύ χρειάζεσαι χάρτες, παρά κείμενα, ε;

ΥΓ. Έχω φυλάξει το ωροσκόπιο που μου έκανες κάποτε και το συμβουλεύουμε ώρες ώρες. Πολύ καλό είναι, ρε, συ, καλιτέχνη!

Δες και εδώ,

"Breivik: «Δύο ακόμη πυρήνες στην οργάνωσή μας»"

Αστεία η Νορβηγική Αστυνομία: 68 από 92 τα θύματα στο νησάκι (!!!)
@
Ο Νορβηγός μακελάρης δηλώνει “μέλος ομάδας”

UP_DATED: “Breivik: ΔΥΟ νορβηγικοί και ΑΡΚΕΤΟΙ ευρωπαϊκοί πυρήνες ΘΑ συνεχίσουν τον πόλεμο που άρχησα“

Είναι μεταφρασμένο από μένα σημερινό άρθρο της Φαϊνάνσιαλ Τάιμς.

Το λινκ: http://gkdata.wordpress.com/2011/07/26/false-%E2%80%9Cfalse-flag%E2%80%9D-%CF%80%CF%81%CF%8C%CF%87%CE%B5%CE%B9%CF%81%CE%B5%CF%82-%CE%B1%CF%83%CF%80%CE%AF%CE%B4%CE%B5%CF%82-%CE%B1%CF%80%CF%8C-%E2%80%9C%CE%B8%CE%B5%CF%89%CF%81%CE%AF%CE%B5/

Σε αυτό μέσα θα βρεις υλικό καλό (πολύ καλό!) και για τον πιτσιρικά "τσαγά" Jared Loughner, που πυροβόλησε στο κεφάλιτην γερουσιαστή Giffords (έζησε). Κόψε φάτσα τίτλου και βγάλε συμπέρασμα:

«Σημαίνοντα σημαινομένων & επισήμανση σημαντικής σημασίας» (!).

Τα λέμε!

ΥΓ. Πρέπει να προσέχουμε τα πόδια μας λόγω του πολύ καθισιού στο κομπιούτερ. Την υγεία σου και τα μάτια σου!

ΓΕΙΑ + ΧΑΡΑ!