04 Ιανουαρίου, 2009

ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗ ΜΑΣΚΑ ΤΟΥ ΔΙΕΘΝΙΣΜΟΥ




Συχνά έκανα αναφορές στη μεθολογία της εξουσίας, να βάζει τους εκφραστές της να λένε κάποια σωστά πράγματα, για να αποκτήσουν μια δημόσια συμπάθεια, στρέφοντας την προσοχή προς τα λεγόμενα τους, για να τους βάλει μετά να χύσουν προπαγανδιστικό δηλητήριο, ως προς τις εν τέλει απιδιωκόμενες στοχεύσεις.
Μέσα από αυτό το πρίσμα πρέπει να δούμε δυστυχώς και τις πρόσφατες καταγγελίες της επιθετικότητας του Ισραήλ από τον πρώην υπουργό εξωτερικών Θεόδωρο Πάγκαλο. Όπως διάβασα στο ενδιαφέρον ιστολόγιο "Το Μακεδονικό Ζήτημα Σήμερα" ο ίδιος πολιτικός έκανε δηλώσεις για να προπαγανδίσει την ανάγκη επιβολής παγκόσμιας δικτατορίας, την οποία επιχειρεί να σερβίρει ως παγκόσμια "δημοκρατία", που θα απαλλάξει τον πλανήτη από τις υποτιθέμενες ατέλειες του εθνικού κράτους.
Διαβάστε την αντίστοιχη ανάρτηση:

http://macedonia-greece.blogspot.com/2009/01/blog-post_03.html

Είναι χαρακτηριστικό, πως οι εξουσιαστές μέσω των πρακτόρων τους, κάνοντας συγκεκριμένη "κριτική" σε βήματα που προωθούν τον Αρμαγεδώνα, ταυτόχρονα προβάλουν την αναγκαιότητα πραγματοποίσης στόχων, ένεκα των οποίων ο Αρμαγεδών προωθείται.

Πέραν αυτού η συγκεκριμένη στόχευση "ζυμώνεται" σε αυτή τη φάση έντονα από τα καρντάσια της Λέσχης Μπίλντερμπεργκ στην Ελλάδα. Μετά την Άννα Διαμαντοπούλου, που "προφήτευσε" στο ευρέως διαδομένο στο διαδίκτυο βίντεο τον περασμένο Νοέμβριο, την μεγάλη καταστροφή που έρχεται στην Αθήνα, από άτομα που δεν θα είναι οργανωμένα, αλλά θα δρουν μαζικά, όπου και έκανε αναφορά στην ανάγκη επιβολής παγκόσμιας κυβέρνησης, τώρα και ο "αδελφός" Πάγκαλος. Ο τρόπος είναι παλιός: Μια στο καρφί και μια στο πέταλο. Η μεθοδολογία στηρίζεται στο παλιό αντιδραστικό δόγμα: Τα ανθρωπάρια της καθημερινότητας είμαστε ανεγκέφαλα και οι εξουσιαστές μπορούν με τη μαγκιά τους να μας παρασύρουν όπου αποφασίσουν.
Μήπως είναι καιρός να φιλτράρουμε κριτικά τον σανό που σερβίρουν;


5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Διάβασα το άρθρο και δεν το κρίνω τόσο αυστηρά όσο εσύ, ίσως γιατί δεν βλέπω προθεση να 'πουλησει' την παγκόσμια κυβέρνηση σαν κάτι ιδεατό αντίθετα δινει μια ρεαλιστική εικόνα, του που βρισκόμαστε σήμερα και που πηγαίνει το θέμα, δηλ. σε ενημερώνει ότι είναι αναπόφευκτο δυστυχώς (αφού οι κολώνες του συστηματος τουλάχιστον στην ΕΕ έχουν θεμελιωθεί΄και μένουν τα details).

Αυτό το συμπεραίνω από τις 2 τελευταίες του προτάσεις: 'Αν θέλουμε μία Ελλάδα δυσανάλογα αξιοσέβαστη σε σχέση με το μεγεθός της χρειάζονται ιδέες και προτάσεις. Αλλιώτικα η ευγένεια και η φιλοξενία αρκούν αλλά με το κεφάλι κατω'.

Φίλε μου εσύ ζεις σε μία χώρα καπιταλιστική μεν αλλά με έντονη κοινωνική πολιτική -το ξέρω γιατί σπούδασα εκεί- εδώ ο λαός μας είναι από εξαντλημένος έως ξεπουπουλιασμένος μετά από χρόνια θυσιών κ λιτότητας της προσδοκίας μίας ενωποιημένης ευρώπης όπου θα απολάυσει το επίπεδο διαβίωσης των επιτέλους αναπτυγμένων χωρών λόγω της σύγκλισης.
Το μόνο λοιπόν που βιώσαμε ήταν χρόνων στέρηση και απογοήτευση με αποκορύφωμα να κατάρευσουμε με την κυβέρνηση του ΚΚ.

Ο Πάγκαλος και ο κάθε Πάγκαλος γνωρίζει ότι δεν μπορεί να προτρεψει σε μία επανάσταση (γιατί η Γάζα θα είναι το άμεσο μέλλον μας), προτρεπει λοιπόν στο αντί να μείνουμε πόρνες του πεζοδρομίου τουλάχιστον ας γίνουμε πολυτελείας ή σε επίπεδο τσατσας.
Δηλ. μας λεει ότι δεν αλλάζει το ουσιαστικό που είμαστε αλλά ας βρούμε, ας επιλέξουμε τον επιθετικό προσδιορισμό. Εγώ αυτο αντιλαμβανομαι.

Από την στιγμή που
1)μπήκαμε στην ΕΕ και μαζί με εμάς σχεδόν όλα τα κράτη όπου δεν υπάρχει οικονομική και νομισματική ένωση παρά μόνο 1000% Νομισματική με
2)την Κεντρική Ευρωπαική Τράπεζα να απολαμβάνει status "απόλυτης ανεξαρτησίας" ενός ολιγαρχικού οργάνου, μη αιρετού, εσωστρεφούς και μυστικοπαθούς, με αδιαφανείς διαδικασίες λήψης αποφάσεων δηλ. καλύτερο της FED των ΗΠΑ η οποία κανονίζει το money supply όλης της ΕΕ (χωρίς να λογοδοτεί σε ΚΑΝΕΝΑΝ αντίθετα οι κυβερνήσεις λογοδοτουν σε αυτή και αν δεν ενημερώσουν υπάρχουν κυρώσεις)
3) Με από το πρωτάκουστο γεγονός, το Καταστατικό του Ευρωπαϊκού Συστήματος Κεντρικών Τραπεζών (ΕΣΚΤ) να έχει ισχύ Συντάγματος, δηλαδή να θεωρείται αυτό που λέμε "πρωτογενές δίκαιο"
4) Με το Ευρωκοινοβούλιο νά εχει συμβουλευτικό ρόλο και υποδείξεων ενω χιλίάδες αδιαφανεις / ανώνυμες επιτροπες να νομοθετούν
5) Με το -μηδενικα τροποποιημένο Ευρωσύνταγμα- που απέριψε η Ιρλανδία κλπ. κλπ. ο κύκλος της Παγκοσμιας Κυβέρνησης τουλάχιστον στην Ευρώπη θα ήταν γεγονός.

Όσοι λοιπόν πιστεύετε μέχρι σήμερα ότι η κυβέρνηση μας ψηφίζεται από τον λαό, δεν ξέρω αν καλώς το πιστεύετε. Και ο Πάγκαλος απλά μας το είπε

ΟΡΓΗ

Ανώνυμος είπε...

Δεν ξέρω αν έχεις δει αυτό
http://www.youtube.com/watch?v=g1NdVL74LEQ
Εχει τίτλο The Secret Behind The Secret Societies
και μπορώ να πώ ότι ενώ είχα μείνει στις μεγάλες τραπεζικές οικογένειες με τα ιδρυματά τους, τις λέσχες τους, τις πολυεθνικές τους κλπ. εδώ ο Prof. Walter j. Veith δίνει μία παραπέρα διάσταση.
Γνωρίζεις? Τι πιστεύεις?

ΟΡΓΗ

Ανώνυμος είπε...

@ΟΡΓΗ
Και τα δύο σχόλια σου είναι νομίζω σημαντικά και αφορούν θέματα γενικότερου ενδιαφέροντος.
Με αυτή την έννοια, θα ήθελα επιχειρήσω τις απαντήσεις σε αυτά με μορφή αναρτήσεων, πάντοτε με την άδειά σου.
Αναφορικά με το δεύτερο σχόλιο, μπορώ να ισχυριστώ ότι γνωρίζω κάποια πράγματα. Το βίντεο που παραθέτεις έχει σχετικά μεγάλη διάρκεια και χρειάζομαι για την απάντηση μια μικρή πίστωση χρόνου.
Σε ευχαριστώ και για τα δυο σχόλια, που θεωρώ πολύτιμα.

Ανώνυμος είπε...

Με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον αναμένω νέες αναρτήσεις, take your time :)))

Αυτό που νιώθω αυτό τον καιρό είναι ότι οι Ελληνες είναι 2 ταχυτήτων σε επίπεδο ενημερωσης και αντίληψης των πραγματων. Αυτό όμως δεν είναι το χειρότερο το χειρότερο είναι ότι υποβόσκη σαν κυρίαρχο συναίσθημα ο ΦΟΒΟΣ περισσότερο από αγανάκτηση, διαθεση αντίδρασης με τρόπο που να οδηγήσει το καράβι σε σωστή ρότα!!

1η ταχύτητα οι μεταξύ 30-50
α) κάτι δεν τους παει καλά, εστιάζουν στο οικονομικό. Ενημέρωση παραδοσιακά ΜΜΕ

β)Ενημέρωση από ιστολόγια προβληματίζονται αλλά και μπερδεύονται από τις αντίθετες μεν αλλά λογικοφανείς δε απόψεις

2η ταχύτητα
α) νεολαία μπερδεμένοι μέχρι εκεί που δεν πάει αλλά εξαγριωμένοι με γονείς, σχολειο κλπ.
β)ανω των 50 και όσο ποιό μεγάλοι τόσο ποιό υποψιασμένοι γιατί είναι οι μόνοι πραγματικά 'μπαρουτοκαπνισμένοι'.

Τονίζω όμως ότι έχει φωλιάσει φόβος στις ψυχιές άσχετα τμε την εξήγηση για την κατάσταση που δίνει ο καθένας και όσο βλέπω αυτό σαν κυρίαρχη αντίδραση τόσο τρομάζω και εγώ και έχω και το κακό ότι όταν τρομάζω ΟΡΓΗζομαι......

Ανώνυμος είπε...

@Ανώνυμος
Αδελφέ, σε ευχαριστώ για την δημιουργική επικοινωνία. Δεν χρειάζεται ούτε οργή, ούτε φόβος. Επαρκεί η επαγρύπνηση, η ετοιμότητα και το ερευνητικό πνεύμα, που ήδη εκδηλώνεις.
Μπορούν να γίνουν πολλά και αυτά θα γίνουν. Δεν είμαστε μόνοι μας. Υπάρχουν πολλοί και ακολουθούν περισσότεροι.
Το θηρίο δεν είναι ακατάβλητο. Αντίθετα είναι ευάλωτο. Προσπαθεί να μας υποβάλει. Πάνω σ' αυτά έχει μιλήσει και η Ελληνική μυθολογία (ας σκεφτούμε την αλληγορία της Μέδουσας και τον Θησέα).
Η μάχη θα δοθεί και το γνωρίζουν. Αν μελετήσουμε προσεκτικά τις κινήσεις τους, αυτές υποδηλώνουν πανικό, γι αυτό αναγκάζονται να ρίξουν τη μάσκα.
Ότι η κατάσταση είναι πάρα πολύ δύσκολη, είναι αυτονόητο. Και κανένας σωστός στρατηγός δεν μπορεί να αιστανθεί ικανοποιημένος μπροστά στην πιο λασμπρή νίκη, αφού αυτή δεν είναι πραγματοποιήσιμη χωρίς θύματα. Αυτό υποδειλώνει και το 22ο στοιχείο του βιβλίου των αλλαγών I GING, που αναφέρεται συν τοις άλλοις στην τραγική διάσταση του κάλους.
Είναι φυσικό να αγαπάμε την ειρήνη. Όμως, όπως δίδαξε ο Ηράκλειτος, πατέρας μας είναι ο πόλεμος.

Καλή σου ώρα.