24 Ιανουαρίου, 2011

Η ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΗ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΗ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΗΣ ΤΥΡΑΝΝΙΑΣ


Ο Τζωρτζ Όργουελλ περιέγραψε στο μυθιστόρημα "1984" ένα επερχόμενο ολοκληρωτικό καθεστώς που θα στηρίζεται στην ωμή βία. Πολύ φοβούμαι όμως ότι οι ολοκληρωτισμοί του μέλλοντος πρόκειται να στηρίζονται στην εκούσια συμπόρευση των υπηκόων, οι οποίοι θα θεωρούν ευτύχημα τον ρόλο τους ως σκλάβοι.
Άλντους Χάξλεϋ

Στις 29 του περασμένου Νοεμβρίου, στην αναφορά με τίτλο "Ο Έρωτας στην Εποχή της Πανούκλας", έκανα μνεία στην διογκούμενη τοξικότητα, η οποία αναπτύσσεται στον Ελλαδικό χώρο, με μεθόδους που αφ' ενός μεν κλιμακώνει το εξουσιαστικό σύστημα, αφ' ετέρου στην εκούσια συμμετοχή της πλειοψηφίας των πολιτών σε αυτήν την διαδικασία εκμαυλισμού των συνθηκών ζωής, ένεκα μιας συγκεκριμένης οπτικής, η οποία επιβλήθηκε και θεωρείται πλέον αυτονόητη, ή - όπως χαρακτήρισα το φαινόμενο - στην αλλοτρίωση του οφθαλμού μας. Η κατάπτωσις του εσωτερικού κέντρου οράσεως, το οποίο δομεί αυτό που μπορεί να εκτιμάται ως φυσικό και αυτονόητο, καθώς και τις ελπίδες μας, όπως αυτές αποκρυσταλλώνονται σε οραματισμούς για το αύριο, προάγουν τα πλαίσια μιας τοξικής αναπαραγωγής των συνθηκών και του περιεχομένου της ζωής μας.
Οι απόψεις, τις οποίες εξέφερα σε αυτό το κείμενο, εστηρίζοντο στην εικόνα και τα στοιχεία που μπορώ να έχω, ως μετανάστης, που ζει μονίμως στην Γερμανία, σχετικά με την Ελλάδα.

Οπωσδήποτε, η γεωγραφική απόσταση και η εν πολλοίς έμμεση ενημέρωση που αυτή συνεπάγεται, δεν επιτρέπει την πρόσληψη της κατάστασης στην Ελλάδα με τρόπο άμεσα βιωματικό, ώστε να μπορεί αυτός να της προσδώσει μια σχετική πληρότητα. Από την άλλη μεριά όμως, αυτό το καθεστώς έχει νομίζω και κάποιες ευεργετικές ιδιότητες, όσο αφορά την πρόσληψη και την εκτίμηση των Ελλαδικών δεδομένων. Η απόσταση, στο βαθμό που αυτή διακρίνεται από μόνιμο ενδιαφέρον, δεν επιτρέπει μόνο μια πιο αποστασιοποιημένη οπτική με ταυτόχρονη σύγκριση με άλλα δεδομένα, τα οποία αποτελούν την απτή πραγματικότητα για τον γράφοντα. Το γεγονός, ότι η άμεση επαφή με τα Ελλαδικά δεδομένα γίνεται κατά διαστήματα, αποτελεί ένας είδος ξαφνικής βουτιάς κατά περιόδους στα παγωμένα νερά μιας πραγματικότητος. Αυτή η διαδικασία παρέχει αυτομάτως την δυνατότητα μιας άμεσης σύγκρισης με όσα καταγράφηκαν κατά την προηγούμενη παραμονή στην Ελλάδα. Με αυτό τον τρόπο, ζυμώσεις και εξελίξεις, οι οποίες καταγράφονται με μια συνέχεια στην συνείδηση όσων διαμένουν μόνιμα στην Ελλάδα, με τρόπο ώστε αυτές να μην προκαλούν έντονα τα κριτήρια αξιολόγησης στην περίπτωση μιας επανόδου στον Ελλαδικό χώρο, μετά από περίοδο ξενιτεμού, μπορούν να αποτελούν άλματα συνειδητοποίησης δεδομένων, τα οποία προκαλούν με κραυγαλέο τρόπο την προσοχή.

Με αυτήν την έννοια, τα όσα έγραψα στην προηγούμενη αναφορά μου, αποτελούν σε σύγκριση με όσα μπόρεσα να διαπιστώσω κατά την πρόσφατη μετάβασή μου στην Ελλάδα, μια πολύ μετριόφρονα αξιολόγηση των προβλημάτων, τα οποία πλέον νομίζω ότι συγκροτούν μια άμεση και ζοφερή απειλή.
Αυτό δεν σημαίνει, ότι ειδικά η Ελλάδα είναι μια χώρα, η οποία πάσχει βαρέως, σε σύγκριση με άλλες χώρες, οι οποίες βαίνουν καλώς, ευρισκόμενες στα πρόθυρα του ξεπεράσματος της κρίσεως, έμπροσθεν μιας αναμενομένης νέας ευημερίας. Ειδικά τα μυθεύματα, τα οποία διαπίστωσα ότι καλλιεργούνται στην Ελλάδα, σχετικά με την δήθεν ανερχόμενη και ευρισκόμενη σε οικονομική ανάρρωση Γερμανία, μου προξένησαν ανατριχίλα για τον τρόπο που διαστρεβλώνεται η πραγματικότητα και καλλιεργούνται τα συμπλέγματα κατωτερότητος από τα Ελλαδικά μαζικά μέσα. Για όποιον ζει στην Γερμανία και γνωρίζει το χάλι της, όλες αυτές οι τερατολογίες περί ανερχόμενης ευρωστίας, μόνο θλίψη για το επίπεδο σανού, που προσφέρεται στα μιντιακά παχνιά μπορεί να προκαλέσει.
Το θέμα όμως της κατάστασης στην οποία έχει περιέλθει η Γερμανία είναι ένα ιδιαίτερο, στο οποίο σκοπεύω να αναφερθώ μελλοντικά.

Πέραν αυτού όμως - όπως έχω υπογραμμίσει και σε άλλες αναρτήσεις - θεωρώ ότι η Ελλάς υπό την ευρεία έννοια και ο Ελλαδικός χώρος ειδικότερα - αποτελούν τον βασικότερο στόχο εξόντωσης των νεοταξιτών (τουτέστιν πρώην παλαιοταξιτών, δεδομένου ότι ο λύκος δεν αλλάζει τομάρι αλλά μόνο τριχιά). Δυστυχώς η επίθεση η οποία δέχεται η χώρα είναι τέτοιας κλίμακος, που - βάσει όσων διαπίστωσα προσφάτως - εντός λίγων ετών, θα έχει καταστραφεί πλήρως, βάσει σχεδίου το ανοσοποιητικό σύστημα των κατοίκων της Ελλάδος και εντός μιας δεκαετίας θα έχει επιβληθεί πλήρης στειρότητα σε αυτούς.

Ας περιγράψω σύντομα τις βασικές μου εμπειρίες, όσο αφορά αυτά τα δεδομένα, από το πρόσφατο ταξίδι μου στην Ελλάδα:
Αναχωρώντας από το Βερολίνο στο τέλος του χρόνου με τοπική θερμοκρασία -8° C και φθάνοντας στην Αθήνα με 18° C ήλπισα, ότι η διαφορά των 26 βαθμών στην Θερμοκρασία θα συνέβαλλε να μπορέσω μέσα στο ημερολογιακό καταχείμωνο να την βγάλω λίγο πιο ευχάριστα. Φθάνοντας στο σπίτι μου το πρώτο που διαπίστωσα, ήταν ότι το παρακείμενο βουνό (Υμηττός) ήταν σκεπασμένο από σύννεφα, κατάσταση που συνέβαινε για πρώτη φορά στα 37 χρόνια που πηγαινοέρχομαι. Τα σύννεφα ευρίσκοντο πάντοτε πολύ υψηλότερα από τα γύρω βουνά. Ότι δεν επρόκειτο για κάποιο φαινόμενο τοπικής ομίχλης φάνηκε από το γεγονός, ότι αυτή η λέχρα επικράτησε για όλο το διάστημα των τριών εβδομάδων που ήμουν εκεί και ευρίσκετο πάνω από όλα τα βουνά. Ήταν προφανές ότι οι μηχανές παραγωγής τοξικού νέφους δούλευαν αλάργα.

Ενώ, ζώντας στα γερμανικά κρύα, τα τελευταία 8 χρόνια δεν έχω κρυολογήσει, την τρίτη ημέρα της παραμονής μου στην Αθήνα έπαθα γερό κρυολόγημα, με ισχυρότατο συνάχι και φλεγμονές στο λαιμό. Τηλεφωνώντας με κάποιο φίλο, μου είπε αυτός, να μην περιμένω να μου περάσει γρήγορα το κρυολόγημα, διότι στην Ελλάδα η λήψη αντιβιοτικών γίνεται με το παραμικρό, με αποτέλεσμα τα μικρόβια να έχουν μεταλλαχθεί επικίνδυνα. Πράγματι το κρυολόγημα μου πέρασε μετά από ένα μήνα. Την έντεχνη πολυφαρμακία, που έχει καλλιεργηθεί στην Ελλάδα, την διαπίστωσα όταν πήγα στο φαρμακείο να αγοράσω φάρμακα: Ένα κουτί ασπιρίνες κόστιζε 65 λεπτά ως γερμανικό προϊόν, ενώ στην Γερμανία το ίδιο κουτί τιμάται 5,50 Ευρώ. Μεγάλη διαφορά τιμής διαπίστωσα και σε άλλα παρασκευάσματα, διαφορά που δεν αιτιολογείται με άλλη σκοπιμότητα, από τα να είναι αυτά πιο προσιτά από τις τσικλόφουσκες.
Πληθώρα φίλων και γνωστών που συνάντησα, έπασχαν από γρίπη καθώς και από φλεγμονές και εκζέματα, που δεν θεραπευόντουσαν επί μακρόν .

Από την δεύτερη μέρα της παραμονής μου στην Αθήνα ξεκίνησε συνεχώς να μικραίνει το πέος μου και να εξαφανίζεται πάσα μορφή της λίμπιντο. Μοναδική παρηγοριά μου ήταν, ότι φτάνοντας αυτό μετά μερικές ημέρες στο μέγεθος ενός κουμπιού, θα μπορούσα να κουμπώνω με αυτό την ρόμπα μου. Ήταν πλέον προφανές, ότι στο νερό αναμειγνύονται καταπραϋντικά, προφανώς λίθιο, το οποίο χρησιμοποιείται στα βαριά ψυχοφάρμακα.

Τα πρωτοπαλίκαρα του Μένγκελε, που προσέλαβε ο ΟΗΕ ως υπεύθυνους για την επιβολή διατροφικής νομοθεσίας διεθνώς και οι πολυεθνικές ως προϊσταμένους των μηχανισμών καταστροφής των τροφών κλιμακώνουν την δηλητηρίαση των ανθρώπων σε παγκόσμια κλίμακα με την εξουθένωση των θρεπτικών ουσιών και την τοξικοποίηση της διατροφής, ως εντολοδόχοι των διεθνών κανιβάλων της λεγόμενης "ευγονικής". Αυτή η διαδικασία κλιμακώνεται με ιδιαίτερη έμφαση στην Ελλάδα.
Η δραστική μείωση του παγκόσμιου πληθυσμού, που αποφάσισε η διεθνής αλήτ και που απροκάλυπτα διακυρύττει, αποτελεί παλιό σχέδιο, που με το ένα ή άλλο τρόπο επανέρχεται από τα κατά εποχή φερέφωνα των "πεφωτισμένων", όπως ο Δαρβίνος, ο Μάλθους και ο Μπιλ Γκέιτς, ως ένα τελετουργικό ανθρωποθυσίας με το καντάρι.

Αυτά τα σχέδια δεν διστάζουν τα κυκλώματα της εξουσίας να τα προβάλλουν χωρίς περιστροφές, προκαλώντας τα αισθήματα της υγιώς σκεπτομένης ανθρωπότητος, με υπέρμετρη υπεροψία, θεωρώντας ότι αυτή είναι υποχρεωμένη να καταπίνει κάθε είδους πρόκληση εκ των προτέρων, χωρίς να είναι σε θέση να αντιδράσει εναντίον των σχεδίων της μαζικής της καταστροφής.
Τα όσα προβάλλονται στις τοιχογραφίες του αεροδρομίου του Denver, που παρουσιάζει το βίντεο που ακολουθεί, είναι εύλογα ως προς την καταστροφή που ετοιμάζεται: Εκατομμύρια παιδιών από όλες τις φυλές πρόκειται να θανατωθούν από ασθένειες, φυσικές καταστροφές και πολέμους, ώστε να "απολαύσουν" στην συνέχεια οι λίγοι, εκλεκτοί ρομποτάνθρωποι τον αρωματισμένο νάυλον παράδεισο - στρατόπεδο συγκεντρώσεως των άβουλων μαλακίων - υπανθρώπων της "νέας" "τάξης". Αυτά τα στοιχεία είναι από καιρό γνωστά και έχουν δημοσιευτεί πριν από περίπου ένα χρόνο και στην Ελλάδα από το περιοδικό "Τρίτο Μάτι".
Επιμένουμε όμως να τα προσπερνούμε, ως ένα είδος παραμυθιού, παραβλέποντας τον κλοιό που σφίγγει καθημερινά γύρω μας με προκλητικό τρόπο.








Οι μέθοδοι που εξουθενώνουν την διατροφή μας, δηλητηριάζοντας τόσο τα τρόφιμα, όσο και το φυσικό περιβάλλον είναι πολλοί και πολυδιάστατοι:

- Μεταλλαγμένα
- Επικίνδυνα φυτοφάρμακα και διοξίνες
- Αεροψεκασμοί με δηλητήρια, όπως τα Οξείδια Αλουμινίου και Βαρίου
- Πρόσμιξη δηλητηρίων στο πόσιμο νερό, όπως το Φθόριο, το Αλουμίνιο, το Λίθιο
- Χρήση ραδιενεργών υλικών στις οικοδομές
- Διοχέτευση ραδιενέργειας στο γάλα
- Πρόσμιξη δηλητηριωδών γλυκαντικών σε τρόφιμα και ποτά, όπως η ασπαρτάμη
- Επιβολή τοξικών εμβολίων, που θανατώνουν το ανοσοποιητικό σύστημα
- Την απαγόρευση των βιταμινών, ιχνοστοιχείων και άλλων διατροφικών συμπληρωμάτων.
- Ηλεκτρομαγνητική μόλυνση

Αργά αλλά σταθερά οδηγούμαστε σε συνεχή υποβιβασμό της υγείας μέχρι πλήρους τοξικοποίησης του οργανισμού μας στα πλαίσια μιας κλιμακούμενης γενικής γενοκτονίας, την οποίαν αποδεχόμεθα και παρακολουθούμε παθητικά, ή και με ικανοποίηση, μέσω των καταπραϋντικών προσμείξεων στον αέρα που αναπνέουμε, στα τρόφιμα που καταναλώνουμε και στο νερό που πίνουμε και μέσω των μεθόδων μαλακύνσεως του εγκεφάλου, τις οποίες εφαρμόζουν τα μίντια.
Αργά αλλά σταθερά έχουμε αρχίσει να αποχαιρετούμε αυτό που κάποτε σήμαινε φυσιολογικός άνθρωπος με φυσιολογικές αντιδράσεις.

Στα επί μέρους σημεία που αναφέρθηκαν θα γίνει μια ξεχωριστή αναφορά στο δεύτερο μέρος αυτής της πραγματείας.






Σε μια πρόσφατη συνέντεξή του εξ ονόματος της πρωτοβουλίας "Σπίθα", ισχυρίστηκε ο Μίκης Θεοδωράκης, ότι η κεντρική αντίθεση έχει πάψει πλέον να είναι ταξική, φέρνοντας σε ρήξη κάποιες κοινωνικές τάξεις μεταξύ τους, αλλά έχει πλέον προσλάβει εθνικό χαρακτήρα, πολώνοντας το έθνος με τους ξένους δυνάστες και τους εντολοδόχους τους.
Εγώ πιστεύω, ότι η ρήξη πάει πολύ πιο μακρυά. Στην ουσία είναι πανανθρώπινη. Σήμερα πολώνεται από τα πράγματα η ανθρωπότητα συνολικά με τους κανιβάλους μιας διεθνούς τρομοκρατικής συμμορίας, που το παίζουν άνθρωποι και μάλιστα ανώτεροι από τους υπολοίπους, αξιώνοντας να επιβάλλουν την καταστροφή της ανθρωπότητος, ενώ εμείς παραμένουμε οι μεταφορείς της καρμανιόλας μας.

Είναι προφανές, ότι εάν η Ελλάς και οι Έλληνες δεν καταργήσουν άμεσα και χωρίς υπεκφυγές το σύνολο των διεθνών διασυνδέσεων της χώρας, σύντομα θα δουν τα ραδίκια ανάποδα. Αυτό προϋποθέτει μια διεθνή παρέμβαση των Ελλήνων στο όνομα της Ελευθερίας, της Δημοκρατίας και του Ανθρωπισμού, όπως μάς επιτάσσει η υποθήκη του Ελληνικού Πνεύματος.

Δείτε και τα:


http://alkimosarchive.wordpress.com/2011/01/05/the-new-global-social-sorcery/


http://allenaki.wordpress.com/2010/03/02/codexalimentarius/

http://kyprianoscy.blogspot.com/2011/01/blog-post_24.html

http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?t=4386&start=0&postdays=0&postorder=asc&highlight=

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Εύχομαι να πέρασαν όλα φίλε μας Μποτίλια.
Γεγονός είναι ότι το κλίμα της Αθήνας ασθενεί βαριά.

Θα σου δανεισθώ τα βίντεο να τα αναρτήσω.
Σε ευχαριστώ πολύ.
@αλλενάκι

Μποτίλια στο Πέλαγος είπε...

@ αλλενάκι

Αγαπητή φίλη, σε ευχαριστώ για την μόνιμη συμπάθεια, την στήριξη και την κατά καιρούς αναπαραγωγή του όποιου υλικού, το οποίο ευρίσκεται στην διάθεση όλων των ενδιαφερόμενων με καθ' οιονδήποτε τρόπο.