27 Απριλίου, 2012

Ο χρόνος μέσα τους - VII



ώρα που το σκέπτομαι... η πιθανώτερη εξήγηση γιά τη σημασία της 19ης Απριλίου ίσως είναι ότι αποτελεί ημερομηνία γεννήσεως παιδιού, που συνελήφθη 20 Ιουλίου - επάνω στην ισχυρότερη "πύλη". Πιθανή εξήγηση, αλλά όχι 100%. Πρώτον, διότι παιδιά με σύλληψη στις 20/07 μπορεί να γεννηθούν λίγο πριν, ή λίγο μετά τις 19/04. Και δεύτερον, επειδή θα έπρεπε να έχει σημασία και το αντίστροφο: γέννηση στις 20 Ιουλίου (ναι, αυτή όντως μετράει πολύ), άρα σύλληψη κάπου στις 20 Οκτωβρίου. Πλην όμως, μέσα στον Οκτώβριο δεν υπάρχει κάποια "πύλη".

Δεν εξετάζουμε περισσότερο, προχωράμε.



Οι επόμενες δύο "πύλες" είναι οι μοναδικές δύο "κρυφές". Με την έννοια ότι δεν χρησιμοποιούνται ούτε γιά γεγονότα, όπως οι διαστημικές αποστολές, ούτε γιά γεννήσεις/συλλήψεις, ούτε γιά λαϊκό πανηγύρι, ούτε γιά μαύρη μαγεία. Αυτές, όμως, έχουν χρησιμοποιηθεί σε δύο τρανταχτά ιστορικά περιστατικά, όπου συνέβησαν σημεία και τέρατα. Τύφλα νά 'χει η 20η Ιουλίου!

Μιλάω γιά την 12η και την 13η Αυγούστου.

Το πρώτο περιστατικό σας είναι πασίγνωστο: πρόκειται γιά το "πείραμα της Φιλαδέλφειας" (σύνδεσμος - link), δηλ. την εξαφάνιση από το ορατό φάσμα και την τηλεμεταφορά δύο πολεμικών πλοίων (δύο μικρών αντιτορπιλλικών συνοδείας) των ηπαπάρα, το 1943.
Ναι, ξέρω τα περί "απάτης", κτλ, όπως γνωρίζω και όλη την υπόλοιπη ιστορία. (Τις προεκτάσεις της με το "σχέδιο Μοντώκ", καθώς και το ότι τα δύο αυτά αντιτορπιλλικά ήρθαν στην Ελλάδα τη δεκαετία του 1950 και εντάχθηκαν στο ένδοξον Πολεμικόν Ναυτικόν μας... υπό την αιγίδα του οποίου οι βόλτες τους στο Αιγαίο κάθε άλλο παρά "συνήθεις περιπολίες" ήταν.) Επίσης, μην ανησυχείτε: γνωρίζω καλά να διαβάζω και στα Ελληνικά, και στ' Αγγλικά... η ημερομηνία του "πειράματος της Φιλαδέλφειας" όντως αναγράφεται ως "γύρω στην 28η Οκτωβρίου 1943".
Όμως, αυτή ήταν μονάχα η τελική φάση. Οι δοκιμές άρχισαν το καλοκαίρι του 1943, και η Γουϊκιπήντια αναφέρει πχ "ένα τέστ στις 22/07"! Στις 22, ή ντάγκα στις 20, ρε λεβέντες; Τί τα μασάτε; Γιά την ημερομηνία αυτής της δοκιμής είσαστε σίγουροι, και γιά την ημερομηνία του τελικού πειράματος λέτε "γύρω στις 28/10"; Δουλευόμαστε;

Ειλικρινά, αυτή τη στιγμή δεν μπορώ να θυμηθώ ούτε κάν ποιές ήταν οι πηγές μου, οι οποίες λέγανε ότι μία επιτυχημένη διεξαγωγή του πειράματος έγινε πρώτα στις 12/08, και αμέσως μετά στις 13/08 με μεγαλύτερη ισχύ. Προσπαθώντας να θυμηθώ, μάλλον στις 12 κατάφεραν κι έθεσαν ένα από τα πλοία σε αορατότητα, και στις 13 το τηλεμετέφεραν επιτυχώς γιά πρώτη φορά - χωρίς πλήρωμα. Στις 28/10 έγινε τηλεμεταφορά και των δύο πλοίων με πληρώματα επάνω τους.
Αλλά, γιά να επιλέξουν ως ημερομηνία της πρώτης ουσιαστικής τηλεμεταφοράς την 13η, έ! Κάτι ήξεραν! :-)

Παρέλειψα να σας πω τί ακριβώς γύρευαν: επειδή λίγα χρόνια πριν (κάπου το 1935 - είχαν προηγηθεί διερευνητικά πειράματα αρκετά πιό πριν) είχε εφευρεθεί μία λειτουργική μορφή του ραντάρ, οι διάφορες ένοπλες δυνάμεις στον Β' ΠΠ (μεταξύ αυτών και των ηπαπάρα) ζητούσαν ένα μέσον, ώστε να καθιστούν τα εχθρικά ραντάρ άχρηστα. (Ώστε τα σκάφη τους να μην ανιχνεύονται.)
Κι έτσι, κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι ένα ισχυρό ηλεκτρομαγνητικό πεδίο επάνω πχ σ' ένα πλοίο καθιστά την αντανάκλαση της ηλεκτρομαγνητικής ακτινοβολίας του ραντάρ αδύνατη. Κάπως, όπως φέρεται μία μαύρη τρύπα: έχει τόσο ισχυρή βαρύτητα, που δεν αφήνει το φως να φύγει.
Και γιατί σε πλοίο; Διότι το πλοίο έχει αρκετό όγκο και αρκετή ισχύ, ώστε να στεγάσει και να τροφοδοτήσει τ' απαραίτητα μηχανήματα. (Ένα αεροπλάνο της εποχής δεν μπορούσε - ούτε κάν βομβαρδιστικό.)

Λέγεται, λοιπόν, ότι στα σχετικά πειράματα αορατότητας συμμετείχε πρώτα ο γηραιός Τέσλα, και, όταν κατάλαβε τί τέρας πήγαινε να φτιάξει, παραιτήθηκε - και ανέλαβε να συνεχίσει τα πειράματα ο φελλός Αϊνστάϊν. Τέλος πάντων, αυτή είναι η επικρατούσα εκδοχή.



Και ποιό ήταν το δεύτερο τρανταχτό ιστορικό περιστατικό; Μα, η μάχη του Μαραθώνα!!! Με την υπερφυσική εμφάνιση του Εχετλαίου! Ξέρετε τα σχετικά, να μη σας κουράζω.

Η μάχη του Μαραθώνα έλαβε χώραν στις 13 Αυγούστου του 490 πΧ.

Εδώ πρέπει να πούμε οπωσδήποτε κάτι: οι ιστορικές ημερομηνίες (όχι οι χρονολογίες), και δη οι προχριστιανικές, είναι μεγάλος πονοκέφαλος. Όχι, οι ιστορικές πηγές μας τις λένε μιά χαρά - δεν βρίσκεται εκεί το πρόβλημα. Το πρόβλημα είναι η αναγωγή τους σε σημερινά δεδομένα, σε ημερομηνίες του γρηγοριανού ημερολογίου που χρησιμοποιούμε.
Στους χριστιανικούς αιώνες, λοιπόν, γνωρίζουμε ότι βρισκόταν σε χρήση το ιουλιανό ημερολόγιο - οπωσδήποτε μετά τον 4ο μΧ αιώνα. Οπότε, βρίσκουμε την εκάστοτε διαφορά απ' το γρηγοριανό (όσο περνάνε οι αιώνες, αυτή η διαφορά μεγαλώνει), την προσθέτουμε, και οι ημερομηνίες αποκαθίστανται. Στην Ελλάδα υιοθετήσαμε το γρηγοριανό τον Φεβρουάριο του 1923, όπου και η διαφορά με το ιουλιανό ήταν 13 μέρες - οι οποίες προστέθηκαν στην ήδη εν χρήσει ημερομηνία, και από τότε ακολουθούμε το γρηγοριανό.

(Παρένθεση: η διαφορά αυτή, που όσο πάει μεγαλώνει, έφερε διαίρεση και στους ίδιους τους Παλαιοημερολογίτες - τους "Γ.Ο.Χ.", ήτοι τους γνήσιους ορθόδοξους χριστιανούς! Η μία σέχτα τους λέει ότι τηρούμε το εορτολόγιο με τη διαφορά του 1923, των 13 ημερών, εφ' όσον εκεί κόπηκε το νήμα της παράδοσης, και η δεύτερη λέει ότι το τηρούμε με αυξανόμενη διαφορά... που σήμερα είναι 14 μέρες, αν θυμάμαι καλά.
Τέλος πάντων... έκαστος άνθρωπος και τα προβλήματά του.)

Στους προ-χριστιανικούς αιώνες, και δη στην Ελλάδα, γνωρίζουμε ότι κάθε πόλη-κράτος είχε το δικό της ημερολόγιο. Επίσης, αυτά τα ημερολόγια ήταν ένας αχταρμάς σεληνιακού και ηλιακού ημερολογίου, με τα ποσοστά συμμετοχής κάθε παράγοντα να διαφέρουν - πχ σεληνιακό 70%, ηλιακό 30%. Στη δε Ελληνιστική Εποχή, όπου όλος ο Ελληνικός πολιτισμός κατά το μάλλον ή ήττον ενοποιήθηκε, υπερίσχυσε το ιουλιανό ημερολόγιο, το οποίο κατά βάση είναι ηλιακό (σε ποσοστό κάπου 90% και πλέον), και ελάχιστα σεληνιακό.

Κι έτσι, οι Ιστορικοί σήμερα περνάνε μεγάλη περιπέτεια, προσπαθώντας ν' αναγάγουν τις ημερομηνίες. Αλλά το πετυχαίνουν, αν και με ποσοστό σφάλματος +/- 2 έως 3 μέρες.

Δηλαδή, γιά να είμαστε ακριβείς, η μάχη του Μαραθώνα ενδέχεται να έγινε σε οποιαδήποτε ημερομηνία απ' τις 10 έως τις 16 Αυγούστου του 490 πΧ. Αλλά, θα μου επιτρέψετε την προσωπική αυθαιρεσία, να φιξάρω την ημερομηνία της μάχης στις 13!

Δεν δικαιούμαι κάτι τέτοιο; :-)



Πριν τελειώσουμε το κεφάλαιο των "πυλών", πρέπει οπωσδήποτε να σας υποψιάσω, ότι αυτά τα "κεντήματα" που κάνουμε στον χρόνο, μπορούν να έχουν ακριβείς αντιστοιχίες στον χώρο.
Μ' άλλα λόγια, αν δείτε πουθενά στις πόλεις κτιριακά συγκροτήματα, που αναπαριστούν τον κύκλο του έτους, κι έχουν "μαρκαρισμένες" ημερομηνίες "πυλών", ή στην ύπαιθρο διάφορα εξωκκλήσια ή άλλα σημάδια που κάνουν το ίδιο, μην παραξενευτείτε καθόλου. Και, ίσως, η χωροταξία αυτή να μην έγινε καθόλου "χάριν παιδιάς".

Σ' αυτό το σημείο, οι πλέον ενημερωμένοι αναγνώστες θα θυμηθούν τις θεμελιώσεις πόλεων από τέκτονες, όπως πχ τον Ουάσινγκτων, όπου σ' αυτές τις πόλεις βγάζουν μάτι τα λεγόμενα "landmarks" (επιφανή σημεία της πόλης) και οι γεωμετρικές τους σχέσεις. (Στο κάτω-κάτω, τί "τέκτονες" θα ήταν, αν δεν ξέρανε από πέτρες και μπετά; LOL!!!) Τί ελλείψεις, τί πεντάλφες, τί έτσι, τί αλλοιώς! Ορίστε, λοιπόν, η Ουάσινγκτων από ψηλά, να δείτε τί σκάρωσε ο ιδρυτής της και οι ...αδελφοί του ποδίτσες, που τον διαδέχθηκαν:





Φαίνονται καθαρά οι δρόμοι, που τέμνονται σαν το τεκτονικό έμβλημα του "κανόνα και διαβήτη". (Δε βαρυέσαι... έκαστος άνθρωπος με τα προβλήματά του.)

Στην Ελλάδα (γιά την οποία ουσιαστικά συζητάμε), δεν έχουμε τέτοια. Είτε επειδή οι πόλεις μας είναι παμπάλαιες (πχ Αθήνα), οπότε τα "landmarks" δεν έχουν τεκτονική φιλοσοφία, αλλ' αντικατοπτρίζουν άλλες εποχές, αρχαίες, είτε είναι ...ντίπ τουρκοχώρια (πλάκα κάνω - εννοώ "μεσαιωνικές"), τουλάχιστον ο πυρήνας τους (Λιβαδειά, Λάρισα, Λαμία), είτε είναι νέες μεν (Βόλος - 1865), αλλά ουδέποτε είχαν χοντρή παρέμβαση τεκτόνων δε (πχ Αριστοτέλης Ζάχος) κατά τη χάραξή τους.
Οι δε νεώτερες πόλεις της Ελλάδας έχουν την κάκιστη συνήθεια να "πατάνε" ακριβώς επάνω στον αρχαίο πυρήνα τους!... αντίθετα απ' την Ιταλία, ας πούμε, όπου το "τσέντρο στόρικο" αφήνεται ανέπαφο και η νέα πόλη κτίζεται παραέξω. (Πχ η Θήβα, όπου κάθε τρεις και λίγο γίνεται το εξής τραγελαφικό: σκάβονται θεμέλια γιά νέα πολυκατοικία, βρίσκονται αρχαία της μυκηναϊκής εποχής ακριβώς από κάτω -τί πρωτότυπο!-, η Αρχαιολογική Υπηρεσία γνωματεύει ότι μπορούν να καλυφθούν, και οι οικοδομικές εργασίες συνεχίζονται μετά το τρίμηνο του υποχρεωτικού σταματήματος.) Έτσι, θέλοντας και μη, οι νεώτερες Ελληνικές πόλεις ακολουθούν τα χωροταξικά χνάρια των αρχαίων ομολόγων τους.

Εν πάσει περιπτώσει, αυτά είναι ...οικόπεδα του οικοδεσπότη, και δεν θέλω να τα ...καταπατήσω περισσότερο! LOL!!! (Θα το εκτιμούσα, όμως, τα μέγιστα, αν ξεκινούσε ένα τέτοιο θέμα, κι έδινε τα ρέστα του.)

Αλλά θα ήθελα να προσθέσω τις φήμες (; ) γιά μιά παράλληλη ιστορία: λέγεται, λοιπόν, ότι, αφού οι Ελληνικές πόλεις σήμερα δεν είχαν τεκτονική παρέμβαση χοντρή και φανερή -ά λά Ουάσινγκτων-, τότε αυτή υπάρχει διακριτική και κρυφή. Δηλαδή, υπάρχει μία "αόρατη" στο ανεκπαίδευτο μάτι χωροταξία τεκτονικού τύπου, πχ με ελάσσονα κτίρια, συντριβάνια, "περίεργα" ονόματα δρόμων, κτλ κτλ κτλ, που όλα μαζί σχηματίζουν διάφορα σχήματα, σημαντικά γι' "αυτούς". Επίσης, ότι υπάρχει η φανερή και η κρυφή "καρδιά" μίας πόλης, και διάφορα άλλα τέτοια.
Στον βαθμό που τά 'ψαξα εγώ, τέτοια φαινόμενα βρίσκονται στα όρια της ανυπαρξίας - και με μηδενικό επηρεασμό της καθημερινής ζωής: είτε υπάρχουν, είτε δεν υπάρχουν, ένα και το αυτό. (Αυτό που όντως επηρεάζει την καθημερινή ζωή, δεν είναι του παρόντος. Θα τα πούμε άλλη φορά, σας το έχω χιλιο-ϋποσχεθεί - και θυμάμαι πολύ καλά τί υποσχέθηκα.) Ίσως άλλοι αναγνώστες να έχουν βρει πιό τρανταχτές αποδείξεις, οπότε θα ήταν ωραίο να τις παραθέσουν.

Τέλος πάντων, αυτή η κρυφή χωροταξία μπορεί να είναι είτε σε μεγάλη κλίμακα (πχ ένα κτίριο στο Γαλάτσι, ένα στον Πειραιά, ένα στον Υμηττό, σε ορθογώνιο ισοσκελές τρίγωνο), είτε σε μεσαία κλίμακα (πχ ένα μεγάλο εμπορικό κέντρο τύπου "mall"). Ώστε, αν δείτε ξέρω 'γώ δώδεκα παγκάκια γύρω-γύρω με άνοιγμα ανά έξι, τότε θα ξέρετε ότι κάποιος αναπαρέστησε το μακροσκοπικό κυρήκειο στο αίθριο ενός mall.
Τώρα, το αν αυτά όλα έχουν κάποια σημασία πέραν της συμβολικής, κι εννοώ γιά τον πολύ κόσμο, το είπαμε ήδη: κατά τη γνώμη του γράφοντος, καμμία απολύτως. Ίσως, μονάχα την "εκπαιδευτική"... δηλαδή, αν διαπιστώσουμε τέτοιες δομές, να ξέρουμε και πού βρίσκονται τα αγαπημένα "καταβάσια" (δηλαδή ανθρωποσφαγεία) "αυτωνών". Βλέπετε, πολλές φορές οι δομές αυτές δεν οριοθετούν επακριβώς το πού βρίσκεται το "καταβάσιο" (στο υπόγειο από κάτω τους), αλλά λειτουργούν ως οδοδείκτες: δείχνουν προς τα πού βρίσκεται.

Γιατί θα έβαζαν οδοδείκτες, όμως, τη στιγμή που οι ενδιαφερόμενοι ξέρουν καλά πού βρίσκεται το σφαγείο; Η απάντηση είναι πως πρόκειται γιά ένα αγαπημένο παιχνιδάκι τους: τεστάρουν τη νοημοσύνη του κόσμου που δεν ανήκει σ' αυτούς, δηλαδή των "βεβήλων".



10 σχόλια:

  1. Λοιπόν, μαγκάκια, θα γίνει καμία φασαρία κάτω στα "Λεμονάδικα" κ θα φεύγουν "Λεμόνια" (με περόνη!) κ κεφάλια δεξιά κ αριστερά. Ποσώς μας ενδιαφέρει εμάς ποιός ο ένοικος πάνω κ ποιός ο ένοικςο κάτω κ έτσι κ αρνηθούν κ οι μεν κ οι δε να παρουσιαστούνε στην Αναφορά Καταστρώματος κ στον κο Γκρέκο, τονε κ ΖΩ-Γράφο κ καλούμενο (ήγουν The LIFE-Writer ναούμ') θα κατέβουμε με μαχαίρια κ πιστόλια κ όποιον βρούμε θα θαφτεί επιτόπου κ αδεκεί, γκέγκε?! Ελληνική ξήγα δε θες ρε?! Στην κάνω κ Μανιάτικη κ ουδέν το πρόβλημα! Να χέσω μέσα όλα τα εργοστάσια κ τα ορυχεία κ τα γένια της θάλασσας κ τα μουστάκια του καρχαρία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εργοδότα -διάβασα τα τελευταία σου μαζεμένα- η ανάλυση σου στερείται αναφορών σε απλανείς αστέρες... Ειδικά στο θέμα των γεννήσεων... αν έψαχνες μεγάλους απλανείς και μεγάλες προσωπικότητες πάνω στις ημερομηνίες που υποψιάζεσαι και έκανες συγκρίσεις... θα είχε ενδιαφέρον...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Για όσους δεν κατάλαβαν τα προηγούμενα σχόλια περί Βιοχημείας του κυττάρου Lo & Behold! ΙΔΟΥ ΤΟ ΑΛΗΘΕΣ ΠΡΟΣΩΠΟΝ ΤΟΥ ΣΑΤΑΝΕΩΣ - ΣΚΑΠΑΝΕΩΣ! http://en.wikipedia.org/wiki/File:Safranal.png (Δείτε κάτι ωραία "κερατάκια" από πάνω!)

    nai re, "Safranal", εκ του Safron ήγουν "Κρόκος" ρε! Κ μήπως, λέω μήπως δηλ. μην τυχόν, είναι κ αυτό τι, μανιτάρι μαγικό?(!) Κ μήπως οι "αρχαίοι" (λέμε τώρα, το χρόνο τους μέσα ολονών!) Ορφικοί ήξεραν πολύ καλά πως να το χρησιμοποιούν? Αλλά για ποιό ακριβώς σκοπό? Μην είχε τινά σχέση προς την κυριαρχίαν επι του "Χρόνου" (μη χε...) κ την τάχα μου κ δήθεν "αθανασία" (σκατά να φάνε όλοι τους?!) Λέω μήπως, μην τυχόν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. http://www.ethnos.gr/article.asp?catid=22768&subid=2&pubid=63650538
    καλησπέρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. @Αγαπητέ Aνώνυμε!

    Τα σχόλια σου περί Βιοχημείας
    του κυττάρου τουλάχιστον οσο μου επιτρεπόταν τα εννόησα, αυτό που δεν έχω εννοήσει ακόμη είναι η γενική θεωρία σου η αν θές και η επικρατούσα πραγματικότητα χωρίς να γίνεται αντιληπτή απο εμάς....
    αφου έχεις τις γνώσεις και πάνω απο όλα το θάρρος της γνώμης σου ολοκλήρωσε την εικόνα που θέλεις να μας δώσεις μπας και εννοήσουμε τι θές να μας πείς, γιατί όλοι εμείς θέλουμε δεν θέλουμε Ρομπότς-μη Ρομπότς υπάρχουμε μέσα στον χρόνο, οχι! οτι θέλουμε να κυριαρχήσουμε επ΄αυτού με κρόκους, μηκώνες, η απο την "συμπτώση της μοίρας" απλά υπάρχουμε μέσα του και κάθε τόσο οι αμνοί πάνε επί σφαγή....πως θα καταλάβουμε το άγνωστο όταν έχουμε πλήρη άγνοια αυτού και τελικά πως το άχρονο μπορεί να συνειδητοποιηθεί απο
    ανθρώπινα όντα όταν έχουν μάθει να λειτουργούν μέσα στον χρόνο....

    Μάγια η Μέλισσα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Η φύση εμπεριέχει τη σφαγή...
    http://www.youtube.com/watch?v=M3KqTcIZnh4&feature=related
    Από 1η Μάη έως 7η Μάη, η προετοιμασία του Προμηθέα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. @Κ.Δ.:

    Στην επόμενη συνέχεια! Αν και δεν έχω κάνει μελέτη γεννήσεων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. @Συννεφούλα:

    ΜΗΝ πιστεύεις όσα διαβάζεις. Το συγκεκριμένο άρθρο είναι τελείως λάθος.

    Η θέση της Σελήνης στις 15/04/1912 βρίσκεται στον εξής πίνακα:

    http://www.astro.com/swisseph/ae/1900/ae_1912.pdf

    Όπου βλέπουμε ότι ο "Τιτανικός" βυθίστηκε με Σελήνη στους Ιχθύες, δηλαδή το φεγγάρι έσβηνε και βρισκόταν πολύ κοντά στη νέα Σελήνη.

    Η νέα Σελήνη έρχεται όταν Ήλιος και Σελήνη βρίσκονται στο ίδιο ζώδιο (και στην ίδια μοίρα), ενώ η Πανσέληνος συμβαίνει όταν βρίσκονται στο απέναντι ζώδιο, και στην ίδια μοίρα (δηλ. έχουν διαφορά ακριβώς 180°).
    Εδώ, η Σελήνη έπρεπε να βρίσκεται στον Ζυγό γιά Πανσέληνος, πράγμα που συνέβη αρκετές μέρες ΠΡΙΝ ΚΆΝ ξεκινήσει το μοιραίο ταξίδι!

    Αυτή η ιστορία με την δήθεν Πανσέληνο του "Τιτανικού" είναι ένα ακόμη ηλίθιο δημοσίευμα προς εντυπωσιασμόν, απ' αυτά που αναπαράγουν διάφοροι εγχώριοι φελλοί - τύπου εντύπων του ΔΟΛ.

    Αλλά κι ένα δημοσίευμα πλήρες μηνυμάτων - "ποδίτσικων". Διότι, οι εκλογές της 6ης τρέχοντος με Πανσέληνο... πάλι δείχνουν "σταυρική θυσία" των Ελλήνων! (Διότι ακολουθεί "Μ. Εβδομάδα".) Καλά, μιλάμε δουλεύουν φούλλ τα ιερατεία, υπερατλαντικά και μη!

    Υγ: Είδες, πάντως, πώς συνδύασαν "Τιτανικό", Ελλάδα, Πανσέληνο, Μ. Εβδομάδα; Έστω και στα ψέμματα, έστω κι έμμεσα. Αν είχες την υπομονή να διαβάσεις όλες τις αναρτήσεις μου, θα καταλάβεις το σκεπτικό τους.

    Υγ 2: Με τα "μηνύματα" αυτού του τύπου, τα εκπεμπόμενα από τα ΜΜΕ, δεν έχω ξεκαθαρίσει το θέμα των πιθανών παραληπτών. Διότι, οι μεν ποδίτσες τα μαθαίνουν από πρώτο χέρι, άρα δεν είν' ανάγκη να διαβάζουν εφημερίδες γιά να ενημερωθούν. Από δε τους "βέβηλους" (σαν εμένα) που μπορούν να καταλάβουν τέτοια ...σημαντικά θέσφατα, εγώ πχ τα γράφω εκεί που δεν πιάνει το μελάνι - και πιστεύω και οι υπλόλοιποι.

    Πιστεύω ότι τελικά τα "μηνύματα" αυτά εκπέμπονται απλά γιά να "φτιάξουν ατμόσφαιρα" εν όψει επερχομένων γεγονότων. Κατά κάποιο τρόπο, μαγαρίζουν το αιθερικό πεδίο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. @Συννεφούλα, ξανά:

    Τί Πανσέληνος, τί νέα Σελήνη, τί ενδιάμεσες φάσεις της Σελήνης! Το ίδο είναι! Σ' αυτά θα κολλήσουν οι φυλλάδες του ΔΟΛ; Εδώ εφηύραν συνάντηση Καραμανλή-Ερντογάν (η οποία δεν έγινε ποτέ), και μάλιστα ανέφεραν και το τί συζήτησαν οι δύο πρωθυπουργοί! LOL!!! :-)

    Ποδίτσικες φυλλάδες... καλές μόνον γιά την ψαραγορά, γιά περιτυλίγματα σαρδελλών και ...Ολυμπιακών Πειραιώς! Πάντα απορούσα ποιός τους δίνει σημασία, ποιός κάθεται -στα σοβαρά του- να διαβάσει τέτοια έντυπα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. εργοδότα ευχαριστώ!

    Η αλήθεια είναι ότι πάνε να φτιάξουν κλίμα, αφού για πρώτη φορά ένα "αστρολογικό" και ουχί αστρονομικό φαινόμενο (πχ βροχή μετεωριτών) προβλήθηκε τόσο πολύ και στις ηλεκτρονικές και στις έντυπες εκδόσεις των εφημερίδων. Τόσα χρόνια που χαζο-διαβάζω δε θυμάμαι κάτι παρόμοιο!

    Για να δούμε τί θα μας ξημερώσει η Δευτέρα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή