19 Ιανουαρίου, 2011

ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΓΟΝΙΜΟ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΤΑΙ ΤΟ ΕΤΟΣ 2011 ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ


"Επελέγην από την πρόνοια"
Αδόλφος Χίτλερ
(Παρά την ευτελή προπαγάνδα ο Χίτλερ επελέγη από την απόκρυφη εταιρία "Βριλ". Ο Ελληνισμός νταλαβερίζεται όμως με τα Βριλήσσια εδώ και χιλιετίες).


Προσφάτως ευτύχησα να βρεθώ στην Αγία Γη για διάστημα τριών εβδομάδων.
Ανέκαθεν ήμουν ιδιαίτερα αισιόδοξος για τις επερχόμενες εξελίξεις. Όσοι ζούμε τα τελευταία σαράντα χρόνια σε διαρκή κρίση, απολαμβάνοντες τα όρια, νομίζω ότι βλέπουμε όλο εντονότερα βαθμηδόν ένα Νέο Φως που χαράζει για την Ελλάδα, τον Ελληνισμό και τα μύχια όνειρά μας. Γνωρίζουμε ότι αυτά θα βρουν εκδίκηση επάνω στην Αγία Τράπεζα της Αναστάσεως των σωθικών μιας Γης, που γνωρίζει πολύ καλά τον Λόγο από τον οποίον και για τον οποίον αυτή επλάσθη.
Αρεσκόμενος να επικοινωνώ όχι μόνο με τους ανθρώπους, που αυτή η Γη προάγει, αλλά πρωτίστως με την ίδια την Γη, η οποία διακρίνεται από μια απροκάλυπτη ειλικρίνεια στην μετάδοση μηνυμάτων, νοημάτων και βαθυτάτης αγάπης, την ευχαριστώ εκ βάθους καρδίας για την πιστοποίηση αυτής της διαπίστωσης περί ανερχομένου Νέου Φωτός. Νομίζω, ότι όποιος επιθυμεί να επικοινωνεί μαζί της, δεν έχει άλλα περιθώρια από την πλήρη ταύτιση με το απέραντο κάλλος της.
Την ευχαριστώ βαθύτατα για την ενεργοποίηση των οφθαλμών, του οφθαλμού, όλων των αισθήσεων και όλων των πόρων υπάρξεως, μέσω των οποίων αυτή μας δωρίζει το έλεος να πορεύεται εντός μας. Ιδιαίτερα όσοι την στερούμεθα, δικαιούμεθα νομίζω, να είμεθα αδηφάγοι έναντι όσων αυτή απλόχερα μας προσφέρει.
Αυτή τη φορά νομίζω, ότι αυτή υπήρξε με το παραπάνω γενναιόδωρη. Αισθάνομαι την ευεργεσία της ως ένα είδος τρίτης μυήσεως στην φιλάνθρωπο μαγεία της. Δράττω σε μια περίπτυξη νοός όσα αυτή με κατέστησε κοινωνό τους και εύχομαι να μην διαψεύσω την χειμαρρώδη της ευεργεσία.
Γνωρίζουμε ότι είμεθα αποφασιστικά ισχυρότεροι των αντιπάλων μας. Την πρόκληση της συγκρούσεως με αυτούς αποδεχόμαστε σε κάθε περίπτωση, ως ζήτημα τιμής. Γνωρίζοντας όμως, ότι η Ακρόπολις, ο Ιερός Βράχος και ο Παρθενών αποτελούν χάραγμα στην ψυχή μας, δεδομένο το οποίο δεν δύναται να υπόκειται στα τερτίπια υπόθαλψης των σκιών, νομίζω ότι η ματαιοπονία των ενεργειών τους θα γίνεται προϊόντος του χρόνου περισσότερο προφανής.

Σε μια συζήτηση, που έτυχε να διεξάγω προσφάτως με μια φίλη, η οποία τυγχάνει κατά την άποψή μου σημαντική ιστολόγος, αυτή πρόβαλλε την άποψη, ότι ευρισκόμεθα σε πολύ δύσκολη θέση και ότι οι αντίπαλοι του Ελληνισμού ευρίσκονται σε μανιώδη επέλαση, χωρίς να υπάρχει δυνατότητα ανακοπής τους, αισθανόμενοι τόσο ισχυροί, ώστε να μην χρώνται προσχημάτων, δρώντες χωρίς επιφάσεις, έχοντας πετάξει την μάσκα. Της απάντησα, ότι εάν αυτοί αισθάνονται τόσο ισχυροί, ώστε να δρουν απροκάλυπτα και ανοικτά, εμείς αισθανόμεθα ακόμη ισχυρότεροι από αυτούς και θα δράσουμε ακόμη πιο ανοικτά. Οι φίλοι και οι φίλες αυτής της σελίδος γνωρίζουν, ότι απαίτησα σε προηγούμενη ανάρτηση, άνοιγμα των Μυστηρίων, ώστε να καταστούν αυτά προσβάσιμα σε κάθε καλοθελητή.
Εδώ θα προβούμε σε ανοικτή οργάνωση των συμβόλων, πέρα από τα καταγώγια των αδερφάτων των δυαρχιστών, κάνοντας απτή πράξη την οντολογία της Τριαδικότητος, την οποία πρεσβεύει αυτή η σελίδα, χωρίς μισόλογα, βερμπαλισμούς, ή διανοουμενισμούς της πλάκας.
Ξεδιπλώνουμε την σημαία μας με αποφασιστικότητα, η οποία αναγράφει τον στόχο της Υπερβάσεως. Υπέρβασις, η οποία δεν μπορεί παρά να στοχεύει και στην Υπέρβαση του δουλέματος, δηλαδή στην δημιουργική Σύνθεση όλων των καλοθελητών.

Προσβλέπουμε ΣΤΗΝ ΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ ΤΟΥ ΗΓΕΤΟΥ. ΑΛΗΘΟΥΣ ΗΓΕΤΟΥ, ο οποίος δεν μπορεί να είναι άτομον, που το παίζει χαρισματικός σωτήρας, αλλά ΣΩΜΑ ΣΥΛΛΟΓΙΚΗΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗΣ ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑΣ, σαρξ εκ σαρκός Ελληνικής Χαριτωμένης, δι ης τα πάντα καθίστανται εφικτά στα πλαίσια της κοσμικής ευταξίας και αρμονίας.

Στην συνέχεια παραθέτω ένα ιδιαίτερα ΕΠΙΚΑΙΡΟ σημαντικό απόσπασμα από το βιβλίο "Οι Μιγάδες Της Νεοελληνικής Ιστορίας" που εκδόθηκε το 1987, του δολοφονημένου Προφήτου του Ανατέλλοντος Ελληνισμού Νίκου Βεργίδη (Θανάση Κατσαρού):

- Η Ελληνική συνείδηση - εννοείται τα κελεύσματά της και οι προεκτάσεις τους - αποτέλεσε πάντα το κρυφό καταφύγιο του όποιου ποδοπατημένου καθημερινά "ανθρωπάκου".
- Η επιβίωση αυτής της συνείδησης επί 2.000 χρόνια χωρίς εθνική εστία προϋπόθετε ένα σωρό, αυτόνομα λειτουργούντες μηχανισμούς άμυνας και εξέλιξης, με αποστολή τη διαφύλαξη της ακεραιότητάς της.
- Έτσι στο λαϊκό ασυνείδητο, η Ελλάδα και ο πολιτισμός της δεν κατακρεουργήθηκαν ποτέ από τους "αριστοκράτες" σκοταδιστές. Συνέχισαν να εξελίσσονται με ταχύτατο ρυθμό στο λαϊκό ασυνείδητο.
- Κατόπιν αυτού το ελληνογεννές μαζικό ασυνείδητο λειτουργεί κατ' ανάγκη σαν ένας παράλληλος,ως προς τον "αντικειμενικό" κόσμο της κβαντομηχανικής. Μη έχοντας δε περάσει τα 1500ετή βραχώδη σκοτάδια του μεσαίωνα, βρίσκεται τουλάχιστον στο 3500 μτχ.
- Ακρογωνιαίο λίθο των ελληνικών καλεσμάτων αποτελεί ο ανθρωποκεντρισμός. Σε αντίθεση με τον μεταελληνικό κόσμο, ο οποίος βασίζεται στο νεφελώδη θεοκεντρισμό.
- Αυτό σημαίνει πως μοναδικός άξονας της προς τα εμπρός ιστορικής κίνησης, είναι ο άνθρωπος. Ο κόσμος του ελληνικού μαζικού ασυνειδήτου, έχει βιώσει πως η μόνη "συμπαντική λογική" κατάληξη είναι η "θεοποίηση" του ανθρώπου. Σε αντιδιαστολή με τον "αντικειμενικό" μεταελληνικό κόσμο που οδεύει στη θεοποίηση της "Μηχανής του Κύβοργ" (Κύβοργ: "Κυβερνητικός Οργανισμός", δηλ. τοποθέτηση του ανθρώπινου εγκεφάλου σε μια μηχανή - μυθιστόρημα επιστημονικής φαντασίας). Δηλαδή στον ολόπλευρο αφανισμό-εξευτελισμό της έννοιας "άνθρωπος".
- Αυτή η θεοποίηση του ανθρώπου στα διαχρονικά καλέσματα του Ελληνισμού πείθει τον κάθε "απλό" Έλληνα, ότι η ελληνική μυθολογία δεν εκφράζει παρά την ιδεατή κατάληξη του ανθρώπου. Κοντολογίς: Ότι το μέλλον του ανθρώπου είναι να γίνει Δίας, Ερμής, Αθηνά, κοκ.
- Αυτό σημαίνει πως ο ελληνικός λαός είναι υποχρεωμένος να δώσει μόνος του την μάχη προς υλοποίηση των "προφητειών" όπως αυτές απορρέουν από την ελληνική μυθολογία.
- Κατά συνέπεια ο ελληνικός λαός ξέρει υποσυνείδητα πως η αποστολή του συνίσταται στο να διασπάσει τα ταμπού του μεταελληνικού κόσμου, ενεργοποιώντας τα ενιαία πεδία του χωροχρόνου και να ενσωματωθεί με τον παράλληλο ελληνικό κόσμο του μαζικού του ασυνείδητου. Ταυτόχρονα να εξαφανίσει την πλασματική πραγματικότητα του μεταελληνισμού.

Πλην όμως υπάρχει μια διαφορά. Για να μπορέσει ο ελληνικός λαός να πραγματοποιήσει την τέτοια κολοσσιαία πρωτογενή συγκινησιακή έκρηξη, που θα του επιτρέψει να περάσει από την "μελάσα" (ένας ναύτης, που υποτίθεται ότι ήταν μάρτυρας στην στιγμιαία εξαφάνιση του πλοίου, βάσει της θεωρίας των ενιαίων πεδίων κατά τη διεξαγωγή του "πειράματος της Φιλαδέλφειας", ισχυρίστηκε πως τόσο αυτός όσο και οι συνάδελφοί του ένιωσαν πως είχαν πέσει σε μια στέρνα με μελάσα καθώς προσπαθούσαν να περάσουν το φράγμα αντιβαρύτητας) του χωροχρόνου προς τον δικό του ελληνικό κόσμο, απαιτείται κάτι σημαντικό. Ο εμπλουτισμός του μαζικού του ασυνείδητου με κάθε είδους πληροφορία σχετικά με την ανθεκτικότητα της μεταελληνικής αντοχής: Είτε από κουτοπόνηρες δολοπλοκίες στοιχειοθετείται αυτή, είτε από διαδικασίες καταστολής. Ναι το ελληνογεννές μαζικό ασυνείδητο χρειαζόταν πληροφορία. Και αυτό προκειμένου να είναι θωρακισμένο με σχετική πληρότητα ιστορικών εμπειριών, όταν η ωρίμανση των μεταελληνικών συνθηκών - δηλαδή το φρακάρισμά τους - θα πυροδοτούσε την έκρηξή του. Και τούτο γιατί δεν θα υπάρχουν τότε χρονικά περιθώρια για άλλα λάθη. Λ.χ. η μη σωστή ταξινόμηση των εμπειριών της πορείας από τον Πλάτωνα ως τον Μάρκο Βαμβακάρη.
Βρισκόμαστε πράγματι στην καρδιά του προβλήματος: Οι ανταύγειες του ελληνικού πνεύματος έχουν σφραγίσει ανεξίτηλα εδώ και 3000 χρόνια το DNA του συνόλου των απλών λαών της Ευρώπης και της Ανατολής. Μέσα σε αυτό ενεδρεύει έτοιμη να εκραγεί η ελληνική πληροφορία. Τα στρώματα που την σκεπάζουν δεν μπορούν να εμποδίσουν αυτή την έκρηξη, γιατί δεν αποκτήθηκαν στο εξαγνιστικό καμίνι των λαϊκών συγκρούσεων. Είναι στρώματα πληροφορικής που εμφυτεύτηκαν με την βία ερήμην των λαών μέσα στο μακιαβελλικό σκοτάδι.Κατά συνέπεια πρόκειται για μια διάτρητη πληροφορική, έτοιμη να κονιορτοποιηθεί όταν αρθρωθεί ο λυτρωτικός ελληνικός λόγος.
Γιατί; Γιατί η Φύση του Ελληνισμού είναι κατ' ανάγκη πανανθρώπινη.
Όταν ο ελληνικός λαός ξεχυνόταν στους αγώνες του, αυτό γινόταν για να τροφοδοτήσει το μαζικό του ασυνείδητο με όσο περισσότερες πληροφορίες γίνεται, επενδύοντας το αίμα του στην μελλοντικά επερχόμενη έκρηξη της ελληνικής πληροφορίας. Ο κάθε Έλληνας γνώριζε ότι οι ελπίδες, οι τραυματικές εμπειρίες, η πίκρα του ανεκπλήρωτου οράματος θα μεταβιβάζονταν στους επόμενους που θα βάσταγαν στη συνέχεια το ίδιο χαράκωμα, γνώριζε "ότι κάθε ανθρώπινη ατέλεια είναι ένας δεσμός με τον ουρανό" όταν οι πόθοι στοχεύουν ψηλά.

Σήμερα διαπιστώνουμε πως μαζεύτηκε τόσο πολύ πύον στην πληγή, που φθάνει η ώρα να σπάσει το απόστημα. Τα φτιασιδώματα της δήθεν ανεξαρτησίας του ελλαδικού προτεκτοράτου καταρρίπτονται από τους επιγόνους των εντολοδόχων που το εξέθρεψαν.
Οι ίδιοι κατεβάζουν χωρίς επίφαση την αυλαία.
ΜΗΠΩΣ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ "ΦΡΑΚΑΡΙΣΜΑ" ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΑΝΑΦΕΡΘΗΚΕ Ο ΒΕΡΓΙΔΗΣ;

ΑΝΑΜΦΙΒΟΛΑ ΣΕ ΟΡΙΑΚΕΣ ΦΑΣΕΙΣ ΟΠΩΣ Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΛΛΑ ΠΕΡΙΘΩΡΙΑ ΓΙΑ ΛΑΘΗ.

ΑΣ ΔΙΑΓΡΑΨΟΥΜΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ "ΤΟ ΠΑΝΤΑ ΕΥΚΟΛΟΠΙΣΤΟΣ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΠΡΟΔΩΜΕΝΟΣ"

ΚΑΙ ΑΣ ΑΝΑΚΗΡΥΞΟΥΜΕ ΤΟ ΣΥΛΛΟΓΙΚΟ ΛΑΪΚΟ ΑΣΥΝΕΙΔΗΤΟ ΩΣ ΠΛΗΡΕΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΚΑΙΩΝ ΕΜΠΕΙΡΙΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΗ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ.


4 σχόλια:

archaeopteryx είπε...

Μποτίλια, πρώτα χρόνια πολλά, και μετά συγχαρητήρια. Εγραψες!

Μποτίλια στο Πέλαγος είπε...

@ archaeopteryx

Θερμά ευχαριστώ για τις ευχές. Εύχομαι και εγώ υγεία, δύναμη και επιτυχή συνέχεια στην εύστοχη διαδικτυακή παρουσία, τόσο σε σένα, όσο και σε όλους τους άλλους διαδικτυακούς αδελφούς και αδελφές.

Ζάχαρη είπε...

Ταμπου εγραψες την λεξη κλειδι.Λιπος (κακο) ειναι μια αλλη λεξη ,αντε να καει και αυτο να ξαναβρουμε τον εαυτο μας.

Ανώνυμος είπε...

Μία ακόμη σπουδαία ανάρτηση..ευγε..συντασσόμενη με το ρηθέν σου"ΚΑΙ ΑΣ ΑΝΑΚΗΡΥΞΟΥΜΕ ΤΟ ΣΥΛΛΟΓΙΚΟ ΛΑΪΚΟ ΑΣΥΝΕΙΔΗΤΟ ΩΣ ΠΛΗΡΕΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΚΑΙΩΝ ΕΜΠΕΙΡΙΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΗ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ",το ευχομαι καί τό ελπίζω..νά εισαι καλά