02 Ιουλίου, 2011

Η ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΑΙΜΑΤΟΧΥΣΙΑΣ ΤΩΝ ΜΑΚΕΛΑΡΙΔΩΝ ΤΗΣ EUROGENDFOR ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ



Οι Μάγοι της Πολιτικής θέλουν να ολοκληρώσουν τη θυσία της Ελλάδος. Η εντολή είναι απλή στα τσιράκια των «Στοών» τους:
Βάψτε ΚΟΚΚΙΝΗ την Πλατεία Συντάγματος. Ο Απόκρυφος θέλει θυσία λαού για να χορτάσει…
Και τα τσιράκια διέταξαν τα δικά τους τσιράκια:
Βάψτε ΚΟΚΚΙΝΗ την Πλατεία… όχι με μπογιά, ούτε με χρώμα, αλλά με ΑΙΜΑ….
Ματώστε όσους περισσότερους μπορείτε, αφήστε το ΚΟΚΚΙΝΟ ΑΙΜΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ να κυλήσει στην Πλατεία και μη ρωτάτε γιατί…
Και το έκαναν…
Αλλά έχουν Γνώση οι Φύλακες...

© Νικόλαος Παναγοδημητρόπουλος
στο:
http://enaasteri.blogspot.com/2011/07/blog-post.html


Γράφει στο άρθρο "ΦΛΕΡΤΑΡΟΝΤΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ" ο Γιώργος Αυγερόπουλος στο
http://www.exandasdocumentaries.com/gr/news/interesting-articles/241-flertarontas-me-ton-thanato#disqus_thread"< /a>

"Έχω καλύψει συγκρούσεις διαδηλωτών με την αστυνομία σε διάφορα μέρη του κόσμου εκτός της Ελλάδας, όπως στην Αργεντινή, την Ιταλία, τη Βολιβία και το Μεξικό. Ειδικά στο Μεξικό, οι αστυνομικοί όπως γνωρίζουν πολλοί, θεωρούνται άγριοι, ανεκπαίδευτοι και διεφθαρμένοι. Όμως αυτό που έζησα και κατέγραψα τόσο εγώ όσο και οι συνεργάτες μου χθες Τετάρτη 29/6 στο Σύνταγμα, ξεπερνάει σε αγριότητα κάθε όριο. Η Ελληνική αστυνομία παίρνει δίκαια και με διαφορά το βραβείο βαρβαρότητας. Μιας βαρβαρότητας που καμία σχέση δεν είχε με καταστολή αλλά ήταν ένα συνεχές φλερτ με τον θάνατο.
Από θαύμα δεν θρηνήσαμε νεκρούς. Και ο κ. Παπουτσής θα πρέπει να ανάψει λαμπάδα στον Θεό που πιστεύει, καθώς μόνο στην καλή του τύχη θα πρέπει να αποδοθεί το γεγονός ότι δεν απολογείται σήμερα για θύματα.
Το σχέδιο εκκένωσης της πλατείας Συντάγματος τις δύο τελευταίες μέρες, ήταν ένα "γιουρούσι" όπως εύστοχα παρατήρησε ο Αϊμάν, Ισπανός δημοσιογράφος που εργάζεται για το Al Jazeera. Ένα γιουρούσι, εναντίον όλων και όποιον πάρει ο χάρος. "Μα καλά τι αστυνομία είναι αυτή που έχετε;" με ρώτησε αγανακτισμένος. "Είστε μέλος της Ευρωπαϊκής Ένωσης, τουλάχιστον ακόμα" μου είπε με νόημα χαμογελώντας".


Τίθεται όμως ένα βασικό ερώτημα:
Ήταν πράγματι η ελληνική αστυνομία αυτή που προκάλεσε - σε συνεργασία πάντοτε με τους γνωστούς προβοκάτορες - την αδιακρίτως βάρβαρη αιματοχυσία σε βάρος των ειρηνικώς διαμαρτυρόμενων πολιτών; Και αποτελεί η Ελλάδα, ως υπαινίσσεται ο δημοσιογράφος Αϊμάν, κηλίδα βαρβαρότητος μέσα στην "πολιτισμένη" Ευρώπη, ή είναι τελικά ο ευρωπαϊκός οχετός αιμοδιψούς βαρβαρότητος αυτός, ο οποίος περισφίγγει την χώρα στην μέγγενη, την οποίαν έστησαν οι εγχώριοι εντολοδότες της διεθνούς αλήτ;
Η πρόσφατη ιστορική εμπειρία, αλλά και όσα προσφάτως συνέβησαν πείθουν ότι συμβαίνει το δεύτερο.

Εάν εξετάσουμε την πρόσφατη ιστορική εμπειρία μας θα διαπιστώσουμε, ότι οι εγχώριες δυνάμεις καταστολής στην Ελλάδα, χωρίς να παύουν να χαρακτηρίζονται από αγριότητα και δουλική συμπεριφορά έναντι των εντολοδοτών τους, ουδέποτε ήσαν σε θέση να χύσουν σκόπιμα και χωρίς αιτία - τουλάχιστον μέχρι να συμβεί το πρόσφατο μακελιό - αίμα Ελλήνων πολιτών. Ουδείς επαγγελματίας, αμειβόμενος με ένα - δυο χιλιάρικα μηνιαίως, είναι διατεθειμένος να προβεί σε βαρύτατα αξιόποινες πράξεις, διακινδυνεύοντας το μέλλον του και το μέλλον της οικογενείας του. Οι διαβεβαιώσεις του τύπου "ρήμαξε και έχεις άνωθεν ασυλία" δεν λειτουργούν ειδικά σε φάση, που μια κυβέρνηση, η οποία αποτελεί καθεστώς εκτάκτου ανάγκης με αποκλειστικό στόχο να διαλύσει την χώρα σε όλους τους τομείς, είναι ουσιαστικά ξοφλημένη και η πτώση της συντόμως είναι τουλάχιστον πιθανή. Οι καιροί έχουν γυρίσματα και η πρόσφατη περίπτωση της καταδίκης του Επαμεινώνδα Κορκονέα έχει σαφώς αποτρεπτική επίδραση.

Μια προσεκτική παρατήρηση του οπτικοακουστικού υλικού, το οποίο υπάρχει ανηρτημένο στο διαδίκτυο, δεν πείθει ότι ισχύει ο ισχυρισμός του Γιώργου Αυγερόπουλου στο κείμενο που προηγείται, ότι από θαύμα "δεν θρηνήσαμε νεκρούς". Η εξουσία ήθελε αιματοχυσία, αλλά ακόμη όχι φόνους πολιτών. Όσα συνέβησαν αποτελούν συν τοις άλλοις και ένα κρας τεστ για το δεύτερο. Για το πειραματόζωο, που αποτελεί η Ελλάς στην διαδικασία της καλλιέργειας πλήρους χάους διεθνώς, έχουν αποφασισθεί πολλά. Αυτά όμως δεν συμβαίνουν στο έλεος συγκυριών, ούτε και με αποτροπή των χειρότερων από θαύματα.

Η επίθεση εναντίον του διαμαρτυρομένου λαού ήταν σαφέστατα και επακριβώς προγραμματισμένη. Και η διεξαγωγή της υπήρξε από επιχειρησιακής πλευράς άψογος. Σε πρόσφατη ανάρτηση στην ιστοσελίδα "αλλενάκι" κατατίθεται περί αυτού η επιτόπιος μαρτυρία αποστράτου επιτελικού στελέχους του Ελληνικού στρατού. Ακόμη και η παρουσία δέκα εισαγγελέων στο επιχειρησιακό κέντρο της ΓΑΔΑ, την οποία "αποκάλυψε" η Ελευθεροτυπία, δεν είχε σαν στόχο να πείσει, ότι το δικαστικό σώμα προνόησε για την προστασία των πολιτών από έκτροπα των δυνάμεων καταστολής. Επί του προκειμένου καθίσταται εμφανέστατο το τέχνασμα να πεισθεί η κοινή γνώμη, ότι επρόκειτο για μια αμειγώς ελλαδική επιχείρηση, ως ούσα δήθεν εισαγγελικώς εποπτευομένη. Διότι εάν οι εισαγγελείς εβρίσκοντο εκεί - γράφω ΕΑΝ εβρίσκοντο εκεί - δια τους λόγους που όφειλαν να είναι παρόντες, θα έπρεπε με αιτία ΤΙΣ ΒΑΡΥΤΑΤΑ ΑΞΙΟΠΟΙΝΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΠΟΥ ΔΙΕΠΡΑΞΑΝ ΟΙ ΜΑΣΚΟΦΟΡΟΙ ΕΠΙΘΕΤΙΣΤΑΙ (και εδώ δεν περνάει το παραμύθι ότι οι μάσκες ήσαν αντιασφυξιογόνες) να έχουν ξεσκίσει τα ιμάτιά τους, συμπεριλαμβανομένων των εσωρούχων και των καλτσών, καθώς και των τίτλων διορισμού τους.

Πριν όμως σχολιάσω κάποια εκ των όσων το διαθέσιμο οπτικοακουστικό υλικό αποκαλύπτει, θα αναφερθώ στο ζήτημα της υπάρχουσας πρόσφατης ιστορικής εμπειρίας, διότι οι κύριοι οι οποίοι αποφάσισαν, σχεδίασαν και διέπραξαν την προχθεσινή αιματοχυσία σε βάρος αθώων πολιτών, οφείλουν να γνωρίζουν, ότι το "τέλειο" έγκλημα δεν υπάρχει:

Στην περίπτωση της δολοφονίας του Γρηγορόπουλου έχω αναφερθεί με σειρά άρθρων, τα οποία συμπεριλαμβάνουν και επιτόπιο οπτικοακουστικό υλικό. ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΝΔΕΙΞΕΙΣ ΚΑΙ ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ ΣΥΝΗΓΟΡΟΥΝ ΟΤΙ Ο ΕΠΑΜΕΙΝΩΝΔΑΣ ΚΟΡΚΟΝΕΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ. Το κανάλι του δολοφονικού βλήματος πιστοποιεί, ότι ο δολοφόνος ήταν ακροβολισμένος εκτελεστής σε πολύ υψηλότερο σημείο, από αυτό που βρισκόταν ο Κορκονέας. Η κατ' επανάληψη άρνηση της εγκληματολογικής υπηρεσίας να διεξάγει ουσιαστική επιτόπιο αυτοψία, η απουσία του βασικού μάρτυρος από την διεξαγωγή της δίκης, καθώς και ο τρίτος πυροβολισμός που ακούγεται στην βιντεοσκόπηση του φόνου, πιστοποιούν την συμμετοχή επαγγελματία εκτελεστού, ο οποίος προφανώς ήτο εισειγμένος, όχι μόνον δια λόγους ασφαλείας, αλλά διότι δεν υπάρχει στα όσα συνέβησαν μέχρι σήμερα πεπραγμένα κάποια εν ψυχρώ δολοφονία με δράστη ελλαδίτη, σε βάρος θύματος, το οποίο ούτε γνώριζε προσωπικώς, ούτε τον αφορούσε στο ελάχιστο. Τέτοιοι φόνοι, ή απόπειρες, έχουν διαπραχθεί κάτω υπό δράση ουσιών από εγχώριους δολοφόνους, τα οποία όμως αποκλείονται στην περίπτωση διεξαγωγής στοχευμένων επιχειρήσεων.

Η πλέον πρόσφατη μαζική δολοφονία πολιτών, την οποία σχεδίασε και εξετέλεσε η πραγματική εξουσία, έλαβε χώρα κατά την Εξέγερση του Πολυτεχνείου τον Νοέμβριο του 1973. Όλα όμως τα υπάρχοντα εισαγγελικά πορίσματα καταρρίπτουν τα σκοπίμως κυκλοφορούντα μυθεύματα, ότι οι φόνοι συνέβησαν εντός - ή στην άμεσο περιοχή πλησίον - του Πολυτεχνείου, από τις χουντικές δυνάμεις καταστολής. Η συντριπτική πλειοψηφία των δολοφονηθέντων ήσαν έφηβοι, ή είχαν ώριμο ηλικία. Είναι προφανής ο λόγος της επιλογής των θυμάτων. Ήτο σκόπιμο να μην δολοφονηθούν φοιτητές, διότι κάποιοι εκ των "εξεγερμένων" ήσαν προβοκάτορες και πράκτορες μυστικών υπηρεσιών, κάποιοι από τους οποίους φιγουράρουν σήμερα με "αντασιακά εύσημα" στην ηγεσία του κυβερνούντος κόμματος. (Μάλλον παραάργησαν η κόρη του κ. Λοΐζου και ο κ. Ανδρέου να απαγορεύσουν την αναπαραγωγή ασμάτων, των οποίων έχουν τα πνευματικά δικαιώματα, κατά τις ζωοπανιγύρεις του "Πα""σο""κ", δεδομένου ότι εν λόγω κομματικό κατάστημα δεν κατέστη μόνο προσφάτως δωσιλογικό).
Οι δε εκτελεσταί, όπως αποκαλύπτουν δημοσιευμένες μαρτυρίες, τις οποίες ουδείς ετόλμησε να αμφισβητήσει λεκτικώς, εγγράφως ή δικαστικώς, ήταν εισηγμένοι εκτελεστές, τελούντες υπό εντολών ξένων μυστικών υπηρεσιών.

Ακόμη παλαιότερα, την περίοδο πριν την επιβολή της δικτατορίας, έλαβε χώρα η δολοφονία του βουλευτού Γρηγόρη Λαμπράκη, ενός εκ των αξιότερων τέκνων του Ελληνικού Λαού. Ο Λαμπράκης ήτο ένας ανερχόμενος Λαϊκός Ηγέτης, ευρισκόμενος εκτός ποδηγεσίας της συστημικής ΕΔΑ, ο οποίος αποτελούσε εν δυνάμει ορατό κίνδυνο για το καθεστώς της απανθρωπιάς και της ξενοδουλείας.
Ο εκτέλεση του φόνου αποδόθηκε μέσω σκευωρίας στους Κοτζαμάνη και Εμμανουηλίδη καθώς και η ηθική αυτουργία στον Κώστα Καραμανλή, πρεσβύτερο. Μετά την δολοφονία του Λαμπράκη εξαναγκάστηκε ο Καραμανλής σε εκούσια αυτοεξορία. Είναι λογικά γελοίο να έχει οργανώσει ο Καραμανλής την δολοφονία του Λαμπράκη. Όπως κατέδειξαν στην συνέχεια μαρτυρίες, οι Κοτζαμάνης και Εμμανουηλίδης ήσαν ενεργούμενοι από τον επιστήθιο φίλο του Γεώργιου Παπαδόπουλου Κωνσταντίνο Χολέβα, μετέπειτα υπουργό εμπορικής ναυτιλίας της δικτατορίας. Η ομάδα, η οποία επρόσκειτο στην Ιντέλιτζενς Σέρβις στην Ελλάδα, αποτελούμενη από πρώην στελέχη του ΙΔΕΑ, είχε προσπαθήσει να σώσει μέσω των Κοτζαμάνη και Εμμανουηλίδη την ζωή του Λαμπράκη, από την δολοφονία που έπραξαν προσκείμενοι σε αυτόν πράκτορες της NSA, μη σχετιζόμενοι με Ελλαδικές κρατικές υπηρεσίες.

Μια χρονική μετάβαση ακόμη πιο πίσω θα μας υποχρεώσει να συναντήσουμε φαντάσματα του παρελθόντος, τα οποία βρικολακιάζουν στο σήμερα. Στον ίδιο ακριβώς από πολιτικής σκοπιάς ιερό χώρο της Πλατείας Συντάγματος, σε συνεργασία με τον πάππο του σημερινού πρωθυπουργού, ακροβολίσθηκαν άγγλοι δολοφόνοι των στρατευμάτων του Σκόμπυ, για να μακελέψουν μια εκδήλωση λαϊκής επιδοκιμασίας στον αντιναζιστικό αγώνα θεμελιώνοντας τον εμφύλιο. "Ζήτω Οι Σύμμαχοι" έγραφαν κάποια πανό του διαδηλώνοντος λαϊκού σώματος, που δέχθηκε τα πυρά των "συμμάχων". Ακόμη μια φορά αιματοκυλίστηκαν αθώοι Έλληνες από τους ξενόφερτους δυνάστες και τους εγχώριους εφιάλτες τους.
Για να μην πάμε πιο πίσω, στον αποκλεισμό του Πειραιώς από τους "προστάτες" και "δανειστές" τοκογλύφους, στους Βαβαρούς χωροφύλακες "που διώξαν όλα τα θεριά από την Κρήτη και την Μάνη".

Η ιστορική εμπειρία μας δείχνει ότι ουδέποτε δυνάμεις του επισήμου Ελλαδικού κράτους δεν δολοφόνησαν πολίτες. Κατά κανόνα οι δολοφόνοι ήσαν ξενόφερτοι. Υπάρχουν βέβαια και περιπτώσεις, όπου έδρασε το ξενόδουλο και εφιαλτικό παρακράτος, αφαιρώντας ζωές Ελλήνων. Όχι όμως το επίσημο κράτος και ποτέ κατά την πρόσφατη ιστορία, ασχέτως από την παραπληροφόρηση που κλιμακώθηκε.

Ας προσπαθήσουμε στην συνέχεια να αξιολογήσουμε κάποια στοιχεία του οπτικοακουστικού υλικού, αφού προηγουμένως τα εξετάσουμε προσεκτικά:

Πριν ξεκινήσουμε να παίζουμε την κολοκυθιά, στην βάση είναι - δεν είναι, μου φαίνεται, θα έλεγα και τα τοιαύτα, ας καταγράψουμε κατ' αρχήν αυτά τα οποία οι μαγνητοσκοπήσεις πιστοποιούν ως αναμφισβήτητα γεγονότα:

Στην πρώτη μαγνητοσκόπηση τα πρώτα 30 δευτερόλεπτα αφορούν κτύπημα που δέχεται πλήρως ειρηνικός δρών και αντιδρών πολίτης με γκλομπ στο πρόσωπο στην περιοχή του δεξιού οφθαλμού από επιθετιστή, με αποτέλεσμα να πέσει στο δάπεδο αιμόφυρτος.
Ο διαμαρτυρόμενος είναι σχετικά απομονωμένος, ενώ η κάτω μεριά της πλατείας έχει εκκενωθεί. Οι κινήσεις των επιθετιστών δείχνουν, ότι αφήνουν να οπισθοχωρούν οι διαμαρτυρόμενοι προς την είσοδο του μετρό, μέσω του οποίου το επιχειρησιακό σχέδιο προβλέπει την εκδίωξή τους. Οι κινήσεις των επιθετιστών είναι ιδιαίτερα ήρεμες, σχεδόν σαν να πηγαίνουν περίπατο. Ο επιθετιστής έχει εντοπίσει την χωρικά προωθημένη θέση του θύματος. Ότι αυτός κάτι φωνάζει, είναι απολύτως αναμενόμενο με βάση τα δρώμενα της συγκεκριμένης φάσεως. Ο επιθετιστής αρχικά τον προσπερνά, ώστε να τον εξαπατήσει και να μειώσει την ετοιμότητα των αντιδράσεών του. Στην συνέχεια, με μια απότομη στροφή τον πλησιάζει και τον κτυπά εν ψυχρώ. Με το δεξιό χέρι κρατάει την ασπίδα ανάποδα, ως είναι επόμενο λόγω κατασκευής, με το αριστερό χέρι κρατάει το γκλομπ, όχι στην λαβή, αλλά αρκετά υψηλότερα, ώστε να μειώσει σημαντικά την ελαστικότητα της κρούσης. Πριν χτυπήσει, για κλάσματα του δευτερολέπτου, στοχεύει. Η επιλογή της περιοχής του οφθαλμού είναι προφανής. Πρόκειται για ύπουλο και τελείως επιλεκτικό κτύπημα, ακριβώς στην πλέον ευαίσθητη σε κτυπήματα περιοχή της κεφαλής.
Το κτύπημα είναι σαφώς τεχνικό. Μόλις το γκλομπ πλησιάσει την περιοχή της κρούσεως ακολουθεί μια μικρή ανάστροφο πορεία, η οποία επικεντρώνει την προσοχή του δράστου στα νεύρα του βραχίονος, όπως πράττουν οι αθληταί του καράτε, πριν σπάσουν στοχευμένα με κάθετο απότομο κτύπημα της παλάμης το ξύλο ή την πέτρα. Η κρούση είναι απειροελάχιστης διάρκειας. Μετά την θραυστική επαφή το όργανο απομακρύνεται ακαριαία, ώστε να μην απορροφίσει την ενέργεια της αντιδράσεως της κρουομένης περιοχής, ούτως ώστε η δράση και η αντίδραση να την οδηγήσουν σε θραυστική ταλάντωση.
Συγκρίνατε την αντίφαση της πολύ αργής απομακρύνσεως του δράστου από το θύμα προ της στροφής με τον γοργότατο βηματισμό του κατόπιν. Και η στιγμή της στροφής περιέχει έντονη υποκριτική. Ο δράστης στρέφει με ιδιαίτερα ύπουλο τρόπο. Η στροφή απαιτεί χρόνο, ο οποίος προδίδει τις προθέσεις του δράστου. Αυτός πριν επιτεθεί γοργά, παραμένει για ελάχιστο χρονικό διάστημα ακίνητος, ούτως ώστε να εξουδετερώσει τα ανακλαστικά του θύματος. Πρόκειται για ύπουλη επίθεση, η οποία συντελείται με δόλο, έχοντας ως στόχο όχι την απώθηση του αδυνάμου να αμυνθεί θύματος, αλλά την σκόπιμο κακοποίησή του. Πρόκειται για ένα ύπουλο και δειλό θύτη, εκπαιδευμένο στην ύπουλη και απροκάλυπτη κακοποίηση αδυνάμων να αμυνθούν θυμάτων. Ένας ψυχρός κίλλερ χωρίς αναστολές, με ετοιμότητα εξόντωσης, την οποία διέθετε ο μηχανισμός του Άουσβιτς.
Ο δράστης δεν δείχνει να επηρεάζεται στο ελάχιστο από την κατακραυγή των πολιτών, οι οποίοι συνδράμουν το θύμα. Τους πλησιάζει σε απόσταση επαφής σε μια προκλητική επίδειξη ισχύος, ενώ στην συνέχεια οπισθοχωρεί με άλλο μισθοφόρο που βρίσκεται δεξιά του. Στα αριστερά του βρίσκεται επιθετιστής με στραμμένη την πλάτη και ακάλυπτους βραχίονες. Το κατάλευκο χρώμα τους προδίδει βόρειο προέλευση. Στην συνέχεια εμφανίζονται κι άλλοι επιθετιστές με κοντομάνικα και κατάλευκο δέρμα, όπως πολύ σωστά εντοπίζει ο πέμπτος σχολιαστής.

Από το 43ο μέχρι το 48ο δευτερόλεπτο εικονίζεται ο βηματισμός προς τα πίσω τριών επιθετιστών. Η χρονική ταύτιση είναι πλήρης και ακριβείας, ως η εξάσκηση να έλαβε χώρα με την βοήθεια μετρονόμου.

Στο 1:ο6 καταγράφεται εντολή προώθησης ομάδος με τον ομαδάρχη προς τα εμπρός με σήμα που δίνεται δια της ανυψώσεως του δείκτου. Στην συνέχεια, στο 1:13 καταγράφεται οπισθοχώρηση με ανύψωση του δείκτου και του μέσου. Η όλη κινησιολογία δημιουργεί την εντύπωση άσκησης μέσα σε πραγματικές συνθήκες. Η μόνιμη επικάλυψη των προσώπων με μάσκες, οι οποίες καθιστούν μη ορατά τα προσωπικά χαρακτηριστικά, ταυτοχρόνως και ως ένδειξη πιθανούς προελεύσεως, καθιστά αναγκαία την επιλογή της προώθησης εντολών μέσω συνθηματικών κινήσεων, η οποία ανταποκρίνεται και στα δεδομένα ετερογλώσσων.





Όσα καταγράφονται στο βίντεο που ακολουθεί, είναι ακόμη πιο εύλογα από τα συμβάντα που έχουν καταγραφεί στο προηγούμενο. Αυτή η βιντεοσκόπηση αποτελεί μνημείο θηριωδίας, ύπουλης και δόλιας πρακτικής από ομάδα επιθετιστών σε βάρος νεολαίου.
Η βιντεοσκόπηση ξεκινάει με την άφιξη των μοτοσικλετιστών της ομάδας Δίας. ΟΙ άνθρωποι αυτοί είναι σχετικά ήρεμοι και δεν προβάλουν την παραμικρή επιθετικότητα ή βία σε βάρος του πλήθους των εξεγερμένων. Αφού αποβιβαστούν από τις μοτοσικλέτες προχωρούν ήρεμα μέσα στο πλήθος. Αλλά και οι αντιδράσεις του κόσμου δεν χαρακτηρίζονται από επιθετικότητα, φόβο ή ριζική απόρριψη.
Ενώ ο κόσμος είναι προσηλωμένος στους Ζητάδες, πλησιάζουν ύπουλα από πίσω κάποιοι επιθετιστές με μονίμως καλυμμένα πρόσωπα. Ένας από αυτούς αρπάζει ένα νεολαίο με κόκκινο σακίδιο από πίσω. Πρόκειται για ένα λεπτοκαμωμένο έφηβο, σχεδόν με παιδική σωματική διάπλαση. Με την βοήθεια δυο ακόμη τον τραβούν και τον μεταφέρουν βίαια στην άκρη του δρόμου. Αφού τον ρίξουν βάναυσα κάτω τον κρατούν και οι τρεις, ενώ μαζεύονται και άλλα χακί-βαμπίρ σχηματίζοντας μια αλυσίδα αποκοπής γύρω από αυτούς που με εμμονή και για πολύ ώρα κάτι κάνουν σε βάρος του ακινητοποιημένου θύματος, χωρίς να φαίνεται τι. Το θύμα αδυνατεί να αντιδράσει με τον παραμικρό τρόπο, αρχικά κινώντας δυο οι τρεις φορές με σπασμούς τα πόδια του, στην συνέχεια παραμένοντας τελείως ακίνητο. Τα χακί βαμπίρ επιχειρούν για αρκετή ώρα επάνω του. Ο κλοιός, που οργανωμένα και βάσει ορατότατου σχεδίου σχηματίζουν τα άλλα βαμπίρ εμποδίζει την θέα. Μεταξύ των χακί-βαμπίρ βρίσκεται και ένας με μηχανή ψεκασμού. ο οποίος κατά διαστήματα ψεκάζει προς το έδαφος, ώστε να κρατηθούν οι διαμαρτυρόμενοι σε απόσταση. Ένας από τους διαμαρτυρόμενους καλεί το θύμα να ανακοινώσει το όνομά του. Αυτό όμως δεν δείχνει την παραμικρή αντίδραση. Είναι προφανέστατο ότι έχει απολέσει τις αισθήσεις του, προφανώς με αναισθητική ένεση που έχει δεχθεί από τα βαμπίρ.
Ας παρατηρήσουμε στην συνέχεια τα βαμπίρ. Οι στολές τους είναι ολοκαίνουριες, φρεσκοσιδερωμένες, του κουτιού. Φαίνονται ότι ξεπακεταρίστηκαν προ ολίγου. Συγκρίνατέ τες με τις ταλαιπωρημένες στολές, τις οποίες φορούν οι ελλαδίτες ματατζήδες στο τελευταίο βίντεο: καμία σχέση μεταξύ τους.
Τα υποδήματά τους είναι κανούρια ή σχεδόν καινούρια. Σε κάποιους είναι προσφάτως καλογυαλισμένα, σαν να επισκέφθηκαν κάποια δεξίωση.

Οι διαμαρτυρόμεμενοι, μπροστά στην θηριωδία που εφαρμόζουν τα βαμπίρ τους καθυβρίζουν, τους καταριόνται, καθυβρίζουν την μητέρα τους, όμως τα βαμπίρ δεν δείχνουν να έχουν την παραμικρή ακουστική επικοινωνία με το πλήθος. Συνεχίζουν απρόσκοπτα την δράση τους.
Η συμπεριφορά τους δείχνει ότι πράττουν κάτι πολύ προσχεδιασμένο. Μεταδίδουν την εντύπωση συμμορίας, η οποία ΕΦΑΡΜΟΖΕΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗΣ ΦΥΣΕΩΣ ΕΝΤΟΛΗ.

Στο 2:25 φαίνεται το ολόλευκο δέρμα του βαμπίρ που βρίσκεται κατω από την ταμπέλα που γράφει "ΣΥΝΤΑΓΜΑ". Μου είναι αδύνατο να παραδεχθώ ότι αυτό είναι χέρι ελλαδίτου τον κατά τον Ιούνιο.
Ακόμη όμως πιο παράξενο είναι το δέρμα του ορατού βραχίονος του ψεκαστού, το οποίο ροδίζει και στερείται πλήρως τριχοφυείας. Γενικά η σωματική διάπλαση του συγκεκριμένου είναι παράξενη.

Το συμπέρασμα που εξάγω από το επεισόδιο είναι ότι έχει αφαιρεθεί βάσει σχεδίου από το θύμα αίμα. Οι κινήσεις των βαμπίρ θυμίζουν χειρουργείο υπό χρονική πίεση.

Συνεχίζεται...


.




Προσέξτε το ακόλουθο βίντεο, το οποίο καταγράφει την παρέμβαση των ΜΑΤ την προηγουμένη ημέρα 28 Ιουνίου και κάνετε την σύγκρουση με τα προηγούμενα της 29ης Ιουνίου. Εδώ πρόκειται σαφέστατα για παρεμβάσεις ελλαδικών Ματ. ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΕΔΩ ΕΧΟΥΝ ΕΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ.
Και σε αυτή την βιντεοσκόπηση η σχέση ΜΑΤ και διαμαρτυρόμενων είναι ανταγωνιστική. Στην ουσία όμως παρ' όλα αυτά ΜΟΝΙΜΑ καταγτάφεται μια αίσθηση του ΚΟΙΝΩΣ ΑΝΗΚΕΙΝ. ΟΙ ΔΕΣΜΟΙ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΩΣ ΟΜΟΓΑΛΑΚΤΟΥ ΜΕΤΑΞΥ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΜΑΤ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΦΑΝΕΙΣ:

- Οι ΜΑΤατζήδες φέρουν στις στολές, στις πλείστες όσες των περιπτώσεων, την Ελληνική Σημαία.
- Συχνότατα βρίσκονται αναμεμειγμένοι με τους διαμαρτυρόμενους. Δείχνουν τα πρόσωπά τους, συνομιλούν, επικοινωνούν. Δεν ξεσαλώνουν με βία. Δεν εκδηλώνεται η παραμικρή ψυχρότητα με διάθεση κακοποίησης. Εναντίον των ύβρεων, τις οποίες δέχονται από τους διαμαρτυρόμενους δεν εφαρμόζουν αντίποινα βίας. Φυσικά όταν πράττουν, η δράση τους χαρακτηρίζεται από εξαναγκασμό. Εδώ όμως λειτουργούν όρια. Λείπει η στυγνή, ψυχρή, πωρωμένη και χωρίς την παραμικρή αναστολή εφαρμογή βίας τύπου ρομπότ του Άουσβιτς, η οποία χαρακτηρίζει τα προηγούμενα βίντεο. Εδώ έχουμε να κάνουμε με ανθρώπους, τους οποίους μπορούμε να ονειδίσουμε, να απορρίψουμε, να καθυβρίσουμε ή και να τους πετάξουμε πέτρες. Η βία συμβαίνει και δυστυχώς συχνά ακόμη και μέσα στις οικογένειες. Αυτοί όμως είναι άνθρωποι, οι οποίοι είναι ομογάλακτοι με εμάς. Μπορεί ανάμεσά τους να συγκαταλέγεται ο γιος κάποιου παλιού μας φίλου, οι δεσμοί του κοινού ζωτικού χώρου που υπάρχουν μεταξύ διαμαρτυρόμενων και διαδηλωτών είναι προφανείς.
Ακόμη και οι ύβρεις των διαδηλωτών δεν χαρακτηρίζονται από μένος, όπως στα προηγούμενα βίντεο, αλλά βασικά από παράπονο και διάθεση νουθεσίας. Εκπορεύονται από το ομογάλακτο και απευθύνονται σε αυτό.

Στα προηγούμενα βίντεο όμως έχουμε να κάνουμε με ανθρωποτέρατα τύπου ες ες. Με κουρδισμένους εξολοθρευτές, οι οποίοι κακοποιούν με ακριβή εφαρμογή της νόρμας των στρατοπέδων συγκέντρωσης.






Ένα ακόμη βίντεο, το οποίο αποδεικνύει ότι οι βαμπίρ - εξωτερικοί εισβολείς δεν είναι ελληνόφωνοι.
Παραθέτω ένα από τα πρώτα σχόλια που έγιναν στο Youtube σχετικά:

Στο 0:16 εμφανίζεται η γνωστη ακροδεξιά τύπισσα του Αγ.Παντελεήμονα και φωνάζει: "Ξεπουλήσατε την πατρίδα στους Εβραιους.Σπιτια σας καριολια". Κυκλοφορεί μαζί με τις διμοιρίες και βάζει πλάτες στους αστυνομικούς να βαράνε διαδηλωτές.

Για ποιο λόγο βάζει το επιτελικό σχέδιο την χοντρή προβοκάτορα να καθαρίσει λεκτικά; Οι "φρουροί του έθνους" δεν διαθέτουν ομιλία;

Χαρακτηριστική και η φωνή της κοπέλας, που ακούγεται στην αρχή και κατονομάζει "στρατό" την επερχόμενη λαίλαπα.



ΠΑΡΑΠΕΜΠΩ ΚΑΙ ΣΤΟ

http://axinosp.blogspot.com/2011/07/blog-post_594.html

"Επιβεβαιώνεται η παρουσία ειδικών Νατοϊκών δυνάμεων"

25 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Φίλε Μποτιλιεν,

υπάρχουν δυο ανακρίβειες στο κείμενο. Ο Λαμπράκης είχε συνεργαστει με τους Γερμανούς πράγμα που είχε αρνηθεί να κάνει ο πατέρας του Σωκράτη, ο Πέτρος. Το άλλο είναι ότι το ΕΑΜ είχε κατέβει στα Δεκεμβριανά στην διαδήλωση της 3ης με όπλα. Αυτό το έχει πει ο Φαράκος και κάπου έχω ανεβάσει το απόσπασμα το '08 νομίζω. Κατά τα άλλα η ανάλυση εξαιρετική. Δια τα περαιτέρω αναμείνατε...

Φ.

Ανώνυμος είπε...

1ο συμπέρασμα:

Η διμοιρία δεν είναι απλά ματ. Η κίνηση τους καλύπτει 360 μοίρες. Αυτό είναι μια τακτική μάχης των σωματοφυλάκων ΒΙΠ. Η κίνηση είναι συντονισμένη και μετακινούνται αλληλοκαλυπτόμενοι στο χώρο. Απαιτεί εξιδικευμένη και στοχευμένη εκπαίδευση που θεωρώ ότι ξεφεύγει από τα πλαίσια των απλών ΜΑΤ (χωρίς βέβαια να γνωρίζω το περιεχόμενο της εκπαίδευσης τους). Η συμπεριφορά αλλά και ο σωματότυπος μου θυμίζει Βορειοευρωπαίους αλλά πρόσωπο δεν φαίνεται. Αυτό στα πρώτα δευτερόλεπτα του βίντεο.

Ανώνυμος είπε...

Στο πρώτο βίντεο δεν είμαι σίγουρη. Ξανακοιτάζοντας θεωρώ ότι είναι πιθανότερο να είναι Έλληνες. Στο δεύτερο σίγουρα είναι Έλληνες της πραιτωριανής φρουράς...

Ανώνυμος είπε...

Η κίνηση της διμοιρίας στο πρώτο βίντεο είναι υπόδειγμα "επαγγελματισμού", ακρίβειας κινήσεων, εκπαίδευσης και ψυχραιμίας.
Αυτό είναι εμφανές και στον πλέον αδαή περί τα αστυνομικά.

Η διμοιρία αυτή είναι "επίλεκτο" σώμα καταστολής.

Θυμίζει αμερικανούς από ταινία.

Το απόσπασμα αυτό από το βίντεο πρέπει να απομονωθεί και να αναλυθεί καρέ καρέ σε αργή κίνηση, καθώς και η υποχώρηση και η έξοδος της διμοιρίας από το σημείο.

Η στροφή του διμοιρίτη στο άκουσμα της κραυγής του διαδηλωτή "φύγεται από την πλατεία" όπου γυρίζει ακαριαία και του καταφέρνει με ακρίβεια το πλήγμα στο κεφάλι πρέπει να αναλυθεί.

ΕΧΩ ΑΜΦΙΒΟΛΙΕΣ ΟΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΤΗ ΓΛΩΣΣΑ ΚΑΙ ΤΙ ΤΟΥ ΦΩΝΑΞΕ Ο ΔΙΑΔΗΛΩΤΗΣ.

ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΙΣΩΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΤΙ ΤΟΥ ΦΩΝΑΞΕ Ο ΔΙΑΔΗΛΩΤΗΣ ΣΤΗ ΓΛΩΣΣΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΓΥΡΙΖΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΕΙ ΤΗΝ "ΠΡΟΚΛΗΣΗ" ΠΟΥ ΔΕΧΘΗΚΕ ΣΕ ΞΕΝΗ ΓΛΩΣΣΑ.

@α.

Ανώνυμος είπε...

οι σωματοτυποι ειναι γερμανου η βορειοευρωπαιου

το χρωμα στα χερια και στα μπρατσα εμφανως πιο ανοιχτο απο το χρωμα ενος σχετικα ηλιοκαμενου Ελληνα ματατζη Ιουνιο μηνα

Το Μώλυ είπε...

Τρελές θεωρίες συνωμοσίας… Είναι, όμως, τέτοιες;

Τι γίνεται;

μποτίλια, σου την πέσανε οι Ελιχλιμ;;

Πρώτη φορά το βλέπω αυτό!''

Ζάχαρη είπε...

Ποίηση 1948

τούτη η εποχή
του εμφυλίου σπαραγμού
δεν είναι εποχή
για ποίηση
κι' άλλα παρόμοια :
σαν πάει κάτι
να γραφή
είναι ως αν
να γράφονταν
από την άλλη μεριά
αγγελτηρίων θανάτου


γι' αυτό και
τα ποιήματά μου
είν' τόσο πικραμένα
(και πότε - άλλωστε - δεν είσαν;)
κι' είναι
- προ πάντων -
και τόσο λίγα

(από τα Ποιήματα, B΄, Ίκαρος 1977)
Εγγονόπουλος Nίκος


άν το πάμε ανάποδα 'τα ποιήματα είναι πολύ λίγα' αυτό τον καιρό που περνάμε...Φοβάμαι τον εμφύλιο σπαραγμό Μποτιλια.
Καταφερανε να κανουν το ασαφες -συγκεκριμενο.Δηλαδη φτιαξανε ηδη τον λακο με τα φιδια...

Το Μώλυ είπε...

Καλησπέρα, παίδες!

Προχθές μου έβγαζε κάτι ...κινέζικα, εξ ου και το ακαταλαβίστικο του σχολίου μου.

Οπότε, πάμε πάλι:

"Tρελλές θεωρίες συνωμοσίας… ή, είναι (πράγματι, τέτοιες);"

Κρυμμένοι δολοφόνοι και άμυαλα «κουρέλια». Σκιώδεις σκευωρίες. Μυστικοπαθείς συνεδριάσεις σε γεμάτα καπνούς δωμάτια. Σύμφωνα με τους θεωρητικούς συνωμοσίας, η αλήθεια είναι εκεί έξω (φανερή)- κρατιέται από το κοινό (μακρυά), όμως, από τις μυστικές κοινωνίες, ώστε να ελέγξουν τον κόσμο (ή να τον σώσουν).

Πείτε το «apophenia» (η τάση των ανθρώπων» να βλέπουν σχέδια σε τυχαία γεγονότα), ή πείτε το: “η πραγματικότητα είναι πάρα πολύ φοβερή για να αναγνωρισθεί από εμάς τους υπόλοιπους” – για ο,ποιοδήποτε λόγο, τέλος πάντων, οι θεωρίες συνωμοσίας είναι ένα μέρος της ανθρώπινης κουλτούρας, από τότε που ο Κάιν αμφέβαλε για τον Θεό και ο Άβελ ζούσε μια ανάμελλη ζωή.

Εδώ είναι μερικές από τις πιό κοινές θεωρίες συνωμοσίας, που βρίσκονται, σήμερα, ακόμα σε ισχύ. Θα σας δίναμε την πραγματική ιστορία πίσω από όλες αυτές, φυσικά, αλλά έπειτα θα έπρεπε να σας «εξολοθρεύσουμε».

http://gkdata.wordpress.com/2011/06/27/%CF%84%CF%81%CE%B5%CE%BB%CE%AD%CF%82-%CE%B8%CE%B5%CF%89%CF%81%CE%AF%CE%B5%CF%82-%CF%83%CF%85%CE%BD%CF%89%CE%BC%CE%BF%CF%83%CE%AF%CE%B1%CF%82-%CE%B5%CE%AF%CE%BD%CE%B1%CE%B9-%CF%8C%CE%BC%CF%89%CF%82/

ΓΕΙΑ + ΧΑΡΑ σε όλους!!!

Ανώνυμος είπε...

Στο δεύτερο βίντεο, αλήθεια, τι του κάνουν τόσην ώρα;

Ανώνυμος είπε...

Ο διαδηλωτης που στο δευτερο βιντεο τον κρατανε κατω αψυχο που βρισκεται;

Αγαπητέ Μποτίλια πρεπει να γινει ερωτημα.

Ανώνυμος είπε...

Να ρωτήσω κάτι, μπορεί να είναι και ηλίθιο; Γιατί να του αφαιρέσουν αίμα, αν υποθέσουμε πως αυτό έγινε;

Μποτίλια στο Πέλαγος είπε...

@ Ανώνυμοι, 4 Ιουλίου

Ιδιαίτερα με προβληματίζει ότι πρόκειται για ένα πολύ νεαρό πρόσωπο. Το αίμα σε αυτές τις περιπτώσεις είναι ιδιαίτερα κατάλληλο για κάποιο τελετουργικό βαμπίρ, συνυπολογίζοντας ότι το θύμα έχει παράγει αρκετή ποσότητα αδρεναλίνης από την βίαιη επίθεση, την οποία δέχθηκε προηγουμένως.
Ιδιαίτερη εντύπωση μου προκαλεί αυτός που ψεκάζει. Το χρώμα του πολύ λείου δέρματος του βραχίονά του. Μου θυμίζει κάποιον τελετουργικό δήμιο, που είδα σε φωτογραφία στοάς στην Βραζιλία, όπου οι νέοι εξαφανίζονται σωρηδόν.
Ίσως να μην είναι τυχαίο, ότι ο Ομπάμα πριν την επίθεση στην Λιβύη επισκέφθηκε την Βραζιλία. Υποθέτω ότι έκαναν εκεί εκατόμβη.

Ανώνυμος είπε...

μπορει επειδη το κοκκινο σακιδιο του ηταν πολυ φισκα να υπεθεσαν οτι ειναι γεματο πετρες και μολοτοφ και γι αυτο να τον απηγαγαν και να τον απομονωσαν για να τσεκαρουν η να εχουν το δνα του

επειγει να μαθουμε τι απεγινε αυτο το παιδι

σηκωθηκε μετα; τον πηραν στη γαδα;
τι απεγινε;

ψαχνω για καταγγελια και δεν βρισκω κατι

Μποτίλια στο Πέλαγος είπε...

Προσέξτε στο 1:59 τον δεύτερο που ψεκάζει. Και τα δυο του χέρια είναι κατά περίεργο τρόπο καλυμμένα. Στο αριστερό φαίνονται μόνο οι άκριες των δακτύλων, που δείχνουν ότι το πρόσωπο ανήκει στην μαύρη φυλή.

Μποτίλια στο Πέλαγος είπε...

Προηγούμενος Ανώνυμος:

Για την εξακρίβωση του DNA επαρκεί μια τρίχα. Δεν χρειάζεται να τραβάνε αίμα.
Εξ άλλου, εάν το σακίδιο αποτελεί αιτία, μπορεί κάλλιστα να γίνει προσαγωγή. Δεν χρειάζεται να επιχειρούν τρεις επί ώρα απάνω του, κρυμμένοι πίσω από κλοιό.
Το χειρότερο όλων είναι, ότι από μια στιγμή και μετά ο νεαρός είναι κοκαλωμένος.

Ανώνυμος είπε...

ολα τα αλλα σπασμενα κεφαλια τα εχουμε δει

τον αλλο που επεσε ξαφνικα νευροπαραλυμενος στην εισοδο του μετρο τον πηραν και τον κατεβασαν στο ιατρειο

αλλοι νευροπαραλυμενοι τους σηκωσαν απο κατω, δεν υπηρχαν ΜΑΤ τριγυρω

αυτο το παιδι τι απεγινε!!!!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Aνώνυμε που έγραψες για το σακίδιο, αυτό σκέφτηκα κι εγώ στην αρχή, αλλά αν βλέπω καθαρά στο βίντεο, το σακίδιο δεν το πειράζουν! Ανέπαφο έμεινε.

Ανώνυμος είπε...

Καλησπέρα Μποτίλια

το παιδί μάλλον έχει προσαχθεί
βρήκα δύο φωτογραφίες στο ιντυμεντια
και ζητάνε βοήθεια, πρέπει να σταλεί το βίντεο στη διεύθυνση που ζητάνε:

http://athens.indymedia.org/front.php3?lang=el&article_id=1314674

http://athens.indymedia.org/local/webcast/uploads/img_7078.jpg

στο λινκ που δίνω από το ιντιμήντια έχει το εξής μήνυμα:

"καλησπέρα

παρακαλούμε όποιος έχει έξτρα φωτογραφικό υλικό από τη στιγμή της σύλληψης του ατόμου στις τελευταίες φωτογραφίες, ας στείλει στο iouni29@yahoo.gr . Θα είναι πολύ χρήσιμο για την υπεράσπισή του."

οι φωτογραφίες είναι στο σημείο εκείνο τη στιγμή που τον έχουν ξαπλωμένο κάτω ακίνητο

Μποτίλια στο Πέλαγος είπε...

Προηγούμενε Ανώνυμε,

σε ευχαριστώ θερμά για την ενημέρωση.
Ανταποκρινόμενος στην έκκληση του Indymedia τους έστειλα, ως όφειλα, τον σύνδεσμο της μαγνητοσκόπησης.
Το συγκεκριμένο ιστολόγιο συγκαταλέγεται σε αυτά που δεν εμπιστεύομαι. Το γεγονός ότι ο νεολαίος φέρεται εκεί ως προσαχθείς, δεν αποτελεί για μένα εχέγγυο, ότι μπορεί να μην έχει συμβεί κάτι ακόμη χειρότερο.
Ανησυχία προκαλούν και αρκετά σχόλια σε αυτήν την ανάρτηση στο youtube.
Σε καλησπερίζω και εγώ και σε ευχαριστώ για την βοήθειά σου, προτείνοντας να μην μειώσουμε την επαγρύπνηση.

Ανώνυμος είπε...

ένας σύνδεσμος από τον Κωνσταντίνο με μια φωτογραφία ενός ΜΑΤατζή μπροστά στη βουλή που μάλλον είναι έγχρωμος μουσουλμάνος

http://kostasxan.blogspot.com/2011/07/blog-post_1380.html

καλά κάνεις και δεν το εμπιστεύεσαι, ούτε εγώ το εμπιστεύομαι, αλλά εκεί τα βρήκα τα στοιχεία

Ανώνυμος είπε...

καλησπέρα φίλε μου....

διάβασα τα παραπάνω σχόλια και κάπου τα βρήκα υπερβολικά , όσον αφορά τον νεαρό με την κόκκινη τσάντα , και για αυτό είδα το βίντεο που παραθέττεις πιο πάνω με πολύ προσοχή....
Έντρομος είδα το πόδι του νεαρού στο 3:03 του βίντεο να κλωτσάει και μετά να μένει ακίνητο....και στο 3:30 το χέρι του ματατζή στο λαιμό του νεαρού σαν να ψάχνει σφυγμό...δέστε το...

χρηχα

Ανώνυμος είπε...

ακόμη...αν θα δεις ακριβώς στο 1:34 ο νεαρός καμία σχέση δεν έχει με αυτούς που κάναν προσαγωγή και τους έχει στο σάϊτ indymedia


χρηχα

Ανώνυμος είπε...

που τους βρήκες στο σάιτ ιντιμιντια;

δώσε το λινκ

τα λινκ που είναι παραπάνω αν πας στο τέλος, κάτω κάτω φαίνεται ο νεαρός με τα πόδια το ένα εδώ και το άλλο εκεί και πάνω του 15 διμοιρίτες

Ανώνυμος είπε...

φαίνεται και αυτός που ψεκάζει

οι φωτογραφίες είναι από τη στιγμή της απαγωγής του νεαρού

διότι αυτό είναι ΑΠΑΓΩΓΗ και όχι ΠΡΟΣΑΓΩΓΗ πλέον!!!

Μακάρι να ήταν προσαγωγή... εδώ που έχουμε φτάσει.

Και το μήνυμα υποτίθεται ότι είναι από κάποιον "αλληλέγγυο".
Αν ήταν πραγματικός αλληλέγγυος θα έγραφε "τη στιγμή της σύλληψης του συντρόφου" ή "του παιδιού" ή "του νεαρού"

δεν θα έγραφε "του ατόμου", αυτό είναι υπηρεσιακή γλώσσα

επίσης όπως επισημαίνει πολύ εύστοχα ο Μποτίλιας εκεί δεν είναι να τους εμπιστεύεσαι ούτε και να στέλνεις μέιλ από δικό σου υπολογιστή

το ότι κάποιος γράφει "θα είναι πολύ χρήσιμα για την υπεράσπισή του" μπορεί να είναι για να ρίξει στάχτη στα μάτια ότι δήθεν προσήχθη και στην πραγματικότητα να θέλει να συγκαλύψει ότι μπορεί να του έχουν συμβεί τα χειρότερα...

Ανώνυμος είπε...

έχουμε εντοπίσει και το οτι του "παίρνουν" σφυγμό από το λαιμό

φαίνεται ξεκάθαρα