11 Νοεμβρίου, 2011

ΔΥΣΜΕΝΕΣΤΑΤΟΙ ΟΙ ΟΙΩΝΟΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΟΥΚΑ ΠΑΠΑΔΗΜΟ. ΑΚΟΜΗ ΟΜΩΣ ΠΙΟ ΔΥΣΜΕΝΕΙΣ ΑΥΤΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΟ "ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟ" ΣΧΗΜΑ

Το εξωτερικό ωροσκόπιο ανήκει στον νέο Πρωθυπουργό (ή εάν επιθυμείτε "πρωθυπουργό") κ. Λουκά Παπαδήμο. Το εσωτερικό ανάγεται στην ώρα της ορκωμοσίας της νέας κυβερνήσεως (ή "κυβερνήσεως", εφόσον θέλετε). Η αντιπαραβολή δυο ωροσκοπίων καλείται στην αστρολογία "συναστρία" και εφαρμόζεται στην ταυτόχρονο μελέτη σε συνδυασμό των δυο δεδομένων.
Η παράστασις των γωνιών, που σχηματίζουν οι πλανήτες μεταξύ τους που ακολουθεί, αφορά το εσωτερικό ωροσκόπιο, δηλαδή αυτό της ορκωμοσίας.



1. ΤΟ ΔΕ ΟΝΟΜΑ ΑΥΤΗΣ "ΘΕΟΔΩΡΑ"

Οπωσδήποτε ο κ. Παπαδήμος είναι ένας ευφυέστατος άνθρωπος. Προφανώς πρόκειται περί του μόνου των ελλαδιτών τριμεριτών, οι οποίος δεν είναι απλός εντολοδόχος, ή επιτόπιος σύμβουλος της εν λόγω επιτροπής, αλλά εντάσσεται σε αυτούς τους λίαν υψηλά ισταμένους, οι οποίοι διαμορφώνουν επιλογές, ενδύεται δηλαδή υψηλού ιερατικού αξιώματος.
Θα ισχυριζόμουν, ότι πρόκειται περί τού μόνου εν Ελλάδι πρωθυπουργού - νόθου ή "νομίμου", δεν έχει σημασία για όποιους επιμένουν να θέτουν υπό αμφισβήτηση ριζικώς το ισχύον σύστημα - ο οποίος διαθέτει πραγματική δύναμη και δεν είναι απλά επιτόπιος προκουράτορας, με μια μόνην εξαίρεση ιστορικώς: Τον Μπεν Εζλόν Λεφτέρη.

Ο κ. Παπαδήμος αποτελεί πέραν αυτού, μάλλον την μόνη περίπτωση προκαθημένου "κυβερνητικού" σχήματος εν Ελλάδι, ο οποίος προ της επισήμου κυρώσεως του κυβερνητικού αξιώματος δέχθηκε επιθέσεις τοιαύτης σφοδρότητος. Αναμφιβόλως, δεν υπολείπεται όσο αφορά την στήριξη του από ισχυρότατα κυκλώματα. Όμως η τεράστια στήριξη την οποία διαθέτει, βρίσκεται σε τόσο έντονη αντίθεση με το κοινό αντιπολιτευτικό αίσθημα και δράση, όπου το μείγμα αυτό συνιστά καθεστώς ασταθούς εκρήξεως.

Αρέσκομαι να φρονώ, ότι η ριζική απόρριψη της εξουσίας, η οποία με χαρακτηρίζει, δεν με έχει οδηγήσει σε πολιτική εμπάθεια. Εμφορούμαι, ελπίζω, από την επίγνωση, την οποία κατέγραψε κάποτε ο Χρίστος Γιανναράς, ότι: "Ο άνθρωπος ακόμη και στα έγκατα της πλέον μεγίστης πτώσεως διατηρεί ακόμη εντός του την πνοή Του Θείου, δηλαδή το ¨κατ' εικόνα¨".
Δεν κρύβω, ότι πριν από κάθε τι άλλο, προσπαθώ να κατανοήσω τους συνανθρώπους μας. Και όποιος μπορεί να κατανοεί, δύναται και να συγχωρεί, έστω και εάν στην συνέχεια προβεί στην προγραφή κάποιων. Η ανώτατη απόδοση δικαιοσύνης εναπόκειται εις Το Θείον. Οι άνθρωποι είμαστε υποχρεωμένοι να παίρνουμε μέτρα προληπτικά - δυστυχώς κάποτε με σκληρό περιεχόμενο - τα οποία οφείλουμε να διασφαλίζουν την ακεραιότητα και την τιμή, την ίδια και των συνανθρώπων μας. Αυτά όμως δεν δύνανται ποτέ να έχουν χαρακτήρα Νεμέσεως, η οποία συνιστά Θεία Επενέργεια. Η μόνη Νέμεσις, η οποία υπόκειται στα ανθρώπινα μέτρα, είναι η επιείκεια και η συγγνώμη. Όταν όμως κινδυνεύει αμέσως το το υγιές, δεν διστάζουμε να συναινέσουμε ακόμη και στην δια εγχειρήσεως αφαίρεση τμημάτων του σώματός μας. Διότι της διαφυλάξεως της ανθρωπίνου ζωής υπέρκειται μια και μόνη αναγκαιότης: Η διαφύλαξη της ανθρωπίνου αξιοπρέπειας.

Δεν έτυχε να γνωρίζω, εμμέσως ή αμέσως τον κ. Παπαδήμο. Από αυτά όμως, τα οποία τού καταμαρτυρούνται, με έχει σαφώς και με πρόθεση βλάψει. Καθώς και την συντριπτική πλειοψηφία των συμπολιτών μου. Παρ' όλα αυτά, διατηρώ κατ' αρχήν πάσα ανθρώπινη συμπάθεια έναντι αυτού, μέχρι η επιβλαβής κοινωνική συμπεριφορά του να καταστεί προφανής ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΠΑΣΑ ΚΑΛΩΣ ΝΟΟΥΜΕΝΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΑ ΝΕΑ ΚΑΘΗΚΟΝΤΑ ΤΟΥ. Επίσης τον πληροφορώ, ότι σε κάθε του προσπάθεια να συνδράμει τον Ελληνισμό, ή να αποδεσμευθεί από κυκλώματα, τα οποία δια του αποκρυφισμού εξασκούν επιρροή επ' αυτού, θα με βρει ενεργώς στο πλευρό του.

Οι αστρολογικές προσεγγίσεις ωροσκοπίων που έπονται, παρακαλώ να αντιμετωπισθούν από την μεγαλόκαρδο μακροθυμία σας με επιείκεια, καθότι τυγχάνω σαλντιμπάγκος του είδους και όχι ειδικός στην εν λόγω τέχνη.
Η δήλωση του κ. Παπαδήμου, ότι αυτός "δεν είναι πολιτικός", αποτελούν για τον υποφαινόμενο σαφή υπαινιγμό, ότι αυτός κατέχει την λόγω θέση ένεκα υψηλού ιερατικού αξιώματος. Τέτοιες δηλώσεις σε παλαιότερες εποχές, όπου οι φέροντες τα κοσμικά αξιώματα ήσαν εξ ίσου και οι ιερατικοί προκαθήμενοι, θα ήσαν περιττοί.
Προφανώς όσα έπονται είναι γνωστά στον κ. Παπαδήμο, ως κατέχοντα υψηλό ιερατικό αξίωμα και κατ' ακολουθίαν μυημένο αρκούντως στην αστρολογία. Ειδικά με υπερυψωμένο τον πλανήτη Αφροδίτη στο ζώδιο του Ζυγού, πρόκειται μάλλον περί ενός προικισμένου αστρολόγου. Ως εκ τούτου τα όσα ακολουθούν απευθύνονται στους υπολοίπους.

Για να μην ταλαιπωρώ εκείνους τους επισκέπτες, οι οποίοι ανέχονται μεν την τρέλα μου, αλλά δεν επιθυμούν να διαβάζουν κείμενα, τα οποία αποτολμούν ερμηνεία της σοφίας των πλανητικών αντιστοιχιών, ευχαρίστως το νυν δια της αστρολογίας, κατά το παρελθόν δε δια πλείστων όσων μεθόδων εξαχθέν και συχνά επαναλαμβανόμενον συμπέρασμα παρ' εμού:

Τον παρόν κυβερνητικόν σχήμα εσυστάθει δια να προλειάνει την έλευση της κ. Μπακογιάννη στην πρωθυπουργία.
Η υπερεξουσία υπήρξε ανέκαθεν δικαία προς τα τέκνα της (αλλιώς δεν κρατιένται τα μαγαζά):

- Ο κ. Σαμαράς παραλαμβάνει κόμμα.
- Η κ. Μπακογιάννη παραλαμβάνει μελλοντική πρωθυπουργία.

(Εάν ο παγωτατζής αναλάβει υπουργείον εσωτερικών, δημοσίας τάξεως ή αμύνης, ίσως καταστεί διακριτόν, εφόσον μελετήσουμε το ωροσκόπιον του πλην όμως υποπτεύομαι ότι αυτός κρύβει χρόνια).



2. ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟΙ ΧΑΡΤΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΛΟΥΡΙ ΤΗΣ ΜΑΝΑΣ ΕΠΙ ΤΗΣ ΚΑΜΠΟΥΡΑΣ ΗΜΩΝ


Κάποιοι καθ' όλα εξαίρετοι συμπολίτες μας θεωρούν ως απαύγασμα της προδοσίας την δήθεν νομιμοποιητική επικύρωση του ξεπουλήματος της κρατικής περιουσίας και το ακόμη πιο βάναυσο κτύπημα του ενδιαμέσως φθίνοντος εις το μηδέν λαϊκού εισοδήματος, το οποίο με γοργό ρυθμό αναμένεται να προωθήσει η κυβέρνηση του κ. Παπαδήμου.
Όμως αυτά είναι μόνο τα προεόρτια της υπό κλιμάκωση συμφοράς:

Αυτού του κακού δεν είναι δυνατόν να έπονται μύρια, διότι επαρκεί ένα κορδόνι, για να πάμε όλοι μαζί με την χώρα για βρούβες.
Και αναμφιβόλως, η ανατροπή αυτών των σχεδίων, δεν μπορεί να αποτελέσει απλώς πολιτικό στόχο, διότι επί του προκειμένου τίθεται θέμα κοινωνικής, εθνικής και προσωπικής επιβιώσεως, στα πλαίσια του προαποφασισμένου εθνικού διαμελισμού και αποπληθυσμού (κατά την τριμερή επιτροπή - και επ' αυτού ομιλούν πλείστες όσες συζητήσεις στα πλαίσια του "Ο""Η""Ε" από τα τέλη της δεκαετίας του '80) ή γενοκτονίας των Ελλήνων, κατά το λαϊκότερον.

Όσοι κάνουν λόγο περί "νεοφεουδαρχίας", καλόν είναι να μας πληροφορήσουν ποιον ρόλο αναλαμβάνουν στα πλαίσια αυτής τα πτώματα.

Το "συγγνώμην που εξετίμησα λάθος τον ρόλο του κ. Παπανδρέου, ή τον ρόλο του κ. Σαμαρά" μπορούν ακόμη να το προφέρουν άνθρωποι ευρισκόμενοι εν ζωή.
Το "προσπάθησα, αλλά δεν μπόρεσα να τους πείσω", όσο αφορά αυτούς που έρχονται, θα λέγεται μόνο σε κόκτεϊλ πάρτυ πεθαμένωνε.

Εγκαίρως, αμέσως μετά την συγκρότησή της, είχα παρομοιάσει την κυβέρνηση του Γιώργου Παπανδρέου με προφυλακτικό. Μιας χρήσεως, το οποίο θα ερρίπτετο στα άχρηστα αμέσως μετά της συντόμου χρήσεως. Αδυνατώ λόγω κοσμιότητος να κατονομάσω προσομοίωση των επερχόμενων πρακτικών με παρεκβάσεις της γενετησίου πρακτικής. Τα αντίστοιχα αντικείμενα δεν είναι δυνατόν να υπάρχουν σε σεξομάγαζο, παρά μόνο σε στοές χεβυμεταλλάδων.

Πάντοτε η υπερεξουσία προέβαινε σε επιλογές προσώπων με βάση την αστρολογία.
- Δεν είναι τυχαίο ότι η πτώση του Κώστα Καραμανλή μεθοδεύτηκε, ενώ ο Κρόνος διέσχιζε το ζώδιο της Παρθένου, που αυτός ανήκει.
- Δεν είναι τυχαίο, ότι ο Γιώργος Παπανδρέου προωθήθηκε στην πρωθυπουργία και ο Αντώνης Σαμαράς στην ηγεσία της αξιωματικής αντιπολιτεύσεως, όταν ο Δίας ευρίσκετο στο ζώδιο του Υδροχόου, δηλαδή σε αρμονικότατο προς τους Διδύμους ζώδιο, στο οποίους ανήκουν αμφότεροι.

Πριν εξετάσουμε οτιδήποτε άλλο στο εικονιζόμενο ωροσκόπιο του κ. Παπαδήμου (στο οποίο η αναφορά των οίκων είναι τυχαία, καθότι δεν γνωρίζω την ώρα γεννήσεως) οφείλουμε να κάνουμε μια βασική διαπίστωση:
Χρίοντας πρωθυπουργό κάποιον οποίος ανήκει στο ζώδιο του Ζυγού μέσα σε συνθήκες τεράστιας πολιτικής αστάθειας, ενώ ο πλανήτης Κρόνος βρίσκεται σε αυτό το ζώδιο, είναι σαν να επιχειρείται η γέννηση θνησιγενούς πολιτικού φιάσκου.

Δεν θα υπεισέλθω περαιτέρω στην ερμηνεία των μικρών και γοργών πλανητών στο ωροσκόπιο του κ. Παπαδήμου, οι οποίοι έχουν προσωπικό χαρακτήρα, σεβόμενος την προσωπικότητα, ως ανήκουσα στην σφαίρα προσωπικών δεδομένων.

Θα παρατηρήσω όμως, ότι η πρωθυπουργοποίησή του συμβαίνει ακριβώς στην φάση, κατά την οποία ο διερχόμενος Ήλιος πλησιάζει τον Δία του Ωροσκοπίου του, επιφέροντας την επιτυχία διαρκείας λίγων ημερών.

Όσο αφορά όμως τους "βαριούς", πλανήτες μεγάλης αποστάσεως, οι οποίοι χαρακτηρίζονται από μικρή έως ελάχιστη γωνιακή ταχύτητα και έχουν συλλογικό χαρακτήρα, υπάρχουν κάποιοι εντοπισμοί οι οποίοι είναι σκόπιμο να αναφερθούν:
Ο κ. Παπαδήμος δεν είναι μόνον ένας άνθρωπος της εποχής του, αλλά και ένας άνθρωπος ο οποίος πυροδοτεί αυτή την εποχή του, ως ένα είδος φιτιλιού μέσα στον ζέοντα κοινωνικό λέβητα:

- Ο Πλούτων στον Λέοντα σε σύνοδο με τον Άρη συνιστούν ενεργειακό εκρηκτικό μείγμα. Πρόκειται για ένα πρόσωπο, το οποίο διαθέτει ενεργειακή υπερπληθώρα, την οποία μπορεί εύστοχα να εστιάζει. Ενεργοποιεί ως πρόσωπο τις πλουτώνιες δυνάμεις της εποχής του.

- Ο γενέθλιος Ποσειδών σε σύνοδο με τον γενέθλιο Ήλιο. Ο άνθρωπος αυτός πυροδοτεί τόσο τα ιδανικά, όσο και τις αυταπάτες της εποχής του. Αυτό το σύμπλεγμα σε εξάγωνο με τον Πλούτωνα λαμβάνει ωθητικές δυνάμεις από το κέντρο ακατασχέτου ενέργειας.

- Και ο μέγας ηγήτωρ των αλλαγών και ανακατατάξεων πλανήτης Ουρανός δεν ξεφεύγει από αυτόν τον κανόνα. Ευρισκόμενος στο λίαν ευμετάβλητο ζώδιο των Διδύμων σε αρμονική γωνία τριγώνου με την γεννέθλιο Αφροδίτη στον Ζυγό. Τον πλανήτη, ο οποίος διέπει τις κοινωνικές αναζητήσεις, δίπλα στον γενέθλιο Ήλιο, ο οποίος διχοτομεί την γωνία μεταξύ Ποσειδώνος και Αφροδίτης.
Πράγματι ο Λουκάς Παπαδήμος φαίνεται να είναι ένας γεννημένος επαναστάτης, ένας άνθρωπος του αστερισμού των ανατροπών. Όμως ποιών ανατροπών; Των ανατροπών του συντηρητικού προς το ακόμη πλέον παρωχημένο. Ένας άνθρωπος της μεγάλης βολής του μέλλοντος προς τα πίσω. Από φαίνεται όμως αυτή η πρόσδεση στο παρωχημένο;

- Η Σελήνη στην "ψυχρή" και προσγειωμένη Παρθένο. Ο Ήλιος κοντά, στο επόμενο ζώδιο. Μια γειτονία όμως μη αρμονική, όπως είναι η σύνοδος ή το εξάγωνο. Μια γειτονία αποστασιοποιημένη, μακρυά από "το χωμάτινο χέρι του χωρικού Ματέι", που περιγράφει ο γίγαντας της καλοσύνης Φιόντορ Ντοστογιέφσκι. Ένας ήλιος, που φέγγει ακριβώς δίπλα σε ένα δωμάτιο με κλειστά παράθυρα.
Και αμέσως δίπλα σε σύνοδο ο ψυχρός πλανήτης Κρόνος. Ο πατέρας της συντήρησης. Ο Ελεγκτής πάσης ψευδούς μεταβολής.
Η παλιά - γνωστή ιστορία ενός ανθρώπου που γνώρισε αγάπη μόνο από τις σκιές.
Ένας άνθρωπος, που θα άξιζε να τον αγκαλιάσει η υγιείς κοινωνία και να του ψιθυρίσει στο αυτί: "Αδελφέ, δεν είναι έτσι τα πράγματα. Είμαι και γω εδώ. Είμαι δίπλα σου και είμαι το άλλο. Πιάσε με από το χέρι να βγούμε στο λιβάδι".

Τον νιώθω τον Λουκά και δακρύζω. Ένα απίθανα προικισμένο παιδί στο έλεος των σκιών. Ένας άνθρωπος εγκλωβισμένος στα έγκατα της ψυχρότητος.
Δυστυχώς, κάποιες φορές, οι μόνη δυνατότητα να αποβάλουμε τις αδυναμίες μας, είναι να τις μπουχτίσουμε και να τις ξεράσουμε.

Αναλογίζομαι αυτά που έγραφε ο μακαρίτης Νίκος Βεργίδης, στους "Μιγάδες της Ελληνικής Ιστορίας":

Στο κεφάλαιο: "...ΑΠΕΙΚΟΝΙΖΑΝ ΤΑ ΑΠΟΣΤΕΩΜΕΝΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΨΥΧΡΑΙΜΩΝ ΕΥΕΡΓΕΤΩΝ..."

"... Αποστεωμένα πρόσωπα τέως ψύχραιμων τέως ζωντανών τέως ευεργετών, τέως μέλη μιας τέως νεκροζώντανης τάξης. Είχαν την ατυχία ν' αποτελούν τα τελευταία μέλη μιας δήθεν "αντιιστορικής" παλαιοφεουδαρχικής - αποικιακής κάστας πραγμάτων.

Το Τραγικό είναι ότι δεν διάλεξαν αυτοί την καταγωγή τους."


Και στο κεφάλαιο "ΑΠΕΙΚΟΝΙΖΑΝ ΤΙΣ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΕΣ ΚΥΡΙΕΣ ΤΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ¨Η ΜΑΝΑ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΙΩΤΗ¨"....

Λοιπόν μια εφιαλτική κοινωνία που διευθύνεται από προβληματικά και άρρωστα παιδιά; Ακριβώς αυτό. Παιδιά που όταν βρεθούν μόνα τους τετατέτ μαζί σου σπάνε, καταρρέουν, κλαίνε, συνθλίβονται. Αλλά όταν νιώσουν την παρουσία έστω κι ενός δικού τους ξαναγίνονται άρρωστα. Αναχτούν την υπεροπτική, ή επιθετική, ή παθητική , ή αμερόληπτη, άρρωστη "οντότητά" "τους" και υποτίθεται πως "σε αντιμετωπίζουν".

Δυστυχισμένα μου παιδιά - χαμένη μου Ελλάδα."

Αχ Νικολάκη μου, με το αίμα σου μας άνοιξες τα μάτια, καλέ μου προφήτη. Θα σε ευγνωμονούμε πάντοτε.

Και αχ Λουκά μου, γαμώ το στανιό μου, γαμώ το παιδομάζωμα.



3. ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΕΝΕΘΛΙΟ ΧΑΡΤΗ ΣΤΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ ΤΗΣ ΣΤΙΓΜΗΣ ΚΙ Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Εκεί λοιπόν, όπου ήμουν έτοιμος για να ασχοληθώ με το ωροσκόπιο της λεγόμενης ορκωμοσίας, εν ώρα λίαν πρωινή, ήλθε ο εξαιρετικός φίλος Μιμάκος για να με απαλλάξει από τον βαρύ κόπο και μας γνωστοποίησε την ανάλογη ανάλυση από το ιστολόγιο "Μπάτε Σκύλοι Αλέστε, με το τρίτο σχόλιο. Ευχαριστώ θερμότατα τον Μιμάκο για την πολύτιμη υπόδειξη, αλλά είπαμε ή να έχουμε φίλους, ή να μην έχουμε έχουμε.

http://mpateskyloialeste.wordpress.com/2011/11/11/%ce%b5%ce%bb%ce%bb%ce%ac%ce%b4%ce%b1-%ce%bf%cf%81%ce%ba%ce%bf%ce%bc%cf%89%cf%83%ce%af%ce%b1-%ce%bd%ce%ad%ce%b1%cf%82-%ce%ba%cf%85%ce%b2%ce%ad%cf%81%ce%bd%ce%b7%cf%83%ce%b7%cf%82-%cf%83%cf%85%ce%bd/

Ο φίλος Μπάστε Σκύλοι Αλέστε είναι οπωσδήποτε πιο δόκιμος αστρολογικός ερμηνευτής από τον γράφοντα, καθ' ότι και το ιστολόγιό του βασικά περί των ωροσκοπίων πραγματεύεται.
Την αστρολογική του ανάλυση θεωρώ καλή και σας παραπέμπω εκεί.
Διαφωνούμε όμως σε ένα πολύ βασικό ζήτημα:
Θεωρώ, ότι η ερμηνεία - εκτίμηση του εν λόγω φίλου, ότι η κυβέρνηση Παπαδήμου δεν θα είναι βραχύβια, αλλά ότι αυτή θα διαρκέσει, δεν πρόκειται να επαληθευθεί.

Ορθότατα καταγράφει ο συνάδελφος, ότι το κυριαρχικό στοιχείο αυτού του ωροσκοπίου είναι ο σταυρός. Πρόκειται δηλαδή για μια ΣΤΙΓΜΗ ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΟΛΕΞΊΑ ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΗ. Εάν αυτό το ωροσκόπιο ανήκε σε κάποιο πρόσωπο, είθισται να λέγεται, ότι αυτό κουβαλάει στην ζωή του σταυρό.
Το δεδομένο, ότι στον σταυρό αυτό συμμετέχουν τέσσερις πλανήτες, εκ των οποίων οι τρεις είναι οι βασικότεροι - ο Ήλιος, η Σελήνη και ο Άρης - αποδίδει στον σταυρό βάρος μολύβδου, ο οποίος καταπλακώνει τον φέροντα. Ως "σταυρό σε ωροσκόπιο αποκαλούνται δυο ζεύγη πλανητών σε αμοιβαίες αντιθέσεις, οποίες σχηματίζουν ως άξονες μεταξύ τους γωνία 90 μοιρών, ούτως ώστε οι συμμετέχοντες πλανήτες να βρίσκονται στα άκρα ενός σταυρού.

Η αντίθεση Ηλίου και Σελήνης σε ένα κυβερνητικό ωροσκόπιο είναι από τα πλέον δυσμενή αστρολογικά δεδομένα, που μπορεί να παρουσιαστούν. Αντιστοιχεί σε πλήρη αντίθεση αρχής και λαού. Πρόκειται για μια ασυμβίβαστη δυσαρμονία, η οποία μαστίζει στην κυριολεξία αυτήν την σχέση.
Η αντίθεση Άρη - Ποσειδώνος σε γωνία 90 μοιρών με την προηγούμενη αντίθεση δημιουργεί ένα εκρηκτικό μείγμα. Τόσο η πρακτική ενέργεια, όσο και το φαντασιακό εμφανίζονται τραυματισμένα, αλληλοαναιρούμενα, κλειδωμένα. Η πρακτική ευχέρεια και η δυνατότητα νομιμοποιήσεως των πρακτικών μιας τέτοιας κυβερνήσεως βρίσκονται στον χώρο του ανέφικτου. Το σύμπλεγμα μπορούμε να το παρουσιάσουμε με κάποιον σχιζοφρενή σε ίδρυμα ψυχικών νοσημάτων, στον οποίον εφόρεσαν όχι μόνον ζουρλομανδύα αλλά και καλύπτρα κεφαλής και προσώπου. Δεν δυσχεραίνεται τοιουτοτρόπως μόνο η όραση, αλλά και αναπνοή.

Ο φίλος Μπάτε Σκύλοι Αλέστε εκτιμά, ότι τα ισχυρά στηρίγματα αυτής της κυβερνήσεως θα την βοηθήσουν να διαρκέσει κάπως περισσότερο. Νομίζω όμως ότι παραβλέπει κάποιο στοιχείο του ωροσκοπίου, το οποίο μάλιστα αφορά τον σταυρό και σχετίζεται με τον αστεροειδή Χείρωνα.
Η σημασία του Χείρωνος δεν λαμβάνεται συνήθως υπ' όψει με το μέγεθος που της αναλογεί. Ο Χείρων αντιστοιχεί στους φίλους του ωροσκοπιακώς απεικονιζομένου προσώπου ή γεγονότος.
Στην εν λόγω περίπτωση ο Χείρων συμμετέχει στον σταυρό, σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα και αντίθεση με τον Άρη. Γίνεται προφανές, ότι αυτή η κυβέρνηση έχει ήδη προγραφεί από τους φίλους της και ότι αυτοί θα της βάλουν βάσει σχεδίου εμπόδια, ώστε αυτή να εκπνεύσει.

Το ωροσκόπιο της ορκωμοσίας εμφανίζει αναμφιβόλως και ένα μεγάλο προτέρημα. Η θέση των πλανητών Δία και Πλούτονος σχηματίζει την ευνοϊκότατη γωνία 60 μοιρών (τρίγωνο).
Αυτή η γωνία μεταξύ των Διός και Πλούτωνος αντιστοιχεί σε μια φοβερά ισχυρή αυτοπεποίθηση, ότι οι συμμετέχοντες είναι ικανοί να μετακινήσουν βουνά. Και αυτή η αυτοποίθηση δεν είναι αυθαίρετη, αλλά ανταποκρίνεται στις πολύ αυξημένες ικανότητες των συμμετεχόντων.
Αναμφιβόλως, ο κ. Παπαδήμος είναι πρόσωπο υψηλών ικανοτήτων με προωθημένη δύναμη σκέψεως, σε αντίθεση με την πλειοψηφία των μελών της κυβερνήσεώς του, οι οποίοι, πλην ολίγων εξαιρέσεων είναι οι στάνταρντ άχρηστοι. Ο κ. Παπαδήμος, πριν εισαχθεί στον χώρο της οικονομίας διέπρεψε ως μηχανικός σε ακαδημαϊκό χώρο, γεγονός το οποίο τεκμηριώνει την πρακτική ευστοχία της σκέψεώς του.

Θα επαρκέσει όμως ένα αναμφιβόλως ισχυρότατο τρίγωνο, ώστε να αντιστραφεί η πίεση του σταυρού;
Ο συνάδελφος απαντά με ναί, εγώ με όχι.

Ένα ωροσκόπιο αποτελείται από πληθώρα αστρολογικών στοιχείων. Η συγκεκριμένη αξιολόγηση αυτών καθ' εαυτά και μεμονομένως είναι σχετικά απλή και αναλύεται στα σχετικά βιβλία. Εκεί, όπου το όλο ζήτημα αποτελεί πρόκληση ερμηνείας, είναι ο συνδυασμός όλων αυτών των δεδομένων. Προς αυτήν την κατεύθυνση δεν επαρκούν οι γνώσεις αστρολογίας και στην διαδικασία ενέχεται τόσο ολόκληρο το γνωσιολογικό δυναμικό του ερμηνεύοντος, όσο και η διαίσθηση.

Δήλωσα, ότι δεν είμαι ειδικός αστρολόγος και γράφω με προσοχή. Δεν αποσκοπώ στην λανθασμένη πληροφόρηση εξ αμελείας κανενός. Ειδικά σε σοβαρά θέματα, όπως η κυβερνητική πορεία ενός σχήματος. Υπάρχουν οι πλέον επαϊόντες εμού στην τέχνη της αστρολογίας και εφ' όσον επιθυμείτε εξετάστε τα υπ' αυτών γραφόμενα. Αναμφιβόλως, πολλοί είναι οι ειδικοί, οι οποίοι θα αναλύσουν αυτό το δεδομένο και το διαδίκτυο ευτυχώς καθιστά σχετικά εύκολη την πρόσβαση στην πληροφορία.

Παρ' όλα αυτά θα επιμείνω στην εκτίμηση, ότι η παρούσα κυβέρνηση θα είναι πολύ βραχύβιος. Δεν κρύβω, ότι για μένα η αστρολογία στάθηκε μπαστούνι επιβίωσης στην καθημερινή ζούγκλα, την οποία καλούμαι να αντιμετωπίσω. Δεν αποτελεί πάρεργο, αλλά αμυντικό εξοπλισμό. Και την πολιτική ιχνηλατώ εδώ και δεκαετίες. Δεν περιμένω πότε θα έλθει μια στιγμή για να την εξετάσω αστρολογικά. Πριν κινηθούν οι αστέρες, έχουν κινηθεί οι ξυλιές στην καμπούρα μου και πριν προβώ στην μελέτη των αστέρων, σπουδάζω τα καρούμπαλα. Οι στιγμές πέφτουν κατά κανόνα εκεί που έστησα από καιρό σκαμνί και ναργιλέ, μπαγλαμαδάκι και μπρίκι του καφέ, μέσα στο πιλοτήριο σαλταρισμένων ονείρων.
Δεν θέλω να κρύψω, ότι κάποιες φορές έπεσα έξω με τις εκτιμήσεις μου. Όμως, σε αυτές τις περιπτώσεις, δεν επρόκειτο για αστοχία, αλλά για έλλειψη ακριβείας. Όσα ανέμεναν τελικά επήλθαν με κάποια σχετικά μικρή διαφορά φάσεως.
Ο Άρθουρ Κόναν Ντόυλ μας δίδαξε, ότι τόσο ο εγκληματίας, όσο και ο ντεντέκτιβ, ακολουθούν την ίδια λογική. Ο πρώτος για να διαπράξει, ο δεύτερος για να εξιχνιάσει ένα έγκλημα.


4. ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΙ ΣΑΝ ΗΜΟΥΝΑ ΚΑΙ ΙΔΡΩΝΑ ΣΤΟ ΛΟΥΚΙ

Οπωσδήποτε, η υπερεξουσία δουλεύει (στο μαγαζάκι του σατανά) με χρονόμετρο. Η αστρολογία αποτελεί ένα από τα βασικά της κριτήρια σχεδιασμού. Ιδιαίτερα οι επιλογές προσώπων για την υψηλή καρέκλα της τύποις διαχειρήσεως το πιστοποιούν.

Ο Δίας, ο πλανήτης της επεκτάσεως έχει εισέλθει εδώ και λίγο καιρό στο ζώδιο του Ταύρου.
Ποια πολιτικός, πρώην υπουργός εξωτερικών, δηλαδή χρηματίσασα στον προθάλαμο της πρωθυπουργείας, έχει τον γενέθλιο ήλιο της σε αυτό το ζώδιο;
Σε ποιόν υποσχέσθησαν οι σκιές, ότι ενώσω ήτο ο Δίας στο ζώδιο του Υδροχόου είχαν άλλοι σειρά, αλλά η ώρα της πλησιάζει, δυο ζώδια μετά;

Ας μην αμφιβάλουμε, ότι η τελικώς κερδισμένη από την ρύθμιση της επιλογής του κ. Παπαδήμου είναι η κ. Μπακογιάννη. Η προώθηση ανθρώπων του παγωτατζή σε υπουργικές καρέκλες, ο οποίος είναι βαπτιστικός του Επιτίμου, αυτό υποδηλώνει. Ο παγωτατζής μελλοντικά θα πουλάει "πνεύμα", όχι από το βήμα της βουλής μόνον, αλλά και μέσα σε υπουργείο, στα πλαίσια προωθήσεως διαμελισμού της Ελλάδος. Διότι αυτή προϋποθέτει στημένες ήττες, διανθισμένες από "πατριωτικούς" λίβελους του κάθε αφερέγγυου.

Δεν υπάρχει αμφιβολία, ότι η Ντόρα είχε σαν άνθρωπος κάποια ωραία ανθρώπινα στοιχεία, αλλιώς δεν θα μπορούσε να κάνει μαζί της οικογένεια ο μακαρίτης ο Μπακογιάννης. Όμως αυτή έπρεπε να τεθεί μακρόθεν και αυτών και αυτού.

Μικρό παιδί σαν ήμουνα και ίδρωνα στο λούκι, έκανα σκέψεις για ποιο λόγο οι μυστικές υπηρεσίες δολοφόνησαν τον Μπακογιάννη. Η εξήγηση, η οποία δόθηκε με ευκολία τότε συνίστατο, στο ότι αυτός θα μπορούσε να εξελιχθεί σε ένα ηγέτη της κεντροδεξιάς με υγιείς αντιλήψεις.
Όμως η υπερεξουσία είναι για μας ότι ήταν παλαιότερα οι αδελφοί Λαμπρόπουλοι στα υφάσματα και τις κάλτσες: "Φροντίζουν πριν από μάς για μας".
Βλέπει μακρυά, "φροντίζει εγκαίρως".

Γιατί παρόλα αυτά δικαιούμαι να ελπίζω;
Διότι τα πολεμικά φύλα αυτού του τόπου έχουν υπογράψει εδώ και γενιές τα γραμμάτια της απελευθερώσεως αυτού του τόπου.

"και έβλεπα φωτιές ναι καίνε και έβλεπα παντού φωτιές"
τραγουδάει ο Δημήτρης Μητροπάνος στο βίντεο, που μου έστειλε ο συναγωνιστής Νίκος στα σχόλια.

Ναι Νίκο μου. Όμως υπάρχει η Μανούλα σου, υπάρχει ο Πατερούλης σου, υπάρχεις και Εσύ.
Υπάρχουν οι Γονείς και οι Προπάτορες του κάθε Μαχητού, οι οποίοι στηρίζουν το φρόνημα των Ελλήνων.
ΥΠΑΡΧΕΙ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΖΩΗΣ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΤΑ ΓΡΑΜΜΑΤΙΑ.
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΟΝΟ ΕΛΠΙΔΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΩΣΗ, ΔΙΟΤΙ ΟΙ ΕΝΤΙΜΟΙ ΤΙΜΗΣΑΝ, ΤΙΜΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΤΙΜΟΥΝ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥΣ
ΔΙΟΤΙ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΝΤΙ ΤΩΝ ΔΙΑΝΕΙΣΤΩΝ ΑΛΛΑ ΕΝΑΝΤΙ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΟΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ.

ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΣ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΤΙ ΜΟΝΑΧΙΚΟ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΥΤΟ
ΑΛΑΜΑΝΑ - ΤΕΠΕΛΕΝΙ - ΣΟΥΛΙ - ΧΑΝΙ ΤΗΣ ΓΡΑΒΙΑΣ - ΕΣΚΙ ΣΕΧΙΡ - ΑΓΙΟΙ ΣΑΡΑΝΤΑ
ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ

ΔΟΞΑ ΚΑΙ ΤΙΜΗ ΣΤΑ ΙΕΡΑ ΚΟΚΑΛΑ ΤΩΝ ΠΡΟΓΩΝΩΝ

Ναι συνεχίζεται...
Διότι είμαστε πολλοί, διότι δεν παραδίδουμε.




14 σχόλια:

nikos είπε...

Εγώ ζούσα για την ημέρα που ο Ροντούλης θα έδινε γραμμή στη Μαρία τη Δαμανάκη, και νατη... ήγγικεν!

alexeyev είπε...

Kαι 'γω είχα αρχίσει να διαβλέπω ότι η "πατριωτική δεξιά" θα μετάνιωνε για την επιλογή Σαμαρά, μετά την επικείμενη ΗΤΤΑ της ΝΔ στις εκλογές, και θα έστρωνε βάγια για τον ερχομό της Ντόρας επί όνου.
Είπαμε πατριωτισμός αλλά μην το παραχ.σουμε κιόλας. Η Ντόρα έχει καλλίτερα κονέ. Τις καρέκλες θα τις ράψουμε στον πισινό μας.
Ελπίζω να κάνουμε λάθος αλλά η ελπίδα πεθαίνει πρώτη...

Μπάτε σκύλοι αλέστε είπε...

Τις πταίει που εμπλέξαμε στα νύχια Δύο Διδύμων,με τον Φυρερ όπου φυσά ο άνεμος?
Η Ελλάς πταίει- με ωροσκόπο Δίδυμο- ΚΑΙ Σελήνη στους Διδύμους ( παληολαός, ας προσέχαμε όσοι τους ψηφίζαμε)

- Εγώ παντως διατηρώ την αισιοδοξία μου- πρίν καταστραφεί η Ελλάδα, θα την έχει προλάβει η καταστροφή του 2012!

nikos είπε...

http://www.youtube.com/watch?v=I25ipexO-kA

Ανώνυμος είπε...

Μποτίλια, πολύ ενδιαφέρουσα ανάλυση.
Εξαιρετικό ενδιαφέρον παρουσιάζουν και οι τελευταίες ημέρες του Νοεμβρίου, ειδικά για τον Αντώνη Σαμαρά. Κάτι θεαματικό γίνεται!

(ερασιτέχνης και εγώ του είδους, αλλά σε συνδυασμό με την διαίσθηση... κάτι... βγαίνει)

Μara

Ανώνυμος είπε...

Στο άρθρο του Antinews "Η ελπίδα πεθαίνει τελευταία", σου έχω κάνει μιά παραγγελιά....
Φίλε μου, θα σε κυνηγάω... μέχρι να την εκτελέσεις... (χα χα)

Mara

nikos είπε...

ΟΧΙ σε άλλον εμφύλιο που σχεδιάζει και πάει να υλοποίηση η 'παρεούλα" του ΠΑΠΑ !!!
ΌΧΙ στο ολοκαύτωμα του λαού μας !!!ΟΧΙ στο φασισμό!!

nikos είπε...

αγαπητή Μαρα .. ηρεμία .. αυτοί έχουν το παλούκι στον κώλο .. χρόνια τώρα χιχχι

Ανώνυμος είπε...

http://www.youtube.com/watch?v=MQml5YD2nXI&feature=player_embedded

το ιριδίζον σημάδι του HAARP ορατό στον ουρανό της Ελλάδας στο διάστημα των μαζικών ψεκασμών από 20 Οκτωβρίου έως 10 Νοεμβρίου

όχι Λουκάς, LUkas...

η ενσάρκωση του αστού-σίχαμα

αλλενάκι

Ανώνυμος είπε...

διότι υπάρχουν και άλλοι αστοί, που είναι άνθρωποι πάνω απόλα

και που ΔΕΝ το διαφημίζουν και τίποτα στη συμπεριφορά τους δεν αναδίνει αυτή την τρυφηλή "αστίλα"

μπλιάχ...

Ανώνυμος είπε...

Η ευδαιμονία είναι μια κατάσταση που οδηγείτε η ψυχή δρασκελίζοντας προς την αρετή. Η μάχη που θα ακολουθήσει θα είναι ολοκληρωτική μέσα από αυτόν τον δια-χωρισμό του σκότους. Ο ηρωισμός που γέννησε η Αιγαία γη θα ελευθερώσει τους όποιους ανιδιοτελείς μαχητές. Τι και αν ψεκάζουν ΘΑ ΠΟΛΕΜΗΣΟΥΜΕ υπό σκιάν !.

nikos είπε...

Τελικά μόνο παπα-ρες κυβερνούν αυτόν τον τόπο !!??

nikos είπε...

Δεν τους ενδιαφέρουν τα ήθη μας, δεν δίνουν δεκάρα για το μίσος μας. Θέλουν βασικά να μας ξεφτιλίσουν, να δείξουν ότι μπορούν να κάνουν τα πάντα εις βάρος μιας χώρας όπως η δική μας. Οι γραπτές εγγυήσεις που ζητά από τον Αντώνη Σαμαρά ο Γερμανός Υπουργός Οικονομικών για την εκταμίευση της 6ης δόσης, είναι ό,τι πιο ατιμωτικό έχει ζητηθεί από Έλληνα Πολιτικό Ηγέτη : Και ταυτόχρονα είναι δηλωτικές του ποταπού χαρακτήρα τους, της πλεονεξίας που τους οδηγεί να μην αρκούνται στην παράδοση της χώρας , αλλά να θέλουν και την δημοσιοποίησή της με τον ίδιο τρόπο που οι καθαιρέσεις στρατιωτικών γίνονταν κάποτε δημόσια….

Όταν οι Ναζήδες υποχρέωσαν το 1941 τους υπερασπιστές των οχυρών Ρούπελ σε παράδοση, παρουσίασαν όπλα στους παραδομένους , που πριν λίγες ώρες απειλούσαν τη ζωή τους….Αυτοί σαν νεοναζήδες είναι χειρότεροι των ναζήδων.

Είναι σιχαμένοι, αηδιαστικοί, είναι ό,τι μου έλεγε η μητέρα μου ότι ήταν επί Κατοχής 1941-44: Δηλαδή γουρούνια. Αλλοίμονο αν ο Σαμαράς υπογράψει τη δήλωση που του ζητάνε. Θα είναι ντροπή για όλους μας…

mpateskyloialeste είπε...

Φίλε ''Μποτίλια'',
με θέμα την μακροβιότητα , ή όχι, της κυβέρνησης Παπαδήμου, να προσθέσω έστω και αργά, ότι η ανάλυση σου είναι πολύ καλά τεκμηριωμένη.
Ευχαριστώ που αναφέρθηκες στο άρθρο μου για το θέμα, αλλά και για τις εποικοδομητικές παρατηρήσεις που έκανες. Πάντως, το ένστικτο μου μου έλεγε-πέρα από την αστρολογική ανάλυση- ότι αυτή η κυβέρνηση φτιάχτηκε από τους πολιτικούς ''για να μείνει'', άσχετα με το τι μας πασάρανε.
Σήμερα λοιπόν που ''άρχισαν τα όργανα'' για τα καλά, έγραψα ένα μικρό άρθρο, με τίτλο''Εκλογές στην Ελλάδα-καλομελέτα και ΔΕΝ έρχονται''
http://wp.me/pbTnw-sn
Οι εξελίξεις πάντως θα είναι ραγδαίες, και θα έχουμε την ευκαιρία να ξαναδούμε τις προβλέψεις μας με βάση τα τεκταινόμενα.

Χαιρετισμούς!